Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Never Club •
reveal your secrets

Abaddon


Never Club - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 28, 2017 9:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Leviathan & Abaddon
Szárnyalj szabadon, engedd csak, hogy irányítson a Haragod
Beleegyezőn megvonom a vállam a duplázási esélyeiről.
- Végül is, van benne valami. Kérdés vajon dupla lesz e, vagy semmi.
Közben figyelem a tömeget, a távolban mozgolódást észlelni. A két fickó meg rendesen ütlegeli és rugdossa egymást a fémkalitkában, beleadnak apait, anyait. Ezt már szeretem. A nagyobb bevágná a másikat a ketrec vasoldalának, da amaz kitáncol előle és elrúgja a lábát.
- A lehetőségek száma határtalan, ott a sakk, röplabda.
Kezdek bele tök komolyan, de látszik, csak viccelek, aztán hirtelen váltok is.
- Esetleg itt van épp előtted.
Biccentek előre a ketrec irányába majd felé fordulva elvigyorodom, most miért ne? Aztán jön a fogadást.
- Maradok a vékonynál, állom a tétet.
Belemegyek a kis játékba és visszafordulok a ketrec irányába. Fáradnak, vélhetően halandók lehetnek kivételesen. Két jól irányzott ütés csapódik, egy gyors kihajlás, majd a másik rúg. Közben megszólalok.
- Ez nem a győzelemről vagy a vereségről szól.
Kezdek bele és közben repül még két pofon majd a szálkás fickó egy fél fordulattal elrúgja a másik térdhajlatát, az megrogy, nem éppen kellemes dolog. De nem áll meg a barátunk, ráveti magát a nagyobbra és szorításba kezd, a karját kapja el és feszíti meg. Húzza, húzza, és RECCS. Fájdalmas üvöltés a bal vállát eltörték. A kisebbik feltápászkodik, a másik még fetreng egy kicsit a bal kar hasztalanná vált. Tekintem semleges. A húsosabb végül összekaparja magát, míg a másik is liheg egy kicsit.
- Látsz itt bírót, vagy bármilyen kontrollt?
Kérdezek miközben továbbra is a ketrecet figyelem, újra egymással szembe állnak, zihálva lihegnek. A nagyobb fáj, de az adrenalin jó barát. S valóban, a ketrec zárva ugyan, de nincsenek bírák. Üvöltve ront rá a nagyobb a szálkásra, jobb vállával taszít rajta, hogy hátraessen, a másik lassú volt így sikeresen. Ahogy a földre kerül a kisebb, már kapja is az áldást. Egy keze maradt csak használható, de azt nem fogja vissza. Addig üti, míg végül nem mozdul. Majd kihozzák őt is. Halványan elmosolyodom.
- Ez csak a tombolásról szól.
Jegyzem meg és közben továbbra is látom a mozgolódást, egy termetes fickó s nem sokkal mellette egy másik rókaképű tart felénk. A tömegen verekszik át magukat, a terem jobb felém vannak, onnan közelítenek, de távolabb még, így nem törődöm velük. Az idegen felé fordulok parányi mosollyal, bal kezem emelem, magam mellett mutatok duplát és oda sem nézve ejtem a szavakat a pultosnak.
- Még kettőt.
Végül neki intézem a maradék mondókám.
- Nyertél, és én mindig tartom a szavamat.
Emelem poharam és hajtom is le az elsőt ha már kiadták.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 28, 2017 7:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Abaddon & Leviathan
Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.


A magázódás elhagyása számomra nem probléma. Valójában számíthattam rá egy ilyen helyen és lássuk be, számomra is kényelmesebb. Csak ügyelnem kell arra, hogy ezzel a kényelemmel ne essek túlzásba. Megjegyzését mosolyogva fogadom. Igaz, hogy ellene kár volt fogadnom, de így volt jó. Ennek meg kellett történnie, tekintve, hogy stabil beszélgetési alapot biztosít számunkra. Még ha nem is erről kellene tudnom, nem árt ismerni az ellenséget.
- Legközelebb is így fogadnék. Ha megduplázhatom a napi nyereségem, mindössze tíz százalékának a kockáztatásával, hát reménykedem a csodákban. Néha bejön - emelem én is poharam felé.
Igazán nincs mit köszönni, a munkámmal jár hogy iszom, akkor meg már... Ezt a pénzt egyébként az emberektől nyertem az imént. Futja még néhány körre. Ahogy hátat fordítok a pultnak, felhajtom a poharamban lévő löttyöt. Mit meg nem teszek én a munkáért. Még jó, hogy ilyen sokoldalú a munkaköri leírásom. A ketrecbe zárt állatokat figyelem. Egy nagyobb és egy kisebb. Ilyenkor automatikusan két gondolkodási lehetőség kerül előtérbe az esetek nagy többségében. Először, hogy a nagyobb biztos erősebb, tehát rá kellene fogadni. A kisebb viszont a termeténél fogva gyorsabb, így ő a nyerő. Másik megközelítés, az a kis pocak a magasabb hastájékán. A másik izomzata nyilvánvaló, így még szép, hogy erősnek hiszik. Mindez nem több ostoba emberi következtetésnél, igaz, azért köztük is akadnak olyanok, akik normálisan képesek gondolkodni.
- A veszteseké? Akkor talán rossz sportot választottam. Ajánlasz valami mást helyette? - kérdem kíváncsian.
Végignézek rajta amolyan emberi módon, miközben egy pillanatra visszafordulok a pult felé, hogy visszapakoljam rá a poharat. Meg kell hagyni, vonzó pasas, minden értelemben. Erős, veszélyes, jóképű... A bökkenő csak az, hogy ő a Pokol urának egyik választottja, akivel nem árt óvatosnak lenni.
- A győzelem. És mivel a meccset sokkal élvezetesebb úgy nézni, hogy tétje is van, mit szólnál, ha fogadnánk? Még két kör dupla tequilába, hogy a nagydarab fickó nyer - adok meg egy emberi tétet.
Közben biccentek egyet a hívott italnak. Nincs ellenvetésem, jöhet még. Ha összeszámolom, ez így négy. Ha áll a fogadás, úgy a vesztes fizet még négyet, ami... elég is lesz. Azt hiszem. Ott már nem ártana megártania. És hogy miért fogadok ellene? Miért ne? Bár nem azért, amiért az átlagos emberek fogadnának. A választásom észérveken alapszik, na meg információn és megfigyelésen. A hallottak szerint, az én partnerem ebben a játékban, már jár ide egy ideje. Ha mindig ilyen testsúllyal küzd, akkor a szíve és a tüdeje minden bizonnyal edzett, tehát bizonyítottan van kitartása. Az a kis zsírréteg pedig még az ütések ellen nyújthat némi védhet. A mozgása határozott, a technikája megvan, ahogy az ütéseinek és rúgásainak is van ereje. Vele szemben a kisebb. Valamivel minden bizonnyal gyorsabb. Benne is van erő, viszont a menet kezdete óta kíméli a bal lábát. Csupán rövid időkre használja elrugaszkodásokhoz. Nem rúg vele, nem áll rajta sokáig, ami lelassítja a támadásait és kiszámíthatóvá teszi a lábmunkáját. Ennek lehet, hogy valamilyen sérülés az oka.
reveal your secrets

Abaddon


Never Club - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 27, 2017 7:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Leviathan & Abaddon
Szárnyalj szabadon, engedd csak, hogy irányítson a HaragodUtamat nem állja senki a tömeg már a következő párossal foglalkozik. Két ázsiai, azok tuti nekiállnak majd kungfuzni. Aztán láss csodát, valóban. Persze ez engem cseppet sem izgat, a pulthoz érek és már rendelek is. De időm sincs megfordulni női hang érkezik. Egy rövid szusszanás ahogy lépésem befejezem és tekintetem előbb a pultosra emelem apró kis mosollyal hallgatva, hogy bukott a kisasszony.
- Legközelebb tán fogadj jobban.
Fordulok felé és parányit kacsintok, én nem vesződök a magázódással, ez nem az a hely. Gyorsan átfut rajta acélos tekintetem melyen ott a pimasz kis vigyor. Meg némi vérfoszlány itt ott, hát ilyen ez ha az ember testközelben kakaskodik, a Ken babák a másik oldalon. Eközben a két ital meg is érkezik, a magamét felkapom s miközben fordulok felé emelem amolyan köszönetként és még a fordulás közben fel is hajtom az italt, immár én is háttal vagyok pultnak. A pokolban van ilyen dög meleg mint itt most, vagy csak nekem? Nincs kizárva... A két fickó a ketrecben épp egymást gyepálja hevesen, két halandó lehet.
- Látod rájuk fogadhattál volna, szerintem a kisebb nyer.
Veszem szemügyre a két hadakozót az egyik kicsit hasasabb a másik szálkásabb, nos ez utóbbira utaltam. Nem fordulok felé, a tömegen át a ketrecet tartom szemmel átszellemülten.
- Amúgy is, a szerencsejáték a vesztesek sportja.
Fordulok vissza felé, fiatal, 20-30 közötti jól szituált nő, pillanatig várok aztán rákérdezek lévén még nem láttam itt.
- Mi járatban erre fele, a vesztésen kívül mi hozott ide?
Mert ezek szerint nem a fogadási tehetsége. Közben hátra nézek a pultosra egy pillanatra s két ujjam mutatom, aztán visszanézek rá egy pillanatra vélhetően ő is kér ha igen akkor valóban kettőt ha nem akkor maradok egymagam, még egy kör belém fér aztán vége mára a mókának.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 27, 2017 11:03 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Abaddon & Leviathan
Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.


Abaddon meglehetősen nagy kihívás elé állított. Egy fegyver, ami csökkenti a mágikus erőt, lehetőleg csak az angyalokét. Véleményem szerint, olyan fegyver nincs. Pontosabban tudom, hogy jelenleg nem létezik, de nem is lesz. Hogy miért? Egyszerű. Mert a démonok atyja maga is angyal. Sokan képesek megfeledkezni erről a tényről, márpedig ha ő egy angyal, akkor minden bizonnyal van bennünk is valami angyali, hangozzon ez bármily borzasztóan. Ha valaki képes leküzdeni ezt az akadályt, az Agramon, nem én, ennek ellenére próbálkozom. Legalább egy olyan eszköz létrehozásán, ami általánosságban gyengíti a mágikus képességeket. Nyilvánvalóan kétélű kard, de mit vár, mit tegyek alig egy hét alatt, mikor még őt is követnem kell? Néhány óra eleve elment arra, hogy Úrnőmnek jelentsek, közben beszámolva neki egykori szerelmi életemről, személyes kérésére. Aztán persze... Szokásához híven "belém rúgott", aminek gondolata most is képes felbosszantani.
A fegyver alapját sikeresen megszereztem olyasvalakitől, aki mostanra már nem él. Nem vagyok én fegyverkovács, hogy magam készítsem el a kardot magát. Az én részem sokkalta bonyolultabb. Többet csináltattam, még aznap megrendelve az árut, mikor elfogadtam a Választott által kínált munkát. Véleményem szerint, az embereknek már ez is elegendő lenne. Az angyalok pengéinek ellenálló fém, mit nem vágnak ketté úgy, mint egy papírhajót. Ennél erősebb dolgot nem szívesen bíznék a halandókra, főleg, hogy napokba telt, mire összeszedtem tőlük a hozzájuk csempészett fegyvereket. S most végre itt vagyok. Eljött az idő, mikor utána járhatok Abaddon földi ténykedéseinek. Energiáit kutatva mentem egyik városból a másikba, a Poklot használva átjáróul a gyors közlekedés érdekében, mígnem kikötöttem ott, ahol jelenleg vagyok.
A ketrecek körül tombol a tömeg. Fogadási összegek vándorolnak tenyérből-tenyérbe, többek közt az enyémbe is. Szép összeget nyertem volna, ha a péppé vert alakra fogadok és nyer, de annak esélye sem volt. Ennek ellenére, emberként mutatkozó énem mégis hajlandó a következő küzdelmen Abaddon ellen fogadni. Miért is ne? Néha nem árt bukni egy keveset, attól csak elérhetőbbnek tűnik az ember. Vagy az embernek álcázott démon, ki jelenlétét mágiával nyomja el, hogy senki ne ismerhesse fel. Ezúttal hangomnak is adtam némi változtatást, nehogy amiatt bukjak le a nagyúr előtt. Aki természetesen nyer. Ez aligha volt kérdés, így azonban saját szememmel láthattam erejének egy részét, sajátos brutalitásáról nem is beszélve. Még véletlen sem szeretném, ha egyszer az én arcom járna hasonlóképp. A pultnál társulok hozzá lényegében. Kíváncsi vagyok, miként viselkedik az emberi lényekkel, vagy épp csak olyasvalakivel, kihez nem fűzi pokolbéli ügylet.
- Kettőt - javítom ki elsőként rendelését, majd már csúsztatom is a pénzt magunk előtt.
Erre meghívom, bár nem hiszem, hogy szüksége lenne rá. Aztán mikor megkapom az italomat, azzal kezemben fordulok vissza az őrjöngők felé. Van valami bája ennek a helynek. Meglehet, én is kipróbálnám szívesen, ha nem tudnám, hogy a jelenlévők jelentős része a hallhatatlan kategóriába esik.
- Szép összeget veszítettem maga miatt - kezdek valamiféle társalgásba is, oldalra sandítva ellenőrizve, hogy ott van-e még.
reveal your secrets

Abaddon


Never Club - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 27, 2017 12:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Leviathan & AbaddonNew York, kedvelt hely mindenki számára. Talán mondhatnánk amolyan semleges zónának. Itt aztán bárkibe belefuthat az ember fia. Emberbe, Angyalba, Démonba, kíváncsi utánfutókba… De azért akad itt olyan hely mely amolyan menedék, mondhatni Zen templom a számomra. Már persze nem a szó szoros értelemben. A fémes íz a szádban, a vér s az izzadtság keveredő és andalító illata. Hangos kiabálás vesz körbe mely bejárja az egész teret, szurkolók, rajongók vérre és pusztításra szomjazók. Koszos alagsor, semmi fényűző pompa, még is megannyi jószág megfordul itt, a jól öltözött bájgúnár és a lepukkant utca fattya. Mindenki vágyik a rombolásra, a másik földbe döngölésébe és Én vagyok mindennek a koronázatlan királya, a pusztítás melegágya. Egy aréna, vasketrec melyben nem érvényes csupán a világnak egyetlen szabálya: gyere ki élve. Az alagsori kis helység hosszú pultjával semleges zóna, csak azok ismerik kiknek feltétlen szükséges, titkosnak mondható, feszültség levezető. Jár ide mindenféle hordaléka a világnak. Ez nem a halandók feltétlen játéka.
A tömeg őrjöngve rázza a kerítést. Két ütés, majd a lábát kikapva vágom a földhöz. Záporoznak az ütések, ó bizony én nem állok meg. Eltorzult arccal osztom a véget. A környezet megremeg, egy neoncső elpattan az egyik csapásomra.
Never Club - Page 4 Eiwao9
A napok óta tartó keresés még nem hozott túl sok eredményt egy kis szórakozás kijár nekem is.
Nem tudják, ki vagyok, ez itt a névtelenek társasága, nem is kell, így van rendjén, én sem tudom ki épült a padlóba, nem is érdekel. Végül megállok, néhány légvétel, a vérszagot érzem, andalító fémes íz. Furcsa halandó folyadék, a megszállt porhüvely maradványa. Vége.
Halandó vagy halhatatlan egyre megy, mindben ott van a vágy, a vágy egymás pusztítására meg persze önmagunkéra. Megfeszült arccal lépek ki a ketrec ajtaján. A másik marad még, nincs kedve felállni. Majd kiviszik, már ami maradt belőle.
A hosszú vaskos pult felé igyekszem, bár most viszonylag nagy itt a mozgás, gratulálók vagy épp ellenlábasok, kit érdekel, egyikkel sem foglalkozok, egyenest a pulthoz vonulok.
- Tequila, tisztán, duplát.
Ez most jól fog esni, már ha nem jön közbe semmi…
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2