Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• ET minta •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


ET minta           VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
914
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 04, 2018 8:46 pm
Következő oldal


Főkarakterem teljes neve (Kötelező kitöltés)
Rövid idézet, ami illik karakteredre
Keresett/Kanon/Saját
Kor


Karakter Teljes Neve
Karakter információ
Család - Ide írd le, hogy milyen a kapcsolatod velük, hogy hány testvéred van. Esetleg természetfeletti van-e közte?

Mi a beosztásod - Mi a beosztásod a városban, vagy démoni angyali feladataid. Hogyan végzed őket? Mit akarsz elérni benne?

Melyik oldalon állsz? - A harcban melyik oldalt képviseled? Michael, Gabriel, Lucifer, vagy teljesen mást, esetleg csak a túlélés számít?

Városod - Melyik nagyvárosban húztad meg magad?

Porhüvelyem neve - Csak a megszálló démonoknak van porhüvelyük, a többiek hagyják ki ezt.
Pb alany
Kereső neve
Rang
Faj
User nickneve
User kora

Karakter képességeinek leírása
Kötelező kitöltés! Nincs szószám!

Mindegyik faj különböző képességekkel rendelkezik, kérjük, itt egy kicsit bővebben fejtsd ki őket, és nyugodtan térj ki a gyengeségekre is, hiszen senki sem tökéletes. Ha démon vagy, például leírhatod, hogy a mágiában milyen szinten állsz, mennyire tudod használni az okkult tudásodat, ha vadász, úgy a harcbéli képességeidet, ám az egyszerű ember is rendelkezik számtalan képességgel, amelyeket itt nyugodtan részletezhetsz, gondolunk itt például a meggyőzőképességre stb.

Egyedi képességgel kizárólag a nephilimek rendelkeznek, ám nem kizárt, hogy két nephilimnek hasonló képesség jut, ami esetleg a korlátaikban, a képesség előhívásában, erősségében-gyengeségében mutatkozik meg. Emiatt a képességeket nem is lehet lefoglalni.
Minden történet rejthet titkokat
Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


Kód:
<div class="helletbg"><div><center><div class="főkarakter"><div class="belsofokari">Főkarakterem teljes neve (Kötelező kitöltés)</div></div><div class="hellet"><div class="helletsub"><span style="float: left;font-family: georgina;font-size: 47px;font-weight: bolder;letter-spacing: 0px;line-height: 28px;margin-left: -4px;margin-right: -47px;text-shadow: 1px 1px #000000, #26393c 1px 0 1px;">“</span>Rövid idézet, ami illik karakteredre</div><div class="helletsubkeres">Keresett/Kanon/Saját</div><div class="helletsubkeres2">Kor</div><br></div><br><center class="karakternevee">Karakter <span class="masodikneve">Teljes Neve</span></center><div class="erdekessegeksub"><table><tbody><tr><td valign="top"><div class="hellinfoet" style=""><font class="minhellinfo">Karakter információ</font><div style="height: 295px; padding-right: 5px; margin-top: -19px; overflow: auto;"><div class="parametreprofil1"><font class="parametreprofiltire1">Család - </font> Ide írd le, hogy milyen a kapcsolatod velük, hogy hány testvéred van. Esetleg természetfeletti van-e közte?</div><br><div class="parametreprofil2"><font class="parametreprofiltire2">Mi a beosztásod - </font>Mi a beosztásod a városban, vagy démoni angyali feladataid. Hogyan végzed őket? Mit akarsz elérni benne?</div> <br><div class="parametreprofil1"><font class="parametreprofiltire1">Melyik oldalon állsz? - </font>A harcban melyik oldalt képviseled? Michael, Gabriel, Lucifer, vagy teljesen mást, esetleg csak a túlélés számít?</div><br><div class="parametreprofil2"><font class="parametreprofiltire2">Városod - </font>Melyik nagyvárosban húztad meg magad?</div><br><div class="parametreprofil1"><font class="parametreprofiltire1">Porhüvelyem neve - </font>Csak a megszálló démonoknak van porhüvelyük, a többiek hagyják ki ezt.</div></div></div></td><td><div class="hohavatars200x320"><img src="https://ic.pics.livejournal.com/swanlive/67710800/1756595/1756595_original.png" style="max-width:200px;max-height:600px"></div></td></tr></tbody></table><center><table><tbody><tr><td><div class="hohoinfoka" style="color: #COULEURDEVOTRECHOIX;">Pb alany</div></td><td><div class="hohoinfoka2" style="color: #COULEURDEVOTRECHOIX;margin-left: -2px;">Kereső neve</div></td><td><div class="hohoinfoka" style="color: #COULEURDEVOTRECHOIX;">Rang</div></td></tr><tr><td><div class="hohoinfoka2" style="color: #COULEURDEVOTRECHOIX;">Faj</div></td><td><div class="hohoinfoka" style="color: #COULEURDEVOTRECHOIX;">User nickneve</div></td><td><div class="hohoinfoka2" style="color: #COULEURDEVOTRECHOIX;margin-left: -2px;">User kora</div></td></tr></tbody></table></center><br><div class="hohszovike" style="margin-top:-22px;width:496px;margin-left:-7px;"><font class="minhellinfo">Karakter képességeinek leírása</font><div style="margin-top:-17px;"><div class="parametreprofil1"><img src="https://i.imgur.com/pB0aG8U.gif" class="etkicsigifkep2">Kötelező kitöltés! Nincs szószám!

Mindegyik faj különböző képességekkel rendelkezik, kérjük, itt egy kicsit bővebben fejtsd ki őket, és nyugodtan térj ki a gyengeségekre is, hiszen senki sem tökéletes. Ha démon vagy, például leírhatod, hogy a mágiában milyen szinten állsz, mennyire tudod használni az okkult tudásodat, ha vadász, úgy a harcbéli képességeidet, ám az egyszerű ember is rendelkezik számtalan képességgel, amelyeket itt nyugodtan részletezhetsz, gondolunk itt például a meggyőzőképességre stb.

Egyedi képességgel kizárólag a nephilimek rendelkeznek, ám nem kizárt, hogy két nephilimnek hasonló képesség jut, ami esetleg a korlátaikban, a képesség előhívásában, erősségében-gyengeségében mutatkozik meg. Emiatt a képességeket nem is lehet lefoglalni.<br><br><br></div></div><br></div><br><div class="hohszovike" style="margin-top: -8px;width: 496px;margin-left: -7px;"><font class="minhellinfo">Minden történet rejthet titkokat</font><div style="margin-top:-17px;"><div class="parametreprofil1"><img src="https://i.imgur.com/VJqXGmx.gif" class="etkicsigifkep">Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk.<br><br></div></div><br></div><br><br></div><div class="vedjegyunk"><div class="Hohcalenverg">Hell Or Heaven FRPG</div><span style="opacity: .4;"> - CAELO VEL IN INFERNO - </span></div></center></div></div>
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7