Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 03, 2020 12:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


+16


Belial & Belphegor


T
ökéletes légyottot nem lehet előre megbeszélni, ez nem olyan dolog amit megtervezel. Ez olyan esemény ami teljesen spontán érkezik, amire nincs előre behatárolható idő. Kedvesem mellkasán pihegve a világ sokkal színesebb, az érzés is más, s míg légzésünk, szívverésünk csillapodik, addig van időm a gondolataimnak. Mezítelen, forró, izzadságtól csillogó testünket ügyesen betakarja a másik takaróval, szinte észre sem veszem ahogy mozdul, túl tökéletesen érzem magam ahhoz. S végül megfogalmazódik bennem a gondolat, hogy mekkora kitolás az, hogy nem lehet családunk. Megkaptuk az élvezetek megélését, de egy ilyen tökéletes éjszakának csak a vágy lehet a hozománya, semmi más. Ezt pedig meg is osztom Belial-al.
-Sejtem, hogy a hátad közepére nem kívánod, még a gondolatot sem. De... egyszer sem jutott eszedbe az utódlás? Te mint a nagy Viszály...-suttogom a szavakat alig hallhatóan, hiszen azért számomra nem esne jól, ha a válasz igen lenne, főleg, hogy hétezer évünk alatt, most kaptuk csak meg egymást teljesen. Véleményét hallgatva mégis morcosan fújok egyet. Ám mikor a kiskapukat említi hideg borzongás fut rajtam végig.
-Ó jajj! Nem, nem arra gondoltam, hogy emberrel összefeküdnék.-fintorgok és közelebb bújok hozzá. Teste melegénél hamar elernyed a testem ismét.
-Igen, egy pillanatra elfogott a gondolat ez után a szédületes szex után. Hogy bárcsak lehetne nekünk közös gyermekünk... Egy csodaszép kislány, a te mosolyoddal...-ábrándozok rajta egy pillanatig, majd kérdését hallva fülig pirulok a tűz fényében.
-Azért, mert szeretlek. De nem, nem untam meg a démon létet ne félj.-felelek mindkét kérdésére és feltámaszkodom mellkasára, mert valamiről mesélnem kell neki. Most pedig eljött a pillanat. Figyelmét hamar magamra vonom, így mikor pillantását az enyémbe süllyeszti mély levegőt veszek.
-Emlékszel amikor találkoztunk azután, hogy én... összefutottam Beelzebubbal? Azon az estén nem sokat beszéltünk és úgy gondoltam, míg mindketten megnyugszunk addig lelécelek... Elindultam New Yorkba, bár Káin és Ábel nehezen engedtek ki a házból. Szóval...-kezdek bele a történetbe és apró fogaimat ajkam húsába mélyesztem egy hosszabb pillanatig.
-Azon az estén találkoztam egy fiúval... Egy igazán érdekes fiúval. Cole félvér és nagyon aranyos srác. Sokat beszélgettünk út közben, rólad is meséltem neki. Nem érti hol a helye a világban.-folytatom ahogy ismét felidéződik előttem a fiú arca. Mennyi meg nem értettség volt a szemeiben.
-Úgy gondoltam hoznék egy kis színt az életébe.-billentem oldalra a buksimat és egy édes mosoly szalad végig ajkaimon.
-Figyelj csak, mi lenne ha hozzánk költözne?-állok elő pazar ötletemmel miközben kis kezeim arcára vándorolnak feltolom magam hozzá egy lágy csókért.
-Légyszíves engedd meg. Egy kis változás nem a világ.-jegyzem meg óvatosan, bár tudom hogy a múltkori pazar ötletem után, inkább angyalpengét a gyomromban kellene szorongatnom. Be is húzom a nyakam inkább, mert lehet hogy ezzel a megszólalással nem leszek épp a szíve csücske. De most legalább előbb kérdeztem.
-Mi lenne, ha alkut kötnénk ez ügyben?-próbálok egy másik utat ennek kapcsán, ha pedig felkelteném az érdeklődését, tudom mit ajánlanék fel cserébe, ami eléggé szembetűnő lehetne számára. Talán még örülne is neki, ki tudja.

Zene: Szenvedély
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 02, 2020 9:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +18
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Fent a hegy tetején egyedül vagyunk, nem zavar minket senki egymásnak szentelt perceinkben. Csípője ütemesen, izgatóan és vadul mozog ölemen. Vágyam úgy fokozódik, közel a kielégülés. Testének rezdülései, határozottá váló mozdulatai adják tudtomra, rövidesen Belphegor is a csúcsra jut. Néhány pillanattal és lökéssel később pedig hangos nyögések és jól eső sóhajok jelzik, mindkettőnket elért a beteljesülés. Kapkodóan szedve a levegőt, a kellemes fáradtság érzésével fekszem hanyatt a pokrócon karjaim közt pihegő kedvesemmel. Ez hihetetlenül jó volt. Mondanám, ha szapora lélegzetem között megtalálnám a szavakat. A következő percek szótlansággal telnek, míg felfokozott állaputunk szuszogásunk közepette újra normálra nyugszik. Szívverésünk üteme és légzésünk is lassacskán helyre áll. Ekkor kicsit megemelkedve a másik takaróért nyúlok és, míg Belphegor kényelmesen befészkeli magát mellettem és újra mellkasomra fekszik, magunkra húzom a plédet.
Mély sóhajai között száját egy érdekes mondat hagyja el. "...kitolásnak tartom, hogy nem lehet családunk". Óhatatlanul is magasra emelkedik a szemöldököm ajkai között kiszökött szavak hallatán. Ez most valami vicc? Valójában nem kellene elcsodálkoznom, hiszen Belphegor a legemberibb démon, akit ismerek és akit valaha ismertem. Számtalanszor vágtam a fejéhez: "túl emberi" és minden bizonnyal még ugyanennyiszer fogom is, de még tőle is rendkívül szokatlan az efféle gondolat. Családot szeretne. Mégis honnan jött neki ez az abszurd gondolat?  
-Lucifer előjoga a démonok teremtése. Pokoli melójának egyik kiváltsága. És ez így van jól. - fejtem ki véleményem méltatlankodására. Mégis mivé lenne a Pokol, ha két démon is képes lehetne az utódlásra? Elvészne a Főnök egyik egyedisége, hiszen Isten két feladattal bizta meg mikor a Pokol élére állította Őt, teremtsen démonokat és uralkodjon felettük. És ehhez mérten kapott is plusz erőt. Természetellenes lenne, ha másként lenne.
-Bár kiskapuk mindig vannak...- utalok rá, hogy a halandókkal való egyesülés lehetőséget adhat az efféle vágyak kiélésére. Akár Belphegor számára is, ha így vonzaná a szülői szerep. Bár jó tudom, hogy vélekedik az ilyesmiről.
-Egyébként ez úgy hangzott, mintha te magad is gyermekre vágynál... - mondom ki és tűnődöm el újra szavain. Kitolásnak találja.
-Mégis miért akarnál utódokat? Eluntad a démon létet? - kérdezem és egyáltalán nem csodálkoznék, ha válasza erre egy "igen" lenne. A földi élet jobban vonzaná, mint a démoni. Felfoghatatlan rajongással bír a földi népség iránt és jól tudom a Pokolba sem térne vissza, ha nem muszáj. Ha jönni is, azt is csak miattam. Talán annyira magával ragadta az emberek világa, hogy szívesen váltana. Bizalmasi pozícióját cserélné pelenkára.
Aztán feltámaszkodik a mellkasomon és jelentőségteljes pillantásokat vet rám, mint aki valami igazán fontosat akar megosztani velem.
-Hallgatlak, ne kímélj... - viszonzom tekintetét.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 01, 2020 10:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


+18
Spoiler:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 01, 2020 5:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +18
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Szenvedélyes játékba kezdünk, itt létünk alatt harmadjára. Foghatnám a szigetre, az itteni közeg varázsára. Valóban békés ez a vidék, ez a hegytető. De nem akarom. Ez a hétezredik év fordulópont mindkettőnk számára. Combjai szélesebbre nyílnak, karjait átfonja vállaim felett és átöleli nyakamat, miközben heves csípőmozgás és kéjes sóhajok között suttog fülembe. Kínoz még egy ideig. Akaratlanul is megmosolygom szavait. Azt hiszem ezt a fajta gyötrelmet bármikor el tudnám viselni. Mondanám, de nem érkezem szóra váltani a gondolatot, mert kedvesem játékosan a számba harap, majd viszonozva előbbi kedvességem finoman megszívja nyakamat. Ajkaival apró, mégis jól látható lenyomatot hagy bőrömön. Szaggatottan, szaporán vesszük lélegzetünket, ahogy egyre ütemesebben mozgok benne, mozog rajtam. A tempó igazán vaddá válik. Egyik tenyeremmel megtámaszkodom magam mellett, míg másikkal feszes hátsóját markolom, így kísérem odaadó szenvedélyességét. Ujjbegyei lágyan érintenek, majd körmei hirtelen végig szántanak a hátamon. Egy újabb morranó hang tör elő a torkomból. Még a vér is kiserken bőröm alól a mozdulatára, mégsem zökkent ki egy pillanatra sem. Tetszik ez a vadság. Kitartóan ostromlom őt, testünk egy ritmusra jár. Keménységem körül finoman összehúzódik, ahogy lassan betetőződik a vágy benne is. Érzem rajta, érzem magamon. Ösztönösön követi az iramot, amit diktálok. A mozdulatok egyre határozottabbá válnak, minden pillanattal egyre közelebb kerülök a beteljesüléshez, ahogy Belphegor forró öle hozzám simul és izgat. Hihetetlen ez a nő, teljesen megőrjít. Ha belegondolok, mennyi ideje létezik mellettem és csak néhány napja engedte láttatni ezt az oldalát....el sem hiszem. Még néhány percig tart forró együttlétünk, majd teste hirtelen megremeg. Egy utolsó mély lökéssel hatolok forróságába, mielőtt átadom magam az érzésnek. Mélyről jövő mordulással adom jelét elégedettségemnek. Kezem, ami eddig támasztékul szolgált, most kis drágám nyakára simul, ujjvégeim beletúrnak barna tincsei közé, hogy fejét és figyelmét magamra vonva hajoljak puha ajkaira egy lágyabb csókért.  Mikor elválnak ajkaink hátra dőlök és hanyatt fekszem az élvezettől meggyűrt pokrócon, magammal húzom Belphegoromat is és hagyom rajtam pihegjen a kimerítő menet után. Még kis ideig még érzem őt, teste forróságát. Élvezem közelségét, ahogy feje a mellkasomon pihen, formás mellei a hasfalamnak feszülnek. Még hosszú percekig csak a levegőt szedem, meg sem próbálok bármit is mondani. Sóhajaim épp elég beszédesek. Mikor légzésem mondhatni helyreáll vállammal fentebb emelkedek, de csak annyira mozdulok, hogy karomat nyújtva magamhoz vegyem a hálózsákon heverő másik plédet. Kicsit ügyeskedve húzom magamhoz, hogy a tábortűz lángja ne kapjanak bele, majd mikor ujjaim közé kerül szétterítem magunkon.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 31, 2020 5:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


+18Spoiler:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 30, 2020 6:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +18
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Egyetlen mélyebb csókkal indul az egész. Kezeim ösztönösen nyúlnak felé, hogy közelségembe vonjam őt. Ujjaim elvesznek felsőjének finom anyagja alatt puha bőrét érintve. Bensőséges hangulat ver köztünk tanyát. Valahol még szokatlan, hogy így megváltoztak közöttünk a dolgok, de kicsit sem ellenemre való. Egy másodperc töredéke alatt fogalmazódik meg bennem, hogy akarom őt. Mozdulataim határozottá válnak, követelőn csókolom, amiből Belphegor számára is azonnal világossá válik, kell nekem. Bizalmasom nem tiltakozik, zokszó nélkül belemegy a játékba. Ő is akarja ugyanúgy. Öltözékünk darabjai, szinte maguktól hullanak le. Egyik a másik után vész el a sűrű fű között. Ajkaival kényeztet, nyelvével izgat, minden másodperccel jobban meg akarom kapni őt. Ölelésembe fogom, és hamar elveszek benne. Forrósága körül vesz, lassan mozdulok, apró lökéseimet kéjes sóhajtásokkal fogadja, miközben csípőjére fogok, követem mozgását. Testünk hamar egy ritmusra jár, összehangolódik, majd egyre gyorsabban, egyre mélyebben hatolok belé. Élesen, kapkodva szívom be a levegőt én is. Aztán egy röpke pillanatra elhúzódik tőlem. Ölelésemben maradva fordul felém, hogy számra hajoljon egy újabb érzéki csókért. Közben tenyerét érzem a vállamon, finoman rám nehezedik, hanyatt fekvésre ösztönöz, én pedig nem állok ellent, lassan a hátamra helyezkedem. Belphegor újra átveti lábait rajtam, majd duzzadó férfiasságomért nyúl és markában tartva vezet magába. Egy lélegzetvételnyi idővel később újra benne lüktetek. Vadul kezd mozogni csípőmön, majd egy pár másodpercre mellkasomra borul, szája nyomát és forró leheletét érzem bőrömön, aztán felegyenesedik, hátra veti a fejét és két karjával a combomra támaszkodva gyorsít tempóján. Zihálva kapkodom az oxigént. Egy pillanatra lehunyom a szemem is, és újra mély, jóleső morranás tör elő belőlem. Veszettül élvezem, amit csinál. Egyik kezem a combjára simul, a másikat csípőjére vezetem, így kísérem ütemes mozgásában. Egy másodpercre sem lassít, minden mozdulatával szítja bennem a vágyat. Újra és újra elmerülök forróságában, mindeközben mellei le-fel himbálóznak. Néhány percig pihengve figyelem őt, homorított tökéletes testét, ahogy engem lovagol. Nem szokásom jogot formálni semmire és senkire, de most úgy érzem, el tudnám viselni, hogy ő csak az enyém legyen. Lassan felülök. Csípőjén pihenő kezem derekára csusszan és szorosan magamhoz vonom. A másikkal fenekébe markolok, míg számmal feszes dombjaira hajolva csókolom.
-Ne hagyd abba. - suttogom mellei közé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 30, 2020 10:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


+18

800.
reag
Spoiler:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 29, 2020 8:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +18
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nem osztozom Belphegor elképzésében, már ami Lucifert illeti, bár meg kell hagyni, díjaznám egy jóízű nevetéssel, ha kedvesemnek igaza volna és valóban tervezetten alkotta volna meg a Főnök azon célból, hogy mellettem bizalmassá váljon. Jelen felállást tekintve kicsit többre is. Még egy hosszabb pillanatot szentelek ennek a tetszetős gondolatnak, aztán figyelmem ágyékom felé terelődik a lábaim között térdelő démonnő felé, aki huncut csillogással a szemében ajkai közé vesz és nyelvével izgatva kényeztet. Hosszú percek telnek el szája melegségében. Ajkai ölelésében nő bennem a vágy és úgy válok egyre keményebbé. Jól esik törődése, mély morranó hangok és sóhajok közvetítik felé, hogy mennyire. Olyan ügyességgel vesz kezelésbe, hogy még néhány perc és élvezetem tetőfokára hágna. Ezt viszont nem várom meg, elhúzódom tőle, hogy magamhoz vonva viszonozzam figyelmességét. Számat az övére tapasztom, forró heveséggel birtoklom ajkait, a közben magam elé fordítva fogom ölelésembe. Egyik kezem formás mellére simul, tenyeremmel veszem gondozásba, másik lassan vándorol oldala vonalán, csípöjén keresztül a combjáig. Ujjaim követelő érintésére tárulnak szélesre lábai utat engedve intimebb tájaira. Belphegor a plédet markolva kéjes nyögéssel élvez kezeim alatt, ujjaim gyorsuló játék fokozzák forróságát. Szabad kezét lábai közt munkálkodó karomra simítja, belém kapaszkodik, erősebben szorít, majd körmeit belém mélyeszti, miközben teste vágytól remeg. Ujjaim már benne járnak, mikor fejét hátra vetve a vállamnak dől és szaggatottan kapkodva a levegőt, halkan a fülemhez suttog. Szájára hajolok egy lágyabb csókért, közben elhúzódom lábai közül. Férfiasságomat megmarkolva simítok végig ott, ahol ujjaim az előbb még mélyen érintették. Majd lassan belé hatolok. Jóleső mordulással, könnyedén mélyülök el nőiességében, szabad kezemmel ráfogok csípőjére. Talán egy percig meg sem mozdulok, kiélvezem hogy teljességében benne vagyok. Csak ujjaim cirógatják finoman melleit, közben újra nyakára hajolok, hogy lángoló bőrén csókoljak végig. Lassan mozogni kezdek benne, kínzó lassúsággal húzódom kintebb, majd merülök el benne újra. Ismételve a mozdulatot, fokozatosan gyorsítok a tempón.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 9:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


+18

Spoiler:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 5:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +18
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Egy újabb széles mosoly fut végig arcomon, mikor fejlesztésként hivatkozik magára. Bár kétségtelenül van benne igazság. Mióta mellettem van sokkal könnyebben igazodom ki az emberi világban. Bár mind a mai napig nehezen értem meg a halandókat, a viselkedésüket és azt a temérdek földi szokást, amit világukba járva tapasztalok, de úgy hiszem bizalmasom nélkül, nehezebb dolgom lenne. Lucifertől számos kiváló képességet és démoni erényt kaptam, de köztük a múló életűek megértése nem szerepelt. Belphegor viszont rendelkezett mindezzel. Hogy a főnök direkt mellém alkotta volna őt, ebben nem igazán hiszek. Legalábbis nagyon meglepődnék, ha így tett volna. Legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy ilyesmire pazarolja az idejét. Inkább csak a véletlennek és az események fura összejátékának tudom be, hogy végül mellettem kötött ki tanácsadóként.
-Megvallom, sosem jutott eszembe ilyesmi. - felelem. Halvány elképzelésem sincs, mi járhatott a Főnök fejében, amikor Belphegort teremtette, ahogy azt sem, mikor engem. Halkan ismétlem meg mondatát, miközben feldereng egy régi emlék. Régen mennyire ellenére volt, hogy bármi olyan szóval illessem, ami bár csak egy egyszerű szófordulat, nem több, valódi kötődésre nem utal, mégis birtokást fejez ki. Teljes felháborodást váltott ki belőle, szinte sértve érezte magát a birtok jelző miatt. Ő nem tartozik senkihez, most pedig saját maga mondja ki, hogy kizárólag csak az enyém. Apró megjegyzést teszek, mire saját szavaim köszönnek vissza.
-Akkor legyen így. - fogadom el, hogy mostantól csak az enyém. Kedvesem ajkaival érint, miközben lassan lábaim közé csúszik, hogy érzéki játékba kezdjen. Nyelvével végig nyal, duzzadó férfiasságomat ajkai közé veszi. Mélyen szája melegségébe fogad. Feje le-fel mozog rajtam, ismételve a mozdulatot, egyre gyorsabban és határozottabban jár végig hosszomon, miközben apró ujjai körbe fonják keményedő tagom. Nyelvével kényeztet, vadul cirógat. A jól eső érzésre újra és újra felmordulok, egyértelmű jelét adva annak, mennyire kedvemre való, amit csinál. Ujjaim erősebben markolnak barna tincsei közé, mégsem annyira, hogy fájónak érezze, miközben ő szabad kezét nyújtva felém, ujjaival arcomon siklik végig.
-Gyere ide. - kérem mély sóhajok között és ha kiereszt szája közül, kezemet nyakára simítva húzom fel magamhoz, hogy birtoklón csókoljam puha ajkait. Heves csókunk közben oldalára fektetem, magam elé, így kedvesem háta mellkasomnak feszül. Egyik kezemet átfűzöm hóna alatt és finoman dús mellére markolok. Tenyerem egészen rásimul, két ujjam közé veszem bimbóját és határozott mozdulattal masszírozni kezdem. Másik kezemet oldalán vezetem végig, derekánál egy pillanatnyi időre megállva, csípőjét finoman megragadva húzom magamhoz, hogy forró bőrén érezze merevedő vágyam. A nyakához hajolva csókolom álla ívét, majd nyaka vonalán haladok tovább válláig. Finom bőrét megszívva néhol hagyok rajta gyorsan liluló nyomot. Ujjaim közben kínzó lassúsággal haladnak végig combján. Kézfejem lábai közé siklik arra ösztönözve tárja szélesebbre lábait. Ha terpesze szélesebbre nyílik, legforróbb pontjához érek, ujjaim izgatóan kényeztetik nőiességét.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 9:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


+18
Spoiler:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 7:30 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +18
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hátamra fekszem és hagyom, hogy lábát átvesse rajtam, elkényelmesedjen, nőies forróságát érezzem ágyékomon. Karjaival megtámaszkodik vállaim mellett, tökéletes rálátást nyújtva formás melleire. Miközben egyre közelebb hajol, tekintetem úgy vándorol kerekded idomairól arca felé. Az első perctől fogva...pedig akkor még bőven nem a káoszból merítette az energiáit. Csak az első mellettem töltött évezrede után, szövetségkötésünket követően lett erőforrás számára a zűrzavar. Megosztottam vele saját energiáimat, így ha velem vagy a közelemben van, sohasem érez valódi fáradtságot, ha pedig mégis kimerül, hamar feltöltődik általam. Mai napig nem tudom, mennyire volt jó ötlet ezt meglépnünk, hiszen amennyi előnnyel, annyi hátránnyal is jár ez a kötelék. A nahant utáni három év erőt próbáló lehetett számára, csak saját magára számíthatott. Nem is csodálom, hogy ennyi halandó szokás ragadt rá ez idő alatt. Túl kellett élnie, nélkülem. Bár ő alapjáraton fogékonyabb az emberi dolgokra. Nem is ismerek másik olyan démont mint ő, aki képes ennyire emberinek tűnni.
"Talán így van elrendelve." Fogalmazódik meg Belphegorban a gondolat.
-Úgy gondolod, talán Lucifer akarta így? - mosolygom meg az elég képtelennek tűnő felvetést, mielőtt puha ajkai az enyémhez érnek. Forró szenvedélyes csókot váltunk. Karjaimba fogom őt, szorosan magamhoz ölelve. Míg ikrei mellkasomnak feszülnek végig simítok testén, a gerince vonalán. Ujjaim a fenekére tévednek, finoman megmarkolom, mire jól eső nyögés szökik ki ajkai közül. Néhány elismerő szó bizalmasom felé és ő hálát rebeg, homlokát az enyémnek támasztja, majd lassan lejjebb csúszik rajtam. Ajkaival finoman érinti mellkasom, hasfalam, míg lábaim közé nem fészkeli magát. Nyelvét lassan végig húzza keményedő férfiasságom teljes hosszán, egy pillanatra lehunyom a szemem és jólesően mordulok egyet a kellemes érzetre. Közben megmosolygom kedvesem szavait.
-Kizárólag az enyém.  - ismétlem halkan, és egy percre végig gondolom, mit is jelent ez számomra.
-Ez elég birtoklóan hangzik. - jegyzem meg. Jól tudja, ritkán vallok bármit is igazán magaménak és kevés dologhoz kötődöm. Bizalmasom láthatólag nem bánná, ha úgy döntenék, kisajátítanám magamnak. Talán én sem bánnám, ha csak az enyém lenne. Huncut pillantása elárulja, mire készül. Ezúttal nincs itt a vörös lepel, hogy szememet takarja vele, így leplezetlenül nézhetem őt közben. Belphegor marokra fog, ujjai finoman ölelik körbe tagomat, aztán mélyen az ajkai közé vesz, finoman kényeztet. Kellemes, bizsergő érzés jár át, miközben élesen szívom a levegőt. Kezeim ösztönösen emelkednek felé, tenyeremet fejére helyezem és ujjaim végével finoman beletúrok barna tincsei közé.
-A pokolba... - sóhajtom, közben egyre jobban elönt a forróság. Előbb lassan, majd gyorsítva a tempón jár rajtam. Ahogy feje fel és le mozog hosszomon, nyelvével cirógat, úgy ajkai ölelésében, szája melegségében egyre keményebbé válok.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2