Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 8:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


S
zavaimra nem válaszol, legalábbis, hogy felcukrozom magam a vissza kérdésén, arra egyáltalán nem kapok reakciót, még csodálkozom is. De a cigi után kicsit megnyugszom, majd ahogy a nap lebukik a horizonton csak hamar távozóra fogjuk, nem is ellenkezem, hogy maradnék még. Megkaptam amit szerettem volna, újabb nyereség nekem! Vagy húzhatnék strigulákat is, hogy már mennyi mindenre vettem őt rá. Természetesen nem csak ma! Szóval lassan akár büszke is lehetek magamra, legalábbis egy kicsit biztosan. És még mindig bírja mellettem Belial, ez azért nagy szó ám. Belibbenek pár cuccal a fürdőbe és csak hamar tisztává varázsolom magam. Hajamat szárítgatva lépek ki a kis helységből, hogy aztán megkeressem táskám mélyére rejtett papucsomat, majd megkérem Démonomat, hogy maradjon már velem míg elalszom. Egy könyvet szorongat a kezében, azt mondja szeretné átnyálazni, addig biztosan marad. Elvigyorodom mikor elhelyezkdik a székeken, na azért ez nem addig van ám! Ennél merészebb terveim vannak, de csak azután közlöm vele, miután meglestem a csillagokat az ablakból, még egy apró mondat is elhagyja a számat, amolyan információ képpen, de persze érdemi reakció nem érkezik rá. De a lényeg, hogy a jó társaság, azt Őt szándékozott feltüntetni. Na teljesen mindegy. Vissza sétálok az ágyhoz és lehuppanok rá. Kibújok a papucsból és törökülésbe húzom lábaimat az ágyon, onnan pislogok Belialra.
-Azt gondoltam, hogy legalább ideülsz mellém.-hangom kissé csalódott, tekintetem kérlelő, s nagy nehezen, de megmozdul Kedvesem és mellém telepszik, kizárólag az ágy szélére. Ez hihetelen! Vigyorogva rázom a fejem és egy pillanatra hozzá bújok és válla felett pislogok a könyvre.
-Mit találtál?-kérdezek a könyvre, remélve, hogy legalább a címét megtudom. Aztán lassan elhelyezkedem az ágyon és fejemet párna híjján a kezemre hajtom.
-Nagyon kényelmetlen.-nyögök fel panaszosan, így egy élmény lesz pihenni.
-Neked elég egy kéz a lapozgatáshoz!-jelentem ki és bal kezemmel elhúzom közelebb eső kezét és ujjainkat összefűzve csukom be szemeimet és hagyom őt olvasni, hogy én pedig az álmok szigetére lépjek hamarosan. Még egy ideig hallom ahogy zizeg a lapokkal, ahogy egyiket hajtja a másik után és elmosolyodom, sikerül a művelet egy kézzel is neki. Mondtam én! Végül nem sokkal később már mélyen szuszogok. Kezem is elernyed, ha akarja könnyen elveheti a kezét. Álmomban meg is fordulok, teljes szabadságot biztosítva neki ezzel. Aztán nem sokkal később mozdulok.
-Belial várj!-motyogom csendesen.
-Csak azt akartam hogy pihenj rendesen.-folytatom kis monológom, miközben álmomban sietek utána.
-Csak a hét végén tudunk haza menni.-még álmomban is rázom a fejem.
-Ne morgolódj! Hidd el jó lesz. Egyébként is, be kell lásd, három nap nem elég semmire.-hangom duzzogóra vált, ismét fordulok az ágyon.
-Ha nem tetszik a rendszer ússzál haza!-mély levegőt veszek, aztán minden csendes marad, én is. Egészen addig, míg fel nem kel a nap.

Zene: Perfect
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 7:42 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Vigyázok rá, ez az egyezségünk része. Nem várok érte hálát. Így amikor megjegyzem egy kérdésbe burkolva, hogy ez a Lord dolga, mintha szavaimat némileg sértésnek venné. Még hátat is fordít nekem. Na most mi rosszat mondtam? Mi az hogy "még mindig itt tartunk?" Tűnődöm el saját szavaimon is, de harmadjára mérlegelve sem látom, mi váltotta ki nemtetszését. Nők, megfejthetetlenek. Engedem is el a dolgot. A cigit, amiért kis kezét nyújtja persze megkapja, legalább emiatt nem kell puffognia vagy a nadrágom zsebébe mélyesztenie a kezét érte. Gondolataimat egészen más irányba terelem. Fél óra ücsörgés és háromnegyed üveg rum után azért belátom, van valami egészen megnyugtató a napnyugta bambulásában. Amikor a nap végleg lebukik, és ránk köszönt az este, visszavonulót fújok és javaslom térjünk vissza szállásunkra. Kedvesemnek nincs ellenére.
Percekkel később már a faházban vagyunk. A konyhaterében foglalok helyet, miközben Belphegor tisztálkodásra adja a fejét. Táskájából néhány holmit kotor elő, majd a fürdőszobának aligha nevezhető helyiségbe vonul. Elérkezettnek látom az időt, hogy rágyújtsak egy szálra. Zsebemből előhalászom a cigis dobozomat és a gyújtómat, és egy szálat magamhoz véve rá is gyújtok. Szemem sarkából látom elsuhanni a zuhanyzó felől a műanyag matracállatot, ami bamba képével néhányat pattan a padlón, majd rajzolt műmosolyával rám vigyorogva landol a szoba közepén. Belphegorra pillantok, mire széles vigyorral az arcán jelenti ki, nem vágyik társaságra a zuhanyrózsa alatt. Teljesen meg tudom érteni. Én is szívesebben töltöm magam a napi rutint. Egy negyed óráig zubog a víz, közben elszívok egy második szálat is, és egy újabb üveg rumot kezdek meg, miközben az egyik éjjeli szekrény fiókjában talált könyvet lapozgatom. Kicsit kopottak a betűk a kötet elején, de azért kivehető, hogy egy Verne tollából származó Utazás a föld középpontja felé címmel illetett művet olvasgatom. Nem is rossz. Meg kell állapítanom magamban. Egészen bele is mélyülök, megsárgult oldalait lapozom kizárva a külvilágot. Csak kedvesem hangjára kapom fel újra a fejem, aki épp a fürdőből haját törölgetve, egy falat textilben lép elő, majd az ágy szélénél megállva táskájában kezd matatni. Behajol és hirtelen nem látok belőle mást csak rövidnadrágbugyiját és hétezer éve formás hátsófelét, ami valljuk be egyáltalán nem rossz. Néha elfeledkezek róla, hogy bizalmasom egy nő méghozzá a csinos fajtából, és csak az ilyen kósza pucsitásoknál döbbenek rá, milyen kis formás testtel dobta meg annak idején Lucifer. Még mielőtt lefülelné elkalandozott, fenekére fókuszáló tekintetem, újra a könyv soraira irányítom figyelmemet. De csak annyi ideig, míg felém fordulva egy újabb kérdést nem szegez nekem.  
-Azt akarod, hogy maradjak? - fordulok kicsit felé a székemen.
-Rendben. Ezt még úgyis befejezem. - emelem fel a kezemben lévő könyvet, nagyjából az első harmadánál tartok. Mire végigérek, ő egészen biztos elalszik. Míg Belphegor egy gyors csillaglesés után befoglalja az ágyat, én lábaimat egy másik székre rakva kényelembe helyezem.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 8:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


A
zt hiszem kicsit megmozgatom az agytekervényeit, muszáj választ kapnom erre a lényegesen egyszerű, de nekem még inkább fontos kérdésre. Így ha nem válaszolna, addig piszkálnám, míg értelmes választ nem kapok, ami úgy tényleg megfelel az én igényeimnek is. Ez pedig azzal, hogy mert megígérte teljessé is válik, egyenlőre legalábbis elfogadom. Meg is említem neki, hogy milyen sokszor kihúzta már a kis seggem a szarból, mire jön egy igazán diplomatikus kérdés válasz gyanánt. Felvonom szemöldököm miközben ránézek.
-Ez most komoly? Még mindig itt tartunk? De legyen! Ahogy akarod Lordom!-fordulok el tőle, ennyit az idilli hangulatról, vágd csak tönkre, hát persze... Köszi kis drágám! Dugd a fejed is a homokba... Ennyit arról, hogy bűntárs! Inkább szóban kérek egy cigit, mielőtt olyat szólnék ami úgy elvághatná az egész nyaralás hangulatomat, természetesen azt is megjegyzem, ha nem adja önként akkor elveszem, szépen begyakorolt mozdulatsorom van erre. Pillanatokkal később rá gyújtok és hagyom hogy tüdőmet kitöltse a füst. A nap hamarosan lebukik a horizont peremén, már egész sötét felül az ég, gyönyörű színátmenetes ahogy tekintetem egyre lejjebb viszem az eltűnő nap irányába. Közben megemlítem, hogy akkor a vázolt terv az elkövetkezendő két napra mi lenne még. Upsz... Kedvesem még nem is tudja, hogy két nap múlva nem megyünk még haza, na majd rájön... Miután elszívom a cigit elnyomom a homokban, majd ismét kezembe veszem az üveget, kupakját lecsavarva iszok nagyobb kortyokat belőle.
-Igen, sajnos hamar eltelik így.-ügyesen színlelek csalódottságot a tényre, de belül pedig örülök, hogy ez amúgy mégsem így lesz. Konkrétan hét egész napra vontam ki Viszályt a forgalomból. Egy igazi géniusz vagyok! Bár biztosra veszem, fog ő még morogni ez miatt, de ilyen áldozatra hajlandó vagyok. Mondjuk azt a közjóért teszem. Lassan az én üvegem is fogyóban van, így az utolsó kortyokat is eltüntetem, majd pillantásom az első csillagra vetül ami megjelenik az égen. Belial is végzett a saját adagjával, feláll és a tenger felé sétál. Mint egy igazi romantikus főhős, ezzel a kora esti szürkülettel a háttérben. Mosolyogva nézem őt, végül mikor rám pillant és megszólal, szinte azonnal felpattanok.
-Nincs semmi akadálya. Mehetünk.-vonok vállat és felkapom az üvegeket. El is indulok a ház felé, hogy Belial jön vagy sem, azt eldönti ő. Én minden esetre a lépcsőn felsétálva és belépve a házba leteszem az üvegeket az asztalra, majd a táskámhoz lépek. Előkapom a törölközőm, a pizsimet, és elvonulok a kis fürdőszobába, ahol a zuhanyfüggöny mögött egy méretes tengeri csikó formájú matrac éktelenkedik.
-Ez mégis mi az ördög?-kiáltok felháborodottan és egy laza mozdulattal kikapom a matracot a tus alól, aztán ismét kinyitva az ajtót, nemes egyszerűséggel hajítom a helység közepére.
-Nem kell társaság!-jelentem ki vigyorogva, aztán eltűnök míg rendbe szedem magam. Negyed óra múlva frissen mosott hajamat törölgetve lépek ki a fürdőből. Egy top és franciabugyi együttesben lépek ki, meg némi gőz kíséretében.
-Egész jó... Egy személynek.-pillantok Belialra, aztán az ágyhoz sétálok és hátat fordítva Démonomnak turkálni kezdek a táskámban.
-Itt maradsz majd mellettem amíg elalszom?-kérdezek rá csendesen miközben végre megtalálom a papucsomat. Ledobom a földre és bele bújok.
-Ígérem nem kérek esti mesét!-rázom a fejem is, hogy hiteles legyek, mondjuk tényleg nem tervezem, hogy itt mesét olvasson, vagy bármi, csak nem akarok egyedül lenni. Egyébként is, most ki akarom élvezni, hogy egy teremtett lélek sem jár erre, nincs senki aki lefülelhetne bármit is csinálok. Szabadságra mentünk! Ki kellett volna írni a házunk ajtajára. Megmosolyogtat a gondolat, aztán az ablakhoz sétálok és félre húzom a vastag anyagot, hogy kinézhessek. Egyre több csillag gyúl ki az égen, ha jobban szemügyre veszi a démon, visszatükröződnek a tengerben.
-Szerintem szép hely. Jó társasággal.-jegyzem meg miközben visszaengedem a függönyszerűséget, aztán az ágyhoz sétálok és leülök rá. Hát, ez sem az enyém... Az sokkal puhább. Elhúzom a számat, lehet a matracon kéne aludnom, vagy tényleg kint a homokos parton... Na mindegy, egy hetet kibírok. De az biztos, hogy reggelre mindenemet el fogom feküdni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 5:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegor a rumos üvegből kortyolgatva a naplementébe bámul, gondolatai mégis még mindig a hajóroncs körül forognak, az ott történek foglalkoztatják. Miért is kaptam el őt az utolsó percben? Miféle kérdés ez? És miért is olyan nagy dolog ez? Nem értem. Egyszerűbb lenne visszakérdeznem. Miért, hagynom kellett volna, hogy lezuhanj? Biztosan besértődne, legalábbis egy rosszalló pillantást tuti vetne rám, amiért kérdésre kérdéssel felelek. Én is nehezen állom az ilyet. Kicsit átgondolom a válaszomat, mielőtt szóra nyitnám a szám, mivel magam sem tudom igazán, csak úgy jött a mozdulat. Olyan ösztönös módon. A felelettel, amit adok, úgy tűnik elégedett, főleg, mikor felemlegetem korábbi ígéretemet is. Hálás pillantásokat vet rám, majd megköszöni, amiért olyan sokszor kirántottam már a bajból.
-Ez a dolga egy Lordnak, nem? - hajtom össze közben a térképet és csúsztatom be nadrágom hátsó zsebébe. Legalábbis az egyik. Kérése mellett viszont elsiklok, ezért jelzésértékűen újra felém nyújtja tenyerét, a tipikus kunyerálós mozdulattal, és most szavakkal is ráerősít, cigarettát akar. Szemtelenül még azt is hozzáteszi, amennyiben nem adnék se baj, majd a zsebembe nyúl és kiszolgálja magát.
-Azt hiszem az szükségtelen... - felelem és előveszem a cigis dobot, amit azonnal felé is nyújtok, hogy rabolhasson belőle egy szálat. Én viszont most nem füstölgök.
-Igen, ez a terv. - bólintok szavaira. Túra a környéken és gyakorlás. A fennmaradó két nap programja.
-Gyorsan el fog telni ez a három nap. - teszem hozzá és arra gondolok, hogy a holnapi kis kirándulás még előnyünkre is válhat, hiszen séta közben felfedezhetjük a közeli tavakat is, ami jó gyakorlóhely lehet bizalmasom mágiájának fejlesztésére. Vízből persze nincs hiány itt se, előttünk a tenger, de azt hiszem ez túl nagy falat lenne neki. A hullámok túl erősek, ő pedig nem elég gyakorlott még ehhez, hogy ilyen víztömeggel játsszon. Ésszerűbb egy kisebb vízforrást keresni a kísérletezésre, mondjuk egy közli tavat vagy patakot, és ott próbálgatni a vízmágiát. Felemelem a fejem és a távolba nézek, a nap már majdnem teljesen letűnt a horizonton. Az ég alján lilás fény dereng, pillanatokon belül estére váltunk. Ahogy az idő telik, úgy fogy italom is. Ránk esteledik, amikor az utolsó kortyot is kiiszom az üvegből, mégsem igen érzem a hatását. Felkelek ültemből és teszek pár lépés a tenger felé.
-Holnap korán kellene indulnunk, javaslom vonuljunk vissza mára. - pillantok Belphegorra.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 8:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


R
emélem, hogy választ kapok a kérdésemre, mert hát mégis csak érdekel a dolog. Míg én a horizontot bűvölöm tekintetemmel addig neki van ideje gondolkozni. Mivel a térképre bökött ujjam nem kapott kivetni valót, így nem is beszélek többet róla. Majd holnap, addigra már tényleg aktuális lesz. Csendesen hallgatom ahogy végül bele kezd kérdéseim megválaszolásába, különös... ezt mondja, de hát miért ne érdekelne a dolog, annyira mégsem voltam veszélyben...
-Persze, hogy foglalkoztat, mert ez a helyzet most más volt...-mosolygok, de nem fűzök hozzá többet. Még mindig nem nézek rá, akkor sem mikor közli, hogy ösztönös mozdulat volt. Bele kortyolok az üvegbe és átölelem felhúzott térdeimet. Hiába nyújtottam a kezem, bagó most nem érkezett a kimondatlan kérés mellé. Ennyit a figyelemről, de legalább így tudom, hogy a kérdéssel foglalkozik. Bólintok arra, hogy nem esne jól törött végtagokkal romantikázni a naplementében, talán még kuncogok is rajta.
-Azt hiszem igazad van. Nyertél.-hunyorítok egy pillanatra, majd ismét kortyolok, hogy aztán becsukva az üveget magam mellé tegyem a homokba. Pillantásom akkor kapom ismét Belialra, mikor azt mondja megegyeztünk, hogy vigyáz rám... Arcát kellemesen világítja meg a nap, igazi bájt kölcsönöz neki, de még véletlenül sem említeném meg, mert a végén magamra hagyna.
-Jobban tetszik az a verzió, hogy megígérted. De igazad van. Eddig mindig megóvtál, nem tudok elég hálás lenni érte.-suttogom csendben, hajtincseimbe belekap a kora esti szellő, lágyan simogatja bőrömet és egy pillanatra lehunyom a szemem.
-Túl sok dologtól óvtál már meg.-pillantok rá újra, aztán ismét a napot szemelem ki célul a tekintetemnek.
-Egyébként, most már adnál egy cigit?-nyújtom felé kezem ismét és felvont szemöldökkel sandítok rá szemem sarkából. Ha nem reagálsz megint csettintek, ne akard! Na, hát ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez.
-De szívesen turkálok a zsebedben, nem okoz gondot, rutinos vagyok tudod!-emlékeztetem arra, hogy mikor beköltöztem hozzá aznap este az öngyújtót is kihalásztam a nadrágjából. Szóval simán újra előfordulhat a dolog, ha nem cselekszik önként.
-Nos akkor, holnap túrázunk, a harmadik nap pedig szétszivatod a fejem a vízben?-emlékeztetem, hogy ő tanítani is akar a nyaralás alatt. Mondjuk nem mintha nem lébecolnám el inkább az alkalmat, de ha már megígértem, hogy egy napot foglalkozom vele, akkor bizony illene úgy csinálnom, mint akit tényleg foglalkoztat a dolog.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 6:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Miután visszatér a partról homokban hagyott holmijainkkal a kezében esti program gyanánt napbuktát lesni megyünk. Nem hagyom megjegyzések nélkül ötletét és bár én hanyagolom a gyűlölt két szó használatát, pedig méltán illene rá - túl emberi - végül ő mondja ki helyettem. A szavakat hallva nem tudom nem megmosolyogni őt. De míg van alkohol, addig minden kibírható, még egy ilyen nyálas emberi időtöltés is, mint a naplesés. Lényegében ellenkezés nélkül tartok vele. Mindketten magunkhoz veszünk egy-egy üveg rumot és kimegyünk a szabad ég alá. A dombot választom figyelőpontként, a környék legmagasabb pontját, ahonnan jól belátni mindent. Perceken belül felérünk a buckára, letelepszem a fűre, megbontom a rumos üveget, kortyolok is belőle párat, majd előkapom a szállásunkon talált térképet és kiterítem magunk elé. Túrahelyszínt keresünk, miután felvetem, ha már itt vagyunk a következő nap bejárhatnánk a környéket. Nem tudom mi az oka, lehet a hajóroncs miatt van, de bevallom kicsit érdekelni kezdett ez a hely. Kedvesem nincs ellene az ötletnek. A térkép fölé hajolva gyorsan rá is bök az pontra. Olympos. Ezt választja úti célnak.
-Olympus. Rendben. Legyen ez. - bólintok rá, majd mikor feláll mellőlem és körbenézve rámutat az egyik oromra, én is a hegy irányába emelem a fejem. Elég messze van tőlünk, szép kis sétának nézünk elébe. Épp a kopott papírost hajtom össze, amikor Belphegor egy váratlan kérdést szegez nekem. Miért nem hagytam leesni? Kérdése közben nem néz rám, hosszú szemezésbe kezd a horizonttal. Talán kicsit el is mereng a lemenő nap látványába. Megjegyzi mellé, hogy ha hagyom sem esett volna komolyabb baja.
-Különös, hogy téged foglalkoztat ez.... - jegyzem meg, mielőtt valódi választ adnék neki. Valójában nekem is el kell gondolkodnom azon, miért is nyújtottam a kezem utána azonnal. Bár nem gondoltam, hogy érdekelni fogja a miért. Aztán a legőszintébb választ adom neki.
-Nem tudom miért. Ösztönösen jött a mozdulat. - vonom meg a vállamat. Én nem tulajdonítok a történteknek túl nagy jelentőséget. Nem történt volna komolyabb baja....persze, meghalni azért nem halt volna, de...
-Lásd be azért, elég kellemetlen lenne, most törött lábbal, kézzel...nem tudom mivel, bámulni a naplementét. - mert biztosak lehetünk abban, hogy nem úszta volna meg a földet érést épp bőrrel.
-Amúgy meg, megegyeztünk...vigyázok rád. - emlékeztetem sok ezer éve kötött megállapodásunkra, ami a mai napig érvényben van.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 10:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


U
gyan még csak alig vagyunk itt fél napja, de már rengeteg dolog történt velünk, viszont én nagyon élvezem, csupán kell egy kis saját magamra szánt idő, amíg összerendezem a gondolataimat a hajós baleset után. Volt már rá példa, több is, hogy Belial kihúzott a gangeszból, de ez most más volt, ez nem olyan veszély volt, mint például egy csata közben, vagy bármi olyan helyzetben ahol épp nem akarta hogy megsérüljek bárki más által... Ez szerintem neki is teljesen spontán jött. Végül a partról ott hagyott holmijainkkal térek vissza a szállásunkra, hogy aztán naplementét nézni hívjam az apokalipszis első lovasát. Ahogy az várható, rögtön jön a replika, mire a szemem forgatom hirtelen, de pimaszt vigyort engedek meg mellé.
-Igen, nyálas, romantikus és...-tartok egy kis hatásszünetet, majd kinyitom a megfogott üveget és beleiszok.
-Túl emberi!-hangoztatom most én a felém mondott kis begyakorolt mondatát.
-Na gyere! Nem fogod megbánni. Kérlek szépen!-kérlelem miközben már az ajtó felé indulok. Szerencsére nem kell sokat győzködnöm, csak hamar ő is elvesz egy üveg piát az asztalról és már jön is utánam. A lépcső alján megvárom és hagyom, hogy ő válassza ki a helyet, ahonnan az eget szeretné bámulni. Miután letelepszik mellé sétálok és lehuppanok. Aztán előáll egy ötlettel a holnapot érintőlegesen.
-Nincs semmi akadálya, de merre mennél?-pillantok rá és figyelem ahogy elővesz egy térképet, amit aztán széthajtogatva elénk tesz le. Helyzetet váltok ültömben, térdeimet magam alá húzom és kezeimet a papír szélére téve hajolok a térkép fölé. Egy darabig böngészem, majd rámutatok egy pontra.
-Mit szólsz az Olympus-hoz?-teszem fel a kérdést, majd felállva körbe nézek a térségben. A nagy hegyet szinte ki is szúrom.
-Arra megyünk holnap!-mutatom az irányt ujjammal, aztán letelepszek és én is kinyitom az üvegem, végül pedig kis kacsómat nyújtom Démonom felé. Ha kapok cigit akkor a magam kreálta tűzből gyújtom meg, végül a horizont felé pislogok és elmerengek egy pillanatra.
-Belial!...-szólítom meg, de most nem nézek rá, tekintetem teljesen elveszik a tenger hullámainak vizslatásában.
-Miért nem hagytál leesni? Nem lett volna komolyabb bajom, te is tudod.-hangom tűnődő, talán nem is várnék rá választ normál esetben, de most szeretném összerakni a kis kockákat, az ok okozat, a mi miért... Mostanában túl sokszor foglalkoztat. A napra egyre vörösebbre festi az ég kékjét ahogy lejjebb araszol, én pedig csillogó szemekkel figyelem a jelenséget, tudva azt, hogy nem egyedül kell ezt a csodát most látnom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 5:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A nap felén már jócskán túl vagyunk, lassan az estének nézünk elébe. Kincskeresés közben észre sem vettük milyen gyorsan eljárt felettünk az idő. Pár perccel később átverekedve magunkat a forró homokon, már csak a kezünkben lévő zsákmány emlékeztet arra, hogy nem rég még a sziklák közé keveredett hajóroncs fedélzetén játszadoztunk. A bontatlan üveg rumosüvegek szállásunk asztalára kerülnek, míg a két rozsdás élű kardot az ajtó mellé támasztom le. Kedvesem egy időre visszavonul és ismét célba veszi a partot. Az ablakból vetek rá egy futó pillantást, miközben újra cigire gyújtok és tüzetesebben szemügyre veszem átmeneti hajlékunkat. Az egyik polc alján felfedezek némi dugipiát bontatlanul, amit még az előző szállók hagyhattak hátra. Néhány konzervre is rábukkanok a konyharészlegen. Az ágy melletti kis szekrényben találok néhány kacatot, talán a térkép az, ami figyelemre méltó mind közül. Azt magamhoz is veszem. A fürdőben pedig, a zuhanyfüggöny mögött egy felfújt tengeri csikó formájú gumimatracot pillantok meg a falnak támasztva.
Valamivel később Belphegor visszatér, kezében parton hagyott ruhadarabjaimmal, amiről teljesen megfeledkeztem. Az esti tervekről kérdez, majd feldobja, hogy megnézhetném vele a naplementét.
-A naplementét? - kérdezek vissza, mert nem tudom eldönteni, hogy szívatni akar, vagy ezt most komolyan gondolta és tényleg az eget akarja bámulni a társaságomban.
-Ez olyan...nyálas halandó programnak hangzik.. - mondom ki nyíltan, amit gondolok.  
-De miért is ne. Van rumunk... - kapok fel én is egy üveget kifelé menet. Ez biztosan kitart addig, míg lebukik a nap. Teszek pár méter a dob irányába, majd leheveredek a fűre, erről a pontról egész jól belátni a tájat.
-Holnap túrázhatnánk egyet. - vetem fel az ötletet. Kevés emberi szokásnak hódolok, de a halandó világ bejárást ezek között van. Közben megbontom üvegem és néhány nagyobb kortyot veszek magamhoz az utazók italából, majd előhúzom a térképet, amit még odabent találtam és széthajtva magunk elé terítem. Kicsit ugyan kopottas már a rajz, de tisztán kivehető hogy Ciprus szigetét ábrázolja. 

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 9:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


M
egint megment, mindig kihúzza a kis seggem a sz@rból! Nem tudok elég hálás lenni neki ezért. Szívesen átölelném, hogy csak így mondjak köszönetet érte, de csupán a fejemet hajtom a vállára egy röpke pillanatra. Végül úgy döntünk elhagyjuk a veszélyes játszóterünket, mert hát, jobb félni, mint megijedni. Így hamarosan arra hagyjuk el a roncsot amerről jöttünk. A sziklán kérdezek csak rá, hogy akkor jön, vagy mi lesz, mert eléggé lemarad, elcsodálkozom magamon mikor nem teljes nevén szólítom, de aztán gyorsan túl lendülök rajta, és az érdekel inkább, hogy az ő lába hogy van, hiszen engem nem ért nagy baj, mert az utolsó pillanatban Belial jó reflexeinek hála, nem zuhantam a fedélközbe. Lemászva a szikláról csak bólintok. Azt mondja rendben van. A ház felé vesszük az irányt, hogy lepakoljuk az eltulajdonított rumot. Én három üveggel Belial öttel lépdel mellettem. Egész jó arány, talán ki is tart nyaralásunk végéig. Felsétálok a lépcsőn és a konyharészben az asztalra teszem az üvegeket. A nap már jócskán elhaladt felettünk, de nem igazán érdekel, picit kifújnám magam ha lehet.
-Nem sokára jövök, rendben?-pillantok Démonomra, majd fordulok is ki a házból. Ismét a part felé veszem az irányt, szeretnék kicsit elgondolkozni. Annyira dilis vagyok... Komolyan ha nincs velem, néha úgy ripityára tudnám törni magam. A nap már nem tűz olyan forrón, egészen derékszögben érnek már el a sugarai, hamarosan este lesz. A víz széléig sétálok csak és hagyom, hogy talpamat nyaldossák a kihúzódó hullámok. Fejemet hátra vetem és mélyet szippantok a friss levegőből. Karjaimat kinyújtva élvezem ahogy a langyos szellő átsüvít a ruháimon. Aztán gondolok egyet és leülök, ott ahol vagyok. Az sem érdekel, hogy megint egy merő víz lesz a ruhám. Az a pillanat pattog a fejemben, ahogy utánam nyúlt és elkapott... A szívem olyan hangosan vert, hogy semmit nem hallottam tőle. Derekamat átölelve húzott fel maga mellé... Az adrenalintól szinte fel sem fogtam. Elmosolyodok és átölelem magam. Örülök, hogy az életem része. Végül felkapom az ott hagyott holmijainkat és visszasétálok a házba.
-Akkor most iszunk és élvezzük az estét? Vagy van kedved velem nézni a naplementét?-kérdezek rá és ujjaim az egyik palack nyakára fonódnak.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 9:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nem hallgat rám, bár tény, hogy kettőnk közül nem én lennék a tanácsadó. Mégis hamar rájöhet, hogy talán érdemes lett volna megfogadni szavaimat. Játékunknak a padló hangos, jelentőségteljes reccsenő hangja vet véget, amit egy pillanat alatt szélesedő mélyedés követ. Nem sokon múlik, hogy Belphegorom mély zuhanásba kezdjen. Elkapom a kezét az utolsó percben, így megússza, hogy kellemetlen látogatást tegyen a hajótérben. Kifújom a levegőt egy megkönnyebbült sóhajjal és felhúzom magamhoz, hogy a tartódeszkán üldögélve kifújhassa magát. Fejét a vállamnak dönti egy pillanatra, miközben az alattunk tátongó mélységgel szemez. Magam is vetek rá egy pillantást. Sötét, nem is látni az alját, ember biztos kevés eséllyel élne túl egy ilyen esést, főleg ha a hajótest alján még várná valami, amiben becsapódáskor a nyakát vagy gerincét törheti. Mindketten tudjuk, egy ekkora zuhanás nem lenne halálos számunkra, de a zárt kapuk miatt a gyógyulásunk jóval lassabb lenne, így ha komolyabb sérülést szednénk össze, a nyaralásnak azonnal vége szakadna. Roncsolt testrészekkel nem poén az itt lét. A történetek után jobbnak látom, ha nem kísértjük a sorsot és a piát magunkhoz véve gyorsan távozóra fogjuk.
-Nem adod fel soha, mi? - kérdezek vissza, de válaszolnia sem kell, jól tudom mit mondana. Halvány mosollyal ragadok magamhoz én is pár üveget és indulok óvatos léptekkel abba az irányba, ahonnan jöttünk. Látok ugyan egy lépcsősort, ami a hajótestbe vezet, le egyenesen a raktérre. Akár azon keresztül is kijuthatnák, hogy a hajó oldalában keletkezett nyíláson keresztül hagyjuk el a játszóteret. Mégsem tűnik túl biztonságosnak, hogy a zsákmánnyal a kezünkben megkíséreljünk azon keresztül távozni. Marad a régi útvonal.
A nevem szólít, mielőtt levénemberez, de csak félig hallom meg mintha a szó végét elfújta volna a szél. Kicsit értetlenül ráncolom a homlokomat. Ha nem ismerném, még azt hinném, egy újabb szomorú emberi nyavalyát szedett magára, a becézgetést. Azt hiszem jobb mindkettőnknek, ha ehhez nem fűzök szavakat, csak kényelmetlen lenne, letudom annyival, hogy tényleg a szél vitte el azt a két betűt.
-Rendben vagyok. - felelem következő kérdésére, immár a sziklán állva. Három, négy nagyobb lépéssel mászok le róla, kezemben vagy öt rumos üveget szorongatok. Menetben még rozsdás kardjainkat is összeszedtem, amit válaszként vehet korábbi megjegyzésére. A meccsnek még nincs vége. Állapotukat nézve nem fűzök hozzájuk nagy reményeket, hogy hosszan szolgálják majd játszadozásunkat, de pár kardcsapásra jók lesznek. Egy-két menet még lehet bennük. Lassan magunk mögött hagyjuk a roncsot, és elindulunk a ház felé, hogy lerakjuk a hajón talált kincseket.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 11:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  NextBelial & Belphegor


N
em mondható óvatosnak egy olyan démon aki megy a saját feje után, aki az óva intést semmibe veszi, a felé szórt szavak pedig, mint a falra hányt borsó. Hát nagyon sajnálom, én egy ilyen nőszemélyzet vagyok, sem több, sem kevesebb. Viszont valljuk be egymást között, k*rva jó a grafikám! Minden esetre kis játékunknak hangos reccsenés vet véget, miután Belial kilép a lába alatt keletkezett lyukból, még ekkor sem érzem veszélyesnek a talajt, ám mikor talpaim alól kicsúszik a deszka, szó szerint, engem Newton most tuti körbe röhögne, mert a gravitációs elmélete, rám ugyan úgy hat, mint a kiesett kardra a kezemből, a sapkára ami lehull a fejemről és az elkorhadt deszkára ami kicsúszott a talpam alól. Kezem épp csak felnyúl, kapaszkodó után rimánkodva, de tekintetem már azt saccolja mennyit fogok esni, na meg mire is zuhanok rá hirtelen, a métereket számolom, mikor megérzem azt az erős rántást, benn akad a levegő miközben fejem felfelé billen. Megszólalni nem tudok, csak némán, szemeimmel mondok köszönetet, fogalmam sincs hogy csinálta, nem láttam mikor indult meg felém. Viszály pillanatok múlva maga mellé húz, én pedig csendesen pihegek mellette. Egy pillanatra behunyom a szemem és mosoly kúszik ajkaimra.
-Köszönöm.-motyogom és egy kicsit vállára hajtom a fejemet. Lenézek az alattunk elterülő lyukba és kiráz a hideg.
-Tényleg közel volt. Ne haragudj, még mindig nem hallgatok rád amikor kellene.-húzódom el, majd felállok és elkerülve a lyukat messzire a szekrények felé lépek. Szóval akkor fogjuk a piát és könnyes búcsút veszünk a játszóterünktől? Ez olyan gonosz dolog. De nincs mit tenni, Belial szavai nem tűrnek sok haladékot, a parancs ki van adva...
-Akkor a parton iszunk tovább? Rendben, legyen. De a meccsnek még nincs vége.-pillantok rá és amolyan igazi, mindent eláruló mosolyt villantok felé. Felkapok három üveg rumot és lassan elindulok kifelé a helységből.
-Na, akkor ahogy jöttük úgy megyünk?-kérdezek rá vigyorogva, annak ellenére is, hogy ezért még akár szobafogságot is kaphatok. De mondjuk egész jó lenne a felállás, ha ő lenne a börtönőröm. Elvigyorodom újfent, majd már a szikla tetején állok.
-Akkor most mi lesz Beli? Jössz Vénember?-pillantok vissza és ekkor esik le, hogy mit mondtam. Na baszki... Mindegy, ha kimondtam már ott marad, ha megpróbálom kijavítani annál rosszabb lesz. Először becézni... Még jó hogy csak ketten vagyunk, de erre nem szeretnék rászokni, aztán meg... Ki tudja mit hoz a jövő.
-Jól van a lábad?-kérdezek végül rá, azért is hogy zavaromat leplezzem, meg azért tényleg érdekel a válasza.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 9:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Szinte látom előre, hogy ebből még baj lesz. Szorongatom a rozsdás fémet, amit hozzám hajított rögtönzött kardjátékunkhoz és igazából nem is lennék ellenére, de a helyszín nem a legalkalmasabb az effajta játszadozásokra. Belphegor mégis leszól, szavaimat borúlátásomnak tudja be, egészen addig, míg az első támadás hárítása után bal lábfejem lyukat nem üt a padlóban. Hatalmas szerencsém, hogy talpam alatt stabil gerenda húzódik, így lépésem nem lesz mélyebb. Ez a mozzanat az, ami rádöbbenti, mégsem alaptalanul szóltam az előbb, mikor kifejeztem aggodalmamat. De elég csak körülnéznie. Korhad az egész, még démonszemmel nézve is kész életveszély az itt lét. Persze ez ritkán szokott kényelmetlenül érinteni bennünket, ennél ezerszer veszélyesebb helyeken megfordultunk már. Épp csak megjegyzi szerencsémet, amit egy szemtelen mosollyal díjazok, mikor baljós hangok törnek fel a padlózatból. Tekintetünk egyszerre szegeződik a deszkalapra. Belphegortól csak egy újabb dühös káromkodásra futja, mikor észleli a lábai előtt ketté hasadó hajópadlót. Hirtelen szélesedik ki a mélyedés és már szippantja is magába. Hiába ér el hozzá figyelmeztető hangom, már késő az ugrásra. Zuhanni kezd, ujjai ösztönből kapaszkodó után nyúlnának. Látom a bajt, így gyorsan gerenda mentén sietek hozzá, ami kellően stabil, hogy elbírja súlyomat és még talán többet is. Villámgyorsan térdelek le és nyújtom kezemet utána. Az utolsó pillanatban el is kapom a karját. Nagy levegőt veszek, ami egy pillanattal később nagy hanggal távozik tüdőmből. Felsóhajtok.
-Kedvesem, ez nem sokon múlt. - mondom megkönnyebbült hangon, miközben megpróbálom felhúzni magamhoz. Óvatosan segítem fel, derekát átkarolva ültetem fel magam mellé. Talán jobb, ha mára befejezzük ezt a mókát és itt hagyjuk ezt a romhalmazt, mielőtt az egész ránk omlana.
-Fogjuk a piát és menjünk vissza a partra. - javaslom, de nincs szándékomban sürgetni őt. Ha néhány percig még a gerendán üldögélne, úgy megvárom. Nem sietünk sehova. A tartószerkezet pedig elég stabil, hogy ne kelljen attól tartanunk, hogy rommá megy alattunk. Ám, ha menetre készen állna, úgy én is felegyenesedem és néhány rumot palackot megmarkolva indulok meg óvatos léptekkel kifelé.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
31 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2