Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 1:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 31, 32, 33Belial & Belphegor


N
em kell sokat várnunk arra, hogy a kijelölt helyre idézzenek minket, rögtön érzem a hőváltozást ahogy kilépünk a körből, megmutatják az irányt és lassú tempóban haladok Belial mellett a szállásunkig, ami szerencsére a vízparton van. Kissé rozoga ház, de megteszi arra a pár napra. Hagyom hogy Viszály lépjen be előbb, én az első lépcsőfokra teszem le a táskámat és körbe pislogok. Sehol egy árva lélek... Nyugalom van! Egyszerűen imádom! Végül úgy döntök, hogy először is foglaljuk el a szállást, aztán majd sétálok egyet a parton. Épp akkor érek be mikor Belial jó formán sokkolódik a látványon.
-Ugyan már! Most bezzeg emberi szemmel nézed... Régen ez nem érdekelt volna. De ha ennyire zavar ez a felállás, alszom én a tengerparton is.-piszkálom kicsit és megbököm az oldalát. Táskámat az ágyhoz viszem és leteszem a szélére. Szerintem tökéletes hely. Vagy csak az tökéletes akivel itt lehetek? Ki tudja! Nekem tetszik és kész. Belial felfedező körútra indul én pedig az ágyra ülök és hallgatom újabb mondatát. Szemet forgatva a combomra csapok és elnevetem magam.
-Félsz hogy megint őrizned kell közben?-pislogok rá sunyi módon, ha már vihart emlegetett, de aztán felpattanok és az ajtó felé szaladok.
-Gyere! Ne innen lesd, menjünk a partra. Versenyezz velem!-hangom csilingelve száll felé, miközben ujjammal hívogatom. Ha megindulna már perdülök is meg, hogy leugorva azt a pár lépcsőt időt nyerjek és már szaladok is kacagva a tenger felé. Mint egy bolondos kis tinédzser. De nem zavartatom magam. A sóstengeri levegő szinte azonnal magába szippant, talán egyszer nézek csak hátra, hogy lássam Belial merre jár, aztán pedig szaladok tovább. Szandimat futás közben sikerül leoperálnom magamról és meg sem állok addig, míg a hűvös víz lábujjaim közé nem szalad. Felsikkantok, kicsit hűvös így elsőre, de ahogy hozzá szokok úgy lépek egyre beljebb, míg térdhajlatomig nem ér a tenger. Meg is fordulok, hiszen nem tudom Belial meddig jutott, vette-e az adást, de ha még a parton ácsorog nem vagyok rest behívni a habok közé.
-Megér egy próbát.-kacsintok és lehajolva a vízhez felé fröcskölök.
-Gyere már duzzogó kapitány!-kérlelem lebiggyesztett ajkakkal és bízom benne, hogy meg is hatom vele.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 22, 2020 12:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 31, 32, 33


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hetekkel ezelőtt merült fel bennem elsőként a gondolat, hogy elutazzak pár napra. A távoli szibériai sztyeppéket szemeltem ki úti célul, ahol csend és nyugalom van. Biztosan elmondható, hogy egy lélek sem igen jár arra, szóval a csendes pihenő biztosított. Belphegor is velem akart tartani - nyakamat rá, hogy zokon is vette volna, ha itthon felejtem - de nem a pusztába, őt inkább a mediterrán éghajlatú sziget, Ciprus vonzotta. Már amikor rábíztam az utazással kapcsolatos teendők intézését, biztos voltam benne, hogy nem a gyér talajú vidék szervezésére repül majd rá. Így ráhagytam. Legyen gyereknap, Ciprusra megyünk, de legközelebb - már ha lesz olyan - én választok. Kikötöttem, hogy három napot vagyok hajlandó káoszkeltés nélkül tölteni, bár még most sem vagyok meggyőződve arról, hogy képes vagyok ennyi időt bajkeverés nélkül meglenni. Illetve feltételként szabtam, hogy az ott töltött időből egy napra gyakorlásra adjuk a fejünket. Belphegor mágiája, hát finoman szólva is elég gyenge. Persze tudom, nincs ínyére ezen démoni erő használata és sosem volt, de hát túléléskor nem a szeretem, nem szeretem a fő szempont. A régi barát látogatása után úgy döntöttem fejleszteni fogjuk kedvesem mágikus képességeit. A Beelzebubbal lezajlott találkozó után, ez az elhatározásom tovább erősödött

Egy Cipruson élő démon idéz meg bennünket, így jutunk erre, még Amara pusztítása ellenére is csodásnak látszó szigetre. A szállásunk nincs is olyan távol, nagyjából egy fél órányi sétaútra saccolja a démonpajtás.
-Arra kell mennetek. - emeli mutatóujját a domb irányába. Annyira nem nagy távolság, hogy még szabad szemmel is látni a célt. Elhagyva az idézőkört kényelmes léptekkel vesszük az irányt a szállás felé. Hamar fel is bukkan előttünk a kis viskó, ami pontosan a tengerre néz. A kilátásra azt hiszem nem lehet panaszunk. A ház állapota azért hagy némi kívánnivalót, de pár napra bőven megteszi. Annyira stabilnak látszik, hogy ne higgyem róla azt, hogy az első szél felkapná. Első ránézésre egy doboz jut róla eszembe. Egy jó másfél méterrel kiemelkedik a földtől, lényegében cövekeken áll és egy rövid lépcsősor vezet fel a bejáratig, amit korlát kísér. Benyitva majdnem egynemű tér fogad, csak a fürdőhelyiséget választja el egy vékony fal a többitől. A lak egyik sarkában a háló, a másik lenne a konyha és étkező.
-Hát van egy "varázsa". - jegyzem meg, de szavaimból nem derül ki, hogy ezt jónak vagy rossznak gondolom-e, igazából magam sem tudom. Leteszem a táskámat a fal mellé és felfedező útra indulok a lakásban. Hatalmas ablakkeretek néznek a tengerre. Üveg már rég nincs bennük, de lehet nem is volt, csak a nehezebb textil szolgál szélfogóként, ami a felette lévő karnisról lóg.
-Kicsit szellős is...remélem vihar elkerül majd. -  húzom el az ablakrongyot és vetek egy pillantást a homokos tengerpart és a hullámzó víz felé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 9:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 31, 32, 33


* * *

Spoiler:
 
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 31, 32, 33


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
33 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 31, 32, 33

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2