Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Erdős terület, Geneseo környéke •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asto Vidatu


Erdős terület, Geneseo környéke - Page 2 P5taCzOI can spoil the ending
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
46
☩ Play by :
Erin Mommsen
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 18, 2020 11:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Growls & howls

beautiful creatures, delightful little monsters

Az erdő suttog, él is lélegzik, most mégis veszélyesebb a szürkületben, mint korábban volt. Vicsorgás és csaholás követ, csendre intem, de túl fiatal ahhoz, hogy azonnal hallgasson, ebből a nyelvből még nem ért tisztán, ellenben abból a nevelő ölelésből amit Sagdid fogai okoznak. Nem veszélyes, csak figyelmeztető, szinte kérni sem kellett rá csak megtette, hiszen tudta mi várna a kölyökre ha nem tanul elég gyorsan, akárcsak azt is, hogy utánam ő irányít a falkánkban. Dicséret helyett viszont csak egy pillantást kap a hófehér bundás pokolkutya, a nemtetszésem hiányában ez már majdnem egy elismerés.
Még egy pár perc séta a töretlen talajon, hogy eljussunk egy ösvényhez, amit korábban hagytam ott, innen már csak követni kellett a súlyos lábnyomokat amik szintén tőlem származtal órákkal korábbról, amik mélyebbre vágtak a mostaniakhoz képest, hiszen a súlyom duplájával érkeztem akkor, a testet egy fa tövében hagyva, csak annyira lazítva fel a kötelet, hogy rajta maradjon és küszködések árán, de még ő is el tudjon szabadulni miután magához tért. És valóban, amire megérkezünk már csak a letaposott fű és a hátrahagyott csomagolás utal arra, hogy korábban volt valaki ott. Sagdid azonnal szaglászni kezdene, hogy körbe pillantva feszülten figyelő tartással jelezze, hogy merre rohant el a szökevény. A kölykök viszont kevésbé élénkek, ahelyett, hogy a feladatra figyelnének a köteleket vizsgálják, túl hosszan ahhoz hogy azt hihessem, még mindig csak a szagot próbálják megjegyezni. Talán még tapasztalatlanok az éles gyakorlathoz… de nem szabadna annak lenniük. A föld mintha elpuhította volna őket, hiszen ők sosem látták, hogy honnan származnak, hogy hogyan is kellene igazán túlélniük. Az ösztöneik hasonlóan élesek, ugyanúgy esnének a torokra és tépnének ha már jó a fogás, de mégis mintha mások lennének? Vagy csak az én érzékeim lettek az elmúlt három év során lassan kiélezve a legapróbb hibákra is. Bárhogyan is, meggondolni nem fogom magam, ha az erdő egy veszélyes részére tévednének és nem tudnák megvédeni magukat, legalább kapnának egy ízelítőt abból, hogy milyen lehetett volna minden egyes napjuk odalent, ahol felnőniük kellett volna. Szükségük van erre. Vigyáznom kellene rájuk, de nevelnem is. Nem ezen a friss levegőn és simogató napsütésen kellett volna felnőniük, talán ezért is bánnék velük szigorúbban, ha már a környeztük kényeztetné őket, nekem kell megmutatnom, hogy mire kell készen állniuk.
Így hangzik el a parancs, amit bár megtanultak már, a felismerés ott az értelmes tekintetükben, Chamroshnak, a fiatalabb kölyöknek mégis kell egy utolsó motiváció Sagdidtól mielőtt az idősebb kölyök, Kamak után rohanna. Nagyobb termetű de még fiatal ő is, viszont ránézésre fegyelmezettebb. De csak látszat ez is, ha közelebbről nézzük ott van még az a makacs vadság a tekintetében, amiből túl sok maradt még benne. Belefeszültek az izmai ahogyan ellökte magát a talajtól, hiszen már szinte habzó szájjal várta, hogy lendületbe kerülhessen. Türelmetlen és vad, valami ami szükséges, de ekkora mennyiségben a pokolban már rég a vesztét okozhatta volna.
Sagdidot visszatartom még, neki csak távolról kell követnie a két sötét bundás kölyköt, akárcsak nekem is. Most magukra kell hagynunk őket, ahogyan a szerencsétlen ember szabadsággal vegyes szagától megrészegülve gázolnak keresztül a gallyak és növények tengerén. Már a hangjuk is távoli, amire a fához lépek megnézni a nyomokat. Elég időt kaphatott az ember ahhoz, hogy hajsza is legyen és ne azonnal érjék be a kutyák. Akiknek ajánlom, hogy az úton is maradjanak, és ne szórakozzanak el, mint legutóbb tették azt. Akkor is Sagdidnak kellett összeszednie őket. Ő mindig is nyugodtabb volt a fajtájához képest, valaki akire rábízhatom a többi kutyát amíg nem vagyok ott. Ez a szerepe pedig most sem változott, ezért küldöm őt végül a kölykök után, hogy távolabból figyelje a vadászatukat.
Én viszont nem követem a kutyákat, hagyom, hogy tegyék a dolgukat még, szétszórtam elég jelet a környéken hogy rájöjjek, ha valami történne és közbe kellene avatkoznom. De ennek nem szabadna megtörténnie, bíztam Sagdidban, két kölyökkel még el kellene bírnia… bár Kamak és Chamrosh… különös esetek.
Amiről akkor még nem tudtam, hogy Chamrosh volt az első aki letért az útról, Kamak nyomon maradt, Sagdid pedig választásra kényszerült: hagyja veszni a kisebb kölyköt, vagy megkockáztassa  a préda és a középső elvesztését. Az első mellett döntött, így a kicsi felügyelet nélkül indult felfedezni az erdő rejtélyeit. És veszélyeit, amire nem volt felkészülve. Nem is egyedül kellett volna nekivágnia az útnak, de letért róla, így magára utalva pedig kicsit sem figyelt arra, hogy feltépi a bőrét, kiserken a vére és nyomot hagy, de elveszett a szabadon futás okozta lázban, azt hitte attól égnek az izmai, nem fájdalom az, hanem eufórikus öröm… de csak egy ideig tart ez, előbb vagy utóbb, de nyafogni fog a növekvő számú sebei miatt. Nem súlyosak, túl fogja tenni magát rajtuk, de egy ideig emlékeztetőül fognak szolgálni a mai napra, így talán eszébe jut, hogy nem csak a bársonyos fű simogatása létezik, van amitől tartania kellene.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asto Vidatu


Erdős terület, Geneseo környéke - Page 2 P5taCzOI can spoil the ending
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
46
☩ Play by :
Erin Mommsen
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 18, 2020 10:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7