Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• New York-i edzés; Dex és Asa •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 04, 2020 10:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Adexael & Asaliah


C
sak a fejem ingatom szavaira, azt hiszi palira vehet? Pont engem? Ó ne már!
-Hideg volt? Vegyél fel tundra bugyit. A fásli másra jó.-pillantok rá kissé morcosan. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt érdemlem tőle. Ugyan komolyan mondja ki szavait, de nem tudok hinni neki, én is kintről jöttem be. Cseppet sincsen hideg. Egy szabályt kapok ami nem teljesíthetetlen, csupán földre kell vinnem a Főnököt, hogy én nyerjek. Rendben nem gond, de kilátásba helyezem, hogy lesz szíves lekapkodni magáról a gyolcsot, mert ha nem teszi akkor kénytelen leszek én megtenni helyette. Határozott hangon felel én pedig vidoran döntöm oldalra a fejem.
-Majd télen fázzál! Illendő volna megtisztelned azzal, hogy normálisan nézel ki!-csattan élesen a nyelvem a válasszal, nem bohóckodni jöttem ide. Egy fél lépést téve felé tárja szét karjait és hergelni próbál. Sunyi pillantásokkal méregetem a karját. Nem lesz ennek jó vége ha ezt akarja.
-Nyugi, én nem próbálkozom, hanem megteszem. De ezt te tudod nagyon jól.-vigyorgok rá, majd magam elé emelve kezeimet megindulok Dex felé, kezdésnek nem tervezek nagy cseleket bevinni, egyszerű jobb horoggal indítok amit alkarjával tompít, nem lépek hátrébb, jobb kezemet visszahúzom védekezésbe és balról indítok ütést, amit szintén hasonlóan hárít, így jobb tenyerem kézfejére simulva fogja satuba, míg a ballal a fáslis alkarjára markolok rá. Ám megállok a mozdulatban, nem tépem le róla viszont el sem engedem.
-Vedd le Dex! Vagy add is fel. Nem akarok bohóckodni. Mi van veled?! Mi történt veled?-tekintetét keresem, komolyan pillantok szemeibe, nem értem miért csinálja ezt. Aztán gondolok egyet és kettőnk közé emelem a lábam, karját még mindig fogva támasztom ki magam, és ha nem mozdul, nemes egyszerűséggel mellkason talpalom, eleresztve kezét hagyom hogy hátra tántorodjon. Akkora erőt viszont nem vittem a mozdulatba, hogy egyensúlyából teljesen kizökkentsem.

Zene: Magányos Angyal
reveal your secrets

Adexael


New York-i edzés; Dex és Asa - Page 4 GilFB0gNew York-i edzés; Dex és Asa - Page 4 5srNFp1
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
New York-i edzés; Dex és Asa - Page 4 SUjS0aM
The Squad
and
Dumah
☩ Reagok :
157
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 30, 2020 3:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


The Fire Within

[You must be registered and logged in to see this link.] & Adexael
330 szó •• [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Betűrök egy darabot az egyik feltekert fásli lazán lógó végéből és remélem, hogy elég lesz. A motelban várakozva hosszasan gondolkodtam a lehetőségeimen és ez tűnt a legbiztosabbnak: dupla réteg ruha alatt biztosan leizzadnék és egyébként is, az anyag bármikor félrecsúszhat a szorosra húzott kötésekkel szemben. Igaz, hogy maradt közöttük néhány fedetlen bőrfelület, és a bennük való mozgáshoz is jócskán hozzá kell még szoknom, de egyelőre biztonságban érzem magam ezekért az apró kellemetlenségekért cserébe.
Asaliah kinevet, amint meglátja a munkámat, ez azonban a legkevésbé sem érdekel.
Nagyon vicces – csóválom meg a fejem, mialatt felkészülök, majd felhúzott szemöldökkel és egészen meggyőző ábrázattal teszem hozzá a magyarázatot: – Hideg volt odakint. – Elmondhatnám az igazságot, de nem akarok előtte még ennél is gyengébbnek tűnni, nem most, hogy kaptam egy második esélyt… Nem vagyok többé szeráf, és ha maradt is valami a tekintélyemből, az egyetlen pillanat alatt dőlne romba, ha kitudódnának újfajta korlátjaim.
El tudom titkolni, legalább egy darabig képes leszek rá.
Asa szabályokat kér és én adok neki egyet – azt hiszem, kettőnk között nincs szükség többre és sokszor szavakra sem igazán. Ismertem minden mozdulatát és egykor ő is épp olyan gyorsan kitalálta az enyémeket, most pedig kiderül majd, mennyit változtunk és mennyit felejtettünk; hogy létezik-e még a kötelék, amely évezredekig összeláncolt minket.
Nem szedem. Megmondtam, hogy fázom – jelentem ki határozottan, s egy fél lépést téve felé széttárom a karjaimat. – Próbáld meg és meglátjuk, mi marad belőled – fenyegetem vissza, ahogy mindig is tettem, fokozva a kihívást. Legbelül persze mindennél jobban reménykedem, hogy eszébe sem jut a fáslikért menni, hiszen egyelőre azt sem tudom, velük együtt mire vagyok képes – ha nincsenek rajtam, talán egyetlen ütést sem fogok tudni kivédeni.
Asa lendül elsőként támadásba, és bár régen én is ugyanezzel indítottam volna, most elővigyázatos vagyok; mindössze tompítok a felém irányított végtagon a saját alkarommal. Egy kicsit mintha ropogna a vállam, de annyira talán mégsem vagyok berozsdásodva…
Ha újból támad, ismét csak védekezem, megerőltetés nélkül, de mégis elég bizonytalanul ahhoz, hogy ne merjek saját magam is valódi akcióba lendülni.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 29, 2020 11:02 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Adexael & Asaliah


M
iután a terem elé érek, nem kell sokat várnom, hogy feltűnjön Dex a járda egyik pontján. Futva érkezik, de amint észrevesz lassít a tempón, olybá tűnik, nem is akar igazán oda érni. Sunyin mosolyogva fogadom a tényt, majd ahogy végre előttem áll, köszöntjük egymást és belépünk a terembe. Előre enged, mire finoman biccentek, megköszönve kedvességét. Belül a terem furcsán kihalt, egy-két dolog hiányzik, bár most az nekünk mit sem számít. Egy használaton kívüli gépre teszem a táskám, majd lerúgom cipőimet és úgy lépek a porlepte szőnyeg felé.
-Nos igen.. arra jó lesz.-roppantom ki a nyakam, mozgatom át testrészeimet, miközben tekintetem Adexaelen tartom, aki fél térdre ereszkedve húz egy egy angyalpengét a nadrágszára alól. Riadtan villan a szemem, pedig az enyém is a táskámban lapul, élesen szívom be a levegőt amint tudatosul bennem, hogy most tényleg a Főnököm ellen állok ki, sok-sok év után először. Vajon milyen kimenetelre számíthatok? Fog-e aljas húzásra vetemedni, vagy sem? Míg leveti magáról a pulóvert tekintetem csodálkozóra vált.
-Na ne csináld velem... Az ízületeidet félted ennyire, vagy kiment a fejemből a balzsam amit megbeszéltünk, hogy tökéletes múmia lehess?-nevetek fel és megrázom a fejem, melynek hatására egy vékony tincs kiszabadul fejem tetejére halmozott hajamból és arcomba hullik. Villámgyorsan nyúlok oda és száműzöm fülem mögé. Fellép a szőnyeg szélére s míg kérdésemre válaszol a szabályokról, combjaimon nyújtok még egy keveset.
-Ez nem sok szabály... De rendben legyen. Viszont! Szedd le magadról azt a szart, vagy én teszem meg és abban nem lesz köszönet!-bökök a karjait lefogó gyolcsra, nincs kedvem viccet csinálni ebből ha már rávettem magam, hogy kiálljak ellene.
-Ha meg tetoválásod lett, annak nem fásli kell, hanem fólia és vazelin!-vonok vállat s még egyszer ellenőrzöm, hogy az angyalpengéje szőnyegen kívül maradt. Én is megválok végül pulóveremtől, egy határozott mozdulattal hajítom félre, így cipőim mellett landol a szövet. Ám nem kerüli el figyelmem, hogy Dex alaposan felmér, kis lenéző hangocska szökik ki belőlem miközben orromon keresztül fújom ki a levegőt kissé erősebben.
-Akkor győzzön a jobbik Adexael.-veszem fel az alapállást és karjaimat védekezően emelem fel magam elé ahogy megindulok felé, remélve, hogy az első ütést majd én vihetem be neki.

Zene: Magányos Angyal
reveal your secrets

Adexael


New York-i edzés; Dex és Asa - Page 4 GilFB0gNew York-i edzés; Dex és Asa - Page 4 5srNFp1
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
New York-i edzés; Dex és Asa - Page 4 SUjS0aM
The Squad
and
Dumah
☩ Reagok :
157
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 9:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


The Fire Within

[You must be registered and logged in to see this link.] & Adexael
460 szó •• [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Kilépek a motel ajtaján és a kapucnis pulóver zsebébe rejtem a szobakulcsot. A mélyére süllyesztem a kezeimet is, vagy legalábbis azokat a részeket biztosan, amelyekhez elér még a szabad levegő a szorosan kötött fáslik alatt.
Hát ismét harcba készülünk – születik meg odabent a gondolat, amint elindulok, s néhány sétálva megtett lépés után futásra váltok a bemelegítés nevében. Régebben sohasem kellett bemelegítenünk, de most itt vagyunk, alig erősebbek valamivel, mint bármelyik halandó; harcba készülünk, de ez a küzdelem épp olyan reménytelen, mint amilyen az övék volt mindig, és már nem is szól túl nagy dolgokról; többé nem a világot akarjuk megváltani, hanem mindössze visszaszerezni azt, ami a miénk.
De edzeni fogunk ma, mert a legkisebb csatára is fel kell készülni, és ha igazán őszinte akarok lenni magammal, tudom, hogy a legkevésbé sem bízhatok a saját testemben, s tapasztalat, még ha évezredek tudásáról is van szó, ez alkalommal kevés ahhoz, hogy megmentsen.
Asaliah a régóta elhagyatott edzőterem ajtajánál vár. Amint meglátom, lelassítok, hogy kényelmes tempóban szelhessem át a távolság maradékát.
Asa – biccentek köszönésképp, aztán megfogom neki a kinyíló ajtót – Felkészültebb vagyok, mint gondolnád. – Nem viszonzom túl sokáig a szemkontaktust, az apró hazugság valamiért nem hagyja, és egyébként is többféleképpen értelmezhető a kijelentés: igazából tényleg felkészültem a legrosszabbra.
Apró porszemek százai röppennek a levegőbe, amint a helyiségbe lépünk, odabent pedig teljes csend honol – a nem árammal működő felszerelés nagy részének már csak a padlón maradt körvonal jelzi egykori ittlétét, a maradék pedig használhatatlan és évtizedekkel ezelőtt tönkrement már. A szivacsos küzdőszőnyeg azért a réginek tűnik, és ez elég is.
Arra, amiért jöttünk, jó lesz – válaszolok oda sem figyelve, mert féltérdre ereszkedve épp a hosszú és bő melegítőnadrág alá rejtett angyalpengét húzom ki a fáslik alól. A biztonság kedvéért körbetekertem a lábaimat a bokámtól a térdemig, de csak azután, hogy ugyanígy biztosítottam volna vele mindkét karomat – a tenyeremet és a kézfejemet egészen a könyökömig, egy másik darabot pedig a felkaromra tekertem fel ugyanígy. Egyedül az ujjaim vannak kint és a háromszög alakú rész a könyököm mozgatása érdekében, de kénytelen voltam, mert most lehúzom a pulóver cipzárját és félredobom a felesleges ruhadarabot. Ugyanígy lehúzom magamról a cipőket is meg a zoknit, hiszen az mindig zavart, s a végén egyedül a lábfejeim és a nyakam látszanak mentesnek a kényelmetlen múmia-álruhától.
Megköszörülöm a torkom és fellépek a pálya szélére. Talán nem szól semmit – ha szerencsém van, Asa észre sem fogja venni a különös stílusváltást.
Nos, a szabályok… – billentem oldalra a fejemet gondolkozás közben, majd alaposan felmérem Asaliah-t. Most csak ketten vagyunk, ő és én, egy az egy ellen, még ha fogalmunk sincsen, hogyan változtak meg köztünk az erőviszonyok. Nincsenek többé képességek, nincsenek többé trükkök. – Ha a földre kerülsz, veszítesz – jelentem ki könnyedén és halvány vigyorra húzódik a szám sarka, mialatt megkeresem a legtávolabbi oldal közepét. Készen állok.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 4:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Adexael & Asaliah


A
nagy találkozást követően kicsit talán csitultak a kedélyek, én legalábbis nyugodtabb vagyok mióta összefutottam a Szeráfommal. Az őszintét megvallva durvább első találkozót vártam. Mielőtt elköszöntünk egymástól, úgy döntöttünk felmérjük, hogy harci tudásunk mennyit kopott az elmúlt századhoz képest. Persze nem rögtön másnap, de majd keressük egymást. Így történik, hogy a nagy nap előtt én összeszedek egy ismeretlen fószert a lakásomhoz közeli parkból és felviszem magamhoz, hogy szálást kínáljak neki és segítsek kicsit felmérni a terepet. Ám az érdekes nap után úgy vagyok vele, hogy a gőzt illene kieresztenem. A férfi ugyanis úgy tűnik hogy igazán érdekes egy fazon. Szóval a másnapi reggeli után megindulok arra a helyre amit megbeszéltünk Dexszel, azzal az instrukcióval, hogy Alastor ne hagyja el a házat amíg haza nem érek! Tervezem azt is, hogy az edzést követően majd betérek egy boltba és vásárolok is egy-két apróságot. Könnyű tréningruhát öltök magamra, hajamat a fejem tetejére csavarom és angyalpengémet a hátizsákba helyezem, majd elbúcsúzva elindulok. A terem ahová készülünk három utcával van messzebb a lakásomtól, megszaporázom sportcipőbe bújtatott lábaim lépteit, majd tíz perccel később már az épület előtt ácsorgok. Ott várom meg Adexaelt, hogy az edzőterembe már együtt lépjünk be. Magas alakját nem sokkal később pillantom meg az utca végén.
-Üdv Főnök. Felkészültél?-pillantok fel szemeibe ahogy végül mellém ér, végül az ajtó felé lépek, hogy a kilincset lenyomva beléphessünk. A terem félhomályban van az eszközök szemmel láthatóan ramaty állapotban, ám a küzdőszőnyeg, mintha érintetlen lenne, leszámítva a por réteget rajta.
-Hát, lehet nem volt a legjobb választás.-jegyzem meg amint a táskámat az egyik edzőgépre akasztom. Lerúgom cipőimet és a matrac felé sétálok.
-Halljam a szabályokat Dex.-intek a kezemmel, hogy jöjjön csak közelebb, közben pedig átmozgatom vállaimat, a nyakamat és combjaimon nyújtok párat.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 4:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2