Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Elhagyatott falu •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Elhagyatott falu - Page 4 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 12, 2017 3:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Finally we are going to meet
Asty && Mammon
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Érzem, hogy valami mostanában nincs rendben a világban. Fekete felhők gyülekeznek, és azt a pletykát hallottam, hogy a pokolba nem tudnak egyesek lejutni. Múltkor egy pokol kutyát láttam az utcán. Sok minden történt, mióta be voltam zárva azzal az idióta pecséttel.
A világ még nagyobb káoszba engedi magát taszítani, itt már nem segít Michael sem, itt már mindennek vége. A falu már lassan 27 éve kihaltan, elhagyva nyugszik itt, és omladozik. A játszótéren az óriáskerék néha meg meg inog a szél lágy simítása során. a ringlis pír már nem játszik kellemes dallamot, csak a rozsda dalát, ami egy fülnek nem éppen kellemes. Lassan lépkedek, hiszen nem tudhatom mit hisz rólam Astarte, hogy ki vagyok.


Szeretőm képes kissé elragadtatni magát, de hát ezért is szeretem. Imádom az a virtust,
ami ereiben folyik, ami a szeme villanásában látni, a tűz, a halál. Nem hiába ő az, hiszen ki más is tud így nézni? Ki más lenne ilyen bátor, ha  nem tudja, hogy a halál nem jön el érte.
Wallenberg nem kecsezgetett engem túl sok örömmel. Se nem ölt, hogy az nekem kedves legyen, na jó a vége fele már azért megingattam. Se nem nyúlt úgy egy asszonyhoz, hogy az keményebb, vagy szenvedélyesebb legyen. Ott volt, az a Payne lány, őt elkaphatta volna.
Hiába minden, javíthatatlan betokosodott figura.
Érzem a sötétség lágy szelét, ahogyan bele, bele mar porhüvelyembe. A régi testem megölték, és én rá kényszerültem, hogy vándorló legyek. Én! A nagy lovas.
Egy sarok,
és a vörös tüzes némberem áll elöttem. Kaján vigyor húzodik a számra, kezem megfeszül,
szívem hevesebben dobog. Izgalom tölti el Drake Wallenberg testét, ahogyan szeretett démonomra pillantok.
Ő még engem Wallenbergnek hisz, azzal a lendülettel vág neki az egyik falnak. Ez remek. Elkapja a nyakam, és felrángat. Végig taogat, szemmem az övébe mar. Ösze vonom a szemöldököm, mire megtalálja a késem. Elkapom kezét, és domoni erőmet használom. Ő erősebb, hiszen én nem rég tértem vissza.
- Astarte! - Mondom ki a nevét, majd nevetésben török ki, hogy ennyire nem ismer fel, már csak draket látja bennem. Kezdek féltékeny lenni.
- Ugyan drágám, nem ismersz meg? Hát már nem szerető kedvesed látod bennem, hanem a vadászt? - Mondom, és vissza nyerem uralmam, és fogom meg a kezét, de nála a késem, így bármikor belém döfheti, megsebezve a porhüvelyem.  
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 09, 2017 8:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Mammon & Astarte
"WHY DID LOVE PUT A KNIFE IN MY HEART?

IN MY BED, IN MY HEAD, IN MY HEART."
Végre eljött az idő, a visszatérésem ideje, a rejtőzködés és menekülés vége. Talán még soha senkinek nem sikerült úgy legyőznie korábban – emberi halandónak biztosan nem –, mint ahogy azt Drake Wallenberg tette néhány hónappal ezelőtt. Miután Mammont rabságba hajtotta a saját testében, majd engem is sikeresen leharcolt, egyet alá kell írnom: az a féreg nem véletlenül lett a New York-i vadászok feje. Érti a dolgát, de szögezzük le, ő sem legyőzhetetlen, és ezt be is fogom bizonyítani. Egyszer bedőltem neki, elhittem, hogy Mammon beszél belőle, csapdába csalt, golyót repített belém, lebénított, megkéselt, levágta a karjaimat, és majdnem az életemet vette, mielőtt megzavartak bennünket, és sikerült elmenekülnöm. Menekülnöm! Nekem! Ezennel ünnepélyesen megfogadom magamnak, hogy először és utoljára használom ezt a szót ilyen kontextusban. Hetekbe, sőt, hónapokba telt, hogy visszanyerjem eredeti formámat, és újra megerősödjek, és ehhez mindent, szó szerint mindent be kellett vetnem. Egy időre még a porhüvelyemet is hátra kellett hagynom, de ismét itt vagyok, erősebben, mint valaha. Az utóbbi tény nem teljesen csak az én érdemem. A földön végigseprő katasztrófahullám, amely kizárt bennünket, démonokat a Pokolból egyben magában hordozta a sötétséget, és a fajtánk megerősödését is. Egyesek azt rebesgetik, hogy ezt nem másnak, mint a nagy betűs Sötétségnek köszönhetjük. Hát megköszönni ugyan nem fogom, de való igaz, hogy a közreműködése nagyot dobott a felépülésemen. Immár készen állok, hogy véghez vigyem a bosszúmat. Mert az az egy biztos, hogy az ellenem elkövetett támadás nem maradhat megtorlás nélkül.
Biztosra nem tudhatom, csak feltételezem, hogy Drake most is New York-ban tartózkodik. Nem ment el az eszem, hogy csak úgy besétáljak a városba. Persze annak is meglehetne a maga izgalma, ám most én akarok az lenni, aki előcsalja a vadászt a fészkéből, és lecsap rá. Tudatni akarom vele, hogy visszatértem, és bosszúra szomjazom, erre pedig az a legjobb módszer, hogy hullákat hagyok, amerre csak járok, a közeli kisebb településeken át, ahol még egyáltalán akad bármiféle élet. Az efféle gyilkos körutak egyébként több okból is előnyösek a számomra: egyrészt mert minden halál engem erősít tovább – függetlenül attól, hogy nem lehetek biztos benne, merre mennek tovább a lelkek, másrészt mert szórakoztat, feltölt, felszabadít. Mondhatjuk úgy is, hogy visszaállítja a nem létező lelkem békéjét és a hírnevemen esett csorbát a szomorú vereségem után.
Végül egy nyomorúságos faluban kötök ki, melynek lakói még az apokalipszis első hullámának estek áldozatául, amikor az angyalok először lesereglettek. Ez igazából a senki földjénél is kisebb terület, ám mivel épp egy vidéki mulatság zajlott itt a katasztrófa beteljesülésekor, és a környező településekről is sokan összegyűltek itt, számos ártatlan, védtelen halandó halt itt „hősi halált”. Még most is bizsergek annak az eseménynek az emlékétől, sok, élvezetes munkám volt velük.
Utcákkal odébb tartózkodom, de abban a pillanatban megérzem a jelenlétét, amikor beteszi a lábát a faluba, hála a vadászban szunnyadó Mammonnak. Ó a fivérem! Nem is említettem még, de rá is neheztelek. Persze az iránta érzett haragom sehol nincs a vadászra vonatkozó gyűlöletemhez képest, de most nem lesz a javára írva, hogy odabenn raboskodik a testben. És hogy miért vagyok dühös rá? Mert cserben hagyott. Hónapokon keresztül kutattam utána, hogy megtaláljam, a segítségére legyek, és megmentsem. Kidolgoztam egy tervet, megszereztem és átadtam neki a pecsétet, ami kiszabadíthatta volna őt, Mammon azonban haladékot akart, arra kért, fedezzem őt, tartsam a hátam, amíg ő elkapja Cassaelt. Végül mégis én húztam a rövidebbet, és a pecsét ellenére sem tett semmit, amikor Drake majdnem kivéreztetett. A testvérem, a szeretőm, de elárult, amiért ki tudnám tekerni a nyakát.
- Lám lám, kit sodort erre a legutóbbi árhullám! - Köszöntöm gúnyosan a vadászt, amikor az utolsó sarkon is befordulva végre szembetalálkozunk egymással. Abban a pillanatban, ahogy a szavak elhagyják ajkaimat, kezem már lendül is, és telekinézist használva már hozzá is vágom a legközelebbi falhoz, hogy ezáltal is előnyhöz jussak. Mielőtt feltápászkodhatna, már mellette is állok, elkapom a nyakánál fogva, és ezúttal a fizikaim erőmmel taszítom keményen a falnak. - Csak nem hiányoztam, szépfiú? - Teszem fel neki a kérdést a legkegyetlenebb bosszút ígérő mosolyommal, és szabad kezem már tapogatva végig is fut rajta, hogy végül megtalálva az oldalán viselt kést, lefegyverezhessem őt. Nyugi, ha akad nála egyéb szúró-vágó eszköz, azt is megtalálom, és elkobozom. Ezúttal nem leszek olyan figyelmetlen, mint legutóbb.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Elhagyatott falu - Page 4 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 08, 2017 4:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Finally we are going to meet
Asty && Mammon
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Szegény Wallenberg, nem gondolta volna, hogy kiszabadulok, és a teste biztonságot nyújtó melegében maradok. Szeretem ezt a testet, hiszen nem csak erős porhüvely, hanem erős jellem is, és ki nm szeretné az izgalmakat, a kihívásokat. Hallom benn az üvöltését, ahogyan nem tágít, hogy vissza vegye felettem az uralmat, amit olyan nagy becsben tartott. Lassan belülről szedtem szét, még, amikor a Payne lány felkínálta magát, akkor is a megöléséről adtam neki gondolatokat. És tudom, hogy élvezte, az angyal megölését. Minden megöléssel erősödtem, és ő élvezte, belekostolhatott a halálba, és a démoni létbe. Házi patkánynak érezhettem magam, csak én nem voltam megtűrve. A pecsét, amit azóta leégettem, ékesíti porhüvelyem bőrét, és dagasztja az egóm. Még véletlen se tud vissza zárni, és ha megtalálom Astarte-t elintézem, hogy meghaljon bennem.


Idióta társakkal kell utaznom, akik egy nyamvadék kis szárnyast sem tudnak megtalálni. Ideges vagyok, félek, hogy elköpi valakinek, hogy kiszabadultam, és akkor oda az álcámnak.  Akkor New York fel tudna készülni, és nem tudnának a démon haverjaim beköltözni a porhüvelyekbe. Bár, ahogyan Wallenberg emlékeiben látom, tudom, hogy az égőjük győzedelmeskedik, és a Payne család majd igyekszik felemelkedni, régi helyükre.

Az utam oda vezet, ahol legutoljára látták a vörös kis halálom. Hullák, hiába hullák beszélnek, főleg, ha ő öli meg őket. Elmosolyodom, ahogyan belépek az elhagyatott kis faluba, majd maradásra intem a velem érkezett démonokat.
- Itt egyedül kell lennem, meg kell bíznia bennem. - Mondom, majd bólintanak. Biztonság kedvérét mindig van nálam kés, de nem akarom bántani, azt akarom, hogy bizzon bennem, nem kezdhetem egy késsel a torkán.
Beljebb haladok a faluban, minden neszre fel, fel figyelek. Itt aztán rendes bulit csaptak az angyalkák.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Elhagyatott falu - Page 4 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 08, 2017 3:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


New Yorktól nem messze található egy kis falu, ami már elhagyatott.
A parkban található; játszótér, óriáskerék, ami még az az napi mulatságról maradt meg, mikor az angyalok alászálltak.


Elhagyatott falu - Page 4 A8206bc138f10eb1e3e9188b54ccc8d1--germany-abandonedElhagyatott falu - Page 4 0213112603245408
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7