Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• New Orleans elhagyatott külterületi részei •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


New Orleans elhagyatott külterületi részei VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 06, 2020 7:53 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Darien A. Milton


New Orleans elhagyatott külterületi részei Tumblr_mreenfC1Nh1rhe069o1_1280
☩ Történetem :
☩ Reagok :
166
☩ Play by :
Froy Gutierrez
☩ Korom :
17
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 03, 2020 12:58 pm
Következő oldal


Dates with the Devils

+18Kibaszott hosszú hét volt, olyan retek terjedelmes, hogy többször eszembe jutott, hogy elmenekülök valamerre, mert ugyan senki nem tud róla, de a kertbe oly lazán lógok ki a szobából, mint az egyszeregy. Messzebb mégsem merészkedtem, mert valahol azt érzem, hogy szemmel tartanak és még nem tudom milyen messze van a város, dezertáláson kapni meg… azt hiszem elveszteném a bőröm, mire a Herceg visszaérkezik. Már akkor tudtam, hogy baj lesz, amikor a kapitánya hátra maradt és megvillantotta nem kedves mosolyát az első munkanapom hajnalán. - Senkin sem könnyű, de ez adja a szépségét, nem? - úgy ülök mellette, mintha karót nyeltem volna, márpedig arra még nem volt ideje, hogy valósan megkarózzon, de nem félek, hogy lesz, ahogy attól sem, hogy a belőle sütő éhséget nem veti le bennem, de nem baj, legyen így, csak a faszszopó kapitányt tartsa távol tőlem. Fortyogó harag vagyok irányába, már első alkalommal fellángolt odakint a slag ideje alatt, aztán a többszöri atrocitás sem tett jót a kapcsolatunk, már szerinte igen, az én véleményem meg lószart sem ér. Attól is falnak ment, ha beszélgettem bárkivel, ha nem égett a kezem alatt a munka, mint hamupipőkének, akkor meg egyenesen lilult a feje, kifejezetten kipécézett magának.
A herceg meg mellettem picsog, mint egy hatéves, jaj Lucifer szarik rám, halló, üdv a világomban. Fel sem veszem a nyafogását, a harag most bennem lakozik, mert nem vigasztal a kapitány elseggelése, hiszen a feje még a nyakán és most még bosszúsabb rám, ki másra? Én tehetek róla, hogy eljárt a keze többször, mint ildomos lett volna. Túrj a hajamba drága Hercegem és meglepetten tapasztalhatod a sebeket a fejbőrömön.
Feszesen ülök, az arcomra tapad a bőr, ahogy rágom a fogaimat, összepréselem, hogy ne ordítsak fel. Megrebbenek a simogatásra, annyira magam elé bámulok, hogy szinte kiijeszt a bőrömből az érintése.
Faszom, ne sírjon már a szád! Érzem, hogy rossz a kedve és felbosszant, amennyire én vártam, hogy véget vessen a terrornak , most annyira azt hallgatom, hogy neki is tud fájni, oda ne meg vissza, még a végén elfáradok. Igazából nem is rá haragszom, hanem a tényre, hogy nem hozzám vágyik vissza, hanem a Lucifer után picsog. No problem, nekem csak jó, ha nem jön, nem ismerem és nem is akarom megismerni. Le akarok feküdni, hogy ne kelljen a hurkáim és felszakad bőrömön ülnöm, hogy ne csikorogjon a fogam a fájdalomtól és a megalázástól, mert eleinte ugyan nem sikoltoztam, aztán persze de. - De igaz, megérdemelnéd. - és annyi mindent még,  ezt már nem formálom szavakká csak ülök mereven, készen rá, hogy bármikor felállhassak, ha elintenek innen, hogy menjek csicskulni valahol máshol. Nem érzem, hogy biztonságba lennék, amit felépített hetek alatt, az elveszett abban, hogy itt hagyott szabad prédának, ennyit sem érek, de mégis rá haragszom, nem is kicsit. Az, hogy cserébe a kapitány segge is hurkás, nagy cucc…
Jesszusom, sírva ne fakadjon mellettem. Bölcsen hallgatok, egyetértően bólintok csak, szegény ő, akihez teremtője nem ereszkedik le, cserébe szétbaszhatja a világot kedve szerint, azt hajt igába, akit akar, úgy ahogy akarja, a szívem meg ne szakadjon, ja nem, bocsi. - Megmagyarázhatatlan. - komoly a hangom. Mennyire hihetetlen, hogy a rabszolgák inkább a halálba menekülnek, minthogy eltűrjék, hogy a jogaiktól és emberi létüktől megfosszák őket, hogy ütik, verik, megerőszakolják őket, hogy a sikolyukba takaróznak és élvezettel foglalják el a testüket, ha a kedvük úgy hozza. Nem is értem, mi lehet az oka? Még ilyet, nem is hittem volna, hogy van akinek ez nem tetszik. Felháborító, s mint olyan egyszerűen elképzelhetetlen. A jó kurva anyjukat, hogy nem könyörögnek rajongással teli, hogy eltűrhessék az ütlegelést, a kisemmizést. Retkek mind. Van merszük gondolkodni és nem állatként élni. Hát ez… hihetetlen. - Köszönöm, megvagyok. Tanulságos pár nap volt. - és felteltem gyűlölettel, haraggal, lázadó gondolatokkal, a szökés lehetősége napról napra erősebb bennem. Meg fogom tenni, ó de meg ám, csak rájövök, kihallgatok, kicsit barátkozom még, hogy eldalolják merre és mennyi a város, hogy el lehet-e vegyülni, de amúgy jah… sokkal jobb lenne angyalpengébe futni, mint itt ülni és hallgatni, hogy a démon kibaszott vak a világra.
A hangom lágy, nem mond többet, mint, hogy sértett vagyok, mert az vagyok és ha kedve hozza hát dolgozza le rajtam ennek az árát mert, hogy őszinte legyek, nem bánom. Emlékszem milyen meghalni és ezerszer visszasírtam az elmúlt egy hétben, most meg hallgatom, hogy picsog, mint egy szűzlányka a nászi ágyban, haj miért nem jön el a kedvesem?
Felhörrenek. - Őt te várod vendégül Misran, így meghagyom neked, hogy könyörgést formálj hozzá. - én jobb örülnék, ha az is megpusztulnak a pokol bugyrában, mint az összes többi tetves démon. Fú de dühös vagyok, le kell higgadni lassan, mert nem lesz ennek jó vége, de amúgy sem lesz, hát mit számít, hogy én mit akarok? - Az én istenem, sem jelenik meg, hiába szólnak hozzá az imáim, nem vagyok jó ómen, talán nem nekem kéne vágynom rá, az lehet jobban távol tartja. - a figyelmem a beinduló körhinta felé terelődik, hagyom, hogy a fények átjárjanak, hogy a hangulata elragadjon és kicsit elvegyen a haragomból, a dühömből, amit táplálok és növesztek, egészen elburjánzik bennem, mint egy rákos sejt.
Úgy helyezem a testsúlyom, hogy alig üljek a seggemen,  két kezem a combom alá ékelem, hogy elemeljen a székről, retkes démonok, az egész kibaszott házat rájuk kéne gyújtani, talán holnap meg is teszem, vagy ma éjjel. Benyakalnak, kifekszenek és rájuk pörkölöm a kurva romhalmazt. Had sikoltson mind, amelyik a fájdalmamon élvezkedett, egyszer végre nekem is örömöm lenne bennük.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Misran


New Orleans elhagyatott külterületi részei Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
207
☩ Rang :
választott régióherceg
☩ Play by :
Michael Fassbender
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 02, 2020 6:38 pm
Következő oldal


Mester és Margarita
────────────── ──────────────
@Darien A. Milton és @Lucifer - Welcome party
- Én mondom Darien, itt a Földön a démonokon, embereken és angyalokon, főleg az arkokon egyformán nehéz kiigazodni. Az előbbiek csalódást okoznak, amilyet a Pokolban sohasem - a fiú a balomon ül a kertben felállított hosszú asztal végén. A főhelyen én, a jobbomon ott van mindig az üres hely Lucifernek, az örök meghívott vendégnek, aki mégis, mégsem akarja megtisztelni soha a karavánutakról hazatérő díszvacsoráimat. - Persze tudom én, hogy nem véletlenül hagyta ott a Poklot már azelőtt, hogy bezárult volna, hogy vonzotta az emberi világ, de néha igazán törődhetne hűséges hercegeivel, nem igaz? - cirógattam meg a fiú fejét, aki kissé mereven ült mellettem. Odébb a kapitányom sündörgött, hasonlóan merev tartással, mint akinek komoly ütésnyomok érték a fenekét, de hát ez nem olyan meglepő. Mit tehet a démonherceg, ha egy hetes útjáról hazatérve alig egy hónapja foglyul ejtett kis látszólag-ember kedvencének komolyabb baja esett, méghozzá valaki más porolta ki a seggét helyettem? Természetesen megkeresi a bűnöst és a szemet szemért elvet alkalmazza, így kerültek vörös és lila hurkák a kapitányom démoni hátsójára, tovább tetézve a melankolikus hangulatom, pedig a megjövetelem ünnepelni gyűltünk össze, és rajtam kívül a birodalmam földre száműzött színe java elég jól is érzi magát a kiégett hordókban rakott máglyák körül a házammal szomszédos lakatlan birtokon, ahol erre az estére lekaszálták a gazt.
- Egészen elkalandoztam. Tudom tudom a Lucifer technikailag nem is démon, de most minek mondjam? Az emberekről ne is beszéljünk, két rabszolga is megszökött útközben, ahelyett, hogy örülnének hogy valami célt kap szerencsétlen életük, és a lelküket végre értékelik, neeeem, ők inkább beleszaladnak a pusztába kóbor angyalpengékbe. Mert békekötés ide vagy oda Darien, a Préri nagy és senki nem ellenőrzi, hogy betű szerint betartják-e a nem ölünk meg random embereket paktumokat. De elég belőlem, te hogy vagy? - amióta megjöttem reggel nem volt még alkalmam megkérdezni a futó pucér felmérésen túl, amikor kiderült a kis altesti szépséghiba. Még a fürdetését és öltöztetését is másra hagytam, ezért került rá ilyen sok ruha, és bár szeretném a figyelmem teljesen rá fordítani, valahol esz a méreg, így az marhahúsdarabokat sütögető konyhatüzek felől újra a jobbomon álló üres székhez készített ajándékra terelődik a figyelmem. Egy üveg jó konyak azokból az időkből, amikor a világvége még nem tette tönkre a minőségi alkoholgyártást.
- Vajon mit kellene tennem, hogy megjelenjen? Háromszor mondjam ki, hogy Lucifer, Lucifer, Lucifer? Próbáld meg te, a te hiteddel hátha sikerül és ő is van olyan fontos, mint az Isten, akihez imádkozni szoktál.
Elégedett kiáltás hallatszik, ahogy végre sikerül egy óriási mókuskerékkel rabszolgameghajtásúvá tenni azt a boldog korabeli színes karuszelt, amit egy régi vidámparkból mentettem nosztalgia okán, néhány renitens démont máris beállítanak dolgozni, hogy a gyereklelkű többiek mulathassanak a fa és műanyagparipákon.  Kinyújtóztatom ósdi farmerbe bújt lábaim, a talpam fű csiklandozza, I ♥ Hell feliratú fehér pólóm ragyog a fáklyafényben.

#misranpusztult
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Misran


New Orleans elhagyatott külterületi részei Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
207
☩ Rang :
választott régióherceg
☩ Play by :
Michael Fassbender
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 02, 2020 6:32 pm
Következő oldal


***
New Orleans elhagyatott külterületi részei 30783e5ef81d6f2b76345f1273eedbb1
***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ki vagyok én? (lételméleti kérdések)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7