Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Pokol, Északi Régió, Északi-kapuk •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Pokol, Északi Régió, Északi-kapuk VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 25, 2021 7:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 13, 2021 3:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
Ahogy a kölyök próbálja igazát bizonygatni, csendesen figyelem az őt penge fogságában tartó férfit. Azonnal látszik rajta, hogy érti a dolgát és nem tűri a félrebeszélést. Egyetlen rossz szó és a fej azonnnal lebillen a nyakról. Ezért hamar eldöntöm, én sem szórakozom vele, mikor felém fordulva arra utasít, adjak bizonyosságot szavaimnak. Bizonyítsam, hogy valóban a Palotából jöttem és Észak Lordjának érdekeit képviselem. Ahhoz kétség sem férhet, hogy a Káosz érdekeit képviselem, de felötlik bennem, mégis mivel győzhetném meg ezt a Belthazort? Találgatások helyett egy visszakérdéssel tudakolom, milyen bizonyítékot vár? Felemlíti a pecsétgyűrűt és nem gondolkodok neki sokat, előhalászom sajátomat és odadobom, nézegesse csak és győződjön meg. Tekintetem közben a démonkölyökre vetődik, az eddig sűrű, most már oszló félben lévő dohányfüst miatt csak ekkor veszem észre, hogy időközben démonbőrbe bújt, mert bazi nagy szarvak állnak ki a fejéből. Néhány mondatot fűzök még a bizonyíték tárgyához. Belthazor rögvest felismeri benne mestere kézjegyét, így azt hiszem sikerült tisztáznom magam. A démonvezér elemeli hűvös pengéjét a fiú torka elől, azt hiszem, ő is örülhet a fejének, egyelőre a helyén marad. Engedélyt is kap, hogy beszéljen, ő pedig nem késlekedik, el is mond mindent kellő részletességében. A hosszúra sikerült monológ után a démonpajtás gondolkodóba esik, valószínűleg emészti a rá zúduló információhalmot. Egyszer csak élesen füttyent, mire két őr terem előtte parancsra várva. Belthazor kiadja a vörös kódot, bármit is jelentsen ez. Mikor újra csak hármasban maradunk, ismét a démonkölyök fel fordul és nem állja meg, hogy az orra alá dörgölje: ő bizony előre megmondta. Aztán tekintetét rám vezeti és jövetelem okáról kérdez. "Üzenetet hoztál Nagyurunktól?"
-Nem egészen. - ingatom meg a fejem.
-Valójában néhány információt kell ellenőriznem. - árulom el, mi célból vagyok itt.
-A Félszemű nemrég a Lordi Palotában járt és jelentést tett egy Mephisto nevű lázadóról, aki a Főbűn Irigy és a 12-esek légiókapitányának haláláért felel. Legalábbis ezt állította. - osztom meg, miként pofátlankodott be a Félszemű hozzám.
-Mindemellett Viszály támogatását kérte a gazfickó felkutatásában, de ebben nem kapott segítséget. - folytatom.
-Alucard kapitány halála nagy veszteség, a gyilkosa pedig méltó büntetést érdemel. - nézek fel a parancsnokra.
-Nos, ideérve pont a vádak elől menekülő Mephistoba botlottam. - emelem tekintetem a szóban forgó peches démonra.
-És egész hamar kiderült, hogy a Félszemű beszámolója hazugság. - foglalom össze, majd egy mély sóhaj tör elő belőlem. Édes Pokol, hogy ebben a régióban mindig történik valami.  
-Szerintem nem kell nagyon ragoznom, mit vár el Észak Lordja. - kelek fel az ülőalkalmatosságról. Szövetségesei haláláért a bűnös fejét.
-A Félszemű és csatlósai ide tartanak. Mephistoért. - nyilvánvalóan addig nem nyugszanak, míg el nem kapják és bűnbakként Viszály elé nem viszik, hogy helyettük vigye el a balhét. A környék ezóta már Mephisto nevét zengheti. A Pokol ezen részen kiváltképp gyorsan terjednek a hírek, főleg ha valakire vérdíjat is kitűznek. Talán ez az egyetlen hely, ahol biztonságban van, hordozom végig tekintetem a sátorban.
-Mit takar az a vörös kód? - érdeklődőm, de mielőtt választ kaphatnánk a férfi int, hogy kövessük. Mephistora nézek, aki bólint egyet, majd mindketten az újdonsült tábor nyomába eredünk és a sátorhelyet elhagyva mindhárman eltűnünk a sötét erdő sűrű fái között...

zene: nincs || üzenet: köszönöm a játékot! ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 30, 2021 7:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A gyilkos, az üldözött és a totál káosz
Belthazor nem épp a könnyen meggyőzhető ördögök közé tartozik. Elég egy rossz válasz és repül a fejed. Nem szarozik a pajtás. Pont ezért remélem, hogy a továbbra is higgadtnak tűnő Belial kellő bizonyítékkal szolgál a számára és végre nem szorítja rá a torkomra a nyomorult égi pengét. Eléggé paranoiásnak tűnik, még azért odaszól az újdonsült démoni szövetségesnek, hogy mihez tartsa magát és szavait demonstrálva megragadja az egyik szarvam és hátrarántja a fejem, hogy a penge éle jobban hozzáérjen a nyakamhoz. Kicsit kezdek most már neheztelni rá, elvégre feltételezésekre hivatkozva esett neki a nyakamnak, és úgy beszél rólam, mintha csak egy taknyos kölyök lennék hozzá képest. Ráadásul rühellem, ha valaki hozzáér a szarvaimhoz…Belial nyugalomra inti és előkapja az említett pecsétgyűrűt, amit át is passzol Belthazornak. Egy szempillantás alatt elereszti a szarvamat, majd pontos reflexeivel alkapja a felé repülő ujjra valót, de a figyelme egy percig sem lankad, a penge éle még csak meg se mozdul a nyakamnál, még akkor sem, mikor megvizsgálja a gyűrűt. Nagyon képzett ez az ördög, az már egyszer biztos! Összevonja a két szemöldökét, majd meglepetten pillant rá az ördögpajtásra. Na mi a pokol van most? Látom, hogy valamit kérdezni akar Belialtól, ám az említett megelőzi őt és elregéli, miféle ősi ereklyét is tart a kezében a pokolfajzat. Úgy látszik, ez az egy elejtett mondat kellően meggyőzőnek bizonyul, mert Alucard mester helyettese visszapasszolja azt a jogos tulajdonosának, majd visszavonja a pengéjét a nyakamról és visszadugja a hüvelyébe.
- Igen, tudom. Bárhol és bármikor felismerem Mesterem kezének munkáját. - feleli szűkszavúan. A Mestere? Nem Alucard volt a mestere neki is? Kérdőn nézek rá. Nem hittem volna, hogy valaha is ennyire fontos lehet az életem szempontjából egy csillogó csecsebecse. Minden nap tanul valamit az ördögfajzat. Ma azt, hogy ne becsüld le egy tárgy erejét. Ahogy szabaddá kerül a nyakam, azonnal megérintem azon a helyen, ahol ráfeszült a hűvös penge nyomot hagyva rajta. Belthazor komótosan helyet foglal velünk szemben az asztalfőn.
- Megadom a szót Mephisto. Beszélj! - int a kezével, én pedig nem fecsérelem a szót további kérdésekre, a lényegre térek gyorsan.
- A Félszemű és serege valószínűleg a tábor helyét keresi. Ugyan nem tudom biztosra, hogy megvannak e neki is a koordináták, illetve a térkép, de kötelességemnek éreztem tudatni veletek, hogy ne érjen meglepetésként, ha idetalálnak. A Félszemű azt hiszi, itt bújtatott el engem Alucard mester. Egész Északot képes feldúlni utánam, mert amíg én élek, nincs biztonságban a mocskos titka. Nem kertelek, átbaszott a palánkon. Irigy halott. Én öltem meg tévedésből. Parancsot kaptam Félszeműtől a likvidálására, de azt elfelejtette közölni, hogy ki lapul a halandó bőr alatt. Összeállt a kép, miután mindenkit, akit csak tudott, ellenem uszított. Tudtam, hogy ha más nem is, Alucard mester hinni fog nekem, mert jól ismer az öreg, ezért felkerestem, ő pedig felajánlotta a segítségét és elbujtatott. Még a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy képes lesz a Viszály lovasának egyik kapitányát is likvidálni, csak azért, hogy engem kézre kerítsen, és ne derüljön ki, hogy magának akarja Irigy rangját. Azt a rangot, amit most én bitorlok miatta. A francnak sem hiányzott ez az egész, de ezek után rohadtul nem fogom átengedni neki. Megküzdök vele, ha kapok egy esélyt tőletek, az oldalatokon fogok harcolni ellenük. A mester sajnos halott, én meg csak ennyivel tudok adózni felé, de úgy éreztem ezzel tartozom neki és légiójának is. Ennyi lenne a mondandóm. - felsóhajtok, mire Belthazor összefonja az ujjait az asztalon, majd eltöpreng egy pillanatra, aztán füttyent egyet, mire a két ajtónálló besiet a jurtába.
- Vörös kód! Intézkedjetek, máris! - adja ki az ukázt, a két őr pedig veszi a parancsot, biccentenek és sebtében távoznak. A következő pillanatban hangos kürtszó jelzi a vészhelyzetet, miszerint betolakodók várhatóak, a tábor biztonságát meg kell erősíteni és minden katonának fel kell fegyverkezni azonnal.
- Elég nagy tanulópénz ez, nem igaz? Annak idején megmondtam, hogy nem tanácsos megbízni a Félszemű félékben, ám te mégsem hallgattál rám. Ennek ellenére elfogadom a kérésed, legalább bebizonyíthatod, hogy többet érsz, mint amennyire most tartalak. - feleli a regémre Belthazor, majd újdonsült szövetségesem felé fordul.
- És te mi célból jöttél ide? Üzenetet hoztál Nagyurunktól? - kérdi őt haláli nyugalomban, mintha épp nem veszélyeztetné a tábort egy seregnyi felspannolt démonzsoldos.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 5:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
A táborhelyet hamar megleljük köszönhetően az ifjú démonnak, aki igen járatos a környéken. Az erdőből kilépve sem ütközünk különösebb akadályba, leszámítva azt a néhány buzgó démonőrt, akik a mező szélen utunkat állják. A sátrakhoz sétálva válik figyelemreméltóvá ittlétünk, mikor a vászonkunyhóban elsőként egy pöfékelő démont pillantunk meg. Erős kétségeim támadnak, vajon jó pokolfajzattal nézek épp farkasszemet. Mephisto épp megosztaná gyanakvó gondolatait, de nem ér a mondandója végére, mert egy éles penge szegeződik nyakának. Igen ellenséges a tábor vendégeivel, és talán rossz néven is vehetném az efféle fogadtatást, de az öreg halála, a szabadon garázdálkodó Félszemű és a napokban történt események fényében, egyáltalán nem lep meg a férfi bizalmatlansága. Belthazor. Neve ismerősen cseng, bár nevek terén ritka sz*r a memóriám és még az arca sem igazán tűnik ismerősnek, hogy legalább vonásai alapján beazonosíthatnám. Ez a Belthazor nevezetű, aki a vénember helyettesének állt, bizonyítást vár tőlem. Követeli adjam jelét annak, hogy valóban igaz az, amit a démonkölyök állít és a Lord szolgálatában állok. Ellenkező esetben megöl mindkettőnket. Nyugalomra intem a démonpajtást, majd érdeklődve teszem fel a kérdést, mégis mit tegyek? Hogyan igazoljam, hogy Mephisto igazat mondott? Az ifjú démon rám sandít és aggodalmas hangon kér, hogy tegyem, amit a démonhelyettes kér, majd amikor a fegyver éle szorosabban simul a nyakára, újra mentegetőzni kezd.
-Hát legyen. - bólintok rá, majd kezem a kabátom felé emelném, mikor a helyettes rám kiált, meg is állok mozdulatomban.
-Csak óvatosan! Semmi trükk, mert a fiúnak annyi! - rivall rám fenyegetően, közben durván belemarkol Mephisto hajába és fejét kicsit hátra is dönti, úgy fogja rá pengeéles kardját nyesésre készen. A fickó nem tréfál. Egy meggondolatlan lépés, és a Főirigy gyilkosának feje hamar a padlóra kerül.
-Erre semmi szükség. - mondom halál nyugodtan, miközben észrevételezem, hogy idegenvezetőm feje kezd elég rendellenes szögben állni. Lassan benyúlok felsőm belső zsebébe és előveszem a pecsétgyűrűt, amit a vezér annyira látni akar.
-Nesze. - hajítom felé egy könnyed mozdulattal. Hogy elkapja, kénytelen elereszteni a kölyök fejét, de kardja pengéjét továbbra is szorosan a fiú torkán tartja. Belthazor fél kézzel kapja el és fogja tenyerébe, majd alaposan szemrevételezi az apró mívelt fémdarabot. Ha jól megnézi, felfigyelhet arra, milyen régi darabot tart most a markában. Meglepődve fordítja felém figyelmét és mielőtt száját szóra nyitná, válaszolok ki nem mondott kérdésére.
-Balthor munkája. Az első pecsétgyűrűk egyike, amit az öreg démon kovácsolt. - fűzöm hozzá magyarázatként. Ilyen darabbal csak a Lord és az őt legrégebb óta szolgáló démonok rendelkeznek. Kevés is létezik belőle, talán ha tíz készült belőle. A Mester mindegyiket saját kezűleg munkálta még a kezdetek kezdetén.
-Remélem ezt kell bizonyítéknak találod. - nyújtom felé a tenyerem jelezve, ha kinézelődte magát, akár vissza is adhatná a becses darabot. Ha Belthazor így tesz, egy gyors mozdulattal süllyesztem el kabátom zsebének mélyére.
-Most már azt hiszem Őt is elengedheted. - bökök fejemmel az ifjonc felé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 16, 2021 10:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A gyilkos, az üldözött és a totál káosz
Szerencsére relatíve gyorsan fogadnak bennünket, bár eléggé bizalmatlanul. Nem csodálom azok után, ami történt. A Kopasz nevét adják meg, mint a kapitány helyettese, ő rejtezik a harapható füstfelhő mögött is, pedig a Mester maga árulta el, hogy Belthazor tette meg jobb kezévé, aki direkt egy másik régióból utazott idáig, hogy besegítsen neki. Ezt halkan meg is jegyzem újdonsült szövetségesemnek, ha kell, ő is időben tudjon lépni. Mert itt valami nem kóser. Mikor rákérdezek a dologra, végre maga az említett pokolfajzat is előlép a sötétség takarásából és az égiektől csóringelt fegyverét a nyakamnak szegezi. Azt hiszi, én magam árultam el őket. Felvilágosítom őt az ellenkezőjéről, ám nem tűnök túl meggyőzőnek, bizonyítékot akar, hogy Belial valóban Viszály palotájában szolgál. Újdonsült szövetségesem nyugalomra inti a démonpajtit és megkérdi, miféle bizonyossággal kell szolgáljon. Mozdulatlanul ülök ott őket hallgatva, nem szívesen venném, ha az a mennyei penge keresztülszelne a nyakamon. Belthazor mindig is fegyelmezett, de egyben rohadtul pontos is volt.
- Mindenkinek van egy birodalmi pecsétgyűrűje, aki Viszály kastélyában szolgál. Mutasd a tied! - bök a fejével Belial két karjára.
- Kérlek ne húzd az időt pajtás, mert az fogyóban van… - sandítok az említett ördögre, de csak a szemgolyóim mozognak. Közben nagyon remélem, hogy nem baszott át és tényleg van ilyen pecsétgyűrűje, amit nem hagyott véletlenül otthon, mert akkor baszhatja ő is, nemcsak én. Minél hamarabb bizonyosságot nyer Belthazor, annál hamarabb tudjuk őket figyelmeztetni a közelgő veszélyre. de addig is, míg itt szarakodunk, a Félszemű talán a tábort keresi már.
- Az biztos, hogy az időtök véges. - jegyzi meg a Mester helyettese és a pengét még jobban rászorítja a nyakamra.
- Soha…nem árultam volna el…Alucard mestert…- nyögöm még be, de inkább befogom és még nyelni se nyelek, mert a végén még gond nélkül lebassza a fejem a helyéről. Megtenné, biztos vagyok benne. Az eddig a vezetői székben pöfékelő Kopasz hirtelen fogja magát és nemes egyszerűséggel elsomfordál. Mi a fasz? Nem tudom eldönteni, hogy most csak azért tette ezt, hogy ránk hívja az egész tábort vagy Belthazor dühe elől menekült el gyáva féreg módjára. Hát miféle ördögök szolgálnak ebben a régióban?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 04, 2021 3:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
-Erős túlzás lenne azt állítanom, hogy ismerem...de a rossz híre elért hozzám is, és néhányszor, futólag találkoztam is vele...- felelem némileg unottan. Nem túl kellemes társaság. Időközben átjutunk a tábort körülvevő erdő sötétjén. Alig teszünk pár lépést a tisztáson, mikor két őr lép elénk, jöttünk felül érdeklődnek. Nem szeretem a felesleges szócséplést és a magyarázkodást sem, így a vezető elé kéretem magunkat. Fogalmam sincs ki vette kezébe a dolgokat az öreg után, de valaki illetékessel mindenképpen beszélnem kell. Az állomáshelyre kísérnek bennünket, majd rövid várakozást követően bebocsátást nyerünk a táborfőnök sátrába, de olyan tömör füstfelhő fogad, hogy alig látni valamit a beltérből. "Valami itt nem stimmel, nem a Kopasz az igazi helyettes" súgja oda nekem a démonkölyök, mire gyanakvóan mérem végig a magát helyettesnek valló alakot. Mephisto elég biztosan állítja, hogy rossz személy lapul meg sarokban.
-Hm...érdekes. - foglalok helyet a felkínált ülőhelyen, utánam pedig Mephisto is letelepszik az egyik szabad székre. A démongyerek nem szarozik, azonnal a lényegre tér és megkérdezi, mi történt Belthazorral, aki amúgy az öreg helyettese lenne. Ám egyenes válasz helyett inkább egy visszakérdést kap, kilétét tudakolják. Mephisto elhunyt kapitányom egykori tanítványaként azonosítja magát, mire egy mély hang szólal meg a függöny mögül előlépve, egy fél gondolattal később pedig egy égi penge szegeződik a nyakához. Rögtön lejön, ez a Belthazor nem igazán rokonszenvezik az idegenvezetőmmel, aki azért igyekszik a feszült helyzet ellenére elmagyarázni, miért vagyunk most itt. A pasas gyanakvóan méreget, hol engem, hol kísérőmet...bár azok után, amik itt folynak manapság, egyáltalán nem vagyok meglepve. A kapitány valódi helyettese bizonyítékot akar arra, hogy valóban Viszály szolgálatában állok. Nofene! Ha nem tudom őt meggyőzi, akkor halállal lakolok és utánam küldi azt is, aki idevezetett. A fenyegetést hallva sunyi vigyor kúszik végig a képemen. Hát nem igazán fogott el a rémület. Ez jó! Annak ellenére, hogy jól tudom, nem ismerik kilétemet, egészen mulattatónak találom, hogy tanúbizonyságot kell tennem arról, hű vagyok önmagamhoz. Ha nem rontanék a jelenlegi szituáción, jókedvűen röhögnék fel ezen.
-Jó jó. Nyugalom. - emelem fel a kezem megadóan. Látom könnyen elszabadulnak errefelé az indulatok.
-Mondd..Belthazor, miféle bizonyosságot vársz tőlem? - kérdezek vissza helyemet magam mögött hagyva lépek pár lépést felé. Kíváncsian várom, milyen igazolást vár Mephisto szavaira. A Kopasz, aki eddig a sarokban pöfékelt, érezve a kellemetlen helyzetet a sátor alját felhúzva surran el, így a helyiségben hárman maradunk.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 5:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A gyilkos, az üldözött és a totál káosz
Csak a pokoli szerencsének, no meg a Mózes nevezetű ebnek köszönhető, hogy épségben elérjük végül az északi régió 12. légiójának táborhelyét. Ahogy azt újdonsült szövetségesem is mondta, a Félszemű jól forgatja a szavait.
- Te ismered őt? - érdeklődöm meg tőle összevont szemöldökkel sandítva rá, mielőtt kilépnénk a tisztásra. Persze két állig felfegyverzett katona az utunkat állja és kérdezősködni kezd. Idióta kérdéseiket hallva az egyik szemöldököm a magasba emelkedik. Belial jelentősségteljes, tömör választ ad a kérdésekre. A démonok nem sokat teketóriáznak, úgy látszik, ennyi információ pont elég a számukra, hogy beljebb engedjenek.
-  Ezek a démonok se az eszükről lehetnek híresek...- mormogom az orrom alatt alig hallhatóan, miközben megcsóválom a fejemet. Milyen kérdés az, hogy kémek vagyunk-e? Ha azok lennénk, majd el is árulnánk nekik? Egy öt perces csendes séta után megérkezünk a táborhelyig. Az őrök egészen a a légiókapitány sátráig kísérnek bennünket, ahol is közlik velünk, hogy a Kopasz fogad bennünket.
- A Kopasz? Mióta ő a helyettes? - érdeklődöm összevont szemöldökkel, mire csak vállat von az egyikük, majd int a fejével, hogy bemehetünk.
- Valami itt nem stimmel, nem a Kopasz az igazi helyettes. - súgom oda Belialnak közel hajolva hozzá. Régebben még valóban a Kopasz volt, de aztán az egyik volt újonc társam, aki csak pár száz évvel idősebb nálam, ígéretesebbnek bizonyult. Maga a Mester említette, hogy Belthazort tette meg nemrégiben helyettesévé és a Kopasz visszavonult. Harapható füstfelhőbe lépünk be, ami mondhatni misztikusságot kölcsönöz a jurtabelsőnek. A Kopasz még rá is tesz két lapáttal az életérzésre, mikor megjátszott mélységgel a hangjában hellyel kínál. Belial azonnal helyet foglal, összevont szemöldökkel és karbatett kezekkel én is követem. Próbálom a füsttengeren keresztül elkapni a veterán pillantását.
- És mi történt Belthazorral? Tudtommal ő lett a Mester helyettese. - közlöm vele, valójában mennyit is tudok a helyzetről. A Kopasz ördögi vigyort villant, szinte csak éles fogai és démonian felizzó szemei ütnek át a füstfelhőn keresztül.
- Ki vagy te idegen, hogy ennyire jól informáltnak gondolod magad? - kérdez vissza a Kopasz.
- Mephisto vagyok. A Mester egyik volt tanítványa. - válaszolom, majd felveszem démoni alakom, melyet a Félszemű miatt eddig rejtegettem. Ekkor az egyik függöny takarásából maga Belthazor lép elő és egy fegyvert szegez a nyakamhoz. Az angyalpenge éle megcsillan a füsttel körbeölet pokolian gyér fényben.  
- Rég volt Mephisto. Mit keresel itt azok után, hogy a félszemű társad és csatlósai felnyársalták a Mestert? - kérdi meg rezzenéstelen ábrázattal.
- Ha elveszed a nyakam elől a pengét, mindent elmagyarázok. Egyrészt azért jöttem, hogy figyelmeztesselek benneteket, másrészt ennek a Belial nevezetű ördögnek segítettem eljutni ide. Viszály lovasának dolgozik. - sandítok rá az említettre, de nem mozgatom feleslegesen a nyakam. Tisztában vagyok azzal, hogy Belthazor mennyire pontos és halálos is tud lenni.
- Valóban? Bizonyítsd démon, hogy Viszály urunk alatt szolgász és nem metszem el a nyakát ennek az árulónak, aztán neked is...- vet egy pillantást a mellettem ülő démonra, majd rám bök a fejével.
- Itt én vagyok az, akit elárultak és nem fordítva...- mormogom a hűvös pengének, ami a nyakamnak feszül. Remélem, hogy Belial kellőképp be tudja bizonyítani, hogy Viszály mellett szolgál, mert rohadtul nem így akarok kipurcanni és nem itt. És legfőképpen nem most. Alkut kötöttünk és én álltam a szavam, most ő a soron következő.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 30, 2020 8:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
A legvalószínűbb dolog, hogy a démon papírosán egy térképrajz van. A félszemű is a tábor felkutatásán dolgozik, egyrészt, hogy kézre kerítse a szökevény Mephistot és elvarrja az elvarratlan szálakat, másrészt ezer másik oka is lehet, amiért az öregdémon légiójának bázisára jutna. Szavaim nem nyugtatják meg az ifjú démont, mert ha nem csal feltételezésem és valóban a hely pontos mása olvasható azon a felhengerelt papírok, a tábor és lakó igen nagy veszélyben vannak vagy ahogy a kölyök mondta "szarban vagyunk". Osztom a démonpajtás aggodalmait, a Félszemű komoly károkat tudna tennem itt állomásozó légióm berkein belül és nyilván ezt nem hagyhatjuk. A fiú mesélni kezd, majd kérdésemre tovább fűzi a történetét. "egy olyan lovas kezei alatt szolgálva, akit nem érdekli, hány katonája veszik oda, csak elég viszály táplálhassa őt és bizalmasait." mosolygom meg, amint a Félszemű vélekedését tolmácsolja felém gyanútlanul.
-A Félszemű a szavak démonja. Jól ért ahhoz, hogyan manipulálja a környezetét. - jegyzem meg, bár ezt Mephisto a saját bőrén tapasztalta meg. Talán ezért is olyan veszélyes egyszemű démonunk. De elbizakodott is, ez pedig gyakorta egyenes úton vezet bukáshoz. Az ösvény kanyargóssá válik, két kanyarral később pedig egy barlang tűnik fel előttünk, melyen három nagyobb lyuk tátong, amolyan bejáratféle. Gyors magyarázatot is kapok elméletben melyik út milyen helyre vezet és mivel mi a bázis felé haladunk, úgy választásunk a baloldali barlangajtóra esik.
-Ez igazán cseles. - észrevételezem egy halvány mosollyal, mikor alkalmi idegenvezetőm elmagyarázza, miért is a bal széli járat a helyes út. Beszéd közben észrevétlenül szedjük szaporára lépteinket, szinte már rohanunk a sötét ösvényen a bázis felé és csakhamar végig is érünk rajta. A sötétből hirtelen lépünk a világosba, a fényváltozásra ösztönösen emelem karomat szemem elé, hogy tompítsam az arcomba érkező fényvilágot. Néhány hosszabb pillanat elég, hogy megszokjam az új fényviszonyokat és kezemet leengedve tekintsek körbe, hova is érkeztünk.
-Kik vagytok? Honnan jöttetek és mit kerestek itt? - hangzik el számonkérően az egyik katona szájából, aki elénk lép. Egy egykezes pengét fog ránk, míg a másik szemöldökét magasra húzva kíváncsian hümmög és válaszadásra sürget bennünket.
-Kémek vagytok talán? Kik küldött titeket? - újabb kérdéseket szegeznek nekünk.
-Az illetékessel akarunk beszélni. - térek a lényegre és figyelmen kívül hagyom a felesleges faggatózást. A démonőrség tagjai összenéznek, majd biccent az egyik, kövessük őket. Egy nagyjából öt perc gyors sétát követően egy sátor előtt állunk meg, melynek vászon ajtaja mögött szó nélkül eltűnik az egyikük. Hosszú pillanatokkal később elődugja az anyag mögül a fejét és közli: bemehetünk...a Kopasz fogad minket. Hallottam már róla, az öreg démonom helyettese volt, de úgy néz ki a véndémon halála után gyorsan befoglalta a légióparancsnok székét. Kérdés átmenetileg tervezi betölteni a helyet, vagy hosszú távon maradna itt? Belépünk a vászonkunyhóba, szúrós dohányszag csapja meg egyből az orrunkat és olyan vastag füst van odabent, hogy szinte vágni lehet.
-Foglaljatok helyet! - szólal meg egy karcos hang a helyiség sötét sarkából, majd kicsit előre dőlve vesz minket szemügyre, de az arcából, ahol mi álldogálunk alig látni valamit. Elfogadom az invitálást és leteszem magam az egyik ülőalkalmatosságra.
-A légiókapitányt keressük, de azt beszélik, hogy tragédia érte... - kezdek bele, mire lemondóan cicceg a nyelvével, majd megerősíti, hogy a "papa" - ahogy ő hívja - eltávozott közülünk.
-Míg nem jelölnek ki új vezetőt, az én feladatom a légió irányítása. Miben segíthetek nektek? - tereli tekintetét a fiúra és bár úgy tűnik a kérdés neki szól, valójában mindkettőnknek.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 29, 2020 3:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A gyilkos, az üldözött és a totál káosz
Egy pokoli ebnek köszönhetőenm sikerül leszerelni a Félszeműt. Sietősebbre vesszük a tempót a rengeteg felé, hisz ki tudja, meddig tiszta a terep. A Félszemű nem fogja feladni, ismerem annyira. Kincsként őrzött tekercsei viszont felkeltik az érdeklődésem, így mikor már elnyelt bennünket a rengeteg, megérdeklődöm Belialtól, mennyire ügyes a Mózes nevezetű ebe, el tudná e nekünk hozni a tekercset? A válasza egyszerre nyugtat meg és ad okot aggodalomra. Mert ha azon a tekercsen egy pontos térkép van, akkor...
- Ha valóban az van rajta, akkor lehet, szarban vagyunk barátom, mert a táborhely sincs többé biztonságban. Félszemű azt gondolhatja, hogy a mester ott bújtatott el engem. Bár csak nem lehet annyira együgyű, hogy megtámadja Viszály lovasának egyik légióját. Ahhoz már azért tehetség kellene. De ez nem jelenti azt, hogy ne tudná csellel szétrebbenteni a táborhelyet. A legjobb az lesz, ha figyelmeztetjük a mester helyettesét az esetleges veszélyhelyzetről. Nem árt, ha felkészülnek. - gondolkodom hangosan újdonsült szövetségesem társaságában, miközben a pokoli fényforrással elűzöm utunkból a kúszó-mászó indákat. Nem vonom kétségbe a pokoli eb hatékonyságát, de a Félszemű is eléggé leleményes egy pokolfajzat. Nyugtalan gondolataimból az ördög kérdése zökkent ki.
- Igen, ott. De a Félszemű ügyesen rávett, hogy tartsak vele a Közép régióba, mert ott nagyobb hasznomat is tudnák venni zsoldosként, minthogy itt maradjak Északon pofonzsáknak, öngyilkosjelöltnek egy olyan lovas kezei alatt szolgálva, akit nem érdekli, hány katonája veszik oda, csak elég viszály táplálhassa őt és bizalmasait. Utólag már bánom, hogy rá hallgattam, de a démon is a hibáiból tanul, mert nem olyan ördögi ez a légió, mint amilyennek ő annak idején lefestette. - válaszolom meg kérdéseit, miközben ügyelek arra, hogy még véletlenül se térjünk le a rendes ösvényről. Nagyon oda kell koncentráljak, ezért nem tekintek rá.
- Mivel Félszemű Irigy megbízásából gyűjtötte be az ígéretesnek tűnő démonfajzatokat, így neki kellett hűséget fogadjak. De mivel halott, az alkunk érvényét vesztette. - vázolom fel neki, hogyan is kerültem én innen a középföldön tengődő főbűn szolgálatába. Két kanyar múlva egy barlangszerű képződményhez érkezünk, melynek három bejárata is van.
- Ebből az egyik a táborhelyre visz, egy másik a rengeteg bejáratához, egy harmadik pedig a biztos halálba. Legalábbis nekem annak idején azt mondták, hogy mi van igazából mögötte, az rejtély. Mivel a mester bal kezes volt, a bal oldali bejáraton kell belépni, az visz minket a táborhelyre. - vázolom fel neki, hogy később esetleg ő is tudja, merre is van az arra. Egy rövidebb sötét szakasz után hamarosan meglátjuk a fényt az alagút végén. Egy hatalmas tisztásra érkezünk. Amerre a démoni szem elér, végig jurták sorakoznak, az egész hely nyüzsög a felfegyverkezett katonáktól, akik éppen a légiókapitány helyettesének szónoklatát hallgatják végig.
- Megérkeztünk. - tudatom démontársammal, bár nyilván erre már ő maga is rájött. Mielőtt azonban közelebb érnénk a táborhelyhez, két katona állja el az utunkat...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 29, 2020 8:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
Lopakodva, éber figyelemmel hagyjuk el az italozót és vesszük az irányt elhunyt kapitányom táborhelye felé. Nem tudom ki ez a tejfölös szájú, és azt sem mennyire bízhatok meg benne, de adok neki egy esélyt, elvégre azt állítja az öreg démon a pártfogoltja volt. Amit nem vonok kétségbe, hiszen a démon elég gyakran karolt fel tehetséges démonifjoncokat. Mondhatjuk jó szeme volt az ilyesmihez, megláttuk bennük a potenciált. Több derék démonharcost vett fel démoni seregembe, ami szintén bizonyítja éleslátását. Mephistora hagyatkozom, követem őt hosszú perceken keresztül és már majdnem el is érjük az erdő szélét, amikor egy kellemetlen ismerős tűnik fel a láthatáron. A félszemű. Vajon mit kereshet itt? Figyelem őt egy vastag törzsű fa mögött meghúzódva. Láthatóan igencsak lecövekelt, és nem úgy tűni mint akinek sietős arrébb állni. Bosszantó egy helyzet, mégis egy démoni kutya idézésével gyorsan sikerül őt eltávolítani az utunkból. Csak elnyújtott ó-hang szökik ki Mephisto száján, ahogy szemtanúja lesz annak, a Félszemű hogyan harap rá a csalira és ered a démoneb nyomába. Lényegében gyermeki könnyedséggel sikerült őt palira venni. Elégedetten, kicsit a fejemet rázva nyugtázom könnyed győzelmünket. Persze eszemben sincs elbízni magam, és azt hinni a démonpajtás végleg kikerült a képből, van egy olyan sejtésem, nem most láttuk őt utoljára.
-Rendben, menjünk - nézek szét, tiszta-e a levegő, majd előlépek én is a fa mögül és elnyújtott léptekkel követem a démont a ligetbe. Hamar a rengetegbe lépünk és néhány méter után különös mágia bírja mozgásra a növényzetet. Egy pillanat alatt összezárnak a lombok elfedve mögöttünk a bejáratot, de nem állunk meg, tempósan haladunk tovább, az erdő mélye felé. Közben a kölyök a tekercset említi, amit a Félszemű kezében látott és amit ebem oly bravúrosan orozott el markából.
-Lehetséges, hogy egy ritka részletes térképrajz a környékről. - tippelek, mert valójában bármi lehet. Mégis elég valószínű, hogy valamiféle iránymutató, tekintve hogy a régió ezen szegletében túl nagy helyismerete nincs neki.
-Valószínűleg már le is rázta őket valahol.. - nevetem el magam. Mózes igen leleményes egy jószág, nekem is komoly fejtörést okozott, mire befogtam magamnak. Démonunk valószínűleg sejti, hogy az öreg táborhelye a közelben van, nem véletlenül tűnt fel pont itt, és egész biztos, hogy ő is el akar jutni oda, de nekünk hamarabb kell elérnünk az állomáshelyet. A környéket rúnákkal és mindenféle védelmi varázslattal láttak el, amit az utunkat övező, sötéten gomolygó füst és az egyre nyomasztóbban ható légkör is igazol. Valószínűleg nem akarták, hogy illetéktelenek lépjenek a zöldesbe és azon keresztül eljussanak a légió szállására. A fekete légkör majdnem hogy még az ösvényt is elfedi, így igencsak koncentrálnunk kell, hogy ne tévesszük el a csapásirányt. De a démongyerek elég rutinosan és magabiztosan halad végig a még démon számára sem kifejezett biztonságos ösvényen. Mivel Mephisto nem először járja végig ezt az utat, intő szavára nem tágítok mellőle. A fiú tenyerében lángot gyújt, melynek fénye kicsit segít tisztábban látnunk az előttünk álló szakaszt.
-Viszály seregében szolgáltál volna? - kérdezek vissza, szemem sarkából rá pillantva.
-Az öreg sokakat felkarolt...és majdnem az összes tanítványa rászolgált bizalmára. - mesélem tényszerűen. Mind derék katonák, néhányuk még légióvezetővé is előlépett azóta.
-Ha a légióba vágytál, hogy kerültél Irigy szolgálatában? - érdeklődöm. Irigynek mondjuk úgy nem volt valami népszerű saját démonjai köreiben sem. Nem csoda, hogy sokan a vesztét kívánták. Azt hittem hamarabb megtörténik az, hogy letaszítsák a helyéről, mégis elég sokáig húzta a Főbűn.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 21, 2020 8:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A gyilkos, az üldözött és a totál káosz
Fingom sincs, mennyire lesz kifizetődő vagy nem kifizetődő, hogy egyezséget kötöttem a Belial nevezetű ördöggel, de muszáj volt megkockáztatnom, hiába nem bízom benne. Ennél nagyobb trágyába, mint abiben most kapálózom, már nem igen eshetek. A tanulság, hogy ne bízz senkiben se! Én is ezen az úton fogok ezek után haladni. Óvatos vagyok és erre intem újdonsült társamat is, mielőtt kilépnénk a kocsma ajtaján.
- Ez igaz, de ez most más. Más, mint eddig. Mindegy. - intem le a témát, mert nem tudom megfogalmazni az érzést. Ezt érezni kell. Bár lehet, csak a kezdetekben ilyen intenzív és később elmúlik. Halovány fingom sincs róla.
- Ritka bizony és nem egy életbiztosítás. De tanulva az esetből én nem osztogatom el a jövőben. - felelem úgy, mintha biztos lenne, hogy túlélem akár a holnapot is. Talán nem purcanok még ki addig. Egyre közelebb kerül a hamurengeteg széle, de nem lélegezhetünk még fel, mert feltűnik a Félszemű és két ölebe. Ezeket is pont most kellett idefújnia a pokoli passzátszélnek...Figyelmeztetem a tagot a veszélyre, aki azonnal egy fa takarásába vetődik. Jobbnak látom én is követni a példáját. A démon azt javasolja, hogy csaljuk el őket és mielőtt még megkérdezném, hogyan, már intézkedik is rögvest. Megidéz egy démonkutyát és ráküldi a Félszeműre és talpnyalóira.
- Óóóó....- csak ennyit tudok kinyögni, miközben nézem, mi is a dolga tulajdonképpen a pokoli ebnek. Közel surran a Félszeműhöz, majd kicsórja a démon kezében szorongatott tekercset. Elgondolkodok rajta, mi lehet abban a tekercsben, hogy a szarházi képes érte megkergetni még egy pokolkutyát is. A gondolataimból újdonsült társam szavai térítenek ki.
- Igen, úgy vélem szorgalmazzuk meg a lépteinket, míg tiszta a levegő. - lépek elő a fa takarásából, majd meggyorsított tempóban haladok a rengetek felé. Csak azután szólalok meg, hogy elértük a szélét és ráléptünk az ösvényre. A sötét indák be is záródnak utánunk.
- Azért arra kíváncsi lennék, mi lehet a tekercsen, ami annyira fontos a Félszeműnek, hogy monitorozás helyett neki áll kergetőzni egy pokoli ebbel. Szerinted van olyan ügyes Mózes, hogy el tudja nekünk hozni a tekercset úgy, hogy teljesen lerázza őket? Jelenleg minden jól jön, ami felhasználható a nyavajás Félszemű ellen. - osztom meg vele is a gondolataimat, miközben egyre sűrűsödik körülöttünk a sötét füstfelhő, egyre fojtogatóbbá válik a rengeteg. Egy nem pokoli lény két percig sem bírná ebben az erdőben, úgy elveszne benne, hogy többé soha nem találna ki, itt bolyongana, míg világ a világ vagy eggyé válna teste az indákkal.  
- Maradj szorosan mellettem. - javaslom neki, majd egy kis pokoli tűzzel fényt gyújtok a sötétségben.
- Mielőtt Irigy szolgálatába álltam, azt hittem, katona lesz belőlem Viszály lordjának seregében. Az öreg kapitány volt a mesterem. Ezért ismerem ezt az utat. De aztán nem úgy hozta az ördögélet...- jegyzem meg sóhajtva. Lehet jobban jártam volna, ha maradtam volna itt északon. Akkor most nem lennék ekkora guanóban és a mester még mindig vígan iszogatna a kocsmában szabad perceiben. A franc vigye el a Félszeműt!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 07, 2020 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
Hasonlóak a céljaink, ezért egyezséget kötök egy démonkölyökkel. Védelmet biztosítok neki, míg bosszúját hajtja azzal a kikötéssel, hogy elvezet volt kapitányom táborhelyére. Tudnom kell, látnom kell, mi történt pontosan. Az indulás nem várat sokáig, amint az utolsó korty ital is legurul a torkomon, az ajtó felé vesszük az irányt. Mephisto nem lép ki rajta azonnal, megáll a küszöb előtt, résnyire nyitja és úgy kémlel bentről kifelé, mintha valami váratlan veszedelemtől tartana. Mondjuk kétségtelen, néhányan a föld alatt egy mély gödörbe ásva szívesebben látnák, így valahol érthető az óvatossága. Mikor kellően megnyugtatónak találja a kinti légkört, bátrabban tárja szélesebbre az ajtót és sétál ki a kocsma elé. Rövidesen én is követem. Mielőtt nekivágnánk a táborhely felé vezető útnak, elárulja, hogy jelenlegi testében először van idelent. Ellenfelei, a Félszemű és talpnyalóival szemben ez határozott előnyt jelenthet. Úgy férkőzhetne a közvetlen közelükbe, hogy még nem gyanakodnának személyére. Bár saját bevallása szerint "vonzza az irigységet".
-Azért vannak még jó néhányan rajtad kívül is, akik ebből merítik az energiáikat. - jegyzem meg úgy mellékesen utalva rá, azért talán mégsem annyira egyértelmű. De tény, az elővigyázatosság nem válik hátrányunkra. "Miért pont téged választott...?" érdeklődöm a kölyöktől, aki egy vállvonással kísérve adja meg a feleletet.
-Bizalom. Na igen, az elég ritka a démonok közt. - bólintok. Ahogy igyekvőbbre veszi lépteit, úgy én is. Hamar az erdő széléhez érünk. már látni a sűrű fást és a keskeny dzsundzsával övezett ösvényt, ami a rengeteg mélyére és feltehetően az öreg démon táborhelyére vezet. A kölyök figyelmeztet a sötét hamura, bár a neve azért elég árulkodó, mégis megkérdezném, hogy az meg micsoda? Kérdésre is nyílna a szám, mégsem érkezem szavakba foglalni gondolataimat, mert a sarkon a Félszemű alakja tűnik fel és nincs egyedül. Két démon kíséri őt teljesen felfegyverkezve. A férfi valami fontosat tart a kezében, úgy szorongatja, mint rég nem látott kedvesét.
-Nos, akkor el kell csalnunk őket. - figyelem őket egy vastagabb törzsű fa takarásából. Jobbnak látom behúzódni a pokoli tölgyes mögé, hiszen egyetlen erre tévedt pillantás azonnal lebukással járna. Mindkettőnk számára. Felhúzom jobb kezemen a kabátom ujját, balom mutatóujjába harapok, fogammal felsértem a bőrt annyira, hogy sötét vérem épp kiserkenjen, majd rajzolni kezdek csuklómra. Egy pillanattal később egy idézőkör jelenik meg közöttünk és előbukkan egy megtermett démonkutya.
-Mózes! Tudod a dolgod. - pillantok a pokoli ebre, aki azonnal a Félszemű és kísérői felé veszi az irányt.
-Ez jó lesz. - nyúlik sunyi kárörvendő vigyor arcomon, ahogy vérebemet figyelem. Az állat olyan halkan lopakodik közéjük, hogy a démonoknak fel sem tűnik jelenléte, csak amikor már ott van és a Félszemű kezéből ellopja a féltve őrzött tekercset.
-Te nyavalyás dög, adod vissza! - háborodik fel és már nyúl is kezével az eb felé, hogy visszavegye, amit a szemtelen jószág elorozott tőle. Mózes morogva hátrálni kezd, majd elrohan a zsákmánnyal. Több sem kell a pokolfattyaknak, heves káromkodás közepette azonnal üldözőbe veszik a dögöt. - Azt hiszem, most már mehetünk.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2