Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Nahant Island - 1991 és 2017 között •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 11:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next


900.
reagBelial & Belphegor


P
imaszul vigyorgok rá. Pontosan ennyi szúrta a szemem. A hab mérete! Sajnálatos módon Lordom ismét elüti az időt a gondolat felvezetéssel, hogy az angyalnő meg Ő... Ezt pedig nyilván nem hagyom szó nélkül, majd érkezik kezembe az erő és a sörös korsóm egy az egyben ripityára törik. Most nézd meg! Üzeni pillantásom felé és rejtem is el megsebzett kezem. Belial hamar szobát kér részünkre és amint megkapja a kulcsot el is vonulunk az italozó társaságtól. Út közben még puffogok egy kicsit magamban. Már hogyne lenne az Ő hiába? Minden az övé, nincs mese! A szoba egy ágyas, régies és nem sok minden van benne. A fürdő pedig még annál is ramatyabbul néz ki. Nem is szándékozom oda bemenni, legalábbis önszántamból fix hogy nem. Lordom viszont máshogy látja a helyzetet, betessékel és a mosdó dézsa szélére ültet. Szívem szerint felnyafognék, de inkább nem teszem. Kérésének eleget téve nyújtom felé sebesült kezem amit sajátjába fog. Beszélgetni kezdünk és az orra alá dörgölöm, hogy Ő bizony egyáltalán nem figyel rám! Magyarázni kezd, amin képtelen vagyok nem mosolyogni, mulattatnak szavai.
-Talán majd egyszer megértesz. Talán... majd elmagyarázom rendesen.-sóhajtok ahogy Ő kint a szobában keresi az eü dobozt. Tekintetem vérző tenyeremre vetül, elhúzom a szám és magam sem értem, hogy miért volt jó, pont így reagálni. Mondjuk... Sosem tervezem meg előre, mire mi a válasz, egyszerűen jön magától. [i]Most például megint az a sárga szemű kis szörnyeteg ütötte fel a fejét nálam. Tanyát vert elmémben és nem ereszt. Lordom percekkel később visszalép hozzám, kezében a piros kis dobozzal. Egy pillanat alatt felnyitja a tetejét és egy csipeszt vesz ki belőle, hogy megszabadítson a zavaró tényezőtől.
-Ugye ez most nem fog annyira fájni, mint a golyó kiszedés?-pillantok fel rá riadtan ahogy ujjai közé kerül a kis "szerszám". Nem tudom, hogy kibírom-e a dolgot. Hagyom, hogy újra megfogja a kezem, kényszerítem magam, hogy megfeszítsem a tenyerem és ne is ránduljak össze. A kellemetlen érzésre mégis felszisszenek, oldalt kapom a fejem és felsőmet fogaim közé szorítom.
-Szóval megígéred?!-kapom felé tekintetem hitetlenül, szívem szaporábban ver, mint kellene neki, de hallanom kell. Cseppet sem veszem jó néven, hogy az általam használt szót fordítja ellenem, de.... Valahol belül azt érzem ez egy kis revans is azért, hogy azt mondtam nem figyel rám. Figyel, mert bezzeg az ilyeneket megjegyzi a Sutyerákja! Sunyi mosolya mégis arra enged következtetni, hogy ismét kimondassam vele, sőt, még tovább megyek!
-Beszélni sem beszélhetsz róla! Nem piszkálhatsz vele! Ugrass mással, de... Kérlek szépen ezzel ne! Tedd meg ezt értem Belial!-nézek fel rá bánatosan, hangom cseppet sem éles, pedig lehetne, most inkább tényleg csak kérni szeretném rá, nem utasítani. Végül az utolsó apró kis üvegszilánk is kikerül a tenyeremből, elmosolyodok és tekintetem hálássá válik.
-Köszönöm!!!-suttogom csendesen párszor kinyitva és összezárva a tenyerem. Szinte azonnal eláll a vérzés, mosolyom csak szélesedik ahogy a seb lassan beforrni látszik. Szuper, semmi sem állhat az utunkba holnap.
-Legalább kaptam habot a sörből.-vigyorodok el ha Belial hátrébb lép úgy felállok a kád széléről.
-Akkor... Itt töltjük az éjszakát? Vagy esetleg rögtön álljunk is tovább?-szegezem a kérdést a férfinek és nadrágomra pillantok, azt a foltot ki kellene szedjem belőle. De váltás ruhám meg nincs. Tanácstalan vagyok kissé, de nem szólalnék meg a világért sem.
-Akkor, jöhet az angyalbújócska?-pimasz mosollyal lépek ki a szobába, majd az ablakhoz sétálok, szélesre tárom és kiülök a keretbe.
-Remélem zökkenőmentesen megy majd a dolog. Nem kéne itt tökölni napokat.-pillantok ki az éjszakába, majd magam elé emelem sebzett tenyerem.

Zene: A Reason To Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 10:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
-És ez szúrta a szemed... - teszem hozzá mondandójához. Több volt rajta a hab. És ezért már bele kell inni a Főnök piájába??? Döntöm oldalra a fejem. Vigyorogva közli velem mindezt, szégyenérzet nélkül, és biztosra vehetem, ha a következő körben is vastagabb lenne a sörömön a fehér réteg, ugyanúgy leinná. Mikor az angyali bizalmasra terelődik a szó, én is megvillantom szemtelenségemet és olyanokat mondok, amivel pillanatok alatt felmegy kis drágámban a pumpa. Arra viszont nem számítok, hogy idegességében összeroppantja ujjai között a korsót és megvágja vele tenyerét.
-Ez nem az én hibám. - állítom határozottan, én nem érzem annak. Persze ő mindenért engem okol, szerinte minden az én hibám. Viszont Belphegor nem maradhat is, annál is inkább, mert szilánk fúródott a tenyerébe, amitől nem áll a vérzést. Azt bizony ki kell szednünk minél előbb, ám az italozó nem a legalkalmasabb hely erre, ezért az előbb ajánlott hálórész egyikéhez kulcsot kérünk és szobára megyünk. Pontosan olyan az egyágyas és a hozzá tartozó, fürdőnek aligha nevezhető tisztálkodó helyiség, amilyennek a falu is látszik. Egyszerű, elmaradott.
Mondania sem kell Belphegoromnak, az arca tökéletesen elárulja, mennyire nem nyerte el tetszését a szállás. Viszolygása ellenére is a fahordó szélére ültetem, és kezét az enyémbe fogva vizsgálom meg sérülését. Egy bocsánatkérésre hajazó mondat hagyja el a számat, és azt is tudtára hozom, nem igazán értem a problémáját. Erre megkapom hogy nem figyelek rá. Ezt nem mondhatja komolyan! Figyelek én, csak nem mindig értem őt. A démonnő elmondja, zavarja őt a gondolat, hogy angyallal kezdenék.
-Képtelen vagyok kiigazodni rajtad. Ha nem mondom el, haragszol. Ha elmondom, haragszol. - fáradt sóhaj tör fel belőlem, majd igenlően bólintok kérdésére. Persze, segítek! Eleresztem kezét és néhány percre visszalépek a hálórészbe.
-Nem mindig direkt bosszantalak. Van, hogy olyasmin is felhúzod magad, amit nem annak szánok. - magyarázom, míg néhány fiókot kihúzva az egyik alján megtalálom az elsősegélyes ládát. Kezemben a pirosas színű kis dobozzal, aminek tetején egy fehér kereszt díszeleg térek vissza bizalmasom mellé. Felnyitom a tároló tetejét és egy csipeszt veszek ki belőle. Ezzel veszem ki húsába ékelődött üvegszilánkokat.
-Ha megnyugtat....szavamat adom...nem "töcskölöm" meg az angyalt. - ígérem meg saját szófordulatát használva "fogadalmamhoz". Ezen a szón azóta mosolygok mióta először hagyta el szélviharkisasszony száját. Bár a szám szélén ott díszeleg sunyi mosolyom, ettől függetlenül mégis komolyan gondolom, hogy nem teszem meg. Nem csak azért nem gyűröm be az ágyamba Raguel Jobb Kezét, mert bizalmasomat ez láthatóan zavarná, hanem mert engem sem visz rá a gusztus. Közben kibányászom tenyeréből az utolsó apró üvegdarabot is.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 8:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  NextBelial & Belphegor


-N
em kell dupla adag, a tiéden több volt a hab. Téma lezárva!-közlöm vigyorogva és nem sokkal később már a másik dolog felől érdeklődöm. Azzal viszont egyáltalán nem számolok, hogy újfent felhozza az angyal t*cskölést. Elszáll az agyam és ismét felkapva a vizet kezdek el mindent a fejének vágni, nem hiszem el, hogy megint itt tartunk. Haragom egészen addig korbácsolódik, míg a korsómat össze nem roppantom kezeim között, az üveg szinte azonnal bőrömbe mélyed és buggyan is ki sötét vérem. Kezemet azonnal az aszta alatt végzi és zsebembe mélyesztem sebzett tenyerem.
-Komolyan? Mulatságos hogy megsérülök a faragatlanságod miatt?-szűkülnek össze szemeim és mélyet sóhajtok míg Lordom összeszedi a nagyobb üvegdarabokat és a sarokba hajítja azokat.
-Eléggé. Már tocsog a nadrágom zsebe!-bólintok és jelzem azt is, hogy jó volna egy nyugodtabb hely, sanda gyanúm, hogy szilánk fúródott a tenyerembe. Viszály az asztal alatt át nyúl és megfogja a kezemet, ezzel kihúzva a biztonságos rejtekből, érezheti, hogy csupa ragacs saját véremtől. Belial végül egy szobát kér a pincérnőtől és elereszti a kezem, hogy felálljon és átvegye a kulcsot. Én addig visszamélyesztem kezemet a zsebembe és próbálom eltakarni a felsőmmel az át vérzett anyagot. Felállok és a Démon mellé sétálok, hogy aztán sietősre vegyük a lépteinket a szobáig. Csak hamar oda érünk és a kulcsot egy kis noszogatással de feltárul előttünk az egy ágyas szoba. Körbe pillantok és az ágy mellett egy újabb ajtót fedezünk fel, egy kisebb helység, ami a fürdőt szolgálja, az lapul mögötte. Bizalmatlanul lépek a férfi mögött és kukucskálok át a válla felett. Egy méretes dézsa áll középen. Ejha, ez aztán a luxus... Fintorgok egy pillanatra és nem is biztos, hogy én oda be akarok menni, ám Lordom hamar a fahordó szélére telepít. Kezemet kéri, hogy mutassam meg, vonakodva ugyan, de előhúzom a zsebemből és felé nyújtom felsértett tenyeremet, szinte azonnal rákulcsolódnak ujjai kézfejemre és közelebb húzza magához, úgy kezdi szemrevételezni.
-Igen, azt én is érzem... különben már gyógyulnék.-kötöm az orrára elhúzva a számat.
-Nem haragszom, mindegy... Úgysem figyelsz rám eléggé! Egyszer már kértelek, hogy ne hozd tudtomra mit teszel amikor nem vagy velem! Most meg az orromra kötötted, hogy bizonyára nem néznélek végig egy.... aközben!-vörösödök el a végére és elkapom Belialról a pillantásom. Miért kell zavarba hoznia? Ez annyira nem ér.
-Akkor kérhetem a segítséged, vagy műtsem meg magam? Nézd meg kérlek, van-e elsősegély doboz a szobában.-pislogok rá végül félve, arcomon még mindig pírral. Ha nem segít akkor inkább hagyjon magamra, ha pedig úgy dönt nem hagy egyedül a problémával akkor lesz kedves hasznossá tenni magát.
-Miért jó neked mindig kihozni a sodromból? Ennyire örömödet leled benne?-kérdezek rá csendesen, duzzogó pofival. Szívesen törölném képen, de nem fogom megtenni. Nyugodtan ülök a mosdó szélén és nem mozdulok, csupán lábaimat lógatom kissé. Szörnyű, hogy így járok mindig. Túlságosan a figyelmem központjában van, féltékeny vagyok a gondolatra, hogy mással is lehet. Magamnak akarom Viszályt!

Zene: A Reason To Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 7:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Soha nem fogok elmenni az embereken, még akkor sem, hogy a halandó világban oly jártas bizalmasom mellettem van és segít, hogy megértsem őket. Így is örök rejtély maradnak számomra. Pont úgy, ahogy soha nem tudom meg honnan, ez a mérhetetlen pimaszság? Jobb Kezem elorozza sörömet és egy pillanat alatt levámolja, a vastag habréteget eltűntetni poharamból és úgy csúsztatja vissza elém a korsót. Majd úgy pillant rám...mintha ez neki járna.
-Rendelhettél volna rögtön dupla adagot, ha ilyen szomjas vagy... - nézek lefölözött italomra, miközben érkezik a kérdés: hogyan tovább? A válaszadás egy igen szemtelen módját választom. Szavaim hallatán szemei hatalmasra kerekednek, és már nyílik is a szája, hogy kifejezze nemtetszését. Mégsem hagyom abba, ahogy ő "kéri", még néhány kéretlen gondolatot megosztok, amivel sikerül alaposan felmérgelnem. Nem állítom, hogy nem élvezem néha, amikor ilyen zabosnak látom. "Sutyerák vagy Belial" kapom meg a sokszor hallott mondatot, de csak gonoszul kuncogok reakcióján, egészen addig, míg dühében össze nem roppantja poharát. Na b*szki! kerül le a vigyor az arcomról egy pillanat alatt. A szilánkok megsebzik tenyerét és szurokszínű vére kibuggyan bőre alól. Kezét szinte azonnal az asztal alá rejti, hogy még véletlen se tűnjön fel senkinek mássága.
-Nem tudom, néha mulattat a bosszankodásod. - vallom be őszintén. A tömeg és a hangzavar miatt nem figyelnek fel a baleset hangjaira, így észrevétlenül szedem össze a nagyobb üvegdarabokat az asztalról és hajítom a sarokba, hogy ne legyenek szem előtt.
-Nagyon megvágtad magad? - dőlök kicsit előre és suttogom felé kérdésem, miközben asztal alatt megfogom kézfejét. Belphegor egy csendesebb helyre menne, kerülve a figyelő tekinteteket, így utolsó megjegyzését figyelmen kívül hagyva intek a kocsmáros bögyösnek, aki lepakolva a pultra üres poharakkal teli tálcáját indul meg felénk. Az előbb kiadó hálót emlegetett, az elég nyugodt hely, hogy megnézzük és ellássuk sebesülését.
-Gyere, menjünk fel szobára. - eresztem el a kezét, majd felkelek helyemről. Az asszonyság a kezembe nyomja a szobakulcsot.
-Első emelet, 9-es. - árulja el a szobaszámot. Ha Belphegor is felkel az asztal mellől, sietős léptekkel vesszük az irányt az egyágyas felé.
-Ez lesz az. - állok meg a küszöb előtt néhány perccel később. A fadeszkán nagy fémszám díszeleg. A kulcs kicsit nehezen fordul el a zárban, de egy kis ráhatással végül mégis kitárul előttünk az ajtó. Belépünk hálóhelyünkre, majd egy gyors terepszemlét követően, kiszúrjuk az ágy melletti ajtót, ami egy másik, jóval kisebb helyiségbe vezet. Amolyan fürdőféleség volna. Közepén egy méretesebb dézsával, talán szűkebben két ember is beleférne, mellette egy vödör, benne egy fürdőszivacs, szappan és a peremén egy törölköző. Leültetem Belphegort a fahordó szélére.
-Na mutasd a kezed. - kérem és ha felém nyújtja, hogy sérült kézfejét magamhoz húzom, hogy alaposabban megvizsgáljam.
-Van benne egy szilánk. - állapítom meg. - Vagyis egy nagyobb és egy kisebb. - pontosítok. - Ne haragudj, nem gondoltam, hogy így felmérgesítelek. De nem értem min kaptad fel a vizet.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 29, 2020 10:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  NextBelial & Belphegor


M
egérkezünk és láss csodát egyben... Kis informálódás után egy kocsma felé vesszük az irányt, így amint oda érünk és belépünk a felmelegedés esélyével Lordom hamar asztalt szerez nekünk. A bögyös maca felveszi a rendelésünket, de szemmel láthatóan Belial jobban felkelti az érdeklődését, mint kellene. Magamban puffogok és mikor csípőre tett kézzel informálódik, hogy én mit innék a képébe nyögném, hogy pattanjon le a pasimról. B@sszus, majdnem hétezer éve az enyém...
-A saját képére teremtette őket nem? Mit számít amúgy?-vonok vállat egyszerűen. Csak emberek, arra jók, hogy hatalmunk legyen. A lányka vissza tér a korsókkal, de nekem nem tetszik a kiszolgálás, Lordom sörében több a hab, így simán elorrozom előle az üveget és nem érdekel felháborodása sem, mondatát sem tudja befejezni, mert a korsó szája ajkamhoz ér és nagy kortyokban tüntetem el a habot a folyékony kenyérről. Kérdésére elvigyorodom az üveg mögött.
-Szokásom az lenni Belial. Ismersz. Nekem lehet.-nyújtom vissza a sört és saját érintetlen korsómat megfogva kortyolok újabbakat végül terveiről kérdezem Őt. Ám ravasz mosolya után ahogy megszólal szó szerint tányér méretűek lesznek szemeim.
-Na most fejezd be nagyon gyorsan! Ezt már megbeszéltük.-szűröm fogaim között és ujjaim a korsómra kulcsolódnak, olyan erősen fogom marokra, hogy elfehérednek az ujjaim.
-Sutyerák vagy Belial!-gonosz nevetése nem esik jól. Nem értem miért kell kifigurázni azt amiről hallani sem akarok. De hogy az összkép jó legyen még a szoba árakat is felveti.
-Hát igazán kapd be most már!-csapom a korsó alját az asztalhoz indulatosan, de szorításomtól és az ütéstől azonnal reped az üveg és a szélrózsa minden irányába repkednek a szilánkok, tenyerem durván felsérti egy nagyobb darab, felszisszenek és szinte azonnal ki is serken sötét vérem, kezemet rögvest elkapom az asztalról és zsebembe mélyesztem mielőtt az asztalra cseppenne szurok színű vérem.
-Miért jó engem felhesszelni?-pillantok rá szomorkásan, nem akarok nagyobb jelenetet csinálni, így is sok tekintet fordult felénk az üvegcsörömpölés miatt.
-Csak a sörödbe ittam bele... És megint gonoszkodsz. Miért velem?-dőlök hátra és fél szemmel nadrágom felé sandítok, sötét vérem szép lassan átitatja az anyagot. Valószínűleg egy szilánk is szorult a sebbe. Azt mielőbb ki kéne szednem.
-A viccet félre téve?-visszhangzom szavait, majd mélyet sóhajtok.
-Kellene egy nyugodtabb rész. Van egy kis... khm... gond!-utalok a kellemetlenségre és az asztal alá pillantok, ha Lordom követi a pillantásomat, hamar rájöhet a gondomra.
-Jó lenne ha időben előállnál valami tervvel. Nem egy sima szárnyasra vadászunk....-hajolok végül előre az asztal felett és suttogom bizalmasan Démonomnak. Az sem ártana ha én tudnám mit kell tennem... Nem akarok a partvonalon maradni.

Zene: A Reason To Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 29, 2020 8:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hömpölyög alattunk a víz. Mibe rángattál már megint bele? Üzeni tekintete. A víz mélyére kívánna, látom a pillantásából, ahogy magasra szöknek mellettünk a hullámok, azt a határozott érzést keltve, hogy rögvest beterítenek. Mégsem borul fel csónakunk és végezzük a tengerben, a szél kedvezőre fordul és biztonságosan érjük el a halászfalu kikötőjét. A nem túl hosszú, de annál fárasztóbb csónakutat egy kocsmában akarjuk kipihenni, gyors helybe igazításnak hála hamar nyakunkba vesszük a falut és a kanyargós, szűk kis utcáin át jutunk el a nekünk ajánlott italozóig. Odabent már adott a hangulat és ülőhely is alig akad, mégis találunk két személyre egy asztalt. Az italrendelésen is gyorsan túl esünk, mikor egy telt idomú fiatal nő libben asztalunkhoz. Mindketten sört kérünk és itt pereg a kiszolgálás, mert öt percet nem sok, annyit sem kell várnunk, hogy habzó korsóink elénk kerüljenek. A szoba kérdésében még nem döntöttem, megszállunk-e egyáltalán, vagy ehelyett italozással, itt üldögélve várjuk meg míg ránk virrad a reggel.
-Azok a föld legkülönösebb lényei...nem tudom a vén szaros mit gondolt, mikor a világba teremtette őket. - nyúlnék italomért, de nem érkezem az üvegre tapasztani kezemet, mert Belphegor elorozza az én poharamat is.
-Hééé...te meg...mit csinálsz? - hangozna kérdésem, de mielőtt végig érnék gondolatomban, kedvesem már mohón kortyolja az én sörömet.
-Nem vagy kissé pofátlan? - szegezem neki a kérdést, félig meddig költői jelleggel. A habot eltűnteti róla, csak egy pár milliméter csíknyi fehér részt hagy és poharam negyed részig leissza. Csak azután kezd neki a sajátjához. Hát hihetetlen ez a nő, ha nem volna ki kéne találni. Mikor saját gyöngyöző piájából is eleget ivott kíváncsian pillant felém és tervemről faggat. És kihangsúlyozza, nem szeretné, ha kihagynám bármiből is. Mosolyom ravaszul nyúlik végig arcomon, mikor meglátom, hogy kedvesem fehér sörbajszot növesztett, de a világért sem hívnám fel rá a figyelmét.
-Nos...ez esetben azt hiszem az elcsábítom és szobára viszem, majd szex közben kifaggatom verziót talán elvetem. - kezdek bele szemtelenül, és megvámolt sörömbe kortyolok.
-Feltételezem nem néznéd végig a Lordodat akciózás közben. - nevetek fel gonoszul. Bizalmasom amúgy sem volt feldobva, hogy odáig alacsonyodjak, hogy egy kis infóért lábam közé vegyek egy tollast. Elég látványosan adta jelét nemtetszésének, így kötve hiszem, hogy végig kísérné figyelmével, ahogy a Főnöke a dunna közé nyom egy angyalt.
-Pedig egész kedvezőek itt a szobaárak. - teszem hozzá a falon lógó ártáblára pillantva.
-Viccet félretéve, majd rögtönzök. - vonom meg a vállamat, majd újra számhoz emelem a korsóm egy újabb korty sört vegyek magamhoz.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 27, 2020 4:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  NextBelial & Belphegor


É
bren ér a reggel, fejemben a tegnapi edzésnek csúfolt valami kavarog. Nem gondoltam volna, hogy ilyen fordulatot is vehet egy ártalmatlan kis kézi tusa, de... tetszett Főnököm közelsége. Lényegében véve ahogy virrad a nap, úgy lépek ki szobámból, ám ekkor már Belial kint serénykedik a csónak körül. Egy bögre kávéval csatlakozom hozzá, illegális pihenőt rendelve el számára, ám amint készen leszünk a csónakunkkal, úgy tesszük vízre és indulunk el a túlpart felé. Kissé félek, hogy úgy billen alattunk a ladik, hogy végül a jeges tengerben kötünk ki, de szerencsésen érkezünk meg a szárazföldre. Alig várom, hogy kilépjek a fa tákolmányból a dokkra. Szemtelen megjegyzésére felrebbennek szemöldökeim.
-Be is vallom! Túl közel volt a víz is!-pillantok felé morcosan, azt a mindenségit neki! Van képe gúnyt űzni belőlem.
-Utállak!-jelentem ki végül vállat vonva és nem tartom ajkaim mögött nyelvemet sem, mert még azt is rá öltöm. Aztán rendezve vonásaimat felötlik benne, hogy kereshetnénk egy ivót is, ott át is tudnánk melegedni kissé. Minden porcikám fázik jelenleg. Viszály nem zárkózik el az ötletem elől, így hamar informálódik, hogy merre találunk egy fekvehányót a közelben.
-Nem baj, azt még kibírom.-vigyorodom el és megnyújtva lépteimet felzárkózom Lordomhoz és az esti csendességben vetjük be magunkat a városka utcáira. A kivilágítatlan macska köves utca azért kissé megriaszt, szorosan haladok Főnököm mellett és ahogy a kivilágított kocsmához érünk, szabályosan fellélegzek. A benti népség már szemmel láthatóan is felöntött a garatra, így kissé nehézkesen, de átverekedjük magunkat a tömegen is. Belial felszabadít egy asztalt, majd ahogy leülünk szinte azonnal mellénk libben egy dekoratív nőcske és a kívánságunk felől érdeklődik, Démonon egy korsó sört kér mire megemelkedik a szemöldököm. Ne bomlassz, ki vagy te?
-Nekem is jó lesz a sör.-közlöm végül ahogy elárulja, hogy akár még szabad szobát is tud számunkra adni. Aztán elvonul és remélem, hogy a rendelésünkkel fog már csak vissza térni.
-Fura? Belial, ezek csak emberek.-vigyorodok el és hajammal kezdek babrálni, míg a bige vissza nem ér hozzánk. A sör gyorsan elénk kerül, ám valamit észre veszek. Durcásan nézem a két korsót, és amint elvonul a pincérnő felállok ültemből.
-Na várj csak egy kicsit!-nyúlok át az asztal felett és ha Lordom azt hinné, hogy megint cigit kunyerálok gyorsan rá jöhet, hogy nem ez a célom (MÉG), korsójának fülét megragadva húzom át magamhoz a sörét és jólesően kortyolok bele a sokkalta habosabb sárgán gyöngyöző alkoholba. Mikor már úgy érzem, hogy kellőképpen eltüntettem róla a habokat vissza nyújtom.
-Most már jó lesz.-közlöm vigyorogva a negyedétől megfosztott tartalmat bámulva.
-Egészségünkre.-emelem felé saját, érintetlen korsómat. Végül pedig jóízűen iszok belőle nagy kortyokkal. Eszembe is ötlik, hogy hátha találok egy kevésbé ittas fazont és tudok vele versenyezni, hogy ki marad tovább talpon, de aztán erről a dologról hamar le teszek.
-Szóval... Az angyalnak csapdát fogsz állítani? Vagy hogyan akarod magadhoz édesgetni? Nem mellesleg, ugye tudod, hogy megígérted, hogy semmiből sem hagysz ki?!-pillantok szemeibe ahogy ujjaimmal a korsó oldalán kezdek dobolni.

Zene: A Reason To Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 21, 2020 6:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Szerencsés időt fogunk ki, a vártnál hamarabb érünk partot és néhány erősebb széllökésen kívül más nem nehezíti utunkat. Idő bővében vagyunk, így van alkalmunk felderíteni a környéket, hiszen az angyal, akitől informálódnék csak következő nap érkezik a faluba. Már ha pontosak az értesüléseim. Meglepett arcok fogadnak, ahogy az apró csónakunkkal a mólóhoz érünk. Mintha nem akarnának hinni a tulajdon szemeiknek. Igen, ezzel a ladikkal hajóztunk idáig. Egy erősebb kötéllel csomózom ki a járművünket, majd fellépek a fából tákolt kiállóra, és Belphegort is kisegítem a csónakból, aki szinte megkönnyebbül, ahogy talpa szilárd talajt ér.
-Nem hitted, hogy egyben ideérünk. Valld csak be. - szemtelen mosoly nyúlik el arcomon pihegését figyelve. Tudom, hogy így van.
-Rendben, keressünk valami kocsmafélét. - bólintok rá. Egy jó ital mellett nem árt felmelegednünk sem, a nyílt vízen rendesen átfújt bennünket a szél. Az első halászt leszólítom és útbaigazítást kérek, aki enyhe tájszólással, kissé érthetetlenül, de elmagyarázza merre kell mennünk. A közelben is említ egy ivóhelyet, de azt nem ajánlja. Okát ugyan nem osztja meg, de többször kihangsúlyozza, jobban járok, ha a másikat választom.
-Egy kicsit sétálnunk kell. - fordulok vissza bizalmasomhoz, majd ha mellém ér az irányzott utca felé indulok meg társaságában. Az éjszaka hamar fölénk ér. Szinte a sötétben botorkálunk el az említett pubig, a falu macskaköves, kivilágítatlan, sikátorszerű utcáin. Nem valami bizalomgerjesztő. Az utolsó métereinket viszont a kocsmaablakon át szűrődő fény világítja meg, majd egy pillanattal később, amint átlépjük a küszöböt, hangos mulatság közepén találjuk magunkat. Annyi ember táncol és ricsajozik, amennyi talán az egész faluban nincs. Nagy nehezen sikerül átvergődni az ittas tömegen és találni egy szabad helyet, bár egy asztalra borult részeget előbb félre kell löknöm, hogy ténylegesen is szabad legyen. Nagyot puffan a bajszos a fapadlón, de egy rosszalló morgáson kívül más ellenvetése nincs a helyfosztás miatt, így hát leülünk asztala mellé. Aztán egy dús keblű barna menyecske lép az asztalunk mellé, helyi nyelvezettel érdeklődik, mit iszunk?
-Egy korsó sört. - felelem, mivel mindenki más is ezt issza és a pult mögötti szűkös italkínálatból más választásom amúgy sem nagyon lenne. Legfeljebb a kocsmárosnő rummal tudna még szolgálni, amit megiszok ugyan, ha nincs más, de nem tartozik a kedvenc szeszeim közé.
-És a kis hölgyemény mit kér? - tudakolja a lány csípőre tett kézzel, másik kezében a tálcát tartja a kiürült sörös poharakkal. Mielőtt Belphegor válaszolhatna, megjegyzi mellékesen, hogy idegeneknek látszunk, még nem látott errefelé minket. Kicsit talán közelebb is hajol a kelleténél, hogy szemrevételezze vonásainkat.
-Van szobánk kiadó. Egyágyas, kétágyas, van hely a csőrben is, szalmaágyas. Kinek mihez van kedve-módja. - ajánlgatja a kocsma szálló részét. Majd ha bizalmasom is leadja a rendelést, úgy a nő haját hátracsapva fordít hátat nekünk és indul vissza a pult felé.
-Fura népek élnek itt. - jegyzem meg az italra várakozva.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 20, 2020 12:14 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  NextBelial & Belphegor


T
alán még sosem voltunk ennyire ciki helyzetben, mint amiben végül Jezabel talált minket, ám míg Viszály kellemesen elcseveg és megosztja a kapitánynővel, hogy hát mi éppen edzünk, addig én szinte egyáltalán nem találom a saját hangomat. Ami ugyebár hozzám képes nagyon is furcsa. Végül magunkra maradunk a kanapén fetrengve, míg nem Belial megszabadul súlyomtól ahogy arrébb pakol. Egy kis elismerést mégis kapok, de nem szállok fel a csillagok fölé miatta, pedig tényleg jól esik. Jezabel hamarosan újfent kilép szállásunk ajtaján, magunkra maradunk és Kedvesem úgy dönt, hogy mára vissza vonul.
-Jó éjszakát.-búcsúzom el tőle, ám egy kis ideig még a kanapén maradok. Milyen közel voltam ma hozzá... Sosem fog nőként nézni rám! Elcsüggedek a gondolatra, majd mélyet sóhajtva állok fel végül és vonulok el magam is a szobám rejtekébe. Az éjszaka hamarabb eltelik, mint gondolnám, elhúzom a számat mikor a nap első sugarai felbukkannak. Belial szoba ajtaja hamarosan nyílik, de én nem szándékozom még csatlakozni hozzá, csak hallgatom ahogy elsétál az ajtóm előtt, majd kimegy a kolostorból. Ekkor szedem csak össze magam, az én lépteim a konyhába vezetnek és a kávéfőző előtt állapodok meg, hogy a nap indítót elkészíthessem mindkettőnk részére. Míg Lordom kint motoz, addig én két bögrét veszek elő és készítem el a feketét számára, majd a saját tejes kávémat is összedobom gyorsan. Csizmámba bújok, magamra veszem a kabátom, majd kilépek a világosba. Kissé hunyorgok ahogy a napfény vissza szikrázik a hótakaróról, de azért nem esek kétségbe, gyorsan Belial mellé lépek és a gőzölgő bögrét felé nyújtom.
-Jó reggelt.-ha elveszi a bögrét tőlem, úgy kezem fordul egyet és markomat tartom felé egy szál bagó reményében a kávéhoz. Ennyi szünet egyébként is bele fér, már majdnem végzett a csónakkal. De miért nem tudott megvárni? A kávé elfogyasztása után én is beállok a segédkezésbe, így hamarosan végzünk a csónakkal, arra azért kíváncsi leszek, hogy tényleg fenn marad-e a vízen?! Ám ahogy látom hamarosan meg is tudom.
-Biztos vagy benne? Nem akarok bele borulni, jelzem, tél van!-nézek kételkedve a démonra és mélyet sóhajtok, azt hiszem nem kell mondanom, hogy ha nem vigyáz rám akkor ezer évig élvezheti a dühömet! Csak hamar az öbölbe érünk és döntünk, hogy bizony a túlpartot meghódítjuk, így csónakba ülünk, most a lehetőségekhez képest ügyesebb vagyok, nem esek pofával a járműbe, de egész úton feszült vagyok, nagyon nem szeretnék jeges fürdőt venni. Míg meg nem látjuk a túl partot, szótlan maradok, ami ugyebár tőlem teljesen szokatlan, de arra fordítom a figyelmem, hogy véletlenül se tegyek olyan mozdulatot ami esélyt adhatna a borulásra. Egy kis csónak a tengeren... Komolyan, őrültek vagyunk! A kikötőben a lehető leggyorsabban hagyom el a csónakot és a mólón állva ki is fújom magam.
-Légyszíves, keressünk egy ivót!-pislogok Belialra könyörögve, nekem kell valami erős, de utána állok rendelkezésére, akár egész éjszaka.

Zene: A Reason To Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 11, 2020 7:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Edzésünk nem tart hosszasan, valójában még csak meg sem nagyon izzadunk benne. Előbb a démonnő hajába akadt ingujjam gombja akasztja meg a gyakorlást, majd bizalmasom páratlan kutyás zuhanómanővere. Elterülve a kanapén, fejemet a heverő támlájának döntve úgy vélem, mára jobb ha felfüggesztjük a dolgot. Ez most nem megy. Belphegort egy laza mozdulattal ültetem át combomról magam mellé, még néhány elismerő szó is elhagyja a számat, mielőtt felkelve a konyha felé venném az irányt egy bögre meleg teáért. "Abban biztosan, hogyan kell ledönteni a lábadról, teljesen spontán..." hangzik válaszként dicséretemre, amit meg is mosolygok, majd nagyot kortyolok forró italomból. Jezabel egy nagyobb táskával felvértezve tűnik újra elő és indul meg a kijárat felé. Eltűnik pár napra, hogy rendezze a környéken kóborló vad démonkutya falka sorsát.
-Mára visszavonulok. - indulok meg én is lassú, elnyújtott léptekkel szobám felé.
-A nappalit majd holnap visszarendezem. Pihenj mára te is. - javaslom, majd behajtom magam mögött hálóm ajtaját.
Az éjszaka gyorsan eltelik, az első napsugarakkal együtt "kelek", kilépve személyes teremből első utam az udvarra vezet. Kabátot kapok magamra, lábamat pedig bélelt csizmámba dugom, így lépek ki az udvarra. Meglehetősen hideg van, a levegőben látom saját leheletem. Kis csónakunk ott van, ahol előző délután hagytuk, de félig már belepte a téli fehérség. Beljebb vonszolom az eresz alá, kihányom belsejéből a havat, majd a barlangban talált eszközök egy részével, valamint a házból összeszedett barkácsholmik segítségével kezdek neki a vízi jármű javításának. Valamivel később Belphegor is csatlakozik hozzám, besegít az utómunkába.
-Ezzel meg is vagyunk. - dobom félre az ütőszerszámot, mikor elkészülünk. Ránézésre jónak tűnik és kellően stabilnak. Meg is kopogtatom az oldalát.
-Gyere, tegyük vízre. - vetem fel a gondolatot, majd a sufniban talált négykerekű tolóeszközzel visszük le az öbölbe a kanyargós lejtőn keresztül. A tenger békésnek tűnik, hajózásra alkalmasnak. Itt a remek alkalom, hogy átevezzünk a túloldalra. Gyorsan eldöntjük, hogy még ma átkelünk a szárazföldre. Igaz, hogy Amariel csak a következő napra várható, de legalább lesz egy estén alaposan felderíteni a terepet. Talán Belphegor sem bánná annyira, ha a nap hátralévő részét emberek közt tölthetné. Talán szerencséje lesz és belebotlik egy cukorkaárusba. Még megcsappant édességkészletét is feltölthetné. És ha már amúgy is a halandók között leszünk, talán én is szerzek néhány üveg whiskeyt. Belemászunk a csónakba és a szikláktól elrugaszkodva kezdjük meg tengeri utunkat. A szél nekünk kedvez, szinte átrepülünk a nyílt vízen, hajóutunk ideje lefeleződik, így még az este beállta előtt elérjük a halászfalu kikötőjét.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 10, 2020 7:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  NextBelial & Belphegor


A
zért nem mindenkinek lehet annyira jó, mint nekem. Kiváltságosnak érzem magam. Sok démonnal gyakoroltam már, fejlesztettem a kis tudásomat, tanultam el trükköket, de egyik sem volt olyan jó, mint Belial, viszont vele nagyon ritkán nyílik alkalmam ilyesfajta időtöltésre. Most pedig, hogy belement, szeretném kihasználni az időt! Elnyújtani ameddig csak lehet. Sajnos vagy sem, hosszú pillanatokra akaszt meg saját loboncom amint a gombra tekeredik és nem ereszt. Így simán jól megrángatja Viszály a hajamat, akaratlanul is. Mégis rá leszek mérges, pláne mikor próbálja kibogozni azt a kis gubancot az ing ujjánál. Na neeem! Én nem akarok hajatlan lenni! Jön is az ötlet, Lordomnak vetkőzést javaslok, majd én kiszabadítom a barna szálakat, kíméletesebb vagyok, mint egy pasi. Ezt be kell, hogy lássa. Csak hát nem várom meg reakcióját, ujjaim a gombokig surrannak és már pattan is az első, majd a második, szépen sorban lefelé haladva. Kicsit talán ki is élvezem a pillanatot. Ám szavaira megállok az aktuális mozdulatomban és felkapom a fejem. Egy hosszabb pillanatig hagyom, hogy tekintete az enyémbe fúródjon, mintha megállna az idő is, de aztán egy pislogás és;
-Na nem mondod... Szerinted egy nőnek nem lehet ing a ruhatárában? A tiétek sem más, csak másik oldalon van a gomb!-csípősen áll válaszra a nyelvem, abba kapaszkodom amibe a leginkább tudok. Az ing nem egy nagy találmány... Gombot gombolni pedig bárki tud.... Bár tény és való... Férfin most csinálom először! És nem is akármilyen pasin. Ahogy kibújik az ingből csendesen segédkezek az anyag levételében, ruhája különlegesen puha, jó minőségű... Irigylem érte, egy kicsit! Ám nem is olyan sokára betoppan Jezabel, ijedtemben sikerül a kellemetlen helyzetből még kellemetlenebbet csinálni ahogy ujjaim Belial derekára siklanak és szinte hozzá simulva pillantok át a válla felett a kapitánynőre. Kettőnk közül Belial az aki értelmes válasszal tud szolgálni. Cérna vékony hangon igyekszem megerősíteni a szavait, zavaromban egészen elpirulok. Míg Jezabel és Belial váltanak pár szót, addig az ing megadja magát és kisiklik ujjaim közül nagyot rántva azon a néhány szálon és ki is szakítja a fejemből őket. Bosszantó egy helyzet! Új szabállyal rukkolok elő, innentől az ing tabu ha edzeni fogunk! De nem hagyom választ adni, mert lendületesen indulok meg felé, az utolsó pillanatban hajol el öklöm elől, hátrálni kezd amit igazán jó jelnek veszek, szinte vigyorogni támad kedvem, ám nem rezdül az arcom, megállíthatatlanul ütök felé, felváltva kezeimmel, míg Berehit fel nem bomlasztja a tervem, mert hogy átszalad közöttünk felbukok benne és előre zuhanva csapódok Belial mellkasának, a lendülettől pedig együtt borulunk a háta mögött leledző kanapéra. Kacagva támaszkodok meg a démon csupasz mellkasán, majd tincseimet kezdem rendezgetni, míg Jezabel elvonul a szobájába. Belial kisvártatva megszólal, úgy ítéli az edzésnek lőttek mára. Csalódott kis hangocska szökik ki belőlem, pedig folytattam volna még. Amint csípőmön érzem a kezét egy pillanatra azért ledermedek, átemel a combjai felett és nem tudok nem nagyokat pislogni ahogy leültet a kanapé szabad részére. Imádom, hogy ilyen erős! Míg Belial szusszan egy kicsit, addig én felhúzom lábaimat és mélyet sóhajtok. Kicsit azért bosszant, hogy így ért véget a mai meccs. Viszály mégis megdicsér.
-Abban biztosan, hogyan kell ledönteni a lábadról, teljesen spontán...-térek ki a köszönöm elől, pedig jól esnek szavai. Sokban segít az is, hogy több démonnal is kiálltam már, mellette küzdök a csatákban, látom Őt akció közben... Végül Főnököm összekaparja magát és felvéve ingjét a földről a konyha felé indul. Fintorogva nézem ahogy a pamut ismét eltakarja előlem, végül elkényelmesedek a kanapén és magamhoz veszem a bögrémet. Kellőképpen kihűlt a tea, így lassan bele kortyolok. Annyira nem is rossz, hiába mondta Belial, hogy most csinált először ilyet.
-Ha megengedsz egy tanácsot... Szerezzünk citromot a teához legközelebb, de egyébként nagyon finom. Köszönöm szépen.-pillantok hátra a vállam felett, majd újabbat kortyolok a bögre tartalmából.

Zene: A Reason To Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 09, 2020 10:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Ökölbe szorítom kezem, majd egy pillanattal később arcélen vágom. Hopsz. Nem ütök túl nagyot, ez nem egy vérre menő küzdelem, mégis megmozdulásommal elérem, hogy panaszra nyíljon a szája. Megmosolygom elégedetlenkedését, majd mehet minden tovább ugyanúgy. Néhány perc múlva viszont ismét megtorpanunk. Ingujjam váratlanul loboncába akad. Igyekszem kiszabadítani a kezem, de próbálkozásommal csak azt érem el, hogy a haját tépem, amit nem díjaz igazán. Gyors megoldásként a haját vágnám, mielőtt megoszthatnám vele az ötletemet, ő beelőz és ingem levételére sürget. Válaszomat meg sem várva el is kezdi lefejteni rólam a felsőmet. Próbálok mozdulatlan maradni, de közben figyelem, ahogy egyik gombom a másik után bukfencezik át az inglyukomon keresztül.
-Egész rutinosan megy. - állapítom meg szorgos ujjait követve. Az utolsót is kigombolva elkezdem levetni magamról a puha anyagot, bizalmasom rögtön segédkezni kezd szokatlanul csendesen. Már majdnem kihúzom karom a másik ujjból is, amikor az ajtóküszöb előtt állva feltűnik a kapitánynő meglepett arcot vágva. Rögtön azt tudakolja, mit művelünk? Kérdésére szerintem elég egyértelmű a válasz, elég csak körül tekintenie, de azért szavakkal is megerősítem, itt éppen edzés zajlik. Belphegor zavartsága és arca pírja nem kerüli el a figyelmemet, meg is mosolygom magamban, ahogy szemem sarkából rá pillantva a vállam felett kukucskál Jezabelre. Hangja egészen vékonyan szól, ahogy ráerősít szavaimra. Mi van veled Belphegor?
-Végeztél is a völgybe? - érdeklődök feltűnése apropója miatt. Nem mintha zavarna a jelenéte, de későbbre vártam.
-Nem, csak néhány dologért jöttem vissza. - feleli aprót rándítva vállaival. Míg ő néhány cuccot magához vesz és fél szemmel minket figyel, bizalmasom levedlett ruhadarabomat fixírozza, majd új szabállyal áll elő, miszerint ingben nem gyakorolhatok vele. Fűznék ehhez néhány észrevételt, de nem érkezem szóra nyitni a számat, mert a démonnő ökle újra emelkedik. Épp csak el tudom rántani a fejem, hogy ne érjen találat. Karja szorosan fülem mellett suhan el.
-Héééééé. - morranok fel hirtelen megmozdulására. Bár tény, egy szóval sem mondtuk, hogy gyakorlásunkat félbehagyjuk. Hátrálni kezdek, hogy hárítsam lendületes támadását. Váratlanul a démoneb elrohan köztünk megzavarva minket, hogy a kandalló felé rohan, vélhetően, hogy annak tüze előtt melegedjen. Belphegor látóteréből valahogy kiesik Berehit, nem veszi észre amint a dög a lába alá kerül. Hirtelen botlik el benne, a kutya is nyekken egyet, kedvesem pedig zuhan előre, ismételten csak rám. Mintha csak érzéke lenne erre. Akár nagyot is eshetnénk, de alig két lépésnyire mögöttünk a kanapé, szerencsére egész kényelmes a "földet" érés. Jezabel csak a fejét ingatja, majd egy mondatot még elejt, mielőtt szobájába vonulna.
-Azt hiszem... - nézek fel a rajtam támaszkodó démoni nőszemélyre, aki épp kósza tincseit rendezi.
-...mára elég is volt az edzésből. - mondom egy mélyebb sóhajt követően, miközben kezeimet csípője két oldalára simítom, majd átemelve őt combjaim felett ültetem magam mellé. Hátra döntöm a fejem a heverő támlájára és egy futó pillantást vetek tanácsadómra.
-Egyre ügyesebb vagy... - állapítom meg egy halvány mosollyal, majd összeszedem magam és felkászálódom. Aztán a pult felé igyekszem, hogy egy újabb bögre teát készítsek magamnak a földön végzett másik helyett. Menet közben lehajolok az ingemért és míg a konyhába érek magamra is kapom.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Next
 Similar topics
-
» 2017 tudatos álmai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2