Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Külterületi kocsma és környéke •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 04, 2020 1:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


To: Belial


A személyleírás se segített sokat. Biztos, hogy nem találkoztam még az illetővel, de ha fogok, akkor majd közlöm vele, hogy jön nekem egy szívességgel, amiért én sétáltam bele a neki szánt kelepcébe.
- Egy fokkal jobb lesz, legalább nem egy névtelen akárkivel cseverészek – vontam vállat. Belül jót röhögtem a markomban, mert legalább tudni fogom, kit mártsak be. Nem százas, hogy teljes mértékig jó ötlet egy démonnal kezdeni, de ha már itt vagyok, akkor én is szórakozzam, ne csak ők.
- Ha az életet annak lehet nevezni, akkor estem. Habár… ha meggondolom, hogy egy másik bácsikámnál már jártam fogságban, és lényegesen jobban művelte, mint te, szóval, ja, van még mit tanulnod erről. – Ó, Sophia, te Úrátka, fogd már be a nagy szád! Egyszer a makacsságom fog sírba vinni, de valahogy csak kidumálom magam a helyzetből. Nocsak, mindennek van jó oldala, még utóbb a neveletlen, pofátlan viselkedésem is nyújt némi hasznot.  Gabirel ezért minimum tollpárnát gyárt belőlem, vagy csak simán megsüt vagy grillez. Remélem, jár mellém ezersziget-öntet is.
Ha már lúd, legyen kövér, nem?
Nem adtam soha olcsón a bőrömet, azért egy hangyányi önbecsülésem még maradt, ha már amúgy megtépázta az apokalipszis háborúja, és úgy kb. sehol se vagyok biztonságban. Nem mindegy akkor, hogy mégis hol tartanak bezárva?
- Üdv – biccentettem. Na, így mindjárt más, hogy kicsit elölről kezdjük. – Én pedig Sophia vagyok, és ez szól Mr. Zsenitojásnak is, aki még egy nephilimet is összetévesztene egy angyallal. Hogyhogy még életben tartjátok?
- Úgy általában. Háború idején általában nem romantikára koncentrálok, hanem túlélésre. Te nem? – némileg kellemesebb témák felé kezd terelődni a hangulat, jól van, alakul a mandula.
- Pontosan. Legalább legyen indok, amiért kibérelhetek Luc bácsinál egy helyet, ha sor kerül a halálomra, és már ismerős is lesz ott. Annyira nem is hangzik ez borzalmasan – állapítottam meg, a kelleténél hupsz, talán kicsit hangosabban.
Nem hittem abban, hogy az Úr kivételezne velem bármilyen indokból kifolyólag, és a telivér angyalok is megvetéssel voltak irántam, egyet kivéve. Kettő meg csak a parancs miatt nem kötekedett velem, úgyhogy igazából mit is akartam én a Mennyel? Jó kérdés. Talán mondjuk Zachet követni, de azóta rá kellett döbbennem, hogy sokáig nem kendőzhetem el az igazságot, nem tehetek úgy, mintha nem létezne, és egyelőre csekély biztosíték, hogy kóbor lélek lennék, ha meghalnék, mert ki lettek lakoltatva a drágák mindkét oldalról.
- Kit érdekel, hogy ki hall, és ki nem. Ez így itt a semmi közepén tök unalmas – forgattam a szemem. – Nem zavar, amíg nem csillogtatja meg a „tudását.”
Ujjaimmal prezentálni próbálom az idézőjelet, és csak remélni tudom, hogy tényleg nem fog az az egyelőre anonymus démonpajti megszólalni. Azok a fantasztikus megállapításai rólam… komolyan csodálkozom rajta, hogy még az élők sorában tartózkodik, nem mintha ez rólam nem lenne elmondható.
Amint a tag elhúzott valami ehetőt keresni nekem, remélem, hogy azért ment, hisztis leszek, ha nem kapok huszonnégy órán belül kaját, szóval , amint elment, máris javultak azok a bizonyos körülmények. Talán egy fél csillagot adnék rá.
- Tőlem maradhatok nálad, de akkor a pokolban minimum egy normális lakosztályt kérek – Ez lett volna az alkum. Hogy normális vagyok-e? Állítottam én ilyet magamról bármikor is, hogy az lennék? – Tényleg olyan jó a zene nálatok, mint mondják?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 10 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 6:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


Angyalka a csapdában
Sophie & Belial
Zene: nincs • szószám: 422 • Credit:

A név, mint várható volt nem mondott neki semmit, ami valószínűleg csak annyit jelent, hogy Sunyiel apró tollpihe volt a neves tollasok sorában. Kétlem, hogy ez álnév lett volna, de ha igen, amúgy sincs jelentősége.
-Ha személyleírás kell... - Furcas alaposan leírja, hogyan néz ki a férfi, akit keresünk, de szavai alapján minden nyolcadik tollcsomóra rá illene. Szóval nem hiszem, hogy tudni fogja, ki landolt volna helyette a kelepcénkbe. Világossá válik mekkora fogás csücsül a csapdámba, így eszem ágában sincs könnyen elereszteni őt. De láthatóan ez a tény nem igazán zavarja, inkább a körülményeire van panasza. Különös, de úgy érzem ha lenne egy kényelmes ágy a rúnáim között, talán még jól is érezné ott magát.
-Na várj. Ha elárulom a nevem, akkor "javulnak a körülmények"? - kérdezek vissza némileg értetlenül.
-Mondd csak! Estél már te valaha, bármilyen csapdába? - élek a gyanúval, hogy komoly fogva tartásban eddig még nem volt része. Mindenesetre határozottan nem úgy viselkedik, mint az eddigiek. Mintha nem igazán lenne tisztában azzal, milyen kiszolgáltatott és milyen szörnyűségek várhatnának rá.
Egy hosszabb pillanatra elgondolkodom, milyen néven is mutatkozzak be. Elsütném az "én vagyok Lucifer" poént, de az előbb, ha kicsit is figyelt - kérdéseimből levághatta, hogy nem a "bácsikája" vagyok.
-Belial - árulom el a saját nevem, de mást nem fűzök hozzá. Tekintve, hogy nincs tisztában saját családfájával sem, nem tartom valószínűnek, hogy pusztán démoni nevem bármit is elárulna rólam neki, annál, hogy démon vagyok. Lovasként Viszálynak vagy Káosznak neveznek, tetteimet is ehhez a névhez fűzik. Így ha netán valami véletlen folytán hallott is volna az Apokalipszis első lovasáról, úgy nem köti hozzám.
A kislány bevallja, hogy eddig még nem randizott, mire jót mosolygok.
-Úgy általában vagy egy démonnal? - kérdezek vissza, hiszen túlzás nélkül mondhatom ég és föld a különbség.
-Nahát, akkor ez lesz neked az első? Akkor valami igazán különlegeset kell kitalálnom. - tűnődöm el, mivel tehetném neki emlékezetessé. Ám mielőtt szabadjára engedhetném fantáziámat, egyezkedni kíván.
-No fene! - adok hangot enyhe meglepettségemnek, miközben tekintetemet ismét a lányra emelem. Ilyen is ritkán fordul elő, hogy nekem ajánljanak alkut.
-Hallgatlak drága. - izgatottan várom, mivel drukkol el a kicsike. Ám mielőtt kiderülne mit kérne, és mit ajánlana felé érte cserébe, egy helyszíncserét szeretne kiharcolni magának.
-Nem értem mi bajod ezzel.... Senki sem hall minket. - pillantok magam mögé a vállam felett és nézek a távolabb ácsorgó démonpajtásra.
-Ha ő zavar, elküldhetem. - fordulok vissza a félangyalka felé, aki közben sorolni kezdi szociális bajait. Éves, ivás, alvás. Micsoda igények, mennyi probléma...egészen emberiek. Intek Furcasnak, hogy szerezzen valami ehetőt a lánynak. Az nem volna poén ha itt menet közben feldobná a pacskert.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 2:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


to: Belial
~Csapdába csalva~

Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e, vagy nevessek. Valahol a kettő közötti állapot lenne optimális, de nem éreztem éhesen, szomjasan annyi affinitást rá. És mondjuk egy normális alvás is rám fért volna, amihez az utóbb időben nem nagyon jutottam hozzá, bánatomra.
- Kár, hogy nem azzal kezditek, hogy néz ki, mert kötve se hiszem, hogy ez az igazi neve – kételkedtem némileg joggal szavaikban. A következő kijelentésénél, hogy pont most nem fog elengedni, én nevettem fel. – Nem is azt mondtam, hogy eressz szélnek, csak azt, hogy javítsunk a körülményeken. Például akár be is mutatkozhatnánk, kezdhetnéd te.
Milyen gáláns és engedékeny vagyok én, kérem szépen. Szívem szerint azonnal véget vetnék ennek a szópingpongnak, de van egy olyan megérzésem, hogy ez a kívánságom se mostanában fog elérni az égi fülekhez.
- Hát, én annyira ezekben nem vagyok jártas, tulajdonképp nem tudhatom, ki számít közeli rokonomnak így, tudod, elég népesnek tűnik a családfa, és nem szeretnék egy potenciális kedvenc rokonnal khm, a többit érted. De ha nem vagyunk azok, tőlem meghívhatsz, amúgy se randiztam még – vallottam be. – Milyen is egy randi?
Ha kiröhög, és kiszabadulok innét, megtépem. Unom már, hogy folyton kiröhögnek, ahelyett, hogy inkább próbálnának segíteni. Szörnyen pocsék lehetek, ha ennyire szórakoztatónak találnak az ellenségeim, hogy élvezni akarják szerény társaságom.
- Micsoda előzékeny lovag valaki – zsörtölődtem. – Akkor jó. Végre egy kis szabadság a rövid póráztól. Figyelj, démonka, van egy alkuajánlatom, de jobb lenne nem itt megbeszélni, mert ez valljuk be, roppantul nem csábít arra, hogy bármit is elkotyogjak neked. Kezdésképpen farkaséhes vagyok, időtlen idők óta nem aludtam egyhuzamban hat órát végig, és szomjas vagyok, szóval, utána beszélhetünk, ha ezt lerendeztük.
Nem is rossz ez az egész annyira. – Akár erről a randizéről is kitaníthatsz, hogy megy ez.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 10 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 10:54 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


Angyalka a csapdában
Sophie & Belial
Zene: nincs • szószám: 377 • Credit:

A kislány tudni szeretné, ki helyett sétált a csapdánkba. Nem érzem át, ez miért fontos neki, de ha tudni akarja, ám legyen.
-Ha ez megnyugtat...- fordulok a mögöttem álló démon felé. - ...mi volt a neve annak a tagnank? - kérdezem, mire válaszként a Sunyiel nevet kapom. Jelentéktelen tollkupac. Nem is foglalkoznánk vele, ha nem volna elvarratlan szál. Érdeklődve várom, hogy a kicsike elárulja a titokzatos nagybácsi nevét, akinél beköphet és akitől hátsóm szétrúgását várná, ha nem engedném el.
-Ohh...hogy Lucifer lenne az? - nyúlik el sunyi vigyor a képemen. Hát nem úgy tűnök, mint aki nagyon beijedt a név hallatán. Sajnos újabban nem sok okot találok rá, hogy tiszteljem, vagy féljek tőle. Ugyanakkor elég szokatlan, hogy egy angyal bácsikájaként emlegesse a Pokol urát. Hacsak nem köti vérségi kapcsolat valamelyik főtollashoz. Ezt figyelembe véve pedig...
-Elengedhetnélek, de nem foglak...most tetted magad számomra érdekessé......- közlöm vele a tény, hogy egy ideig még a körben üldögélhet. - Elárultad, hogy egy ark porontya vagy... - még ha nem szó szerint is tette. Az ereiben arkvér csörgedezik, ami elég nagy érték. Mielőtt elmondaná, hogy ő nem angyal, csak félig már tudom, hogy egy nephilimmel van dolgunk.
-Nézd el nekem...a csapda felállításánál nem a kényelem volt a fő szempont. Miért is akarnám,  hogy a préda jól érezze magát odabent.
-Ahhh egek... - mélyet sóhajtok és forgatom a szemeim, miközben ő fűszálakkal zsonglőrködik. Angyal, félig angyal...nem értik a viccet, se a szavak mögötti iróniát. Csak játszom vele. A szőke sem értette, min is csodálkozom?
-Hogy micsoda? Azt gondolod, hogy mi ketten rokonok lehetnénk??? - kacagnom kell ezen a képtelen gondolaton. Bolondság.
-Semmi esetre sem. - ingatom meg a fejemet. Még ha számítana bármit is a rokoni kapcsolat, sem volnánk azok. Ő egy arktól született, engem egy a Pokol urává avanzsált ark teremtett. Már a gondolat is, hogy rokoni kapcsolat fűzzön egy szárnyashoz igen lelombozó.
-Túl emberi ilyet feltételezni, de elnézem neked, elvégre félig az vagy. - Az embereknél számít a vérség, nálunk vajmi keveset jelent. Megesik ugyan, hogy olykor egymást fivéremnek szólítjuk, de nincs mögötte semmi.
-Nem, nem kaptam efféle áldást. - vallom meg az igazat. De ha ilyen adottságokkal rendelkeznék sem biztos, hogy használnám. Sokkal jobb szórakozás, ha fizikai erővel szerzem meg a tudást.
-...és szerintem az angyalok sem. Legalábbis eddig egy sem akart matatni a fejemben. - gondolkodom el egy pillanatra azért.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 1:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


to: Belial
Csapdában


Kellemetlen, de ez van, ezt nem kell szeretni. Csapdába estem, és most nem tudhattam, hogy élve megúszom-e ezt a kis találkát, valószínűsíthető rokonaimmal, amennyiben Lucifer bácsikám lurkóiról van szó. Csodás ez a családfa, nem? Akarom tudni vajon a többi részlett is? Így már annyira nem biztos.
- Ja, tudni fogom, kit küldjek el a búbánatosba, ha találkozom vele – feleltem. Lehet, lesz hozzá néhány nem túl szalonképes, tiszteletteljes megjegyzésem, ha a tagba botlanék. Csak nehogy egy legyen az illető az arkok közül, őket nem szívesen piszkálnám, atyámra való tekintettel. Nehogy a végén feltételezzék róla, hogy nem volt képes megnevelni az utódját.
- Lucifer bácsikáámra gondoltam speciel, de van még egy jó pár… - mosolyogtam amolyan mézesmadzag-stílusban. Vedd be a csalit! Kérlek szépen, jó démonka. Nem szeretnék egész nap ezen a szűk helyen rostokolni.
- Persze, hogy megtehetnéd, és senki se haragudna érte, pláne én nem – bólogattam, ártatlan kölyökkutya tekintetemet bevetve, hátha meghatom, és kegyelmet kapok.
- Mondjuk az, hogy nagyobb csapdát is gyártattál volna – forgattam a szemem. – Muszáj volt ilyen szűkmarkúan bánnod szegény áldozatoddal?
Hm, tényleg nagyszájú voltam, és már megint elfeledkeztem arról, hogy nem ártalmatlan(nak tűnő) emberekkel bájcseverészek.
Aztán feltette a kérdést, ami engem is érdekelne, valószínűleg annak tudható be, hogy az angyali oldalam mellett a halandó részem is adott, és az bizony becsapható.
- Én nem vagyok angyal. – talán korai elárulni az igazságot, de nem árt, ha végre ezt is tisztázzuk. – Csak részben.
Azt már nem kötöm az orrukra, hogy arkvér csörgedezik az ereimben, még a végén nekiállnának vérvételt rendezni a beleegyezésemet se kérve, és elnézve őket, egyikük sem rendelkezhet orvosi diplomával.
- Mondtam én ilyet? – A randi szóra egy random kezembe akadó mini kavicsot szeretnék hozzá vágni, de helyette csak egy marék kitépett füvet igyekszem, aminek fele is visszahullik rám. – Mivel nem tudom, hogy véletlenül nem vagyunk-e rokonok, ezért inkább fogjuk fel egy barátságosabb körülmények közötti megállapodásnak.
Éhes vagyok. Fáradt vagyok. Elegem van az egész hercehurcából, és éhes vagyok, említettem már? És ez az illat, ha tovább terjeng, eszemet vesztem még.
Odáig vagyok a cappuchinóért.
- Tudsz gondolatot olvasni? Az angyalok tuti tudnak, de ti vajon? – Ha van eszük, csak kiveszik, hogy azért hasznos vagyok, már amennyire, elvégre túléltem Gabrielnél tett nem akaratlagos vizitemet is, szóval, érdemes velem leülni a tárgyalóasztalhoz, némi édesség társaságában. Ingyen nem adhatom mégsem a tudásomat, akárkinek meg pláne nem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 10 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 02, 2020 9:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


Angyalka a csapdában
Sophie & Belial
Zene: nincs • szószám: 362 • Credit:

A csapdánál egy kisebb meglepetés ér. Amolyan váratlan fogás.
Elég dühös a kicsike, nincs kedvére a korlátozott mozgástér, de a csapdák már csak ilyenek. Nem luxusszállók, hogy a kényelmet szolgálják. Reakciónkból rájöhetett, hogy határozottan nem az ő bájos kis pofijára számítottunk, de ez látszólag minket egyáltalán nem zavar.
-Számít az bármit is? - kérdezek vissza kerülve a válaszadást. Nem mintha tudnám az angyal nevét, ritka szar a névmemóriám. De ha feltűnne a pofa, akkor tudnám kit kell el tenni láb alól. A tollaska fenyegetőzni kezd, amin csak derülni tudok.
-A bácsikádnál? Most meg kéne ijednem? - kérdezek vissza értetlenül nézve rá.Fogalmam sincs ki a bácsikája és nem gondolom, hogy sokat számítana a tollas családfája.
Kérdésem pusztán költői célzatú volt, mire ő bedobja az utolsó dolgot, amit megtennék vele - szabadon engedni őt.
-Igen, nyilván megtehetném... - bólintok kicsit elmerengve. Végül is a lehetőségek között ott van ez is. - ...de mi okom lenne elereszteni téged? - teszek fel egy újabb költőinek szánt kérdést.
-Egy cappucinoval....miii? Ohh....- összerakom a képet. A kis meglepi rúnám a csapda közepén a tejes ital illatával vonzotta be. Azzal, amit a közelében lévő tollaska abban a pillanatban a leginkább kíván. Vagy a rúnám lett ennyire penge, vagy a kislány vágyott rá ennyire egy forró bögre italra, hogy nem vette észre, hogy egyenesen egy csapdába gyalogol. Kis butus.
-Csak úgy kérdezem, mert érdekel....nem volt gyanús, hogy a zöldövezet közepén, ahol még egy rozoga kunyhó sem áll a kedvenc italod illatát érzed? - döntöm oldalra a fejem, majd elvigyorodom, amikor már gondolatban félig a pokolba juttatta magát.  
-Cappucino? Ismerkedés? Hm. Ez randinak hangzik. Oh, talán szeretnéd ha randira hívnálak? - vigyorral az arcomon guggolok le a kör széléhez, karjaimat a térdemre támasztom és hosszasan figyelem őt.
-Talán lehet róla szó....ha elég hasznos leszel a számomra. - válaszolom. Kezdem igen szórakoztatónak találni az angyalkát. Épp csak beszorult egy csapdába, még lényegében semmi sem történt vele, de már félig a Pokolba költözött és egy cukros löttyért cserébe még megbocsátani is hajlandó lenne nekem.
-Kedveském...kicsit előre szaladtál. - jegyzem meg figyelmét felhívva, hogy az odaköltözéssel még kicsit várnia kell...mondjuk a következő Pokolkapu nyitásig. Ugyanis jelenleg zárva van, ha esetleg nem tudná, de feltételezem, hogy ez az aprócska infó nem kerülte el a figyelmét.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 02, 2020 5:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


to: Belial
~It’s a trap!~


Csodálatos… ordítsák ki még jobban, hátha ideszalad Misi bácsi a seregével, és felnyársalnak minket, mint grillcsirkét szokás…
- Még nem elég hangos a diagnosztikád! – járatom azt a nagy számat. Aztán jól kigúnyolták, hogy mi történt. Mintha én nem tudnám, kösz szépen. – Biztos én voltam a célpont?
Nem úgy tűnt, mint akik a jó zsákmányt csípték el, de sevész. Addig nem lehet bajom, amíg rá nem jönnek, hogy mekkora fogás került a markukba. Miért kellett nekem egyedüllétre vágynom? És pláne kedvenc kísértésem, a cappuchino illatát követi.
- Ki az a szerencsétlen, akit ebbe szántatok? – próbálkozom, hátha megtudok ezt-azt, ami segíthet kijutnom innét.
Közben lecsüccsentem a földre, é az ujjammal mintákat rajzoltam a földbe. – Ha nem engedtek el, beköplek a bácsikámnál – fintorogtam. Megvan a tökéletes kiút! Csak el kellene hitetnem velük, hogy kis kedvenc vagyok, és akkor szabad az út. De legalább megismerem a népes famíliát. Istene, hogy irigylem a sima halandókat. Nem gyötrik őket olyanfajta költözési gondok, mint engem. A mit is kezdjenek velem kérdésre szeretnéém elintézni, hogy egy életre ne legyen utódlási esélye.
- Mondjuk elengedhetnél? És ha már amúgy is pokolra jutnék később, akkor meghívhatnál egy cappuchinóra, ha ezzel csábítottál, és ismerkedhetnénk. – Tettem egy gyönyörűséges javaslatot. – Talán még meg is bocsátanék, elvégre sokáig leszünk bizony egy légtérben, ha odaköltözöm.
Ezaz, ügyes kislány, vedd elő az ártatlan pofikádat. Csak sikerül megtanulnom jól hazudni, é remélhetőleg nem gondolatolvasók. Add, Uram, hogy ne legyenek azok!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 10 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 02, 2020 5:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


Angyalka a csapdában
Sophie & Belial
Zene: nincs • szószám: 306 • Credit:

A csapda angyalfogásra készen áll, de hogy ott guggoljak órákat a susnásban és lessem mikor gyalogol bele a préda, na azt már nem. Kézfejemre véremmel a csapdához kapcsolódó rúnát festek, miközben a pokoli pajtival visszasétálunk a kocsmába, hogy italozással üssük el az időt. Míg iszogatunk Furcas megosztja velem újabb nagyratörő terveit. Már nem elég kihívás neki, hogy főbűnig tornássza fel magát a ranglétrán. Most már az első ark helye kellene neki. Azért szorult benne annyi szerénység, hogy ne rögtön a trónt akarja magának. Szavait hallva majdnem kiköpöm a piát.
-Ez komoly? - kérdezem nevetve, mikor megsúgja, hogy a drága Maze rangjával szemezget. Azzal nem lehet vádolni a pajtást, hogy híján lenne az ambíciónak és az önbizalomnak, de a főbűn posztig sem ártana előbb eljutni. Persze álmodozni lehet. Tennék is pár megjegyzést a hallottakra, ám kézfejemen felizzik a rúna, ami csak egyet jelenthet:
-Kapás van! - démoni vigyor kúszik az arcomra. Nem számítottam ilyen gyors sikerre, de nem bánom, ha ilyen gyorsan sikerül pontot tenni az ügy végére. Furcas-szal visszatérünk a tisztásra, ahová kelepcénket állítottuk.
-Hm...ez érdekes. - jegyzem meg leginkább magamnak, amikor meglehetősen morcos, vékony, nőies hangot hallok a csapda felől.
A bokroson túl egy fiatal lányt pillantok meg, akit csapdánk tart fogva. Elvigyorodom, mert az új csalogató rúnám jól szerepelt, ám kétségtelen, nem erre az eredményre számítottam.
-Ez nem az az angyal. - teszi meg Furcas is a nagy felfedezést.
-Ez egy lány... - majd toldja meg egy nyilvánvaló megállapítással. A démonkoma szavaiból a lánynak is lejöhet, hogy nem ő volt, akit el akartunk kapni. Sajnálatos tévedés, hogy ő ragadt bent a körben.
-Csúnyán belesétáltál. - lépek közelebb, hogy alaposabban szemügyre vehessem a fogást. Azért mert nem a megfelelő angyal bukott bele a csapdába, még nem jelenti azt, hogy őt csak úgy el kellene eresztenünk. Ki tudja, lehet még hasznunkra lehet valamire.
-Mit is kezdjünk veled? - dobom fel a kérdést költőien.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 02, 2020 3:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


to: Belial
~Amikor a bm is kevés ahhoz, hogy leírd, mekkora a pech~

Volt már olyan, hogy úgy tűnt, mintha a macska elvitte volna a nyelved, és nem találod a megfelelő kifejezést a helyzetedre? Egyelőre nagyon is ingert éreztem arra, hogy megállás nélkül legalább fél órán keresztül nyomassam a káromkodást, annak ellenére is, hogy általában ez nem jellemző tulajdonságom.
Mi a helyzet?
Belesétáltam egy démoni csapdába. Cappuchino illatot éreztem, ami tökéletesen rendellenes a semmi, konkrétan egy erdő kellős közepén, és én tökkelütött baromarcú erre mit művelek? Egyenesen belesétálok. Taps-taps magamnak.
A legröhelyesebb nephilim címet hivatalosan is kiérdemeltem, azt hiszem.
- Oké, ez melyik napon megsült idióta agyának szüleménye volt?! – fakadtam ki, gondolván, a tettes(ek) talán még a közelben leledznek, és talán a sanszot is megkapom arra, ha Nagyapus elég kegyes, hogy ott hagyjam a képén- képükön a tenyérlenyomatomat.
Kérem szépen, nem madárka vagyok, hogy befogjanak. Csak reméltem, hogy nem cirkuszi látványosságnak szántak egy pokolbéli mulatsághoz.
Miért mindig engem találnak meg, de komolyan? Még nem akarok találkozni Luc bácsival, segítség!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 10 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 10 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 02, 2020 2:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


Angyalka a csapdában
Sophie & Belial
Zene: nincs • szószám: 333 • Credit:

San Franciscoba érkezem, hogy felkeressem Furcast a következő nagy balhénkhoz. Az ördög tudja miért, de a démonpajtás itt tengeti unalmas napjait. Betérek hát abba a lerozzant kis kocsmába, ahol rendszerint fellelhető. Keresgélnem sem nagyon kell, a pult mellett ül egy pohár ital felett, kicsit meggyötörtnek látszik.
-Rég láttalak kapzsi barátom. - szólítom meg széles vigyorral, majd letelepszem a mellette lévő székre.
-...lenne számodra egy kis feladatom.- kezdeném beavatni a részletekbe, amikor félbeszakít, mert valami fontosat akar megosztani velem. Megkérdezi, emlékszem e az angyalra, a nevét is mondja, de a nevekkel hadilábon állok. Főleg, ha az egy tollasé.
-Nem, miért? - kérdezek vissza meglepetten, majd kérek magamnak egy italt. A démon az arkangyalos balhéról kezd beszélni. Felemlegeti, mikor átvertem virágszálam egyik kedvenc angyalkáját, hogy információhoz jussak és elrabolhassam Raguelt, melynek kivitelezésében néhány díszpinty is segédkezett. Az arkangyal sajnálatos szabadulása után a tollas pajtásokra már értelemszerűen nem volt szükségem, ezért igyekeztem eltüntetni a nyomokat, aminek egyetlen hatásos módja van. Ám a felbérelt gyilkosok nem voltak képesek makulátlan munkát végezni, az egyik tollaskának sikerült ellógnia.
-Oh, igen, már emlékszem....nem szeretem az elvarratlan szálakat. - jelentem ki, majd lehörpintem az italom. Furcas, a kis szemfüles viszont rátalált a kis kóborlóra San Francisco határában. Ha így van, nem kéne elszalasztanunk.
-Induljunk. Sok dolgunk van. - kelek fel a székről és intve a kapzsinak elindulok kifelé.
Hamar magunk mögött hagyjuk a kocsmát és az ösvényen keresztül az erdő felé vesszük az irányt, majd percekkel később...
-Ez jó lesz. - találom meg a legmegfelelőbb helyet, egy tisztást, ahol csapdánkat felállíthatjuk. Késemmel felsértem a tenyerem és démoni véremmel kezdem felfesteni a kört és a hozzá tartozó jeleket. Gyorsan elkészül az angyalfogónk, ám valami még hiányzik. A kör közepére egy megtévesztő rúnáim egyikét is felmázolom, amolyan csaliként. Arra hivatott, hogy az erre járó égi pajtit becsapja és magához csalogassa. Egy hanggal, egy képpel vagy akár egy illattal. Az elkészült tollasfogót szemlélve elégedett sunyi vigyort telepszik az arcomra. Gadreel utolsó pajtása is hamarosan kézre kerül. A csapda kész, nincs más dolgunk mint várni, hogy angyalkánk belesétáljon a vesztébe.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Külterületi kocsma és környéke - Page 10 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1068
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 23, 2019 5:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


***
Szabad a játéktér

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 02, 2019 8:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


to Sariel
Fogalmam sincs arról, mennyi időm maradt, de egyre inkább úgy érzem be kell fejeznünk a diskurzust, különben olyan bajba rángatom bele, amiből aztán nem mászunk ki sehogy. Világosság gyúl az elme eldugott zugában, mialatt a másik magához tér. Sariel kérdései és kiáltásai visszhangoznak idebent. Tehát találkozott Ophiliával, de hála a teremtőnek, nem rángatta bele Amara sötétségébe. Valami nem stimmel! Kietlennek tűnik az alagút vége és ezen a megállapításon sem tudok sokat elidőzni, mert a fény egyre nagyobb lesz és apránként elnyeli velem együtt a teret. Pedig olybá tűnt kietlen a pusztaság. Melegsége egyre inkább feledteti velem a külvilág zaját. Közben odakint a másik ösztönösen rántja karját az ütés és az arca közé, így bár Sariel eltalálja ismét, könnyedén oldalra gurul. A telekinézis mint olyan, bőven elegendő a fegyver mozgatására és az jön is, hiszen a gazdája hívja. Mintha önálló életre kelne, úgy pördül meg Sariel közelébe érve, ezzel is kinyilatkoztatva nem tetszését a kialakult helyzetre. Megannyi lélek sikolya csendül fel egyszerre. Még egy gyors mozgás, és nemsokára a másik kezébe kerül. Gúnyos mosollyal forgatja meg azt.
- Úgy sejtem most haladtam keresztül rajtad, húgom! Így az állításod már nem helytálló.
A fegyver súlypontja finoman kúszik az értő kezek között, szempillantás alatt került teljes harc készültségbe. Tekintete szüntelen a másik arcát fürkészi.
- A játéknak vége!
Odabent a fény lassan teljes valómat elnyeli, már nem tudom mi történik odakint, mit művel a sötét énem, vagy Sariel itt hagyott-e már minket. Tehetetlenül hagyom, hogy áthaladjon rajtam és elnyeljen. Olyan, mintha Atyám szólítana. A másik szava megakad, pedig tovább akarta folytatni Sariel eltakarítását az útjától, mintha a puszta szavak elegendőek lennének erre. No hiszen! A teste pillanatra megremeg, a szemeiben túlvilági fény villan, aztán mintha meg sem történt volna, hirtelen visszaáll minden a régi valójába. Helló, régi világ! A fekete szembogarak megteszik a maguk 180 fokát, a pillanat erejéig valóban nem tudom hol vagyunk és mit csinálunk, de aztán mint a derült égből a villámcsapás, bevillan. Az Arató fordul egyet, a nyelével lefelé beleállítom a ház padlózatába, melyből gyors egymásutánban kezd el kifelé burjánzani a sötétség. Legelőször az én alakom tűnik el benne, de aztán útjára indul a szélrózsa minden irányába terjeszkedik.
- Befejezem! Ahogy kérted!
Üvöltöm bele a feketeségbe, Sarielnek címezve. Úgy vélem Amara elégedett lesz, ha mostantól két ark erősíti a hatalmát. A bánat hangomban reked, s vele a haragom. A kettő elegye ékesíti a fegyver sikolyait.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
10 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Ki vagyok én? (lételméleti kérdések)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7