Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Belphegor, Nadja •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Belphegor, Nadja VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 19, 2020 11:37 am
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 31, 2020 5:54 pm
Következő oldalNadja & Belphegor


M
i a szösszenet? Szinte nem is érzékeli a nő, hogy mit tettem... Furcsa egy ember... A három támadóját gyorsan elintézem és mellé lépek. Az úton ott a hatalmas repedés, amit okoztam, igazán büszke vagyok magamra, a tűzgolyók és a tőröm is célba talált, egyetlen egy maradt az ujjamon, s még mindg ott díszeleg. A szöszi kérdésére felröhögök, majd kezeimmel mutatom a jáárdán fekvőket.
-Szerinted élnek?-ketten még mindig lángolnak, bár már nem üvöltenek a fájdalomtól, egyértelműen életüket veszítették az általam kreált tűzben. Hamarosan hamu sem marad belőlük. A vállán sérült él egyedül, de ő sem fog sokáig ha itt marad velünk.
-Nem kell megköszönnöd. Nem miattad tettem.-vonok vállat unottan és az életben maradt fiú felé lépek, riadtan rezzen össze, vérző vállát szorongatva, sziszegve a fájdalomtól. Szemeiben rémület ül, én pedig nem állok meg, míg bele nem lépek a személyes terébe.
-Nos, mit csináljak veled? Égesselek el, röptesselek meg? Törjem ki a nyakad?-kérdezgetem oldalra billentett buksival és elvigyorodok.
-Na és te szöszi? Mit mondasz?-fordulok félig a lány felé.
-Hogyan bűnhődjön a főkolompos?-egészítem ki érdeklődésemet. Végig pattogtatom ujjaimon a tűzgolyót és szabad kezemben megpörgetem a tőrömet.
-Nagyon jó fogásom van arra, hogyan kell egy pillanat alatt kitekerni egy nyakat.-tűnődöm hangosan, miközben elered az eső a felhőkből. Így a szenesedésnek indult testek, hamar kialszanak.
-Kár.-pillantok lemondóan. A játékomat az időjárás tönkre tette.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 25, 2020 10:43 pm
Következő oldal


Belphegor & Nadja
Nem hiszem el, hogy nem lehet nyugodt az estém, miért kell folyton félelemben élnem az életemet? Ó, mert mondjuk apokalipszisben élek, angyaloktól kezdve mindenféle fura lény vesz körül, és ki tudja, mikor mibe botlok bele, ugyanis nem rendelkeztem a szükséges ismerettel, hogy minden túlvilági fajt meg tudjak különböztetni. Az angyalokról van halvány fogalmam, de ők is remekül el tudják rejteni magukat, nem véletlen, hogy eddig Raschiellel még megúsztuk a nem túl kellemes ejnye-bejnyét, amit a tettünkért, pontosabban tetteinkért kapnánk, ha kiderülne. Ha! Ez az egy szócska tartotta bennem a reményt, amíg ez a ha van, addig minden hellyel-közzel oké. A rettegéshez már kezdtem amúgy is hozzászokni, bár azt nem mondanám, hogy örülök ennek.
Hol a francban van az a rohadt kulcs… hogy miért kell minden cuccomnak egyenest a táska alján, össze-vissza kupacban kikötnie?  Női táskák átka, szinte sosincs rend az enyémben.
A földrengés után váratlanul a maradék három „vendégem” is elintéződni látszott, na, nem az én jóvoltomból, valami idegen jött a segítségemre. Azt nem mondanám, hogy sietett, hazudnék, ha ezt tenném.
- Öhm… hát… izé… - miért tesz úgy, mintha ismerne? Nagyot nyelek, mert én még mindig fenyegetve éreztem magam, a gerincemen végigfutott a hideg, ahogy végignéztem a támadóim csúfos vereségét. – Élnek még? – csúszott ki a számon a kérdés. Szemem nem a nőre, hanem a sérült vállú csókára és a másik nem túl szalonképes állapotban leledzőn legeltettem, szuggerálva magam közben, hogy ez reméljük, hogy csupán egy rossz álom, és mire felébredek, otthon leszek kis családom körében.  Ki tudja, hogy nem cseberből veder ez a nő előttem, aki megmentett.
- Köszönöm a segítséget – kissé magamhoz térve ebből a kába állapotból, biccentettem felé, de a térdem még mindig remegett, lassan, ha így folytatom, felválthatom a nyárfalevelet is a hasonlatban.  

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 06, 2020 10:48 am
Következő oldalNadja & Belphegor


Ú
gy lett ahogy gondoltam, a nő csak megijedt, mi több, még az üzletet is ki akarta volna nyitni. Komolyan... Miért lett az ember ha ennyire suta? De most komolyan... fa mögül tökéletesen látni minden egyes mozzanatot, a kis banda nem túl fenyegető fellépését, hallani minden egyes szót is. Élből simán szájon vágnám azt aki beszól, kapnék ugyan párat, de mit számítana? A nőt nézve fel nem foghatom, hogy hol van belőle a túlélési ösztön? Így apró széllökéssel indítok irányukba, majd megremeg a föld és az aszfalt megreped, szinte egészen a földig húzódik. Az öt fős társaságból ketten nyúlcipőt húznak, gonoszkás mosollyal veszem tudomásul a dolgot. Ám hárman még mindig a nő nyakán vannak. Ejj, ejj... Ingatom a fejem és furcsa fénnyel csillan meg a szemem. Kilépek a fa takarásából, majd megperdítem kezemben a tőrömet.
-Hé kis szíveim!-vonom magamra a figyelmet és elhajítom a tőrt, a bal szélső csóka vállába áll, át is lyukasztja, mire éktelen üvöltés töri meg az utca csendjét. Szemeim feketévé vállnak, majd három hosszabb lépéssel az út közepére lépek. Ujjaimon apró tűz golyók jelennek meg s egyesével hajítom el a másik két delikvens irányába. De egy kis golyó megmarad, így sétálok egyre közelebb.
-Élmény mikor a mai gyerekek azt hiszik, hogy egy nő védtelen!-sziszegem baljósan, és a bal szélsőhöz lépve kirántom belőle a fegyverem, hogy újra felüvöltsön. Sátáni mosoly húzódik el pofimon és a nő mellé lépek.
-Azt hittem sikerül gond nélkül haza érned.-jegyzem meg, mintha már régóta ismernénk egymást.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 01, 2020 8:18 am
Következő oldal


Belphegor & Nadja
Félelem. Rettegés. Ezek az érzések régi ismerősként köszöntöttek, no, nem az a fajta ismerősként, akit boldogan, a nyakába ugorva ölelsz át, hanem inkább az, akit ha kidobsz az ajtón, visszajön az ablakon, és nem tudod kihajítani, hiába közlöd vele finoman és durván is, mi a szitu.
Ezúttal is az életemért aggódom, hiszen nekem még dolgom van itt, ezen a nyomorult sártekén, van egy fiam és egy párom, akik hazavárnak, és akik számítanak rám, erre tessék, egy ötfős csoportosulás úgy döntött, belerondít a napomba azzal  célzattal, hogy a kasszatartalmat kiürítse. De ma csalódniuk kell.
- Hölgyem, nézze, ha ideadja a kassza tartalmát, szabadon távozhat.
- Adnám én, de ma egy vevőm se volt. – Nem tudom, feltűnt-e nekik, hogy ma alig lézengett valaki is az utcán ezen az eső utáni párás, kibírhatatlan levegővel dús napon.
- Na ne hantázz itt nekem! Mutasd, gyerünk – Baszki. Gombóc került a torkomba, ha nem teszem meg, annak valószínűleg én innám meg a levét.
Gyorsan előkerestem a kulcsot a táskámból, hát jó, legyen, ha ennyire látni akarják a kongó ürességet, csak tessék. Csak jussak haza a fiamhoz. Ilyenkor sajnáltam, hogy nem tudom megkülönböztetni a ima embert egy démon által megszállottól, vagy egyáltalán bármitől. Raschielt simán felismerném, na de, ő nem lehet összehasonlítási alapom, hisz az egyetlen angyal jószerivel, akit teljes pompájában, szárnyaival is láttam már. Ő meg, ha teheti, kerüli a fajtáját, minél kevesebben tudnak rólunk, annál tovább maradunk életben és ő szárnyakkal.
Már épp elfordítottam volna a kulcsot a zárban, amikor megremegett a talaj. Mi a franc ez?
Megállt a szívverésem egy röpke pillanatra. A fickókból kettő, ahogy hallottam, futásnak eredt, szívesebben én is azt tettem volna, ha utána megfordulva nem kapott volna el egy kisebbfajta pánikroham a repedező talaj láttán. Számat halk sikoly hagyta el, na ne! Most komolyan, ugye nem gondolja ezt komolyan a talaj?
Aztán abbamarad, és ott maradok a három, szintén értetlenül lecövekelt bátrabb flótással.
Nézzük, mik a lehetőségeim: van két tőröm, egy sima, egy angyalpenge, de hárommal szemben semmi esélyem, pláne, hogy közelharcban fizikum híján alulmaradnék még egy fő ellen is. Világos, hogy ha nem kapok hathatósabb segítséget, ezek elintéznek.
- Na, hol is tartottunk, cica? – Cica a nénikéd, mondanám, ha elmentek volna otthonról a fejemben is, de ennyire még kedves nekem ez a rongy életem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 14, 2020 11:10 am
Következő oldalNadja & Belphegor


N
em értem, fel nem foghatom, hogy mi miért, hogyan, mettől meddig... Borús nap van ma, esteledik is, a felhők miatt olyan párás a levegő, hogy alig lehet megmaradni. Órák óta sétálok az utcákon, céltalanul, a tőrömet dobálgatom, figyelem ahogy pörög a levegőben, aztán elkapom és újra feldobom. Ezt egészen addig csinálom, míg az egyik boltból ki nem lép egy szőke nő, kulcsra zárja az ajtót, majd egy ötös csoporttal találja szembe magát. Nahát ez érdekesnek ígérkezik! Neki döntöm vállamat az egyik közeli fának és szemtelenül bámulom a jelenetet. Még talán a szemem is megforgatom, annyira klisé a jelenet... Van egy jól kinéző nő, vannak a H.M.CS.-k és bepróbálkoznak. A nő nem tűnik nehéz falatnak első ránézésre, de tartogathat még meglepetéseket. Úgy döntök, hogy kivárok azzal, hogy oda masírozzak, bár van affinitásom belerondítani a helyzetbe. Elsötétül a szemem miközben a hatos fogatot nézem, kis odafigyeléssel sarkam a földnek ütöm, mire keresztül reped az aszfalt feléjük és még egy kis földrengést is érezhetnek. Így a lány nem tudja, hogy a fiúktól érkezik-e a dolog. Kissé talán be is húzódok a fa mögé, olyan fél takarásba, még nem vagyok hajlandó oda libbenni. A következő pillanatban ujjaimat húzom el a levegőben, mire hűvös szellő borzolja fel a környiéket. A fiúk talán beparáznak, vagy nekik kedvez inkább az okozott időjárás. De a nő... A nő reakciója érdekel leginkább. Vajon kihasználja a dolgot? Vagy csupán simán megijed és fogalma sem lesz róla, hogy mi történik?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 10, 2020 10:17 pm
Következő oldal


Belpegor& Nadja
-
Este hat óra. A zár halkan kattant, ahogy ráfordítottam a kulcsot. Ilyen tájt szoktam bezárni a boltot, hogy még időben hazaérjek a fiamhoz. A szokottnál hűvösebb az este, kissé mintha esőre állna az időjárás, még jó, hogy egy vékonyabb kabátot a biztonság kedvéért magammal hoztam. Egyelőre még nem éreztem szükségét, hogy felvegyem, ezért a derekamra kötve viseltem, bár inkább dzseki, mintsem rendes kabát.
Fél órás volt az út gyalog a házamig, ahol laktam, semleges területen. Ma nem volt valami jó napom, ilyenkor, hétközben kevesebb idejük van az embereknek, hogy betérjenek hozzám, és volt áru, amiből alig fogyott. A lényeget mégis az estékben láttam. Ez a fiammal töltött közös időt jelentette, a vacsoragyártást, a meseolvasást, a játékot, mindent. És amikor tehettük, Raschielt.
Ezt a fél órát kellett volna még megtennem, de az üzlet előtt fura alakokkal találtam szembe magam, ahogy megfordultam. Ha ki akarnak rabolni, én nagy bajban vagyok.
Ennyi ellen nem vehetem fel a kesztyűt, csak két tőröm van, egy, amit Raschiel adott, és egy, amit én magamnak szereztem be. Meg egy konyhakés a táskámban, a vacsorás dobozomban. Ha kettőt lefoglalnék a tőrökkel, még mindig ott maradna három.
- Nocsak, nocsak, így egyedül, boltos lány? – Ez az egyértelmű kérdés, ami inkább kijelentés ebbe a formába burkolva, provokációnak hatott.  Most mit tegyek? Mit kéne lépnem, hogy ne ingereljem támadásra őket? Azt se tudtam, mivel állok szemben.
Sima ember? Démon? Vagy más, amit nem ismerek?
Gondolkozz, Nadja! Ez az, ami nem ment, páni félelem kezdett eluralkodni rajtam. Meg kéne nyugodjak, kiút, kiút, kiút.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 09, 2020 10:53 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2