Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Denver, elhagyatott autóverseny pálya •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Denver, elhagyatott autóverseny pálya VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 31, 2020 12:57 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 12, 2020 9:05 am
Következő oldal


Four angels round my head
────────────── ──────────────
@Asrael - 271 szó
- Pocsééééééék? - felnézek az angyali hangra, amelyik felém vág, nem is kúszik, bár az öltözéke elrejti szépségét és báját, mintha próbálna az angyal felolvadni a közegbe, amiből mégis kirí pusztán a hangsúlyai alapján. Határozottan beszél, mint akinek nincs félnivalója, mint aki még mindig ura a világot elborító káosznak... angyalok! - Ezen a helyen itt vagy te, s itt vagyok én, szinte már csak kettecskén, mint Ádám és Éva a paradicsomban, ez egy kiváló hely ennélfogva - rákacsintok az asztalkám felett, elégedetten nézve a szemébe, amiből a világ működésének titkait előbb kiolvashatnám, mint Asrael hangulatát. De a nevemen szólított és a kérdése is arra vall, hogy legalábbis elégedetlen momentán ami pedig sokat elárul, de nem eleget. Miért teremtettem ilyen kíváncsinak?
- Holnap reggelig is vártam volna arra, hogy idedugd a fitos orrodat, azt hiszed nem tartom észben, hogy fogytán lehet a készleted? - sértődöttséget mímelek, de csak olyan félkomolyan. - Tudom, hogy megcsalsz másokkal ha csak alkalmad nyílik nem egy démontól vásárolni, ha csak lehet csökkentem a hibalehetőségek számát, juj, azt nem ajánlom - nézem, ahogy a merénylettel teli poharat megragadja, persze én is abból ittam, de vannak olyan szájak, amikbe nem illik a mocskosság. Szerencsére a bekészített kotyogós már várja, hogy alálobbantsam a tüzet a kis gázégőn, még lehet ilyeneket találni, óriási gázraktárakat temettek el a föld alatt az emberek, csak éppen nem férnek hozzá a városaikba zárkózva.
- Frisset főzök, mert úgy néz ki, rádfér egy kis frissítő szépségem. Elárulod nekem, miért ilyen sötét felhős a kedélyed amíg elkészül? - tiszta fémbögrét is veszek elő neki, lekönyökölve bűvölöm a szemeimmel, hogy tiszteljen meg a válaszával ezen a kései délutánon.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 08, 2020 7:22 pm
Következő oldal


300
Szó
Coffee business

@Misran  && Asrael


Mióta a menny kivetett magából minket és a földre lettünk kárhoztatva akarva akaratlan felvettem egy-két szokást, ami távol állt angyali mivoltomtól. Reggeleimet általában egy meleg folyadék társaságában kezdem, elmerengve a múlton, jövőn és jelenen egyaránt. Valamilyen érhetetlen okból kifolyólag megszerettem azt a fekete löttyöt, amit a halandók kávénak neveznek. Imádom, ahogy a kesernyés íz szétterül a számban, majd a meleg folyadék végig csorog a nyelőcsövemen. A nezebb napokon felvidít melegségével, míg a jobbakon nyugalommal tölt el. Legnagyobb bánatomra lassan kezdek kifogyni belőle, így utánpótlást kell találnom. Persze ez nem olyan egyszerű a mi világunkban. Jobbára kereskedők árulnak csak efféle kicsnek számító protékákat. Szerencsére ismerek egy kevésbé alamuszi elfajzottat, aki szokott szerezni nekem, természetesen a megfelelő fizetség fejében. Apránként felkerekedek, hogy megtaláljam őt, hiszen a napokban kell erre járnia. Pontosan tudom merre találom, de direkt a hosszabb utat választom, amint kimerészkedek a lakásunkból. Denver azon városok közé tartozik, ahol jól megéfrnek egymás mellett démonok, angyalok, emberek és az elfajzottak is. Ebből kifolyólag a kíváncsiskodó szemeket próbálom elkerülni. Fejembe húzom a köpenyem csuklyáját, egy árnnyá válok, mely a házak között cikázik hangtalan. Semmi szükségem rá, hogy valamelyik agyatlan kövessen, aztán alaptalan pletykákba kezdjen, ami árthat a jó híremnek.
Az egykori autópálya kapuját könnyedén lépem át, a parkoló kocsikkal már senki se törődik igazán. Itt szoktak gazdát cserélni mindenféle portékák. Délutánba fordult a nap mire elcsendesedett a hely. Ezen alkalomra vártam, a távolból hallottam, hogy a Gerda nevű öregasszony megint azt a régi históriát vinnyogja. Az ég felé emelve megforgatom a szemeimet. Ilyenkor megértem Istent, hogy elhagyta őket és ezzel minket is. Ennek ellenére nem gyilkolom halomba az embereket, a fényt szolgálom. Csupán a magány és a földi lét tesz szarkasztikussá. Vagy mindig is az voltam? Egy pár lézengő alak van a versenypályán, míg a démon a kis pultja előtt álldogál.
- Még mindig pocsék az ízlésed a helyválasztás terén - adok hangot a nemtetszésemnek, ahogy megállok előtte - Csak nem rám vártál eddig Misran? - teszem fel a kérdést kissé oldalra döntve a fejem. A legtöbb árus már rég összepakolta a holmiját, csak ő álldogált, mintha egy nagyon fontos személy érkezése tartaná vissza a továbbállástól. Talán így is van. Egyszer-kétszer vásároltam már tőle, aminek köszönhetően értékes tárgyak ütötték a markát. Magamhoz veszem a poharát, melyben némi kihült, tele köpködött feketeség van. Felhúzom az orrom, majd vissza teszem elé - Adj nekem egy rendes kóstolót belőle - mutatok az italra, hogy ezzel is nyomatékosítsam burkolt kérésem. Megszokhatta tőlem, hogy kóstoló nélkül nem vagyok hajlandó vásárolni.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 20, 2020 8:04 am
Következő oldal


Four angels round my head
────────────── ──────────────
@Asrael - 355 szó
A kanadai puszták irányából jövet mindig útba ejtem Denver maradványait. Az egykori lendületes város ha nem is annyira, mint New York vagy San Francisco, de ellenállt a világvégének, megőrizte magában az életet. Ugyanez igaz északi barátainkra. A pusztítás angyalai a délebbi, népesebb tehát bűnösebb vidékeken szaporábban járatták a kardjukat, így aztán a magányos erdei falvak, favágók, remeték a még mindig végtelen erdőségek mélyén elég jól átvészelték ezt a sötét korszakot. Magukhoz csalogattak nem is akármivel. Édes juharszirupot fejtettek ősi módszerrel a fákból, ami lássuk be, sokkal könnyebb és praktikusabb módja a nyalánkságszerzésnek, mint a répacukor finomítása, ahol a problémák ott elkezdődnek, hogy a kóbor angyaloknak hála rendesen a földművelés nem tud lábra kapni, valaki mindig csatatérnek nézi a szántót és lemészárolja a jó parasztot, ahogyan az a középkorban is divatos volt. Pedig édesség az kell, remélem Ash értékeli majd a fáradozásomat. @Darien A. Milton
Másoknak viszont kávé kell, ezért zötyögtünk be lóvonta terepjáróinkkal a denveri bátrak mezejére, az egykori autóverseny pályára, ahol összegyűltek azok, akiknek volt valamijük és elcserélték azt valami egészen másra. Sivár képet nyújtott a hely így délután fele, csendes volt, de nem néptelen, valahogy mindenki meghúzta magát, mintha...
- Meghalt valaki? - kérdeztem Glendát, az öregasszonyt, aki állítása szerint halottnak tettette magát, amikor egy angyal a kardjával állt az ágya felett azon a napon.
- Jaaaaaaaaaaj az úgy volt aranyoskám, hogy Tommyék tudja - tudtam hát, Thomas Hill a helyi félvérek egyik erőteljesebb példánya volt - megtalálták az egyik őrangyalunk testét egy fára fellógatva, Isten nyugosztalja, nagyon csúnyán elbántak vele!
- Történt valami más is?
- Velem nem, édes fiam, de ha az angyalaink szomorúak, mi is azok leszünk! - aztán elbicegett a botjával dagasztva a sarat. Odakint parkolnak a kocsik, én idebent, a kis pultom, pár lézengő gyanús alak, a kihűlt kávém a csészében, ami nem mintaanyag, mégis többen ittak már bele ez alatt az egy óra alatt mióta itt vagyok, mint amennyi elvisel a közízlés, de azért megigazítom a dzsekim nyakát és én is kortyolok amíg várom a legutolsó vevőm, az ipharemet ezen a világvégi szép helyen. Szinte biztos biztos vagyok benne, hogy nem őt gyilolták el holmi természetfeletti huligánok.

#misrankezdő #misrankezdő5
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 20, 2020 7:34 am
Következő oldal


***
Denver, elhagyatott autóverseny pálya Maxresdefault
***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2