Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• Gyümölcsös •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Gyümölcsös VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1068
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 28, 2020 1:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asto Vidatu


Gyümölcsös P5taCzOI can spoil the ending
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
46
☩ Play by :
Erin Mommsen
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 29, 2020 9:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Why...?

vereség...?

Az almák továbbra is elúsztak előlem, bárhogyan is próbálkoztam, nem sikerült elkapni. Már azt hittem közel vagyok és sikerül legalább egyet kiemelni, újra, amire ismét az idő végét jelző taps törte meg a csendet. Nem mintha számított volna, egyetlen alma kevés lett volna ide, elnézve, hogy a többiek ebben a körben már szerencsésebbek voltak. Mert erre fogom, aligha a tehetségre. A saját ingatag tálamat nézem, majd a többiekét, akik holtversenyben lettek elsők. Nagyszerű kimenetel…
És még felajánlaná a  nő, hogy osszák meg velem az almáimat, mintha szükségem lenne rá. De legalább egy kevés pihét a kezembe nyom, azokkal legalább kezdeni is tudok valamit, ellenben az almával amit a fehér fajú dob felém és reflexből ellépek előle. Mert igen, az a reflexem, hogy ellépek a dobott tárgyak elől, nem pedig elkapom, mert úgy kisebb rá a kockázat, hogy mondjuk a következő érintéskor lángra lobbannak a tenyeremben. A földre hulló almát nézem, majd a nőt aki dobta. Megköszönni nem fogom, nem kértem, hogy osztozzon rajta. Ellenben a pihéket elfogadtam, azok legalább hasznosak.
Csendben hallgatom a démon közjátékát, várva, hogy hogyan reagálja le a követelőzésket. Egyértelműen zavarja, de akkor miért nézi el neki? A hallottak alapján nem ilyennek képzeltem a démont. Kivételesen hagytam is megjelenni az arcomon azt a zavart, amit a képek ütközése okozott és a kimondatlan kérdést: miért? De ami jobban érdekel, hogy mennyi maradt meg az alkunkból. Mert bár nem nyert teljesen, így a teljes tétet sem engedném át neki, ha már itt van, nem fejezném be itt a találkozást. És úgy tűnik ezen a véleményen osztozunk, ahogyan rábólintok a kérdésére. Mehetünk, hogyne mehetnénk, Athlan. Ez csak most kezdődik, hogy végre magunk mögött hagyhatjuk ezeket az ostoba almákat. Hasonló határozottsággal indulok utána, miközben biccentek az egyedül hagyott nőnek is, nem mintha megkedveltem volna, inkább a valamit valamiért elvhez ragaszkodva. Végül is, nem lett volna muszáj megadnia azt a maroknyi pihét, de megtette.
//Köszönet s4h4h Majd jövőre...  ggrr //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 9:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Fuckin' apples

Majdnem győzelem
Nehéz eldönteni, hogy mikor gondolom véresen komolyan a dolgokat, vagy éppen mikor borítok mindent a szórakozás leple alá. Jelenleg az idegesség messze elkerül, inkább unottnak és türelmetlennek mondanám magam, na meg értetlennek természetesen... S jól bizonyítja, hogy az idegrendszerem lenyugodott, hogy tényleg almákat halászok Alessyával és egy másik démonnal. Önszántamból. Nem nyomja senki sem a fejem a hordóba (sajnos). Így hát mivel akadt egy magasabb cél a szórakozáson kívül, ami persze szerintem egyedül a szürkeséget érinti, így nagyobb erőbedobással csinálok magamból a hülyét az utolsó körben, s mikor mindkét gyümölcsöt sikerült kikapnom, egy diadalittas, nagyképű kiáltással zsebelem be a győzelmem. Illetve zsebelném.
- Tévedsz. Neked csak szerencséd volt, én viszont jó voltam! - fordulok Alessya felé teljesen kihűlve. Hát ez így rohadtul nem ér! Így oda a győzelmem - mert hogy ez kurvára nem az -, de még a vereségem is. Szép volt, Alessya... Összébb húzott szemekkel méregetem őt pár pillanatig, aztán mikor épp a másik démonhoz lépnék közelebb, természetesen ennek a lánynak ott kell teremnie, mint valami levakarhatatlan piócának. Ajkaimat morzsolva ragadom meg a karját, s kissé oldalra lépek vele.
- Mi lenne, ha nem égetnél le a nap huszonnégy órájában? Mit gondolsz, menni fog? - kérdem halkan, ám annál ingerültebben. S mivel tudom jól, hogy Alessya van olyan borzalmasan makacs, hogy csak akkor kopna le, ha erőszakkal kényszeríteném rá, ami viszont jelen helyzetben nem túl szerencsés, már csak hordókból is kiindulva, így... Beletúrok a zsebembe, s egy megadó morgással jó pár érmét a kezébe csúsztatok.
- Most pedig legalább egy órára húzz a picsába, és vegyél magadnak valami szart. - bökök a standok felé, s e szigorú pillantásban benne van az is, hogy nem szeretném meglátni, hogy elhagyja ennek a rendezvénynek a területét. Az almák nekem természetesen nekem nem kellenek, így mindegyiket Alessya kezébe nyomom, úgyis állandóan éhes, ezeket a szarokat aztán eheti egy ideig. Ha már elveszik a lány  tömegben, akkor fordulok vissza a másik démon felé biccentve.
- Mehetünk? - kérdem, s megindulok előre. Valójában fogalmam sincs, hogy merre, de olyan céltudatosan lépek a lugasból kivezető ösvény felé, mintha konkrét terveim lennének.

// Köszönöm a játékot!  bbb //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 27, 2020 11:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Almahalászós verseny

Győzelem

Nem tudom eldönteni, hogy Athlan miért feleselget, elvégre az öreganyó nem hagyja annyiban a dolgokat és csak felidegesíti magát a végén, nem szívesen nézném végig, ahogy végez az asszonysággal vagy bárkivel is, könnyen bajba kerülhetünk miatta, nem szeretném a halálommal ünnepelni ezt a halloweent. Oldalra sandítok a démon felé, még hogy boszorkányság, ha ilyesmi lenne, azt csak nekem köszönhetné, elvégre én öltöztem boszorkánynak. Beleadok mindent, anyait és apait is, bár fogalmam sincs, hogy milyenek  voltak, még csak most ismerem meg őket, de ha a szellemvadászós játékot megnyerték, akkor ez sem okozhatott gondot nekik, mér a vér szerinti szüleimnek. Az előző taktikára alapozok mindent és beválik, mert két almát is kihalászok, így esélyesen én nyerem meg a versenyt, szóval diadalittasan vigyorodom el és fordulok a többiek felé. Visszasétálunk a standhoz, miközben kihirdetik a győztest, azaz győzteseket.
- Végre egy dolog, amiben ugyanolyan jó vagyok, mint te - emelgetem meg a szemöldököm is mellé, miközben Athlan felé súgom ezt, a daliás kettő felé pedig eldobok egy almát, csak nem olyan szerencsétlen, hogy ne kapja el és mellkason dobjam vele. A másik kettőt a táskámba teszem a jutalommal együtt, gyűjtögetem már ezeket a pihéket egy ideje, ha lesz elég sok, akkor beváltom majd valami nagyon jó cuccra.
- Köszönöm szépen! - azt hiszem ezzel is megvolnánk, az elszontyolodásra meg elnevetem magam, még vigaszdíjat is van, ismét. Valahogy megvonzom ezeket a könnyű ellenfeleket, akik semmi ponttal végzik mellettem.
- Boldog Halloweent! - Ahogy kicsit arrébb lépünk, már tartom a markom Athlan felé, én nem akarok részt venni ugyanis abban, hogy ők ketten leverjék egymáson a kis alkujukat.
- Mennyit ér meg neked, hogy lelépjek egy időre? - villantok egy gonoszos mosolyt, bizony, most pénzt tarhálok tőle, hogy elmehessek a standoknál körülnézni, amit vele amúgy sem lehetne, szóval amint eleget kapok a markomba, akkor lépek is, természetesen nem olcsó mulatság engem lekoptatni.


/Köszönöm szépen CherryPie a mesélést OMG /
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Gyümölcsös CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 25, 2020 8:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Almahalászó verseny

• This is Halloween
A második kör véget ér, azonban az öregasszonyt nem hagyja cserben a feleselő-társa, avagy Athlan. Pimasz, anyókás mosollyal billegeti meg a fejét, mint aki rosszban sántikál, azt persze már nehezebb eldönteni, hogy tényleg így van-e, vagy mindösszesen ő is a halloweeni szellemnek adózik, és egyébként is szereti a versenyzői agyát húzni.
- Nem kell mindenben a varázslatot keresni, fiacskám, ez a verseny beza csak első ránézésre tűnik könnyűnek – bólogat szakértő ábrázattal, mielőtt megemelné a kezeit. - No, adjatok bele apait-anyait, fiatalok! - drukkol nekik, aztán újabb tapssal indítja el a harmadik kört, amelynek vélhetően már mindhárman nagyobb gyakorlottsággal veselkednek neki.
Alessya és Athlan a bevett trükköket alkalmazzák, két fordulónyi esélyük is volt kitapasztalni a legjobb mozdulatokat és fogásokat, ez pedig mindkettejük esetében eredményre vezet, ráadásul mindkét alma kihalászásakor. Asto ellenben hiába igyekszik, addig-addig kergetőzik a fránya almákkal az ingatag hordóban, hogy mire felocsúdhatna és kis híján kihalászhatna egyet, az öregasszony hangja felharsan, és azzal véget is vet a versenynek.
- Na, csak belejöttetek a végére. Már aki, de ne csüggedj, barátocskám, azért némi jutalmat neked is előkotrok. Az almákat is vihetitek, osszatok meg egyet ezzel a szegény párával – utasítja rendre Alessyát és Athlant, amíg a standja mögé lépve előhalássza az előre összekészített, egyszerű kis vászonszütyőit. Mindkettőben a beharangozott, jó áron továbbadható pihék lapulnak, amelyek a Tojásgurításról például a vadászlánynak ismerősek lehetnek.
- Ezeket be lehet váltani az ócskásnál is, különleges csecsebecséket árul, és valamiért, a fene se tudja miért, megbecsüli ezeket a tollakat. Tessék csak, egy Alessyának, egy az első számú daliásnak. A második számúnak is van itt, készültem én az elszontyolodásra – magyarázza jó kedéllyel, és Astonak is átnyújt egy szütyőt, bár lényegesen karcsúbbat, mint a másik kettő.
- Boldog Halloweent!


//Záró állás:
Alessya: 3 alma
Athlan: 3 alma
Asto: 0 alma

A nyertes Alessya és Athlan fej-fej mellett, jutalmatok 30 pihe Wink Köszönöm a részvételt! Asto... Tudod, hiszek benned xD Kárpótlási díjad ezúttal 10 pihe <3//

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asto Vidatu


Gyümölcsös P5taCzOI can spoil the ending
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
46
☩ Play by :
Erin Mommsen
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 25, 2020 12:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Why...?

harmadik forduló

Értelmetlen játék és ostoba helyzet, ha nem lett volna itt a démon akkor én sem keveredtem volna az egész közelébe. Jó kérdés, hogy Athlant mi vezette ide, talán éppen a társasága aki velünk ellentétben talán még élvezte is a játékot. Az egyetlen érdekes dolog az apró alkunk volt Athlannal, de a helyzet elsőre nem nekem kedvezett, a második fordulónak is vége és még mindig én állok a legkevesebb ponttal, kereken nulla kifogott almával. Csodálatos helyzet. Annyira nem zavarna, ha a fehér hajú nem lépett volna előbbre, ha Athlan nyer, még az is lehet jó nekem is, ellenben a másik győzelméből nem sokat kaphatok.
Talán nem figyeltem valamire, valamit biztosan rosszul csináltam, nem lehet ennyire nehéz kihalászni egy almát, a többieknek már sikerült… talán csak túlgondoltam. Talán utánoznom kellene őket, ha azt teszem amit ők korábban, talán a végére még jól is alakulhatnak a dolgok. Hiszen még semmi sem dőlt el, ezzel az utolsó fordulóval megváltozhat minden, akár a javamra is. Csak jó almát kell választanom és jobb taktikát az eddiginél. Talán majd most összejön, hogy kiszorítva az egyik almát ki is emeljem a vízből, majd még egyet, és ha a többiek nem teljesítenek az átlagjukon felül, még akár nyerhetnék is. Ha ki tudnék szedni kettő darab almát a vízből. Ahonnan még egyet sem sikerült, mert vagy nem tudtam ráharapni, vagy egy pillanat volt az egész, amire mozdultam volna vele kiderült, hogy a fogás mégsem jó és az alma zavartalanul továbblebegett.
Amíg Athlan a nővel vitázik, egy mély levegőt veszek, hogy visszaállva kezdődhessen végre az utolsó kör. A dolgok jó oldala, hogy ezzel lezárulhat ez a kis játék…
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 25, 2020 12:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Fuckin' apples

Harmadik kör
A rothadás egy gyönyörű folyamat. Bár alant a Pokolban sokkal kellemesebb volt elheverészni a tetemek tömkelegében, s mozdulatlanul kiélvezni, ahogy testük az enyészeté lesz... Most meg abban lelem apró örömöm, hogy ezek a nyomorult almák rohadnak. S miközben az asszonyság beszél, akkor érzem magam igazán szerencsétlennek, hogy eddig süllyedtem. Igen, kibaszott almákat halászok ki egy halandó ünnepségen. Én, Athlan, a kurva erős démon, aki egy karlendítéssel képes lenne szétrobbantani bárkinek a koponyáját. Ez lennék én, egy szánalmas idióta, aki egy királylánnyal bohóckodik, hogy teljenek azok a nyomorúságos földi percek, s egy ócska alku miatt képes belemenni ilyen szarságokba. Nos, a világ megérett a pusztulásra. Vagy inkább én...
A második fordulóban megakad a szerencsehullám, hiszen az almák ellenem fordulnak, s direkt a szépséges oldalukat mutatják nekem, amibe olyan nehéz beleharapni, hogy természetesen nem is sikerül. Hiába is látom meg lyukas felüket, mire elérnek oda fogaim, a hullámok már át is fordítják őket a nekem kedvezőtlen oldalra. Így hát a kör végén csupán Alessyának sikerül kihalásznia egyet, mire én cinkosan sandítok magam mögé a banyára abban a szusszanásnyi szünetben egy kis fejszámolás után.  
- Lassan kezdem azt érezni, hogy balszerencse lengi körül az összes almát! Vagy tévednék, öreganyám? - gyanakvó pillantásom alatt apró, sejtelmes mosoly jelenik meg, de nem kérdezek többet, arcom visszafordítom a hordó felé, hogy visszanyerjem a szerencsét, s megnyerjem ezt az ostoba versenyt. Így mivel előző taktikám nem sikerült, visszatérek arra, mellyel szereztem egy almát. Tüdőmet nagyobb kapacitásra kapcsolom, hogy még erősebben tudjam magamnál tartani az almákat, hátha sikerül beléjük akasztanom a fogam. Utolsó kör, utolsó esély...  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 24, 2020 12:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Almahalászós verseny

Harmadik forduló

Nem is figyelek inkább, hogy Athlan meg az a másik milyen alkukat köt, talán jobb is kimaradni belőle, mert én nem szeretnék meghalni. Ha a néni tudná, mennyire komolyan gondolják a férfiak ezt és bizony nem csak szerepet játszanak, már lehet rájuk hívta volna a helybéli vadászokat, mert béke és megállapodás ide vagy oda, ez nem békés egyénekre utal, arról nem is beszélve, hogy lehet be sem jelentkeztek a városba és akkor vérengzés  lesz, Athlan nem adja könnyen magát. Szóval vége az első körnek, jön a második és végre sikerrel járok, mert ez a taktika beválik, elég gyorsan szerzek egy almát, így kiegyenlítve a nyerési esélyeimet. A nagy siker annyira feldobhatott, hogy nem sikerül megismételnem a produkciót, de nem bánkódom, mert a többieknek egy alma sem sikerült. A démon társam persze, az egyes számú daliás megjegyzi, hogy rohadnak az almák, amire a néni kiakad én meg csak Athlanra nézek, hogy ez meg muszáj volt? De szavak nem hagyják el az ajkaim, mert gyorsan belecsapunk az utolsó körbe, ahol még a helyzet megváltozhat. Maradok a bevált taktikánál és  csak remélem, hogy én leszek a szerencsésebb.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Gyümölcsös CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 23, 2020 1:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Almahalászó verseny

• This is Halloween
- Az bizonyos! - pillant derűs mosollyal Alessyára az anyóka, elvégre bárki, aki nem sejti a két démon kilétét, az Athlan baljóslatú nevetését a legprecízebb jelmez kiegészítőnek billogozná. Így tesz az öregasszony is, noha szimpátiát inkább a másik szurokszemű felé mutat, aki mihelyst a hordóhoz lép, elhagyja korábban villantott mosolyát. Helyes, gondolja az asszonyság, nagyon helyes, hogy ilyen komolyan veszi a versenyt, éppen, mint ő maga. Tudta ám ő, hogy kivel kell itt lepacsizni.
No de a viadalban nem állhat senki pártjára, és egyáltalán nem is teszi, ellenben szigorú vonásokkal méregeti az almahalászókat, amíg az első kör véget nem ér. Athlan megjegyzésére a magasba röppennek zömével kihullott szemöldökei.
- A füled botja rohad, fiacskám, ezek szép és egészséges almák! - rikkant fel csípőre vágódó kezekkel. - Azok a kukacok a permetezés hiányának jelzői, jobb is, hogy most kimenekülnek. Bezzeg az én időmben még nem voltak ilyen bajaink! - csóválja meg a fejét rosszallóan, de hát mit lehet tenni, ezúttal még jól is jönnek a versenyének azok a fránya kukacok.
- No, egyelőre az első számú daliás vezet egyetlen almával – hirdeti ki a forduló eredményét, mielőtt újabb tapssal megindítaná a következőt, ami pontosan annyi sikert hoz, mint az előző, csak éppenséggel másnak. Ezúttal Alessya az, aki az első próbálkozásával sikerrel kiimádkozik egy almát a hordóból azzal a technikával, mellyel az előző körben Athlan kísérletezett. Vélhetően ő a kedvezőtlen vízállás miatt ítéltetett bukásra, ám a vadásznak sem megy ez olyan jól, hogy másodjára is sikeredjen neki a trükk.
Athlan ebben a fordulóban egyetlen almát sem tud kihalászni; hiába a kikezdhetetlen logikája, valahogy nem a megpuhult almák keverednek elé, vagy aljas mód nem azt az orcájukat mutatják a démon felé. És Asto, a néne kimondatlan kedvence sem jut előrébb, sajnos most sem sikeredik neki egyetlen almát sem kiszedni a vízből. Meglehet, nem ártana neki is taktikát váltania, bár a hordó ingatagsága leszűkíti a lehetőségeit, ez is tény.
- Második fordulónak vége! Fej-fej mellett halad a daliás úr és Alessya kisasszony - kiált fel az idős asszony rekedt hangon, amit egy hangzatos krákogással korrigál. - No, hát húzzatok bele, fiatalok, nem olyan nagy ördöngősség ez! - kacag fel jóízűen, de nem hagy sok időt a pihenésre; megint tapsol egyet, elindítva a harmadik és egyben utolsó kört.


//Eddigi állás:
Alessya: 1 alma
Athlan: 1 alma
Asto: 0 alma //

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asto Vidatu


Gyümölcsös P5taCzOI can spoil the ending
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
46
☩ Play by :
Erin Mommsen
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 22, 2020 5:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Why...?

második forduló

A nő elhallgatott egy időre, mintha csak gyanakodni kezdene, de annyira nem zavart, ezen az estén nem ez lenne a legeltúlzottabb tréfa amit képesek kitalálni az emberek. Úgy tűnt, ő is erre a következtetésre jutott, ahogyan felnevetett. Az egyetlen zavaró az egészben, hogy ismét engem tapogat, mintha nem lenne itt még két lény, akiket kitüntethetne a kéretlen figyelmével. Talán pont az a taszító hidegség teszi, amivel rápillantok? Talán pont ezért mosolyodok el, kiesve a korábbi szerepből, olyan vidámsággal ami felér a korábbi szépen csengő nevetésével. -  Ez az este erről szól. – A nőre nézve semmi különös nincs az egészben, a következő éles váltás akkor történik amikor elfordul, s a tekintetem ismét a démonra téved, elveszítve minden érzelmét, hiszen köztünk egy alku volt kialakulóban.
Kezdetben mindegynek tűnt, hol helyezkedek el, most mégis, az ingatag szerkezetet nézve úgy tűnt talán mégis jobb lett volna sietősebben választani hordót. De mindegy már, azzal dolgoztam ami volt, a finomkodás viszont nem kedvezett a hatékonyságnak… Az almákon kívül egyéb vendégek is voltak a vízben, de az a tényező kevésbé volt jelentőségteljes, mint a tény, hogy ha túl nekifeszülök a tálnak, akkor a vízben köthetek ki… nem zavart, ha a poshadó vízzel akár kukacok is kerültek a számba, túl lekötött az almák terelgetése, a lények kikerülésével is nem tudtam foglalkozni és nem is akartam, hiszen a kerekded gyümölcsök így is túl makacsnak bizonyultak, az első kör végére egyet sem sikerült kiemelni.  De legalább más sem volt sokkal szerencsésebb, egyedül Athlan járt sikerrel, ő is csak egyet szerzett meg. Még két kör van hátra, ezzel még semmi sem lett eldöntve, így töretlen nyugalommal hajoltam ismét a hordóm fölé amint kezdődött a következő forduló. A próbakör megvolt, talán az újonnal szerzett tapasztalatok segíteni fognak megnyerni ezt a fogadást.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 22, 2020 11:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Fuckin' apples

Második forduló
- Öreganyám, tét nélkül nincs verseny! - csapom csípőre kezeim, s úgy nevetek fel, mint aki épp rosszban sántikálna. Hiába, egy magamfajtának kell egy kis ösztönzés, hogy ilyesmiken részt vegyen, márpedig Alessya boldogsága nem az. Sőt, ha csak ez lenne a tét, akkor mindent elkövetnék, hogy azt romba döntsem. Hamarosan elfoglaljuk a helyünket, s következik még egy kis technikai szünet, csak hogy a tökéletes ötletem ismertessem a többiekkel.
- Nyitott könyv leszek... - alig hallhatóan felelem az idegen felé, ajkaim szinte tátogják a szavakat sejtelmes mosolyom alól. Valójában érezhető, hogy tisztában vagyok a győzelmemmel, s nincsenek kétségeim afelől, hogy nem az én mocskos pofámba kerül több alma.
- Minden a győztes kezében lesz. - felelek a jobb oldalam felé, aztán Alessyára sandítok. A verseny pedig hamarosan kezdetét is veszi, s immáron sokkal céltudatosabban állok ehhez az egész szerencsétlen játékhoz. Így, hogy van tétje, sokkal komolyabban veszem, s talán ezért is sikerül a második próbálkozásom, mikor is közelebb szívom magamhoz az almát, melyet olyan erős vákumnak teszem ki, hogy fogaim pont bele tudnak fúródni, így sikerül egyet kiemelnem a vízből, sőt, még egy kukac is kikandikál a számból, mikor a kezembe köpöm a gyümölcsöt. Diadalittasan eresztek el egy nagyképű röhögést a levegőbe, mely bizony nem sok jót sejtet. De hát látva a többiek sikertelenségét, indokolt az örömöm.
- Hé, mama, rohadnak az almái! - sandítok hátra egy pillanatra mosolyogva, s ekkor jut eszembe egy remek taktika. Így mikor kezdődik a következő kör, egyből azokat az almákat kezdem keresni, melyeken van egy kis lyuk, hiszen ha a kukacok ott tudtak mászni, akkor bizony azon a ponton kissé puhábbnak kell lennie az almának, s így talán könnyebben bele tudom fúrni a fogaimat.  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 21, 2020 9:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Alma-halászó verseny

Második forduló
Athlan hozza a formáját, szerencsére hamar rávágom, hogy nagyon beleéli magát a jelmeze szerepébe, mert még csak az kéne, hogy az öreg mama szívrohamot kapjon, hogy pont egy szurokszeműnek bókolgat és még daliásnak is hívja, ami miatt vissza kell fogjam magam, hogy ne röhögjem el magam, mert hát sok minden igaz lehetne rá, de ez.
- A győzelem maga is jutalom - somolygok a többiek felé addig, amíg meg nem hallom, hogy milyen tétben akarnak játszani és hát nem is tudom, hogy ez jó vagy rossz, hogy ők ketten ennyire meg akarják ölni egymást. Azt hiszem komolyabb tétje lett a versenynek és én tudom, hogy ez részükről nem szerep, hanem teljesen komoly.
- Egy színjátszó kör megirigyelhetné őket - mondom mosolyogva a versenybírónk felé, hogy mentsem őket, ki lenne olyan bolond, hogy egy démont is védelmezne? Főleg, ha emellett még vadász is ugyebár. Lehet egyedinek gondolom magam ezzel az esettel, de mégsem lenne olyan különleges? Nem tudom és nem is foglalkozom vele, inkább nem is reagálok Athlanéknak, én nem veszek részt a kakaskodásukba vagy mibe, nem szeretnék meghalni, ha véletlen balszerencse érne. A hordó nem lett jó választás, lehet középre kellett volna állnom, mintha az alacsonyabb lenne és jobban hozzáférhető, de tudja a fene, az ottani démon magas és nehéz belőni, hogy nekem is arányaiban kisebb lenne-e. A nyomorult almák meg csak a fogamhoz koccanva szinte arrébb is úsznak, nincs szerencsém az első körben. Kis nehezítés, hogy a felszínén a víznek kukacok is voltak, amitől kirázott a hideg még inkább és az arcom meg is törlöm egyből, ahogyan hallom a tapsot és hogy ennyi volt. Szerencsére csak egy almát halaszott ki az egyikünk, szóval még nincs minden veszve. Nagy levegőt veszek, hogy az újabb körben sikerüljön a  produkció, jó lenne már kihalászni azokat a nyomorult almákat. Amúgy meg miért ennyire kukacosak? Direkt csinálták biztosan, elvégre milyen jó halloweeni dekor és játékelem. A következő körben féloldalasan hajolok be, hogy a hordó széléhez vezessem az almát és annak nyomva próbáljak belé harapni és kiemelni a hordóból, elvégre ez a játék lényege, muszáj technikát váltanom, ha ez sem jön be, fogalmam sincs mivel próbálkozzak, de majd az újabb levegőzésnél kitalálom.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7