Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 4:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Sariel&Sophia

Valamilyen szinten megkönnyebbülést jelentett. – Tán Uriel lennél? Az biztos, hogy ark vagy te is.
Nincs olyan szerencsém, hogy ne valami fejes találjon meg...
Kár volna tagadnia, az angyalokat felismerem. Hogy milyen erős, vagy milyen szintű, azt nem feltétlenül, tippelni tudom, de az angyali jelenlétet bármikor felismerem. Kár tagadni, tényleg. Jó, a bármikor most már erős túlzás, arra rájöttem. Ergo, nem ihatok többet. Már csak fohászkodhatok az éghez, hogy ne legyen ebből semmi pocaklakó eredmény.
Nagyon nem örülnék neki, és nem azért, mert nem szeretném a gyerekeket, sőt. Épp ezért. Szegény gyerek, belegondolni is szörnyű, milyen lenne neki. A nagybátyja lenne egyben a nagyapja, és a nagyapja a dédapja. Te jó ég, ez a családfa egyre kuszább. Igen, apa azért némileg beavathatott volna legalább engem.
- Tudom… most már tudom – ültem le mellé végül, kissé bátortalanul, és tenyerembe temettem arcomat szégyenemben. – Másnap reggel jött a felismerés…
Akkor sem hagyom annyiban. Ha én nem is, de ő meneküljön meg. – Már a nevével is tisztában vagyok.
És azzal is, hogy nagyon kuszák az érzéseim irányába. Nem tudom, mit kéne tennem, vagy mondanom. Talán az lenne a legjobb, ha semmit, és messzire elkerülném. De vajon ezt ő is akarná? Hogy elkerüljem? Akar-e még egyáltalán látni azok után?
- Bár találkozhatnék a nénémmel… bármi jobb ettől a bizonytalanságtól – és rettegéstől. De mégis… honnan jött rá, hogy Ő és én? Ó, hogy az a…! Függöny… hogy mi ezt miért nem találtuk ki? Legközelebb ennyi üzenetet hagyok neki, hogy függöny, lelkem nagybácsija, ha bűnözni akar.
- Ugye megígéred, hogy nem jelented fel?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 4:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Sariel&Sophia 

- Őt várod? Kérdezek vissza, mert bizony nem akartam én a tudtára adni, hogy ki vagyok, nem szólíthatja le őt bármelyik angyal? Akad a városban bőven, akik nem kedvelik az embereket, de nem is akarnak komolyabb háborúba kezdeni, csak kényelmesen akarnak éldegélni, amíg valaki ismét megnyitja a Mennyek kapuját.
A nefilim reakciója annyira gyerekes és önfeláldozó. Tudja egyáltalán, hogy kit akar megvédeni és hogy az a személy ezt megérdemli-e? A homlokomhoz emelem a kezem és ráncolni kezdem, elgondolkozom, hogy mikor hatott meg utoljára, hogy valaki könyörgött nekem és bizonygatott, hogy ne bántsak valakit. Igen, pont Michael játszotta el ezt egyszer, hogy megvédje harcos angyalát és bizalmasát. 
- Hagyd ezt abba, nyugodj meg és csak arra felelj, amit kérdeztem! Kérlek!  Pillantok rá és mivel nem foglalt helyet mellettem, így megütögetem magam mellett a padot, hogy tegye le a fenekét ide mellém végre. Beszélgetni akarok, de ha őt így elragadják az érzelmei, akkor máshogyan fogom hasznát venni csak.
- Tudod, hogy Michael arkangyallal voltál együtt?  A képességemnek hála úgy is tudni fogom, hogy hazudik-e vagy sem, de még az arcára is ki lesz írva szerintem a meglepettség, ha nem tudta, ha meg igen, akkor a bűntudat gyötörheti, hogy mindvégig tudta, mégis belement egy ilyen vérfertőző kapcsolatba, ami az emberek közt is undorító, de amikor egy angyal keveredik ebbe. Erre eddig még példa sem volt, pedig találkoztam már érdekes bűnökkel, de ez túl tesz mindegyiken, mégis kegyelmet akarok gyakorolni, de vajon menni fog?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 3:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Sariel&Sophia

Hoppá! Elég nyíltan nekem szegezte a kérdést, olyan hangon, hogy attól még talán maga Lucifer is szégyenében összehúzta volna magát. – S… Sariel néném?!
Arkhoz közeli lehetett, tippeltem csupán, a másik ötletem Uriel volt. A baj az, hogy apa nem igazán mutatott be nekik és okkal, teszem hozzá. De azért legalább egy-egy leírással szolgálhatott volna, hogy egy balesetet elkerüljünk. Égett az arcom a szégyentől. És nem, nem azért, mert bántam… nem bántam meg semmit, hacsak nem olyan szempontból, hogy ezzel bajt hoztam az Ő fejére.
- Ne jelentsd fel, kérlek! – könyörögtem hirtelen. Nem gondolkodtam, csak vagdalkoztam magamban, mindegy, hogyan, csak mentem meg, kerüljem el, hogy megbüntessék miattam. Inkább vállalom helyette is. – Ne tedd ezt vele, ő nem… nem tehet róla.
Ha én józan maradtam volna, lehet, felismerem, hogy angyallal van dolgom. Tudtam, hogy halálbüntetés járna nekem ezért. És talán neki is, ezt mindenképp el akartam kerülni. Ha szeretem, akkor meg kell tennem érte.
- Kérlek. Hagyd életben. Ne bántsd. Inkább engem gyötörj, ne őt – Addig nem maradok nyugton, amíg rá nem beszélem. Talán mazochistának tűnhetek így, ha valaki ezt kívülről látná, de én úgy érzem, ez a minimum azok után, hogy átvállalom a részét is. Nem lehetek hálátlan és fordíthatok neki csak úgy hátat. Talán ez a legjobb módja annak, hogy túllendüljek rajta végre. – Nem lenne igazságos, ha a bűnömért ő fizetne.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 3:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Sariel&Sophia

San Francisco, a város, ahol Michael és egy ember vezető tart rendet és elég kemény törvények uralkodnak. Emberek nem keveredhetnek angyalokkal, ha valakiről kiderül, hogy nefilim, akkor a büntetése halál. A város területét csak engedéllyel lehet elhagyni, nos ezt egy párszor megszegtem már, de az érkezésem is sikerült papírok nélkül hagyni. Tudom, nem szép dolog, de nem érzem úgy, hogy rám bárki más törvényei érvényesek lennének, egyedül Isten áll felettem, senki más.
Egyik este a szokásos kis köröm tettem, hogy megnézzem, Michael fivérem mivel tölti az idejét és meg kell mondjam, hogy sokkot kaptam. Még soha életemben nem döbbentem le ennyire, mint amikor megláttam, hogy pont ő, aki a város egyik irányítója, akinek a keze benne van a törvénykezésbe, képes annyit vedelni, hogy bűnbe essen egy nefilimmel. De, ez nem akármilyen nefilim, hanem Raphael utóda, akin kegyelmet gyakoroltam, elvégre nem ő tehet róla, hogy megfogant. Mérhetetlenül dühös vagyok magamra, hogy akkor és ott nem öltem meg, mert szinte csak beleomlik a fivérem karjaiba. A végkifejletet nem vártam meg, elrepültem onnan, hazamentem, hogy főzzek egy nyugtató teát és hallgassam Marrissa történetét, amit már vagy századszorra hallok, de nem tudok rá haragudni, én nem sokat mesélek neki a kinti világról, ő még a szép világra emlékszik, azt sem tudja, hogy a szegénynegyedben lakunk. Néha elmegyek vele nappal sétálni, hogy élvezze a friss levegőt, de amúgy jobban szeretem, ha itthon marad biztonságban, megkedveltem ember létére.
Kellett pár nap, mire helyre tettem a dolgot magamban. Michaelt meg kell büntetnem, nem kivételezhetek vele, példát kell mutatnom, de milyen áron? Van egy tervem, hogy miként térítsem józan észre, talán ha megbánja bűneit és vezekel, akkor nem kell megbüntetnek, nem szeretem, amikor testvéreimet a szárnyuktól kell megfosztanom, nem akarok én lenni a kegyetlen arkangyal. Nem én löktem őket egymás karjaiba, tisztában volt egyáltalán a lány azzal, hogy mit tett és mennyire veszélyes neki ez a város egyáltalán?
A parkban látom meg, a közelben leszállok és a fekete kapucnit a fejemről hátra hajtom. Fekete ballonkabát van rajtam, fekete farmerral és fekete sportcipővel, mind kicsit kopottas, talán ő megérzi, hogy milyen szekrény és régi illata van, amivel én nem foglalkozok, hiszen megszoktam már.
- Csak én, nem kell félned tőlem. Lépek ki az árnyékból, nincs nálam fegyver, legalábbis látható helyen nincs.
- Gyere, üljünk le arra a padra és beszélgessünk egy kicsit.  Intek a közeli pad felé és meg is indulok, hogy a kabátom hátra csapva helyet foglaljak. A szememmel csak addig követem, hogy jön vagy menekülni próbál, én remélem van annyi esze, hogy szót fogad és leül mellém. Nem nézek rá, inkább a magam előtti kis kert felé pillantok.
- Tisztában vagy vele, hogy kivel töltöttél el... Kicsit megköszörülöm a torkomat, nehéz erről beszélnem, de ez még nem bűn.
- Kivel ágy-akrobatikáztál pár napja és hogy annak mi a törvényileg előírt büntetése?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 1:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Sariel&SophiaHűvös, esti szél furakodott kabátom alá, amit igyekeztem minél jobban összehúzni. Fura ez a tavasz. De mi az, ami normális manapság ebben a világban? Eleve, rám kell nézni, és már lerí rólam, hogy valami nincs rendjén. Félig angyal, félig ember lényként jöttem a világra, egy élő bűn vagyok. Az csoda, hogy egyáltalán még élek. De miért?
Tudom, hogy nem lenne jogom megkérdőjelezni nagyapám, Isten döntését, mégis, úgy éreztem, tudnom kell a választ, miért kell léteznem, ha bűn vagyok a szemében? Miért emlékeztetni magát erre rendre, ahelyett, hogy egyszerűen megszabadulna ő maga a fajtámtól? Lassan kezdtem egyetérteni Gabriellel, pláne az éjszaka után, amit még mindig nem tudtam kiverni a fejemből, hiába Belphegor mindennemű próbálkozása arra, hogy túllendítsen rajta.
Még hogy nem volt jobb! Kizárt, hogy valaki jobbat találjon Nála. Itt aki feltehetné ezt a kérdést, az a másik oldal. Hogy nem talált jobb partnert tőlem? Hisz ki vagyok én? Nem voltam érdemes a kegyére, és ez mélyen megérintett. Pedig tudtam, hogy csak az alkoholmámor miatt tette, én meg boldogan omlottam karjába.
Miért? Mert, ha csak egy pillanat erejéig is, de akkor először éreztem igazán szeretve magam. Az érintései, minden arról árulkodott, hogy… és én meg mit tettem? Úgy éreztem, mintha kihasználtam volna, annak ellenére, hogy önként és majdhogynem dalolva mentünk bele.
Aztán ráébredtem, hogy mit tettem. Beszennyeztem őt az érintésemmel. Jóvá kell tennem valahogy.
De hogyan? Bármit megtettem volna, csak ő maradjon ki Sariel néném büntető-hadjáratából. Inkább én veszítsek el mindent, csak… csak őt ne. Van így is elég baj a nyakukban.
- Ki van ott? – Egy angyali energiát ismertem fel a közelben. A személyt nem mindig tudtam, mert hát, valljuk be, sokan vannak, de félelmetes a közeg.
Megvárom, amíg közelebb jön, semhogy én menjek oda. Azért remélem, meg nem öl, ha rájön, miféle vagyok, nem lennék most kóborló lélek.
Megpróbálhatok végül is egyezkedni vele, hogy napoljuk el a kivégzésemet, nem? Legalább amíg újra ki nem nyílnak a kapuk.
reveal your secrets

Hell or Heaven


Régi park - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 15, 2018 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Michael...


Régi park - Page 2 Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 14, 2018 8:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Újra itt testvérem
Lucifer && Michael
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Vissza gondoltam, arra az estére, amikor érzetem valami furcsét, és egy jellenlétet.
- Csak éreztem őt. - jegyeztem meg. csak kapkodtam a fejem, hiszen ezen a hírek felém még nem értek el. Végig mértem Lucifert, akin sose látod, hogy komolyan beszél vagy nem.
- Mit akarsz Lucifer.- Nem akarok körítést, csak bökje ki mit akar. Mondja el pontosan, mit vár.
- Sötétség valóban fitogtatja erejét, de ha le is győzzük azt, mit akarsz? Emberi testeket a kis fattyaidnak? - gesztikuálok.
Megforgatom a szemem.
- Üzengetés helyett inkább vissza térhetne. - Rázzom meg a fejem. Már elég legyen ez a 27 év neki. Pusztul a világ, de látszik még is megmentené, akkor tegyen érte, ne jeleket küldözgessen.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 11, 2018 4:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


☽ Light cannot exist without Darkness
Zene • szószám: xXx • Credit:
 
Michael
Lucifer

A kérdéseire megvonom a vállamat.
- Semmi konkrétat nem tudok róla. Ha nem venne fel alakot, akkor is eltudna bújni. Előlünk? Simán. Viszont tegnap este volt csak vízióm. Nem tudom, hogy ez azt jelenti, most tért vissza, vagy csak most látja érdemesnek a beavatkozást. Veled nem láttatott semmit? - kérdezem, bele rúgva egy útba eső kőbe, amely előttem hever a megviselt járdán.
- Miféle szövetség..? Kérdezed ezt azok után, hogy a Sötétség végig söpört a világon? Te nem érezted benne ősi ellenségünk erejét? Nem látod a hatását? Az embereken? Az angyalokon? Még a démonokon is hat! - ráncolom a homlokom, s közben felpillantok az égre.
- Kevés testvéremmel találkoztam, de azok is megváltoztak tőle. - fürkészem úgy a felhőket, mintha csak a Mennyekbe akarnék fellátni.
- Fent is bezárultak a kapuk, ha jól hallottam... Atyánk pedig csak üzenget. Egymásra vagyunk utalva, testvérem. - nézek rá egy félmosollyal. Kétségtelen, hogy tetszik a helyzet. Régen lehettem együtt családommal, s most végre van indok, amellyel a közelükben lehetek.reveal your secrets

Michael...


Régi park - Page 2 Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 04, 2018 1:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Újra itt testvérem
Lucifer && Michael
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Mindig irigyeltem a magabiztosságát. Talán azét mert emberi lelkek között volt, vagy csak a személyisége olyan,
de olyan könnyedén viselkedik emberien. Végig mérem, és bólintok, hogy kezdjen csak bele a mondani valójába. Soha nem bántanám, nem ellenségem, de Gabriel is akármennyire volt ellenséges, soha nem tudnám megölni. Az emberiség ezt hiszi, majd ha eljön a pillanat Michael az emberek szerető lelkipásztora bele mártja pengéjét testvérébe, pedig nem biztos,
sőt lehet nem tenném meg.

- Hogy mondod? - csodálkozom el egy pillanatra, aztán eszembe jut a múltkori eset.
- Mióta tart ez, mióta jött vissza? Feltételezem valami átlag porhüvelyt készített magának,
és ott búvik meg. -
mondom, majd felnézek az égre, megszokás.
- Milyen szövetségről beszélsz? - Kérdezem. Az utca csendes, már senki nem szeret ilyenkor kinn lenni, félnek. Voltak alagutak, amin be tudtak jönni a Gabriel pártiak, vagy a démonok.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 18, 2018 3:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


☽ Light cannot exist without Darkness
Zene • szószám: xXx • Credit:
 
Michael
Lucifer

Láthatóan nem várt, és nem szeretett vendég vagyok itt. Bátyám hűvösen fogad, szinte fintorog látványomon, ami egy részemet bántotta is. Na, így kell fogadni egy rég nem látott családtagot? Persze egyből a tárgyra tér. Felsóhajtva hajítom el a zacskót és teszem kezeimet a nadrágom zsebeibe.
- In medias res, mint mindig. Bár igazából igazad van, nincs elég időnk, amit vesztegethetünk, szóval vágjunk bele. - mondom és megállva előtte komolyan rá pillantok. Mármint tényleg komolyan. Azzal a komoly-komolysággal, amivel az átlag angyal komolyan szokott tárgyalni.
- Gondjaink vannak. Nagyobb, mint gondoljuk. Ráadásul Atyánk is itt van, csak épp a kisujját sem mozgatja, hacsak nem jeleket küld. Úgy tűnik, jelenleg ennyire képes. - mondom, s gondolatban megosztom vele a víziót, amelyet láttam, miközben Astarteval találkoztam.
- Nem mond neked semmit? - kérdezem, miközben körbe fürkészek az utcán.
- Amúgy remélem tudod, hogy eljött az idő a szövetségre a Pokol és a Menny síkjai között... - nézek rá az utcáról egy halovány mosollyal.reveal your secrets

Michael...


Régi park - Page 2 Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 03, 2018 3:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Újra itt testvérem
Lucifer && Michael
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

A szemem nem nyugszik, folyamatosan csak körbe körbe jár, s minden gyanus dologra fel rezzenek. Nem tudom mi várhat rám, nem tudom, hogy hogyan, s ki fog velem szembe jönni.
Nem tudhatom miféle tréfát űznek velem, s kevésbé azt, hogy ki űzi ezt velem?
Hirtelen egy ismerős férfi hang üti meg a fülem. Hirtelen fordulok hátra, s pillantom meg rég nem látott testvéremet.
- Lucifer… - Suttogom, miközben végig mérem őt. Szokásos mogorva, szarkasztikus hangja csillan fel, ahogyan felém közeledik. Milliónyi gondolat cikázik bennem, hogy mit akarhat. Maga az ördög játszadozik velem, kevesen mondhatják el, de még kevesebben, hogy a testvérük a sátán.
- Mit akarsz itt? – fintorodom el szakazmusa elött.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 09, 2018 7:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


☽ Light cannot exist without Darkness
Zene • szószám: xXx • Credit:
 
Mazikeen
Lucifer

Amint megkaptam a szárnyaimat, igazából ott is hagytam jobb kezecskémet, csináljon amit szeretne, nekem fontosabb dolgom akadt. Egy másik angyallal üzenetet küldtem San Franciscoba Michaelnek, miközben én még az utolsó simításokat végeztem a helyettesítésemet illetően. Hamar visszatért, hála a képességeinknek, és közölte is a levél tartalmát, meg hogy hova beszélte meg a találkozót, mert hogy azt rá bíztam ám. Komolyan felnevettem a stíluson, ahogy előadta, meg elmondta, mit írt. Ezután felkeltem, felkaptam magamra egy kényelmes göncöt, és elindultam. Furcsa volt ennyi év után újra repülni, de egészen jól esett. Tettem is néhány kört a felhők között és felett, még mielőtt teljesen oda értem volna San Franciscoba. Nem féltem attól, hogy felismernek. Michael és Gabriel arca teljesen felismerhető, ők emberek között járnak, öldökölnek... Az én arcom főleg a Pokolban közismert. Amúgy is egy patás, villás ördögnek képzelnek, szóval nem tartottam attól, hogy fejvesztve menekülni kezdenek az emberek. Az angyalok... ők más tészta. Az öregek felismerhetnek, de vajon mennyi van belőlük? Kétlem, hogy elég sokan, és abban is kételkedem, hogy felismernének még ők is. És ha igen? Akkor mi van, oda jön lepofozni? Arcba röhögöm. Amúgy is ott lesz Michael is, nem fognak semmit sem csinálni. Úgy hogy teljes magabiztossággal mentem a városba, a semleges negyeden belül a régi parkba. Egy nagy templom állt a park szélén, éppen nyugat felé. Szóval hatalmas árnyékot vetett a parkra, amikor a nap már leáldozóban volt. Tehát, nem sütött ide a nap. Mekkora hülyeség, Istenem... Jaj bocs apa, megszoktam, hogy mindig téged emlegetnek. Na mindegy. Persze Michael megjelent. Csuklyában. Értem én, mi a szándéka, de.. tényleg? Nem lenne egyszerűbb egy illúzió? Így csak még feltűnőbb! Megindulok utána és amikor beérem, zsebre tett kezekkel sóhajtok.
- És még Rafaelről hittem, hogy idióta hacukákban jár! Michael! Hol az ízlés? Megköveznek kis barátaink, ha meglátnak így. - viccelődök. Tény, hogy annyira nem néz ki szörnyűen, de még is...
- Amúgy remélem nem baj, hogy itt zavarlak. Ha netán félsz, hogy a Sátánnal látnak téged, majd én is a fejemre húzok valamit... - mondom, majd körbe nézek, és felkapok a földről egy szakadt zacskót a poén kedvéért.Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2