Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Irish pub •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Irish pub - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Irish pub - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Irish pub - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Irish pub - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 17, 2020 12:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 423 • Credit:

Nem volt könnyű rávennem magam, hogy annyi év bujkálás és szökdösődés után végre "hazatoljam" a képem. Utolsó húzásommal nem tettem boldoggá a Főncit, és félig-meddig tartva haragjától, inkább távol maradtam. Na meg persze azért is, hogy szemtelenségemmel tovább bosszantsam. Ám úgy alakult, hogy egyéb ügyeim újra New Orleansba szólítottak, így végül mégiscsak itt kötöttem ki.
Ittlétem kissé hosszabbra nyúlt, mint azt terveztem, ám dolgaim végeztével is még mindig itt vagyok. Ennek egyetlen oka van. Pestis. Egy kismadár azt csiripelte, hogy Mammon öcsém is a városban van. Ezer éve nem láttam a fejét, ezért gondoltam találkozom vele, mielőtt tovább állnék. Noha nem a nagy testvéri szeretet marasztal. Hiába is tagadnám, van bennem némi egészséges érdeklődés a lovastesók iránt. De azt hiszem ez érthető, mégis csak ők állnak hozzám a legközelebb. Ennyi év távlatából biztosra veszem, hogy bőven akad mit mesélnie neki is. Hallottam egy ideig egy ládában is lakott. Igaz, nem önszántából került oda. Egyébként meg nem árt, ha a démon néha tájékozódik kicsit, mi zajlik épp a "családban".
Üzenetet küldök az öcskösnek és egy közkedvelt italozóba hívom őt az esti órákban. Nem tudom, hogy ő volt-e már ittt, de én régebben többször is megfordultam ezen a helyen. Szép napok voltak azok. Nagy piálások, balhék és bunyók jutnak eszembe, ha az ír kocsmára gondolok. Azóta a hely, akárcsak maga a város is, eléggé lerongyolódott, de ettől eltekintve azt hiszem kijelenthetem, nem sokat változott. Ugyanazok az arcok támasztják a bárpultot, csak felszedtek magukra pár évtizedet.
Hamarabb érkezem és helyet foglalok a pub egyik csendesebb zugában, bár nincsenek sokan, és akik vannak is javarészt bormámorban üldögélnek vagy már tajtrészegek és kidőltek. Alig ülök le, egy csinos vöröske libben mellém és érdeklődik innék-e valamit. Hát még szép! Rendelek is magamnak egy üveg North British 1960-at. Kiváló ital, bele is kortyolok, de sehol sincs azoktól a whiskeyktől, amik a Főnök bárjának polcain hevernek...azaz csak hevertek, míg össze nem törtem őket a játék hevében.
Kis idővel később nyílik a pub ajtaja, besüvít rajta az esti szél, amibe az ajtónál ülők kicsit bele is borzongnak. Na ezért nem ülök soha a bejárat közelébe. Egy elegáns, öltönyös férfi lép be a kocsmába. Talán megáll egy pillanatra, hogy körülnézzen, hogy felmérje a terepet. Nem tudom, nem látom, mivel háttal vagyok neki. De nem kell látnom ahhoz, hogy tudjam, megérkezett a kisöcsém. Nem fordulok meg, hagyom szemlélődni, ha járt már itt korábban, akkor nem ismeretlen számára a hely.
-Schönen Abend, mein kleiner Bruder! - húzom el a szám elől a poharamat és teszem le magam elé, hogy köszönthessem őt, amint az asztalom mellé lép.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Irish pub - Page 4 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1069
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 07, 2019 11:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 13, 2019 1:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Familiar from the past
Neth&&Edolie Butchers Bridge  • Credit:
Sokan képesek azt hinni, hogy egy nő van annyira naiv, érdekelje a kora. Hiúság, mondhatják is. Ebben a kijelentésben sok igazság van. Mégis ezernyi sárgálló, egy-kettő rothadó fogamat mutogatom vigyorogva kedvenc démonomnak. Egyik kedvencemnek. Miért is nem kerestem meg eddig? Nem volt annyira lényeges.
Készségesen tartom neki oda a kezemet, hátha valóban be akarja tartani a fenyegetőzését.
- Csak nyugodtan - vonom meg hetykén az egyik vállamat. - Ha képes vagy megküzdeni, gyomorral azzal, amit benne találsz, akkor csak nyugodtan. Egyébként is a mi esetünkben a vénülés inkább bók - kacsintok rá, mintha valóban számítana ez valamit.
Nekem aligha, gyanítom számára is legalább oly érzéseket kelt, mint nekem. Egymás agyát húzhatjuk vele, még el is hülyéskedhetünk, mintha komolyan vennénk.
Egykor lelkem adtam el neki. Egy buja, részeges éjszakán. Inkább voltam részeg, mint buja. Jót beszélgettünk még ez is rémlik, majd felajánlotta a végtelennek tetsző hatalmat.
Szemeim megcsillantak.
- Pf, bármiféle lőrét? - hökkenek meg, tágra nyílt szemekkel. Fejem kissé hátrébb húzom, ennek a következménye, hogy kalapom kissé lejjebb csússzan homlokomon. Fémkupámmal pöccintem meg a peremét, piszkos körmömmel meg szám szélét vakarom meg. - A whisky az italok bődültsége. Nincs benne semmi egyéniség, semmi karakterizmus, csak a sznobizmus, bezzeg a rum - fújom fel az arcomat, tetetett sértődöttséggel. Mégis miként lehet azt mondani a drága jó rumra, hogy lőre? Bármiféle lőre? Ez alap esetben vért kívánna. Egy dolog miatt nem teszem meg mégsem.
- Hát én mindjárt megsértődöm - csapok a pultra a kupás kezemmel. A fém alja hangosan koppan, a nagy zajban mégsem visszhangzik, elnyelik a hangok. Övemről lecsatolom a koszosnak tetsző üveget. Aki ismer, az tudja, hogy rajongok azért a világért, amibe éltem és ha tehetem mindent visszahoznék onnan. Vagy éppenséggel megtartom. Csak kívül karcos, koszos, az évszázadok miatt, de a benne pihenő barna lőre - minőségi - tisztán van tartva. A legértékesebb kincsem. Öntök magamnak. Erőmmel hívok neki egy poharat. Na ennek tisztasága már kérdéses. De lássa kivel van dolga megosztom vele.
- A legszebb lelket szerezted meg, a leghatalmasabb erőét, ki uralta minden idők tengerét - biggyesztem le ajkam, tényleg bánt, hogy nem emlékszik rám. Jó a testem más, még ha hasonló is, de nagyon más. - Anne Bonney - hajtom meg a fejemet. Azt kissé félredöntve emelem rá szürkés tekintetem. - A tengerek királynője. Császárnője nem, mert azt egy idióta kínai elhappolta előlem - vonom meg a vállamat. - De manapság démoni körökben Edolienak hívnak. Én pedig még azt hittem - kezdek bele, de egy sóhajtás kíséretbe nem fejezem be. Inkább felemelem a kupán és az ő pohara felé tartom, hátha koccintana velem.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 29, 2019 6:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


familiar from the past ?
Neth && Edolie
Paint it black szószám: 312 Credit:


Már-már szinte izgatottan töltöttem volna ki az üveg tartalmát. A hátam mögött zajló eseményekre ügyet sem vetve. Mikor bejöttem láttam, hogy valaki az asztalon táncolt, de ez annyira érdekelt, hogy semennyire.
Az üveg másodpercek alatt adta meg magát és tört le az alja aminek következtében a tartalma gond nélkül távozhatott a pultra. Fejem vörösödni kezdett, egy-két ér még talán ki is dülledt. Annyira beleéltem magam a ténybe hogy egy igazán öreg whiskyt, egy különlegességet ihatok, hogy most rendesen traumaként éltem meg a balesetet. Szerencsére fél kortyot még sikerült az eset előtt kitöltenem így azt gondolkodás nélkül le is húztam. Olyan erős volt, hogy még engem is meglepett hiszen bírtam az alkoholt főleg a whiskyt.
- S mi van akkor ha öreg címszó alatt a véredet innám meg ezért a húzásért? - fordulok felé komor tekintettel amikor belém hasít a felismerés mintha már találkoztam volna vele. Kevés egyéniség tartózkodik a démoni körökben viszont ez a nő, aki valószínűleg felelős a whisky balesetért pontosan egy a ritkaságok közül. Tény az alapvonásai miszerint rendszeresen káosz van körülötte  ugyanúgy.
Jobban felmérve az is leesik, hogy Ő volt az, aki az asztalon próbált valami táncot imitálni amikor betoppantam. Viszont ennél sokkal régebbre nyúlhat vissza ismeretségünk ha ennyire belém hasított a felismerés.
- Jössz egy üveg jó évjáratú whiskyvel. Nem szokásom bármiféle lőrét elfogadni bárkitől. - vonom meg vállaimat és visszafordulok teljes testtel a pulthoz majd egy intéssel jeleztem a csaposnak, hogy jó lenne ha valami csodát rittyentene megint elém. Egy jóval fiatalabb, házi készítésű whiskyvel lepett meg azonban az üveget most nem kértem el. Nem éreztem biztonságosnak számára a maradást. Pohárral a kezemben fordulok ismét a nőszemély felé.
- A memóriám nem a legjobb főleg, hogy több évszázadra kéne visszaemlékezni, de Te ismerős vagy valahonnan. - szólok oda neki továbbra is komor arccal majd belekortyoltam az italomba. Fényévekkel jobb volt a korábbi amit lelkes rongálóm tönkretett, de mivel más nem volt ennyivel kellett beérnem.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 29, 2019 12:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Familiar from the past
Neth&&Edolie Butchers Bridge  • Credit:
A démonok esendőek. Szomjazzák a bűnt amely lényük részét képezi. Hiszik, hogy tudják kezelni, képesek arra, hogy másokat átvágjanak. De nem minden démon egyforma. Van, akit úgy lehet befolyásolni, hogy észre sem veszi. Évszázadokig is elkínozták a lelküket végtelenül gonosszá, aljassá, becstelenné és kegyetlenné váltak. De nem többek annál, amik mindig is voltak: gyenge lények.
Mert ki a gyengesége miatt kötött alkut egy démonnal az démonként sem lesz ennél több. De aki, azért tette, hogy több hatalomra tegyen szert? Az démonként is megállja a helyét. Pimaszabbnál is pimaszabb vigyor ül ki vékony számra. Az asztal tetején állva lábam a zene ritmusára jár. Homoktól, sártól és mocsártól mocskos csizmámról finoman pereg le az asztalra. Minden lépésnél és minden dobbantásnál egyre több kerül a fényesre lakkozott asztalra. Helyesebben, egykor fényesre lakkozott. Ma már megkopott, alig bírja el az én súlyomat és azoknak a poharaknak, amik rajta vannak. Mégis zavar?
Egy pillanatig sem. Van, ami sohasem változik. Az ember természete démonként sem változik. Otthonos közeget teremtek magam köré mindig. A becsvágy és a káosz. Ez jellemzett életemben, hát halálomban is. De mennyire rettegtem attól a naptól. Mennyire menekültem a pokolkutyáktól.
Nem kívántam mást, csak hatalmat, vagyont. Én akartam lenni és én is voltam a tengerek Úrnője. Az, aki igába hajtotta Calypsot, ki Davy Jones-nak képes volt megállt parancsolni. A legendáknak. Hatalom, mely a vagyonnal együtt nő. Mégsem voltam képes megtartani azt. Mindig többet és többet akartam. Ez lett a vesztem.
Nincs ez másképp ma sem. Megvannak a magam tervei, de nem osztom meg senkivel. Még a legkedvesebb lovassal sem, ki tanácsadójává tett. Mily ostobán tette. Vajon látta, hogy mit műveltem, hogy ide jussak? Ezért helyezett maga mellé, vagy csak a véletlen folytán találtunk egymásra?
A káosz megtestesítője Ő, amiben én olyan kényelmesen tudok élni. A rendezett káosz elmélete, ahol én állok középen. Mindent átlátok.
A krimó ajtaja halkan nyílik én pedig akaratlanul is arra nézek. A duhajkodó, ivó tömeg már nem érdekel. Esetlenek, mikor betértem még mindenki meggyötört arccal nézett maga elé, mintha itt lenne a világ vége. Képtelen fajukhoz méltóan viselkedni.
Most pedig? Három szó, vagy még annyi sem kellett? És máris úgy tesznek, mintha minden rendben lenne. Egy asztaltársaság épp azt próbálja kieszelni, hogy miként jussannak be New Yorkba, hogy még több ember lelkét elvehessék.
Mégis hova vinnék őket?
Az ajtó mégis nyílik és régen látott ismerős tárul szemem elé. Vagyis a jelenlegi testébe. Néhány démon, kiket nem a pokol ura teremtett hajlamos egy testet akár több évtizeden keresztül is hordani. Keresi azt, amely hasonlított az egykori valójára. És mégsem fogja soha megtalálni.
Balga dolog, így soha nem fognak igazán elvegyülni az emberek között, nem válnak ezerarcúvá. De hát épp én mondom ezt?
Lepattanok az asztalról a kezembe tartott ősrégi kupám megtöltöm az oldalamon lógó rummal. Egy pillanatig se higgyétek, hogy innen fogok inni, nem igaz?
Megrögzött szokások, amelyeket az ember démonként sem vetkőzz le soha. A rigolyák, melyek örökké veled maradnak.
Hallom kérését, látom, hogy mit kap. Szememet forgatom meg. Fejemet még a sötét ivóban is kalap fedi. Kopott bőrkabátomtól senki sem tudna megfosztani még a legforróbb napon sem. Régi vászonból készült ruhám pont úgy fest, mintha a halálom előtt készültek volna. Haladok a korral?
Soha.
A whiskys üveg széle lassan reped meg. Hajszálere végigfut az oldalán, egyre több szálba ágazva. A telekinézis, mely oly kedves barátom.
Talán fel sem tűnik neki, talán tenne ellene? Az üveg mégis megreped az alja pedig eltör.
- Ha öreget akarsz inni - támaszkodom meg a pult szélén, könyökömet fektetve rá. Kalapomat az egyik kezembe tartott, saját üvegemmel tolom feljebb, hogy jobban ráláthassak a jövevényre. - Akkor ezt idd - nyújtom felé a béke jobbom. Közben pedig a másik kezembe tartott fémkupából iszom ki a régi, korán sem ízletes, de minden centjét megérő rumot.
.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 28, 2019 6:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


familiar from the past ?
Neth && Edolie
Lacrimosa szószám: 356 Credit:


Kicsivel több mint félezer évesen megéltem már számos kort és eseményt. Jelen voltam számos világot megrengető eseménynél, nem egyet pedig jó magam okoztam. A mostani helyzet kialakulásához viszont semmi közöm nincs hiszen semmi hasznom nem volt az egészből. Amit annak idején magamévá akartam tenni mind odalett. A csodás épületek, az autók is megfogyatkoztak csak különleges csoportok tulajdonában van pár darab.  A pénz is szinte értékét vesztette csak most kezdett újra kialakulni a gazdaság egy bizonyos része.
Úgy érzem magam most, hogy New Orleans utcáin sétálok mint akkor mikor démon lettem és megfosztottak mindentől. Mindentől amim volt és amit akartam. Szerencsére lehetőségem adódott visszatérni, de nem az fogadott amit akartam.
Talán ez az oka annak, hogy magasztosabb célt tűztem ki magamnak amihez azért köze van a kapzsiságnak is. A Pokol ura. Hatalom, hadsereg, minden amire vágyhat az ember bár biztos vagyok benne, hogy ha véletlenül sikerülne is valamilyen úton módon letaszítani a szárnyaszegett királyunkat, Lucifert akkor több kéne még ennél is több.
Az utcák mint mindig most is üresen tátongtak. Néha megjelent egy-egy megszállt porhüvely, kóboroltak. Cél nélkül kóvályogtak a sötét, romos utcákon, a romos épületekben. Csak én tudtam mit akarok az pedig nem más volt most mint a város összes szeszes itala. A legjobb tervek mindig italozás közben születnek. S nekem világot megmozgató terveim akadnak, ismét.
A mélyenszántó gondolatokat kellemes muzsika hangja szakította félbe. Hallottam már pár démontól a pubról, ami a környéken helyezkedik el, de soha nem tértem még be. Mindig volt valami nagyobb terv vagy dolog, ami miatt nem engedhettem meg magamnak. Most viszont pont a jelenlegi terveimhez passzolt.
Komor arccal nyitottam be. Ahogy körbenéztem otthonosnak tűnt. Számos a fajtámból lepte el a helyet, voltak akik kártyáztak, voltak akik csoportosan ittak és voltak olyanok mint én, magányos farkasok. A pulthoz lépve intettem a csaposnak, aki szinte egyből előttem termett.
- A legöregebb italból egy üveggel. - adtam tudtára kívánságomat Ő pedig másodpercek alatt elhelyezett előttem egy poharat és egy poros üveget. Lefújtam a címkét fedő porréteget és szemeim egyből felcsillantak. Évekkel ezelőtti gyártású Whisky volt. A legjobb, ami történhetett velem. Nem is várakoztattam meg eme főnyereményt, letéptem a tőlem elzáró kupakot és már töltöttem is a poharamba.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Irish pub - Page 4 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1069
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Irish pub - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
339
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 05, 2017 1:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Kyara

Csak úgy peregnek az események, lássuk be régen sem egy unalmas vidéki kisváros volt New Orlenas hát, ez mit sem változott.
A sorom csattan az asztalon de az öreg jobban vigyorog, négy ászt fordít felém, a képemre is kiül amit szavaim formálnak.
- Nanee! Ez most komoly?!
Fejcsóválva veszem tudomásul, hogy bizony az öreg nyert. Hát ez van, ravasz vén róka, le merném fogadni, hogy csalt a lapokkal míg az érkező leányra figyeltem egy pillanatra. Elégedetlen lököm neki az asztal közepén sorakozó néhány érmét, tompa csörrenéssel jelzik ők is nem tetszésüket.
- Ne, vidd, legyen egy jó napod!
Teszem hozzá de ez alatt a kisasszony nem rest folytatni a műsort.
A villa nem sok hatást ért el de a lötty, nos az már más kérdés. Sisteregve reagál a bőre, nem épp kellemes érzés a szenteltvíz ugye (már ha az volt benne ugye, de a sósav sem kellemes).
A káromkodásra fordulok évén vesztettem így már nem kell az öreget figyelne, az meg nagy örömmel söpri be a jussát.
- Hát a villával semmiképp.
Vigyorgok rá ahogy megfordulok, aztán elnézek mellette, a pultnál vinnyogó felé.
- De ez a második nem volt túl szép.
Tettetett aggodalom amolyan "öreg ezt megszívtad" kárörvendő fej majd vissza a lányra, felállok én is ha már így közelebb lépdel. Fiatal, tán 18 netán 20 körül lehet ránézésre.
- Vadász lehetsz, ha így van, ez esetben nem túl ésszerű egy ilyen helyen téblábolnod. Az üvegcséd hamar kifogy.
Pofázmányomról lenem törölhető az az egészen apró kis vigyor, nagyon parányi, nagyon halovány, szinte észre sem vehető, de bizony ott húzódik a háttérben. Szakadár, vadász lehet, legalább is az alapján amit eddig produkált. A terveimben szerepel felkeresni őket is, talán még kapóra is jöhet ez a lány... Persze lehet tévedek, csak tippelek.
Azért lássuk be a bentiek lehet másként gondolkodnak, többnyire egyáltalán nem, sok agyatlan alsóbb rendű. A kis műsor bizony felkeltette más kíváncsiságát is. Fekete szemeik rásiklanak a lány alakjára. A fickó elszenved a pultnál aztán acsarkodik. Elnézek Kyara mellett majd vissza a lányra és mintha súgást imitálnék szólok hozzá újra, parányit közelebb hajolva.
- Szerintem felhúztad.
Keresztbe font karral állok immár a fa asztal mellett melyen a póker meccsünk zajlott az imént. Az egyetlen ok amiért foglalkozom az üggyel a név amit kiejtett. Régen neveztek így, pontosabban csak hasonló névvel illettek, "A végtelen mélység ura" ez a név is ott volt évezredekkel ez előtt. Kíváncsian várom mit lép a lány ezután, ha beletudott úszni a slamasztikába akkor bizonyára ki is tud nemde? Én mindenképp jól járok mert ha kiderül hogy valóban vadász volna akkor magától jött hozzám az elkövetkezendő terveim egyik apró kirakós darabja.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 04, 2017 9:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Abaddon


A leharcolt utcák, az épületek mind egyáltalán nem visszataszítóak számomra. Egyszerűen csak tudom, hogy jó helyen járok. A bárba ahogy belépek, a zene kifejezetten kellemesen hat rám. Ahogy helyet foglalok és rendelek valami italt, kicsit el tudok lazulni végre. és persze nagy pozitívumot jelent, hogy nem támadnak le rögtön, nem akarnak megölni a szemükkel páran. Szemem sarkából felmérem a terepet. Szükségem van némi időre, és ha nem jön ide hozzám senki, akkor kénytelen leszek én megkörnyékezni valakit. Nem akarok túl sokáig egyhelyben maradni, de infóra szükségem van.
Végül egy férfi mellém ül, itallal kínál. "Kellemesen" elkezdünk beszélgetni, de elegem van a buta hadovákból és színlelésből, a lényegre térek. Direkt említettem hangosabban a nevet, a szólítást, hogy ne csak ez a démon hallja jól. Elmosolyodom amikor többen felém fordulnak, és amikor a villa és a férfi érintkeznek egymással, én gyorsan egy üvegcsét veszek elő a zsebemből és a tartalmából hirtelen csapok a férfi felé, de csak keveset hogy ne dühödjön fel túlságosan.
- Ez már jobban tetszik? - Mosolyodom el pimaszul, majd hátranézek a vállam felett a kártyázós csávó felé, aki beszólt az imént. Bájos tekintettel figyelek rá ameddig a másik mellettem szenved a szenteltvíztől.
- Talán veled többre mennék? - Abaddonnak célzom kérdésem, és még fel is állok a bárszékről, pár lépéssel közelebb sétálok. Végigtekintek a férfin, halovány mosoly jelenik meg az arcomon, jól néz ki, mit mondjak. Néha vadásznak érzem magam, főleg amikor hasonló fajokat támadok meg, mint a sajátom. Pedig nem vagyok az és remélem, ezt ők is tudni fogják majd.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Irish pub - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
339
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 03, 2017 5:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Kyara
Még, hogy véletlen...New Orleans, már ami maradt belőle. Hangulatos a maga nemében, a belvárosban egy koszlott kis pubból tompa, andalító blues zene kanyarog a kietlen utcákon. Nem sok mozgás, szinte alig. Odabent még is zajlik az élet. Felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő önlejölt kemények, és lepukkant részegek gyülekezete. Akad itt minden. Az egyik sarokban két fickó pókerezik egy öreg s egy fiatalabb. A pultnál páran iszogatnak. Meg egy egy boxban is ücsörögnek néhányan. Egy fiatal lány lépdel be. Pillanatra kúszik csak néhány szempár irányába, amolyan friss hús a darálóba jelleggel. De valójában semmi sem történik. Egy határozott mozdulattal nyílik a kocsma ajtaja feltárva az utca sötétjét mely sziluettként ragyogja körbe az ajtóban álló egész lényét. Mélykék öltönyös fickó lép be. Fekete cipőjének orrára csupán néhány porszem mert tapadni. Fehér inge lezserül kigombolva, mint valami 20 ik századi New Orleansi jóvágású maffia vezér. Egyenest a pult felé halad orcáján kaján kis vigyor hanyag mozdulattal fújja ki a cigaretta füstöt két lépés között. Mintha a többiek nem is volnának halad célja, a pult irányába. Ekkor hirtelen egy villa vágódik a pultnál lévő bájgúnár karjába. Nem kell túl sokat sakkozni rajta, hogy kiből ered az energia. Lássuk be erre már jobban felfigyel a bent lévők egy része így a leány megkapja a figyelmet amire vágyott.
És akkor itt álljunk is meg egy pillanatra...

Hogy ez alatt én hol is voltam?
Emlékeztek a két fickóra aki a sarokban pókerezett, volt ott egy idősebb és egy fiatalabb, nos hát a fiatalabb én voltam. Bőrcipő, farmernadrág egy sötét póló és felette fekete bőrdzseki, csak úgy lezseren még egy szál cigi is ott figyel a kezemben. Egy pillanatra figyeltem csak fel a befelé érkezőre hiszen éppen beszéltem.
- Tudd meg ki az, az ár nem számít.
Ennyivel zárom le a beszélgetést mikor a számomra jellegtelen lányról a szemem visszafordítom pókertársam felé.
Aztán dobok kapok egy pikk ászt, pont ez hiányzott még a soromhoz, szolidan elvigyorodom. Pókerarc, ugyan már... Aztán hangoskodás. Megfordulok, nem túl meglepő, nem egyedül cselekszem így, nincs ebbe semmi kirívó. Aztán meghallom a kóbor kis mondatot. "Mélység Ura" vélhetően a lány halandók közül való, már legalább is azok használtak ilyen és hasonló kifejezéseket, aggattak ránk általuk elfogadott neveket. Jut eszembe, a héberek valami hasonló illettek hajdanán engem is. Bár nincs kizárva, hogy Luciferre gondol a lány. Vajon miért keresi. Meglódulnak az agytekervényeim hm hm. Közben a fickó felszisszenve rántja el a karját.
- Ez most komoly? Egy villa?! Nem gondolod, hogy ez ide egy kicsit kevés lesz...
Azért lássuk be, egy villa nem okoz akkora nagy problémát egy démonnak.
- Vigyázz még a végén felfal a kiscsaj.
Hangoskodok bele kicsit vigyorogva. Elég eszelős volna annyi szent. Aztán visszafordulok bedobni a soromat nagy büszkén, de fél szemmel figyelek, nem tudom mi készül itt de tény, hogy a lány kíváncsisága bizonyára nem véletlen. Persze jelét nem mutatom érdeklődésemnek. Várok, csupán egy vagyok a csőcselékből és ez így jó is egyelőre.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 03, 2017 2:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Abaddon


Mindössze pár napja érkeztem meg ebbe a városba. Sokáig kellett kutakodnom és járnom New York utcáit mire fényt derítettem rá, hol lehet a legnagyobb esélyem arra, hogy démonokkal tudjak beszélni. Ugyan néhány éjszakát kénytelen voltam átaludni és meghúzni magamat, az utóbbi időben igen kevés pihenés jutott számomra, talán túlságosan is meghajszoltam magam. Ahogy telnek az évek, úgy egyre inkább azt érzem, valami más veszi át helyettem az irányítást és egyre csak megszállottabbá válok, sok embernek ártok. Ugyan tíz éves koromtól kezdve vagyok igazán független, mégis sok embertől függtem, mire idáig eljutottam. Ezt nem szeretném tovább. Csakis a saját magam ura akarok lenni.
Nagyon jól tudtam, hogy ami vagyok, ahhoz nem elég egy kezdődő telekinézis képesség. Mindent megtettem azért, hogy az elmúlt éveimben több harci módszert is ellesek azoktól, akik hajlandóak voltak segíteni egy árvának. Tíz év viszont igen hosszú idő, én pedig nagyon akartam ezeket az előkészületeket. New York utcáit már a kisujjamból ismertem. Nagyon kevés volt az esélye annak, hogy néhány bukott angyalon kívül más fajokkal is összefusson az ember, így tudtam, itt lesz az ideje, hogy továbbálljak. És így kerültem ide, New Orleans 'gyönyörű' városába.
Az első utam a feltérképezés és felkészülés után, egy pubba vezényelt. Általában kerültem a feltűnést és próbáltam a diszkréció határain belül - kezdésnél - maradni ameddig csak muszáj, így hát most is megvártam, még egy csodálatos démoni úriember mellém nem ül a pultnál, és rendel nekem egy jó erős italt, hogy elkezdjek vele beszélgetni. Bájos -baljós- mosollyal fordultam felé, és tettem meg az első lépéseket.
- Szóval, mondd csak, milyen itt az élet? Gondolom nem sok "friss hús" lézeng errefelé mostanság. Persze, én is okkal vagyok itt. Ki nem? Nem igaz? - Rebegtettem meg pilláimat, miközben ő lehúzta a piáját és rendelt egy másikat. A poharak lassan sorakozni kezdtek előttünk. - Mit tudsz a Mélység uráról? Jóban akarunk lenni, nem igaz? Szükségem van némi információra, hamar. - Ujjaimmal dobolni kezdtem a pulton, miközben a mellettünk lévő tányérból kikandikáló villa a férfi italozós kezébe szúródott, jelezvén ezzel, hogy nem szeretném további lerészegedési időhúzással eltölteni az együttlétet, csupán infóra lenne szükségem. A bájos mosoly nem tűnt el az arcomról, de körülnéztem, mivel biztosan a kis produkcióm mások érdeklődését is felkeltette.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7