Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 10, 2020 11:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  NextBelial & Belphegor


K
orábbi felvetése sem változott, csendesen, hümmögve fogadom a válaszát szavaimra. Mondjuk még mindig jogosnak tartom, persze... Nem tudta hová megyek, csak leléptem azon a címszón, hogy találkoznom kell valakivel. Valóban nem volt túl bölcs dolog részemről. De nagyon remélem, egyszer majd úgy tekintünk rá, mint egy rossz emlékre. Másik kérdésemre nem tud feleletet adni, így kissé csalódottan dőlök vissza combjának.
-Hát jó, ha nem, akkor tudatlanul halok meg.-tárom szét kezeimet és még vállaimat is megvonom kissé. A krokodil szinte lesből támad ránk nem kis riadalmat keltve ezzel bennem. A csónakunkat is megtépázza, így mikor elvonul még akkor is nehezen nyugszom meg. Egy szem mályva cukrot halászok ki a zacskóból és kínálom meg Belialt is, ám mivel tudom, hogy nem szívleli az édességeket, így ravasz módon a csókon keresztül érzékeltetem vele. Épp átfonnám nyaka körül karjaimat, mikor elhúzódik tőlem, ekkor hallom meg én is azt a zubogást. Ne!
-Sajnos hallom.-nyögök fel és kényszeredetten sóhajtok fel. Mikor Belial elkáromkodja magát már tudom mi fog következni. Előre behunyom a szemem és kitámasztom magam a lábammal és ahogy Kedvesem újfent közli, hogy kapaszkodjak, már rutinosan fordulok dereka felé, látni sem akarom mennyit fogunk esni.
-Összetörjük magunkat!-sikítok fel ahogy átbukunk a peremen és megindulunk lefelé a ladikkal. Az már a legkisebb gond, hogy a vízpára miatt szinte azonnal átáznak a ruháink. Nem tudom mennyit zuhanunk lefelé, de ahogy ismét vízszintesbe érünk akaratlanul nyögök fel a kellemetlen érzésre.
-Mondtam, hogy inkább sétálva kövessük a folyót!-emelem fel a fejem és a következő nagyobb hullám tova lök minket. A csónak belseje is tele van vízzel, az ölemből kicsúszott zacskó benne ázik.
-Ez csodálatos. Volt nincs édesség. Ne már!-sóhajtok nagyot, majd előre pillantok, hogy lássam mivel kell még szembe néznünk?!
-Ha rá tudlak venni, hogy cipelj megint a hátadon, akkor befejezzük a vadvízi evezést?-nevetek fel kínomban mikor meglátom a folyó közepén a nagy sziklákat és az ismételten gyorsuló vízhozamot. Lesérülünk az utolsó napon.... Milyen nyaralás ez? Kinyúlok a csónakból és a kezemet a vízbe merítem, remélve, hogy mint Nahanton, most is történik valami. Nagyon, nagyon erősen koncentrálok, hogy legalább a folyó sodrását csillapítsam, de szemmel láthatóan semmit nem érek el törekvésemmel, a sziklák pedig vészesen közelednek.
-Nem hoztam eü dobozt magammal a nyaralásra!-közlöm duzzogva és a fejemet ingatom.

Zene: It Must Have Been Love
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 09, 2020 11:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next


1050. reag

Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegor kíváncsian figyel, miközben kérdéseire választ adok. Szavaim kétségtelenül meglepik őt, főleg, amikor a sivatagot hozom fel.
-Dühös is voltam, igen. És valóban átfutott gondolatként, hogy elbocsátalak. - bólintok egyet, hiszen pontosan így történt. Nem látom okát tagadni. Ugyanakkor nyugtalanított a dolog és a mai napig nem jöttem rá, miért ment bele ebbe. A véleményem persze mit sem változott, és valószínűleg soha nem is fog. Nyugtalanság és düh, szerintem az egyik nem zárja ki a másikat.
"Mi is játszódott le benned?" tudakolja, de ezt ötletem sincs, hogy válaszolhatnám meg. Most azt várja, meséljem el milyen gondolatok kavarogtak akkor a fejembe?
-Nem hiszem, hogy erre érdemben tudnék neked mit felelni. - felelem és evezek néhányat a jobb oldalon.
-De igen, akár a Luciferes esetet is ide vehetjük. - teszem hozzá, ha már szóba hozta. Jól emlékszem arra a pillanatra, mikor a Főnök által küldetett dobozka tetejét felnyitottam és megláttam benne a véráztatta barna hajtincset. Rögtön tudtam, az nem lehet másé, mint Belphegoromé. Egészen különösen éreztem magam. Egy ideig zavartalanul haladunk a folyón, ám egyszer csak egy éhes krokodil állja utunkat. Abban kár reménykedni, hogy magától majd odább áll. Bizonyára már percek óta figyeli közeledtünket. Amikor kellő közelségbe érünk, megérzi a kínálkozó lehetőséget és egyszerűen ránk támad. A csónak oldalából egy nagyobb darabot szakít, és közben úgy meglendíti a ladikot, hogy majdnem fejre is állunk. Míg Belphegor karjával derekam köré csimpaszkodik, én igyekszem egyensúlyban tartani a járművünket, és közben az egyik evezőlapáttal sorozom a dögöt, arra ösztönözve, hogy takarodjon odébb. Egészen belelendülök a krokodilűzésbe, mert addig ütlegelem a lapáttal, míg az ketté nem megy rajta. A facsonkot egy pillanattal később az egyik szemgödrébe mélyesztem, ezzel véve rá, hogy felhagyjon zaklatásunkkal. Rövidesen minden újra csendes lesz. A nagy izgalomra a démonnő mályvacukorral kínál, egy darabot vételez is a szájába, de én nem fanyarodok rá, hogy ilyesmit egyek. Édes, ragadós ízét mégis megtapasztalom, mikor Belphegor egy apró csókra hajol a számra. Élvezném is, ha nem ütné meg a fülem, valami baljóslatú robaj.
-Te is hallod ezt? - kérdezem szájától egy leheletnyi távolságból. A zavaró hangot egyre erősebben hallani. Ahogy pillantásom a csónak mellett erősödő hullámokra siklik, ösztönösen kapom fejem magunk elé.
-Aztap*csa! - mordulok fel, mikor szembesülök azzal az apró ténnyel, hogy a folyó előttünk függőlegesen kanyarodik.
-Ez egy vízesés. Kapaszkodj erősen. - kérem újra, hogy fogódzkodjon meg rendesen. Talán jobban, mint az előbb. A lapáttal nem kísérletezek, behúzom a csónakba a lábunk mellé. Erősen megmarkolom magam is a ladik peremét, a következő másodpercben pedig már merőleges szögben fordulunk a hömpölygő vízhozam következő szakaszára. Több tíz métereket zuhanunk meg mire újra vízszintbe érünk. Megrágott járművünk csapódik be velünk együtt, csoda, hogy fel nem fordulunk közbe. Felzavarva a vízfelszínt méretes hullámat keltünk, el is árasztjuk vele csónakunk belsejét. De nincs időnk fellélegezni, mert erős hullám érkezik, ami tovább sodor minket a folyón lefelé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 08, 2020 9:30 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  NextBelial & Belphegor


N
em hiszek a füleimnek, mikor Kedvesem közli, hogy volt két olyan alkalom amikor nyugtalan volt miattam. Szinte rögtön megfogalmazódik bennem a kérdés, melyik esetekre gondol? Kíváncsi tekintettel pislogok rá és kérem a választ, hátha elárulja. Nem is kell várnom sokáig, szinte azonnal buknak ki ajkain a szavak. Rögtön az első helyen legnagyobb riválisom munkássága áll, még el is nyílik ajkam, hogy bekerült a mezőnybe, nem csupán az én képzeleteimben van benne. Csendesen hümmögök az információra, ám a második alkalom sokkal jobban meglep, mint szeretném, kerekre nyílt szemekkel, hitetlenkedve pillantok fel rá.
-De hát....-kezdek bele és nagyot nyelek, amikor a Beelzebubos eset volt, ott inkább mérgesnek tűnt, semmint aggódónak.
-Haragudtál rám. Azt mondtad megfordult a fejedben, hogy elbocsátasz inkább.-húzom el a számat, most akkor mi az igaz, vagy... hogy is van ez?
-Azt hittem a Luciferes eset lesz a második. Megleptél. De az még mindig érdekelne, hogy mi is játszódott le benned? Mert ezt a kérdést elkerülted.-jegyzem még meg csendesen, nem is értem, hogy miért nem esett bele az aggódásba a Lucós dolog. Csónakázásunk apró akadályba ütközve útvonal módosításon esik keresztül, így jobbra térünk le a fő ágról, elkényelmesedek és előkerül a palack bor is, bár csak pár korty erejéig élvezhetjük ki a fűszeres vörös italt, mert Belial előre tekintve furcsa dolgot vesz észre, így én is arra figyelek egy rövidebb időre, de el nem tudom dönteni, hogy mi lehet az a folyó közepén, percek múlva viszont megindul felénk a hüllő és Kedvesem az egyik lapáttal próbálja belátásra bírni, hogy minket jobb ha békén hagy. Mozdulatától kileng a csónak is, de olyannyira, hogy nem sokon múlik egy vízbe fordulás. Jobb híján derekát ölelem át és várom, hogy véget érjen ez az egész. Hogy mi mindig belekerülünk valami szar helyzetbe. Démonom annyira nem díjazza az ötletemet, hogy inkább a parton folytassuk az utunkat, a krokodil hirtelen eltűnik a víz mélyén ahogy széttörik rajta az evezőlapát, de nem marad sokáig távol, amint ismét felbukkan egy jókora darabot harap ki a csónakunkból. A váratlan megmozdulás miatt szorosabban fonom karjaimat Belial dereka köré, Ő pedig mozdul és egy határozott mozdulattal böki ki a hüllő szemét aki eztán valóban elkotródik.
-Nem is értem hogy kerül ide egy ilyen állat...-ingatom a fejem amint a férfi letérdel elém, hogy megnézze mennyire gáz a károkozás a kroki részéről.
-Örülnék, ha végre lecsorognánk innen!-veszek egy mély levegőt és az ölemben lévő zacskóba mélyed a kezem, hogy kihalásszak belőle egy mályvacukrot.
-Kérsz te is?-pillantok Belialra és bekapok egy puha cukrot gyorsan, majd közelebb hajolva ajkára tapadok egy cukor-édes csók erejéig.

Zene: It Must Have Been Love
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 07, 2020 6:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Egy elejtett megjegyzés és Belphegor szemeiben azonnal kíváncsiság éled. Megvallom, két alkalom volt, amikor nyugtalan voltam miatta. Persze rögtön kérdésekkel bombáz, tudni akarja a részleteket. Érdeklődő tekintetét figyelve egy mélyebbet sóhajtok. Végül is, miért is ne, ha ennyire tudni akarja.
-Nos, az egyik a Tundridás eset. Elég rossz bőrben voltál, mikor rád találtunk a pincében. - emlékszem vissza a pillanatra, mikor kínzástól elgyötört bizalmasomra rábukkantunk az erdő közepén, egy rozzant ház alagsorában. Épp csak pislákolt benne az élet. Tunrida elég rendesen elbánt vele. Ezután nem sokkal Belphegor vissza is lépett bizalmasi pozíciójából.
-A másik ilyen alkalom...az nem volt olyan régen. - hajtok néhányat magunkon az evezővel. - Az akkor volt, amikor félholtan hazaestél a sivatagból. - idézem fel benne is talán, ahogy sajgó testtel, sebzetten, szinte lopakodva vánszorog be a házunk ajtaján.
-Nem voltál valami szívderítő látvány. - teszem hozzá, miközben átemelem a lapátot az ellenkező oldalra és ott is húzok rajtunk néhányat. Bár azon az estén inkább tűntem haragosnak és mérhetetlenül csalódottnak, mint aggodalmasnak. Valószínűleg, ha aggódnék érte sem biztos, hogy látszana rajtam.
-A folyóra és magunkra. - bólintok kedvesem kérdésére szemlélődésem közben. Letérve a vízhozam egyenes szakaszáról megváltozik körülöttünk a táj, egész kellemesnek ítélem, még megmaradt palack borunk is előkerül a táskából. De nem élvezhetjük sokáig, néhány kortyot sikerül legurítanom a torkomon, mert valami feltűnik előttünk félig megbújva a víz alatt. Közeledve gyanakvóan méregetem, fatörzsnek látszik elsőre, de egyre inkább tűnik valami egészen másnak, ahogy fogy köztünk a távolság. Nem fa, mert egyértelműen pislog. Gyorsan egyértelművé válik, mit is látok valójában, de úgy tudtam, az efféle ragadozó nem őshonos a környéken. Egy példány valahogy mégis ide keveredett.
-Ez egy krokodil. - állapítom meg a plusz lapátot szorongatva, miközben a démonnőt fogódzkodásra sürgetem. "A francba! Nehogy bele ess nekem!" aggódva bújik hozzám, karjaival átfonja derekam és ahogy kértem, szorosan megkapaszkodik bennem. Én közben a dögöt kezdem ütlegelni. Már olyan közel van, hogy majdhogy beül mellénk harmadikként. Az állat hörgésszerű hanggal tátja óriásira száját és villantja meg éles fogait.
-Takarodj innét! - sújtok rá nagyokat, ami határozottan nincs ínyére. A csónak közben egyre jobban imbolyog, lábammal egyensúlyozok. Már csak egy beborulás hiányozna ide. Belphegor felveti, talán jobban járnánk ha nem a folyón, hanem annak mentén próbálnánk a szállásra jutni.
-Hát...nem is tudom... - húzom el a szám és újabb csapásokat mérek az állatra. Egyszer akkora erővel ütök, hogy az evező hangos reccsenéssel hasad ketté. Na b*szki! pillantok a kezembe maradt nyélcsonkra. A krokodil hatalmasat csap a farkával, mire durván kileng a ladik, nem sok hiányzik, hogy fejre álljunk vele. Belphegor ijedtében felsikolt. A vízi dög egy pillanatra eltűnik a hullámok között, feszült figyelemmel kémlelem, hol bukkan elő újra. Mert biztos vagyok benne, hogy még nem adta fel. Percek telnek el, mire meglepetésszerűen feltűnik a víz felszínén, száját megint méretesre tátja és kiharap egy nagyobb darabot a csónak oldalából. Aztarohadt! Képedek el másodpercre, de résen vagyok, ujjaim között szorongatott nyéldarabot lándzsaként használom és hegyével a jószág bal szemgödrébe döfök. Állatszerű hördüléssel merül el újra a folyóban és úgy tűnik, ezúttal nem tér vissza.
-Hát ez váratlan volt. - fújom ki magam, majd letérdelve kedvesem elé veszem szemügyre közelebbről járművünk oldalát. Szerencsére a dög nem tett benne nagy kárt, elsüllyedni nem fogunk.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 05, 2020 10:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  NextBelial & Belphegor


R
á csodálkozom a kérdésre, talán kicsit meg is sértődök rajta, de végül megválaszolom, pedig lehet, hogy nem is kellene bármit hozzá fűznöm, nekem mégis úgy hat, muszáj, hogy megemlítsem miattam aggódhatna kicsit! Szavai magától értetődnek, valóban legtöbbször vele vagyok, nem érhet baj amíg velem van.
-Tudom.-hangzik halkan válaszom, igazat kell adjak neki, ebben nincs hiba bármennyire is keresni akarom. Ígéretét azóta betartja, hogy végül úgy döntött alkalmaz maga mellett Bizalmasnak. Még mindig hihetetlen olykor, hogy immár hétezer éve eszem az idegeit. Aztán újra szóra nyitja ajkait és olyat mond ami ismét megdöbbent.
-Kétszer? Milyen apropón? Elmesélnéd őket nekem? Mi játszódott le akkor benned?-pillantok szemeibe kíváncsian. Újfent azon kapom magam, hogy nagyon szeretném megtudni a választ. Valóban nem nézem ki belőle, hogy Ő valaha is aggódna bármiért, az az én reszortom kettőnk közül. Belial vakon ugrik bele az őrültségekbe!
-Csónak nélkül? Vigyázz, mert szavadon foglak. Ez még a mi napunk!-emlékeztetem vigyorogva, még az is lehet, hogy ráveszem egy kis lubickolásra, vagy valami másra is akár. Majd még eldöntöm. A folyóparton összegyűlt állatok képe frusztrálttá teszik Viszályt amit ismét nem tudok hová tenni, igyekszem elhessegetni a képet a fejéből, olyan alternatívákat mondok amik reálisnak tűnhetnek.
-Azért az tény, hogy sok állat tud úszni, hiába a szárazföldre teremtették őket.-vonok vállat, de aztán még valamit elmond Kedvesem amire csak ráncolom homlokomat.
-Sosem hallottam még ezt a "mondást"... Pedig tudod, hogy otthon vagyok az emberek dolgaiban.-jegyzem meg tűnődve, valóban nem volt még ilyen, hogy ezzel találkoztam volna. Pár izgalmas percet követően egy nyugalmas részre érünk ismét, így Kedvesem úgy dönt előhalássza a boros palackot és mikor bólint kérdésemre, úgy előhúzom a poharakat és a zacskó mályva cukor sem hagyom a táskában henyélni, az édességtár az ölemben landol, majd a poharakat megfogva Belial felé nyújtom, hogy megtölthesse őket. Koccintunk, majd afelől érdeklődöm, hogy vajon mennyi idő míg leérünk így a hegyről.
-Ó! Szóval a folyóra vagyunk utalva. Végül is, valahol ez is jó dolog ha szereted a spontanaitást.-vonok vállat, lényegében amíg együtt vagyunk, addig nincs gáz. Azért Démonom megsaccolja, hogy talán így sem sokat leszünk a csónak fogságában, én is ebben reménykedek, kényelmesebb pózt veszek fel lábai közt és lehunyva szemeimet élvezem a korai napsütést, a nyugodt perceket Vele és előbukik egy apró gondolat amit szavakban is kifejezek.
-Ühüm, itt a csónakban. Veled!-pillantok arcára, de ekkorra már valamit megint kiszúr előttünk a folyóban, feljebb tornázom magam és én is előre pillantok. Mit talált ismét ez a démon?!
-Nem tudom, de remélem nem akadunk el benne.-figyelem továbbra is a sötét kiálló dolgot, de vissza helyezkedem a kényelmes combok közé és újabbat kortyolok poharam tartalmából. Egészen addig nem is foglalkozom vele, míg Belial el nem káromkodja magát.
-Mi a...-bennem reked a szó is, pedig aztán ritkán szokott, az a valami amit távolabbról láttunk, most kiderül, hogy egy krokodil... Mit keres ez erre? Kedvesem mozdul és az egyik lapátért nyúl, hogy azzal kezdje el ütlegelni a hüllőt amint a csókat széléhez ér.
-A francba! Nehogy bele ess nekem!-szisszenek fel ahogy ismét kapaszkodnom kéne, két karommal derekára kulcsolom és jobb híján izmos hasába fúrom a fejemet, csupán remélni merem, hogy az a dög nem kap bele a lapátba és ránt minket magával a vízbe. Kitámasztok a lábammal mindenesetre és ha úgy esne, akkor minden erőmmel húznám vissza Kedvesemet, hogy ne végezze a folyóban azzal a döggel.
-Lehet jobban járnánk egy sétával inkább a folyó mentén...-dünnyögöm felsőjébe szavaimat amiket egy sikoly követ, mert a krokodil egy erősebb farok csapással lódítja meg járművünk oldalát amitől igen csak kilengünk ismét.

Zene: It Must Have Been Love
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 04, 2020 9:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
"Belphegor, őszintén...az elmúlt hétezer év alatt hányszor láttál komolyan aggódni bármi miatt?" Látom csodálkozásra nyílt barna szemein, meglepem őt költőinek szánt kérdésemmel. Tudtomra hozza, értékelné, ha néha napján legalább miatta aggodalmaskodnék egy keveset.
-Többnyire velem vagy. Mellettem pedig biztonságban. Nem igazán látom okát, hogy nyugtalankodjak. - felelem. Tudja jól, hogy nem hagyom, hogy komoly baja essen, ha mellettem van. Mikor hétezer éve bizalmasomnak állt, ígéretet tettem neki és ahhoz tartom magam.
-De kapásból tudnék két alkalmat mondani, amikor nem voltam túl nyugodt miattad. - árulom el, mielőtt ténylegesen is azt gondolná, hogy sosem fordul elő miatta ért nyugtalan pillanat. Hétezer évből két alkalom, ebből is látszik nem aggódom túl magam.
A ladikos fürdőzést nem díjaznám, még elméletben sem, és akkor sem, ha bizalmasommal együtt szorulnánk az úszó jármű alá.
-Akkor inkább csónak nélkül fürödnék veled. - fűzöm hozza a gondolathoz. Figyelmem nem siklik el arca pirossága felett, egy halvány mosollyal észrevételezem azt.
Láthatóan idegesít a sok erdei dög, ami a partról mered ránk pislogás nélkül. Belphegor azt gondolja biztos ritka jelenség erre az ember, ezért ez a kitüntett figyelem, de én nem hiszem, hogy erről lenne szó. "Csak állatok, nem fognak nekünk rontani!" jegyzi meg kedvesem lábaimba kapaszkodva.
-Nem is feltételeztem effélét. Legtöbbje elég esetlen lenne itt a folyó közepén. - szemem sarkából a folyó szélét figyelem. Többsége szárazföldi jószág.
-Nem sok népi hiedelemre adok, hisz ismersz...de a tobzódó állatok nem biztatnak jó előjellel. - mondom ki végül talán az okot is, mi nyomaszt valójában. A gondolat végét viszont inkább magamban tartom, lehet mégsem lesz olyan sima utunk lefelé. Még percekkel ezután is, hogy egy hajózható szakaszra fordulunk, az előbbi jelenet jár a fejembe. De a nyomasztó gondolatok felett szépen lassan elsiklok. Esemény nélkül csordogálunk tovább, a víz csak visz minket előre. Néha meg-megmerítem a lapátot, hogy korrigáljam irányunkat. Aztán eszembe jut, ihatnánk néhány kortyot, így a táskámat előre véve kotrom ki a jóféle palackozott vöröset, amit a hegy tetején érintetlenül hagytunk. Belphegor kérdésére igenlően bólintok, így nem várat sokáig magára, hogy az üvegpoharak is előkerüljenek. Az ivóalkalmatosságok mellett a mályvacukros zacskó is előkerül. Azt az édes szájú mindenét! A két pohár gyorsan megtelik borral.
-Egészségedre. - finoman koccan össze az üveg oldala, majd nagyot kortyolok a vörös italból. "Szerinted mennyi idő, míg leérünk a partra?" érdeklődik kíváncsian pillantva felém.
-Ha egyenesen haladtunk volna tovább, talán egy másfél óra alatt...de így, fogalmam sincs merre visz a folyó és hány kanyar van előttünk. - vallom be töredelmesen. Lényegében vakon csónakozunk. Elhozhattam volna azt a térképet. Tűnődöm el a bódé oldalára kifüggesztett nagyobb papírlapra visszagondolva.
-De ha tippelnem kellene....egy másfél-két órát egész biztos elidőzünk így is. - teszem hozzá és boromból újabbat kortyolva nézem, ahogy Belphegor elkényelmesedik az ölembe és lehunyt szemmel élvezi a napsütést. Kedvesem úgy néz ki így is tökéletesen jól érzi magát, még az időt is megállítaná, hogy itt ragadjunk.
-Mármint itt a csónakban? - kérdezek vissza, amikor meglátok valamit feltűnni előttünk.
-Az meg mi? - hunyorítok a távolba, hogy kivegyem az alakját, de eléggé ellepi a víz, nem sok tűnik ki belőle. Elsőre egy úszó fatörzsnek gondolnám, de ahogy közeledünk úgy látszik inkább valami hüllőfélének, ami elég valószínűtlennek tűnik, hiszen azok a vízi dögök erre nem őshonosok. Akárhogy próbálom elhessegetni a gondolatot, hogy előttünk egy krokodil hesszel, annál valószínűbbnek tűnik mégis a dolog. Méterek választanak el minket tőle, itt már kétség sem férhet hozzá, hogy egy prédájára váró vízi ragadozóval van dolgunk.
-P*csába már! - mordulok fel, amikor nagy irammal megindul felénk. Megfogom az egyik elfekvőben lévő lapátot, kicsit arrébb helyezkedek és amikor a dög már a csónak szélénél jár, alaposan megcsapdosom vele.
-Kapaszkodj Belphegor! -  pillantok felé, mikor mozgásomtól kileng a csónak. Még az hiányzik, hogy a démonnő kizuhanjon itt a krokodilusos vízbe. Egyet látok, de akár több is lehet. Rohadt élet, ez hogy kerül egyáltalán ide?

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 04, 2020 3:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  NextBelial & Belphegor


D
émonom kérdésére hatalmas szemekkel felelek, ezt most valóban meginterjúvolta? Pont tőlem? Beszívom ajkaimat és homlokom közepére szaladnak szemöldökeim.
-Teljesen őszintén? Valóban díjaznám, ha legalább miattam aggódnál néha.-kötöm az orrára de hogy mondandóm élét elvessem, kedves mosolyra is futja tőlem a közlendőm végén. Mindig is érdekelt, hogy vajon akkor mi játszódott le benne, mikor Tunrida szedett vetett bandája elrabolt. Mert eljött értem, a karjaiban cipelt ki abból az átkozott pincéből, de sosem beszéltünk róla, hogy mit érzett, mikor megtudta a hírt, hogy út közben nyomom veszett. Vajon elmondaná nekem ha rákérdeznék? Jó lenne, de hát, démon és még pasiból is van... Egyértelmű, hogy jobb ha ki nem mondott kérdés marad bennem. Beesve a csónakba, szerintem mindketten ismét látjuk magunk előtt a múltbéli jelenetet, akkor is hasonló módon bénáztam, most pedig majdnem felborul a csónak is ahogy megérkezek. Kedvesem ügyes manőverezésének hála, hogy nem fordulunk kezdésnek a folyóba.
-Akkor képzeld el úgy, hogy ketten vagyunk a csónak alatt.-eresztek meg egy kedvesebb gondolatot miközben én el is képzelem a dolgot. Egyszerűen sok mindent ki lehetne hozni belőle, de szerintem ezt sejti Belial is, ha pedig nem, akkor elég csupán egy röpke pillantást vetnie pírba boruló pofimra. A csendes kis csónakázásunkat egy idő után a folyópartra telepedő állatok zavarják meg, amit Kedvesem valamiért egyáltalán nem vesz jó néven, bár nem értem a miértjét, így könnyedén érkezik a válaszom, hogy talán idefent nem jár olyan sűrűn ember.
-Mi az elméleted, ha már az enyém nem fekszik? Csak állatok, nem fognak nekünk rontani!-pillantok fel rá, valamiért nem nagyon értem ezt a frusztrációt a részéről. Végül egy nagyobb sziklát gyors manőverrel kerül ki a démon én pedig lábába kapaszkodva igyekszem megőrizni hidegvérem mielőtt felsikítanék a hirtelen irány váltásra. Mintha Kedvesem kissé el lenne varázsolva. Kérdése jól esik, de szerencsére combjai közt egész jó kis helyem van. Így bajom nem esett a hirtelen malőrt követően sem.
-Bízom benned! Nem a te hibád volt.-felelek ígéretére, majd figyelem ahogy eltorlaszolva áll előttünk a folyó, így a jobb oldalra kanyargó kis folyamra térünk át. Pár csendesebb perc után Belial leveszi hátáról a táskát, majd elém helyez és benne kezd el kutatni, hogy előhúzza a boros palackot.
-Kivegyem a poharakat?-ajánlom fel segítségemet s ha a válasz igen, úgy bele túrok a tatyóba és csak hamar előkerülnek a poharaink is. De nem csak azt húzom elő, hanem a zacskó mályvacukrot is. Elvigyorodva mutatom fel mindkét kezem, majd ölembe teszem a zacskót és a két poharat kezeimbe fogom egyesével, hogy Kedvesem megtölthesse őket a vörös nedűvel.
-Egészségünkre.-nyújtom felé az egyik poharat, ha elveszi, úgy sajátomat koccintásra billentem.
-Szerinted mennyi idő, míg leérünk a partra?-kérdezek rá csendesen miután belekortyolok az italba, fejemet a combjának döntöm és lehunyva szemeimet élvezem a napsütést.
-Állítsuk meg az időt és ragadjunk ebben a pillanatban!-sóhajtok fel miközben szemeim kinyílnak és ábrándozva pislogok Lordomra.

Zene: It Must Have Been Love
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 03, 2020 8:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nők és a vészmadárkodás. Kedvesem túl sokat aggodalmaskodik, én pedig túl keveset. Lényegében....mondjuk ki, ez a drága nő helyettem is nyugtalankodik.
-Belphegor, őszintén...az elmúlt hétezer év alatt hányszor láttál komolyan aggódni bármi miatt? - teszem fel költőien a kérdést. Nyilvánvalóan elég kevésszer, talán az egyik keze is elég lehet, hogy összeszámolja az összes ilyen alkalmat. Ladikba szállása kétségtelenül rendhagyó, jót is nevetek rajta, ahogy szinte hajszál pontosan ugyanaz a jelenet játszódik le a szemeim előtt, mint harminc éve. Aztán egy apró megjegyzés érkezik bizalmasom felől, kuncogva adva hangot értetlenségének.
-Nincs bajom a tisztálkodással, de a felfrissülést nem egy méretes csónakkal a nyakamban képzelem. - mosolygom meg a gondolatot. Nem túl komfortos. A folyó partján váratlanul állatsereg gyűlik, hogy minket kísérjenek figyelemmel, ahogy a vízhozam elágazásához érünk. Még a hideg is átfut a hátamon, miattuk rossz érzés környékez. Belphegor szerint a frusztráló figyelem annak köszönhető, hogy ritkán láthatnak errefelé "embert". Talán igazat is adnék, ha nem egy halom erdei dög meresztené ránk a gülü szemeiket. Még ha csak néhány feje tekeredne erre, de egy állatkert les ránk a folyószélről.
-Értem én, de kissé abszurd, hogy az utolsó hangya is minket figyel. Nem hiszem, hogy ez normális... - pillantok vissza a parton sorakozó állattömegre. Mi a fene van ezekkel a dögökkel? Tűnődöm, mikor váratlan akadály gördül elénk. Reflexszerűen merítem a lapátot a hullámok közé és kormányzom arrébb hömpölygő kis csónakunkat. Belphegor a lábaim között ül, erősen lábszáramba kapaszkodik. Néhány izgalommal teli pillanat után újra biztonságos vizeken evezünk.
-Hát ez nem sokon múlt. - fújom ki a levegőt kissé megkönnyebbülve. Kedvesem keze finoman végigsimít az arcomon és közben biztosit, hogy nem esett baja. Mégis, hogy az életbe nem láttam ekkor sziklát? Nem térek napirendre a kérdés felett és még percekkel azután, hogy kikerültük a kitüremkedő szikladarabot rá-rápillantok a szemem sarkából. Hihetetlen.
-Jobban figyelek, ígérem. - hajtok még néhányat magunkon a lapáttal, miközben finoman a folyó jobb irányba folyó ágára sodródunk át. Nem tudom megmagyarázni, de a bámuló vadak gondolatától nehezen szabadulok, pedig letérve az oldalágra már nem látni őket. Fogalmam sincs, miért feszélyez a dolog. A rossz érzés lassan alább hagy, ahogy nyugodtan csordogálunk tovább és közben nem történik semmi. Se egy előbukkanó szikla, se egy gátat szabó fatörzs és állathangokat is csak a minket két oldalról közre fogó erdő mélyéről hallani, leginkább madáréneket. A táj egyre vadregényesebb, ennek is megvan a maga bája. Mivel ilyen nyugodt környezetbe értünk lekapom a táskát a hátamról, majd kedvesem elé helyezve azt, előhúzom belőle a másik boros palackot. Azt hiszem itt az idő egy kis frissítőhöz.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 03, 2020 4:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  NextBelial & Belphegor


H
itetlenül rázom a fejemet, ennyire nem veheti fél vállról a dolgokat. Ez egy rohadt folyó, ki tudja milyen lejtéssel, itt oké, hogy még szinte alig mozog a víz, de mi lesz akkor ha...
-Mármint azt akartad mondani, hogy te nem aggódsz. Az én repertoáromba ez már egészségesnek számít!-tárom szét karjaimat, jelezve, hogy nem igazán vagyunk egy véleményen. Nem is akaródzik beszállnom mellé, hiába tudom, hogy nem érne vész mellette, mégis kételyekkel tekintek a piros csónakra. Végül második kérlelésre mégis a csónakban landolok, lábam beakad a perembe és megismétlődik a Belphi-féle mozdulat sor, arccal előre zuhanok Belial mellkasának, a csónak vészes imbolygásán Kedvesem csillapít, így nem sokkal később már el is löki a ladikot a parttól.
-Az útra majd csak a leérkezésünk után merészeld azt mondani, hogy nem veszélyes!-emelem ujjam az orra elé vigyorogva. Nevetése jól esik sötét szívemnek.
-Egyedi és utánozhatatlan! Fogadok, nincs még egy ilyen két ballábas démon a régiódban.-csillogó szemekkel nézek rá, a kezdeti kis probléma ellenére is kellemesen csevegünk.
-Nem értelek, a reggeli mosakodás nem árt meg.-nevetek fel és óvatosan megfordulva lábai között, hogy lássam az utat, vállaimmal combjának dőlök. Kedvesem szavaira magam is felkapom a fejem és az állatokkal körülvett folyópart látványa tárul elém. Na fene!
-Szerintem nem sűrűn mászkál itt fent ember.-jegyzem meg csendesen ahogy azt számolom hány faj mereszti ránk a szemét. Választ ugyan már nem kapok, ám Viszály nagy hangjára az állatok szétrebbennek, én pedig jobb híján lába köré kulcsolom karjaimat. Apró manőver csupán, hogy kikerüljünk egy nagyobbacska sziklát. Össze fogjuk törni magunkat!
-Nincs semmi bajom, köszönöm.-pillantok fel rá amint felelek kérdésére, még egyik kezem arcához is érintem egy röpke pillanatra, ám amit arca tükröz, arra én is előre kapok a fejemet. Hatalmas akadály állja utunkat, így Kedvesem jobbra kormányozza a csónakot.
-Nincs kedvem a hajmeresztő manőverekhez!-húzom fel térdeimet és még jobban bevackolom magam Belial lábai közé.

Zene: It Must Have Been Love
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 03, 2020 2:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Épp csak felvázolom a tervet, egy pillanattal később már a fabódé előtt állunk leendő járművünkkel szemezve. Míg kedvesem egy szál bagóval időzik, addig vízre teszem a ladikot, ellenőrzöm állapotát és stabilitását. Pár slukkal később, Belphegor bizonytalan léptekkel veszi az irányt a tópart felé. Már ott van a szám szélén a kérdés: Csak nem beijedtél? Mert határozottan azt a benyomást kelti, mint aki hezitál és mégis inkább valami másik, biztonságosabb utat választana. Végül nem mondom ki, amit gondolok és bizalmasom is ráveszi magát, hogy beüljön mellém.
-Tudom hát... - bólintok - ...elég nyugodtnak tűnik a folyó. Nem hiszem, hogy aggódnunk kéne. - figyelmem a hullámokra terelem. Határozottan nem tűnnek vészesnek és a terep lejtése is elfogadható. Legalábbis ezen a hosszanti szakasz könnyű és zavartalan utat ígér, aztán hogy a többi milyen lesz, nem látok a kanyaron túlra, az majd menet közben elválik.
-Na gyere, pattanj be és induljunk. - kérem újra, csatlakozzon hozzám és vágjunk bele. A démonnő emeli a lábát és a következő másodpercben óhatatlanul is szélesre nyúlik a vigyor a képemen, amikor kedvesem lába beakad a perembe és szabályosan bebukik a csónakba hasonló mozdulattal, mint annak idején Nahanton is tette. Úgy néz ki a történelem ismétli önmagát. A mellkasomon landol és a mutatványtól jobbra-balra imbolyog alattunk a ladik. Muszáj vagyok testsúlyommal egyensúlyozni, hogy ne forduljunk fejre.
-És még az utat találod veszélyesnek... - nevetem el magam én is, majd egy határozott mozdulattal adom meg a kezdő lökést, mire szépen lassan eltávolodunk a mólószéltől. Gond nélkül vágunk neki az útnak, a kis beszállási malőrt leszámítva, ami akár egy azonnali vízbe borulást is okozhatott volna.
-Igazán egyedire sikerült...- ismerem el csónakba lépési technikáját, miközben azt a vízgömböt figyelem, amit mágiájával emelt ki a vízből.
-Akkor lettem volna, ha hagyom hogy gyors fürdőt vegyünk a csónakkal együtt. - válaszolom pimaszul, majd feltűnik, hogy a part szélre gyűlnek az állatok.
-Hm...ez fura. - jegyzem meg tekintetemet rájuk szegezve. Madarak, erdei rágcsálók és emlősök, mintha mindannyian egyöntetűen bennünket figyelnének.
-...és kissé bizarr. - teszem hozzá, amikor néhány szarvas is kifigyel a bokrok közül. Fogalmam sincs mit bámulnak így. Aztán magunk elé pillantok és hirtelen merítem meg az evezőlapátot elrántva kicsit a járművünket, mikor észreveszek egy méretes sziklát előttünk.
-Kapaszkodj! - kiáltok fel és a hirtelen irányt váltok.
-Ne haragudj, nem figyeltem. Nem ütötted meg magad? - érdeklődöm újabbakat evezve, majd fura akadály tornyosul elénk.
-Mi a szar? - nézek magam elé értetlenül. A folyószakasz, amit a térképen kinéztem métereken át faágakkal és törmelékekkel teli. Még egy méretes fa is keresztbe fekszik a vízen előttünk. Talán egy vihar okozta, talán valami más, a lényeg, hogy arra nem mehetünk tovább, így kénytelenek vagyunk a jobbra kanyarodni, a folyó hajózható részén.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 02, 2020 7:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  NextBelial & Belphegor


F
őnököm ismét olyan tervvel áll elő, ami valahol egyáltalán nincs ínyemre de miatta simán bevállalok egy újabb csónakázást, feltéve, ha vigyáz rám -megint-! Főleg miután megtudom, a brilliáns ötlete egyáltalán nem vicc. Komolyan gondolja, hogy ismét egy ladikba szálljunk. Én pedig követem, bármi áron, maximum nem nézem az utat. Mire elérjük a kis faházat vagy mi a szöszt, addig elrágom az almámat is és ott már kicsit jobban érzem magam, hogy ettem valamit.
-Ne aggódjak? Ez olyan sokszor hallottam már tőled Belial.-nevetem el magam, mindketten tudjuk, hogy ha én egyszer elkezdem, akkor kiaggódom a jövő hetet is a naptárból. Én egy ilyen démon vagyok. Persze azzal is tisztában van Kedvesem, hogy a bizalmam felé töretlen, pusztán szeretek vészmadárkodni, de azt viszont profi módon űzöm. Csendesen figyelem ahogy Belial kirángatja a piros csónakot a tárolóból, mellé pedig három evezőt is leakaszt. Nem tudom, hogy nevessek-e vagy inkább sírjak, emlékszem Nahantra, mikor elkérte a lapátot tőlem és már csak azt hallottam, hogy Hopsz. Meg tudom, hogy merre is található a folyó amin lefelé kellene majd haladnunk, elpillantok a mutatott irányba és egy cigit kuncsorgok mielőtt újfent belevágunk vakon a dolgokba. Tenyerem közepén szokásunkhoz híven egy szál koporsószög díszeleg, ahogy annak lenni kell. Gyorsan rá is gyújtok, majd ahogy Viszály felkapja a csónakot és elindul az ösvényen, úgy lassú tempóban kezdem követni. Minél közelebb érünk a vízhez annál jobban elhagy a bátorságom. Fél szemmel figyelem ahogy Belial kipróbálja a járművünket, közben menekülőutat keresek, hátha van egy jobb, kevésbé veszélyes út.
-Ugye tudod, hogy ez nem egy könnyed séta lesz. A hegy tetején vagyunk!-jegyzem meg tétován mélyet szívva a cigiből. Sajnos hamarabb a végéhez érek, mint szeretném. Kelletlenül nyomom el a csikket és ahogy Kedvesem kéri közelebb merészkedek, nem fűlik a fogam ahhoz, hogy beszálljak ismét, tudom jól, hogy majdnem mi lett a vége a szánkózós hadműveletnek.
-Még mindig nem érzem tökéletesnek a tervet. Ki tudja milyen vadvízi túra lesz ebből...-motyogom ahogy összefonom karjaimat a mellkasom előtt. Végül mély levegőt véve lépek be a csónakba Belial mellé, csakhogy amint átemelem a másik lábam is a peremen, úgy akad be szandálom orra a fába és közel hasonló módon érkezem meg, mint a szigeten amikor szánkózni hívott Viszály. Mellkasának ütődve, orral előre sikerül a ladikba bukni és kis híja, hogy meg ne boruljon az egész csónak.
-Francba!-bukik ki belőlem vigyorogva.
-Elkezdjük összeszámolni, hányszor esek beléd?-pillantok fel rá, majd lassan eltolom magam tőle és felmérem a terepet. Ha ezt is túl éljük, minimum egy... Valamit ki fogok találni, hogy mivel jön nekem. Kedvesem ellöki a csónakot a mólótól, majd hagyja egészen középre siklani a csónakunkat. A táj békés, érintetlen idefent, elcsodálkozom azon, hogy mennyire megnyugtat. Lordom könnyedén veszi az akadályokat, így úgy tűnik nem kell félnem semmtől.
-Szóval nem tetszett a beszállásom akkor?-kérdezek rá kacagva, sunyin villan a szemem és már emelem is karomat, hogy mágiámmal kis vízgömböt húzzak ki a folyóból és Belial felé hajíthassam.
-Gonosz vagy!-vágok duzzogós pofit, bár sokáig nem tudom tartani a mimikát, egyébként sem haragszom rá, de jó kicsit szekálni.

Zene: Akarlak Téged
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 02, 2020 12:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Gyanakvóan nézz rám, mikor a csónakot említem, közben a piros gyümölcsöt rágcsálja, amint az említett fatákolmány felé tartunk. Valószínűleg előtte is felderengett az a nahanti emlék, mikor a hófedte hegyoldalon - hol a fagyott ösvényen, hol a ritkásabb ligetesen keresztül, buckákon át, szakadék felett suhantunk le az oromtól a hegylábig. Még most is látom magam előtt, ahogy rémült tekintettel kapaszkodik belém.
-Dehogynem. - igazolom őrült tervem valódiságát. Most nem viccelek. Reményeim szerint ezúttal nem lesz olyan rázós utunk, mint a szigeten, hiszen most a ladikot rendeltetésszerűen használnánk és egy közeli folyó vízén csorognánk le benne. Őt figyelve nehezen tudom eldönteni, hogy kedvére való-e a kaland, vagy ódzkodna tőle, mindenesetre bátran megyek bele egy ígéretbe: nem törjük nyakunk. Miért is törnénk? Nahanton sem volt gond, egy karcolás nélkül végigmentünk a rázós lejtőn.
-Ne aggódj, jó lesz. - nyugtatom, miközben már félig előbányáztam a járművet a fabódéból. Három evezőt emelek le mellé és a csónakbelsőbe teszem - tanulva a hegyen történtekből, nem árt ha van egy pótlapát is a közelben. A sufni oldalán felfedezek egy kopott térképet, ami egyértelműen a szigetet ábrázolja. Közelebb lévő jobban szemügyre veszem és memorizálom a víz útját, kanyarodásait jobb és balra, elágazásait.
-Persze, nagyjából öt perc séta lefelé, abba az irányba. - mutatok is a tőlünk balra lévő ösvény felé. Nem kerüli el a figyelmemet, hogy Belphegor újra bagókérően nyúl felém. Felsőm belső zsebébe nyúlok és előveszek a dobozból egy szálat, ami tenyere közepén landol. Míg rágyújt, addig felkapom a csónakot és elindulok a csapáson át a folyó széle felé, ahol vízre tehetem. Míg kedvesem füstölög, addig beszállok a csónakba és felmérem stabilitását a folyón is. Gyorsan megállapítom, nincs rajta sérülés, a víz nem folyik be és egész jól kiegyenlít, így aligha borulhatunk fel út közben. Egész jó esélyeink vannak egyben, szárazan leérni.
-Gyere, szállj be te is.  - intek bizalmasom felé. Ha elszívta a cigarettáját és csatlakozik hozzám, megvárom, hogy rendesen befészkelje magát, majd lapátot ragadva a kezembe eltolom magunkat a móló szélétől. Lassan sodródunk a vízfolyam közepére, ahol kicsit erősebbé válik az áramlás, így egy viszonylag jó tempóban vághatunk bele a csónakázásba. Hosszú percekig békésen haladunk, jobbára hagyom, hogy a hullámok maguktól lökjenek minket előre, csak néha-néha merítem meg a lapátot, korrigálva kicsit a menet irányt. Olykor néhány kisebb szikla tűnik ki előttünk, de könnyedén kerüljük ki őket. Közben még van időnk élvezni is a mesésnek mondható tájat.
-Barátságosabb indulás, mint Nahanton. - jegyzem meg egy sunyi vigyorral.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2