Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Moloch; number 5 •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Moloch; number 5 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1030
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 11, 2020 7:40 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk @Moloch a Hell Or Heaven FRPG oldalán!reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Moloch


Moloch; number 5 5d332485cc8771513a0050739ebaada1826853d0no need for rules anymore; chaos has won
☩ Történetem :
☩ Reagok :
2
☩ Play by :
cody fern
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 10, 2020 6:09 pm
Következő oldal


Moloch

Moloch
i had sex with jesus
saját
5k


Karakter információ
Család -  Féligazság, hogy a kígyóveremben az Elsőhöz áll a legközelebb. Nem számíthat őrá senki, csak saját maga. Az anyjuk okozta problémák azonban kellően kiteljesedtek Andariel után Kisában ahhoz, hogy jobb napjain úgy csóválja neki a farkát, mint egy hű kutya, rosszabb napjain meg úgy kerülje el, mint egy konok macska. Szereti az erős női jelenlétet az életében. Ámbár a szabadulásuk óta még csak a macska felével lehetett találkozni. A testvéreit szemtől szemben ritkán hívja a nevükön, többnyire mindenki csak egyeske, ketteske, és így tovább.

Mi a beosztásod - Bolygóállástól függően királylány vagy hű kutya.

Melyik oldalon állsz? - Rendületlenül a sajátjukon.

Városod - Célbadobósdit játszik a térképen.
cody fern
tesók?
leviatán
ötödik

Karakter képességeinek leírása
A mágiaelszívástól az illúziókeltésig minden leviatánképességgel rendelkezik, ám ahogy a legtöbb testvérének, az ő erejének is vannak dominánsabb és gyengébb vonásai. Noha az utóbbi leginkább a manipulálhatóságában és a szeszélyességében rejlett. Legelső nővére sosem volt rest ezt kihasználni, mindigis manipulatív és ambiciózus volt. Úgy illettek össze, mint a kirakós darabkái (már ha Moloch épp nem makacskodott).

Mindig remekül szót értett a természettel, úgy ismerte az égtájak növényvilágát, mint a tenyerét, ezzel együtt pedig istenadta - érted, istenadta HAHA - tehetsége volt a bájitalok és alkímia terén. A leginkább mégis a vérmágiát kedvelte, a neki tálcán kínált gyermekáldozatok sorával.
Így volt ez Egyiptomban és Kánaánban, majd Izraelben is, amíg az Úr meg nem tiltotta népének Moloch imádatát az Ótestamentumban. A te magzatodból ne adj, hogy oda áldozzák a Moloknak, és meg ne szentségtelenítsd a te Istenednek nevét. Én vagyok az Úr. A pályafutása alatt nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor kiemelt figyelmet kapott a mindenhatótól. Arról ne is beszéljünk, hogy miért tartott a Fiúnak három napig kimászni a barlangból. Moloch lázadó alkat volt, de az Úrnak mindig sikerült olyat az orrára koppintania, hogy visszaszaladjon előbb az anyja, majd Kisa szoknyájáig, az elzárással pedig egyelőre úgy tűnik, hogy alaposan letörte a szarvát.

Bár annak tűnik, nem kifejezetten ostoba. Ellenkezőleg, briliáns elméje van (már amikor használja), bármelyik testvérét képes lenne lenyomni, ha lenne rá hajlandósága. Szereti eljátszani a báránykát, de valójában mindig is ő volt a farkas.


Minden történet rejthet titkokat
Sosem tudta, épp mennyi idő telhetett el, feleslegesnek tűnt számolni a perceket és az évszázadokat is. Úgy érezte, a saját teste válik a koporsójává. A múlt, a jelen, a jövő egyszerre tűnt létezni, az idő múlását pedig egyedül abban érzékelte, ahogy a csontjai egyre fakóbban kiáltottak a boszorkányaikért, míg végül a szabadság iránti vágyból nem maradt más, mint egy elhalványult emlék.

Ám a hosszú élete során, ha valamihez volt ideje hozzászokni, akkor az az, hogy a dolgok változnak. A ládába zárás előtt az utolsó pillanatig vergődött, azt gondolva, hogy talál kiutat. Hisz mindig talált. De ezalkalommal csak annyit ért el, hogy a képzeletbeli kötelek a húsába vágtak. Végül elernyedt és megadta magát, az Úr pedig a csomónál vágta el a kötelet, a létezésükkel együtt.

A szabadulás után úgy érezte, mintha egy vastag üvegfalon keresztül szemlélné a világot. Mintha az egész világ el lenne némítva körülötte. A színek élettelenek voltak, nem tudott elérni semmit és semmi nem érhette el őt. Tudta, hogy egyszerűen csak ki kellene törnie. Be kellene zúznia az üveget, de nem tudta, hogy hogyan.
Ki más sietett volna a segítségére, mint az a mérgeskígyó? Kisát bizonyára önös érdekek vezették. Egységben az erő, egységben a hatalom. Moloch pedig mindig hajlamos volt túldramatizálni a dolgokat. Fénykorukban gyermekáldozatot érdemlő istenségként viselkedett, ám megvoltak a rigolyái és a hajlama a hisztériára. Ezt csinálta most is.

A kezdeti hónapokban értelmetlen dolgokkal foglalkozott. A múlt szellemeire pocsékolta a mágiáját. Fenn maradt könyvtárakat keresett fel tudásért. Majd kétségbeesetten kereste a mágiával felruházott gyermekeik nyomait. De épp úgy nem találta, ahogy a leviatánok emlékét a világban. Nem maradt más, mint mohó sárkányként felforgatni a világot a kincseiért. Egy kis részét meg is találta, ezüstöt és aranyat, amik egykor az ő ujjait díszítették, s most újra így tesznek. Egy ponton aztán a nővére utolérte és alaposan a sarkára lépett. Emlékeztette arra, amit az Úr megpróbált tőle elvenni. A becsvágyásuk. A világban elfoglalt helyük. A Teremtő akkor követte el létezése legnagyobb hibáját, amikor életben hagyta őket.

Idővel ő is ráébredt. Nem büntetés volt ez, hanem egy mélyen szunnyadó esély a bosszúra.

A veszteségeik persze nyomot hagytak benne. Még mindig puszta árnyéka a néhai önmagának. Hiányoznak neki a szolgák, akikkel körülvette magát, akik a létezésére sem emlékeznek, ha egyáltalán ők maguk még léteznek. Az egyetlen dolog, ami érezteti vele, hogy él az, amikor másokat is magával ránthat a mélybe. Amikor – így vagy úgy – a csontjaikig hatolva éreztetheti legalább egy apró darabját annak, amin ő megy át. Csak akkor nincs egyedül.
Hol növényekből és gombákból őröl tudatmódosítószereket, hogy mágia se kelljen a révülethez. Hol alantas démonoknak dobja oda magát halandóságot produkálva. Hol kósza telepeseket találva vesz vérfürdőt. De bármit is tesz, mind egy célt szolgál: felkorbácsolni a néhai önmagát. Azt a leviatánt, aki nem restellett szembeszállni a rendszerrel. Aki a saját sebei átmeneti nyalogatása helyett kellően nagy lángon ég ahhoz, hogy felégesse a világot. És már majdnem ott van, már majdnem. Már csak néhány lökésre van szüksége.
Hisz mindenük megvan, hogy újra hatalmasok lehessenek. Mind a nyolcan lélegeznek, a földön járnak, és nem áll szándékukban újabb esélyt adni sem az Atyának, sem a Nővérének. Ha pedig ők elégnek, hát velük fog égni minden.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5