Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Régi park Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 09, 2020 8:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Angell & NephilimSariel & Sophie
──────────── ────────────
Szerencsére nem Sophianak kell értenie, hogy mit jelent ez az üzenet, nekem van sejtésem róla, mit jelenthet. Szóval átadta, ami a feladata volt, sőt adott még többet is, ez a gondolat nem távozik, bár megtenné, annyival könnyebb lennék, ha nem tudnék róla. 
- Szerintem elég világos a kép. - Nem hibáztatom, hogy nem ismeri őt, én sem ismerném, ha nem láttam volna az emlékeibe, de mivel elég sokat láttam már és hallottam, össze tudtam rakni a képet róla. Valamire készülnek ezek a démonok, mégis mire kell nekik egy félig arkangyal vére, utána kellene járnom majd.
- Még szüksége van rád, a véreddel bármit is tervez, kétlem, hogy annyival beérik, kerülnöd kellene a társaságukat. - Amit nem tesz meg, mert úgy érzi, hogy ha elkérte a pénzt a lakásért, akkor nem küldi el a démont. Fel nem tudom fogni, hogy miért ragaszkodik ehhez. Amikor elutasítja ismételten a büntetését, akkor felvonom a szemöldököm. Jól hallottam? Igen, kétség sincs efelől. Hiába léptem el előle, még mindig azt hiszi, hogy engem kell bálványoznia? Hogy lehet ennyire galambeszű egy leány, bosszantó.
- A kukoricán térdelés a sarokban mivel gyalázta meg Atyánkat? Szerinted ez miben másabb attól, azt leszámítva, hogyha már büntetés, akkor fájjon is, mit akarsz? Vágjam le a szárnyaidat? Úgy érzed, a legsúlyosabb büntetéssel kell lesújtanom rád? - Mivel nem térdelt le, így nem is viszem tovább a beszélgetést a költözésre, én nem gyereket akarok nevelni, én fegyelmezni akartam egy nőt, ha erre sem képes, hogy viselkedjen, szót fogadjon és némileg tiszteletben tartsa, amit rá róttam büntetést, akkor hogy várjam el, hogy a hozzá költözésem bármit is segítene rajta? Neki érdeke, hogy szót fogadjon, de ha nem, akkor nem. Hátrébb lépek és meg sem várom a válaszát, elrepülök. Talán így majd észreveszi magát, hogy ez nem a gyermeteg hiszti és feleselés ideje volt. Kapott egy esélyt, nem élt vele, legközelebb nem lesz ilyen szerencsés.


//Köszönöm a játékot  Cupidó //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Régi park Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 04, 2020 7:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Bleeding Black Rose

@Sariel & Sophia  


Megpróbálták, ahhoz azonban több idő kellene, hogy életképes legyen a repülési tudományom.
– Nem volt rá elég időnk – feleltem. Nekem ez az egész csak nyűg és teher, legszívesebben megszabadultam volna ezektől a nyeszlett szárnyaktól, amik viselésére minden voltam, csak méltó nem. És soha nem is leszek, hisz egy torzszülött voltam, akárki akármit is mondjon. Az igazságot nem lehet elrejteni.
- Ezt. Bár hogy mit akar vele, azt én magam sem értem. - A Pokolra vezető út is jóakarattal van kikövezve. Mi a bánatot jelenthet ez szegény Michaelre nézve? Sokféleképpen értelmezhető ez, gondolhatott akár a város jelenlegi törvényeire, de akármi másra is. Ám nemet nem mondhattam kérésére, ha azt mondja, mennem kell valahova, akkor odamegyek, jelentsen bármekkora veszélyt, hisz ki vagyok én, hogy ellenkezzek parancsával? Amit nagylelkűen már több ponton el is követtem, emlékeztettem erre „szerény” személyem. Kezdve azzal, hogy létezem.
-De akkor… nem értem. Semmit nem értek – összekavarodtam. – Belial… Viszály… nem áll össze a kép.
Nagyjából leszűrhette, hogy mennyi minden maradt ki az életemből, ha még a lovasokat se tudtam beazonosítani. – Tényleg összetehetem a két kezem, hogy életben hagyott…
Mert láttam, hogy járt a másik, pedig próbáltam védeni később, hogy majd Sariel néném maga tegyen igazságot továbbiakban, de… ez a hajó elúszott.
- Ehhez azt hiszem, én is értek – engedtem meg magamnak egy halvány mosolyt. Nem kell ide Viszály, hogy kő kövön ne maradjon, elég vagyok én a két balszárnyas nephilim, és az unatkozásnak már is lőttek.
Az ötletét viszont nem érzem helyénvalónak, hogy térdeljek le egy angyalnak. Nem a kavicsokkal adódott a problémám, hanem azzal, hogy a szememben ez már bőven a bálványozás kategóriáját fedte le, és nem akartam még inkább összekuszálni magam. Így is vívódtam belül az érzéseimmel, ha pedig engedek és gyenge leszek, biztos nem bírom tartani tovább azt a falat, amit építgettem magam köré.
- Ne sértődj meg, de nem – ingattam a fejem. Nem voltam képes megtenni. Ebben a tekintetben egyedül Istenre hallgattam volna csak, legyen bármekkora erejű is néném.
- Találj ki olyasmit, amivel nem gyalázzuk Atyánkat, kérlek. Ezzel csak kétséget ébresztesz bennem – tártam fel előtte az érzéseimet, nénémként, s hóhéromként joga volt tudni, min mentem keresztül abban az adott pillanatban.
Engem arra tanítottak, hogy angyal előtt le ne boruljak. Hogy tudnék ezzel ellentétesen cselekedni?
- Biztos jó ötlet? Ha nem lát, időt kellene neki hagyni, csak úgy nem zúdíthatsz rá egy ilyen hírt. – Ha vak, jobb óvatosnak lenni. Új terep, idegen lakás, amit a maga módján fel kellene fedeznie. – Előbb talán látogassatok meg, ismerkedjen a lakásommal. Születése óta az?
Ha módomban áll, segítek, ahol tudok.
- Legyen, ahogy szeretnéd. Itt engem is Nadine-ként ismernek. – Ami tulajdonképp nem ferdítés, hisz a második keresztnevem, de hogy ezen szólítson, előtte ez csak Zachriel kiváltsága volt, amíg mellettem volt.
- Micsoda fura egy világ, mi? Elhagyok egy angyalt, mert félek, hogy több lenne köztünk, mint őr és védelmezettje, erre kikötök egy másiknál… hogy aztán ne emlékezzek, mi történt – thanks to A-betűs italok.
Na jó, amit ittam az v-vel kezdődik, de a lényeg az alkoholtartalom.
- Apáról tudsz valamit? – érdeklődtem. A testvére, csak tudja, merre jár, mi van vele. – Én évek óta nem láttam.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Régi park Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 18, 2020 1:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Angell & NephilimSariel & Sophie
──────────── ────────────
- Nem tanítottak meg az angyalok, akik vigyáztak rád repülni? - Láttam, hogy nem valami ügyes vele és úgy, hogy én vigyáztam rá, még úgy is képes volt egy lámpaoszlopba beverni a szárnyát. Nem tudnám elképzelni az életem a repülés nélkül, egyszerűen nem megy, ez is annyira részem, mint a lábak, amikkel gyalogolni szoktam, ha elveszteném bénának érezném magamat. Egy nefilimnek viszont meg kell tanulnia repülni, ha az emberek bántani akarják, akkor pár szárnycsapással már kikerülhet közülük és mentheti a bőrét. Jó, ez nem az a város, ahol megéri ilyennel játszadozni, mert bűn a létezése is, bár ezzel én nem értek egyet, elvégre megkíméltük és talán azért kellett életben hagynom, hogy az apját büntessem vele. Elnézve az emlékeit pedig sanszos, hogy ez nem tetszene neki. Nagy levegőt veszek hallgatva a fecsegését és lassan fújom ki. 
- Ezt üzente Atyánk? - elgondolkozom a szavakon, elég sokféleképpen értelmezhető, de mikor is beszélt nem rébuszokban Isten. Erről nem tudtam, elkerülte a figyelmem, mindenhol mégsem tudok ott lenni egyszerre. Legalább valami hasznosat is megtudtam, bár, hogy mihez kezdek vele még nem tudom.
Azonban a vádaskodás, az nagyon nem esik jól és azt hiszem olyan területet sért meg vele, amit még senki sem mert megkérdőjelezni, én mindig helyesen cselekedtem és azt csináltam, amire teremtettek, egy eszköz vagyok csupán, ugyanúgy, mint a testvéreim.
- Viszály nem arról híres, hogy elveszi mások életét, inkább meghagyja azt, mert így tudja felkavarni az álló vizet. - A démonok gonosz teremtmények, de nem mindegyikük gyilkos, nem kedvelem és nehezemre esik beszélni róla, hogy miért is nem ölte meg, nézze csak meg a mostani szituációt, ha megölte volna, most nem érezné magát ennyire összezavartan. A fejem nemlegesen megrázom a fejemet. Nagyon indulatos, tele van érzelmekkel és nem érzi át a súlyát annak, hogy kivel beszél. Teljesen mindegy, milyen angyal jelent meg neki, akkor is tisztelnie kellene és lehet kicsit túlgondoltam, hogy térdre akarom kényszeríteni, nem tesz jót a földön tett idő senkinek sem.
- Helyén van az eszed, biztosan vannak elképzeléseid ki lehetek, talán el is találtad, csak kitértem a válasz elől. Meglehet épp imádkoztál is hozzám, de már itt voltam veled. A bocsánatkérés elfogadva, de a büntetésed még csak most kezdődik, elvégre bűn nem maradhat büntetlen. - Elég utalást tettem, hogy tudja ki vagyok, nem érzem szükségesnek a bemutatkozást, annyit könyörgött értem, hogy büntessem meg, hogy most már meg is teszem.
- Térdelj le a kavicsokra - mutatok a földre és mellé sétálok, hogy ne érezze úgy, hogy megalázni akarom, nem azért kell letérdelnie, mert magamat akarom bálványozni.
- Hozzád költözöm, már ma együtt megyünk hozzád és ha elment a démon, akkor lesz új lakótársad is, egy vak hölgy, akire oda kell figyelned majd, Marissának hívják. - Amint végzek és ő letérdelt, akkor a kezem nyújtom felé, hogy fogja meg, majd felhúzom onnan, nem akarom én, hogy egész nap kavicsokon térdepeljen, ha megtette, akkor már ennyitől megsérülhetett a lába. Ha nem térdelt volna le, akkor kénytelen leszek valami mást kitalálni, amibe nem sok beleszólása van.
- Szeretném, ha Susanna-nak hívnál, kerülném a feltűnést a városban, megegyeztünk?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Régi park Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 12:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Bleeding Black Rose

@Sariel & Sophia  


Röhej. Komolyan, kiérdemelhettem ezúttal hivatalosan is a legröhejesebb tollas címet. Ez is csak velem történhetett meg. Kínomban, de felnevettem, mert már nem tudtam hova tenni ezt. Ugye jól szórakozol, Nagyapa?
- Nem használtam túl sokat őket – láthatta, mennyire pocsékul mozgattam őket, mintha csak dísznek lennének jóformán a hátamon. Körülbelül annyit is értek. Nem is akartam én, hogy ott legyenek, mert folyton csak a bajt hozzák rám. Méltó sem vagyok ilyen ajándékra az égtől, hiszen csupán egyszerű halandó vagyok. Ha nem lennének a tollaim, simán elvegyülhetnék az emberek közt, és átlagos, normális életet élhetnék, mindenféle természetfeletti nélkül. Szó szerint szomjaztam lassan az unalomra.
- Amikor legutoljára kértem, közölte, hogy jöjjek, és játsszak postagalambosat, az oroszlán barlangjában konkrétan. „A pokolra vezető út i jó akarattal van kikövezve, kérlek add át ezt Michaelnek” – idéztem tőle, némileg kissé felháborodva. – Azóta járathatom a számat, nem válaszol. De hogy várhatnám el Tőle, pont Tőle, hogy épp velem foglalkozzon?
Visszarogytam a padra. Igaza van, fordulhatnék hozzá, de már nem akarok. Úgyis hiába minden. Épp ezért küldtem el Zachrielt is, pedig hogy tiltakozott ellene, de nem védhet meg mindig mindentől.
- Köszönöm. Nem magam miatt… miatta – céloztam Michael nagybátyámra. Súlyos csapás lenne a városra, ha őt is halálra ítélnék. Hát még az angyalokra. Minden egyes angyalélet súlyos veszteség ebben a világban.
- Nem ismerlek… honnan tudhatnám? Belial mint Viszály lovasa… ha ez igaz… - sokkolt az információ, lefagyott az agyam, kész. Két kezem összetehetem, hogy életben maradtam. – Hogyhogy akkor én még élek?!
Adtam hangot a bennem ordítozó kérdésnek, mert ez lehetetlen. Képtelenég. Nem áll össze. Miért érdekelném pont a Viszály lovasát? A legártalmatlanabb fél-lény vagyok gyakorlatilag.
- Ha tényleg Viszállyal találkoztam, hogy lehetek életben? Meg kellett volna halnom nekem is, nem? – lesheti, hogy én letérdelek egy idegen előtt, aki épp most közölte, hogy Belial egyenlő Viszállyal.
- Segíteni, aha. Amikor utoljára valaki segíteni akart nekem, tudod, hol végezte? – láthatta. – Megfogadtam, hogy nem rántok magammal többet senkit. Mit gondolsz, ha saját apámnak nem érdeke, hogy tanítson, akkor neked miért lenne? A neved se árultad el.
- Nem. Nem térdelek le egy angyal lelőtt. Kizárólag Istent illeti ez meg – ingattam a fejem, tiltakozásom jeléül. – Bocsánatod azt kérem, ha ezzel megsértettelek, de… nem vagyok démonológus. Egyszerű halandó vagyok szárnyakkal, aki túlélni próbál, úgy, ahogy bárki más tenné.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Régi park Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 12:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Angel & NephilimSariel & Sophie
──────────── ────────────
Sorra halmozza a hibákat, mert kapkod, nincs semmi türelme vagy csak szeleburdi és szerelmi fellángolásban szenved szegénykém, nem tudom eldönteni, de nem válaszol nekem a kérdésemre, eléggé elmerül a gondolataiban, én meg csak megrázom egy kicsit a fejem, nem hiszem el, hogy ez történik.
- Lehet, hogy van szárnyad, de el tudod rejteni és nem vagy kötelező használni azokat. Ura vagy a testednek ilyen értelemben ugye? - oldalra billentem egy kicsit a fejem és alaposabban szemügyre veszem, már nem kislány, eltelt vagy harminc év, nem viselkedhet így, mint egy kamasz, mit rontottak el az angyalok, akik vele voltak, hogy nem nőtt fel még?
- Kérlek, ne légy borúlátó, mindennek megvan az oka, csak meg kell keresni, de ha nem találod, akkor kérj egy jelet vagy útmutatást valakitől. Az ég felé mutatok, hogy kire gondolok, Isten létezik, tudom és érzem, hogy nem hagyott magunkra minket, csak tesztelhet minket, lehet ő akarta, hogy most itt legyek, a sors direkt alakította ki ezt a balszerencsés csapásokkal teli utat Sophie számára, hogy felfigyeljek rá és a jó útra tereljem, mielőtt még több bűnt követ el ezzel a sodródással, amiben jelenleg él.
- Nem ítélkezem, kérlek nyugodj meg, ha szót fogadsz nekem, nem árulom el senkinek a titkodat, megegyeztünk?  Tudom, ez most kicsit gonosz tőlem, de amíg nem tudja ki vagyok, addig szerintem kicsit nyugodtabb lesz. Előbb vagy utóbb úgy is ki fog derülni, mint ahogy az emlékeiben lévő alakok, azaz démonok kiléte sem marad titok. Fogalma sem volt róla, hogy kikkel barátkozik, nos, legyen ez kezdetben a büntetése, hogy megtudja az igazat új ismerőseiről.
- Miért hazudnék neked? - összerándul haragosan a szemöldököm, mert nem szoktam hazudni és nagyon sértő, ahogy ezt így hozzám vágja és utána még tetézi azzal is, hogy esküdjek meg, hogy nem viccelek. A szárnyaim akaratlan is megfeszítem és az ég felé kinyújtom, ami elég ijesztő lehet párosítva a szigorú nézésemmel, beletelik pár percbe, mire megszólalok, a büszkeségembe tiport.
- Idejövök hozzád, hogy segítsek a helyzeteden és te erre sértegetsz engem és feleselsz - szólalok meg ridegen és körülöttem a kavicsok olyan egy méteres körzetben olyan tíz-húsz centimétert meg is emelkednek. Tudom, hogy nem kellene magamra vennem, de gondolkozzon már el, hogy kivel beszél és jelenleg én teszek neki szívességet, nem fordítva.
- Térdelj le és kérj bocsánatot, tudd hol a helyed, ha bűnbocsánatot akarsz kérni Michaelnek!  A szárnyam leengedem és a kavicsok a földre csapódnak, egyenest előtte, hogy arra térdeljen rá, az élet nem igazságos, néha fáj, de a sebek azért vannak, hogy erősebbé tegyék, meglátjuk mit tudok vele kezdeni, a költözés is ettől a cselekedetétől függ. Talán jól jönne valaki, aki vigyáz Marissára, amíg távol vagyok, megérdemli, hogy jobb helyen lakjon, de nem addig, amíg ott van a démon is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Régi park Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 09, 2020 9:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&Sophia


Elvileg nem hallhatta az imámat, ha nem Sariel. Teljen magamban tettem, még csak a kezem se tettem össze hozzá, direkt, hogy ne tűnjön fel, hogy tesztelem. Elvigyorodtam a feltételezésre, miszerint Sariel az. Szuper. Akkor le tudom vele ezt rendezni anélkül, hogy Mike-nak baja essen. De miért is hívom őt így? Jól van, Sophie, semmi baj, csak félted és beparáztál azért, hogy feljelent mindkettőnket ez az angyal melletted. Nyugtattam magam. Csak és kizárólag Michael, jobban kell tisztelnem a nagybátyámat.
- Addig az egy pohár is sok, amíg nem tudom, miként kezeljem ezt az adottságomat. Ez… ez nem olyan különleges, hogy feltűnjön bármilyen hátrány belőle. Annyira emberi vagyok. Akkor miért kell, hogy szárnyam legyen? Miért nem adhatott Nagyapus engem egy olyan családnak, ahol valóban szükség lett volna rám? Miért hagytatok életen, néném, ha ekkora szálka vagyok a szemében? – néztem a szemébe, ezúttal már komoly arccal. Tudni akartam a választ a kérdésre, hogy miért élek mégis, apámat miért nem tisztították meg tőlem? – Így csak fáj a hiánya, és az érdekemben tanúsított távolságtartása.
Azt akartam, hogy inkább engem büntessen, ne a nagybátyámat, rá nagy szükségük van, és így is büntetés neki kb. az élet. Elég neki az, hogy ha megtudná, hogy kivel volt. Szerintem nem tudja még.
- Kérlek. Ha valakit el akarsz ítélni, az én legyek. Csak nincs annyi a számláján, amiért ne engedhetnéd ezt el neki, amikor nem volt vétkes. Nem tudta, hogy ki vagyok, sose lettem bemutatva neki, nem véletlenül, de én se ismertem őt. Ez egyszer megkímélnéd? – nem fogom feladni. Nem arról vagyok ismert a magam számára, hogy feladjam küzdelem nélkül. Lehet, szánalmasnak mutathat ez, és teszek rá, hogy így van-e, vagy sem. Csak az számít, hogy helyrehozzam, amit elrontottam.
Nem várom el, hogy minden apró kívánságomat teljesítse Nagyapám. Nem is kell, van, ami jobb, ha csak kívánság marad. De… de jó volna csak úgy hallgatni a hangját, ahogy beszél és beszél. Tanít minket, de úgy érzem, nem érdekli, mit csinálok, mit teszek, mert ha érdekelné, már rég lesújtott volna rám, hogy azt kapjam, amit érdemeljek.
- Na ne! – elsőre nem tudom elhinni, amit mondott Belialról. Nem tűnt egy olyannak ,mint aki az apokalipszis lovasának az egyike. Én komolyabb, veszélyesebb alakoknak képzeltem el. Először csak némán, tátogó halként meredtem a nénémre. – Hazudsz. Kizárt, hogy az legyen. Abban igazad van, ők segédkeztek, és majdnem én is ott haltam meg. Ha Zachrielék nem találnak rám…
Ki tudja, mi lett volna. – Esküdj meg, hogy nem viccelsz. Ilyennel viccelni is rossz.
Mégis bogarat ültetett a fülembe. – Két hétre bérelt lakást, nem kell senki szűrét dobigálni, olyat meg nem is hord.
Nem kéne humorizálnom, elég szarul áll a szénám. Aztán meg benyögi, hogy hozzá költözöm, méghozzá nagyjából úgy azonnal.
Még egy olyan felvetés, amire én azt mondom, hogy egy frászt, angyalom.
- Amikor most vettem nem oly régen saját lakást, szerinted én azt fel fogom csak úgy adni? – pláne, amikor a fiúkkal olyan nagy gonddal választottuk ki, hogy tényleg a lehető legjobb legyen. Én persze, az okéval is beértem.
Van benne három hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba, meg egy nappali, kissé felújításra szorul, de az enyém. Az én házam, és punktum.
- Aki költözködni fog esetleg, az te lehetsz, van nálam bőven hely – dobtam be helyette én a javaslatom. Meglátjuk, erre mi lép.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Régi park Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 09, 2020 10:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&Sophia 


- Te most mit csinálsz? érdeklődöm, amikor imádkozni kezd hozzám, ez annyira ostoba hozzáállás, bajba sodorná az angyalt, aki nem bántja és segítene rajta, milyen felelőtlen, lehetne több esze is, most még az italra sem kenheti mindezt, sok dolgom lesz vele még.
- A mértékletesség erény lenne, egy pohár bortól, ha nem éhgyomorra iszod, nem fogsz még úgy gondolom annyira tompulni, többet meg miért is innál? Az nem old meg semmit, inkább csak a bajt hozza a nyakadra. Lásd, mit tett egy arkangyallal, ennek nem lett volna szabad megtörténnie, eddig csak egyik testvérem vétkezett így, ennek a lánynak az apja, mégsem büntettük meg Atyámmal. 
- Ha elveszettnek érzed magad és úgy érzed, kell az útmutatás, szerintem meghallgatnak, az már más kérdés, hogy miként veszik fel veled a kapcsolatot, lehet csak a hangját hallod a fejedben, de nem jelenik meg testi valójában. A kérlelgetésével mit sem foglalkozom, elég kitartó, de ha azt hiszi, hogy egy angyalt is meghatják a szavai, akkor téved, ezzel csak szánalmassá teszi magát, aminek nem örülök.
- Tudod, olykor a hírhozó is megszenvedi az árát annak, amikor a bűnöst szállítja, fejezd be a könyörgést.  Csak rászólok már, mert a nevem mellett a szárnytépést hallom, ami elég szomorú, elvégre nem csak azzal büntettük, ki vétkezett.
- Sose fordít hátat Atyánk, csak megnézi, hogyan boldogulunk, nagy ez a világ és nem várhatod el, hogy mindent ő oldjon meg, gondolj bele, ha mindenki imájának eleget akarna tenni, akkor az mennyi munka lenne és cserében mindenki csak még egyet és még egyet kérne, mert a csoda megtörténik, teljesül a fohászuk.  Kicsit letört Sophie, de talán sikerül egy kis repüléssel jobb kedvre fakasztanom. Reméltem, hogy nem fogja a szárnyait felfedni, így nekimegy egy lámpaoszlopnak az egyikkel, inkább jobban vigyázok merre megyünk, nehogy másnak is nekicsapódjon a tollcsomójával. Nem a legszebb a hangja, de én nem ítélkezem, mindenkinek ami jutott, szerencsére a saját hangomra jobban oda tudtam figyelni, amíg a ház tetejére nem értünk és egy tökéletes landolással mindenki a saját lábán állhat immáron.
Mikor az emlékei közé pillantok, nem csak egy, hanem két személlyel is találkozok, akiket nem értek, miért barátkozik démonokkal? Főleg olyanokkal, akik benne voltak testvérem elrabolásában és fogságban tartásában.
- Te ostoba lány!  Elkapom a kezem és hátrébb is lépek tőle és elfordítom a szemem is róla. Nem tudja kikkel barátkozik és hogy volt képes nekiesni egy másik angyalnak? Nem az ő feladata megbüntetni őket.
- Tudod te, hogy kikkel találkoztál? Belial nem más, mint Viszály, ki Raguelt elragadta tőlünk és mindebben segítségére bizalmasa Belphegor is részt vett. Ki kell tenned a szűrét a lakásodból, nem lakhatsz egy démonnal! Ráadásul fel fogja használni az információt Michaelről, nem bízhatsz meg benne.  A homlokomhoz kapom a kezem és ráncolgatni kezdem, most mit csináljak, ez így nem mehet tovább, miért kell neki mindig bajba sodródnia.
- Hozzám költözöl és velem fogsz lakni meg a lakótársammal! Nem halmozhatsz fel több bűnt, mert az életeddel játszol, talán még nem késő, hogy bűnbocsánatot nyerj és akkor Michael is megúszhatja.  Ha ennyire meg akarja védeni, talán ezzel elég nyomást gyakorlok rá, hogy ne ellenkezzen velem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Régi park Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 7:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&SophiaNem válaszolt. Vajon miért? Hm… mi lenne, ha hasznosítanám azt, amit megtudtam? Hogy ha fohászkodom hozzá, akkor jön, ha úgy van. Tényleg megtenné?
Behunytam egy pillanatra a szemem, ahogy hallgattam. Sariel, kérlek! Tudom, hogy halál lenne a büntetésünk… nekem különösen, de őt kíméld meg! Hagyd meg őt, rá nagy szükségetek van! Gyere és rendezzük le, lásd, nem halogatom, én jönnék hozzád!
- Inkább gyenge. Tetejébe mit se ér ha kiütöm magam – ingattam fejem. Nem tudtam, hogy ki ülhet mellettem, de egyre gyanúsabb lett, hogy úgy faggat, mintha… nem, az lehetetlen.
Nem lehet Sariel… jönne a hívásomra, és ilyen lágyságot e tudnék attól a nénémtől elképzelni. Ez inkább Raguelre volt jellemző. Ő biztatott, hogy forduljak Istenhez. Hogy lássam meg az apró dolgokban is.
- Ha arra célzol, ismerem őket. Azt nem tudtam, hogy tényleg szabad-e az angyalokhoz fohászkodnom – Na, jó. Már hallotta tőlem úgy is, tudom, hogy mire akar kilyukadni. – Kérlek! Tudom, mit tettem. És hogy miért bűn az. Ezt a fejünkbe verték.
Csak remélni tudom, hogy rávehetem az angyalt, gondolja át azt a feljelentés-dolgot. – Kérlek, ha gondolod, vigyél egyenest Sariel elé, tépd le a szárnyam, de Őt hagyd ki ebből, azt, aki nem hibás egy percig se.
- Hát akkor ez a részemről elég gyenge próbálkozás, ha még Atyám is hátat fordított – húztam el a számat nemtetszésem jeléül. Használhatnák bakker már más arcmimikát is…
Mivel megengedte, így beengedtem az emlékeim közé:
Amikor apa azt mondta, hogy hagyjak fel a keresésével. Mindezt arra fogva, hogy az én érdekem. És válaszra sem méltatott többet. Amikor Beliallal összetalálkoztam és majdnem én is meghaltam. Egy másik angyal biztosan. Hát ez azért több, mint egy egyszerű hiba. Hozzájárultam a szenvedéséhez, és ez alól az sem ment fel, hogy Raguel halálából érzett dühömből estem neki. Aztán... aztán az a bizonyos este, ami ahhoz vezetett, hogy ő megszólított, és most komoly gondban vagyok, hogy hogyan mentsem ki ebből Michaelt. Zachrielt is megmutattam neki. Azt is ,hogy miért akartam, hogy inkább menjen vissza Gabrielhez, Forthannal és Zebulonnal. A medaliont, amiben közös képünk van, megtartottam. Olyan, mintha a testvéreim lennének. De legalábbis jó barátok, jó szívvel emlékezem rájuk. A spagettifőzős estét az új lakótársammal, aki két hétre bérelte az egyik üresen álló szobámat. Ó, a francba. Belphegor ezért kicsinál minimum. Őt nem akartam megmutatni, nem is tudom, hogy került elő az emlékkép.
- Érted már? - pillantottam fel rá. Nem érdemlek én könyörületet. Mindenkit magammal rántok a romlásba, aki közelebb próbálna kerülni hozzám.
- Öhm… ez nem biztos hogy jó ötleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! – Hangosan visítottam, amikor felrepített a levegőbe, és már fönt tártam ki szárnyaimat, hogy mentsem a menthetőt, de így is sikerült nekicsattannom egy lámpaoszlopnak vállal. – Aú!
Tényleg au, hát, már San Franciscót is letudhatom, lámpaoszlop-tesztelés ügyében. És baszki itt is nem kapcsolt le! Mi fene?! Lehet, nem csapódtam elég erővel bele, habár, ha elég jó lennék, zuhanórepülésben, akkor akár egy egész utcában is elvihetném így az áramot.
Arról nem beszélve, hogy nem mertem egy darabig énekelni, mert hát, nagyon is emberi hangom van. Alig örököltem valamit az angyali génekből, csak a felismerést meg a szárnyaimat. Nem vagyok egy Pavarotti.
Egyszer próbáltam csak meg egy sor Legyen hó-t, de kész büntetés a tisztán halló angyali füleknek az én asztmás, krétát nyelt hiéna-visításom.
- Jézus, segíts meg! – inkább elhallgattam és nem énekeltem tovább, mielőtt valaki rám hívja a mentőket, hogy háztetőn vonítok kivert kutya mód a holdra. Nincs is telihold tetejébe.
Fejemet ingattam szavak helyett. – Feladom, vigyél Sarielhez… bár az éneklés se volt rossz büntetés.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Régi park Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 6:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&Sophia 

Nem érzem szükségét válaszolni neki, csak elmosolyodom, elvégre csak beszélgetni szeretnék vele, egyelőre legalábbis. Hosszú a listám a bűnösökről, de én csak végrehajtó vagyok, nem a bíró, Isten hozta meg mindig a komolyabb döntéseket. Most magamra vagyok utalva és utána akarok járni mindennek, nem szeretnék rosszul dönteni, nem szeretném megbánni, mert a szárnyakat, ha lenyesem, már semmi sem adja vissza és a bukottak életét nem kívánom senkinek sem.
- Minden nefilimnek van különleges képessége, érdekes, hogy te ezt kaptad. Vegyes érzelmeim vannak, túl kevésnek tartom, hogy csak ennyi adatott meg neki, sokkal erősebb képességet is ajándékozhatott volna neki a Teremtőnk. Ő is annyira Isten alkotta lény, mint én vagy az emberek, maga a létezése bűn, de miért büntette Isten Ádámot és Évát a szaporodással, ha azzal nem élhetnek szabadon? Megértem, amikor kísértésbe esnek, főleg azok az angyalok, akik sokat jártak a földön, ám most, hogy mindannyiunk itt ragadt, gyakoribb ez, mint bárki hinné. Egész nagy szóáradatot zúdít rám, ami nem hat meg különösebben, én továbbra is nyugodt vagyok és kimérten beszélek hozzá.
- Mi a tíz parancsolat és mik a fő bűnök? Fordulok felé, amikor azzal jön, hogy a szárnyát venném az elsőszülött testvéremnek. Igen ott van a bujaság és pajzánság, de a mai világban, már nem ugyanazt jelentik ezek, mint mikor leírták ezeket a Bibliába. Próbálok kicsit nyitottabb lenni, főleg, mert Michaelről van szó. Büntetést, azt mindenképp érdekel, de nem csak ez az egy létezik, hogy megfosztom őt a szárnyaitól és az erejétől.
- Lássuk. Megfogom a kezét és megnézem, amit fel akar tárni előttem. Rendes helyen nevelkedett, ám húsz éves korába nem ment el érte senki, hogy segítse az útját, pedig számítottam rá és direkt kerültem is őt, elvégre nefilim volt és én szégyelltem, hogy vele gyarapodtunk. Teljesen máshogy láttam akkor és látok most. Nem engedem el a kezét, de nem is vájkálok az emlékeiben, amíg nem tudom mit is szeretnék ott pontosan megnézni.
- Mindenki hibázhat, senki sem tökéletes, csak arra törekszik.  Szegény gyermek, nagyon a szívére vette ezt a dolgot, pedig csak az alkohol mámora és szeretethiánya okozta mindezt. A következő kérdésemre viszont nem tetszik a válasza, valami sántít benne, de maga a tény, hogy mással már beszélt erről szomorú. Lehunyom a szemem és sóhajtok, az egyetlen dolog, amit utálok, ha hazudnak nekem vagy megpróbálják elferdíteni az igazságot. Ám ettől jobban fáj, amit utána kérdez. Elé állva a kezeiért nyúlok és kieresztve a szárnyaim fel is repülök vele egy magas ház tetejére, nem gondolnám, hogy gyakorlott szárnyhasználó, de nincs is szükség rá, hogy is csapkodjon, könnyedén repülök vele.
- Egy barátomnak van egy dala, amit talán te is ismersz, engem mindig felszabadított, amikor gyötörtem magam valami miatt.  El is kezdem énekelni neki, amit Marissától hallottam, fogalmam sincs, hogy honnan ismeri, de már vagy százszor elénekelte nekem és én is vele énekeltem. Remélem a kis nefilimen is segít és jobb kedve lesz, főleg, ahogy repülés közben a város szebb részein haladok keresztül. A levegőben táncolok vele, majd mikor megérkezünk egy lakatlanabb ház tetejére, ott teszem le és a szárnyaim is eltüntetem, de a kezét nem engedem el.
- Szóval, hogy volt ez a lakótársadnak elmondós dolog? Biztos nem mondtad el neki, hogy kivel voltál?  Teszem fel a kérdést és utána egyből az emlékeibe is nézek, hogy is volt és ki az, akinek elmondta, ha megvan az arca, utána a lakótárssal való ismerkedésre ugrok, hogy azt is megnézzem, érdekel kikkel barátkozik és mennyire lehet bennük megbízni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Régi park Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 7:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&Sophia

- Miért ne számítana? – szegeztem neki a kérdést. Vajon miért titkolja a nevét? Mi oka lehet rá? Csak leültem mellé, mikor már meggyőződtem, hogy tényleg nem fog azonnal szaladni és feljelenteni minket a városvezetőségnél.
-  Megéreztem, hogy angyal. Ez… ez egy fajta képességféle. Az őröm szerint az. Ó, egek... – Jaj, de jó, hogy Zach nincs már itt, hogy megtudjon ilyesmit. Kiakadna, és joggal.
- Sariel nénémmel. Rá akartam volna beszélni, hogy ne bántsa őt. Ha megtudná… egész biztos szárnyát venné, de nem érdemel ilyet. Nem akart ő nekem ártani. Senkinek, csak… nem tudom, mi vett erőt rajta és rajtam. Talán túl rég óta nem szeretett minket senki. Bár hogy is lehetne egy magamfajtát szeretni? Igaza van Gabrielnek – suttogtam halkan. Ezt még Mike előtt se merném hangoztatni, de nem éreztem úgy, hogy az én fajtám bármiféle kegyelmet is érdemelne.
- Nem tudtam – ingattam a fejem. – Megengeded?
Nyújtottam felé kezem. Meg akartam mutatni neki az emlékemet, hogy belelásson, milyen életet éltem.  Reformátusok közt nevelkedtem, árvaházban, senki nem volt, aki komolyan felkészítsen erre, hisz ők se tudtak róla. Akkor ért a meglepetés, amikor húsz évesen a szárnyaim előjöttek. Addig egyáltalán nem tudtam, miért is mondtak le rólam a szüleim. Raphael pedig… nem osztott meg velem semmit a világáról. Hogy él. Mit csinál… Az apu megszólításról az utóbbi években szoktam le.
Ő kért meg, hogy ne keressem, mert bajunk származhat belőle. De tudnom kellett, mire számíthatok, és ez elmaradt. Nem hibáztatom. Én is utána járhattam volna, de hitem szerint tilos az angyalokhoz imádkozni, hogy elkerüljük az imádásukat, mert az bűn, és ezt ők is tudják.
- Sajnálom, hogy hibáztam. Nem tudtam, hogy az alkohol eltompítja a képességem is.. Úgy jöttem el tőle, hogy el se köszöntem… Azt gondoltam, úgy lesz a legjobb. Úgy nem okozok talán akkora fájdalmat – osztottam meg vele hangosan a gondolataimat. Az érzéseket, amik kavarogtak bennem. Hátamra tett kezét mosollyal viszonoztam. – Köszönöm, de nem érdemlek vigasztalást. Se megbocsátást.
Hisz beszennyeztem őt.
- Csak… a lakótársam, de ő is annyit tud csak, hogy voltam valakivel. És hogy nem tudom, hányadán állok vele. Azt mondta, lépjek túl rajta, de ez nem ilyen egyszerű– Ami igaz is tulajdonképpen. – Nem volt előtte még senkim. Szerinted Sariel meghallgatna? Vagy egyből megölne kérdés nélkül?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Régi park Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 6:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&Sophia

- Nem számít ki vagyok.  Egy kis mosolyt erőltetek magara, mert nem szándékozom bemutatkozni, sose lehet tudni, hogy ki figyel. Általában nem szokott senki sem észrevenni engem sem, így én is inkább így állok a dolgokhoz. Kevesen láttak engem arkangyalként is, mert nem szerettem bemutatkozni, elvégre egy 'Hóhért' senki sem lát szívesen a közelében és megfagy a levegő is. Senki sem mert semmit sem mondani, nehogy eláruljon valakit vagy netán saját magát. Amikor még nem ragadtak el az érzések, nem foglalkoztam vele, de most már, ha visszaemlékszem, fáj a dolog. Atyánk mindig azoknak adta a legnehezebb feladatokat, akiket a legjobban szeretett.
- Honnan jöttél rá másnap reggel? Szerencsétlen lány, az angyali báj megbűvölte még őt is, most meg, hogy tudja kivel volt, látom rajta, hogy mennyire szégyenli magát. A hátára teszem a kezem, mintegy vigaszként, bár simogatni azért nem fogom, tőlem már ez is túl soknak számít. Szegény gyermek, kiben a mi vérünk folyik, mondhatni olyannyira rokonom, mint egy angyal.
- Melyikkel szeretnél találkozni?  Nem értem hirtelen, hogy mire gondol, de Urielt ismerve biztosan barátnők lennének és lenne kivel megbánnia a bűnét. Én is meghallgatnám, de az ítélőképességem legszívesebben már rég eltette volna láb alól őt és Michael szárnyait is lenyestem volna. 
- Ugye tudod, hogy imádkozással meghallunk és ha úgy van, jövünk? Sóhajtok egy aprót és felállok a padról, úgy nézek le rá. Már a megszületése is bűn volt, erre Michaellel is összegabalyodott... Mit tévő legyek? Arcomon mi sem látszik abból, hogy kételyeim vannak, mitévő legyek, valahogyan meg kell büntetnem őket, ami nem túl drasztikus, de mégis megérzik.
- Más tud a kettők között történtekről?  Remélem volt annyi esze, hogy nem beszélt róla senkinek, mert az ilyennek hamar híre megy, nem szabad senkiben sem megbízni, aki nem mennyei szabályok szerint él.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Régi park Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 4:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&Sophia

Valamilyen szinten megkönnyebbülést jelentett. – Tán Uriel lennél? Az biztos, hogy ark vagy te is.
Nincs olyan szerencsém, hogy ne valami fejes találjon meg...
Kár volna tagadnia, az angyalokat felismerem. Hogy milyen erős, vagy milyen szintű, azt nem feltétlenül, tippelni tudom, de az angyali jelenlétet bármikor felismerem. Kár tagadni, tényleg. Jó, a bármikor most már erős túlzás, arra rájöttem. Ergo, nem ihatok többet. Már csak fohászkodhatok az éghez, hogy ne legyen ebből semmi pocaklakó eredmény.
Nagyon nem örülnék neki, és nem azért, mert nem szeretném a gyerekeket, sőt. Épp ezért. Szegény gyerek, belegondolni is szörnyű, milyen lenne neki. A nagybátyja lenne egyben a nagyapja, és a nagyapja a dédapja. Te jó ég, ez a családfa egyre kuszább. Igen, apa azért némileg beavathatott volna legalább engem.
- Tudom… most már tudom – ültem le mellé végül, kissé bátortalanul, és tenyerembe temettem arcomat szégyenemben. – Másnap reggel jött a felismerés…
Akkor sem hagyom annyiban. Ha én nem is, de ő meneküljön meg. – Már a nevével is tisztában vagyok.
És azzal is, hogy nagyon kuszák az érzéseim irányába. Nem tudom, mit kéne tennem, vagy mondanom. Talán az lenne a legjobb, ha semmit, és messzire elkerülném. De vajon ezt ő is akarná? Hogy elkerüljem? Akar-e még egyáltalán látni azok után?
- Bár találkozhatnék a nénémmel… bármi jobb ettől a bizonytalanságtól – és rettegéstől. De mégis… honnan jött rá, hogy Ő és én? Ó, hogy az a…! Függöny… hogy mi ezt miért nem találtuk ki? Legközelebb ennyi üzenetet hagyok neki, hogy függöny, lelkem nagybácsija, ha bűnözni akar.
- Ugye megígéred, hogy nem jelented fel?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Régi park Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 4:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&Sophia 

- Őt várod? Kérdezek vissza, mert bizony nem akartam én a tudtára adni, hogy ki vagyok, nem szólíthatja le őt bármelyik angyal? Akad a városban bőven, akik nem kedvelik az embereket, de nem is akarnak komolyabb háborúba kezdeni, csak kényelmesen akarnak éldegélni, amíg valaki ismét megnyitja a Mennyek kapuját.
A nefilim reakciója annyira gyerekes és önfeláldozó. Tudja egyáltalán, hogy kit akar megvédeni és hogy az a személy ezt megérdemli-e? A homlokomhoz emelem a kezem és ráncolni kezdem, elgondolkozom, hogy mikor hatott meg utoljára, hogy valaki könyörgött nekem és bizonygatott, hogy ne bántsak valakit. Igen, pont Michael játszotta el ezt egyszer, hogy megvédje harcos angyalát és bizalmasát. 
- Hagyd ezt abba, nyugodj meg és csak arra felelj, amit kérdeztem! Kérlek!  Pillantok rá és mivel nem foglalt helyet mellettem, így megütögetem magam mellett a padot, hogy tegye le a fenekét ide mellém végre. Beszélgetni akarok, de ha őt így elragadják az érzelmei, akkor máshogyan fogom hasznát venni csak.
- Tudod, hogy Michael arkangyallal voltál együtt?  A képességemnek hála úgy is tudni fogom, hogy hazudik-e vagy sem, de még az arcára is ki lesz írva szerintem a meglepettség, ha nem tudta, ha meg igen, akkor a bűntudat gyötörheti, hogy mindvégig tudta, mégis belement egy ilyen vérfertőző kapcsolatba, ami az emberek közt is undorító, de amikor egy angyal keveredik ebbe. Erre eddig még példa sem volt, pedig találkoztam már érdekes bűnökkel, de ez túl tesz mindegyiken, mégis kegyelmet akarok gyakorolni, de vajon menni fog?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Régi park Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 3:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&Sophia

Hoppá! Elég nyíltan nekem szegezte a kérdést, olyan hangon, hogy attól még talán maga Lucifer is szégyenében összehúzta volna magát. – S… Sariel néném?!
Arkhoz közeli lehetett, tippeltem csupán, a másik ötletem Uriel volt. A baj az, hogy apa nem igazán mutatott be nekik és okkal, teszem hozzá. De azért legalább egy-egy leírással szolgálhatott volna, hogy egy balesetet elkerüljünk. Égett az arcom a szégyentől. És nem, nem azért, mert bántam… nem bántam meg semmit, hacsak nem olyan szempontból, hogy ezzel bajt hoztam az Ő fejére.
- Ne jelentsd fel, kérlek! – könyörögtem hirtelen. Nem gondolkodtam, csak vagdalkoztam magamban, mindegy, hogyan, csak mentem meg, kerüljem el, hogy megbüntessék miattam. Inkább vállalom helyette is. – Ne tedd ezt vele, ő nem… nem tehet róla.
Ha én józan maradtam volna, lehet, felismerem, hogy angyallal van dolgom. Tudtam, hogy halálbüntetés járna nekem ezért. És talán neki is, ezt mindenképp el akartam kerülni. Ha szeretem, akkor meg kell tennem érte.
- Kérlek. Hagyd életben. Ne bántsd. Inkább engem gyötörj, ne őt – Addig nem maradok nyugton, amíg rá nem beszélem. Talán mazochistának tűnhetek így, ha valaki ezt kívülről látná, de én úgy érzem, ez a minimum azok után, hogy átvállalom a részét is. Nem lehetek hálátlan és fordíthatok neki csak úgy hátat. Talán ez a legjobb módja annak, hogy túllendüljek rajta végre. – Nem lenne igazságos, ha a bűnömért ő fizetne.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Régi park Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 3:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&Sophia

San Francisco, a város, ahol Michael és egy ember vezető tart rendet és elég kemény törvények uralkodnak. Emberek nem keveredhetnek angyalokkal, ha valakiről kiderül, hogy nefilim, akkor a büntetése halál. A város területét csak engedéllyel lehet elhagyni, nos ezt egy párszor megszegtem már, de az érkezésem is sikerült papírok nélkül hagyni. Tudom, nem szép dolog, de nem érzem úgy, hogy rám bárki más törvényei érvényesek lennének, egyedül Isten áll felettem, senki más.
Egyik este a szokásos kis köröm tettem, hogy megnézzem, Michael fivérem mivel tölti az idejét és meg kell mondjam, hogy sokkot kaptam. Még soha életemben nem döbbentem le ennyire, mint amikor megláttam, hogy pont ő, aki a város egyik irányítója, akinek a keze benne van a törvénykezésbe, képes annyit vedelni, hogy bűnbe essen egy nefilimmel. De, ez nem akármilyen nefilim, hanem Raphael utóda, akin kegyelmet gyakoroltam, elvégre nem ő tehet róla, hogy megfogant. Mérhetetlenül dühös vagyok magamra, hogy akkor és ott nem öltem meg, mert szinte csak beleomlik a fivérem karjaiba. A végkifejletet nem vártam meg, elrepültem onnan, hazamentem, hogy főzzek egy nyugtató teát és hallgassam Marrissa történetét, amit már vagy századszorra hallok, de nem tudok rá haragudni, én nem sokat mesélek neki a kinti világról, ő még a szép világra emlékszik, azt sem tudja, hogy a szegénynegyedben lakunk. Néha elmegyek vele nappal sétálni, hogy élvezze a friss levegőt, de amúgy jobban szeretem, ha itthon marad biztonságban, megkedveltem ember létére.
Kellett pár nap, mire helyre tettem a dolgot magamban. Michaelt meg kell büntetnem, nem kivételezhetek vele, példát kell mutatnom, de milyen áron? Van egy tervem, hogy miként térítsem józan észre, talán ha megbánja bűneit és vezekel, akkor nem kell megbüntetnek, nem szeretem, amikor testvéreimet a szárnyuktól kell megfosztanom, nem akarok én lenni a kegyetlen arkangyal. Nem én löktem őket egymás karjaiba, tisztában volt egyáltalán a lány azzal, hogy mit tett és mennyire veszélyes neki ez a város egyáltalán?
A parkban látom meg, a közelben leszállok és a fekete kapucnit a fejemről hátra hajtom. Fekete ballonkabát van rajtam, fekete farmerral és fekete sportcipővel, mind kicsit kopottas, talán ő megérzi, hogy milyen szekrény és régi illata van, amivel én nem foglalkozok, hiszen megszoktam már.
- Csak én, nem kell félned tőlem. Lépek ki az árnyékból, nincs nálam fegyver, legalábbis látható helyen nincs.
- Gyere, üljünk le arra a padra és beszélgessünk egy kicsit.  Intek a közeli pad felé és meg is indulok, hogy a kabátom hátra csapva helyet foglaljak. A szememmel csak addig követem, hogy jön vagy menekülni próbál, én remélem van annyi esze, hogy szót fogad és leül mellém. Nem nézek rá, inkább a magam előtti kis kert felé pillantok.
- Tisztában vagy vele, hogy kivel töltöttél el... Kicsit megköszörülöm a torkomat, nehéz erről beszélnem, de ez még nem bűn.
- Kivel ágy-akrobatikáztál pár napja és hogy annak mi a törvényileg előírt büntetése?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Régi park Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 1:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Sariel&SophiaHűvös, esti szél furakodott kabátom alá, amit igyekeztem minél jobban összehúzni. Fura ez a tavasz. De mi az, ami normális manapság ebben a világban? Eleve, rám kell nézni, és már lerí rólam, hogy valami nincs rendjén. Félig angyal, félig ember lényként jöttem a világra, egy élő bűn vagyok. Az csoda, hogy egyáltalán még élek. De miért?
Tudom, hogy nem lenne jogom megkérdőjelezni nagyapám, Isten döntését, mégis, úgy éreztem, tudnom kell a választ, miért kell léteznem, ha bűn vagyok a szemében? Miért emlékeztetni magát erre rendre, ahelyett, hogy egyszerűen megszabadulna ő maga a fajtámtól? Lassan kezdtem egyetérteni Gabriellel, pláne az éjszaka után, amit még mindig nem tudtam kiverni a fejemből, hiába Belphegor mindennemű próbálkozása arra, hogy túllendítsen rajta.
Még hogy nem volt jobb! Kizárt, hogy valaki jobbat találjon Nála. Itt aki feltehetné ezt a kérdést, az a másik oldal. Hogy nem talált jobb partnert tőlem? Hisz ki vagyok én? Nem voltam érdemes a kegyére, és ez mélyen megérintett. Pedig tudtam, hogy csak az alkoholmámor miatt tette, én meg boldogan omlottam karjába.
Miért? Mert, ha csak egy pillanat erejéig is, de akkor először éreztem igazán szeretve magam. Az érintései, minden arról árulkodott, hogy… és én meg mit tettem? Úgy éreztem, mintha kihasználtam volna, annak ellenére, hogy önként és majdhogynem dalolva mentünk bele.
Aztán ráébredtem, hogy mit tettem. Beszennyeztem őt az érintésemmel. Jóvá kell tennem valahogy.
De hogyan? Bármit megtettem volna, csak ő maradjon ki Sariel néném büntető-hadjáratából. Inkább én veszítsek el mindent, csak… csak őt ne. Van így is elég baj a nyakukban.
- Ki van ott? – Egy angyali energiát ismertem fel a közelben. A személyt nem mindig tudtam, mert hát, valljuk be, sokan vannak, de félelmetes a közeg.
Megvárom, amíg közelebb jön, semhogy én menjek oda. Azért remélem, meg nem öl, ha rájön, miféle vagyok, nem lennék most kóborló lélek.
Megpróbálhatok végül is egyezkedni vele, hogy napoljuk el a kivégzésemet, nem? Legalább amíg újra ki nem nyílnak a kapuk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Régi park VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
916
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 15, 2018 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Régi park Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 14, 2018 8:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Újra itt testvérem
Lucifer && Michael
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Vissza gondoltam, arra az estére, amikor érzetem valami furcsét, és egy jellenlétet.
- Csak éreztem őt. - jegyeztem meg. csak kapkodtam a fejem, hiszen ezen a hírek felém még nem értek el. Végig mértem Lucifert, akin sose látod, hogy komolyan beszél vagy nem.
- Mit akarsz Lucifer.- Nem akarok körítést, csak bökje ki mit akar. Mondja el pontosan, mit vár.
- Sötétség valóban fitogtatja erejét, de ha le is győzzük azt, mit akarsz? Emberi testeket a kis fattyaidnak? - gesztikuálok.
Megforgatom a szemem.
- Üzengetés helyett inkább vissza térhetne. - Rázzom meg a fejem. Már elég legyen ez a 27 év neki. Pusztul a világ, de látszik még is megmentené, akkor tegyen érte, ne jeleket küldözgessen.Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 11, 2018 4:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


☽ Light cannot exist without Darkness
Zene • szószám: xXx • Credit:
 
Michael
Lucifer

A kérdéseire megvonom a vállamat.
- Semmi konkrétat nem tudok róla. Ha nem venne fel alakot, akkor is eltudna bújni. Előlünk? Simán. Viszont tegnap este volt csak vízióm. Nem tudom, hogy ez azt jelenti, most tért vissza, vagy csak most látja érdemesnek a beavatkozást. Veled nem láttatott semmit? - kérdezem, bele rúgva egy útba eső kőbe, amely előttem hever a megviselt járdán.
- Miféle szövetség..? Kérdezed ezt azok után, hogy a Sötétség végig söpört a világon? Te nem érezted benne ősi ellenségünk erejét? Nem látod a hatását? Az embereken? Az angyalokon? Még a démonokon is hat! - ráncolom a homlokom, s közben felpillantok az égre.
- Kevés testvéremmel találkoztam, de azok is megváltoztak tőle. - fürkészem úgy a felhőket, mintha csak a Mennyekbe akarnék fellátni.
- Fent is bezárultak a kapuk, ha jól hallottam... Atyánk pedig csak üzenget. Egymásra vagyunk utalva, testvérem. - nézek rá egy félmosollyal. Kétségtelen, hogy tetszik a helyzet. Régen lehettem együtt családommal, s most végre van indok, amellyel a közelükben lehetek.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Régi park Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 04, 2018 1:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Újra itt testvérem
Lucifer && Michael
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Mindig irigyeltem a magabiztosságát. Talán azét mert emberi lelkek között volt, vagy csak a személyisége olyan,
de olyan könnyedén viselkedik emberien. Végig mérem, és bólintok, hogy kezdjen csak bele a mondani valójába. Soha nem bántanám, nem ellenségem, de Gabriel is akármennyire volt ellenséges, soha nem tudnám megölni. Az emberiség ezt hiszi, majd ha eljön a pillanat Michael az emberek szerető lelkipásztora bele mártja pengéjét testvérébe, pedig nem biztos,
sőt lehet nem tenném meg.

- Hogy mondod? - csodálkozom el egy pillanatra, aztán eszembe jut a múltkori eset.
- Mióta tart ez, mióta jött vissza? Feltételezem valami átlag porhüvelyt készített magának,
és ott búvik meg. -
mondom, majd felnézek az égre, megszokás.
- Milyen szövetségről beszélsz? - Kérdezem. Az utca csendes, már senki nem szeret ilyenkor kinn lenni, félnek. Voltak alagutak, amin be tudtak jönni a Gabriel pártiak, vagy a démonok.Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7