Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nahant Island - 1991 és 2017 között •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 02, 2020 6:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


C
sak egy kicsit... Nem lehetne valaki más? Mondjuk csupát öt percre? Hogy ne hozza rá a frászt minden városlakóra azzal a ténnyel, hogy mi Nahant Islandra készülünk eljutni. Amint az árus asszony lelép a színről már esek is neki, egy karba bokszolással és szavakkal is egyaránt. Természetesen nem rejtem véka alá a nem tetszésem, simán leoltom, mint a kislámpát szokás. Valamiért sosem fogtam vissza magam, na meg, egyszer sem lett szóvá téve, hogy vegyek vissza az arcomból, akkor had ne most kezdjem el! De mikor pimaszul visszaszól felszegem az állam és kihívóan nézek szemeibe.
-Felejtsd is el, hogy én valaha befogom!-nevetek fel epésen, miközben egyre többen minket bámulnak. Belial megjegyzésére sunyi vigyorra húzódik a szám!
-Első lecke!-mutatom ujjammal, de egészen halkan beszélek.
-Vegyülj el, a veszekedés túl emberi dolog.-túrok bele a hajamba, majd körbe nézek felsőbbrendűn és csak hamar mindenki a saját dolgával foglalkozik újfent, így én is tovább haladok az árusok között. A halak nem kötnek le, így tovább sétálva az édességes standnál ragadok le, Kedvesem nem követ, így mikor hátra pillantok egy szőke nővel társalog éppen. Szemeimet forgatom és inkább az édességeket vizsgálom tovább, míg Viszály nem csatlakozik hozzám még kóstolót is kapok egy-kettőből, így kicsit párolog a mérgem a jelentet illetően. Az meg a másik, hogy már megint egy szőke lúvnya... így inkább elkezdem felvásárolni a portékát, mindenből egy kicsit, vagy épp sokat, mert ami ízlik, az bizony jó ha van! Mikor mégis megszólalok, már érkezik rá felelet, így tekintetem egy pillanatra a démon arcára vetül. Aztán mikor kijelenti, hogy lesz egy potya utasunk, látványosan ingatni kezdem a fejemet. Beletúrok a hajamba és mérgesen fújok egyet.
-Ja, észleltem... Szerencsédre a szemem még jó.-vetem oda full flegmán, kissé duzzogva is. Miért kell ennek állandóan csaj mágnest játszania.
-Ő is feleségül akar menni hozzád?-utalok egy múltbéli eseményre utálatosan, majd előveszem a pénztárcám, hogy az édességet ki is fizessem. Ahogy megkaparintom a nagy zacskó édességet egy szem savanyú cukrot veszek ki belőle és átnyújtom Drágámnak.
-Kóstold meg!-s szemeim azt sugallják, ez is a leckék része lenne, szóval örülnék ha megtenné. S ha így tesz, élvezettel figyelem ahogy elfanyarodik az arca. Aztán ahogy változik, torzul, nem bírom tovább, hangosan kacagni kezdek, de nem kárörvendőn, hanem jólesőn. Mulattat ugyanis ahogy Kedvesem ismerkedik ezzel az ízzel.
-Na most ilyen vagyok belülről!-közlöm gonoszul, aztán az utca végén lévő kukára mutatok.
-Tudom, hogy nem szereted az ilyet. De élveztem az arcodat nézni közben. Ott elfér a kukában.-vonok vállat, majd kedves mosollyal köszönök el az eladótól. Belial után indulok, pár hosszabb lépés után utol is érem.
-Esetleg te szeretnél valamit megnézni? Érdekel valami?-tudakolom bájos mosollyal, mintha az imént mi sem történt volna. Előveszek egy szem karamellt és még mielőtt Belial azt hinné ezt is rá sózom, ajkaim közé helyezem, hogy aztán jó ízűen majszolgassam.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 30, 2020 11:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Miközben kezemet szorongatva maga után húz, teszek egy megállapítást leginkább magamnak. Elsőre azt hiszem, hogy ez már a lecke része, de felhomályosít, hogy ez még nem az. Kicsit zavartan nézek rá. Akkor meg minek teszünk úgy, ahogy az emberek? Hangosan rikkant egy vénasszony és mi megállunk egy rongyárusnál kendőnézőbe. Kedvesem hangos töprengésbe kezd a színt illetően és késztetést érez, hogy engem is belevonjon. Megkérdezi melyik?, mire a bordót választom. Valóban úgy gondolom, az állna legjobban bizalmasomnak. A kofaasszonyság már épp vérszemet kapna és pakolná ki elénk a teljes színpalettát, amikor teszek egy apró megjegyzést Belphegoromnak, erre falfehérbe vált a nő arca és könnyezve elrohan. A sziget puszta említés felkavarja teljes lelki világát. Belphegor dorgáló szavaira nem kell sokat várnom. Megvesztél? bokszol a karomba és haragosan néz rám, mintha a tőrét törtem volna el.
-Ugyan már! - emelem tekintetem az ég felé. Kapom szépen a fejmosást. Ezt a merészséget, így leoltani a Lordját. Bár nem veszem magamra. Unott képpel hallgatom mondandóját.
-Majd akkor teszek lakatot a számra, ha te is. - felelem pimaszul. Kettőnk közül inkább ő az, aki nehezen tudja mikor kel csendben maradni. Közben akad egy kis nézőközönségünk is. A körülöttünk álló piacolok fura pillantásokat vetnek ránk.
-És még én vonom magunkra a figyelmet. - fűzöm még hozzá, közben tovább haladunk a soron. Belphegor kicsit előre rohan, a halas pult nem igazán fogja meg, de a pár standdal arrébb lévő édességárus annál inkább.
Elég émelyítő édes illat az, ami megcsapja az orrom, és valahogy nem érzem kellemesnek, ezért hátrább maradok, de bizalmasom kezével int felém, menjek közelebb. Elindulok, de hirtelen belém botlik egy szőkeség, akiről azonnal látom nem idevalósi. A puszta megjelenése mondjuk úgy, túl nagyvárosi.
-Hééé, te vagy az. - vinnyogva ugrik és tapsol előttem, mire zavartan ráncolom meg szemöldökömet. Végignézek rajta, és rohadtul nem tűnik ismerősnek, pedig az arcmemóriámmal nincsenek gondok. Már majdnem eltűnődöm, hol találkozhattunk, amikor...
-Te akarsz a szigetre menni, igaz? - folytatja cincogó kényes hangján. Édes Pokol, de idegesítőek az emberek. Kérdésére egy határozott bólintással felelek, ami újabb kitörő, örömteli sikolyt, ugrálást és tapsikolást eredményez. Ezt mi a fenéért csinálja? Állok értetlenül rendellenes viselkedése előtt.
-Szeretnék én is a szigetre menni, de senki nem akar áthajózni. Mindenki fél, túl babonások... - mondja bánatos, lebiggyesztett ajkakkal, ami három teljes másodpercig tart, mert éles váltással újra fülig kúszik vigyora.
-Ugye veled mehetek? Lééégyszi... - vált át kérlelő hangnembe, és hatalmasra nyílt szemmel néz rám, a szempillája furcsán ráng, mintha bogár akadt volna közé és a kezemet fogdossa. Ez k*rva ijesztő.
-Amúgy Britni vagyok. - mutatkozik be úgy mellékesen.
-Jól van, miért is ne. - egyezek bele és kihúzom kezemet az övéi közül. Beleegyezek ugyanis pont kapóra jött ez a szédült nőszemély ördögi terveimbe. Meg is van a szerencsétlen nyertes, aki majd az elátkozott sziget rémhírét tovább növeli. Azt hittem majd keresgélhetek, hogy találjak egy bolondot, aki a vesztébe rohan, de a sors iróniája, hogy ez a szerencsétlen kislány szinte önként jelentkezett.
-Britni. Kora hajnalban indul a hajónk. Legyél a kikötőbe. - teszem hozzá, mire nagy örömködve megígéri, hogy nem késik majd. Mikor a szőke továbbáll, Belphegor mellé lépek, aki éppen kiszemelt magának valami emberi finomságot.
-Felőlem. - vonom meg a vállam válaszolva kijelentésére.
-Lesz egy útitársunk. - osztom meg vele, bár lehet nem örül majd neki. De legalább nem mondhatja, hogy nem informálom időbe a fontosabb dolgokról.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 29, 2020 9:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


A
zt hiszem fel kell kötnünk a gatyánkat, ha ezt a tervet úgy akarjuk végig zongorázni, hogy a kedves főnökömnek is jó legyen, no meg azért én is kivehessem a részem rendesen. Épp ezért ajánlom fel, hogy esetleg átejthetnénk azt az angyalkát azzal a trükkel, hogy Belial eljátssza, hogy ember és természetesen, még segédkezet is nyújtok ebben. Már a faluban sétálva ki is derül, hogy nem csupán képletesen értettem, hiszen ahogy karjába csimpaszkodok és a zsivajt meghallva elindulok a piaci csődület felé, kézfejem Belialéba csúszik és úgy vonom magam után a forgatagba. Ám épp hátra pillantok vigyorogva, s meg is jegyzem, hogy ez is egy új dolog, legalábbis kettünk között, de Ő is megjegyez valamit, amit elvileg nem is hallanék meg, épp csak a szájáról olvasom le a szavakat. Felvonom a szemöldököm ezt követő kérdése után, aztán megszorítom a kezét.
-Az egy dolog, hogy pici, de nagyot tud ütni. Egyébiránt, ez nem lecke, csak így sikerült, ne vedd magadra, oké?!-húzódik pimasz vigyorra a szám sarka, míg meg nem állunk az első árusnál, akinek csodaszép kendői vannak, káprázatos színekben. Előbújik belőlem a vásárolhatnék, de legalábbis nézelődni kezdek és két kendőt emelek a férfi elé, érdeklődve, hogy ugyan már melyik állna jobban nekem?! Elsőre talán fel sem fogja, hogy a kérdésem neki szól, így ciccentek egyet sértődötten.
-Az kérdeztem; Sze-rin-ted me-lyik szín il-lik hoz-zám?-tagolom a kérdésem, természetesen tudva, hogy értette Ő nagyon is jól amit kérdeztem, pusztán a tény zavarta meg, hogy pontosan neki tettem fel a kérdést. Igyekszem elrejteni mosolyomat, de képtelenség, ezt az arcot jó mélyre beégetem a retinámba. Ezt a meglepettséget nem überelheti semmi. Aztán végre megtudom, Kedvesem a bordó mellett voksol, egy röpke mosoly suhan át pofimon miközben az asszony felé fordulok, aki még plusz színvariációkat is elém helyez.
-Ó nem... Én csupán...-de mondatomba belevág a démon, ismét felhozza a szigetet, a vénasszony pedig elsápad és nemes egyszerűséggel a kezembe nyomja a bördó kendőt, hogy legyen inkább ajándék, majd olyan hirtelen vonul el tőlünk, hogy levegőt venni nem marad időm.
-Megvesztél?-bokszolok a karjába és villámokat szórnak a szemeim, hogy megint előhozakodott a sziget témával.
-Nem volt még mára elég a jó kívánságokból?-ingatom a fejem ahogy csuklómra tekerem a vöröslő anyagot. Mikor indulásra buzdít mellé lépek és karját határozottan megfogva megállásra késztetem.
-Jó lenne ha nem rontanád el az egész napot a hova megyünk résszel! Ha annyira titkolni akarod, akkor tégy egy szívességet és tegyél lakatot a szádra! Tanulj már és ne vond magunkra a figyelmet. Köszöntem!-sziszegem a képébe kissé morcosan, két hét magába zárkózás és ennyit felejtett? Most kételkedjek, hogy tervei jól fognak-e elsülni? Ha ennyire akarja akkor plakátolja körbe a kis várost, hogy hová tartunk, kit akarunk rabságba ejteni és a céljait is tűzze az apróbetűs rész közé! Még csak az kellene, hogy kiszúrjon minket egy angyal, példának okáért... Mert ki tudja, nincs-e épp egy a tömegben. Mély levegőt véve töröm meg a szemkontaktust és indulok a következő asztalka felé, ahol frissen fogott halakat árul egy férfi, állítása szerint a legjobb halak a környéken. Csupán megrázom a fejemet és tovább haladok. Édesség illat telíti el az orromat, így abba ar irányba kapom a fejem, a tejkaramella illata olyan csábító, hogy szinte magától indulnak el lábaim a pár asztallak odébb lévő édességeshez. Még visszapillantok Belialra és kezemmel intek, hogy kövessen. Aztán ahogy lecövekelek csillogó szemekkel bámulom a kínálatot, a cukroktól kezdve a csokoládén át mindent látok.
-Ebből muszáj vennünk!-harapom be ajkaimat, miközben kérlelő pillantásokkal illetem Viszály Lordját, meg kell kóstolni őket!

Zene: Breaking The Habit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 27, 2020 11:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Megosztom bizalmasommal tervem bizonyos részleteit. Köztük, hogy Raguel arkangyalt akarom csapdába csalni. Okaim csak egy részét mondom el, egyelőre. Bár úgy hiszem, kedvesemnek talán nem is annyira fontos a "miért", lényegesebb, hogy ne hagyjam ki a buliból. Szóval egy Amariel nevű tollaslányt akarok megkörnyékezni, hogy általa kerüljek Harmónia közelébe.
-Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez-e a könnyebbik. Majd elválik. - vonom meg kicsit a vállamat. Nem bánom én könnyű vagy nehéz, csak működjön. Vannak már elképzeléseim a kivitelezésre, de bizalmasom is tesz egy elgondolkodtató javaslatot. Adjam ki magam embernek. Megfontolandó gondolat, ám ha igazán hiteles halandó akarok lenni, jelenlegi tudásom a földiekről nagyon kevés ahhoz, hogy átejthessek vele egy magas rangú angyalt. Az embereket, félszerzeteket minimális erőfeszítéssel bármikor megvezetem, talán még az alacsony besorolású tollcsomókat is, de a főtollasok és bizalmasaik szeme élesebb azért. Bár a fajfelismerés képességével sem ők, sem mi nem rendelkezünk, de elég egy apró meggondolatlanság, hogy a gyanú felvetődjön. Belphegor persze vállalja, hogy megtanít nekem pár használható trükköt, ami segíthet az imphaemnél, így elfogadom a segítségét.
Előttünk az egész nap, csak a hajnali órákban várhat hajónk indulása. A démonnő nem fér a bőrében, nagyon mehetnéke támadt, ezért szorgalmazására nyakunkba vesszük a várost. Szemtelenkedésével és sürgető szavaival nem törődöm, a magam kényelmes módján követem őt. Nincs okom a rohanásra. Az utcasarkon túl piacoló embertömeg látványa fogad. Egyáltalán nem lep meg, hogy Belphegor körül akar nézni. Mivel nem bővelkedik a halászfalu túl sok látványosságba, így könnyedén rábólintok. Keze hirtelen az enyémre fonódik és húz magával a tömegbe, a maga lelkesen sietős tempójában.
-Milyen aprók a kezei az enyémbe. - állapítom meg alig hallhatóan a kezünket figyelve. Valójában ezt csak magamnak jegyzem meg, mégis sikerül némi hangot adnom gondolataimnak.
-Akkor ez már a lecke? - kérdezek vissza és halvány elképzelésem sincs, mikor és hogy fogom ezt hasznosítani. Az biztos, hogy nem fogom az angyal kezét fogdosni és sétálgatni vele. Bár ez a kézenfogós sétálgatós dolog nem ismeretlen számomra. Sokszor láttam embereket így ténferegni az utcákon, egyáltalán nem tartom praktikusnak ezt a közeledési formát.
A kis drága rögtön leragad az első kelmeárusnál, amelyik elrikkantja magát.
-Mi? - lepődöm meg kicsit a nekem szegezett kérdésen. Rá pillantok, majd a kezében tartott fekete és bordó színű kendőre.
-A bordó. Jól állnak neked a színek. - jegyzem meg tényszerűen, de megjegyzésem hangozhat akár dicséretnek is. Az kofaasszonyság meg csak széles vigyorral helyeslően bólogat, és még van 4 különféle színt pakol Belphegor elé.
-Szerezz be mindent, ami kell, mert jó ideig nem hagyjuk el a szigetet. - ajánlom figyelmébe, mire az asszony kikerekedett szemekkel, halálsápadttá vált arccal bámul ránk.
-Maguk a...maguk a szigetre akarnak menni? - elcsuklik a hangja kérdése közben, szája remegni kezd és könny szökik a szemeibe.
-Tudja mit...magának adom. - nyomja a bordó színű kendőt Belphegor kezébe, aztán fogja magát és egy szó nélkül lelép, parlagon hagyva minden portékáját.
-Gyere, menjünk tovább. - javaslom és intek bizalmasom felé. Bőven akad itt látnivaló.


zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 27, 2020 3:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


M
ég egy ilyen pofátlan démont nem hordott a hátán a föld, de komolyan. Napról napra mind jobban látszik. Pedig már a hétezredik évünk nyakát tapossuk egyébként. Nem kellene hogy meglepjenek a tettei, a gondolatai ám legtöbb esetben mindig elcsodálkozom, hogy vajon más is bírná az ő tempóját? Én már olyan jól hozzá szoktam amúgy, még ez a sztori sem borította fel az egyensúlyomat, pedig ha mondjuk ez korábban pattan ki a fejéből, lehet, hogy egy az egyben kiröhögöm és ott hagyom, mint a sz@rt a gazban szokás. Azt is megtudom, hogy nem konkrétan Raguelt kellene átejtenie, hanem a bizalmasán keresztül akarja elkapni.
-Rafinált egy lókötő vagy te. Ez lesz a könnyebbik út szerinted?-kérdezek rá vigyorogva, majd tudomására hozom az én ötletem, amivel egy angyal szerintem könnyebben ugrik a csapdába. Mindezt úgy közlöm, hogy átkarolva Belial nyakát a fülébe suttogom, hogy játssza el azt, hogy Ő ember. Ami tudom, hogy nehezére esne, hiszen ő pont annyira démoni, mint én emberi, démonként. Szóval akár csiszolhatnánk is a dolgot. De persze ez attól függ, hogy bele illik-e a terveibe valamennyire?! Nem sokkal később pedig elhangzik a kérdés is, amit hallani akartam. Komisz vigyorra húzódik a szám és csak bólintok. Naná, hogy szívesen tanítanám.
-Tudod, hogy rám számíthatsz ilyen esetben. De még vissza térünk rá, ígérem!-jobb ha még nem most megyünk bele a részletekbe. Felteszek egy régóta bennem pattogó kérdést, amire rendes választ kapok, így nem bolygatom tovább a dolgot, megelégszem vele, talán még hálás is vagyok miatta. Jól estek a szavai, akkor is, ha ilyen tipiskus férfiasra sikeredett. Ám nem sokáig maradok a seggemen, meg nem akarok egy helyben ücsörögni, azt ki nem állhatom és ha már ilyen korán ide evett minket a penész akkor legalább ezt a napot töltsük is hasznosan. Tehát feldobok két opciót, az egyik a pia lopás a bárból, hát csak nem akarunk szuomjan halni... A másik pedig a város nézés. Szóval még jófej is vagyok, mert Lordom választhat.
-Nem vásárolni, körbe nézni, elütni az időt, szórakozni...EMBERI dolgokat csinálni!-fonom össze végül diadalittasan karjaimat a mellkasom előtt. Na meg addig is együtt vagyunk, vagy mi a szösz. Legalább nem azt veszem észre, hogy egyszer csak lába kél a főnökömnek se szó se beszéd... Ám amilyen lassan szedi össze magát... Esküszöm a versenycsiga is gyorsabban hazaér, mint ő az ajtóhoz. Na mi lesz már? Tuti, hogy direkt csinálja, a leszólás is direkt érkezik, csak legyintek felé egyet, annyira gonosz tud lenni. Tudja nagyon jól ha megindul a zsizsik bennem akkor már nem maradok nyugton az indulásig és hajlamos vagyok felpörögni a dolgokon ha elérek valamit. Most sincs ez másként, így jószerével, mikor az ajtóhoz ér szinte kitaszítom rajta.
-Szedd a lábaidat.-vigyorodok el ahogy elsuhanok mellette a lépcső irányába. Fel sem veszem igazán, hogy a fogadóból kifele menet mennyien bámulnak minket, mikor kiérünk az utcára magamba szívom a sós tengeri levegőt, aztán kis kacsómat újabb szál cigaretta reményében nyújtom Belial felé. Ha kapok, miután rágyújtok akkor kissé megnyújtom és szaporázom lépteimet, míg kedvesem mögöttem kényelmes séta tempót vesz fel. Szívesen pillantok be az üzletek ablakain és szagolom meg az ablak párkányon lévő cserepes virágokat is. Az utca csendes, de kissé távolabb zsivajra leszünk figyelmesek, le is lassítok, hogy bevárjam Belialt, aztán a sarkon átfordulva piaci tömörülést látunk.
-Ugye megnézzük? Légyszíves!-csimpaszkodok karjára, ma már másodszor és kicsit megrázom. A levegőben erőteljes hal szag terjeng. Megindulok és észre sem veszem, hogy kezem belecsúszik a férfi tenyerébe, de ösztönösen fogok rá és vonom így magammal a piaci forgatagba. Egy pillanatra hátra nézek és elvigyorodok.
-Ez is új...-vonok vállat kezeinket vizslatva, aztán a nagyhangú asszonykához lépek s kelméit kezdem nézegetni.
-Szerinted melyik szín illik hozzám?-emelek fel egy bordó és egy fekete selyem sálat arcom mellé, majd érdeklődve fordulok Belial felé. Válaszolj! Üzeni pillantásom, miközben arcomra szűnni nem akaró vigyor telepszik.
-Maga szerint, asszonyom?-fordulok a nő felé is érdeklődve, aztán megcsillan a nap fénye egy halványkék váll kendőn is.

Zene: Breaking The Habit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 25, 2020 4:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Csak én lehetek olyan mérhetetlenül pofátlan, hogy eszembe jusson egy főtollas elrablása. Megosztom Belphegorral melyik arkot akarom hosszú távú vendégszeretetembe fogadni és kap mellé egyfajta indoklást is, miért pont rá esett választásom. Amellett, hogy békéjével tönkreteszi káoszom, véget vethetne az égi tesók között kialakult csúnya testvérviszálynak is, amiért kár volna. Nem mondok el mindent, hosszú listán van arról, mi szól pofátlan gaztettem mellett, de nyilván sejtheti, hogy kockázatvállalásom nem csupán a figyelemelterelés miatt van. Ez csak kis játszadozásuk egyik előnye - míg a tollaskák egymást nyírják, nem jut elég figyelem ránk. Egyértelmű, hogy csak emiatt nem ugranék bele ekkora vakmerőségbe, és nem is kockáztatnám a bőrömet sem. Bizalmasom újabb kérdést szegez nekem, érdekli van-e már ötletem Raguel elfogásával kapcsolatban.
-Ami azt illeti...van egy Amariel nevű iphraemje, amolyan angyali bizalmas...őt tervezem megkörnyékezni... - felelem miközben karjaival a nyakamat öleli és fülembe súgja ötletét. Játsszam el, hogy ember vagyok.
-Ezt hogy gondolod? Mármint...tanuljak meg emberi szokásokat? - kérdezem kicsit gyanakvóan, ugyanakkor el is gondolkodom javaslatán. Nem rossz felvetés egyébként, hiszen bármit képesek vagyunk lesve eltanulni, hogy utána játszi könnyedséggel rázzuk át a halandókat...és akár az angyalokat is. Néha előny, hogy ránézésre nem vagyunk képesek megmondani, hogy az előttünk álló személy ember-e vagy sem, a tollasok sincsenek ezzel másként.
-Vagy talán te tanítanál meg rá, hogy csináljam? - teszek fel egy újabb kérdést és hagyom, hogy kifejtse gondolatait.
Egy másik téma is szóba jön köztünk. Négyezer évvel ezelőtti menesztése. Visszatérése óta benne lappangó kérdését röviden, de megválaszolom. Érthet belőle. Aztán felveti, hogy lopjunk italt a fogadó bárjából vagy tegyünk egy körutat a halászfaluba.
-Vásárolni? Csináltunk mi valaha olyat? - érdeklődöm sunyi vigyorral. Még én is tudom mit jelent ez a szó, és nem egészen azt, amit mi értünk alatta. Soha nem fizettünk semmiért. Belphegor lába már a csizmájában, hirtelen nagyon mehetnéke támadt és engem is nyüstöl, hogy igyekezzek, ő nem akar a négy fal között maradni.
-Jól van már, ne légy ilyen türelmetlen. - szólom le felállva az ágy széléről és lépek én is az ajtó irányába.
-Akkor elsőként nézzünk szét ebben a porfészekben. - választom a nézelődést. A pialopásra ráérünk akkor is, amikor ránk köszönt az este és a fogadó vendégei is aludni térnek. Miközben elhagyjuk szállásunkat  figyelő tekintetek öveznek bennünket, de ezúttal senki nem szól hozzánk egy szót sem. Kényelmes léptekkel haladok az utcán. Egész nagy a csend, egészen addig, míg a sarokhoz közeledve halk zsivajra nem leszek figyelmes. Az utcavégen túl egy piac van, ahol főként halat árulnak, ezt a levegőben terjengő pikkelyszagból már jó előre érezni lehet. De a halon kívül más árusok is helyet kapnak itt portékáikkal, vannak itt ruhaárusok, köcsögösök és lomot áruló kofák is.
-Olcsó a kendő, finom kelme. Egyet fizet kettőt kap. - ordibálja az egyik vénasszony.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 24, 2020 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


Í
gy kimondva és belegondolva, már értem, hogy miért Raguel. Bár azt nem értem, hogy miért kellne ez ahhoz, hogy az angyalok ne figyeljenek ránk? Ez anélkül is simán menne, főleg ha Belial... Ahogy szokta, simán megoldaná a dolgot... Máshogy, de bakker, ekkora pofátlanságot, komolyan, arkot rabolni? Csak ő lehet ilyen számító... Harmóniát kivonni a forgalomból. Csalafinta vigyorom a reakció, hogy valahol azért mégis díjazom az ötletét.
-Na, és van már ötleted hogyan cserkészed be? Tudod, neki szárnya van ám...-tárom szét karjaimat, nyilván az angyalcsapda nem lenne rossz elgondolás, de először magunhoz kellene csalogatni, nem igaz?
-Nekem lenne egy ötletem, ha neked nincs használható...-jegyzem meg amolyan mellékesen, csendesen, mert talomba már felötlött egy apró dolog, ahogy meghallottam, hogy kit választott az én drága Viszályom. Egy hirtelen mozdulattal fonódnak karjaim a nyaka köré és úgy vonom közelebb magamhoz, hogy aztán a fülébe súghassam azt, amit kigondoltam.
-Arra gondoltam, hogy eljátszhatnád, hogy ember vagy, szívesen segítek benne, ha gondolod. Könnyebben magadhoz tudod csalni az angyalodat, ha esetleg azt látja, hogy szükséged van rá.-engedem is el, majd hátrébb húzódok.
-Persze, ez csak egy ötlet, nem akarom elrontani a terveidet!-viszakozok feltartott kezekkel, még csak az kellene, hogy lebaszarintson, mert bele merek szólni. Aztán úgy érzem itt az ideje valamiről beszélnünk, így álla alá nyúlva követelek figyelmet tőle, majd kérem, hogy őszintén feleljen. Válasz kérdése megmosolyogtat, először csupán a fejem ingatom, aztán meg is szólalok.
-Mióta újra találkoztunk azóta érdekelt. Csupán sosem mertem feltenni a kérdést.-vonok vállat egy "bocs, hogy élek" arckifejezéssel tüzdelve. Válasza azonban sokkal jobban meglep, mint vártam, olyan dolgokat említ meg, hogy ha valóban emberek lennék, lehet hogy elsüllyednék a sárgaföldig szégyenemben, de szerencsére ez a veszély démonként egyáltalán nem fenyeget. Inkább elvigyorodok mikor Belial nevetni kezd.
-Na, azért tenni is kell, hogy azt a bizonyos két szavast megkapd.-villannak meg ravaszul a szemeim, de végül nem teszek semmit. A szitok szavakat inkább nem kommentálom, azok úgy jönnek, hogy kérni sem kell őket. A következő pillanatban felülök az ágyon, mint akit megcsípett a méh.
-Lopjunk már piát a bárból! Legalább el tudjuk ütni az estét valamivel. Vagy nézzük meg a várost? Vásároljunk be, mittom én, csak ne várd el, hogy egész nap itt kuksoljak neked. Mozduljunk ki!-kérlelem halkan és lábaimat ismét a csizmáimba bújtatom.
-Ha gondolod, én készen állok.-jelentem ki egy kaján vigyorral, aztán az ajtóhoz lépek.
-Meglesném, hogy erre kapok-e jó bort, olyan régen ittam már valami karakán vöröset. Na! Csipkedd magad Vénember! Lemegy a nap.-sürgetem meg szóban s ha nem mozdul meg, akkor nyitom az ajtót, hogy egyértelmű legyen számára az indulás.

Zene: Breaking The Habit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 24, 2020 3:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Két házas ember közös utazása. Tudom meg kedvesemtől mit takar a nászút. Azt hittem valami érdekesebb, így csak annyit felelek válaszára, hogy értem. És tovább szívom a bagómat. Egy perccel később az ágy szélére telepszem, mellé, hogy pótoljam mulasztásom és válaszoljak feltett kérdéseire. Elárulom, hogy egy arkot készülök elrabolni, név szerint Raguelt, a Harmónia angyalát. Szavaimat hallva szemei a plafonra szegeződnek, közben felteszi a kérdést, amire úgy hiszem pontosan tudja a választ. De, komolyan gondoltam. A választásom előtt kicsit értetlenül áll, miért pont őt? Miért pont Harmóniát?
-Nem, természetesen nem ok nélkül választottam őt. Bizonyára tudod, hogy Isten lelépett. Ez okozott egy kis feszültséget az arkok között. - kezdek bele. Ennek híre nem lehet ismeretlen egy démon számára sem. Megosztom Belphegorral, hogy a két szárnyas nézeteltérése olyan szintre jutott, hogy Gabesz és Misi egymás ellen fordultak. Gabriel az embereket okolta Atyjuk távozása miatt, rajtuk vett volna revansot, Mihály viszont a halandók védelmére kelt. Ellenségeskedésük pedig megosztotta a tollasokat. Voltak a miskapártiak, a gabeszpártiak és voltak, akik inkább kimaradva a harcokból semlegességet fogadtak.
-Raguel lehetne talán az egyetlen, aki békét teremthetne közöttük....- világítok rá Harmónia szerepére.
-Világos, hogy nekünk az csak jó, ha az égi pajtások egymás ellen háborognak..addig sem figyelnek ránk. - vigyorodom el. Ha kivonjuk egy időre Raguelt a forgalomból, minimális lesz az esélye, hogy egyhamar a két ark békét kössön egymással.
Feleletem után Belphegor szembe helyezkedik velem és figyelmet követelve fordítja fejem maga felé. Hangjából ítélve valami komolyat kérdezne tőlem és szeretné, ha őszintén felelnék neki. Miért ilyen ideges? Nem értem.
-Jól van, hallgatlak.... - figyelem, ahogy ujjait tördeli. Aztán előáll a kérdéssel. Nem is tudom igazán figyelemkövetelő mozdulata, vagy az elhangzott kérdése okoz nagyobb meglepetést, kicsit megemelem szemöldököm. Négyezer évvel ezelőtti menesztését hozza fel. A Tundridás eset után bepánikolt és elbizonytalanodott. Arra kért, hogy bocsássam el, már nem akar a bizalmasom lenni. Egyezségünk értelmében pedig így tettem. Álltam a szavam. Két évvel később viszont váratlanul újra megjelent...
-Hogy jutott most ez eszedbe? - bukik ki belőlem a kérdés, miközben magam is elmerengek egy keveset az említett időn. Két év. Egy percre csend telepszik közénk.
-Nos... - emelem rá tekintetemet, míg ő várakozón figyel, mint akinek fontos ezt tudnia.
-Természetesen többször is eszembe jutottál. Szokatlan volt a "csend", meg hogy nem repkednek körülöttem szitokszavak és hogy senki nem üvölti, hogy normális vagyok-e? - mondandóm végén elnevetem magam. Szavaimból lényegében lejön, hogy a jelenlétét hiányoltam, amihez majdnem kétezer év alatt hozzászoktam. Ennek ellenére nem könnyítettem meg neki kicsit sem, hogy visszaszerezhesse korábbi pozícióját. Hiába adta be a kulcsot a helyére választott, egyértelműen alkalmatlan utódja. Azóta viszont négy évezred telt el.


zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 23, 2020 9:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


N
em gondoltam volna, hogy valaha, egyszer is megemlítődik köztünk majd ez a téma... Nászút... Na meg ahogy rákérdez, tudom jól, hogy csak informálódni szeretne, de miért pont én homályosítsam fel erről is? Kissé még zavarba is esek és agyalok, hogy ez most beugratós kérdés, vagy mi a ferde f@sz van amúgy a kedves Főnökömmel?! Lényegében pillanatok alatt sikerül magamra találni és megfelelő választ adni, bár a reakció után a falat kaparnám inkább. Minek kérdezted akkor meg?! Tök érdektelen így, feleslegesen jártatom a pofámat, de komolyan. Annyit mond, hogy értem... Mielőtt bármi rosszat mondhatnék, inkább csak egy mély levegőt veszek, még szerencse, hogy kaptam cigit az előbb. Jó ízűen rá is gyújtok, majd előállok újabb sérelmemmel, mert hát figyelek, nem válaszolta meg a fontos kérdést sem, nem hogy azokat, amiket töltelék kérdésként illesztettem a beszélgetésünkbe. Szokás szerint megint valami sajátos jelzővel illetem kis szívemet, de így jár az aki annyit nem képes oda böfögni, hogy majd később. Kap egy fél duzzogó bizalmast és egy-két szóban elkönyvelést a mulasztásáról is. De csak hamar leint, amit én kimondottan utálok, így kajaimat keresztbe fonom a mellkasom előtt és felfújt pofival, már épp közölném, hogy sosem túlzok, mikor elnyomja a cigijét, pár lépéssel az ágy mellett terem, leül rá és tovább folytatja mondandóját, egyértelmű jelét adva annak, hogy Ő bizony igen is figyelt rám. Pillanatokkal később pedig, halkan ugyan, de kimondja a nevét is... Kicsit jól esik, hogy már nem csak saját fogjaként emlegeti, hanem a kettőnk meghatározásában alakul a mondata vége, de még mindig kicsit duzzogok, igaz immár kikerekedett szemmel.
-Ezt ugye nem gondoltad komolyan?-kérdezek vissza és a plafonra emelem a tekintetem.
-Pont őt? Harmónia angyalát? Szabad megtudnom, hogy miért rá esett a választásod? Feltételezem nem csak úgy ráböktél az egyik arkra.-ráncolom ismét a szemöldököm ahogy tekintetét keresem El nem tudom képzelni, hogy miért pont ő lesz az akivel játsszani óhajt, laza öt éven keresztül?! Aztán ahogy elszívom a cigimet egy határozott mozdulattal az ágyról, kipöckölöm az ablakon keresztül a csikket. Szembe fordulok Démonommal és álla alá nyúlok, hogy fejét kicist megemelve a szemeimbe nézzen.
-Belial, szeretnék kérdezni valamit tőled.-kezdek bele csendesen és ölembe ejtem kezeimet.
-De nagyon jól esne, ha őszintén válaszolnál rá!-mondom ki komolyan, aztán ujjaimat kezdem tördelni.
-Szeretném megtudni... Hogy miután menesztettél... Abban a két évben... Gondoltál rám? Úgy bármilyen téren... Nem hiányoztam?-akadozva bár, de végül fel teszem a kérdésem, elég ideje piszkálja a fantáziám, hogy végre rá merjek kérdezni. Tudom, hogy választott helyettem akkor új bizalmast... De talán... Talát értem annyit, hogy egy-egy gyenge pillanatában befészkeljem magam a fejébe, egy egészen kicsikét?! Szinte lélegzet visszafojtva várom a választ, ha egyáltalán erre kapok? Bár ez nem hiszem, hogy olyan téma lenne amit magába kell tartson... Bár nem szívesen hallanám azt, hogy egyáltalán nem is gondolt rám...

Zene: Breaking The Habit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 22, 2020 8:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Ennek a szigetnek rosszabb a híre, mint gondoltam. Az itt élők minden szava ezt igazolja. Ez persze nekünk csak jó, mivel emiatt nem nagyon kell számítanunk váratlan látogatókra. Ennek ellenére egy egész légiónyi démont rendeltem a szigetre. Távol tartják a kíváncsiskodókat és vigyázzák, hogy vendégünk idejekorán ne térhessen haza. Bár a rúnák és a csapdák, amiket oda tervezek kihelyezni javarészt ezt a problémát megoldja, mégis jobb az alaposság. Hamar rájövök, nem számíthatunk arra, hogy a kikért italokat csendes magányunk fogyasszuk el. Megtudva, hogy hova is tartunk, néhányan megpróbálnak minket jobb belátásra bírni és rávenni, hogy hagyjunk fel szigetre utazós terveinkkel. Mondanom sem kell, szükségtelen minden igyekezetük. Belphegor kezei a karomra fonódnak, vetek is rájuk egy futó pillantást, közben talán egy másodpercre még a tekintetünk is találkozik, ám figyelmemet egy újabb kérdés ragadja el. Megelégelem a faggatózást és a kéretlen jó tanácsokat, és rövidre zárom a beszélgetést. Akkor is a szigetre megyünk. Kikérem a szobakulcsot és szinte azonnal távozunk is. Egy szobát kapunk, mert egyet kértem. Nem láttam szükségét többnek. Bizalmasom szinte azonnal elfoglalja az ágyat, hason fekve elkényelmesedik rajta, de nem bánom, nekem megteszi a fotel is. Úgy döntök füstölgök egyet és közben megosztom vele indulásunk várható idejét. Pontos óra-percet viszont hiába vár.
-Nézd el, nem én kormányzom a hajót. - vonom meg a vállamat kötekedésére és markába helyezek egy szál cigit, miután kéregetőn nyúl felém. Ahogy a szelet sem én irányítom, ami útjának kedvez. Beleszívok ismét a bagómba, a résnyire kihajtott ablakon keresztül hagyom, hogy távozzon a füst, közben kedvesem felé intézek egy kérdést. Mondd Belphegor, mi az a nászút? Úgy látom kicsit meghökken, mintha hirtelen nem is találná a megfelelő szavakat, pedig szerintem nem kérdeztem bonyolult dolgot. Egy pillanattal később viszont rendezi gondolatait és megválaszolja a kérdésem.
-Értem. - fűzök csupán ennyit a hallottakhoz, újabbat szívok a cigimből. És ha már kérdéseknél tartunk, nem rest felhánytorgatni mulasztásomat sem. Idefelé jövet figyelmen kívül hagytam kérdését. Sutyerák? vonom fel a szemöldököm. Honnan szedi ezeket a szavakat?
-Megint túlzol... - intem le, közben hamutál híján az ablak párkányán nyomom el a csikket. Felkelek fotelemből és pár lépést téve az ágy szélére ülök.
-Azt kérdezted, tudom-e már melyik arkot rablom el... - idézem fel kérdése lényegét bizonyságot adva, hogy igenis figyeltem rá. És jól emlékszem, mire nem válaszoltam.
-Raguel lesz az áldozatunk. - felelem egészen halkan. Nem vagyok paranoiás, de ez egy igen nagyszabású terv, számtalan buktatókkal, így a legkisebb esélyt sem akarom megadni, hogy bárki, akár egy fél hangfoszlányt is elkapjon beszélgetésünkből. Nem tudhatjuk, hogy a barátságos, aggódó helybéliek között nem-e rejtőzik egy tollaspajtás. Jól tudom, egy kérdésre adott válasz, általában újabb kérdéseket generál, így számítok Belphegor további faggatózására. Biztos vagyok benne, hogy érdeklik a részletek. Ha ügyesen teszi fel a kérdéseit, sok mindent el fogok árulni neki, de mint mondtam korábban is, maradnak részletek, amiket megtartok magamnak.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 21, 2020 9:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


M
orcosan lépdelek Belial mellett, miközben a fogadó felé tartunk, megint csak ímmel ámmal válaszol, nem hiszem el. A többi kérdésem, meg egyik fülén be, a másikon ki... Komolyan mondom, bokán fogom rúgni, ez annyira mocsok dolog. Legalább mondja azt, hogy majd később Belphegor, vagy ne legyél ilyen kíváncsi, csak ugyan válasz lenne az is, hogy ne kérdezősködj annyit, mindennek eljön a maga ideje. Nem is reagálok mondataira, mikor az ivóban nekem is italt kér és megkapjuk őket, egy lendülettel húzóra iszom ki a poharam. Ismét kapjuk a megszólalásokat, mindenki a szigetet féli. Közelebb húzódok a démonhoz ahogy egyre másra kapjuk a mondatokat, szívesem elkiáltanám magam, hogy kuss legyen, de mégsem teszem. Látványosan fonódnak kezeim Belial karjára és végig mérem a terepet. Hagyom, hogy Lordom kibeszélje magát, én csak az információkra vagyok kíváncsi amiket nem kaptam meg. Mikor a nászutat jegyzi meg felém az a nő, olyan magasra ível a szemöldököm, hogy majdnem a plafont veri ki, még köhintek is egyet, de mire megtalálnám a hangom addigra Belial reagál, megkapjuk a kulcsokat, majd ahogy ő elindul, úgy én is követem csendben. Távozóban még mindig hallom az egyik ember motyogását. Fene vinné el a jó dolgukat, hogy ezek nem tudnak a saját problémájukkal törődni. Csak a fejem rázom és ahogy Kedvesem kinyitja az ajtót belépünk. Na várj... Komolyan egy szobát kért? Normális ez? Nem szólok, még akkor sem, mikor az ablak alá ül és rágyújt kényelmesen. Belököm a lábammal az ajtót, majd ledobom a tatyómat és lekapva a csizmámat tőröm fémesen csattan a padlón, majd egy hoszabb lépéssel az ágyra heveredek. Hason fekve, könyökölök és úgy pillantok a férfi felé, lábaimat felhúzom és lógatom őket a levegőben.
-A tervek szerint? Nem vagy túl meggyőző!-ciccentek egyet, majd egyik kezek nyújtom felé, én is kérek cigit! Sosem gondol rám önszántából, ez nem ér! Ha esetleg nem figyelne, akkor előfordulhat, hogy ujjaimat összedörzsölve csettintek egyet, hogy magamra vonjam a figyelmét. Ám drága Lordom olyan kérdéssel rukkol elő, hogy hirtelen köpni nyelni nem tudok.
-Öhm... Tudod...-kezdek bele zavartan, miközben felülök és a hajamba túrok, kicsit frusztál, hogy pont efelől érdeklődjön. Miért nekem kell választ adni erre a kérdésre?
-Ez olyan... Olyan halandó szokás...-csúszik ki a számon kelletlenül a következő rész, remélve, hogy megállít, nem kell tovább magyaráznom, de hát szegénykém annyira nincs otthon ezekben a dolgokban.
-Tudod, mikor egy pár... Nő és férfi összeházasodnak, akkor általában mint friss, törvényes pár, elutaznak egy szép helyre közösen, az a nászút.-fogom rövidre a dolgot, hogy ne legyen nekem se olyan kényes, elég para, pont erről a Főnökömet felvilágosítani.
-Egyébként, ha már kérdéseknél tartunk... Én miért nem kapok feleletet? Annyira Sutyerák tudsz lenni... Minek ez a titkolózás? Vagy legalább mondhatnád azt, hogy nem alkalmas az idő és a hely sem, hogy ezt megvitassuk. Így meg kinövi magát azzá, hogy valójában b@szol te rám...-húzom el a számat, miközben mély levegőt veszek. Miért kell ezt velem megcsinálnia? De tényleg... Legalább arról biztosíthatna, hogy majd azért kapok valami infót, nem csak eltekint a kérdések felett.

Zene: Breaking The Habit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 22 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 20, 2020 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nagyjából sikerül kiegyeznünk, feltételekkel, de velem jöhet. A végén még azért odaszúrja, hogy tartsam észben mit is jelent az a szó, hogy bizalmas. Jól tudom én mit takar, és biztos nem azt, hogy minden titkom rábízzam.
Távozása után ismét gondolataimba mélyedek, a korai indulás előtt még sok teendőm akad, de mire eljön az utazás pillanata, addigra mindent elintézek. Már kivilágosodik, mire a halászfaluba érünk, ahol feltűnésünk után rögtön egy kíváncsiskodóba botlunk. Nem pazarlok rá sok szót, főleg, miután lebolondoz bennünket, de annyira méltatom, hogy megerősítsem, a szigetere tartunk.
-Nem felejtettem el semmit. - jelentem ki határozottan, míg a fogadó felé tartunk.
-Semmi különleges nincs azon a szigeten, leszámítva, hogy elég rossz a híre. Ami pedig azért jó nekünk, mert kevés az odalátogató...nem igen fog minket zargatni senki. - magyarázom tovább, közben betérünk az ivóhelyiségbe. Rögtön a pulthoz lépek, hogy italt kérjek magunknak, na meg egy szobát, ahová lepakolhatjuk csomagjainkat, míg a hajónk meg nem érkezik, hogy átvigyen minket a szigetre. A hír gyorsabban szárnyal mint a gondolat, mert már kapjuk is a kérdést:
-Maguk azok, akik az elátkozott szigetre akarnak menni? - szólít meg egy vénasszony.
-A halál vár magukra ott! - mondja remegő öreges hangján, miközben erősen rámarkol a karomra. Aztap*csa, kemény ám az öreglány. Érzem csontos ujjainak szorítását magamon. Fonnyadó teste ellenére igen jó erőben van. Hályogos szemeibe nézek és látom, hogy kérdésére pontosan tudja a választ.
-A halál... - ismétli meg újra ezt a balsejtelmű szót. Szavaira minden tekintet ránk szegeződik. Besz*rás, hogy itt milyen rohadt gyorsan terjednek a hírek. Nem elég, hogy hirtelen a figyelem középpontjába kerülünk, néhányan késztetést éreznek, hogy megpróbáljanak lebeszélni a halálosnak vélt útról.
-Jobban teszik uram, ha azt a pokoli helyet messzire elkerülik. Sokan életüket vesztették már a partjainál... - ajánlja a figyelmünkbe az egyik férfi, olyan halászféle lehet.
-Ha kincset keresnének ottan, olyan ott sose volt. - motyogja egy másik habzó söre felett kicsit már illuminált állapotban. Értetlenül ráncolom a homlokomat. Talán kincsvadásznak nézünk ki?
-Ha pedig a nászutukat töltenék ott, ismerünk sokkal jobb helyeket is. - fűzi hozzá egy fiatalabb hölgy Belphegor felé küldve egy szelíd mosolyt.
-Hát köszönjük az intő szavakat, de nekünk dolgunk van ott. - zárom le ennyivel, és mihelyst megkapjuk szobánk kulcsát, csomagjainkat felkapva vonulunk el. Távozóban látom a fejeken a csalódottságot. A részegülő félben lévő férfi csak a fejét rázza, kezével legyint és bajsza alatt motyogja: bolondok ezek! Nem értik a szép szót. Kár értük. Majd belekortyol az italába és el is könyveli halálunkat.
A szobába lépve az ablak alá teszem a csomagjaimat, majd a mellette lévő székbe heveredve gyújtok rá egy szálra.
-A tervek szerint pirkadatkor érkezik a hajónk. - osztom meg bizalmasommal, majd mélyet szívok a bagómból, az ablak egyik szárnyát kilököm, hogy kifelé szálljon a dohányfüst. Kicsit elgondolkodom a hallottakon. Ezek a népek már a sziget gondolatától is rettegnek és óvva intenek mindenkit, aki a legkisebb mértékben is odavágyna. Kincsvadászok...na persze.
-Mondd Belphegor, mi az a nászút? - kérdezem meg kedvesemet, hátha ő jobban érti, miről beszélt az a nő, aki a sziget helyet mást ajánlott volna a számunkra.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
22 / 23 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next
 Similar topics
-
» 2017 tudatos álmai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7