Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• ET minta •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


ET minta           VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1101
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 30, 2020 8:29 pm
Következő oldalInformációk:
KÖTELEZŐ a főkaraktert megjelölni.
(Főkarakternek KIZÁRÓLAG az számít, amit a vezetőségnek megadtál, s csoportba helyeztük).
• Karakterlapban szereplő rangnak kizárólag a faj- és hierarchialeírásokban fellelhető, általunk meghatározott rangokat fogadjuk el.
• Amennyiben a harmadik multid nem szerezte meg a 15 reagot, nem áll módunkban elfogadni.
• Kérünk, igyekezz mindent kitölteni, vonatkozik ez a képekre is.
• Amennyiben nincs kereső neved, vagy rangod, kérünk, akkor se hagyd üresen, hanem használd a "nincs" vagy " - " jelzést.
• A képességleírás kérünk, ne felsorolásból álljon, igyekezz karakteredre szabni, annak érdemeit, gyengeségeit leírni.
• Kérünk, ügyelj arra, hogy ne hagyj bent semmit a minta szövegből.
• Amennyiben a kód kitöltésében segítség kell, ne habozz felkeresni a vezetőséget!
• Amennyiben lopott karakterlapot találunk, nem áll módunkban elfogadni.

• Ctrl + f lenyomásával könnyebb a keresés:
Spoiler:
 Karakter Teljes Neve

Főkarakterem neve (Kötelező kitöltés)
Rövid idézet, ami illik karakteredre
Keresett/Kanon/Saját
Kor


Karakter információ
Család -  Ide írd, hogy ilyen a kapcsolatod velük, hogy hány testvéred van. Esetleg természetfeletti van-e közte?

Mi a beosztásod - Ide írd, hogy  mi a beosztásod a városban, vagy démoni angyali feladataid. Hogyan végzed őket? Mit akarsz elérni benne?

Városod - Ide írd, hogy melyik nagyvárosban húztad meg magad?
Pb alany
Kereső neve
Faj
Rang

Karakter képességeinek leírása
Kötelező kitöltés! 150 szószám minimum!
Mindegyik faj különböző képességekkel rendelkezik, kérjük,  bővebben fejtsd ki őket, és nyugodtan térj ki a gyengeségekre is, hiszen senki sem tökéletes. Ha démon vagy, például leírhatod, hogy a mágiában milyen szinten állsz, mennyire tudod használni az okkult tudásodat, ha vadász, úgy a harcbéli képességeidet, ám az egyszerű ember is rendelkezik számtalan képességgel, amelyeket itt nyugodtan részletezhetsz, gondolunk itt például a meggyőzőképességre stb.
Egyedi képességgel kizárólag a nephilimek rendelkeznek, ám nem kizárt, hogy két nephilimnek hasonló képesség jut, ami esetleg a korlátaikban, a képesség előhívásában, erősségében-gyengeségében mutatkozik meg. Emiatt a képességeket nem is lehet lefoglalni.
Minden történet rejthet titkokat
Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


Kód:
<div class="helletbg"><div><center class="karakternevee" style="margin-top: -5px;margin-bottom: -23px;">Karakter <span class="masodikneve">Teljes Neve</span></center>
<center><div class="főkarakter"><div class="belsofokari">Főkarakterem neve (Kötelező kitöltés)</div></div><div class="hellet"><div class="helletsub"><span style="float: left;font-family: georgina;font-size: 52px;font-weight: bolder;letter-spacing: 0px;margin-top: 8px;line-height: 28px;margin-left: -4px;margin-right: -47px;">“</span>Rövid idézet, ami illik karakteredre</div><div class="helletsubkeres">Keresett/Kanon/Saját</div><div class="helletsubkeres2">Kor</div>
</div>
<div class="erdekessegeksub" style="margin-top: -12px;"><table><tbody><tr><td valign="top"><div class="hellinfoet" style=""><font class="minhellinfo">Karakter információ</font><div style="height: 295px; padding-right: 5px; margin-top: -19px; overflow: auto;"><div class="parametreprofil1"><font class="parametreprofiltire1">Család - </font>  Ide írd, hogy ilyen a kapcsolatod velük, hogy hány testvéred van. Esetleg természetfeletti van-e közte?</div><br><div class="parametreprofil2"><font class="parametreprofiltire2"> Mi a beosztásod - </font> Ide írd, hogy  mi a beosztásod a városban, vagy démoni angyali feladataid. Hogyan végzed őket? Mit akarsz elérni benne?</div> <br><div class="parametreprofil2"><font class="parametreprofiltire2">Városod - </font> Ide írd, hogy melyik nagyvárosban húztad meg magad?</div></div></div></td><td><img src="https://ic.pics.livejournal.com/swanlive/67710800/1756595/1756595_original.png" class="masodikkepet"><div class="hohavatar200x320"><img src="https://ic.pics.livejournal.com/swanlive/67710800/1756128/1756128_original.png" style="max-width:200px;max-height:600px"></div></td></tr></tbody></table><center><table><tbody><tr><td><div class="hohoinfoka" style="color: #COULEURDEVOTRECHOIX;width: 240px;">Pb alany</div></td><td><div class="hohoinfoka2" style="width: 240px;color: #COULEURDEVOTRECHOIX;margin-left: -2px;">Kereső neve</div></td></tr><tr><td><div class="hohoinfoka2" style="width: 240px;color: #COULEURDEVOTRECHOIX;">Faj</div></td><td><div class="hohoinfoka" style="width: 240px;color: #COULEURDEVOTRECHOIX;">Rang</div></td></tr></tbody></table></center><br><div class="hohszovike" style="margin-top:-22px;width:496px;margin-left:-7px;"><font class="minhellinfo">Karakter képességeinek leírása</font><div style="margin-top:-17px;"><div class="parametreprofil1"><img src="https://i.pinimg.com/originals/9b/5f/bf/9b5fbffc987157f5d678c2318e252ad8.gif" class="etkicsigifkep2">[b]Kötelező kitöltés! 150 szószám minimum![/b]
Mindegyik faj különböző képességekkel rendelkezik, kérjük,  [b]bővebben fejtsd ki őket, és nyugodtan térj ki a gyengeségekre is, hiszen senki sem tökéletes.[/b] Ha démon vagy, például leírhatod, hogy a mágiában milyen szinten állsz, mennyire tudod használni az okkult tudásodat, ha vadász, úgy a harcbéli képességeidet, ám az egyszerű ember is rendelkezik számtalan képességgel, amelyeket itt nyugodtan részletezhetsz, gondolunk itt például a meggyőzőképességre stb.
Egyedi képességgel kizárólag a nephilimek rendelkeznek, ám nem kizárt, hogy két nephilimnek hasonló képesség jut, ami esetleg a korlátaikban, a képesség előhívásában, erősségében-gyengeségében mutatkozik meg. Emiatt a képességeket nem is lehet lefoglalni.<br><br><br></div></div><br></div><br><div class="hohszovike" style="margin-top: -8px;width: 496px;margin-left: -7px;"><font class="minhellinfo">Minden történet rejthet titkokat</font><div style="margin-top:-17px;"><div class="parametreprofil1"><img src="https://i.pinimg.com/originals/b2/99/3d/b2993dee29d98d01f7264cb522554bcb.gif" class="etkicsigifkep">Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk.<br><br></div></div><br></div><br><br></div><div class="vedjegyunk"><div class="Hohcalenverg">Hell Or Heaven FRPG</div><span style="opacity: .4;"> - CAELO VEL IN INFERNO - </span></div></center></div></div>
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5