Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Kikötő és környéke •
reveal your secrets

Abaddon


Kikötő és környéke - Page 2 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 01, 2019 4:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


ANGELS AND DEMONS
Uriel & Abaddon
──────────── ────────────
« Szószám; - • Zene; Mephisto's Lullaby »
« "Get to your limits, and then...
step forward,
and again, and again...!" »
Acél villan, élesen mar a húsba szaggatva bőrt s izomrostokat. Egyenest száguldva keresztül a testen. Óvatlan pillanat, meggondolatlan reflexszerű cselekvés, hogy óvd a másikat. "A cél szentesíti az eszközt, s ha igazán akarsz valamit hát menj el a végsőkig és még tovább..." Tulajdon szavaim zengnek fejemben s ideiglenes emlékként díszeleg is ennek nyoma hátamon, ahol az angyal penge átfúródott rajtam. Ekként is cselekszem mióta világ a világ. A Sötétség eljövetele változtatott a sakktáblán, de a magam által alkotott szabályok változatlanok. Tartom magam a tervhez, s lépés lépést követ. A következő Cassael kiszabadítása, hogy végre visszatérjen ebben a világba. Aztán jöhet a következő, hogy a Szőke angyalt visszarántsa. Szükség van rá. Csupán egy halovány szikra, hogy tán tudja a módját a Sötét maca likvidálásának. De jelenleg minden szikra érték amiben kapaszkodhatunk, s mindig jó ha kéznél van egy B terv, vagy C, netán D... Pontosan ez az ok ami ide vezetett újra, San Franciscoba...

...Végtelen mező, a távolban a napkorong vörösben izzik ahogy készül alá bukni a horizontnak. Az idilli látványt fém sikolyok hada rázza meg, kiáltások, földöntúli üvöltések. A fényesség katonái küzdenek a sötétséggel. S ekkor hirtelen megjelenik egy, mely mindnél fényesebb...

~ Uriel ~ Csúszik ki ajkamon halk suttogásként a név, ahogy elém tárul az emlékkép. A város csendes, békét sugározva nyaldossák a kikötő partját az óceán felől érkező hullámok. Az öböl közepén sirályok küzdenek az áramlatokkal, hogy a hajdani börtön szigetet birtokba vehessék. Tekintetem a távolba fúrva járatom elmém, kezemben egyetlen apró kőtörmeléket morzsolok éppen. Sérülés ide vagy oda, meg sosem állok, nem állhatok, vagyok ami vagyok. Újabb elmélet fogalmazódott bennem, s mint mondottam, minden szikra kapaszkodó lehet. Tekintetem a vízről felemelem, s egy hanyag pöccintéssel szabadulok meg a kavicstól mely engedelmesen szeli a levegőt, hogy végül apró csobbanással adja át magát a mélységnek. Alakom elnyeli a sötét raktár épülete, várnom kell, türelem.
Soká nem kell várakozzak, mozgásra leszek figyelmes. Acélszín szemeim arra emelem, orcámon halovány mosoly jelenik meg. Követem alakját amint a sötétségbe lépdel. Hirtelen villan a fény, melyre orcám egészen apró elfordírásával s szemem lehunyásával reagálok. Komótosan fordítom vissza tekintetem s nyitom fel újra szemhélyaim, hogy rátekintsek az előttem állóra. Enyhén döntöm előre fejem, hogy a sötét bőrkabát kapucnija nyújtsam némi védelmet orcámnak, mintha csak szüksége volna rá. Kérdésére aprón mozdítom fejem oldalra. - Az kevésbé fontos... egyelőre. - Hallatom hangom ahogy választ adok neki, valóban nem számítanak a nevek. Tudnom kell Ő rendelkezik e még az erejével, tudnom kell képes E s hordozza e még Isten fényét a szívében, hogy Őt nem kebelezte e be a másik oldal. S lévén idő szűkében vagyok, a gyorsabb utat választom. Egy lépést teszek felé, majd újabbat. - A kérdés az Te ki vagy, Uriel. - Szólalok meg újra, szemeim hirtelen fordulnak olajszínbe s a kövektező lépésnél kezem aprót mozdul, hogy a körte melyből a fény árad szikrázva robbanjon darabokra. A fém ajtók hirtelen csapódnak, hogy záródjon a hatalmas raktár mely immáron egy kalitka. Sötétség borul az épületre. Ő az egyetlen ki tehet ellene. Lomha vízcsepp hull a magasból, hogy az öreg, repedezett betonon landoljon élesen, bal oldalról érkezik a hang. Egy kósza pillanat s a következőben jobbról érkezik hangom, közel hozzá, mintha csak kedvesen búgnának a szőke angyal fülébe. - Hol a fényed? - Majd a következő pillanatban csak távolód hangként érzékeli a szavakat. - Tán megfakult volna...? - Figyelem, tisztában vagyok vele, hogy végezhet velem, egy Arkangyal kit éppen a sötétségbe húzna a tervem. De szükségszerű lépés, ha a létembe kerül is, tudnom kell mielőtt tovább lépek. Emlékszel? "Menj el a végsőkig, és még tovább...".
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 27, 2019 4:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


angels and demons
Abaddon & Uriel
──────────── ────────────
« Comment; Shocked • Szó; 397 • Zene; under her skin »
« darkness cannot drive out darkness;
only light can do that »
Lelkemet egyszerre járja át halovány nyugtalanság és izgalom, ahogy a dokk szélén állva visszatekintek az óceán haragos hullámaira. Furcsa elegy ez, mégis mindkettő áthatja az ösztöneimet, ahogy a jövőre gondolok; nem tudom, mi vár ránk, de abban biztos vagyok, hogy olyan úton indultunk el, ami valami jóhoz vezet. Mintha csak Atyánk mosolygott volna ránk, ki tudja honnan, de persze a maga módján, nem adva kristálytiszta útmutatást, és nem garantálva a felhőtlen végkifejletet, hacsak mi nem teszünk érte.

És tulajdonképpen így is volt. Phanuelhez szólt, elvezette őt hozzám, majd megmutatta, hol keressünk, és immáron azt is tudjuk, mihez vezetett el minket. A Mennyek Kulcsa nálunk van, Phanuel megszerezte. Már csak azt kellene tudnunk, hogy mihez kezdjünk vele, hogyan használjuk fel jól, úgy, hogy ne csak még több bajt okozzunk vele.

Előbb azonban meg kell várnom Phanuelt a városban.

Indulásra készen tárom ki a szárnyaimat, és ez az a pillanat, amikor megszólal a hívás az elmémben. Összerezzenek, űzött vadként, hirtelen fordulok meg a saját tengelyem körül, de nem látok mást, csak a kihalt dokkokat és a hullámzó óceánt. Nem Phanuel és nem is más testvérem hívása ez, hanem baljós suttogás, ami egyszerre csalogat és üzeni, hogy maradjak távol.

Nem vagy harcos, mormolom magamban, ahogy a józan észnek és Atyám tanításainak merőben ellentmondva lassan elindulok a kikötő egyik romos hangárja felé. Az ösztöneim nem fújtak teljes riadót, ezért meg merem közelíteni az épületet, de azért alapos fenntartásokkal kezelem a helyzetet. Most nincs itt Phanuel, hogy helyetted is harcoljon.

Önmagam elrettentésére szánt gondolat, mégis ez az, ami tovább viszi lépteimet. Nem akarok én lenni a használhatatlan arkangyal, méltó szeretnék lenni a nevemhez és tenni valamit ezért a világért, Atyánk szeretett teremtményeiért. És ha ehhez szembe kell néznem valamivel, ami elől néhány nappal ezelőtt még hanyatt-homlok menekültem volna, akkor megteszem.

Sötétség és csend fogad odabent, ahogy lehajolva átbújok a félig leszakadt ajtófélfa alatt. Teszek néhány bizonytalan lépést előre, aztán egy egyszerű gondolat segítségével életet lehelek az egyetlen megmaradt izzóba, ami még lelóg a plafonról. Halovány derengés villan fel a tágas, csaknem üres helyiségben...

Megfeszülök és hátralépek egyet. A hangár másik felében egy alak körvonalai rajzolódnak ki; pont ott állt meg, ahol az izzó gyenge fénye már nem érheti el, mintha csak tudta volna, hogyan tud rejtve maradni. A Fény, amit Atyánk rám bízott, figyelmeztetni próbál az ösztöneimet keresztül.

- Ki van ott? – szólalok meg hangosan, minden késztetésem ellenére nem futamodva meg azonnal.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 21, 2018 12:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
T


Asariel & Amy

Nem hiába költöztem el a régi házból. Túl sok volt az emlék és túl sokan ismerték azt a címet… Amióta elköltöztem senki sem zaklat. Nem tudják hol lakom. A mai napig figyelek arra, hogy senki se lássa hova megyek. Senkinek sem árulom el, hogy hol élek… Na jó egy valaki tudja, de benne bízom. Tudom, hogy ő nem adná ki másnak ezt az infót.
Azonnal bocsánatot kér tőlem. Felidegesített ez tény. Próbálom ezt az egészet magam mögött tudni, de az ilyenek miatt félek, hogy soha nem fog sikerülni. Amint utolér, és ahogy próbál bocsánatot kérni megállok, majd egy nagyot sóhajtok. Hosszú pillanatokig csak némán figyelem őt. Nem, nem akarok beszélni arról, hogy mit csináltam, vagy mit nem csináltam. Nem akarok sem a nővéremről, sem a szüleimről beszélni, vagy arról, hogy mit fogok csinálni. Egyszerűen csak élni akarom az életem semmi bonyodalom nélkül, ahogyan mások is csinálják. Olyan nagy kérés ez?
-Rendben! Egy kávé belefér.-Mivel nem tudom, hogy milyen helyről beszél, így hagyom, hogy mutassa az utat. Meglepődöm azon, hogy elég sok vendége van a kávézónak. Mivel jobban szeretek kint ülni, így az egyik szabad asztalnál már helyet is foglalok.
-Csak egy sima tejes kávét kérnék.-Adom le a rendelésem, majd Asthonra pillantok. Nem tudom, hogy mégis miről beszélgethetnénk.

Öltözet ʘ Zene ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 18, 2018 8:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Cruenta longus Historia
Amber
Asariel──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Az állat babusgatása felvidított. Már párszor megsimogattam az éjszaka leple alatt. Már ismer és szeret.  Bizony, amikor mint egy jó testőr ott álltam őrt Amber közelében, gondosan elrejtve önmagam. Fontos személy, vigyázni kell rá. Mi történik, ha olyat cselekednek, ami az ő kárára válik? Netalán az életére törnek. Azt én nem hagyhatom.
Amikor rájöttem, hogy rosszat mondtam, és a lány felkapta a vizet, csak legyintettem.
- Inkább beszéljünk másról, jó? Valami kötetlenebb témában.
Angyali befolyásolással próbáltam a haragot elűzni belőle, és megnyugtatni. Az érzelmek generálása nehéz, és nem is megy olyan jól nekem. Tehát csak nyugtató aurát sugárzok magamból, már ha az hatásos valamennyire is. Elgondolkodtam, hogy Amber miről is szeretne beszélgetni. Az feltűnt, hogy ha a múltja, a pozíciója és a családja kerül szóba, akkor tombol benne a düh.
Ha mégis elindulna, akkor utána szólok.
- Amber, ne haragudj, ha érzéketlen voltam, állj meg, kérlek! Mi volna, ha leülnénk valahová meginni egy kávét, vagy hasonlót? Felejtsük el ezt a pár mondatot, rendben?
Lépdelek utána, ha nem akar megállni mellette sétálva mondom ezeket. Igazán nem tudom, hogy miket szeret, miket nem, bár az utóbbi kezd kirajzolódni.
Ha megáll, akkor barátságos mosolyt villantva megszólalok.
- Van itt az utca másik sarkán egy egész kellemes kávézó. Állatbarát hely, oda mehetnénk.
Reménykedem benne, hogy elfogadja a meghívást, a kávézóba menet lesz időm gondolkozni azon, hogy miként kéne beszélgetést indítani. Persze hirtelen abban sem vagyok biztos, hogy az utóbbi csapást túlélte e a kávéház. De amint odaérünk, meg kell nyugodnom, még egy testvérem is ül a kávézó előtti asztaloknál, és van több vendég is.
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 18, 2018 11:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
T


Asariel & Amy

Túl nagy a zűr? Ezt most komolyan mondja? Nem is igaz. Minden a legnagyobb rendben. Békesség és szeretet uralkodik a Földön. Mi baja ezzel? Tök jó!
Egy halvány mosollyal arcomon figyelem ahogy Balu élvezi a simogatást. A múltkor nem igen voltam kedves ezzel a sráccal, de nem is voltam olyan pazban. Igaz most sem sokkal jobb a helyzet, de fáradt vagyok ahhoz, hogy elkezdjek vele vitatkozni bármiről is.
A mosolyom hamar eltűnik, mikor elkezd faggatni. Ha nem kell válaszolnom akkor miért teszi fel a kérdést? És miért érdekli őt ennyire? Semmi köze nincs hozzá. Miért nem tudnak engem békén hagyni?
Egy nagyot sóhajtok, majd megforgatom szemeimet.
-Igen ott hagytam a lakást, bár nem értem, hogy neked ehhez mi közöd és miért érdekel. Jogomban áll oda menni, ahova akarok. Nem érdekel, hogy mit pletykálnak össze-vissza a hátam mögött.-Sosem foglalkoztam mások véleményével. Ez most sincs máshogy. Miért érdekelne engem? Inkább csak sajnálom őket, hogy nincs jobb témájuk nálam.
Reménykedtem abban, hogy valakivel beszélhetek végre egy jót a nélkül, hogy felhoznánk Fayet, vagy a jelenlegi helyzetemet. Intek Balunak egyet mire azonnal mellém lép és követni kezd. Egyszerűen csak megfordulok és elindulok az ellenkező irányba. Semmi kedvem nincs ezekről beszélgetnem.

Öltözet ʘ Zene ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 10, 2018 4:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Cruenta longus Historia
Amber
Asariel


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Az arckifejezésem enyhül. Amber nem beszél fájdalmáról, amit hordoz. Olyan jellemző rá. Szememmel az eb felé tekintek, míg az oda van a játékáért. Enyhe mosoly kúszik ábrázatomra, mikor a kutyus jön vissza, s szinte ragyognak a szemei, ahogy meglát. Kis híján fellök, amint megérkezik. Jól megvakarászom a füle tövét, amit ő nagy évezettel fogad.
– Én is elvagyok – felelem tömören felnézve a kutyázásból. – Csak túl sok mostanában a zűr…
Ezt Amber tudhatja a legjobban. Szegény lány hátán csattannak mostanában a rosszindulatú pletykák, na meg minden egyéb. Terjeng róla ilyen is, olyan is. Természetesen nagy részük hatalmas marhaság. Most, hogy Faye "eltűnt" pláne egész sok mindent beszélnek.
Sóhajtok, majd hozzáteszem.
– Nem kell válaszolnod, megértem ha nem akarsz, de sok pletykát hallani mostanság. Igaz, hogy kiköltöztél a Cartelle birtokról? – teszem fel a kérdést, próbálom elérni, hogy megnyíljon előttem. - Páran ezt suttogják – teszem hozzá kisvártatva. Amber tudhatja, hogy egy városban, ha híres vagy, akkor semmi nem marad titok. Én angyalként elítélem a pletykálást, mivel a legtöbbször rosszindulat vezérli, vagy a fele se igaz. A legtöbbre az utóbbi majdnem minden esetben igaz.  
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 06, 2018 10:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
T


Asariel & Amy

Bevallom őszintén, hogy sokat, nagyon sokat sírtam miután Michael elmondta nekem. Lehet, hogy az elmúlt években vele sem voltam túl barátságos, de ennek ellenére szerettem, nagyon is és hiányzik. Hiányzik a nővérem, az a személy, akivel jókat ökörködtem kislánykoromban.
Most már viszont próbálom túltenni magam a dolgon és kitalálni, hogy hogyan tovább. Igaz nem egyszerű, de nem lehetetlen.
Ahogy Balu közelébe érek odarohan hozzám nagy vidáman és majdnem le is dönt a lábamról. Néha olyan heves, hogy szinte életveszélyes. Egy botot felvéve a földről eldobom neki. Nem sikerül túl messzire, de így is fut egy jót. Azonnal megtalálja és már hozza is vissza nagy büszkén.
Éppen ismét elhajítanám, mikor megpillantok egy ismerős arcot. Megvárom, míg közelebb ér, majd eldobom Balu jelenlegi játékát és csak úgy köszönök neki is.
-Szia!-Egy aprócska mosoly kúszik az arcomra, majd egy egyszerű vállrándítás.
-Megvagyok köszönöm! És te?-Balu természetesen nagy lelkesen fut vissza és gyűjti be a simogatást.

Öltözet ʘ Zene ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 26, 2018 9:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Cruenta longus Historia
Amber
Asariel


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Leültem az egyik mólóra és hallgattam a tenger zuhogását, mélyen beszippantottam a levegőt. Csak merengtem magamban. Mit kéne tennem? Hogyan csináljam? Hogyan legyek olyannak az őrangyala, aki távol tart magától mindent és mindenkit? Na meg persze erre jön rá a tény, hogy most még nehezebb dolgom lesz. A gyászon át kell segítenem a lányt, nehogy feleméssze. Szörnyű elveszteni egy hozzánk tartozót, ezt magam is tapasztaltam.
A lánnyal tartok mindenhová, és nem is tud róla. Ez egy kicsit ijesztő, bár mi őrangyalok mind ilyen 0-24 – es kukkolók vagyunk.
Amber kihozta ide Balut, a kutyáját, aki párszor majdnem lebuktatott. Valami oknál a kutyák megérzik, ha természetfeletti van a közelükben és engem még szeretnek is az állatok.
Távolról figyelem őket. Jó volt számomra látni, ahogy Amy egy picit mintha felderülne a vidám eb láttán. Nagyot sóhajtva felkeltem ültömből és elindultam feléjük, mintha csak véletlen járnék arra. Lassan közeledtem feléjük, majd egyszer csak megtorpantam. Mit mondjak neki? Mit illik ilyenkor mondani? Menjek oda és egyszerűen köszönjek rá és lesz ami lesz? Ez a legegyszerűbb megoldás.
Folytattam az utam és csak Ambernél álltam meg.
– Szia Amber – köszöntem rá. Amennyiben a kutyus hagyja megsimogatom a buksiját, miért ne hagyná? Érzi, hogy nem rossz szándékkal jövök, meg már ismeri a szagom.
– Hogy vagy? – tettem fel a kérdést enyhén borús arckifejezéssel.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
T


Asariel & Amy

Túl sok minden kavarog a fejemben. Egyszerűen képtelen vagyok összeszedni, letisztázni a gondolataimat. Bevallom őszintén nem igen tudom mit kezdjek magammal. Elköltöztem, kerestem magamnak egy másik otthont… Amint még nem tudok az otthonomnak nevezni, de talán majd idővel. Lehet ismét fogok tudni dolgozni a rendőrségnél, de az után?

Haza megyek, ahol Balu vár rám, elviszem sétálni, jászom vele és azután? Mi értelme van mind ennek? Nincs már családom, teljesen egyedül vagyok. Talán Balu miatt vagyok még mindig itt. Felelősséget vállaltam érte. Ő számít rám! És nem is tudnám magára hagyni, túlságosan is a szívemhez nőtt ez a bolhás.
Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon jól tettem e, hogy nem vettem át Faye helyét. Egyszerű út vezetett volna a polgármesteri székbe. Sokan elvárták volna tőlem, hogy beüljek oda, de én mégsem éreztem késztetést rá, sőőőt... Még mindig nem érzem magam rá alkalmasnak. Nem tudnék jópofát vágni olyanok előtt, akiket elítélek. De talán fontosnak érezhettem volna magam...

Egy mosollyal arcomon figyelem őt, ahogyan rohangászik. Jó őt ilyen boldognak látni még ilyen rossz körülmények között is. Már ez az egy dolog erőt tud adni nekem, csak nem tudom meddig. Régebben szociálisabb voltam mindenkivel, de kaptam több pofont is, ami megkeményített.. Aminek az lett az eredménye, hogy egyedül maradtam.
Egy nagyot sóhajtok, majd felállok és a négylábú barátom után megyek.
-

Öltözet ʘ Zene ʘ Megjegyzés: -
[/color]
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 29, 2017 10:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Kamo, Aliyah & Tasy
Regret is for suckaz
Fejemet csak oda-vissza kapkodom a két fél között beleszólni nagyon nem tudok. Rövid kis párbeszédeikből engedhetem csak meg magamnak, hogy kitaláljam miről is van szó. Kamo az egykoron angyal lett volna? De miért mondogatja, hogy ugyanabba a hibába fog esni, mint ő? Hiszen… valljuk be ő az emberekkel nem kedves, amíg Aliyah volt eddig az egyetlen angyal, ki képes volt velem két szép szót szólni hozzám.
Mennék is, maradnék is, oly nehéz a döntés.
Az oroszok szerelmére Tasy, dehogy nehéz. Eddig mindig itt volt, hogy segítsen neked, most rajta a sor.
Nem hagyhatod, hogy ezt megtegye, senkivel. Ő jó. Neki jónak kell lennie, nem lehet, hogy pillanatnyni indulatai miatt oly hibát kövessen el, amit később csak megbánna.
Szemmel láthatóan kötődnek egymáshoz, régen látták őket. Gondjaik vannak. Nagy, nagy gondjaik. Óriásian nagy gondjaik. Melyeket illendő lenne megBeszélni. Nem pedig megVerni. Nah, mindegy, ha lenyugodnának a kedélyek, akkor talán ezt eléjük is tárhatná. Mint valami döntőbíró.
Kérem erre tessék, tegyék meg tétjeiket. Meg tudják beszélni, vagy újra egymás torkának ugranak? Akár meg is gazdagodhatnék ebből.
Ujjaim forró nedvet tapogatnak, de ez most mit sem érdekel. Látom Aliyah profilját, hogy kezd lenyugodni, szavaim elérnek hozzá. És ez megnyugvással tölt el. Szóval minden, mit képzeltem az a valóság, nem pedig csak valami álomvilág. Tényleg van közöttünk valami kapocs.
S amikor azt hinném, hogy végleg, vége…
És nem, Kamo képtelen a nyugalomra.
- Normális vagy? - pirítok rá, alvad vérem orrom alatt terül el, tán még egy kissé orrhangom is van? Hitetlenkedve düllesztem rá jégkék tekintetem. - Épp segíteni próbálok, te meg magad alatt vágod a fát? - csóválom meg fejem, mert ez nem és nem fér a fejembe, hogy erre most mire volt szükség.
Távozásunkra azonban most én hezitálok. Újra csak kapkodom a fejem a két fél között, talán még toporgok is enyhén. Végül tekintetem Kamon állapodik meg.
- Hol vagy megtalálható általában? - kérdezem őszinte és komoly kíváncsisággal hangomban.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 21, 2017 2:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Tasy & Kaye
&
Aliyah
Azokat a bűnöket, amiért nem büntetnek meg, sosem teheted jóvá.


Szavait hallgatva azon kezdek el gondolkodni, mikor történt, hogy egyedül hagytam földi létében. Az egész a káosz kezdetekor történhetett, mikor azt sem tudtam, mit kellene tennem. Még most sem vagyok vele tisztában, ugyanakkor tény, hogy a kialakuló kavarodásban nyomát vesztettem. Igaz, addig sem tudhatta, hogy szemmel tartottam, amikor időm engedte, márpedig abból akadt bőséggel. Kemény vonásokkal emésztem rágalmazását. Lehet, hogy igaza van és én is beleestem abba a hibába, mibe egykoron ő, bármennyire próbálom magam távol tartani a földi lét adta lehetőségektől.
- Amennyiben hibát követek el, a büntetésem nem fog elmaradni, esetleg késlekedik kicsit. Ha tetteim valóban helytelenek, úgy önként mondok le szárnyaimról, az ítéletig viszont úgy tűnik, várnom kell - jelentem ki határozottan.
A sorsom Teremtőm akarata szerint folyik. Ha ő úgy dönt, hogy bukást érdemlek, akkor elbukom, nincs mit vitatni, addig viszont azt teszem, amit jónak látok, épp úgy, miként most is.
Vállamba sajgó fájdalom költözik, amint kiemelkedik belőle kölcsönadott pengém. Vérem lassan kezd átszivárogni tépett öltözékemen, szagát orromig juttatva. Nem szeretem ezt a szagot. Halált és szenvedést hordoz magával, fájdalommal övezve, még akkor is, ha csupán sajátom az, mi felszínre tört a bőrömön keletkezett résen át. Ennyi nem lesz elég ahhoz, hogy megállítson, ezzel bizonyára tisztában van. Ujjaim torka köré fonódnak, úgy szorítom belé a levegőt, kevés helyet hagyva annak, hogy egyáltalán újabbat vehessen nyöszörgéséhez. Fáj így látnom őt. Szinte érzem, miként keletkeznek repedések szívemen, előkészítve nagy robbanását, ezen pedig szavai sem segítenek.
- Nem védhetem meg őt mindentől. Senkit nem védhetek meg mindentől. Egyetlen embert, vagy angyalt sem, bármennyire szeretném... Ennek ellenére nem áll szándékomban elfutni az elől, ami a szemem előtt zajlik.
Zord ábrázatomtól elütnek lefelé ereszkedő könnyeim. Utolsó mondatától hatalmas düh lesz rajtam úrrá, az egészből azonban egyedül Kaye érzékelhet valamit rajtam kívül. Szorításom erősödik torkán, hogy végre elhallgasson, mikor Natasya megragadja vállamat. Vékony ujjai vérrel áztatott ruhámba marnak. Fogaim összeszorulnak, mikor egyik egyenesen sebemre talál, úgy nézek rá, ez a pillanat azonban éppen elég. Engedtem, hogy elterelje a figyelmemet. Bukott húgom abban a másodpercben szabadul. Rúgását szabad kezemmel fogom vissza, a többinek azonban képtelen vagyok ellenállni. Sikeresen kitör markomból, megkínálva engem egy erősebb ütéssel, minek hatására arcom az ellenkező irányba fordul. Számban vér íze gyülemlik össze. Felrepedt ajkamról letörlöm ugyan a vörös nedvet, különösebb figyelmet nem szentelek neki. Sokkal gyengébb most, mint angyalként. Akkor erős volt, képességei enyémmel vetekedtek. Most viszont nem a fizikai fájdalom az, ami aggaszt, sokkal inkább az ember és Kaye szavai.
Tényleg olyanná válok, mint Gabriel? Nem, az lehetetlen! Előbb vagy utóbb azonban szembe kell szállnom az oldalán állókkal. Akkor kénytelen leszek testvéreim vérét ontani, méghozzá az emberek védelmében. Akkor is hibát követnék el? Azt hittem, felkészültem rá. Amennyiben van rá lehetőségem, kardom felveszem a földről és visszacsúsztatom helyére, tőrömmel együtt. Elég volt. Sötétlő szárnyaim megrebbennek hátam mögött. Ideje elhagyni ezt a helyet és elvinni innen a halandót, hogy most utoljára biztosan biztonságban legyen.
- Távozunk.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 28, 2017 2:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Tasy, Aliyah & Kaye
Eme szavak, húg, nővér, testvér nem jelentenek már semmit, semmit ebben a világban, ahol az angyalok is a saját vérüket ontják. Hogy az emberek, a kezdetektől kezdve mártják egymásba tőrjeiket, ilyen a természetük. De eddig az angyalok a démonokkal harcoltak, de mostanra már elmosódtak a határok. Angyal pusztít angyalt, s furcsa szövetségek kötetnek. Meghatnának szavai, ha nem a düh itatná át minden betűjét. El is mosolyodom, oly szelíden, mint egykor. Magam is tisztában vagyok azzal, hogy miként fog ez végződni, s egy halott nyugalmával fogadom szavait. – Voltam. Abban a pillanatban, mikor egyedül hagytál a földön minden kötelék elszakadt. Nyugodt szívvel fordítotok hátat nekünk. S nézd, most te is ugyanabba a hibába esel. Nincs otthon a macska s cincognak az egerek. Nem jár következményekkel a tetteitek. - Cserebogár gúnyolódása úgy illan el mellettem, ahogy cigarettafüstöt fúja el a lomha szél. Nem lát a szavak mögé, s ezért nem hibáztatom. Szeretném hinni, hogy Aliyah érti, hogy a lánynak is vállalnia kell a következményeket a tetteiért, hiába is óvja most ennyire. El kell engednie, ahogy engem is elengedett, s bíznia abban, hogy okulni fog egyszer a hibáiból. Szóval csak egy mosolyt kap, mielőtt újra az angyal felé fordítom a tekintetem. Hallom a reccsenő ruha hangja mögött, ahogy bőre is felhasad, abban a minutumban szúrom saját magam is szíven. Olyan elszántsággal szorítom össze fogaim, csodálom, hogy nem törnek darabokra. S hogy miért? Azért, hogy ne ordítsak fel fájdalmamban. Aminek meg kell történnie, meg is fog történni. Az örökkévalóságig állhattunk volna itt –nyár fordult volna őszbe, s tél tavaszba évről évre,  a ház lassan vált volna semmivé körülöttünk, ahogy generációk tűntek volna el, s formálódott volna a környezet egy teljesen más vidékké – ha arra várok, hogy fegyvertelenül támadjon rám.  Sípolva akad el a levegő torkomon, ahogy ujjai nyakam köré fonódnak. Arcom kimerevedik akár egy kép, Ösztönösen fonom ujjaim csuklójára, tudom, hogy minden gond nélkül törheti el a gigámat, agyam egy zugában felkészülök rá. Mit nekem, egy kiadós alvás mindent helyre tesz. Igen, de tiszta munkát végez, s abból már nincs visszaút. Hiszem én ezt addig, míg várok az ítéletre.  Sokallom.  – S ezután mi lesz? – préselem ki a fogaim között a szavakat. Nagy meló, miközben egy szűkítő gyűrűt húztak a torkodra. – Levadászol mindenkit, akik az életére törnek? Mivel ér többet az ő élete, mint amazoké? – markolászom a csuklóját, hátha legalább annyit könnyít, hogy beszélni tudjak. – Semmivel sem leszel különb Gabrielnél. – a lány idegesítő szaladgálását még a vihar sem tudja elnyomni, ahogy szövegelésének elnyomásával is kudarcot vallott. Nem tudom eldönteni – nem mintha olyan sokat tudnék agyalni rajta, jelen helyzetben-, hogy ez most Aliyahval van vagy ellene. Mondom én, hogy csak egy pattanás, amit ki kell nyomni.  Míg az önti a sódert, tehetetlenül hull alá a penge, ahogy eleresztem. Halkan koppan a padlón előbb a markolata majd csilingelve a penge is földet ér.  Lábam lendül, hogy Aliyah lába közé sújtson le. Kezét letépem nyakamról, hogy aztán hirtelen felindulásból húzzak be neki egyet, lezárva ezzel a jelenetet.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2