Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Régi gyárépület •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Régi gyárépület - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 23, 2019 7:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


***
Szabad a játéktér

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 22, 2019 7:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Humans... disgusting
Natalie & Gabriel
Hide, every trace of sadness • szószám: 1104• Credit:

Mivel borítottak ki? Mivel? Néztél már mélyen, úgy igazán mélyen magadba? Próbáltál már lelátni embertársaid lelkéig? Megakartad őket érteni bármikor is, vagy csak elfogadtad, hogy léteznek ők is és elfogadtad őket olyannak, amilyenek? Belegondoltál abba, hogy mit tesztek a világgal, a Földdel minden áldott nap? Megfordult egyszer is a kicsi agyadba, hogy Atyám nem azért ment el, mert hirtelen olyan kedve lett, hanem mert elege lett belőletek és a mocsokból, a szennyből, amit mindennap lát tőletek? A gonoszságot, az embertelenséget, hogy nem a démonok, a szellemek, a félvérek és az ágy alatt lakó mumusok az igazi szörnyetegek, meg azok, amik a rémfilmjeitekben vannak, hanem egyes egyedül ti. Egymástól rettegtek, holott ennek nem így kéne lennie! És annyi esélyt kaptatok már, mégsem éltetek vele, tőlem viszont ne várjatok megbocsájtást.
'Téged mivel szoktak a többiek kiborítani?' - kérdezek inkább vissza színtelen hangon, szinte már gépiesen, mielőtt haragos szavaimat rázúdítom és talán még kárt is teszek benne. Jobb kezem ujjait erősen rányomom bal kézfejemre, hogy némileg elkezdjek lehiggadni és dühömet inkább magamon töltsem ki, mint a nőn, akinek jelenleg annyi a vétke, hogy rettentő sokat beszél. Meg megszületett, de még ezt sem írhatom az ő számlájára. Fáj a kezem, ujjbegyeim pedig hófehérekké válnak a nyomás hatására, s egészen addig maradnak így, amíg föl nem engedem őket, hogy kicsit átmozgassam és hagyjam visszatérni eredeti színüket. Vajon őt mivel tudják felidegesíteni? Bár minek ezen gondolkozni, hamarosan úgyis megtudom és nem valószínű, hogy olyan újdonságokat tudna mondani, amik miatt eddig nem vetettem meg az emberi fajt.
'Nem, nem vagyok az.' - a magány fájdalmas érzése, az űr, hogy nincs ott melletted senki, amikor a legnagyobb szükséged van rá, nincs ott egy barát, ismerős, rokon, aki megmondja merre menj tovább, ha elakadsz és miért abba az irányba menj, aki megerősít, amikor kétséged támad magaddal vagy valami egészen mással kapcsolatban. A tudat, a hiány, hogy egyedül vagy egy hatalmas világban, ami teli van emberekkel, még sincs senki, aki megfogná a kezed és azt mondaná, hogy: Itt vagyok, ne félj!. A gondolat, hogy nem vár otthon senki, akivel leülhetnél megbeszélni bármit, akinek kiadhatnád magadból minden fájdalmadat, aki feltörölné a könnyeidet és zsebkendőt nyújtana, majd utána megnyugtatna, vigaszod lenne és a támaszod. Nem, nem vagyok magányos, bár a legtöbben az ellenkezőjét állítják.
'Ha rajtam múlna mindenki egyformán lenne csöndes és unalmas. De gondolom valaki téged azért szeret, mert ennyit jár a szád. Nálatok ki beszélt ennyit a családban? Szeretném rá emlékeztetni, hogy kedves szülők, testvérek, akármilyen és valahanyadik ági rokon, íme Lepcses szájú, azonnal jelentkezzen, akivel kezet rázhatok, mert tőle megörökölte az öt percig képtelen csöndben ücsörögni képességet. Amúgy az a szegény nem szenvedett semmiféle testi sérelmet, börtönbe került és vagy kiszabadult onnan, vagy elpusztult.' - vonom meg a vállam, jelezvén, hogy nem foglalkoztat túlságosan a gondolat, hogy másik Lepcses szájjal vajon mi történt a távozásunk óta, bár gondolom Michael oldalán tengeti mindennapjait, nem vagyok biztos benne, hogy hálás nekem a tömlöcben töltött évekért... századokért, ezredekért... hoppá.
Nem szakítom félbe, nem áll szándékomban beleszólni az előadásáról a hiú emberi természetről. Csöndben, néha hümmögve, hogy hallja, hogy odafigyelek rá, fogadom be és dolgozom fel az információkat, amik eddig sem voltak ismeretlenek számomra, de ilyen átfogóan még nem hallottam róluk. Tehát akkor irigyek egymásra, irigyek a fiatalokra és az éveikre, amiket ők elvesztegettek és már sosem kaphatnak vissza? Oh az irigység, minden szív legmélyének lakója, aki sosem tágít, még a legpéldamutatóbb ember mellől sem. Mindenkit megkísért, mindenki lelkébe beleférkőzik és irigységből rengeteg bűnt el lehet követni, elég ha csak meglátod a másikon ugyanazt a nadrágot, ami rajtad is van, de a másikon jobban áll, nem fordul ki a derekán a nadrágból a hájgörgeteg, ami nálad megtörtént és az ördögbe is, egy idő után már nem csak a nadrágról és a többi ruháról lesz szó, hanem arról, hogy ki hogy néz ki. Irigy vagy az erőfeszítéseire, amiket ő megtett azért, hogy ne hagyja el magát, irigy vagy, mert utána fordulnak az utcán, mögötted pedig összesúgnak, irigy vagy arra a képzeletbeli életére, amit szerinted élhet és még egy szót sem váltottál vele, de már gyűlölöd, ami az irigységgel karöltve egyre csak növekedik, hízik, dagad, mígnem sokaknál el nem szakad a cérna. Az irigységnek nem kell nagy dolog, hogy tanyát verjen az emberben és hamar elhízzon.
Bólintva veszem tudomásul, hogy valóban nem én leszek az a személy, akinek előbb vagy utóbb kiadja magából minden gondját és baját, s hamarabb túl is lépek rajta, mint ő a tényen, hogy közöm nincs Michael angyalaihoz.
'Igen, sajnos muszájból jöttem és te voltál a legelső, akit meghallottam, ezért nem keresgéltem tovább. De ha téged feszélyez a tény, hogy kinek az oldalán állok, nem tartalak fel tovább és visszamegyek a sajátjaim közé.' - bocsánat kérésére ügyet sem vetek, mintha ki sem mondta volna. Persze, hogy feszélyezem, érzem rajta, hogy idegesebb lett, mint amikor úgy tudta, hogy bátyám seregének tagjai közül vagyok az egyik. Hát ha még tudná, hogy nem is Samariel vagyok, hanem Gabriel, menten kiugrana a bőréből és úgy rohanna el, hogy csak a porfelhőt látnám, amit hagy maga után. De talán szárnyaim segítenek abban, hogy ne rohanjon a vezetőség tagjaiért.
'Szabad, persze.' - intek oda a fejemmel, hogy tapogassa meg nyugodtan, bűntudat nélkül, legyen egy jó estéje, ha már szívem ütötte a tudat kilétemet illetően.
'Nem fáj, csak roppant kellemetlen. Nem tudom mihez hasonlítani, mert neked nem kellett a testrészedet visszanövesztened. Öhm... olyan, mintha kihúznának belőlem valamit, mondjuk egy köteg izmot a hátamból. Fájni nem fáj, de roppant kellemetlen. Feszít és húz. Így tudnám leginkább leírni.' - libbentem meg még párszor, hogy átmozgassam őket, majd magam mögé csapom a szárnyaimat és úgy tűnnek el, mintha nem is lettek volna. Vállaimat kiropogtatva és kissé megmozgatva bújok vissza a pólómba, majd kanyarítom magamra vissza a kabátot és a nőt követve indulok meg én is a város irányába. Ők már vajon felújítottak mindent, vagy csak a fontosabb régiókat, épületeket renoválták? Kíváncsi vagyok mennyire hanyagolták el a saját élőhelyüket és koncentráltak inkább arra, hogy a természetfeletti mind egy szálig elpusztuljon.

//see you in the next episode//

reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Régi gyárépület - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 22, 2019 6:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


An unpleasant visitor
Gabriel & Natalie
──────────── ────────────
«Szószám; 1225 • Zene; Walk me home»
« "Ant the angel answered her,
"I am Gabriel. I stand in the
presence of God, and I was sent to
speak to you and to bring
you this good news."»
Szemöldököm újra a magasba rebben szavai nyomán. Hallgatom mennyire nincs jó véleménnyel sem az emberekről sem pedig a saját fajtársairól. Az angyalokat mégis bölcseknek és jóságosnak tartják - a mondák és a regék. Na meg a Biblia. Ezért is furcsa számomra, hogy…
- Furcsa figura vagy te, Samariel. Azt hinné az ember, hogyha már emberek között vagy, azért próbálsz rájuk hatni, de folyamatosan csak a rosszat hallom tőled róluk. Mivel borítottak ki téged? - kíváncsiskodom. Mondanivalója mégis megcsapja a fülemet.
- Nem vagy magányos? - kérdezem tőle őszintén. Való igaz, a magam részéről képtelen lennék ezt elképzelni továbbra is. Ennyire elvonulni a külvilágtól, az angyalok vajon ennyire nem igénylik mások közelségét?
De miért nem? Miért alakult ez így ki? Főként ha ott van Michael mellet? Tény, hogy nem vagyok a helyébe, fogalmam sincs, hogy miként viselkednék, ha magam is angyal lennék. Még szerencse, hogy nem vagyok az. Szerintem elég hamar elbuktam volna, mit ne mondjak. A labdán mégis jót nevetek, mégis van egy sejtésem, hogy ezt nem annyira viccnek szánja, mint ahogy én azt veszem.
Ez a fajta magány… Ezt ismerem. Én mégis menekülök előle, nem akarok róla tudomást venni, holott pontosan jól tudom, hogy rohadtul egyedül vagyok ebben a világban. Fogalmam sincs, hogy kiben bízhatnék, ki lehetne az, ki… Wallenberg nem tart a mi segítségünkre igényt, Alex sem mondta el, vélhetőleg, hogy engem védjen, ezzel tisztában is vagyok. Valahogy, mégis…
- Lyukat és a hasába - helyesbítem ki nevetve. - De hát ilyennek is kell lenni, nem igaz? - vonom meg a vállamat. Mi móka lenne a világba, ha mindenki búvalbélelt lenne? Az élet túl rövid, nekünk, hogy minden helyzetbe komolyak legyünk.-  Ejj, mit csináltál szegénnyel? Legalább csak ennyi bűne volt? - nézek rá sandán. Na igen, ennyit a jóságos lényekről.
Túl sok van belőlük, hogy egy fajta jellemet rá lehessen húzni. Ehhez ők sokkal többrétegűbbek, ahogy a démonok is. Nem mindegyikük teljes mértékben gonosz. Tartja a mondás, de ilyennel még én sem találkoztam, szóval ebben nem is hiszek és amúgy is, most akart kiirtani minket pár.
Nem rébusz? Szemöldököm újra felvonva karba vont kezekkel tekintek rá sokatmondóan, kérdőn. Mint aki nem hisz a szavának és valóban nem. Azonban meghallva a korát jókorát füttyentek.
- Az emberek hiúak. Belekapaszkodnak a régmúlt szép időkbe és nehezen tudják megemészteni, ha az idő elhalad a fejük felett. Emiatt van, hogy elsírnák magukat - mégis akaratlanul végigsimítok a hajamon, ahogy az ősz szálakról beszél. Ami azt illeti, ha eddig nem igazán őszült be a testem, akkor ezután már biztos, hogy csak öregkoromra fog. Kérdésére csak jókorát nevetek. - Ne aggódj, nem áll szándékomba hasonlót sem tenni - az élet tényleg rövid. A magam módján mégis megpróbálom a legjobban tölteni. Tartalmasan. Szeretek, gyűlölök, jól érzem magam, a természet és élet apró szépségeit megcsodálom. Az eső utáni üde friss levegőből mélyet szippantok, figyelem a vízcseppek miként ülnek meg egy-egy fa levelén, a hangyák miként használják ezt itatónak.
Az élet szép. És nem csak azért mondom, hogy elhiggyem, hanem mert tudom. Volt idő, amikor őszintén boldog voltam. Innen tudom, hogy szép, napfényes, ahol az ember képes megtalálni a belső békét a legnagyobb háborúk közepette is. Ezért is szeretném, ha én ezt már nem tapasztalhatom meg többé, de az emberek igen. Az ártatlanok, kik semmi rosszat nem tettek a világban, csak megszülettek. Az ő életük még lehet boldog. Ezt nekem kell biztosítanom számukra.
- Mint mondtam az emberek hiúk. Hiúak… - egy pillanatra elgondolkozom, hogy miként is mondják ezt pontosan, majd csak megvonom a vállamat. - Az ember fiatalon rengeteg mindenre képes, tele van energiával, nem véletlenül mondják, hogy a fiataloké a világ. Kevesen tudnak az idővel együtt idősödni. Keresik a régmúlt fiatalságukat, az ami már elveszett. Társaikra néznek és látja, hogy a férfiak, a nők jobban megnézik a fiatalabbakat, amíg a ráncokkal rendelkezőkre rá sem hederítenek. Nem bírnak a tükörbe nézni, félnek a valóságtól. Persze az emberek többségére ez nem jellemző. Mégis ha a legtöbbtől megkérdezed mennyi idős nem azért nem akarja bevallani, mert öreg. Hanem mert ennyi évet leélt és lényegében csak az árral sodródott - adok egy elég kimerítő választ az angyalnak.
Az emberi pszichológia összetett. Nem lehet egyszerűen megérteni őket. Ezt a részét magam sem értem, azonban betudom annak, hogy akaratunk nem mindig erős. Sőt mi több, rohadt gyengék tudunk lenni. Néhányunkban van meg csak a kitartás.
- Oh, én inkább minél mélyebbre akarom őket elásni és nem beszélni róluk - nevetek talán kissé epésen is. Az utóbbi nem neki szól, hanem inkább neki. Tényleg nehezen beszélek a bennem dúló háborúról. Keveseknek tudok igazán megnyílni, mélyen. Őszintén. Ennek csak egy kisebb részét képzi az a rész, hogy az embereknek így is van elég gondjuk, nem kell még a nyakukba az enyém is.
Egyszerűen nem érzem úgy, hogy bárkit érdekelne, bárkit… Bárkit…
Hogy micsoda?
- Hogyan? - pattannak ki a szemeim, miközben az éjszaka levegőjét szívom le. - Nem Michael követe vagy? - arcom egy pillanat alatt alakul át komollyá. - Nem kaptunk hírt, hogy máshonnan is szabadon bejöhetnek angyalok - eddig abban a hitben voltam, hogy Michael katonája.
Hiba volt Natalie. Mellkasom hevesen jár le és fel, azonban… Megmentette az életemet. Arcvonásaim lassan olvadnak fel, mély sóhajjal tekintek le a földre.
- Elnézést, megmentetted az életem, nem illett volna, így viselkednem. Tényleg azért jöttél, hogy jobban megismerj minket? - de miért lennék annyira balga, hogy higgyek neki?
Mert ma már nem akarok semmi akcióba, bonyodalomba részt venni. Egy nyugodt estét szeretnék. Ez mégis elég sok mindent megmagyaráz vele szemben. Miért néz le minket, miért van rólunk rossz véleménnyel.
Kérdését el is engedem a fülem mellett. Eddig még egy angyal sem volt erre képes, bármikor kédeztük tőle, de ez most nem is számít. Be kell vallanom, nehéz visszatalálnom az előbbi fesztelen beszélgetéshez.
De mégis miért aggódok? Ha meg akart volna ölni, már rég megtette volna. Ehelyett inkább megmentett. Szóval Natalie nyeld le a keserű békát.
Azonban meg tudhatnám változtatni a véleményét. Igen az emberek hibás rengeteg mindenben. Rengeteg hibát vétünk, de annyi jóság is van bennük, amit csak meg kellene figyelni. Annyi érdekesség, melyet ha megtapasztalna… Talán kevésbé akarna minket megölni.
Ám addig is, inkább kíváncsi vagyok a…
- Nem úgy értettem, hogy vet… - kezdek bele, látva, hogy leveszi előbb a kabátját, majd a… na jó talán. Kezeimet újra keresztbe fonom mellkasomon. - Nem lényeges, csináld csak - jegyzem meg nagyvonalúan, miközben hátulról vizslatom a férfi testét. Halk fütty most is elhagyja ajkaim, de emlékszem mennyire nem díjazta ezt pár órával ezelőtt, így csak torkomat köszörülve, elismerően bólintok Isten kezének munkájának.
Igen, az ember képes megcsodálni és elismerni a közel tökéletes alkotásokat. Szárnyait hirtelen tárja ki én meg hirtelen ijedek meg és ugrok hátra egy lépésnyit. Majd óvatosan közelítek hozzá, kezemet felemelve.
- Szabad? - kérdezem mielőtt megérinthetném a fekete tollakat. Kérdésem elhaló, szinte már suttogó. Nem állítom, hogy nem nyűgöz le és valahol, mélyen legbelül nem költözik lelkembe némi irigység. Vajon milyen lehet szállni?
Persze tudom, hogy semmit sem adnék azért, hogy legyen ilyenem. Nem érne számomra semmit. Nem adnám az emberségem semmiért.
Dylan életéért sem.
Ha engedi akkor is csak óvatosan érintem meg, kíváncsi lévén, hogy milyen puhák lehetnek. De amint hozzáér két ujjam begye el is veszem. Azért ez… kicsit intim. Még nekem is.
- Persze - köszörülöm meg a torkom, miközben ellépek tőle és úgy teszek, mint aki egy percig sem jött zavarba az előbbi momentum miatt. - Fáj, amikor kitárod őket? - kérdezem tőle, kíváncsian. Emlékszem egy képregényre, ahol az embernek karmok nőttek ki a kezéből. Neki rohadtul fájt elvileg a procedúra. - Vagy már annyira hozzászoktatok, hogy meg sem érzitek? - indulok meg a város irányába, melynek fényei most olyannyira távolinak tűnik.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 21, 2019 5:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Humans... disgusting
Natalie & Gabriel
Hide, every trace of sadness • szószám: 1314• Credit:

'De, néha rám tör az érzés, hogy egy remek gondolatot megosszak valakivel, viszont hamar rájövök, hogy idiótákkal vagyok általában körbevéve, úgyhogy inkább leírom és a fiók mélyére süllyesztem. Így legalább nem kell magyarázkodnom, nem kell mindent három, négy alkalommal elismételnem, mert először nem figyelt, utána nem értette, valaki közbeszólt, de ha továbbra is nagyon beszédes kedvemben vagyok, akkor kerítek egy olyat, akinek több az esze, mint nektek, vagy a teniszlabdámhoz beszélek.' - idáig a labda bizonyult a legjobb társaságnak. Néha napján megpróbáltam kommunikálni Jenettel, az ember titkárnőmmel, ő viszont általában annyira fél, hogy nem mer megszólalni, csak bólogat, vagy rázza a fejét, mint egy néma, egyszer - egyszer hangokat is ad ki magából, dünnyög az orra alatt, de vele pont annyit érek, mint a labdával, viszont ha a labdát elkezdik kínozni, akkor sem árul el semmit. Natalie kérdésére csak megrázom a fejem, bár néha valóban átfut agyamon a gondolat, hogy valakivel jó lenne megosztani a dolgokat, amik a vállamat nyomják, vagy csak beszélgetni kicsit a semmiről, átlagos, semmit mondó dolgokról, mégis hamar megszabadulok a gondolattól és az érzéstől, hogy nekem bármi ilyesmire szükségem lenne.
'Igen, erre valahogy rájöttem magamtól is, hogy te bárkinek lukat beszélsz a dobhártyájába. Ismertem egy hozzád hasonló angyalt, ő is egész nap csak beszélt és mondta a magáét, lényegtelen, hogy te éppen mit csináltál, pörgött a nyelve a szájában. Aztán egy napon nem találta többet senki.' - vonom meg a vállamat és sóhajok tűnődve, mintha nem tudnám, hogy mi történt vele, pedig pontosan tudom, hogy mi lett a sorsa szerencsétlennek. Az egyik tömlöcben felejtettem, aminek a kulcsát valahol talán elhagyhattam. Gondolom ez a félkegyelmű most lent mászkál az emberek között és vagy okult a tömlöcben töltött évekből, vagy megtalálta a hallgatóságát és továbbra is be nem áll a szája.
'Ez nem rébusz, iszonyatosan öreg vagyok. A világ kezdete óta létezem és itt már milliárdokról, vagy inkább éonokról beszélünk. Ha jól figyeltem meg az embereket, ez lenne az a szám, aminél a legtöbben elsírnák magukat  tükör előtt állva, miközben válogatják az őszhajszálaikat, igyekeznek belesimogatni az eredeti hajszínük közé és elkezdenek furcsán viselkedni, hogy elhitessék magukkal, hogy ők még mindig fiatalok, előttük az élet. Te ugye ezt nem akarod elkezdeni most a fülem mellett?' - mert az rettenetes lenne. Huszonhét évesen eldobja itt magát és vonyítana, hogy ráncos a bőre, hamarabb elfárad, talált már a hajában hófehér, vagy fakó hajszálakat, nem élt még eleget és igazán és még sorolhatnám azt a rengeteg zagyvaságot, amit hallottam. Vagy ez a kor még korai ezekhez a jelenetekhez és megnyilvánulásokhoz? Nyakamat erősen megvakarászva tartom szemmel a nőt, hogy mikor gondolja úgy, hogy itt az ideje a korára való tekintettel a kiborulásnak, nem beszélve arról, hogy én egyáltalán kiejtettem a számon a két bűvös számot, amit a nők nem szeretnek elárulni a férfiaknak, mert illetlenség szerintük, hogyha erre bárki rákérdez. Itt az ideje a miérteknek utánajárni.
'Sosem értettem, hogy miért udvariatlanság megkérdezi valakitől, hogy hány éves. Ez miért van így? Főleg a ti köreitekben.' - gondolok itt nemi hovatartozására. Nagyot nyújtózva állok föl helyemről és nézek körbe még egyszer utoljára az épületben, köszönök el szó nélkül a fészket épített lakóitól és azoktól, akik még sokáig fognak a súlyos betonlap alatt pihenni, de ha Natalien és a fecsegésén múlik, hamar eliszkolnak innen.
'És te most legszívesebben milyen negatív dolgot beszélnél ki magadból?' - s bár már keresztbe állnak lassan a szemeim a sok beszédtől, valahogy mégsem igazságos, hogy elejétől a végéig tudom, hogy főként mi nyomja a nő szívét, mi az, ami szinte mindennap terheli a gondolatait és ott vannak vele az emlékei, ha akarja, ha nem, pedig még egy szót sem mesélt róla és lehet nem is akarja megosztani mással a fájdalmát, mert ez a saját keresztje, amit nem akar mással is cipeltetni. Lehet a lényegtelen dolgokat ömlesztve adja ki magából, míg a mélyebb, súlyosabb dolgokat megtartja magának, hiszen nem értheti meg és nem érezheti át senki azt, amiről beszél. Mindenkinek a saját fájdalma, a saját gondja a legnagyobb.
'San Francisco? Nem. Las Vegas az otthonom. San Franciscoban bizonyára szükség van a járművekre, tekintettel arra, hogy ott sok ember él, de Vegasban egy darab sem, nekünk angyaloknak pedig semmi szükségünk nincs ezekre a négy kerék meghajtású kacatokra.' - és aki engem próbálna meg szállítóeszköznek használni, nem valószínű, hogy megérné, hogy egyáltalán választ kapjon a kérdésére, hogy nem túlságosan rövid darabon, elszállítanám ide, oda, amoda, meg cipekedjek helyett, mert nekem meg sem kottyan. Szám belsejét óvatosan rágcsálva rúgok el messzire egy úton heverésző kavicsot a sok közül, ami sebesen pattog végig a repedezett betonon, egészen amíg bele nem akad az egyik repedésbe, hogy ott pihenjen egészen addig, amíg valami más majd ki nem mozdítja onnan. Túl nagy a csönd és a béke körülöttünk, mintha mindenki nyugovóra tért volna, csak mi lennénk ébren az egész világon. Sehol egy vadászokkal, emberekkel teli kocsi, sehol randalírozó démonok serege, se egy - egy eltévelyedett angyal, akinek elege van a háborúskodásokból és szeretne valahol békére lelni, egy távoli helyen.
'De tudok. Miért?' - és ennyit a csöndről. Bár sejthettem volna, hogy ez nem fog sokáig tartani, hiszen nem is olyan régen ismerte be, hogy képtelen abbahagyni a szájmenését akár percekre is, valakihez vagy valamihez mindig beszélnie kell.
'Már lassan magam sem tudom, mit kérdezhetnék rólatok. Jelenleg egy dolog sem jut eszembe valamiért, de majd út közben gondolom úgyis megkérdezek egyet s mást. Kérdezz te nyugodtan.' - mégis mit kérdezhetnék? Az emberek ostobák, ostoba szokásokkal, ostobábbnál is ostobább jellemvonásokkal, ostoba értelemmel, ostoba és értelmetlen létezéssel. Mit szeretnék megtudni? Hogy nem érzik - e kellemetlennek a létezésüket. Miből gondolják, hogy nekik van joguk ahhoz, hogy egyáltalán levegőt merjenek venni? Miért nem érzik fölöslegesnek magukat egy istentelen világban, ahol egymásra sem számíthatnak?
'Most?' - persze, hogy most. Bosszúsan kieresztve a levegőt veszem le magamról kabátomat, amit két térdem közé fogok, majd sietve bújok ki szürke, mintátlan pólómból, amit az alakromra akasztok, miközben a fejemet csóválva nézek körbe, hogy nem jön - e esetleg hívatlan, nem kívánatos vendég, aki rögtön riasztja az erősítést, vagy esetleg egy szál magában úgy gondolja, hogy megvédi a territóriumát és nekem ront. Sosem szerettem, amikor kinőnek a szárnyaim, túlságosan bizarr és kellemetlen érzés, mintha két új testrész nőne ki a hátamból, amiket képes vagyok visszarajteni magamba, ha már nem használom őket. Bár a folyamat fájdalommentes és gyors, mégis kiráz tőle a hideg, hiába vannak meg az első pillanattól kezdve, nem tudok hozzászokni a furcsa, húzó érzéshez, mintha valamit kirántanának a testemből. Szénfekete szárnyaimat teljes hosszukban kinyújtóztatva mozgatom meg őket, ha már ilyen hosszú ideje használaton kívülre kerültek, ezzel pedig kissé fel is kavarom magunk körül a port és a koszt.
'Visszaöltözhetek?' - nézek rá hosszú percek múltán kérdőn, hogy eléggé megcsodálta - e a szárnyaimat és minden rajta lévő tollat, jól az emlékezetébe véste - e, vagy még szeretné esetleg simogatni, tollat tépkedni emlékbe, de akkor előfordulhat, hogy úgy meglibbentem a sértett szárnnyal, hogy hazáig repül. Szinte hallom a nyelve hegyén toporgó kérést: repítsem föl és tegyek vele egy kört a város körül, hogy milyen érzés lehet vajon repülni. Ha nem ez a kérdés következik, nem is tudom, hogy az pozitív csalódás lesz - e egyáltalán, vagy csak a szerencse, hogy tériszonyos, nem szeret repülni, vagy egyáltalán ez eszébe sem jut a nagy csodálkozások közepette. Emberek...

reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Régi gyárépület - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 20, 2019 11:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


An unpleasant visitor
Gabriel & Natalie
──────────── ────────────
«Szószám; 814• Zene; Walk me home»
« "Ant the angel answered her,
"I am Gabriel. I stand in the
presence of God, and I was sent to
speak to you and to bring
you this good news."»
Hihetetlen, hogy a pasas mennyi mindent ki tud kerülni. Beszélgetés kezdeményezéseim felére nem is reagál, kérdéseimre nem felel, szinte elengedi a füle mellett őket. Néz engem, de valódi kételyeim lennének, hogy lát is egyáltalán. Olykor a tekintete üvegessé válik, mint aki a saját gondolataival van elfoglalva. Drake szerelmére, én is így nézhetek ki, amikor ilyeneket csinálok? Mondjátok, hogy nem! Persze, hogy nem, hiszen sokkal szebb vagyok. Ezért is lehet, hogy most még csak egy apró sóhaj hagyja el az ajkaimat és megvárom, amíg elmúlik a gondolatainak a hatása. Annyira sok nem is lehet, nem igaz?
Csak egy baj van vele. Amíg ő nem beszél és beáll a csend, másra gondolok. Ilyenkor pedig kétségbeesetten próbálok kapaszkadót találni a külvilághoz, hogy ne kelljen a saját gondolataimmal foglalkoznom. Nem és nem akarok a lényegi dolgokkal törődni, elmélkedni rajtuk.
Tudom, hogy minden ember életébe egyszer jöhet el az igaz szerelem. Én voltam olyan szerencsés, hogy ezt idő előtt megtaláljam. Rengeteg szép év van mögöttünk. Természetes, hogy nem csak a jókra emlékszem, rengeteg gonddal kellett megküzdenünk. De tudtuk, hogy amíg ott vagyunk a másiknak, addig bármilyen akadály leküzdhető. Legyen az, hogy ő félvér, hogy én vadász vagyok. Hogy pukkancs jellemem többször sodor bajba, mint ellenkezőleg.
De ezen kár rágódni. Feledni sosem fogom, a fájdalom nem fog enyhülni. Hét éve nem enyhül és ehhez csak ritkán járul hozzá, hogy folyamatosan felszakítom a sebet. De itt van Wallenberg is. Valami történt, amiért újra felszakította ezt. A bizalom újbóli hiánya?
- Nem is érzed, hogy beszélgetni szeretnél valakivel? - teszem fel kérdésem szemöldököm ráncolva, visszarángatva magunkat a külvilágba. Őt is, magamat is. Itt már sokkal kellemesebb, lássuk be. - Nincs senkivel, akivel megosztanád magányos óráidat? - egy olyan szociális lénytől, mint én, vagy az emberek, ez egy teljesen jogos kérdés is lehetne. - Számomra teljesen elképzelhetetlen, hogy napokat, heteket ne beszéljen az ember valakivel. Uram ég, fél napig nem bírok ki emberek nélkül - vigyorodok el. -Vagy angyalok nélkül - emelem fel kezemet rá mutatva ,mint egyértelműsítve a jelenlegi helyzetünket.
Igen, igen, tudom. Teljes mértékben magam ellen beszélek. Mint mindig. Talán majd egyszer megszokja valaki.
- Wow. Szóval az angyali rébuszok nem csak holmi mese. Tényleg léteznek, legyen hát - emelem fel kezemet, védekezőleg, elhúzva a számat is. - Ha nem akarod bevallani a valódi korodat. Biztos szégyelled, hogy ennyire vén vagy, mi? - vonogatom fel a szemöldököm, hátha így jobban szóra tudom bírni.
Ha most látna Drake, vagy bármely társam. Nézd csak, Natalinek sem kell több, csak egy összezuhant lelkivilág, darabokra hasadt szív, hogy gond nélkül jópofizzon egy angyallal, ahelyett, hogy karóba húzná. Ahogy azt kellene. De tudjátok mit?
Vannak emberek, akik első pillanattól egy megfoghatatlan dolog miatt szimpatikussá válik. Akivel megvan a közös hang, egy húron pendültök. Akivel már az első pillanattól úgy viselkedtek, mintha ezer éve ismernétek egymást, annyira természetes a kettőtök kapcsolata. S lám, ha csak azt hitte bárki, hogy ez csak ember és ember között történhet meg, akkor tévedett. Nyilván angyal és ember között is létezik ez, hiszen milyen jól kijövök én ezzel. Bármennyi idő is teljen el, nem tudok egy angyalra még személyre tekinteni.
De ez egy remek kezdete lehet mindkettőnk számára. Így fogunk csak mi is fejlődni, nem igaz?
- Túléltem nem? - vigyorodok el, vállaimat megvonva. - Minden más már kevésbé számít az életünkbe. Csak tudod, mi emberek mindig szeretjük megragadni a részleteket és kiadni magunkból a negatív dolgokat… Ha túl sokáig ott van benned, az csak… felemészt belülről - vonom meg a vállam, elgondolkozva ezen egy kicsit.
Valóban furcsa ez. Panaszkodunk, holott már örülhetnénk annak is, hogy élünk. Kegyes velünk a sors.
Na meg a nagy flancokat!
Magunknak köszönhetjük, hogy még élünk. Így ha másnak nem, hát magunknak kell hálásnak lennünk.
A kocsimra vetül a pillantás.
- Várj! - ragadja meg figyelmemet egy mondat. - San Franciscoba nem járnak kocsikkal? Kérlek, ne mondd, hogy titeket használnak ott az emberek járműnek - vonom össze a szemöldököm és előre elszörnyülködöm.
A végén még tényleg imádkozni fogok Gabrielnek, hogy irtsa ki az embereket. De kérlek, add, hogy ne így legyen, oh angyal.
Mégis fintorgok még egy keveset, majd visszatekintek az autómra. Könnyedén legyintek egyet.
- Legalább borsot törhetek a főnököm orra alá - jelentem ki könnyedén. - Kellett neki szó nélkül lelépnie - az utóbbit már az orrom alatt motyogom inkább, miközben lepattanok az asztalról és összeszedegetem a cuccaimat.
- Fogadjunk, hogy nem tudsz csettintéssel tüzet gyújtani, mi? - kérdezem kifelé haladva a raktárból, hogy a város felé vegyük az utat.
Odakint mégis megállok egy pillanatra. Szemeimet lehunyva emelem a fejem az ég irányába. Mélyet szippantok a részegítő levegőből. Az akác, a bodza és talán a meggyfa virágának keveréke terjeng a levegőbe. Tücskök ciripelnek körülöttünk. Egy pillanatra minden nyugodt és békés. Szellő fújja meg hajam, emeli a magasba, majd vissza a hátamra. Minden gond és probléma elszáll vele együtt, kifújja belőlem.
Szemeimet lassan nyitom ki, majd folytatom az utamat.
- Mit szerettél volna megtudni az emberekről? - lyukadok ki a beszélgetésünk eredeti témájához. S ha már itt tartunk. - Megmutatnád a szárnyadat? - torpanok meg újra és tekintek fel a magas férfira. Kérdőn mégis kérlelőn.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 20, 2019 1:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Humans... disgusting
Natalie & Gabriel
Hide, every trace of sadness • szószám: 1221• Credit:

Az arca. Az arca megint elárulja, hogy ugyanott van fejben, ahol eddig, ahol nem akar lenni, de mégis kénytelen, mert a történtek nem hagyják nyugodni. Nem tőlem vár vigaszt, mivel én nem is tudhatok elvileg a történtekről, nem tőlem várja, hogy vállon veregessem felebaráti szeretetből és sajnálatból, nem tőlem várja, hogy azt mondjam, hogy tudom mi zajlik benne és megértem, átérzem, a csodát viszont tőlem várná, de leginkább Atyámtól. Adjuk őt vissza neki, mert ez nem helyén való, Dylan nem tett semmi rosszat, nem ártott soha senkinek és nem tehet arról, hogy ilyennek született. Ha egymillió ujjam lenne, se lenne elég ahhoz, hogy összeszámoljam hányszor hallottuk odafönt ezeket a szavakat, rimánkodásokat, könyörgéseket és zokogásokat, de csodák nem történhetnek mindig és ha mindenkit visszasegítenénk az életbe, talpalatnyi hely nem maradna. Nem mindenki képes ezt elfogadni, a legtöbben inkább sértegetik az Úr nevét, átkozza a Mennyeket és végeláthatatlanul kérdezi, hogy miért pont vele, velük kellett, hogy ez megtörténjen. Választ akar, egy olyan választ, amit úgysem értene meg és nem fogadná el, olyan indokot akar, ami számára észérvekkel felfogható és elfogadható, bár számukra ilyenkor semmi nem minősül annak. És a kérdés; miért pont őt kellett elvinni? A halál miért nem választott aznap valaki mást, az Úr miért nem másra mutatott a végtelen listáján? Még ha így lenne, hogy csak mutogat egész nap és véletlenszerűen választja ki azokat a szerencsétleneket, akiknek búcsút kell mondaniuk földi létüktől. A materiális lét egy előre meghatározott idejű dolog, ami előbb vagy utóbb mindenkinek lejár, de fájdalomdíjként minden embert vár egy örökké tartó élet, amit természetesen az határoz meg, hogy a földi létét hogyan élte le, Dylan esetében viszont sajnos sokkal többet nyomott a latba, hogy minek az ivadéka, szóra nem is volt érdemes, hogy amíg élt javarészt helyesen cselekedett, eltekintve attól az esettől, amiért ítéletet mondtak fölötte. De az időpont, az a fránya időpont. Sejthettem volna, hogy ez még nem azelőtt történt, hogy Menny és Pokol mindenkit kivetett magából, mert akkor a kevésbé emberi felének lett volna még egy második esélye, ami talán nem lett volna olyan kedves, szerető és megértő a nővel, mint ahogyan az még mind a mai napig visszavárja, de legalább ezen a világon lett volna, ami mondhatni megnyugtatónak számít, már ha szemet hunyunk a tény fölött, hogy a félvérek sokkal elvetemültebbek démontársaiknál és kacagva csinált volna Natalie csontjaiból szélcsengőt, hogy egyet említsek a kevésbé sem szerelmesekre illő tettekből, de tekintettel arra, hogy ez a dolog még olyan friss, hogy szinte nekem sajdul bele a szívem, inkább nem hozakodom elő csodálatos vigaszt nyújtó elméletemmel. Meg szerintem a nő is jobban jár, hogyha nem úgy emlékszik vissza kedves párjára, mint egy félőrült, aki épphogy nem ugatja a holdat. Ráadásul nem az egész bolygó halt még ki, köszönhetően annak, hogy fönt és lent minden bezárt, így könnyen találhat magának új párt. Sír még egy kicsit, emészti magát, felteszi a Mi lett volna, ha...? kezdetű kérdéseket, szitkozódik, gyűlöli azokat, akik a döntést meghozták és azokat, akik végrehajtották, a már soha meg nem valósuló közös álmaikat szövi tovább, majd egy idő után, talán hamarabb is, mint hinné, elkezd ezekre semleges érzésekkel gondolni, képes lesz vállat vonni és elengedni, mert még a magányos farkasok is falkához, vagy társhoz csapódnak végül, nem bírják az egyedüllétet. És az élet megy tovább.
'Kicsit másként. Én órákig képes vagyok csöndben elüldögélni, mégis csak perceknek érzem. Ugyanígy vagyok a napokkal, hetekkel, hónapokkal és évekkel, csak úgy elszállnak, mintha nem lenne jelentőségük.' - következő kérdése viszont megnevettet és fejemet a szék támlájára hajtva nézem a sötétségbe burkolózó plafont, ahol most nem látni a repedéseket, lemálló vakolatot, hiányos, lyukas részeket, miközben hagyom, hogy a lassan csituló kuncogás végigrázza minden porcikámat. Végül szélesen mosolyogva nézek az emberre és egyetlen pillanat erejéig agyam fellövi a gondolatot, hogy ezt az egyetlen példányt érdemes lenne meghagyni. - 'Nagyon sok éves és nagyon öreg. Ha a testem is elöregedne, akkor most nem tudnék így feküdni a széken, de nagyon ülni sem. Rengeteg ráncom lenne, lábfejemig érő szakállam, vagy még annál is hosszabb, hajam viszont nem lenne, ahogy fogaim sem és két napig tartana, hogy a gyár egyik végéből a másikba elsétáljak és még jó párszor el is aludnék séta közben, de még ezt az állapotot is túl fiatalnak mondanám. Inkább azt mondom, hogyha születésnapi tortát kapnék minden születésnapomra, akkor az a torta nagyobb lenne, mint az egész város, mert kisebben nem férne el a sok gyertya. De neked még elég egy kis kicsike is.' - rajzolok egy kis tortát a levegőbe, utalva a korára. Bár tudnám Atyám milyen jövőt szánt neki, mielőtt eltűnt! Lettek volna gyerekei, szép háza vagy egyedül ült volna egy mocskos matracon egy csótányoktól hemzsegő lakásban? Elégedett lett volna mindennel, amilyen van, vagy mindig lett volna valami, ami miatt sopánkodik? Mint most mondjuk a hiányos ablaka.
'Gondolom milyen jó lehetett.' - fordulok az autó maradványa felé, amire már nem kell a napelemet pocsékolni majd, így ezzel nem lesz gondja, ellentétben minden mással, ami ahhoz kell, hogy nagyobb távokat megtegyen belátható időn belül. De ilyet bárhonnan lehet szerezni! Mármint járművet. Vegas például tele van az ilyen ócskaságokkal, fölöslegességükből fakadóan pedig most a város melletti elhagyatott területen gyűjtik őket és hagyják őket magukra, hogy az idő és a természet elvégezze a dolgát rajtuk, s marja majd őket rozsda, költözzenek bele apróbb rágcsálók és élősködők, vagy hordják őket szét egészben vagy alkatrészként.
'Nálunk rengeteg ilyen eszköz van és csak fölöslegesen, mert senki nem használja őket, mi meg csak addig nyúlunk hozzájuk, amíg a város széléig eltoljuk és otthagyjuk bárkinek. Úgyhogy ha gondolod és nem akarod, hogy üvöltözzenek veled, majd megöljenek egy autó miatt, akkor tudok segíteni ebben.' - Gabriel és a vaj szíve! Szinte rosszul vagyok már magamtól, mert ennyi kedvességet utoljára ember iránt nem is tudom mikor tanúsítottam. Kimosom a számat szappannal vagy tudom is én. Lábaimat visszahúzva magam alá kelek föl a székről és dugom zsebre a kezeimet, majd teszek pár lépést a gyár kapuja felé, egyetértve a kimondatlannal; eljött a búcsú ideje. Visszafordulva a nő irányába töröm a fejem, hogy az elköszönést hogyan kell náluk fölvezeti, mert gondolom nem elég ha csak eltűnök minden szó nélkül, ahogy nálunk szokás, hanem kell egy lezárás, bár az ajánlatom épp elég lezárásnak minősül erre az évezredre, viszont Natalie hamar egyértelművé teszi számomra, hogy szerinte még nincs itt az idő, hogy elköszönjünk, ne is gondolkozzak olyanokon, hogy hogyan lenne a legudvariasabb távozni. Legalább kimondja, hogy inkább a védelmemre van szüksége, mint epés és goromba megjegyzéseimre.
'Ám legyen.' - bólintok beleegyezően és visszafordulva a bejárathoz szelem át ráérős léptekkel a gyárat, majd kilépek a kellemes estébe és miután a nő utolért a város felé veszem az irányt. Ez a kevéske idő már nem fog megártani a végső búcsú előtt.

reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Régi gyárépület - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 16, 2019 9:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


An unpleasant visitor
Gabriel & Natalie
──────────── ────────────
«Szószám; 1006 • Zene; Walk me home»
« "Ant the angel answered her,
"I am Gabriel. I stand in the
presence of God, and I was sent to
speak to you and to bring
you this good news."»
Figyelmesen hallgatom a monológját a látomásról, melyről kérdeztem. Valójában a lehető leglényegtelenebb kérdés volt, melyet el is engedtem volna. Nyilván ez az, amit megfog ő is. Már nyitnám a számat, hogy elmondjam, nem igazán lényeges már, mégsem leszek ennyire udvariatlan. Már csak azért sem, mert így több időm marad összeszednem magam. Az érzelmek hullámvasútját leolvashatja arcomról, ahogy halad előre a történetbe. Először csak összevonom a szemöldököm, majd felvonom a balt. Aztán a jobbot is. A balt pedig pár másodperc múlva leengedem. A homlokom ráncolását nem hagyom abba, lassan keresztrejtvényt is fejthetne rajta.
- Nem éppen ezekre gondoltam - hajtom le legvégül a fejemet az ujjamon pihenő gyűrűt figyelve. Fel sem tűnik, hogy már megint azt babrálom, körmöm hegyével a rubintot kapargatom. - De lényegtelen is - hiszen miként fogalmazhatnám meg, hogy olyan, mintha ott lettem volna vele a pokolban? Mintha előtte álltam volna, mintha… Nem is látomás, mintha valóság lett volna, csakhogy lényem fizikai része itt maradt, amíg a lelkem… - Hogy mi van a démonokkal? - nevetem el magamat, feldolgozva azt, amit mondd. Fejemet enyhén rázom meg mosolyogva értetlenül. - Na, azért ennyi időt nem adnék nekik. Hamarabb kezdenek el általában beszélni. Amennyit képesek kínozni ezek…
De itt újra csak elhallgatok. Nem tudom, hogy hova került a lelke - mégis honnan tudnám? De nem akarok erről újra csak beszélni. Nem akarok rá gondolni, nem akarom, hogy napom minden pillanatát az ő emléke igya át. Na jó, ez nem igaz, mert ha nem akarnám, akkor nem kényszeríteném magam újra és újra arra, hogy visszahozzam a gondolataimba. Az utóbbi időkbe egyre többször. Wallenberg eltűnése előtt már alig jutott eszembe. Már-már tudtam boldog és önfeledt is lenni, anélkül, hogy mart volna a bűntudat.
A bűntudat, hogy nem tudtam megmenteni, hogy nem tettem meg mindent. Hogy nem mentem el a végsőkig. Saját társaim fogtak le, a saját társaim nem engedtek a közelébe. Hiába örjöngtem, hiába vergődtem, vágtam őket orrba. Nem engedtek elbúcsúzni tőle sem a tárgyaláson, sem utána.
Kell ennél nagyobb büntetés? Még a testét sem engedték eltemetni, ki tudja, hogy merre nyugszik jelenleg. De nem, nem fogok erre gondolni, most nem tehet. Ha a tekintetem végtelen szomorúsággal töltödik is meg, akkor sem.
Wallenberg eltűnése olyan régi sebeket nyitott fel, melyet mélyen el kellett volna zárnom. A dzsin kiszökött a palackból és fogalmam sincs, hogy miként zárhatnám el őket. Az érintettel nem tudok beszélni. Nem tudok vele egyszerűen beszélni a bennem dúló háborúról. A kis hercegemet nem akarom ezzel zaklatni. Elégszer látott már romokba, hogy megfogadjam: többet nem fog. Harcolni fogok ellen. De mégis miként álljak oda Drake elé? Félek nem lenne szép vége.
Magamban úgy érzem, hogy néma percek múlnak el, de alig pár másodperc az, amelyet saját gondolatainkkal töltünk, közben figyelve a másikra is, természetesen. Tekintetem a kinti világra vetül. S ha már megjegyzi, hogy nem számolja az időket.
- Ti is úgy érzékelitek az idő múlását mint mi? - terelem el saját gondolataimat. Ha valamiben jó voltam mindig is az ez volt. Na jó, nem igaz. Elég sok mindenben jó vagyok, de ebben kifejezetten. - Egyáltalán hány éves vagy? - vonogatom meg szemöldökömet érdeklődőn. Talán kissé pajkosan. Tudom, tudom, illetlen vagyok és képmutató.
De vállalok minden hasonlót is. Figyelem, hogy miként nyúlik el a széken, szemöldököm újra a magasba röppen. Ellenbe vele a lábaimat bokáimnál összekulcsolva lógatom és érzem, hogy kicsattanok az erőtől.
Mármint tényleg. Sose éreztem magam jobb bőrbe. Mivel gyógyított vajon meg?
- Oh, hát - emelem tekintetem a plafonra, majd egy nagy levegőt veszek. -  a felettem élő manus eladta a zongoráját. De hát elég magasan lakik, a lépcsőház meg nem túl széles. Ekkor jött a zseniális ötlet! - csapom össze a kezem ráemelve tekintetem. Csettintve mutatok felé. - Emeljük ki az ablakon! Helyezzünk rájuk hevedert, mégis mi baj történhet, nem igaz? - ezután kezeimet kérdőn emelem fel a vállaim magasságáig. Arcom játszik, szemeim mosolyognak. Teljesen átélem a történteket, mintha színházba lennénk. - Hiszen teljesen logikus. Csak azzal nem számoltak, hogy az egyikük nem igazán van erejének teljébe, és hát a hevedert nem tudja megtartani. Miközben a másik, aki tartja meg egy pillanatra nem figyel oda - legyintek könnyedén, fújtatva is egyet. Egy momentum erejéig kinézek az ajtón, hallgatom a tücskök ciripelését. - hát igen, csak elengedték a hevedert, de hogy mentsék a zongorát, az utolsó pillanatba még meg tudták fogni. Az ám, de a fizika törvényeinek ők nem tudnak parancsolni - ajkamat ezúttal már csak bosszúsan húzom szét. - Nincs is jobb hajnalok hajnalán arra felkelni, hogy egy böhöm nagy zongora landol az ágyad mellett - bólintok, mintha tényleg nem lenne.
Fejemet könnyedén megrázom újra és megcsóválom közbe a fejemet.
- De a zongora legalább jól van - leengedték tőlem. Miközben mint egy fúrió ordibáltam velük, követeltem kávét, de csak egy bocsira futotta tőlük. Már amennyit kihallottam zakatoló agyamból. Aztán eltűztem kávéért, beszéltem egy ablakossal, talán pár hónap múlva lesz is újra ablakom. Addig meg…
De eme problémáim mind eltörpülnek amellett, amelyet valóban érezni kezdek, amikor eszembe is jut, hogy…
Barna lélektükreim az autóm maradványaira emelem. Persze nem láthatja, hogy mi is zajlik le bennem jelenleg. Vagyis nem igazán vagyok ennek tudatába.
- Oh a szentségit - hajtom le fejemet az ölembe, két kezemmel fogom meg tarkómat, ujjaimat összekulcsolom. Fejem így emelem fel, halkan nevetve szavaira, kezeim a nyakamra simulnak a hajamat előre simítva.
Ujjaim lassan csúsznak le onnan és csapok térdemre.
- Most caplathatok vissza a városba - sóhajtok. A szélén vagyok. A bázis a világ végén, nem mintha oda mennék.
Fogalmam sincs még, hogy merre is megyek. - Wallenberg meg fog ölni - nyögöm. Nem az egyetlen dolog, amivel megbíz, de tudja, hogy a kocsi a két szememnél is többet ér. - Rá se ránts - legyintek, lemászva az asztalról. - De hála neked tele vagyok energiával, szóval! - próbálom a dolgok jó oldalát nézni. - Azt hiszem, hogy a porral fogom egyenlővé tenni ezt a helyet inkább - se kocsim, se töltényem. A pisztolyomhoz sétálok, kényelmesen hajolok le érte és emelem fel.
- Nincs kedved egy kis városi sétához? - vigyorgok rá. - Befejezhetnénk a korábbi beszélgetéseket. Nem hinném, hogy sokat megtudtál rólunk - vonom meg a vállam. - Na meg jól jönne valaki, aki vigyáz a seggemre - vonom meg újra, mintegy mellékesen. Nem fogok neki hazudni, hogy igen részben kihasználom. Részben meg jól jön a társasága is. Van valami szórakoztató benne.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 16, 2019 7:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Humans... disgusting
Natalie & Gabriel
Hide, every trace of sadness • szószám: 1137• Credit:

Ha hagytam volna elég időt? Tényleg ennyire türelmetlen lennék? De hiszen hagytam, már jó ideje magához tért! Bal karomat hanyagul vetem át a szék háttámláján és tovább hintázva nézem a nőt némán, le sem reagálva haragos megnyilvánulását. Ha hagytam volna elég időt. Megáll az ész.
'Látomásokat? Attól függ, hogy hogyan érted. Ha látomás alatt az álmodásra gondolsz, akkor igen, mert ez nem különbözik a mesterséges altatástól, amit ti altatóhatású készítményekkel idéztek elő. Ha magadtól alszol el, vagy segítséggel, az agyad elkezdi feldolgozni az aznap történteket, vagy még korábbi, meg nem oldott problémákra akar megoldást találni, vagy végleg feldolgozni őket és túllépni rajtuk különböző emlékképekkel vagy fiktív történetekkel, amik ezekhez kapcsolódnak. Sokan azért gondolják azt, hogy nem álmodnak egyáltalán, mert nem mindegyik álom hagy mély benyomást az adott személyben, de sokszor még arra is nehéz emlékezni, amit intenzíven megéltél. Rögtön ébredés után még fel tudod idézni, de tegyük fel elmész tisztálkodni, reggelit készítesz, tehát elkezdődik egy átlagos napod, de hirtelen eszedbe jut, hogy... nem tudom... elfogyott a piros festék a padlóra, a pincédben őrjöng egy démon két hete és érdemi információt még nem szereztél tőle, ezek által már annyi impulzus éri az agyadat, hogy az álmodat könnyedén el is felejted, mert nem egy számottevő dolog és a tényleges, valós dolgok kiszorítják az emlékek közül. Vannak persze másmilyen álmok, amik hosszú hónapok eltelvéel is eszedbe juthatnak, de azok általában azért vésődnek be jobban, mert kapcsolódnak egy olyan történethez, ami a mindennapjaid részét képezi vagy képezte valamikor. Viszont ha olyan látomásra gondolsz, amit a bibircsókos, rongyos, színes kendős, sötét bőrű vándor asszonyok kiáltanak a vakvilágba, hogyha hozzáérnek a hajad szálához és elkezdenek őrjöngeni különféle kitalált történeteket, hogy lesz ötven gyereked, kétszáz unokával, de jól vigyázz, mert az ötvenből egy a vesztedet akarja, a válaszom igen, én is tudok ilyeneket. Csak akkor nem ájulsz vagy alszol el.' - és most hagyok időt az értelmezéshez, még mielőtt megint türelmetlennek lennék titulálva. De mit látott, hogy ezt kérdezi, mit álmodott? Testbeszédéből ítélve nem gondolnám, hogy örömteli volt, inkább... szomorú? Feltehetőleg. Az eddig a szék háttámláján keresztül vetett karom lóbálását abbahagyva könyökölök a támla tetejére és fordítom arcom kissé a kéz irányába, hogy államat könnyedén elérve kezdjem dörzsölni rajta a borostát, miközben hintázásom lassul némiképpen. Nem mondanám, hogy az udvariasság nagy erényeim közé tartozik, ellenben valószínűnek tartom, hogyha rákérdeznék puszta kedvességből, hogy ugyan mi viselte meg ennyire, egy olyan végeláthatatlan történettel lepne meg, aminek egészen a gyökerétől kellene elindulni, hogy felérjünk a fa legtetejére. Hallgatóságnak kitűnő vagyok, remekül tudom fenntartani azt a látszatot, hogy iszom a másik fél minden szavát, követem a cselekményeket, kezemben a történet fonala, a megfelelő helyeken bólintok vagy hümmögök, sőt még a feltett keresztkérdésre is tudok válaszolni úgy, hogy végig azt igyekeztem kitalálni, hogy az előttem lévő teáskanál végébe mi lehet belegravírozva, nem mellesleg időhúzásnak nem utolsó fogás valakit beszéltetni, de jobban szeretem én magam kideríteni a tényleges történetet. Úgyhogy merő kíváncsiságból csak; ki az a Dylan? Nem akarunk rágondolni, na de miért nem? Óóó! Csak nem szerelmesek voltunk? Ócska egy emberi tulajdonság, ami csak kiszolgáltatottabbá teszi az egyént, gyengévé és sebezhetővé, nem mellesleg szánalmassá, erre pedig tökéletes példa a drága testvérem. Meghalt az ember, sírdogál, szomorkodik és számára megállt a világ, itt ért véget a dal, alig számít már neki bármi is ezen a földön. Oh, a boldog percek! A közösen megélt pillanatok, csókok és ölelések, a gondolat és a biztos tudat, hogy megtaláltad azt, akit neked rendeltek az égiek, mert kiegészítitek egymást a különbözőségeitekkel és két külön élet az idő előrehaladtával egy közössé válik. Vajon Dylant is kulcstartóként szerette volna magánál hordani? Bár ha a józan gondolkodásom és levont következtetéseim nem tévesek, nem állítanám, hogy kettejük története boldog véget ért. És bizony nem! De nem ám. Szembesítsem azzal, hogy félvérként nem igazán fognak az Úr országában találkozni, viszont cserébe tudok szólni néhány szót annak érdekében, hogy Lucifernél egy ketrecbe kerülhessenek? Szám széle egyetlen aprót rándul, véleményemet mégis megtartom magamnak és jobbnak látom, hogyha hagyom egyedül megbirkózni egy olyan fájdalommal, aminek a sebe talán sosem fog összeforrni teljesen. Michaellel jobban járt volna. Ő átérezné a fájdalmát, ha nem is egészen, de tudná, hogy a nőben mi zajlik, mire gondol, mit érez és esetleg tudna egy - két támogató szót is mondani, míg én itt ülök semleges arccal és tanakodom, hogy hagyjam - e, hogy rám ömlesszen mindent, amiket az álma feltépett vagy csak engedjem tovasiklani?
'Órákat, nem számoltam.' - úgy gondolom a döntés megszületett. Államat elengedve tűröm hátra szőke tincseimet és a hintázást abbahagyva nyúlok el kissé a széken, két kezemet pedig hasamon összekulcsolva kezdek el malmozni. Nem vagyok túl jó véleménnyel? Eltaláltad! Hát még ha tudnád, hogy mennyire nem, már itt se lennél. Két lábamat egymáson keresztbe téve nézem cipőm mocskos orrát és szórakozottat kezdem el ütögetni őket egymáshoz.
'Miért törik be az ablakot zongorával?' - pusztán ez az egyetlen kérdés merült fel bennem. Hogyan és miért dobálnak be az emberek mások ablakán zongorát? Itt vannak a világ végén, a teljes világ pusztulásának, saját fajuk kiirtásának a szemtanúi és ahelyett, hogy összefognának és együttes erővel mutatnák meg a világnak, hogy nekik még van létjogosultságuk, bennük több van, mint a fáról lemászott majmokban, mit csinálnak? Zongorát hajígálnak. Ezt már csak azért csinálom végig, hogy nekem ne mondhassa senki, hogy nem próbáltam meg igazán, egyezség ide vagy oda, kész. Ültömbenkissé mocorogva nézek föl az újabban élettel teli Nataliera, akiből ki sem nézné az ember, hogy őt egyáltalán érik vagy érték bármikor tragédiák az életben. Arcára újfent kiült derűs mosolya, amit akkor sem tud elrejteni, ha nagyon próbálkozik, vagy dühösnek akarja mutatni magát, tettrekészségéről nem is beszélve. Általában ezek azok az emberek, akiknek pokolian fáj belül minden egyes tragédia, de vívódását és küzdelmét a világ felé alig, vagy egyáltalán nem mutatja. Most mégis megint rosszul van. Megint mi történt?! Óóó...
'Hát mondanám, hogy tényleg nagyon szívesen, de a járműved jelenlegi állapotáért valamilyen szinten én is felelős vagyok.' - ülök fel normálisan és fordulok oldalra, hogy én is lássam az autó jelenlegi állapotát, amin nincs mit szépíteni; olyan lapos, mint a fal. Na jó, majdnem olyan lapos. Visszakönyökölve a karfára vakarom meg fejemet, de ezen semmilyen olaj, hamu vagy csoda nem segít, csak egy jó szakember.

reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Régi gyárépület - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 15, 2019 6:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


An unpleasant visitor
Gabriel & Natalie
──────────── ────────────
«Szószám; 760 • Zene; Walk me home»
« "Ant the angel answered her,
"I am Gabriel. I stand in the
presence of God, and I was sent to
speak to you and to bring
you this good news."»
Hiába lapogatom a mellkasom alatti bordarészem a fájdalom nem szökik a csontjaimba. Kínzó érzése nem villan fel elmémbe. Teljesen… Nem érzek semmit. Ahogy levegőt is remekül tudok venni, az esés következtében megkoccant tüdőm nem hörög, nem fröcsög. Talán még azt is meg tudnám kockáztatni, hogy szerveim jobb állapotban vannak, mint új korukba.
- Mh - jegyzek meg ennyit magyarázata hallatán. Még fel kell dolgoznom, hogy mi is történt pontosan. Pillanatképek játszódnak le lelki szemeim előtt. A falhoz vágás, a megannyi démon. A férfi, ahogy harcol velük, az a menő fény, mellyel elkárhoztatta a démonokat. - Mh - mondom még egyszer, ezt már egy kissé másmilyen hangsúllyal. Inkább elismerően. Meg kell hagyni, hogy remek harcos az angyal. Ha ő ellene kellene kiállnom egyedül… Nos hát nem sok esélyem lenne.
Többed magammal? Talán sok emberre nem tud annyira odafigyelni. De ez a helyzet egyelőre nem áll fenn és mindkettőnk érdekébe remélem, hogy ez így is marad. Egyéb esetben… Nos hát az kellemetlenséget tudna szülni mindkettőnk számára. Ugyanis mindketten hálásak lehetünk azért, hogy megmentettük a másikat.
- Köszönöm - köszörülöm meg a hangom. Az utolsó hangsúlyt már felcsattanva ejtem ki. - Ha hagytál volna egy kis időt, akkor mondtam volna magamtól is - ülök fel az asztalon. Jobb kezem a halántékomra szorítom, hátha a nyomással enyhíteni tudom a nyomást. Feszültség, vagy harag tekintetembe mégsincs, amikor rátekintek.
Fejemet félrehajtva szemlélem ehelyett a pasast és igyekszem nem az álmomra gondolni.
- Okozhat látomásokat az altatásod? - kérdezem gyanakodva. Annyira valós volt, annyira… Mintha ott lettem volna. Éreztem a pokol tüzét a bőrömön, éreztem miként égeti végig a légcsövemet a forró levegő, ahogy beszívtam. Annyira valóságos volt kezének érintése.
Újra érzem, hogy tüdőm nehéz, nehezen veszem a levegőt. Jobb tenyerem most a szegycsontomra nyomom és nagy levegőt veszek. Ajkamba harapva tekintek le a földre. Ennyit arról, te hülye, hogy nem gondolsz rá. Nem, nem fogom az arcomat végigsimítani, hogy tényleg ott érzem-e még az érintését. Nem állítom, hogy nem álmodtam már vele, hol a mennybe, hol a pokolba, de ez… Sehol sem volt még az eddigiekhez.
Sandán nézek fel újra az angyalra. Nyilván őt sejtettem emögött a trükk mögött.
- Későre - ismétlem meg és az ajtó irányába tekintek. A holtak még itt vannak. Porhüvelyek lennének, vagy saját testes démonok? A kutyák testei is itt hevernek. A helység legtöbb részét vérük borítja. Figyelem a nyitott, kétszárnyú ajtót, az ég fekete takaróját. Apró pontonként helyezkednek el rajta a csillagok, a hold nem világít most, ürességet mutat. - Mennyit aludtam? - teszem fel gyanakodva a kérdést. A tavasz már a nyakunkon, de nem sötétedik már olyan korán.
A tücskök lágy ciripelése töri meg a beszélgetésünk között beálló csendeket. Már ha hagynám, hogy leüljön. Kell pár pillanat, talán pár perc is, mire újra összeszedem magam annyira, hogy azt a könnyed nőt mutassam, akinek láttatni akarom magam. A mindig jókedvű, a mindig kedélyes és akinek mindig van mindenre valami megjegyzése, függetlenül a témától. Mosolyomat hamar visszanyerem, talán az előbbiek miatt is lehet, hogy hagyom végigmondani neki a monológját, mely közepén nevetem csak el magam jókedvűen.
- Nagyon nem vagy jó véleménnyel rólunk, igaz? - tekintek rá csillogó szemekkel. Eldöntöttem. Nem fogok foglalkozni az itt történtekkel. Nem most és nem itt. Persze ezt mondtam Wallenbergre is. Tegyük hozzá, hogy eme nagyon is jól sikerült, szóval ha így haladok ez is össze fog jönni. - Szóval, mi emberek csak ennyit csinálunk - összegzem szavati. - Jó nekik. Fogalmam sincs, hogy az átlag ilyenkor mit csinál. Az utóbbi hónapokban én ilyenkor jártam dolgozni - vonom meg a vállam. - Vitatkozni nincs kivel otthon, kivéve amikor az ablakod törik be egy zongorával - vonogatom meg újra csak a vállamat. Vacsorát, na azt szoktam csinálni.
Érdeklődésére azonban csak kedvesen mosolygok rá és könnyedén rázom meg a fejemet.
- Semmit, ez szokatlan - vonom össze a szemöldököm. - Valahogy hozzászoktam, hogy minden ilyen helyzet után azért még napokig kínzó fájdalmat érzek számtalan porcikámba. Az előre behűtött túró már ott díszeleg a hűtőmbe, most szomorú lesz, hogy nem tudom felhasználni - húzom el a számat. S ebben a pillanatban jövök rá: lehet, hogy ő nem értékeli annyira a vicceimet, mint a társaim, kik már elég régóta ismernek. - Csak vicceltem - hajolok előre, kezemmel csapva finoman combjára, majd vissza az asztalra. - Tényleg köszönöm. Tényleg hálás vagyok - mondom komolyan, ám a mosoly ott játszik ajkam szegletébe.
- Szóval hol is tartottunk, mielőtt a társaságunk… - kezdek bele, a combjaimra csapva, vissza is térve az eredeti témára, ha a feje felett nem néznék el és nem látnám meg az autómat. Vagyis azt a valamit, ami maradt belőle. Arcom hirtelen sápad el, minden vér kifut belőle.
- Ne mondd, hogy… - lehelem. Saját tepsi épségemmel kapcsolatban nem volt ennyire meggyötört az arcom, mint látva a roncsot. A drága kicsikémet, amelyet évek óta dédelgettem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 13, 2019 10:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Humans... disgusting
Natalie & Gabriel
Hide, every trace of sadness • szószám: 773• Credit:

Az órák egyre csak telnek, míg a vörös borítású könyv lapjai egyre fogyatkoznak, ahogy az épületen kívüli világosság is. Néhány madár vette a bátorságot, hogy visszatérjen fészkébe a falak közé, mielőtt rajtuk üt az este, bár a mindent elborító sötétségnek még várnia kell egy keveset. Nyúlnak a sötét árnyékok, szemtelenül növik túl gazdáikat, a régi gépeket, a lógó és mozdulatlan láncokat, szekrényeket, melyek már mindenbizonnyal az ember hozományai voltak, s legfőképp minket. Torz árnyékom zord óriásként nyúlik a bejárat irányába, hatalmas lábai egybeolvadnak a nő átmeneti fekhelyével, vagy az egyetlen hellyel, ahol álomra tudja hajtani a fejét. 'Na és, mit tanultál az emberekről?', kérdezné Michael, ha most itt állna mellettem és kárörvendő mosolyával kellene farkasszemet néznem és várná, hogy igazat adjak neki egyetlen emberrel történő találkozás után, hogy ezek a meztelen fára mászók mégsem annyira borzalmasak, hogy a továbbiakban is tervezzem teljes kiirtásukat. Nem borzalmasak, egyenesen rettenetesek! Ez a heverésző egyed kulcstartót akart belőlem csinálni és hordozni magával, mint valami élettelen, értelmetlen tárgyat, magatehetetlen kis szerencsétlen, apró testemet akarta megalázni olyanokkal, hogyha nem hallgatok el, akkor a számba töm valamit, ami éppen a keze ügyébe akad, ezekbe belegondolni sem szeretnék, arról nem beszélve, hogy szórakozásból addig pörgetne, amíg gyomrom amúgy is csekély tartalmát ki nem adom magamból és még nem is tud arról, hogy én vagyok Gabriel. Nem túlzás arra gondolni, hogy akkor sokkalta nagyobb kínoknak vetne alá kulcstartóként, mint az imént felsoroltak, de ebből is látszik, hogy ezeknek szimplán az okoz örömet, hogyha a náluk gyengébbeket szenvedni látják, mert ez őket megnevetteti, jobb kedvre deríti. Nyilván, hogyha ezek velük történnének meg, jogtalannak tartanák, hogy ezt velük nem lehet megtenni, mert kegyetlenségnek minősül. Nem gondolnak bele abba, hogy amit ők megtesznek másokkal, azt más is ugyanúgy megteheti velük. Homlokomat masszírozva csapom be a könyvet és rakom az ölembe, hogy a vörös borítás sarkát kapirgálva forduljak a gyár szemei felé és nézzek ki az egyre sötétülő égboltra. Kell nekem ez az egyezség egyáltalán a testvéremmel? Egy alkut bármikor fel lehet rúgni, még csak nem is kell megindokolni, bár úgy gondolom, hogy én esetemben még indoklásra sem lenne szükség, tudná mi áll a háttérben. Nem lenne egyszerűbb csak azt mondani Amarának, hogy rendben, segítjük a másikat és boldogan kiürítem a bolygót? Újra Paradicsom lenne belőle, újra kezdődhetne minden élet, ami embertől mentes, a Föld fellélegezne, hogy milliárdok terhét és rongálását dobhatja le magáról, Lucifer pedig odalenn egy percig nem unatkozna, annyi feladata lenne.
A kellemes kora esti csöndet, a tücskök szakadatlan ciripelését hosszú idő után egy kérdés szakítja félbe, minden előzmény, nyöszörgés és mozgolódás nélkül. Fejemet a nő felé fordítva tekintek végig rajta és állapítom meg, hogy nem lesz ennek különösebben semmi baja, legfeljebb az, hogy a hosszúra nyúlt pihenés miatt este majd nem tud elaludni egyhamar.
'Elaltattalak és meggyógyítottam a sebeidet. Belső vérzésed volt, belehaltál volna. Illetve nagy általánosságban haltál volna bele, jelen esetben csak fájt volna nagyon. De szívesen, ettől függetlenül.' - a hála legkisebb jelét sem mutatva vizsgálja meg magát, rólam csak annyira vesz tudomást, hogyha hirtelen eltűnt volna a bal lábfeje, akkor legyen kit faggatni és fenyegetni a keletkezett hiányosság miatt. Emberek. Épphogy nem fintorodom el, ajkaimon mégis apró remegés fut keresztül, ahogy súlyomat a szék hátsó részére helyezem teljesen és az első két lábát a földről fölemelve kezdek rajta hintázni, lábaimat pedig még mindig az asztalon tartom.
'Nem, ez nem az, ez még mindig a ti világotok és elég későre jár. Pontosabban kezd későre járni. Gondolom otthon mindenki csinálja a vacsorát, lemossa magáról az aznap ráragadt koszt és port, veszekedik a vele egy háztartásban lakókkal, újságot vagy könyvet olvas vagy még nem tudom mit szoktatok csinálni, ha eljön számotokra egy napnak a vége. Bármiféle fájdalmat tapasztalsz? A fejfájás jelen esetben nem számít, megszállás után átlagos dolog.' - ringatom magam előre és hátra, a könyv sarkáról pedig lassan eltűnik a szép vörös borítás és előbújik az egyszerű, barnás kartonlap. A további rongálásokat elkerülve ütögetem meg kétszer a fedlapját, mire Moby Dick magától visszaúszik arra a helyre, ahonnan hozzám került. Lábaim lekerülnek az asztalról és a földön landolnak, de a hintázást tovább folytatom és újfent az ablak felé fordulva vizsgálom az apró, fényes csillagokat és a növekvő holdat.

reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Régi gyárépület - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 08, 2019 11:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


An unpleasant visitor
Gabriel & Natalie
──────────── ────────────
«Szószám; 885 • Zene; Walk me home»
« "Ant the angel answered her,
"I am Gabriel. I stand in the
presence of God, and I was sent to
speak to you and to bring
you this good news."»
Wallenberg álombéli megjelenése nem nyugtatja meg zaklatott bensőmet. Mintha még inkább csak rátenne egy lapáttal. Nem tudok mit kezdeni ezzel. Nem tudok mit kezdeni azon emlékekkel, amelyeket láttam. Egyszerűen ez túl sok számomra. “Csak” egy ember vagyok, mondják.
Oh, de komolyan Natalie. Ha a főnök túlélt egy lovast, nehogy már rajtad kifogjon egy kis senkiházi. Amikor csak pár percre sem szállt meg! Lényegébe még az emlékeidbe sem volt ideje belenéznie - nagy szerencsémre.
Kényszeredetten nevetek fel szavaira, melybe belesajdul az összes bordám, a tüdőm. Akaratlan köhögés lesz úrrá rajtam, kettő köhintés között azonban felfogom teljesen, hogy mi is történik.
Úgy pattanok fel, mint egy rugó, sőt mi több, sokkal gyorsabban és ívesebben. Arcom fájdalomba torzul, ám ez mégsem akadályoz meg abba, hogy az angyalra vessem tekintetem. Előző megjegyzésére jobb időszakomba tudnék mit reagálni, ám most a saját magam által gerjesztett pánikon kell túljutnom.
Egyszerű javaslatára megrázom a fejemet. Szédülésem csak tovább rosszabbodik. Érzem, ahogy szám bizsereg, az összes vér a fejembe tódul. Szédülök, de nemcsak a fejemet ért ütés miatt. A gondolat, a tudata annak, ami nemrég velem történt.
- Nem kell - tiltakozom remegő hangon is. - Jól leszek - teszem hozzá. Nem vagyok jól, ezt a hülye is láthatná, hát miért is tennék úgy. Le kellene szállnom.
Le akarok szállni. Lábaimat emelném, ám érzem, hogy minden erő kifut belőle. Bokáim megremegnek, térdeim összekoccannak.
- Ugyan már, pár percre tartott fogságba? Mit árthat ez? - csattanok fel akaratlanul. Nagy levegőt véve, kidüllesztett szemekkel tekintek a férfira. A levegőt kapkodom. Nem fogom elfogadni a tudatot, hogy ily gyenge legyek, még akkor is ha érzem a porcikáimba: megviselt.
Haza. Mégis hova? A helyre, ami most romokban hever a felső szomszédom miatt? Nincs otthonom és senki sem fog befogadni. Legalábbis nem fogom őket megkérni és még csak el sem fogadnám. De ez megint más dolog.
Tiltakozva rázom meg a fejem újra. Látom, ahogy nyugodtan, szenvtelen arccal lép mellém. Nyugalma nem hat rám, inkább csak tovább korbácsolja az idegeimet, a pattanásig feszülnek. Tenyereimmel támaszkodva tiltakoznék, csuklóm mégis megremeg. Tehetetlenül dőlök vissza.
A homlokomra simuló kezének csuklojóára simulnak ujjaim. Félig lehunyt szemekkel tekintek rá. Ajkam megremeg egy pillanatra.
Gyenge vagy Natalie.
- Köszönöm - lehelem elhalóan. Köszönöm, hogy megmentett, hogy nem engedte, hogy egy démon tegyen a magáévá. Hogy visszahozott a valódi testembe. Nem kellett volna megtennie. Nem volt semmi oka erre. Kölcsönösen irtja egymást a két faj.
Mégis megtette. Hálám nem marad el, maradéktalanul.
Mintha altatás alá helyeznének, csak hogy nem kell semmit sem beszívnom hozzá. Nem hallom hozzá az Ő nyugtató hangját.

Eltűnök a végtelen magányba. Örvénylő fekete métely vesz körbe. A levegőt még mindig nehezen veszem, kapkodom. A táj lassan alakul át, fokozatosan. Talpam alatt mintha megrepedne a föld, vöröslő láva folyik át. A meleg szinte elviselhetetlen, az a fajta, ami csak jobban hatással van a légzésedre. Amikor a forróságot mélyen leszívod és csak éget belülről. Hiába teszem torkomra a kezemet az érzés nem javul.
Körülöttem minden láva. Forró szél hasít, mintha tüzet fújna magával. New York egy lelakottabb városszakaszán át. A ház aljába pedig ott áll Ő. Meggyötört testtel, megtört tekintettel. Mégis mosolyog, ahogy meglát. Tekintetem egyszerre telik meg könnyel, de nevetek is.
Az álmom kihatással van a valódi testemre. Mosolygok.
Oldalamra szorított kézzel sétálok hozzá.
- Dylan - ejtem ki a nevét, de ő csak áll. Vasláncai tartják fogva. Kezét nyújtja fejém, mert véres. Körmei nincsenek már, ujjairól a bőrt lehúzták. Megtorpanok előtte. Teste több sebből is vérzik, patkányok szaladgálnak körülötte. Kezem felemelve simul karjára a kezem.
Simul az angyal karjára a kezem.
- Dylan - mosolygok rá. Közelebb lép, ám nem enged. Kezem fogja meg.
- Nem kellene itt lenned. Neked nincs helyed a pokolban, édesem - szól mély, rekedtes hangján.
Szemem könnyel telik meg. Bőrtelen, véres kezével simít végig arcomon. A rég vágyott érzés hatására összerezzenek. Tekintetem lehunyom. Keze nem áll meg az államnál, tovább halad a nyakam irányára, a szegycsontomra simul. Kebleim között tér le az oldalamra.
Fájó bordámra simulnak ujjai.
Mintha rám kenne valamit, mégsem tudok rá figyelni. Libabőrössé válok, minden szőrszálam apró pontként jelenik meg oldalamon. Enyhén megremegek a puha érintés alatt.
- Nincs itt a helyed, térj vissza a sajátjaid közé - mosolyog rám. Mintha a fájdalom, mely a lényét, lelkét járja körbe nem marná. Mintha nem akarna ordítani. Még most is engem helyez maga elé.
Lezárt pilláim alól néma könny indul útjára. Álmomba végiggördül arcomon, államon megáll, ám leesni már nincs ideje. A pokol melege rögtön magába szívja.
A valóságba csak szemem mellett gördül le, elhalad fülem mellett, hajam szívja fel.

Nem tudom, hogy mennyi idő telik el, míg némán állunk egymással szembe. Koporsófedeleim megremegnek. Érzem szívembe a kínzó fájdalmat, mely újra és újra belém költözik, melytől nem hogy nem szabadulok, de nem is szeretnék. Szemhéjam mögött íriszeim keresik a világosságot. Első mozdulatom mégis az, hogy bal hüvelyk és mutatóujjammal ellenőrzöm, hogy jobb kezemen ott pihen-e a rubint köves gyűrű.
- Mit tettél velem? - kérdezem, hiszen máris nem érzem a kínzó fájdalmat az oldalamba. Gyanakodva nyitom ki szememet és támaszkodom a könyökeimre.
Letekintek magamra, felhúzom trikómat. Ám a már többször megszokott kéklő, fekete foltok helyett… Csak saját bőröm színét láthatom. Gyanakvón tekintek az angyalra.
- Sose voltam a mennybe, de ez nem lehet az - vonom fel az egyik szemöldököm, miközben próbálok humoromhoz visszatérni. Azonban eszem ágába sincs felállni. Dehogy is. Még a végén újra csak összeesnék. Helyette felülve, lógatom le lábam az övéi mellett. Figyelem a könyvet, mit a kezébe tart, szemöldököm újra a magasba szalad.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 08, 2019 9:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Humans... disgusting
Natalie & Gabriel
zenei aláfestés • szószám: 979• Credit:

Miért véded most őket? Hamarosan ezt fogja kérdezni mindenki, aki él és mozog. Én, aki az életemet tettem fel arra, hogy ezeket a szőrtelen semmirekellőket, akiknek a létének kevesebb értelme van, mint egy hangyáénak, mind az utolsó szálig el fogom pusztítani, nem kímélve férfiakat, nőket, gyermekeket és kényszerítem arra Lucifer öcsémet, hogy a legválogatottabb módszerekkel büntessen meg minden lelket egytől - egyig, ma mégis megmentettem egyet ezek közül, többszörösen, még ezt is hozzátenném. Michael pedig pont ennek nem volt a szemtanúja. Hogyan bizonyítom be neki? Az én szavamnak végképp nem hinne, esetleg hogyha a nőt elviszem elé és megkérem, hogy mesélje el a történteket Gabriel, illetve Samariel csodás életmentő tetteiről, még akkor is kételkedne, hiszen a nő tudatát befolyásolhatom és mondathatok vele bármit. Miért védem most ezeket? Mert az életben maradásunk, a szabad akaratunk a tét. Borostás államat dörzsölve pillantok Natalie felé, hogy egyáltalán vesz - e levegőt még, majd amikor egyértelmű jeléről, fölemelkedő majd lesüppedő mellkasáról megbizonyosodom, tekintetem az asztal időtálló vas lábára szegezem, s ajkaimat kissé csücsörítve mélázom el a gondolton, hogy nem lenne rossz ötlet démon csapdákat felállítani, amíg az emberszabású tudattalanul fekszik. Ugyan minek? A kutyák úgyis hírül viszik többi gazdáiknak, hogy velem továbbra sem jó ujjat húzni, na meg persze bizonyos ideig ezzel az emberrel sem. Aki pedig nagyon ide szeretne jönni, annak a száját semmilyen csapda nem fogná be, illetőleg, aki nagyon szeretné közölni a nővel tényleges kilétemet az talál rá olyan alkalmat, amikor nem leszek a közelében, tehát hamarosan bármikor elmondhat lesz neki, hogy túlélte Gabriel arkangyalt, akibe ki tudja mi a fene ütött. S hogy mit fog reagálni? Az már nem az én gondom, hogy hogyan dolgozza fel. Hátamat az asztalhoz közelebb álló rozsdás, olajfoltos munkagépnek vetem és csak akkor hagyom abba állam monoton dörzsölését, amikor a nő suttogva, sőt inkább elhaló hangon megszólal, mint aki már csak el akar búcsúzni a világtól.
'De sokkal jobb, mint nálatok, ezt tegyük hozzá.' - még a szemeit sem nyitotta ki, alig van magánál, de már megpróbál sértegetni. Nincs ennek semmi baja, vagy ha van is, kiheveri. Kezeimet leeresztve dugom őket kabátom zsebeibe és az asztal felé fordulva figyelem, ahogy Natalie igyekszik minél jobban összeszedni magát és azt mutatni, hogy egyszerű kis semmiség történt vele, mintha ez számára mindennapos lenne.
'Jobb lenne, ha még egy kicsit visszafeküdnél és megpróbálnál pihenni, aludni, csukott szemmel feküdni. Egy démoni megszállás megterheli a testet és az elmét, a lelkedről nem is beszélve. Nem egyszerű feldolgozni a képeket, amiket a démon láttat azokkal, akiket megszáll, vagy látni enged. Borzalmas dolgok ezek, nem embereknek valóak és pont ezért használják fel őket, hogy az akarat minél hamarabb megtörjön, az elme összeomoljon és a megszállott már ne is akarjon harcolni az ellen, ami történt vele, aminek a démon őt aláveti. Nem segíthetek ebben, hogy ne lásd ezeket, amiket benned hagyott emlékképekként, de itt maradhatok veled, amíg úgy nem érzed, hogy haza akarnál menni és tudod, hogy meglennél már egyedül is.' - figyelem az ember testbeszédét, a reszketését, hallgatom kapkodó és apró légvételét, tekintetéből és egész lényéből félelem árad. Itt az ideje pihenni. Némán lépek az asztalhoz és ellentmondást nem tűrően, mégis óvatosan, hogy egyetlen csontját se törjem fektetem vissza a hűvös vaslapra, s még mielőtt tiltakozásba kezdene csúsztatom tenyeremet a homlokára és altatom el szempillantás alatt. És a hörgő légzéssel mit kezdjek? Tarkómat lassan vakarva fintorodom el és nézem föl emelkedő majd lassan lesüllyedő mellkasát, hallgatom reszelős légvételét, miközben lemondóan kifújom a levegőt és leeresztem a kezemet magam mellé. Nem tartom valószínűnek, hogy ennek a törékeny, mihaszna testnek túlságosan jót tett az, hogy felbukott és repült néhányszor...
'... ha pedig nem segítek, akkor itt fog szenvedni a nyakamon.' - fújok ki egy vékonyabb szőke tincset az arcomból, majd megelőzve visszahullásának lehetőségét simítom hátra a többi közé. Vissza nem vihetem, akárhol is van az a vissza, a város szívébe, mert ezek az apró aggyal rendelkező emlősök előbb rontanának rám őrjöngve mindenféle fegyverekkel, csapdákkal, pecsétekkel és még ki tudja mit kerítettek elő a föld alól is, mintsem megkérdeznék, hogy mi történt a társukkal és hagynák is, hogy végig mondjam a történteket, hogy utána orvos, már ha maradt még ilyen, ellássa. Nem. Mire eljutnék egyáltalán oda, hogy ki vagyok és miért cipelem a nőt, aki a saját lábán távozott, de már segítséggel jött, emez háromszor hal meg és támad fel. Bosszúsan kifújva a levegőt nyúlok be kabátom egy másik belső zsebébe és húzok belőle elő egy apró üvegcsét, benne áttetsző folyadékkal. Nehezebb időkre tartogattam, nem tagadom, de két beosztott fejének a leordítása között is tudok újabb adag olajat facsarni a szárnyaimból, ha nagyon muszáj. Sietve, mintha nem lenne enyém a világ minden ideje, hanem csak másodpercek állnának a rendelkezésemre, húzom fel Natalien a felsőt, épp annyira, hogy hozzáférjek a sérült, fájó területhez, amit igazság szerint nem is kell sokáig keresni, mert egy egyre terjeszkedő lila folt éktelenkedik az oldalán. Kapkodva tekerem le a kis kupakot az üveg nyakáról és löttyintem az olajat egyre sötétlő bőrére. Még szerencse, hogy nem kell belemasszírozni. Félredöntött fejjel nézem és várom az azonnali hatást, mialatt visszatekerem az üvegcsére a kis fémkupakot, hogy utána a mögöttem termett székre leüljek, lábaimat kényelmesen keresztbe téve rakjam fel az asztalra és tekintetemet elszakítva a sérüléstől kezdjem el olvasni Moby Dick csodálatos kalandjait.

Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2