Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Chelsea street VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1030
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 10:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 10, 2019 2:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Úgy mosolygok Amy-re, hogy szavak nélkül is azt kérdezem tőle, fáj az igazság? Tudom jó, hogy nem a szíve csücske az ark, de őszintén szólva, az ő fajtájától számítanék ilyen bánásmódra...és ha jobban belegondolok, ismertem olyan angyalt, aki nem ítélt el azonnal, csak mert démon vagyok. Utoljára éppen tegnap...az őrangyala megbízott bennem. Furcsa élmény volt. Amber viszont teljesen leírta magát most nálam. Ám ahogy a nevem Hallom Faye-től, inkább visszafogom magam, nem szólok hozzá, és nem teszem meg azt, amire hirtelen gondoltam. Pedig milyen szépen visszhangzana ahogy tenyerem az arcán csattan...Nem szabad megtenni, több okból sem, és bánnám, de olyan jól esne egy pillanatra.
Önkéntelen reakcióim azonban néha nehezen tudom uralni. Homlokom összeráncolódik pár pillanatra, és szemeim is elvesztik fényüket párszor, ahogy hallgatom a kislány nagy monológját arról, hogy minden rossz vele történik, de aztán össze szorítom a fogaim, és először csak a magától kialudt néhány gyertya elhaló füstjét nézem, majd kedvesem felé fordulva karolom át akkor őt, és adok egy puszit a halántékára.
Sokszor kell a nyelvemre harapnom, de képes vagyok rá. túl öreg vagyok már ahhoz, hogy felhúzzam magam egy halandón, csak attól félek, egy kicsit, hogy Faye lesz az, akinél elszakad a cérna. alapvetően tudom, hogy kár emiatt aggódni. Másfelől, ha magamból indulok ki, a saját családom nagyon rosszul járt, amikor hatalomhoz jutottam. Megérdemelték persze, de akkor is. Amikor kiviharzik adok még egy puszit Faye-nek, és megveregetem a hátát, miután elengedem őt.
-Menj, miattam ne aggódj.
Még a kezébe adok egy csomag zsebkendőt, aztán hátradőlök a székben, és belekortyolok az itt hagyott kakaóba.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 10, 2019 12:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Ahogy megszólal megint az a démon a düh még jobban hatalmába kerít. Mégis mit képzel magáról? Ne aztán ehhez semmi! Miért szól bele a MI beszélgetésünkbe? Felfogom a viselkedésükből, hogy mi van kettejük között…. Egy kis undor jelenik meg arcomon a harag mellett… Hát persze Faye, így sokkal könnyebb neked… Egyedül nem mertél találkozni velem?
-Hagyj békén Michaellel!-Morgom oda neki. Láthatják, hogy nagyon is idegesít engem. Nem érdekel, hogy segített, nem érdekel, hogy megmentette az életemet, mert most k*rvára nem akarom hallgatni az okoskodását. Neki ehhez semmi köze!
-Ezt mondtam én is…-Most azt játsszuk, hogy ismételgetjük a másikat vagy mi? Megrázom a fejem mikor ismét azzal jön, hogy ugyanaz a valaki, aki volt. Nem… ez nem igaz.
-Nem vagy ugyanaz! Egyrészt már nem vagy ember, másrészt démonként megváltozol… A gondolkodásod, a jellemed… Nem vagy ugyanaz az, aki voltál…. Ahogy már egy ideje…-Emberként is sokat változott. Nem az a nővér volt, akivel felnőttem. Régebben nagyon jóban voltunk, de aztán sok minden változott, ahogyan Ő is és nem maradt ugyanaz az ember. Végül megtudom azt is, hogy apám gyilkosát is kereste. Erről nekem semmit sem mesélt. Utálom, hogy mindenből kihagyott engem. Utálom, hogy úgy bánt velem, mint valami csecsemő… Persze… csak féltett engem… kamu duma… Ha valaki meg akarna ölni már megtette volna, hisz nem olyan bonyolult ebben a világban. Lefizetsz egy démont és kész….Az ellen semmit sem tehet. Az ajtó felé pillantok mikor az kinyílik, de nem sokáig marad úgy. Ahogy becsapja Faye felé pillantok. Szavaira felhorkantok, majd rázni kezdem a fejem.
-Tévedsz! Nem gyűlöllek, csak iszonyatosan mérges vagyok rá és iszonyatosan megbántottál... Úgy néztek rám mind a ketten, mintha én lennék a bűnbak. Vele jöttél, a helyett, hogy egyedül kerestél volna fel és ez nem fair! Ketten támadtok nekem, mintha minden baj okozója én lennék és te semmi rosszat nem tettél volna. Kihagytál mindenből…. MINDENBŐL, mert te eldöntötted makacs módon, hogy ezzel fogsz megvédeni engem… Arra nem gondoltál, hogy miken fogok keresztül menni mikor megtudom, hogy nem élsz? Tudod min mentem keresztül mikor megláttam Michael asztalán az élettelen tested?.. Örülök, hogy te megtaláltad a társad és jót szórakoztál… De engem magamra hagytál…Elítél úgy, hogy azt sem tudja miken mentem keresztül… Úgy, hogy esélyt sem kapok arra, hogy megvédjem magam … Magadat nem kell megvédeni, mert itt van Ő, Ő majd megvéd… Nehogy már hagyja, hogy besározzalak… De az én oldalamat ki támogatja?... Senki… Csak akkor jövök ide vissza, ha Ő nem lesz itt. Neki semmi köze az egészhez!-A kettőnk közötti vitához, kapcsolathoz. Hiába vannak együtt, ehhez semmi köze. Megvárom a reakcióját, majd szó nélkül kisétálok, de nem megyek messzire…. Nem bírok. Kilépek az ajtón megteszek pár lépést, majd eltörik a mécses. A falnak támasztva hátam ülök le a földre, húzom fel a térdeimet, karolom át azokat és kezdek el sírni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 09, 2019 8:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Hálásan pillantok Lokira, amikor látom, hogy a klincs nem fog engedni Amy akaratos rángatásának. Tudom, hogy nem szép dolog, és talán jobb is lenne engedni, hadd menjen Amy, de egyelőre még nem tehetem. Önző dolog, tudom, de nem bírom elengedni. Beszélnünk kell, még ha ő nem is akarja hallani, amit mondani akarok. Loki próbál segíteni, de úgy tűnik, Amy ma nem vevő az utalgatásokba csomagolt bókokra sem. Nem csodálkozom, csak nem tudom, mit tehetnék még, hogy egyáltalán hajlandó legyen figyelni rám. - Loki, kérlek! - kezem az övé után nyúl és kicsit közelebb húzódom hozzá. Egyrészt nem tudom már tovább azt színlelni, hogy semmi közünk egymáshoz, másrészt pedig ez válaszként is felfogható Amy előző kérdésére.  - Démon vagyok. - jelentem ki egyszerűen, válaszul a másikra, és próbálok keményebbnek tűnni, mint amilyen vagyok, bár érzem, hogy egy forró könnycsepp mindenáron szökni akar.

-Köszönöm!- szinte csak sóhajtom a szót megint Lokira pillantva, majd a kezembe veszem a bögrét és két tenyerem közé szorítom, mintha fáznék. -  Tudom, hogy nem tetszik, de én vagyok az, Amy.  Még mindig. -nézek rá most kicsit dacosabban, határozottabban. - Tudom, hogy sok hibát követtem el. Nem kezeltem jól a kapcsolatunkat. Hagytalak eltávolodni, mikor szükséged lett volna rám. De azért is vagyok itt, hogy kijavítsam a hibáimat. Tudom, hogy már nem kell sebtapaszt ragasztanom a térdedre, ha elesel, de tudnod kell, hogy megvédelek és számíthatsz rám. - későn jut csak eszembe, hogy az egyik vesszőparipája volt a nem kell megvédened kezdetű szöveg. Mindig is harapott érte, ha próbáltam megóvni bármitől is. Loki megjegyzése így most jól jön, és jókor. Még akkor is, ha hangszíne egyértelműen elárulja, hogy eddig tartott a  törődése. Valahol megértem, de én nem adhatom fel ilyen könnyen. Határozott intésemre az ajtó becsapódik hirtelen, én pedig megint teszek egy lépést Amy felé.  - Tudom hogy most gyűlölsz engem és azt is, aki voltam, és nem kérsz belőlem, de ha megígéred, hogy holnap visszajössz ide, akkor nem kínozlak tovább. De mindenképp beszélnünk kell, hallod? - Tekintetem kérlelő, de most nem követem el azt a hibát, hogy megpróbálom megérinteni. Sőt! jószándékom jeléül, mielőtt egyáltalán megszólalhatna, újra az ajtó felé mutatok, mire az feltárul, Ha menni akarna, én nem fogom tovább tartóztatni, ígéretek ide vagy oda.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 19, 2019 12:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Bevallom, kicsit meglep, hogy nem esett le neki. Tényleg azt hittem Faye tesója előtt hiába titkolóztunk. Bár az "EZ" egy kicsit rosszul esett, de nem akarok felesleges feszültséget szítani holmi önérzet miatt. Egyébként is, a démonoknak okkal van rossz híre idefent.
Leülök az asztalhoz, és mielőtt észbe kapnék a tenyerem megindul, és már simogatja is támogatón Faye vállát, ahogy hallgatom a Ambert beszélni. Annyire természetes, hogy szinte már önkéntelen az egész mozdulat, amikor pedig felfogom mit csinálok, akkor úgy döntök pokolba az egésszel, és át is karolom a hátát.Borzasztó belegondolni, mit művelhetnek vele most ezek a szavak.
-Michael büszke lenne rád Amy... - jelentem ki csendben, miután szóról szóra a fejéhez vágta mindazt, amit az angyal is. Igaz tőle nem is számíthattunk semmi másra. Én legalábbis így gondoltam. A legtöbb arkangyal rosszabb minden mumusnál a szememben. Hiába, évezredek óta ijesztgetnek a róluk szóló történetekkel.
-Nincs semmi baj...Minden rendben lesz... - Súgom magam elé, mielőtt az asztalra repülne elé a kakaó, amit eddig készítettem. Nem könnyű mutatvány lényegében kempingezéshez hasonló körülmények közt, főleg a tej megszerzése, de megoldottam. Eredetileg két adag készült de a másodikat inkább megtartom magamnak.
-Ó, egyébként apátok gyilkosa visszatért, és most Faye-re vadászik. A nővéred elkapta a démont, aki elkövette a gyilkosságot magát, de a megbízója még aktív, szóval légy óvatos.
Teljes érdektelenséggel mondom ezt már Amy-nek, tovaszállt a gyengédség, amivel az előbb suttogtam, igaz rá sem nézek közben. Az ajtó kilincse kattan egyet, és lassan, nyikorogva kitárul, mintha csak a szél tárná fel.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 14, 2019 11:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


A kilincs nem mozdul. Hiába rángatom, semmit sem érek el vele. Az ajtó zárva marad. Mérgesen pillantok rájuk. Gyűlölöm, ha valami olyasmit erőltetnek rám, amit nem akarok. Jelenleg semmi kedvem itt maradni. Semmi kedvem őket hallgatni. Majd jönnek a kifogások, amivel azt hiszik majd mindent rendbe tesznek… Csak ezzel már rég elkéstek.
Hallgatom  őt, de szavaira csak összeráncolom a homlokom. Néhol rápillantok a nővéremnek nevezett idegen személyre. Ha ő is az akkor sem Ő az. Már nem az aki volt… Hisz nem él… Nem úgy él, ahogy korábban. Ő már valaki más… vagy valami… Nem ülök le a székre. Semmi kedvem, idegzetem hozzá. Állva maradok. Nem tudnék nyugton ücsörögni. Legszívesebben berúgnám az ajtót ordítanék egyet, rájuk borítanám az asztalt és elfutnék. Elfutnék, de fogalmam sincs, hogy merre, csak minél messzebb innen.
Ahogy egyre tovább hallgatom őt nemhogy kitisztul minden a fejemben, hanem egyre kuszábbá válik minden, ami talán látható is rajtam.-
-Mégis mit tudtam?... Miről beszél ez nekem?-Pillantok kérdőn a nőre, aki nővérem testébe bújt…
-Mivel te démon vagy így gondolom te is! De nem vagy a nővérem… Már nem….-Utolsó szavaimat szinte csak suttogom, majd végre ő is megszólal… Egy kacaj szalad ki a számon. Több érzelem is tombol bennem egyszerre, de nem tudom eldönteni, hogy melyik is az erősebb. A fájdalom, a düh, a csalódottság…
-És persze erről csak én tehetek? És ne beszélj úgy róla, mintha Ő volnál! Elhitette mindenkivel, hogy milyen jóságos, segítőkész…Önzetlen… De ez nem igaz… Végig sem gondolta, amit tett… Te NEM Ő VAGY!-Mondom ki egyre határozottabban. Itt hagyott engem, nem avatott be a terveibe… Úgy bánt velem, mint egy csecsemős… Ha fontos lettem volna neki nem tesz ki annak, aminek kitett. Elmondta volna az igazságot…
-Haza akarok menni!-És nem, nem abba a házba, ahol felnőttem. Nekem az már nem az otthonom.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 04, 2019 6:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Amíg Amber szervezete egy kis angyali támogatással megküzd az átokkal, én tucatszor széthullok és összerakom magam. Talán többször is. Megpróbálom kiagyalni, mi lenne a legjobb nyitómondat, amivel valahogy enyhíthetném a sokkot, a dühöt a hitetlenkedést, vagy bármit, ami ezután következik majd, de tanácstalan vagyok, mint talán még soha. Lokira pillantok, és a bátorító mosolyából próbálok erőt nyerni, talán egy kis higgadtságot is. Kelleni is fog, hiszen tudom, mi következik. Vagy csak azt hiszem, hogy tudom?

Egy-két pillant csupán az egész. Ennyi jut, amíg ölelhetem a kishúgomat, és úgy érzehetem, hogy minden rendben lesz. Aztán már nem is tudom, hogy a szavai, vagy a keze, ami hamarabb megtöri a rövidke idillt. Elméletileg lehetetlen, de a fájdalom, amit rideg szavai hallatán érzek, a lelkemig hatol, akár egy ügyesen forgatott kés. Nagyot nyelek, de ez sem segít. A könnyeim akadálytalanul csorognak végig az arcomon, én pedig képtelen vagyok megszólalni. Ott maradok, az ágyon ülve és csak nézem, ahogy elsétál. - Amy, várj! - nyögöm ki nagy nehezen, ahogy felállok, és teszek egy lépést utána. Tétlenül nézem, ahogy az ajtóval próbálkozik, aztán hálás pillantást vetek Lokira. Elmondja, amit nekem kellene, de nem tudok. Viszonylag finoman közli, mi nem játszik, úgyhogy Amynek nem lesz nehéz kitalálnia, mi vagyok és hogy lehetek mégis itt. Először nem is értem, miért néz úgy rám Loki, azt pedig főleg nem, miért mondja, nem volt választása. Aprót rázok a fejemen és csak hagyom, hogy folytassa. Csak, amíg újra Amyhez beszél, esik le, mit is akart mondani és ez egy pillanatra még a levegőt is kipréseli a tüdőmből. De nem szóalok egy szót sem, csak letörlöm a könnyeimet és kicsit közelebb lépek hozzájuk. Megállok az asztal mellett, és elpislogom az utolsó könnyeket, amíg nem figyelnek rám, aztán, ha le is ülnek, én állva maradok még egy kicsit. - Sosem akartam ennyi titkot előtted, de féltettelek. Aztán egyre jobban eltávolodtunk és... én féltem... hogy meggyűlölsz. - szólalok meg nagy nehezen és ha úgy van, leülök én is, nagyjából úgy helyezkedve, hogy Amy ne érezze tolakodónak a közeledésemet. Esélyes, hogy hozzám sem akar már érni most, hogy tudja, mi vagyok, mit tettem és kivel. Tudom, mire céloz Loki, de azzal az infóval most még várni akarok. Ha jól sejtem, Amynek vannak kérdései, nem is egy. És remélem, hogy a letolást is megkapom, mert ha már azt sem, akkor tényleg nagy a baj.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 26, 2019 3:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Próbálok bátorítóan mosolyogni Faye-re, és mindenekelőtt maradni a helyemen. Megbeszéltük, hogy jobb, ha zúdítunk rá mindent egyszerre a húgára, márpedig, ha most odaszaladnék, hogy letöröljem a könnyet az arcáról az elég nehezen félreérthető mozdulat lenne.
Szinte már elhiszem, hogy minden rendben lesz, és eljön a megható pillanat. A két testvér összeölelkezik, és egy kicsit minden simán fog menni. De szép is lenne! Komolyan meglep, amikor nem ez történik. Mintha az utóbbi pár évben nem úgy szuperálna a cinizmusom, mint előtte. Kíváncsi vagyok ennek ki az oka...
Annak, hogy az ajtó nem nyílik, de még csak a kilincs sem mozdul Amber teljes súlya alatt sem én vagyok az oka. Sokak számára meglepő lehet, mennyire könnyű trükk ez. Réges-régen, amikor azzal szórakoztam, hogy a földhöz "ragasztottam" tárgyakat, és mozdulni sem engedtem őket, amíg nem egy kislány kapta fel mondjuk a pörölyt a nagydarab favágó helyett még gesztikulálnom kellett a kezemmel, de manapság rá sem kell néznem.
-Nézd, tudom, hogy nem könnyű ezt feldolgozni. Én 8000 évvel ezelőtt mentem át azon amin te, szóval mondhatjuk, hogy van köztünk némi generációs szakadék, de tudom mit érzel. De ez nem álom. Tudod, hogy az más. És nem is démoni megszállás. Az is teljesen más, mint nemrég megtapasztalhattad.
Itt megtorpanok a beszédemben, és bocsánatkérőn nézek oldalra a nővérére, majd jóval halkabban jegyzem meg.
-Nem volt más választásom...
Megköszörülöm a torkom, és visszafordulok Amber-hez inkább.
-Ragozhatnám tovább, de a lényeg, a halál hazugság. Nem a vége semminek, és még csak nem is maradandó. Csak egy füllentés magunk felé, hogy próbáljunk értelmet varázsolni a káoszba. De te sokkal intelligensebb vagy ennél Amber.
Komolyan nézek most egyenesen rá, és csak picit hallgatok el. kinyújtom felé a kezem, az előttünk lévő asztalra, és az odatolt szék magától húzódik hátra, hogy Amber kényelmesen helyet foglalhasson ott.
-Pontosan tudod mi folyik itt. Mindenki más elhitte, hogy csak túlórázik, de te egyedül kiszúrtad, hogy valami nem stimmel Faye-el, már több mint egy éve. Volt, hogy egész éjjel dolgozott, reggel mégis frissebb volt, mint valaha. Más ruhában jött haza, eltűnt úgy, hogy még az őrei sem tudták merre jár. Senki sem merte megkérdőjelezni, mit csinál valójában, de te már rég tudod, nem igaz? Átláttál a kifogásain, és rájöttél, hogy merre járt valójában, ahogy mostanra arra is, miért segítettem neked.
Halkan sóhajtok, és hagyom neki egy esélyt, hogy megerősítsen ebben, aztán Faye felé biccentek.
-Amit viszont nem tudhatsz, hogy tényleg dolgozott...többnyire. A tegnap este után nem tudom készen állsz-e erre. Pihenned kéne...de lehet ha jobb, ha ménél előbb elmondjuk amire rájöttünk.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 26, 2019 9:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Nehezemre esik megbízni benne, bennük, de az eszem mégis azt súgja, tegyem meg. Érzem a gyengéd ujjakat, majd végül kinyitom a szemem és Ő van előttem. Nem tudok megszólalni a ledöbbenéstől. Próbálom felfogni a látottakat, de nem tudom megérteni.
Azt mondta nekem, hogy mehalt. Láttam az élettelen testét az asztalon. Nem mozgott, nem emelkedett fel a mellkasa, hisz nem vett levegőt. A szíve nem dobolt, hisz megállt.
Most mégis itt van előttem. Ez valami átverés? Biztosan csak szórakozik velem valaki. Michael megöllek, ha te csinálod ezt velem… Vagy az a r*banc, aki a látásomat is elvette? Lehet az elmémmel is képes szórakozni? De akkor az a démon nem lenne ilyen nyugodt… Vagy lehet ő is csak illúzió és igazából még mindig a vízpartnál vagyok?
Aztán megszólal. A hangja is teljesen olyan, mint az Övé. Ennyire nem lehet jó. Ennyire valós illúzió nem lehet. Az ölelését is megérzem, a szorítást, a bőre érintését. Ez valóban Ő lenne? De hogy?
~Nagyon hiányoztál!...~
Megragadom a vállánál és eltolom magam tőle, majd a szemeibe nézek.
-Te nem lehetsz itt! Te meghaltál, itt hagytál ebben a porfészekben…-Mondom neki ridegen, majd felállok.
-Nagyon ügyes trükk. Le a kalapot az előtt, aki ezt létrehozta… -Amennyiben nem állítanak meg egyenesen kisétálok az ajtón. Fel akarok ébredni, ott akarok lenni a házban Balu mellett. Ő az egyetlen, akire számíthatok.
//zene//
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 10, 2019 4:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextElég jól ismerem a kishúgomat ahhoz, hogy szikrányit se lepjen meg a bizalmatlansága. És tudom, hogy ez nem csak a jelleméből adódik. Elvégre, ha valamit, azt jól megtanította nekünk apu, hogy sose bízzunk idegenekben. Az más kérdés, hogy én ezt elfelejtettem, még azon az estén, amikor először találkoztam személyesen Lokival, annak azonban örülök, hogy Amy még emlékszik. Ahogy elhúzódik az érintésemtől, legszívesebben rászólnék, hogy maradjon nyugton, amíg rendbe hozom, de van egy olyan érzésem, hogy nem sülne el valami jól a dolog. Csendben maradok hát és türelmesen várok, amíg higgad picit, és átgondolja a dolgot. Igazából el sem tudom képzelni, milyen kiszolgáltatottnak érezheti most magát, de az biztos, hogy démonlét ide, vagy oda, nekem is szabályosan fáj, ahogy a szenvedését látom. Ezzel a fájdalmas arckifejezéssel és egy nagy krokodilkönnycseppel a szemem sarkában pillantok fel Lokira és tanácstalanul meredek rá pár pillanatig. Aztán újra megpróbálom. Ahogy azt sejtettem, Amy túl okos ahhoz, hogy ne hallgasson most Lokira. Óvatosan bekenegetem a szemeit az angyali eredetű hamvakkal és várok megint. Hogy türelmesen, az túlzás, de szótlanul és mozdulatlanul. Ez is valami, azt hiszem.
Amikor Amy rám pillant végre, látom a döbbenetet és a hitetlenkedést a gyönyörű szempárban. Tudom, hogy összetörte a halálhírem, és bár elképzelni sem tudom, mihez kezdenék egy olyan világban, ahol ő nem létezik, mégis azon gondolkodom, vajon ő mit csinált az elmúlt hetekben. Egy-két pillanatig csak pislogok vissza rá, majd, amikor Loki köhint egyet, megköszörülöm én is a torkomat. - Most meg foglak ölelni, Húgi! - jelentem ki határozottnak szánt,de eléggé bénára sikerült hangsúllyal, de nem is várom meg, hogy bármit is mondjon, csak magamhoz ölelem és szipogva szorongatom. Nem is engedem el, ha csak el nem lök magától. - Nagyon hiányoztál!
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 16, 2019 4:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Nem veszem sértésnek a lány reakcióját. Nehéz időszakot élt át, és a mai nap még engem is felkavart, bármennyire is nehéz ezt megállapítani abból, ahogy lezseren a falnak dőlök, és megkönnyebbülten mosolygok még mindig, ahogy tettem az elmúlt órákban.
-Egyszer már megmentettem az életed. Ha ez kevés, nemsokára a saját szemeddel is láthatod, miért bízhatsz bennem. Segíteni szeretnénk, csak arra kérlek, hogy engedd.
Igen, kitaláltam a gondolatait. Volt szerencsém hozzájuk ma már épp eleget, és egyébként is, a helyében én is lehet szkeptikus lennék. Pláne, ha látná, ahogy a kezem felemelkedik, és Faye karja után nyúl, hogy késleltessem a pillanatot, amikor ujjaink elválnak egymástól még egy másodperccel. Ezt leszámítva azt figyelem, amit tesz. Igazán nincs szüksége az útmutatásomra, szóval főleg csak bólintok, amikor találkozik a tekintetem, azt is csak biztatásképp. Csinált már ilyet, pontosan tudja hogy kell, és jó benne. Bonyolultabb dolgot is rá merek már bízni rég. Hát...nekünk rég. Amber sokkja igazán meg sem lep.
-Khmm... - Köszörülöm meg a torkom, amikor már kezd túl hosszúra nyúlni a néma csend, és közben megnyugtatom magam, hogy jól emlékszem, és gondoskodtam arról, hogy amíg még ő voltam, eldobjak minden fegyvert, és csak aztán hagyjam el a testét. Legszívesebben felajánlanám, hogy magukra hagyom őket, de megfutamodni sem szeretnék, így inkább csak megpróbálok megint csendben úgy tenni, mintha láthatatlan lennék.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 15, 2019 9:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Miután sikeresen kiúszom a vízből, a megszállómnak köszönhetően, remegni kezdek egész testemben. Hideg van, nem is kicsit és a vizes ruha csak még jobban ront rajta. Ezért is kezdek el sietni, már-már rohanni.  Találnom kell egy üres házat, ahol esetleg tüzet is gyújthatok, hogy felmelegedjek.
Szerencsére hamar találunk egy üres házat, amiben még egy elég normális állapotban megmaradt ágyat is észreveszek. A démon szavait követve leülök rá, majd várom, hogy végre visszakapjam az irányítást a testem felett. Ahogy eltűnik ismét minden sötétbe borul, egész testemben fájdalmat és fáradtságot érzek. Tudom, hogy fel kéne állnom, de nem megy. Egyszerűen csak eldőlök az ágyon és kikapcsol az agyam.
~Amber~
Felpattannak a szemeim a nevem hallatán. A Sötétség továbbra is körülvesz. A szívem hevesen kalapál. Azonnal felülnék, de valami, vagy valaki visszanyom. Továbbra sem látok semmit, csak azt a férfi hangot hallom, aki nemrégiben a fejemben volt.
-Engedj el! Ki vagy? Kik vagytok?-Teszemfel a kérdéseimet félelemmel teli hanggal. Ez a sötétség kezd kiborítani. Mikor megérzem az érintését automatikusan húzódóm el tőle. Mégis mi a francért kellene megbíznom bennük? Azt sem tudom, hogy kik ők. Miért akarnak rajtam segíteni? Egyáltalán honnan tudjam, hogy ez tényleg segít?
Igazából sokat már nem tudok veszíteni… Ha újra próbálja az a valaki, megpróbálok nem elhúzódni tőle, és hagyni, hogy bekenje a szemeimet, bármi is legyen az a cucc. Valamit érezni kezdek, de mégsem merem kinyitni a szemeimet. Hosszú másodpercek, de lehet, hogy percek telnek el, mire végül bátorságot veszek magamon és kinyitom a szemeimet.
A látvány szinte sokkol. Pislogok párat, de még mindig ott ül előttem. Nem tudok megszólalni, csak nézem őt. Ez nem lehet ő! Ő meghalt! Michael azt mondta, hogy meghalt!
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5