Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 7:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


S
zóval lett egy kapitányi kalapom, van rum is elfekvőben, amit szeretnénk mindet elvinni, legalább is Belial ezt mondja. Bólintok és elvigyorodok mellé, majd kezébe adva az üveget én tovább kutatok és találok is még egy apróságot, amitől tényleg olyan régi hajózós hangulatom lesz és már viszem is tovább a történetünket amit a hajó látványa adott.
-Lázadó matróz aki valójában kalóz és el akarja foglalni a hajómat.-biztosítom a tényállásról, hiszen kell egy hiteles alap ennek a sztorinak, aztán kapom az óva intést, nem biztos hogy jó ötlet..., csupán legyintek és már indulok is felé.
-Ne legyél vészmadár!-kacagok ahogy felé lendülök, ám mégis csak úgy tűnik neki van igaza, mert lába alatt isteneset reccsen a deszka, majd nem sokkal később be is szakad.
-Ó! B@szki!-szakad ki belőlem és már nyúlnék is felé ha kell el tudjam kapni, max esünk mindketten, de szerencsére csak a lábfeje tűnik el a keletkezett lyukban.
-Azt a mázlista fejedet.-nevetek fel ahogy kilép belőle, nem hiszem el, hogy ez is csak vele történhet meg. De már lendül is felém karja a karddal egyetemben, s én sem vagyok rest védekező állást foglalni, de ahogy meghallom a reccsenést Belial megáll a mozdulat közepén, egyszerre tekintünk a hang irányába, de Démonom már nyitja is a száját, hogy figyelmeztessen. Minden hiába, már a hang hallatán tudtam, hogy késő bármit is szólnia, a fa olyan gyorsan reped, hogy lassított felvételen látom az egészet, nincs elég időm elugrani onnan, az én mázli rátám klasszisokkal lejjebb van, mint Viszályé... Csupán a fejem rázom, miközben felhúzom a vállaimat és már érzem is hogy a talpam alól kiszalad a fa.
-Büdös p!cs@ba!-kiáltom el magam ahogy megérzem a gravitáció erejét... Na most aztán majd kiszellőzik a fejem azt hiszem. Mégis ösztönösen nyúlok fel kezemmel, hátha valami kapaszkodót találok, a kalap leesik a fejemről és még a rozsdás kardot is elengedem, az hangos puffanással ér a fedélközbe. Valószínűleg én is mindjárt mellette, vagy rajta végzem. Hát ilyen az én szerencsém... Ennyit a játékról.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 5:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Játékra adom a fejem. Egy kis időre. A felfedett hajóroncs lesz a játszóterünk. Bejárhatnánk a sötét rakteret, mégis izgalmasabb lehetőségeket ígér a fedélzet és az abból nyíló kapitányi kabin. Elsőként egy csontvázat fedezek fel a gerendák alatt, akiről hamar kiderül, hogy a zátonyra futott hajó megboldogult kapitánya, személyesen, aki a rászakadó fatörmelékek alatt lelte halálát. Belphegor eközben átázott térkép-maradványokat talál, aminek nem sok hasznát vehetjük, még tüzelő anyagnak sem alkalmasak. Mellettük viszont több teletöltött üveg sorakozik, ami jó reményekkel kecsegtet. Kedvesem meg is bont egyet, majd beleszippantva megállapítja, hogy a tengeri utazók itala lapul benne. A rum nem a legkedveltebb piáim egyike, de ha nincs más bőven megteszi ez is. A csontkollekció kalapját lenyúlom, ami hamar kedvesem fején landol. Ha már kinevezte magát kapitánynak...Míg beigazgatja újonnan kapott fejdíszét, átpasszolja kezembe a talált piát, amiből én is kortyolok egy nagyot.
-Mindet elvisszük valahogy. - bólintok rá az ötletére, hiszen így megvan az ellátmány a következő két napra is. Ezt akár vehetjük is az első talált kincsnek. Körbenézek hátha ráakadok valami ládára vagy bármi olyanra, amiben elhordhatjuk a zsákmányt. De nézelődésem félbe szakad, amikor lelkesen párbajra hív.
-Matrózból kalóz lettem hirtelen? - kapom el a felém hajított rozsdás fémdarabot. Rápillantva erős kételyeim támadnak használhatóságával kapcsolatban. Szavaimat veheti akár kötekedésnek is, de muszáj megjegyeznem előjáróban, hogy:
-Nem biztos, hogy ez olyan jó ötlet. - egy gyors pillantást vetek a talpunk alatti ingatagnak látszó, korhadt deszkalécekre. Nem hiszem, hogy tartóképessége engedné, az efféle játékokat. Belphegor viszont nem törődik mindezzel, már suhint is felém, épp csak elhajolok támadása elől. Hátrálok is egy lépést, mire keservesen sír fel súlyom alatt a padló, ami kisvártatva be is szakad alattam. Aztarohadt! Bal lábfejem elveszik a keletkezett lyukban. Szerencsére pont a tartógerenda felett állok, így megúszom a zuhanást. Mezítlábasan azért ez nem a legkellemesebb érzés, némi horzsolást és pár szálkát egészen biztos beszerzek, mégsem törődöm vele. Kilépek a mélyedésből és már lendíteném a rozsdafogót kedvesem felé, karom vízszintben, de mozdulatában elakad, amikor hangos reccsenéssel tovább hasad közöttünk a padló. Figylemem a vészjósló hang irányába szegezem.
-Belphegor, vigyázz! - figyelmeztetem a terpeszében szélesedő hasadásra, amiből - ha nem lép el időben - hamar tekintélyes gödör válhat, ami hirtelen nyelné el őt.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 8:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


M
iután felkap, színlelek egy kis ellenállást, de úgy nem igazán akaródzok lemászni onnan, így a kapitányi kabin előtt tesz csak le Démonom, hogy beléphessek a helységbe. Majd bebocsátást engedélyezek a pimasz matróznak és kis csevej után bele kezdünk a szoba átkutatásába. Mondjuk annyira nem érdekes ami előttem van, mégis bogarászok a betört lécek alatt, találok egy szekrényt is, amit kinyitva annak ajtaja a kezemben marad.
-Hoppá!-ér meglepetésként az eset, annak ellenére is, hogy az egész hajó tiszta korhadt. Palackokat, és papírokat találok, míg Belial magára nem vonja a figyelmem. Egy csontvázt talál, oda pillantok egy rövid időre és hümmögök egyet. Valahogy sejtettem.
-A kapitány nem hagyta el a hajót.-motyogom vigyorogva, miközben kedvesem teljesen megszabadítja a rá hullott törmeléktől. Én közben visszafordulok a szekrényhez és az átázott papírokat próbálom kihajtogatni. Némelyik arra enged következtetni, hogy térképek lehettek. Az üvegek javarészt tele vannak, az egyiket ki is nyitom és bele szagolok.
-Óhh, igazi hajósok! Rum.-fordulok Viszály felé, majd bele is iszok az üvegbe. Nos, az ital nem romlik meg ugyebár. Meglengetem felé az üveget, hátha kér, aztán ahogy felém lép és a kalapot a fejemre teszi, kezébe nyomom az üveget, hogy megigazítsam tökfödőmet.
-Ilyet régen is szívesen hordtam volna, mondjuk újabb változatban. Szólj rám ha haza megyünk kerítsek egy olyan boltot, ahol kapitányi kalapot tudok magamnak szerezni.-vigyorodom el, aztán tovább nézelődök.
-Ezekből az üvegekből vihetnénk a szállásra.-jegyzem meg mellékesen, mert akkor legalább piát már nem kell vennünk. Végül hümmögve tovább indulok, találok még egy szekrényt, a következő romhalmaz alatt, az sem marad sokáig zárva. Odabent rozsdás fegyverek látványa fogad. Komisz vigyor ül ki képemre és kikapva kettőt, az egyiket Belial felé dobom.
-Védd magad Kalóz!-rikkantom el magam és kiugrok felé, majd suhintok is a kezemben lévő karddal. Kacagok ahogy elképzelem a nagy csatánkat, bár félő, annyira rozsdásak a fegyverek, hogy hamar megadják magukat.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 8:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A kormánykerék mögül vigyorog, ahogy közeledem felé. Minden lépésem megfontolt, lábaimat stabil pontra helyezem. Bár tudom, hogy egy rossz mozdulat és a korhadt deszkák alattam ripityára törve engednének lezúgni a raktérbe, mégse állok meg a fedélzet közepén. Belphegor mellé lépek, hogy pofátlan lázadással, ahogy ő nevezi kapjam fel a vállamra és kísérjem a kapitányi kabinba, ahol kincskeresésbe foghatunk. Kezembe kapva őt nevetve sikolt fel, mint akinek nincs is annyira ellenére a helyzet. Azért némi ellenállást színlelve érzem hátamnak ütköző finom ökölcsapásait. Lábai is némi ellenkezést szimulálva kalimpálnak. A kapitány szobája előtt viszont leteszem, hogy saját lábain sétálhasson be körülnézni. Hatalmas a rendetlenség. Én is megkapom az engedélyt a belépésre, és közvetlen utána egy "köszönöm, Kapitány" el is hagyja a számat. Mosolyogva a nyakamba csimpaszkodik, úgy teszem meg a jelentést, amit egy mondatban letudok: Dél felé tartunk, tartjuk az útirányt.
-Mindenképp. Tiéd lehet a szoba jobb fele, én kezdem a balon. - bújok ki öleléséből és elkezdem felfedezni a szoba rám eső sarkait. Épp csak nekilátok, félreteszek néhány nagyobb lécet, ami egyértelműen a mennyezetből valók.
-Ide nézz...Belphegor, nézd mit találtam... - pillantok meg a farakás alatt egy kilógó, csontos kezet. Több se kell, lerántom a több fatörmeléket is. Pár pillanat és egy csontváz alakja tűnik fel székén ülve, szinte ráfekszik asztalára. Feje alatt egy régi, elsárgult papír terjedelmes fekete tintafolttal, ami olvashatatlanná teszi a rá vésett írást. Utolsó üzenetéből csak néhány szó, ami olvasható maradt. Csontos ujjai még a lúdpennát szorítják. Levélírás közben érhette a vég. Díszes, megkopott, molyrágta öltözéke utal rá, hogy ő lehetett a hajó kapitánya. Jobb vállán egy kisebb madár csontvázát fedezem fel. Feltehetőleg a papagája lehetett. Együtt halhattak, mikor hirtelenjében megadta magát a plafon..Az állat karmaival erősen belekapaszkodik gazdája vállába. A férfi fejéről leemelem kapitányi kalapját, kicsit lerázom a portól, majd kedvesem mellé lépve az új kapitány fejére teszem
-Biztos nem kell Adolfnak egy barát? - kérdezek rá még egyszer. Egész jó állapotban az a koponya.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 10:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


N
os... Láttál már cuki démont? Nem, nem rólam beszélünk. A tekinteted vidd kicsit odébb, épp most küldöm felhúzni a vasmacskát! Bele megy a játékba! Hát nem hiszem el. Olyan édes boldog mosoly árad szét ajkaimon, mint hétezer év alatt soha! Ez is egy olyan első dolog... Mint eddig olyan sok minden, amit csak Belial-al éltem át... A tánc, a csók... most a nyaralás... És ha arra gondolok mennyi mindent köszönhetek neki. Csendes sóhajt hallatok, még a kuncogás közepette is és figyelem ahogy Belial megindul a mutatott irányba. Vigyorgok mikor elindul felém, fogalmam sincs mire készülhet, de arcán látszik, hogy semmi jóra nem számíthatok. Szívesen elfutnék előle, ha a hajó nem lenne ilyen korhadt, de most csak figyelem a kormány mögül, ahogy felém lépdel, olyan mint a prédájára vadászó tigris, egy veszélyes fenevad aki csak az alkalomra vár, hogy lecsaphasson. Tetszik ez a Viszály is, mitöbb... Nem feszült, nem nyomja kétszázezer gond, nem agyal... Csak a pillanatnak él! Mióta is akartam ezt látni?! Végre! Lépésről lépésre közelebb ér, vigyorom szélesedik és a képet sem rontja el a léptei alatt hallható padló recsegés. Tekintetét figyelem és pimasz vigyorral fejemet ingatom. Aztán mellém ér, kezét a kormánykerékre helyezi, ezzel állítja meg a játszadozásom, aztán a következő pillanatban a vállára kap. Felsikkantok és kacagni kezdek.
-Ez lázadás!-csilingelő hangom ölel körbe minket és a hatás kedvéért ökölbe szorítom kezeimet és finoman a hátát kezdem ütlegelni, s talán még lábammal is kapálózok egy kicsit. Régen biztosan bele visítottam volna a fülébe, hogy mit képzel magáról és azonnal tegyen le, de most végig kacagom ahogy eljátssza, hogy a tengeren vagyunk már és a kapitány kabinjába szállít. A küszöb előtt letesz, csillogó szemekkel pillantok rá, egyértelműen elnyerte a tetszésemet amit most csinált. Ajtó már rég nincsen a helység előtt, így mikor Belial közli, hogy nézzünk szét, magabiztosan lépek be előtte. A korhadt asztal felé lépek, ahol talán régen térképet nézhettek, ki tudja.
-Lépj be Matróz!-intek vigyorogva, és tekintetem körbe hordozom a helységen.
-Helyzet jelentést kérek.-viszem tovább játékunkat, mert hát miért ne. Kicsit bosszantó, hogy ilyen ramaty állapotban van ez a helység is.
-Mondanám, hogy foglalj helyet... De...-vonok vállat és vigyorogni kezdek.
-Fizetés csak a út végén lesz!-jegyzem még meg, aztán megkerülöm az asztalt és Viszályom elé lépek.
-Forgassuk fel ami megmaradt?-karjaimat a nyaka köré fonom és oldalra billentett fejjel mosolygok rá lágyan.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 9:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hogy mit rejt a roncs mélye? Nos, ezt rövidesen megtudjuk.
-Gondolod? - kérdezek vissza, miközben kezem már egy kiálló szikladarab felé nyúl. Az a koponya. Adolf. Még mindig megvan, pedig van már vagy négy ezer éve, hogy arra kértem bizonyítson nekem, vágja le valaki fejét. Ugyanis csak olyan személy lehet a bizalmasom, aki számíthatok, nem hezitál, ha döntést kell hozni és nem fogják el olyan halandó nyavalyák, mint az érzelmek - különösképp az együttérzés. Ha voltak is ellenérzései a kérésemmel kapcsolatban, félretette őket, mert a férfi feje még azon az éjjel levált a nyakáról. Lehámozott koponyája, pedig azóta is élete része. Máig nem értem, minek tartotta meg. De képes volt még a költözésekor is magával hozni...
A fedélzetre érve óvatosan teszem meg első lépteimet. Lábam alatt hangosan ropog a padlózat, így testsúlyomat körültekintően oszlatom el a meggyengült faléceken, biztosabb pontokat keresve rajta. Ugyanis nem szeretnék beszakadva a raktérben kikötni. Belphegor is felkapaszkodik a sziklatömbön, kezemet nyújtva segítem őt át a hajótetőre, miközben odafigyelésre intem. Még akkor is, ha sokkal könnyebb, mint én.
-Azt egyikünk sem akarja. - fűzöm szavaihoz, amikor maga is megjegyzi mennyire veszélyesnek és instabilnak tűnik az egész. Egy macska ügyességével lavírozik el a kormánykerékig, ami eddig alig hallgató nyekergő hanggal szelte a köröket. A széltől átvéve a kormányt indulásra szólítja fel a nemlétező legénységet, rám pedig a vasmacska felhúzását bízza.
-Igenis, kapitány. - kuncogok őt figyelve.
-De rég hallottam már ezeket a szavakat. - tűnődöm el. Jó párszor felugrottunk a felszínre, és nem egyszer fordult elő, hogy látogatásaink során vitorlásokra szállva szeltük át a habokat. hát azért az nem volt szar. Hagyom, hogy kicsit eljátsszon. Jobbra, majd balra kormányozzon, miközben a hajó maga egy tapodtat sem moccan. Lehet játékból még a vasmacskát is felhúznám, ha nem hiányozna a helyéről. Kimért léptekkel tartok én is a kapitányi híd felé, vészjósló ropogások kísérnek a talpam alatt. Ám szerencsém van, a korhadásnak indult deszkák még az én súlyomat is elbírják. A fedélzet ezen pontja, ahol kedvesem ácsorog, már stabilabbnak tűnik, ezért megállítom a tenyere alatt pörgő kereket és bátorkodom kis pimaszomat vállamra kapni. Úgy teszek, mintha már a nyílt vízen járnánk, csendes nyugodt széllel hullámoznánk dél felé, tartva a menetirányt.
-Kapitány, a kabinjába kísérem. - közlöm vele szemtelen vigyorral és elindulok vele a hajófőnök részére fenntartott szoba felé. Az ajtón benyitnék, ha volna, de az már régóta nincs a helyén. Talán a súlyedéskor mozdulhatott ki a helyéről. Leteszem a küszöb előtt Belphegoromat és oldalvást pillantok a kapitány romokban álló szobája felé.
-Nézzünk szét! - biztatom kutakodásra, és hagyom, hogy ő lépjen be előbb a helyiségbe.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 6:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


E
gyre jobban érzem magam, pedig alig telt el fél óra mióta itt vagyunk. Mégis elérem a célom! Viszályt a tenger vizébe parancsolom, kis nógatás után pedig tényleg ott látom. Miután mellém telepszik a homokra csak hamar észre is vesz egy hajóroncsot és most ő hív játékra. Természetesen bele megyek, bár furcsán hat ahogy kezem után nyúl hogy felhúzzon ültömből. El is pirulok újfent ezen a közvetlenségén, mégis nagyon jól esik. Aztán mikor elengedi a kezem olyan kis magányos leszek, hogy egyik kezemmel a másikat kell megfogjam. De aztán csak hamar felhagyok ezzel, hiszen Belial mindenáron kincset akar keresni. Sunyi vigyora engem is cselekvésre késztet, attól függetlenül, hogy egy hosszabb pillanatig hagyom magam elrévedezőn őt nézni azzal a zátony és hajóroncs háttérrel. Még talán a szívem is hevesebben dobban pár ütemen keresztül, de aztán megindulok én is a roncs felé. De a lyuk előtt tétován megállok és közlöm hogy Belial lépjen a roncsba először.
-Adolf féltékeny lesz!-jelentem ki vigyorogva ahogy válaszol a kérdésemre. Mondjuk valami mást nagyon szívesen találnék. Bár nem tudom mihez lenne kedvem. Démonom mégsem a hajó belsejét célozza meg, hanem a sziklákra mászik fel, hogy onnan lépjen a fedélzetre. Ám legyen! Utána indulok, lassan haladok felfelé a félig csúszós sziklán, kezeimmel húzom, a lábaimmal tolom magam felfelé. A szikla tetején már Belial nyújtott karja vár, hogy átsegítsen a fedélzetre. Hálásan fogadom a segítségét, óva intó szavaira bólintok, majd nem sokkal később puhán érkezek mellé a hajó fedélzetére.
-Most képzeld el, beszakad alattunk a fa, már a fedélközben is leszünk.-vigyorgok és elindulok a kormány felé, a deszkák olykor nagyot reccsennek, ilyenkor visszalépek és új deszkára teszem a lábam.
-Olyan mint a sakk.-pillantok hátra a vállam fölött, végül még pár lépés és ujjaim a kormányra kulcsolódnak.
-Mindenki a fedélzetre! Kihajózunk!- mozdítom meg a kormányt vigyorogva és sunyi mosollyal Belialra pillantok.
-Húzd fel a vasmacskát koszos tengeri patkány.-intek az egyik irányba, míg ki nem pukkan belőlem a kacagás.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 3:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next


500. reag
Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Lábamat a tengervízbe mártom, féllábszárig érnek el a hullámok, majd kedvesem mellé telepszem le egy rövid időre. Nem lehet oka panaszra. Ő hanyatt vágja magát a nedves homokon, kezeivel az ég felé kapaszkodik. Le sem tagadhatná, hogy nagyon jól érzi magát ezen a helyen, pedig lényegében nincs is itt semmi érdekes. Tenger, homokos tengerpart, sós szagú levegő és mögöttünk egy rozzant kis fakuckó, amit némi túlzással ugyan, de szállásunknak nevezhetünk. Ahogy tekintetem a távolba emelem és a tengert veszem célba, azon tűnődöm, mi a jó életet fogok itt három napig csinálni? A parton ücsörgést és a gyakorlóórákat leszámítva persze. Pillantásom egyszer csak a sziklás részre téved és meglátok valamit, ami felkelti érdeklődésemet.
-Igen, az. - helyeslek és apró kézfejét az enyémben tartva már húzom is magammal a felfedezett hajóroncs irányába. Hátrapillantok ellenőrzésképp, tudja-e követni az iramot, de hamar mellém ér. Arcán halvány pír, újabb emberszerű testi tünet, amit akkor szoktam halandókon látni, ha zavarban érzik magukat. Hm...
Nagyokat lépdelek, a forró homok szinte perzseli a talpamat. Lehet nem lett volna rossz gondolat, visszavennem ruháimat, vagy legalább belelépni a cipőmbe, mielőtt így nekiiramodom. Most már mindegy, mert pillanatokkal később már a léket kapott hajótest előtt állunk. Bedobom a kincskeresés ötletét, bár fogalmam sincs, hogy találunk-e bármi használhatót ezen a deszkahalmon, amit kincsnek tekinthetnénk, de időtöltésnek mindenképpen jó lehet. Bizalmasom minden esetre benne van a felfedező kalandban. Remek! Belesek a lék ütött nyíláson át tátongó feketeségbe, ezúttal nem kell tartanom attól, hogy a sötétségből egy cápa ront rám. Bámészkodásom közben elér hozzám kedvesem kérdése is.
-Nem tudom...talán Adolfnak egy barátot. - felelem halvány vigyorral, miközben Belphegor közelebb lép hozzám. Ha mást nem is találnánk itt, az ilyen roncsokon egy-két elfekvőben lévő csontváz mindig akad, akik a süllyedéskor szerencsétlen mód nem tudták elhagyni a hajót és itt lelték halálukat. A tengermélyi tapasztalatokból tudom, megtört oldalú hajók rakterében nincs sok látnivaló. Ha a hajóalj tele is volt csodás kincsekkel, az valahol távolabb, a tenger fenekén pihenhet. Ezért a sziklára kapaszkodom fel, hogy annak tetejére húzódzkodva lépjek át a fedélzetre. Ha Belphegor utánam mászna, a sziklatetőre érve nyújtom felé a kezem, hogy a korláton át átsegítsem magamhoz.
-Vigyázz hova lépsz. - figyelmeztetem, mielőtt a korlátról a hajópadlóra tenné lábait. Régóta itt állhat ez a tengerekre tervezett fatákolmány, az idő nem volt hozzá kegyes. Rendesen elkorhadtak már a fadeszkák, így célszerű megfontolni lépteinket idefent.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 12:14 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


K
issé bosszantó, hogy olyan nehezen enged, be is vágom a durcsit, mert hát miért ne én tenném ezt meg. Így ülök le a vizes homokba. Ám mikor meghallom azt a két kis szót, vigyorogva fordulok meg, hogy lássam amint nekilát vetkőzni. Sunyin, szempilláim alól lesek csak rá, aztán követem tekintetemmel ahogy a vízbe gázol. Még meg is tapsikolom játékosan és nevetni kezdek.
-Látod, nem is olyan vészes ha elengeded magad.-fordítom felé az arcom ahogy végül mellém telepszik.
-Csak engedd el magad és élvezd!-nyújtózkodom kezeimmel az ég felé és hanyatt dőlök a homokban, míg Belial is a távolba mered. Újabb szavaira viszont felkönyökölök és arra pillantok amerre mutat.
-Hajóroncs.-jegyzem meg vigyorogva, meglepve pislogok ahogy Viszály lelkesen felpattan és közli, hogy nézzük is meg. Feljebb is tornázom magam, de mikor kezemért nyúl és felhúz a homokból meglepve tapasztalom hogy milyen könnyen megy neki. Mindig ilyen erős volt? Csak nézem ahogy kezem ismét eltűnik az ő férfias markában, még elindulnom sem sikerül rendesen, csak mikor érzem a húzást a karomon. Elpirulok ahogy ujjai kézfejemre szorulnak, aztán végre megindulnak az én lábaim is, megszorítom kicsit a kezét és ha rám pillant elmosolyodom, végül kicsit megnyújtom lépteimet, hogy beérjem az ő tempóját és mellette sétáljak tovább. Tekintetem el-elkalandozik összefogott kezeink felé, szárnyalni tudnék örömömben, de csupán csendesen mosolygok. Tetszik ahogy így belelkesült ettől a dologtól és nem akarom megfosztani tőle. Mikor a sziklás közelébe érünk keze elereszti az enyémet, hogy közelebb sétáljon. Másik kezemmel ráfogok arra amelyiket ő fogta és mellkasomhoz emelem. Mikor elengedte olyan elárvultul éreztem magam egy pillanatra, a testhője megszűnt és olyan rossz érzés volt. Mélyet sóhajtok és igyekszem rendezni a vonásaimat mikor meglátom, hogy felém fordul. Kérdése és pimasz kis mosolya mindent sejtet. Olyan piszok jól néz ki ezzel a háttérrel! Örökre itt akarok maradni, meg szeretném állítani az időt... Bólintok és Belial felé indulok, hogy közelebbről is megvizsgáljuk a hajóroncsot, melynek oldalán hatalmas lyuk tátong.
-Menjünk.-felelem izgatottan ahogy mellé érek és nem is habozok sokat elindulok, hogy mielőbb a roncshoz érjek.
-Szerinted mit találunk benne?-kérdezem vigyorogva, bár én nem sok esélyt látok arra, hogy valami lehetne benne. A tákolmány már ki tudja mióta lehet itt, eléggé korhadtak a deszkák amiből épült, egyértelműen eljárt felette az idő vasfoga. A hajó oldalán lévő lyuk mellett mégis tétován állok meg. Lordomra pillantok és kezeimmel intek befelé.
-Tiéd az elsőbbség!-motyogom kissé félszegen és teketóriázva helyezem testsúlyom bal lábamról a jobbra.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 9:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Kedvesem játékra csal, bár ez a fajta "homokban futok mezítláb a tengerbe" dolog, tőlem nagyon életidegen. Nem igazán démoni cselekedet. Nem mondom ki hangosan, csak gondolataim között jegyzem meg azt a gyűlölt két szót: túl emberi. Ennek ellenére nem hagyom magára, követem őt a part szárazabb részéig és onnan figyelem, ahogy önfeledten ugrál a vízben. Nem adja fel, továbbra is azt szeretné, ha vele szórakoznék, én mégis a szárazon maradok. Egy morcosabb, rosszalló pillantást szegez felém, mielőtt egy nagy hullám el nem ragadja. Hát ez milyen vicces már. Mégis magamban tartom és nem hagyom kitörni hirtelen jött jókedvemet. Csak magamban röhögök egy nagyot. Egy hosszabb pillanatig eltűnik a szemem elől, majd hirtelen tör fel a víz alól, tetőtől talpig nedvesen. Kacarászva köpi ki szájából a vizet, mint akit egyáltalán nem zavar, hogy leterített a víztömeg. Egy pillanattal később előttem áll csurom vizesen, nyelvet ölt rám és pimaszkodik. Ösztönzésként a kezemért nyúl, megfogja és próbál rábírni, hogy játsszak vele. Látom rajta, hogy addig nem száll le a témáról, míg a tengerbe nem teszem a lábamat.
-Ám legyen. - hagyom magam meggyőzni, persze a saját szabályaimmal. Még a végén azt hiszi, hogy egy kis pimaszkodással meg szempillarázással bármit elérhet nálam. Meglazítom a nyakkendőmet, amit aztán ki is húzok a nyakamból, a zakómból is kibújok és leterítem a part szárazabbik részén. A cipőmet és a zoknimat is ugyanott hagyom. Bármekkora hullám is nyúl ki a tengerből, a cuccaim biztosan szárazon maradnak. Feltűröm ingem ujjait könyékig, ugyanezt teszem nadrágom szárával a térdemig, majd teszek pár lépést a tengerben. A víz a lábszáramig ér. Egy teljes percig hagyom, hogy ázzak a sós tengerlében.
-Belementem, elégedett lehetsz. - jegyzem meg mosolyogva, majd letelepszek mellé a nedves homokba. Néhány pillanatig én is a kék vizet lesem, majd tekintetem a sziklák irányába téved, ahol kiszúrok valami érdekeset.
-Látod azt ott, Belphegor. - mutatok a zátonyok felé. Alig észrevehető, de látni lehet egy hajó árbócát kitüremkedni a kövek közül.
-Gyere. Nézzük meg. - pattanok fel mellőle és magamhoz képest egész lelkesnek is tűnök, majd egy másodperccel később keze után nyúlok és már húzom is magammal. Hát mégis akad itt a parton valami, ami érdekes lehet számomra is. Nem rohanunk, mégis határozott léptekkel vesszük célba a sziklást, ahol a hajóroncs hever. Eleresztem Belphegor kezét és közelebb merészkedek. A hajó oldalán óriási lyuk tátong, nem is kérdés, a szikláknak csapódhatott. Vajon mi lapulhat a hajóbelsőben?
-Keresünk kincset? - pillantok kedvesem felé egy pimasz vigyorral, most én hívom játékra.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 7:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


S
zeretném ezt a pár napot olyan gondtalanul tölteni amennyire lehetséges. De Belial rögtön szinte leszólja a kis viskót. Mondjuk tényleg kicsit furcsa ez az egyterűség, de meg lehet szokni. Piszkálódásomra kedves mondat hagyja el száját, lágy mosollyal viszonzom, de aztán eszembe ötlik egy gondolat.
-Akkor ülhetsz mellettem amíg alszom.-kuncogok és figyelem amint körbe vizslatja tüzetesebben a házat. Megemlíti a vihart is, mire azonnal reagálok, nem akar ő hét nap alatt vihart, mert akkor megint ölelgethet míg fel nem kel a nyap, vagy míg el nem vonul a vihar. Ne kívánjon olyat ami rontja az esélyeit. Persze... még szél. Megingatom a fejem és inkább játékra hívom, remélve, hogy vevő lesz rá.
-Gyere...-kérlelem mikor vissza kérdez, de már ott sem vagyok. Kiélvezem a tényleges szabadságot, a tudatot, hogy itt van a közelemben és semmi más nem érdekel. Mégis előbb érek a partra, mint Ő. Már térdig gázolok a vízben mikor vissza pislogok, merre is van Viszály. Komóótosan sétál a homokon, ezt nem hiszem el. Mégis mikor vízközelbe ér igyeekszem becsábítani, de egyszerűen nem jön. Morcos képpel nézek rá és és megrázom a fejem, a következő pillanatban pedig elnyelnek a habok akkora hullám érkezik. Váratlan volt, így alá is kerülök, ledönt a lábamról. Rengeteg vizet nyelek hirtelen, de ahogy sikerül felbukkannom nevetve köpöm ki a vizet amit még sikerül.
-Hát ez váratlanul jött.-kuncogok továbbra is, ahogy elindulok kifelé. Felsőmből próbálom kicsavarni a vizet de nem tudom abba hagyni a kacagást. Belial elé sétálok és kérdőn pislogok rá.
-Félted a göncöd? Vetkőzz le!-öltöm ki a nyelvem és már fogom is meg a kezét.
-Gyere velem, ne nyelj folyamatosan karót!-csillognak a szemeim és húzok rajta egy kicsit, nem akarok egyedül vizes lenni, legyen az ő is! Ilyen makacs egy figurát... De komolyan!
-Mutasd meg hogyan szelídited meg a tengert!-kérem halkan és elengedem végül, hogy ő dönthesse el, jön vagy sem. Előre sétálok pár lépést és leülök a vizes homokba, tetszik ez a mély kékség, ahogy a horizontnál összefut a tenger és az ég kékje. Olyan varázslatos!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 4:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A következőt pár napot Ciprus szigetén töltjük. Szállásunkra hamar rátalálunk, nem messze a tenger partján áll. Elhagyott, egyszerű ki lak, évek óta nem járhatott már itt senki. Alaposan felmérem leendő otthonunk minden szegletét.  
-Ne butáskodj! Tudod, hogy én nem alszom... - felelem piszkálódására. Egyúttal utalok rá, hogy szükségtelen a homokban nyugovóra térnie, övé lehet az itteni ágy, én nem tartok rá igényt. Miközben kedvesem csomagjait lepakolva az alvóbútor szélére telepszik, én a szállás további állapotát vizsgálom. Mikor szóba hozom a vihart, eszembe sem jut, mennyire is retteg tőle. Csak miután felemlegeti a múltkori esetet, mikor az én ágyamban töltötte az éjszakát.
-Inkább attól tartok, hogy felkap házastól a szél. - felelem, bár ha így történne remélem, akkor a sztyeppék fele visz majd, és a puszta közepén pakol le minket, így elmondhatnánk, hogy mindkét helyen jártunk.
Belphegor hirtelen ötlettől vezérelve versenyre hív. Futás a parton a tengerig.
-Hogy mi? - kérdezek vissza, miközben ujjaival hívogatón csábít játékra. Aztán már ott sincs, távolodó hangjára kapom utána a fejemet. Csak az ajtóig követem. Karomat a fejem mellé emelve támaszkodok és nézek utána. Belphegor hosszú lépteivel már a part homokját szeli. Futás közben megszabadul lábbelijétől is, majd vidáman gázol a vízbe. Percekkel később úgy döntök, csatlakozok hozzá, ám lépteim lassúak, nyugodalmasok, minden sietséget mellőznek. Minek rohanjak? Megállok azon a ponton, ahol még száraz a homok, cipőm orrát épp nem érinti a sós tengervíz. Ennél tovább viszont nem merészkedem, annak ellenére sem, hogy kedvesem tovább csalogat és némi vizet is fröcsköl felém. Ha mégis sikerülne meggyőznie, hogy lábaljak én is be mellé, gyorsan meggondolnám magam, mert feljebb emelve tekintetem pont egy nagyobb, felénk tartó hullámot pillantok meg. Mielőtt szólhatnék, hogy "vigyázz, hullám", már a démonnő nyakában van. Úgy beteríti a hirtelen jött vízhozam, hogy pillanatra el is tűnik. A hullám a part széléhez érve lenyugszik és lassan kúszik végig a homokon, ezúttal cipőm sarkán túlra nyúlnak a habok, eláztatva cipőmet és nadrágom szárát is. A lábam elé nézek, figyelem, ahogy a víz visszahúzódik, majd a démonnőt keresem, majd mikor látom csurom vizesen előtűnni, csak nevetést visszafojtva mosolygok. Nem szólok egy szót sem, de ha rám pillant, arcom többet mond ezer szónál.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
32 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2