Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Ʊ Little adopted Payne girl •
reveal your secrets

Ashtaroth


 Ʊ Little adopted Payne girl 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 10, 2017 12:12 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Kaitlyn!
Mit ne mondjak, terebélyes családod van, az biztos! Ha csak a sajátomból indulok ki, kiskorotokban micsoda zsongás lehetett a szüleitek körül. Talpra esett lánynak tűnsz, bár a kínzós oldaladat korántsem nézném ki belőled. Jó tanítványa lehetsz Drakenek, tehát még okozhatsz meglepetéseket a harcmezőn! Ezt pedig szeressük! (Az első gif az et-dben.. szemöldökemelgetés c'est magnifique!)
Foglalózz kérlek és suhanj démont ölni!


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
reveal your secrets

Kaitlyn Zoé Payne


 Ʊ Little adopted Payne girl Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
 Ʊ Little adopted Payne girl PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
 Ʊ Little adopted Payne girl 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
117
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 05, 2017 9:36 pm
Következő oldal


A rokonainkat nem mi választjuk, a barátainkat igen.
Kanon/Saját
23


Kaitlyn Zoe Payne
Karakter információ
Család - Családomban mindig is idegennek éreztem magam. Egy ember van, akit szeretek.
@Alexander Payne - Habár nem rég kiderült, hogy örökbe fogadták, mindig is a testvéremnek tekíntem. Csak ő az, akit szeretek. Eszes, aranyos és mellettem van mindig.

Payne mama -  Sose voltunk jóban. Sose volt meg az a tipikus anya lánya kötődés. Mindig gondoskodott rólunk, de valami még is, mint ha más lenne. nézeteit se szeretem, ahogyan azt sem, ahogyan viselkedik.

Payne fivérem - A kis kedvenc. Mindig anyánk nyakában lohol, s lesi a parancsait. Talán még egyszer nem tudtam vele értelmesen elbeszélgetni.

Payne Nővérem - Mióta elköltözött alig látjuk. Családja van, és már másik vadász család nevét viseli. Sose engedett magához közel, de én felnéztem rá. Mindig tiszteltem, hogy erős, és remek gondját viseli a családjának.

Payne papa -  Meghalt, sose ismerhettem. Azt tudom, hogy katona volt, s e szerint irányította ő is a várost a többiekkel.

Mi a beosztásod - Rendfenntartó. Drake Wallenberg elit csapatába tartozom.

Melyik oldalon állsz? - Magam se tudom. Valahogyan azt érzem, hogy vannak olyan természetfelettiek, akik nem akarnak rosszat. Akik ide kényszerültek csak. De még is arra nevelnek, hogy mindenki rossz. Én nem hiszem ezt.

Városod - New York

Porhüvelyem neve - -
Alycia Debnam-Carey
-
Elit vadász
Ember(vadász)
User nickneve
User kora

Karakter képességeinek leírása
Hát képességem a világot megrengető hisztim, és a szarkasztikus humorom. Könnyen felhergelem magam, s akár órákig képes vagyok a hisztire. Sokszor megbánom, valamikor rájövök, hogy ez fölösleges, de akkor már késő. Hiszékeny vagyok, s keresem a boldogságot. Egy ideig szándékomban állt Drake Wallenberg befűzése, de azt hiszem, nem vagyok az este.

Vadászi képességeim: Béna vagyok. Igen, ezen nincs mit szépítenem, s hazudnom. Nem is értem mit látott meg bennem Drake, amikor felvett. Talán a kitartó jelentkezésem volt az oka, kitudja.
Zöldfülű, akit hamar leteper bárki. Mert Payne vagyok? Az csak egy név. Semmit sem jelent, nem is érzem magam méltónak a névre. Néha arra sem, hogy vadász legyek.
Próbálom magam fejleszteni, erőlétet fejleszteni, állóképesség.

Lassan meg tanultam bánni a késsel. Meg tanultam célba lőni vele, s egész ügyes lettem. Anyánk mindig hajtott, hiszen a családban nem elfogadható az, hogy te ne legyél vadász. Míg öcsémet a nyíl izgatta én maradtam a késnél. Fegyverekkel is meg tanultam bánni, összerakni és szétszedni nagyon megy, valamit a célzás is. Nagyon tud fájni, ha visszarúg, nem egyszer tapasztalhattam meg.Minden történet rejthet titkokat
Este volt, már mindenki készült a holnapra. Minden világítás az utcákon elaludt, s elkezdődött az őrjárat. Alig egy hete, hogy itt vagyok. Félek? Igen, egyenesen rettegek. Nem tudom, mi lehet bennem, amiért engem egy ijedős lányt bevettek, s arra gondoltak, hogy engem kiképezzenek. Talán Drakenek tetszett a nyílt őszinteségem és megkeresésem, hogy én pedig elit akarok lenni? Kétlem. Alexnek arcvonásaiból arra következtettem, hogy nem tetszik az, hogy mi is akarok lenni.

Ahogyan oda zötyögtünk a kihallgató területre, azon gondolkodom, hogyan fogom elszúrni. Pozitív vagyok, tudom. Van egy fajta gombóc a torkomban, hiszen én a Payne vezetéknevemmel nem sok jóra számíthatok. Mikor valaki meghallja, érdekesen egy hümmögést enged el. Furcsák az emberek. Pedig apám volt az, aki meg mentette a seggüket, az egyik.
Gondolataimba mélyedek, s rá készülök mi is vár rám. Jelzett az egyik kristály, egy fontos épület mellett elhaladt valami lény, oda hívták ki Wirght-et és így engem is. „Tanuljon csak a kislány, menjen csak nem baj, „ hogy #Sam úgy lesi minden mozdulatom, hogy abba bármikor beleköthessen. Úgy érzem, oroszlán elé leszek vetve. Mindig gúnyosan és utálkozva pillant rám. Gyűlöl engem, de talán már ki is mondta szavakkal ezt.

Megérkeztem, s kiszállok. Egyenese be a vadászbázis kihallgatója fele veszem az irányt. Kezem lábam remeg, nem tudom mire számíthatok. Miért pont mellé kellett beosztani? Mit akarnak ezzel elérni? Majd összehaverkodunk? Kétlem. Nagy levegőt veszek, ahogyan a kezem a kilincsre kúszik, s benyitok a szobába. Rá pillantok a széken ülő, megkötözött férfira. Pisztolyt tartanának a fejemhez se tudnám meg mondani démon e vagy angyal. De ez valami vizsga? Most nekem rá kellene vágnom? Mit kellene tennem? Majd észreveszem őt, a kiképző tisztem. Még, hogy Gabriel pusztít. Ezzel a tekintettel ölni lehetne.
- Itt vagyok. - Mondom. Jézus, jobb szövegem nem volt? Itt vagyok, mint ha nem látná. Kaitlyn szedd már össze magad. Tuti szétcincál, érzem. Az asztalon különféle szerszámok vannak, vagy is kínzás mindenképpen lesz. Miért? És, ha nem akar minket bántani? Körbe pillantok. Látom, hogy a falon csak kizárólag angyali rúnák vannak, vagy is angyal. Sherlock vagyok! Tanulós része ment, azzal nem volt gond. Mindig az volt a kedvencem, amikor csak a seggem használtam és ültem, tanultam.

- Észre se vettelek volna. – Mondja össze font karral, s hideg tekintettel. Rá pillant a szerszámokra, s furcsa mosoly kúszik arcára.
- Hölgyeké az elsőbbség..válassz. – Lassan sétálok az asztal felé, s szemügyre veszem a dolgokat. Tudtam, hogy ma ebből nem tanulás lesz, hanem lecke.
Elveszek egy tárgyat, s kezébe adom. A férfi szinte pszichopata tekintettel indul az angyalunk felé, s kezdi a kínzást.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2