Eeeeeehm, hát ez velem érdekes lesz, de én is nevezek... Inannának pedig azt a feladatot szeretném adni, hogy a következő reagjában perdüljön úgy táncra, ahogy a Ponyvaregényben Uma Thurman és John Travolta
Loki drága, nem hazudtolom meg magam, kérlek vallj szerelmet a legközelebbi reagodban valamelyik játékostársadnak. De könnyekig megható, gyűrűs lánykérés-szerű legyen ám.
És akkor most ebek harmincadjára... ki kavarja fel az életem?
Loki írta:
Ezek szerint akkor én vagyok az első bátor jelentkező...XD Minden esetre bár tudom, hogy nekem nem kéne, mégis, szeretném, ha Cassael részt venne a következő Kareoke estre, és elénekelné az Angel With a Shotgun című számot =)
Ezek szerint akkor én vagyok az első bátor jelentkező...XD Minden esetre bár tudom, hogy nekem nem kéne, mégis, szeretném, ha Cassael részt venne a következő Kareoke estre, és elénekelné az Angel With a Shotgun című számot =)
Aki ide posztol, az a játék résztvevőjévé válik, méghozzá olyan módon, hogy az előtte író számára ki kell találnia valami szívatást, mondatot, cselekvést, kihívást, amelyet az illetőnek a következő reagjában teljesítenie kell. Például a tőle jobbra eső könyv 23. oldalán szereplő 6. mondatot építse be a reagjába, vagy a karaktere álljon négykézláb stb... A posztoló az utána írótól számíthat a kihívására, és így tovább. Amennyiben megakadna a lánc, valamelyik admin korrigálja a dolgot. Nyilván, aki elsőnek ír ide, annak nem kell kitalálnia semmit, mivel nincs előtte senki még.
Néhány szabály:
• • A lehetőségek tárháza végtelen, viszont arra kérnénk benneteket, hogy maradjunk a jó ízlés keretein belül, ne kérjünk lehetetlen, a világnak szögegyenesen ellentmondó dolgokat sem.
• • Senkinek nem kötelező az általa kapott feladat végrehajtása.
• • Amennyiben sor kerül a kihívás teljesítésére, szerkesszétek az itteni posztotokat, és linkeljétek be az érintett reagot!
Példa, ha mégsem lenne teljesen egyértelmű: Démon ideírja az első posztot, amiben jelzi, hogy szeretne részt venni a játékban. Angyal utána ír, és kitalál valami bolondságot Démon számára, aki aztán ezt a reagjába beleépíti, majd később szerkeszti az itteni posztját, ahová linkeli az érintett reagot. Angyal után Nephilim következik, aki Angyalnak talál ki szívatást és így tovább.
Jó szórakozást!
Lokinak hála megszületett a reagom: [You must be registered and logged in to see this link.]
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán! 2016.09.07-én nyitottunk, és azóta is sok újítással, fajokkal bővültünk. Oldalunk apokaliptikus világban játszódik 2021-ben. A jelenlegi állapotokat az oldal hirdetőfalán (Generalitiesben) találod. Leírásainkat adminjaink alkották, de alapul vettek pár ismert sorozatot is, mint pl: Supernatural. Mielőtt regisztrálsz, kérünk tekintsd meg a Kanon illetve a Keresettjeink listáját. Kettő admin van jelen az oldalon, de kérünk, hogy főfiókra írd a hozzánk intézett kérdéseid. PM linket megtalálod a Generalitiesben. Sok szeretettel várunk ebben az őrült világban!