Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• What if... Bird~Leonard •
reveal your secrets

Hell or Heaven


What if... Bird~Leonard VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 12, 2020 9:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Lezárt játéktér
reveal your secrets

Leonard Fox


What if... Bird~Leonard 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 08, 2020 4:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy párhuzamos világban...
talán itt vagy.

Visszaterelődik a beszélgetés az álmomhoz, s noha még mindig egy kicsit feszült a helyzet, de némileg úgy érzem, hogy már nem annyira, mint az előbb. Talán egy icipicit kevésbé vágható a levegő a szobámban. Míg a rajzokat figyelem válaszolok neki.
- Rossz dolgok... elrabolt egy démon, de ez csak egy álom, ne ezzel foglalkozzunk most. - Nem akarok arra gondolni, nem akarom kimondani hangosan, mert ha nem teszem, akkor csak megmarad rossz álomnak, semmi másnak, ha meg már rajtam kívül még valaki tudni fog róla, akkor már félig valóságos... nem akarom, hogy az legyen. Idegesen feszengek most már én magam is.
Némileg ismét oldódik minden, miután elkápráztatom egy kicsit, és végre normális az ami köztünk van... már ha lehet egyáltalán az.
Felkanyarintom a rajz sarkába amit mond, bár a tényleges nevét nem mondja, én meg már nem emlékszem, hogy anno mit mondott, így csak annyit írok, hogy "amitől jobb lesz".
- Örülök ha tetszik. - Akarok még neki megannyi ilyen dolgot, és ehhez hasonló képzeteket mutatni, de az sem jó, ha túl sokat mutatok... én magam is függő lettem egy időre, jó volt a nyomorult világból egy másfajta világba csöppenni, ahol magam lehettem, ahol minden jó volt, ahol szabad lehettem akár egy madár...
- Hiányoztam? Tényleg? - Kérdezem, bár most mondta ki, azért jó lenne tudni, hogy ez valóban igaz, vagy csak azért mondta, mert más nem jutott az eszébe.
Nem tudom, hogy mit mondjak neki, így csak figyelem őt megint... próbálom kilökni az agyamból mind azt, amit álmomban láttam és megtölteni a fejemet a jelennel, ahol látom, hogy életben van, hogy nem rabolta el senki, és nem kell ő érte kutatnom, feleslegesen kiabálnom a nevét, miközben nem kapok választ.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 19, 2020 8:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Elhúzódik és én már meg is bánom, amiért nem tartottam szorosan ölelve még egy kicsit…vagy sokat. Hülye vagyok. Na mindegy ez már elúszott.
- Mi történt velem? – faggatom tovább az álomról. – Sokszor álmodtál velem? – akarom egyáltalán hallani a választ? Akarok biztos lenni abban, hogy egy férfi álmodik velem nap, mint nap? Hamar a rajzra terelődik a téma. Egyikönk sem akar kínos csendben egymásra meredni ölbe tett kézzel. Tudjuk mi sülhet ki az ilyen kínos csendekből és egyik verzió sem alkalmas a mostra. Még ha jó lenne is.
- Ez az a rajz, amit a válladra rajzoltam. csak az… a véreddel volt. – milyen őrülten természetesnek tűnt akkor ujjamat a vérébe mártani és felrajzolni ezt a cuccot a vállára, most kimondva pedig perverz és beteg döntésnek tűnik. El is hal a mondat végére a hangom… ömmm ezt a részletet kihagyhattam volna. Tovább húzom a vonalakat, amik itt ott megrezzennek, mert a kezem borzalmasan remeg. Felnézek, ahogy kéri és a kréták abban a pillanatban elemelkednek tenyeréből. Egy elfúló ahh hagyja el ajkaimat, ez kifejezi azt a gyermeteg örömöt, amit a varázslat okoz.
- Az én varázslóm. – bököm oldalba könyékkel, mire aztán el is pirulok. Az én varázslóm? Mi ez az olcsó duma? Tiszta bolond vagyok! Lélegzetvisszafojtva nézem a lebegő tárgyakat, amig vissza nem fekszenek Leo tenyerébe.
- Imádom, amikor a képességedet használod! Annyira lenyűgöző! – elidőzök Leo arcán. Fürkészem szemeit, vonásait. Igazából még nem is néztem meg jól. Mindig csak felületesen. Kutatok arcán, mintha ezalatt az egy hét alatt változott volna valami. Amikor beléptem kicsit idegenkedtem a helyzettől. De ahogy az ismerős vonásokat magamba szívom egyre jobban kezdem érezni magam. Még az a mogyoróbarna szempár sem tűnik olyan ijesztőnek, ha nincs benne fájdalom és kín.
- Tulajdonképpen azért jöttem mert hiányoztál. – közlöm vele kerek perec az igazságot, ami csak most jutott eszembe. Visszafordulok a rajzhoz és befejezem mielőtt újabb baromság csúszhatna ki a számon. A vonalakat nem érintem össze, így nem teljes a kör. Rohadtul érdekelne hogyan rajzol.
reveal your secrets

Leonard Fox


What if... Bird~Leonard 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 29, 2020 3:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy párhuzamos világban...
talán itt vagy.

Érintésem nem várt negatív hatást vált ki belőle. Basszus, erre nem számítottam, de végül is igaza van, hiszen nem ismer, és bár számomra úgy tűnt, hogy közel kerültünk egymáshoz akkor, és egy ilyen érintés teljesen természetesnek tűnt akkor... most nem az.
Látom rajta, hogy feszélyezi a közelségem, így távolabb ülök tőle, hátha így kevésbé lesz rossz számára. Nyilván mást a helyzet, mert én vele álmodtam minden nap, érte aggódtam minden álmomban, ő meg nem látott engem már egy hete, más a felállás, és ezt észben kell tartanom.
- Rólad álmodtam, de nem te voltál a rémálom, hanem ami veled történt. - Megrántom a vállam, ahogy befejezem az igazságot, mert nem akarom, hogy azt feltételezze, hogy ő maga a rémálom.
Elveszek a felém nyújtott dobozkából egy számomra tetsző kék krétát. Próbálom leutánozni amit ő rajzol, és csak remélem, hogy jól csinálom.
- Ez, most amúgy mi is? - Kérdezem, hogy legyen róla némi fogalma, és ha elárulja, akkor fel is vésem a papír egyik sarkába azt amit mond.
Végig nézek a krétákon, és eszembe jut valami, amivel talán egy kicsit tudnám oldani a feszültségét.
Markomba veszek több krétát, ceruzát, hegyezőt, ha van, kinyújtom a tenyerem magam elé. - Ezt nézd. - Egy pillanatra behunyom a szemem, hogy rá tudjak hangolódni Bird elméjére, majd mikor megvan kinyitom a szemem. Mindössze két három pillanat az egész és ő azt látja, hogy a kezemben levő tárgyak fellebegnek, lassú, komótos mozdulatokkal átfordulnak. Olyan, mintha nulla gravitáció hatna rájuk. Hagyom még őket forogni egy kicsit, hogy Bird jól szemügyre vehesse őket, majd szépen lassan visszaereszkednek a tenyerembe.
A valóságban a tárgyak meg sem moccantak, ez mindössze az elméjében játszódott le, de a hatás olyan volt, mintha tényleg megtörtént volna.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 29, 2020 10:18 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Once upon a time
Legörbül a szám a válasz hallatán. Szóval én vagyok a rémálmaiban… csodálatos. Nem állt szándékomban egy ember mindennapjait felborítani, sem az agyába fészkelni. De mégsem hagyhattam ott meghalni! Talán csak el kellett volna látnom és ennyi. De honnan tudhattam volna, hogy ez lesz a vége?! Természetesen magamat hibáztatom mindezért. Csak hagyni kellett volna elmenni. Seb összevarr és viszlát. Nem engedni mindenféle hülye ötletnek!
- Ahj… igazán sajnálom. – tétovázok kicsit mielőtt leheveredek mellé az ágyra. Szóval hol is vannak azok a szaros ceruzák?
- Ömm… rendben akkor figyuz. – uhh ne ne ne.. Leo ne érj hozzám! Tágra nyílt, rémült szemmel lesek rá miközben ő átszellemült arccal babrál a hajammal. Nem fogok túlgondolni semmit de ahhoz neki sem szabadnak kétértelműen viselkednie. Ösztönösen távolabb húzódok mikor elveszi a kezét.
- Khmm… ömmm… szóóóval az úgy kell, hoooogy. – reszketeg kézzel veszek ki egy krétát a dobozból és az ölembe fektetett rajzlapra elkezdem felrajzolni az első részét a pecsétnek. Mintha csak írnék. Rajzolni nem tudok ezért számomra az íráshoz hasonlít. De Leo azt mondta jól rajzol… neki nem lesz nehéz megtanulni.
- Látod így kell kezdeni. – felé nyújtom a krétás dobozt, hogy válasszon magának egyet.
- Most te jössz. Rajzold fel ezt a részt a lapra. – ez a rajzolgatás tökéletes figyelemelterelés. Ha most csak ülnöm kéne és beszélgetnem vele biztosan szívrohamot kaptam volna. A kezem így is reszket, a szívem pedig indokolatlanul ki akar mászni a helyéről. Botrány!

:raketa: l © l Music

reveal your secrets

Leonard Fox


What if... Bird~Leonard 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 28, 2020 10:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy párhuzamos világban...
talán itt vagy.

Áh, értem, szóval ez birizgálta annyira, Magic. Hát igen, nos őt vagy valaki kedveli, mint én, vagy pedig ki nem állhatja, de szó szerint, nincs nála olyan, hogy köztes érzés.
Minket sok minden összeköt, én kedvelem őt, vele teljes az életem, de sok halandót, démont és angyalt láttam már, aki egyáltalán nem kedveli. Az igaz, hogy nem egy könnyű személyiség, de a maga nemében nem akar ő rosszat, csak senki ne közelítse meg hívatlanul a territóriumát, mert akkor megtapasztalja, hogy milyen is az, amikor az bolond Magic a felszínre tör, de ezt ő maga is tudja, tisztában van azzal, hogy az idegállapota hajszál vékony. Az esetek többségében verekszik, és Birdnek mákja volt, hogy elég gatya állapotban voltam ahhoz, hogy inkább velem foglalkozzon, és ne az ő hajszálait akarja kitépkedni, mert sajnos be kell ismerni, hogy mióta ismerjük egymást, azt hiszi én is a territóriumába tartozok. Ez néha jó, néha pedig rossz.
- Igen. - Ez a válaszom a kérdésére, ő szerepelt benne, csak nem teljesen, mert ott volt de még sem... most viszont itt van. Jó, hogy itt van, mert így a nevetésem szépen lassan normál lesz, és az őrület utószele kimarad belőle.
A táskáját dobja és landol az ölemben, aztán leül mellém és még is csak elveszi. Kutat benne és magyaráz, előveszi a készletét, én meg csak őt bámulom.
Nem bírom megállni, meg kell érintenem.
Felemelem a kezem, és elhúzom arcából a haját, ujjhegyemmel végig simítok az orcájától a füléig... nagyon bársonyos.
Hm... oké. Ez meg is volt. Elveszem a kezem, és így felelek neki. - Az amit múltkor rám rajzoltál, azt megtaníthatod, meg más ilyen démonok vagy angyalok elleni cuccot is.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 28, 2020 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Once upon a time
Megkönnyebbül sóhaj hagyja el ajkaimat a jó hír hallatán. Ami azonnal lebuktatja Magic iránt érzett utálatomat. Nincs itthon a fúria. Bár ahogy a mi szerencsénkből telik simán megjelenhet kettő perc múlva mert itthon hagyta a papucsát vagy tudomisén. Vajon ilyenkor hol rontja a levegőt? Lehet megint anyám agyát tömi mindenféle szarsággal.
- Jók a megérzéseim… amúgy ez egy rakás papír meg ceruza. – mondat közben odadobom neki a táskát. Legalább kicsit oldódik ez a feszült hangulat kettőnk között. odalépek az ágyhoz és én is lezuttyanok rá. Kinyitom a táskát és elkezdek kipakolni belőle. Az első, ami a kezembe akard egy doboz tele színes krétákkal. Ez a kedvencem. Mindenre lehet vele rajzolni és szép színei vannak. Magam mellé teszem aztán tovább matatok.
- És én szerepeltem azokban az álmokban? – kérdezek vissza mert nem hagy nyugodni a tény, hogy borzalmas rémálmokkal kell küzdenie. Nem nézek fel rá, szerencsére a táskában kotorászás tökéletes indok arra, hogy ne kelljen szemeibe néznem. Kérdésére nem válaszolok viszont. Francnak van kedve anyámról beszélni, úgy is tudja a választ erre.
- Hmm… nem örülök ennek. Szükséged lenne a pihentető alvásra. – bevillan egy kép… az arcáról, amint egészen közel fekszik mellettem…mikor úgy aludtunk mintha semmi baj nem lenne…- Ömmm… Bármi is történt bennük azok csak álmok voltak! Mi segítene abban, hogy jót aludj végre? – úgy látszik Magic tudása eddig nem terjed… a kis hárpia pedig pont úgy viselkedik, mintha mindenható lenne… ch… Na jó. Khm. Térjünk a lényegre.
- Szóval mit is akarsz megtanulni? Előre szólok, hogy nem vagyok igazi szakértő, én is tanulgatom még őket.

:raketa: l © l Music

reveal your secrets

Leonard Fox


What if... Bird~Leonard 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 28, 2020 8:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy párhuzamos világban...
talán itt vagy.

A tény, amit kimond, kisebb hisztérikus nevetést rángat ki a számon. A borzalmasan festek és maga a feltételezés is, hogy nem alszok eleget, teljesen helyttálló.
Szóval csak nevetgélek magamban, miközben rángatom fel a cuccomat a testemre.
Mire vissza fordulok nekem szegezi a kérdést.
- Öhm, hát tudod... vannak azok a köcsög álmok, amik teljesen az ember agyára tudnak menni. De ne is foglalkozz vele, majd nem lesznek. - Akár meg is mutathatnám neki az álmomat, a démon arcát... de nem. Még ingatom is a fejem a gondolatra, nem lenne jó, ha telenyomnám a fejét ilyen dolgokkal, mert hát ez csak egy álom volt.
Nevetem el magam ismét egy kicsit idegesen. Jó lesz, ha mostmár össze szedem magam, mert lassan kattosnak fogok tűnni. Szóval mély levegőt veszek, és fáradtan ülök le az ágyamra, kicsit össze is roskadok. Most, hogy látom, már kevésbé vagyok feszült.
- Szóval anyád megint bajos egyedet vitt haza? - Kérdezem őt, most már egy kicsit normálisabb hangon, és normálisabb viselkedéssel.
Szedd össze magad Leonard. Nem tűnhetsz az átlagosnál is őrültebbnek. Csak nyugi.
Látom rajta, hogy feszeng valami miatt, de nem tudom pontosan, hogy mi okozza. A szoba egy kis lyuk, de ezt sikerült megszerezni, és némileg élhető helyen van, esténként ugyan hallani a környező lakásokból ordibálást, sikítozást, de ez ebben a városban szerintem teljesen normális.
Mikor becsukja az ajtót, némileg nyugalmat látok rajta szétáradni, és akkor esik le, hogy mi is lehet a baja.
- Magic nincs itthon, elment pár napra... mintha érezted volna, hogy most kell jönnöd. - Vigyorgok rá kedvesen. - Mit hoztál a táskádban? - Bökök fejemmel a kezében szorongatott cuccra. Fura ez a feszültség tőle, pedig úgy emlékeztem, hogy elég közeli lett kettőnk között pár pillanat. Persze, még fiatal... meg hát, mit is akarnék én tőle, igaz?


*A szoba csak illusztráció, nincs ilyen jó állapotba, az ablakok repedezettek, félig be vannak deszkázva, a falról mállik a festék.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 28, 2020 12:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Once upon a time
Nagy sóhaj szakad ki belőlem mikor eltol magától. Ne, még ne… kicsit még…
- Megyek már, nehogy az utolsó pillanatban rántson ki valaki a karmaidból. – lezserséget meg nemtörődömséget erőltetek magamra, ami máskor alap tartozéka minden mondatomnak és mozdulatomnak. Én Bird vagyok, ugyan az az nehezen elviselhető, akadékoskodó, trágár és feleselős liba, aki voltam, semmi esetre sem mutathatom magam másnak, még ha ez tűnik most a legtermészetesebbnek ennek a pasinak a karjaiban. Miért akarok jobbnak látszani? Hiszen mikor érdekelt valaha is, hogy mit gondolnak rólam? Főleg a pasik? Leonard is csak egy pasi.
- Nem úszol meg ne aggódj. – kacsintok egyet játékosan közben fejetetejére áll a világ bennem az arcára írt érzelmektől. Én is azt hittem, hogy nem jövök. Mi ez a nagy óvatosság?
- Fő a biztonság. – erősítem meg szavait azonban ettől csak nyugtalan leszek. Nem szeretek más házába bezárva lenni. Persze ő ugyan ezt érezhette mikor én reteszeltem be az ajtót.
- Hát csak a szokásos. Mióta elmentél minden visszatért a régi kerékvágásba. – nem kell kimondanom, pontosan tudja mi is az a „régi kerékvágás.
- Borzalmasan festessz! Mint, aki napok óta nem alszik. – tényleg elég szarul néz ki. Mélykarikák a szeme alatt, sápadt elnyűtt arc. És mintha fogyott is volna. Magic meg az ő ápolgatása… na persze.
Nem lépem át a szoba küszöbét. Nem vesz rá a lélek. Az ajtófélfának dőlve nézem, ahogy átöltözik.
- Miért hitted, azt hogy nem jövök? – nem is kell megválaszolnia. Nem meglepő, ha nem bízik egy random lányka szavainak, ahogy én sem bíztam abban, hogy beenged az ajtón és nem néz hülyének… az viszont rohadt jól esik, hogy megkönnyebbült attól mert mégis itt vagyok. Örül neki… őszintén. És én is. Valamiért mégis előre billenek és belépek Leo szobájába. Magic elkerülése érdekében becsukom az ajtót. Huhh de fura hangulata van ennek a szobának. És állok bénán az ajtóban a táskámat szorongatva, markolászva, amibe mindenféle papírt meg ceruzát dobáltam, biztosan zseniálisan festhetek…

:raketa: l © l Music

reveal your secrets

Leonard Fox


What if... Bird~Leonard 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 26, 2020 10:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy párhuzamos világban...
talán itt vagy.

Milyen, hogy itt van?
Jó!
Nagyon jó, mert ez nekem most megnyugtató, és örülök, nagyon örülök, mert ezáltal kiderült, hogy az egész, ami volt, az csak álom volt. Nem valós, csak álmok.
Mi ez az egész kettőnk között? Vagy csak én érzem, csak nekem lett fontos? Fura... nem szoktam kötődni, de most valahogy úgy érzem, hogy ez így rendben van, még én magam sem tudom, hogy ez most mi is lesz, de azt tudom, hogy ez tényleg rendben van.
Keze végig simít hátamon, és némileg kiráz a hideg, gyengéd és bensőséges ez az érintés, ujjai felfelé kúsznak a hátamon, és megérintik a sebem szélét, mire önkéntelen összerándulok, talán még egy halk szisszenés is kicsúszik a számon.
Eltolom őt a vállánál fogva, de nem engedem el.
- Gyere be! - Kedvesen utasítom, bár túl sok más választása nincs. Azt akarom, hogy becsukjuk azt az ajtót, azt akarom, hogy a folyosót kizárjuk, és még véletlenül se zavarja meg valaki. Túl élénkek az álmok, túl élénk a démon képe a fejemben. Kinézek a folyosóra, és kicsit megnyugszom, hogy nincs ott senki.
Mosolyom félig lefelé görbül, de még is örülök, hiszen itt van.
Szedd már össze magad... szedd össze magad, olyan vagy mint valami bolond.
Ha bejön, becsukom az ajtót, és még el is reteszelem a zárat. - A biztonság kedvért. - Mondom válaszként a ki nem mondott kérdésre.
- Azt hittem, hogy nem jössz, hogy vagy? - Kérdezem úgy nem mellesleg. Végig megyek a szűk előszoba folyosón, első ajtó balra egy kis fürdőszoba wcvel, jobbra egy konyhaszerű valami, következő ajtó balra Magic szobája, jobbra pedig az enyém. Bemegyek a szobába, és remélem, hogy Bird követ. Keresek a szekrénybe egy pólót, és egy nadrágot, amiket fel veszek, majd kíváncsian fordulok vissza Bird felé.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 26, 2020 10:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Once upon a time
Na jó egy utolsó aztán húzok! Mielőtt Magic… Végre motoszkálás hallatszik odabentről és az ajtó is megmoccan. A francba kell ennyit várni! Hát ezt érdemli egy vendég? Vagy direkt még élvezték is, ahogy az ajtót kaparászom? A rohadt életbe!
- Na végre Le… - őőőő a legkevésbé számítottam erre a látványra. Tekintetem akaratlanul is végigrohan rajta tetőtől talpig. Fülem lángolni kezd zavaromtól. Mit keresek én itt?!
- Én…csak – már itt sem vagyok. Ellépnék de ujjai kinyúlnak felém és megragad. Erősen de mégis puhán. Szoborrá dermedek és csak rémült arccal bámulok rá. Menekülőre fognám, agyam riadót fúj. Nekem ehhez nincs közöm… Hülye ötlet volt idejönnöm.
- Én csak…érdekelt… - ó egek! Az az ismerős illat, amit maga után hagyott és ott terjengett az egész lakásban egy héten keresztül. Kísértett, mint egy ragaszkodó szellem. Most beborít, ahogy karjaiba zár. Elborítja tudatom minden kis zugát és arra késztet, hogy átöleljem, hogy hagyjak minden mozdulatot, amit ellenem elkövet.
- Igen, itt vagyok… Leo! minden rendben van. – szemei olyanok, mint egy megsebzett vadé. Mi a franc történhetett, amiért így viselkedik?
- Francba, te remegsz! Mi a baj? – tényleg ennyire hiányoztam egy olyan valakinek, akit három bódult nap erejéig ismertem?
- Hiányoztál! – lassan simogatni kezdem csupasz hátát, a hegekről viszont teljesen megfeledkeztem és csak akkor kapok észbe mikor ujjaim a seb széléhez érnek ő pedig összerándul tenyerem alatt.
- Basszus… sajnálom! – szerencsétlenül érzem magam. Nekem ez a reakció új és ismeretlen. Ha nem ölelne, most bambán bámulnék rá az ajtóban.

:raketa: l © l Music

reveal your secrets

Leonard Fox


What if... Bird~Leonard 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 26, 2020 9:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEgy párhuzamos világban...
talán itt vagy.

Milyen az, amikor egy kamionnal mész szembe? Fogalmam sincs, biztos rohadtul fáj, de ilyen sem sűrűn van, mint az, hogy a délután közepén kelek fel. Vagyis, ez nem teljesen igaz, mert sokszor előfordul, lévén, hogy sokat dolgozok este, de ha nem dolgozok, akkor nem alszok sokat.
A rémálmok este megint jöttek, miután felkeltem és eldöntöttem, hogy elmegyek Birdhöz, megint voltak... alig aludtam, szinte csak forgolódtam, aztán mintha leütöttek volna, beájultam, és most keltem fel. Néha gyanakodok Magicre, hogy tesz velem valamit, csak maradjak már nyugton. Gyanusan sokat mondogatta azt, hogy majd ő meggyógyít.
Bamm-bamm-bamm.
-Mi a fene? - Újabb dörömbölés, majd kiabálás. Felülök az ágyban, és próbálom helyre tenni az agyamat. - Jövök már! - Kiabálok ki alvástól rekedt hangon. Félmeztelenül, egy szürke rövid melegítő nadrágba indulok meg az ajtóhoz, halál kócosan, még a sérüléstől, és az alvástól elmacskásodott testtel.
Az ajtóhoz érve beletúrok némileg a hajamba, aztán arra jutok, hogy full felesleges. Kinyitom, és hirtelen köpni nyelni nem tudok.
- Basszus, itt vagy. - Először örülök, aztán kétkedek. Tényleg itt van? Vagy csak megint álmodok, és azt hiszem, hogy itt van. Oh a faszom, na jó egy lehetőség van, hogy megtudjam, hogy valóban itt van e.
Kinyúlok és elkapom a kezét, esélyt sem adva arra, hogy elhúzza... ujjaim bársonyos bőrét érintik, végig simítok jobb kezem hüvelykujjával csuklójának belső felén.
- Tényleg itt vagy. - Elnevetem magam, közben másik kezemmel elkapom a vállát, és magamhoz rántom egy ölelésre. - De jó, hogy itt vagy. - Orrom a nyakába, és a hajába fúrom, mélyen belélegzem illatát, és egyre inkább tudatosodik bennem, hogy ez tényleg a valóság, tényleg itt van, és semmi baja... ez a legfontosabb.


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2