Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 3 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 05, 2020 10:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


R
á csodálkozom a kérdésre, talán kicsit meg is sértődök rajta, de végül megválaszolom, pedig lehet, hogy nem is kellene bármit hozzá fűznöm, nekem mégis úgy hat, muszáj, hogy megemlítsem miattam aggódhatna kicsit! Szavai magától értetődnek, valóban legtöbbször vele vagyok, nem érhet baj amíg velem van.
-Tudom.-hangzik halkan válaszom, igazat kell adjak neki, ebben nincs hiba bármennyire is keresni akarom. Ígéretét azóta betartja, hogy végül úgy döntött alkalmaz maga mellett Bizalmasnak. Még mindig hihetetlen olykor, hogy immár hétezer éve eszem az idegeit. Aztán újra szóra nyitja ajkait és olyat mond ami ismét megdöbbent.
-Kétszer? Milyen apropón? Elmesélnéd őket nekem? Mi játszódott le akkor benned?-pillantok szemeibe kíváncsian. Újfent azon kapom magam, hogy nagyon szeretném megtudni a választ. Valóban nem nézem ki belőle, hogy Ő valaha is aggódna bármiért, az az én reszortom kettőnk közül. Belial vakon ugrik bele az őrültségekbe!
-Csónak nélkül? Vigyázz, mert szavadon foglak. Ez még a mi napunk!-emlékeztetem vigyorogva, még az is lehet, hogy ráveszem egy kis lubickolásra, vagy valami másra is akár. Majd még eldöntöm. A folyóparton összegyűlt állatok képe frusztrálttá teszik Viszályt amit ismét nem tudok hová tenni, igyekszem elhessegetni a képet a fejéből, olyan alternatívákat mondok amik reálisnak tűnhetnek.
-Azért az tény, hogy sok állat tud úszni, hiába a szárazföldre teremtették őket.-vonok vállat, de aztán még valamit elmond Kedvesem amire csak ráncolom homlokomat.
-Sosem hallottam még ezt a "mondást"... Pedig tudod, hogy otthon vagyok az emberek dolgaiban.-jegyzem meg tűnődve, valóban nem volt még ilyen, hogy ezzel találkoztam volna. Pár izgalmas percet követően egy nyugalmas részre érünk ismét, így Kedvesem úgy dönt előhalássza a boros palackot és mikor bólint kérdésemre, úgy előhúzom a poharakat és a zacskó mályva cukor sem hagyom a táskában henyélni, az édességtár az ölemben landol, majd a poharakat megfogva Belial felé nyújtom, hogy megtölthesse őket. Koccintunk, majd afelől érdeklődöm, hogy vajon mennyi idő míg leérünk így a hegyről.
-Ó! Szóval a folyóra vagyunk utalva. Végül is, valahol ez is jó dolog ha szereted a spontanaitást.-vonok vállat, lényegében amíg együtt vagyunk, addig nincs gáz. Azért Démonom megsaccolja, hogy talán így sem sokat leszünk a csónak fogságában, én is ebben reménykedek, kényelmesebb pózt veszek fel lábai közt és lehunyva szemeimet élvezem a korai napsütést, a nyugodt perceket Vele és előbukik egy apró gondolat amit szavakban is kifejezek.
-Ühüm, itt a csónakban. Veled!-pillantok arcára, de ekkorra már valamit megint kiszúr előttünk a folyóban, feljebb tornázom magam és én is előre pillantok. Mit talált ismét ez a démon?!
-Nem tudom, de remélem nem akadunk el benne.-figyelem továbbra is a sötét kiálló dolgot, de vissza helyezkedem a kényelmes combok közé és újabbat kortyolok poharam tartalmából. Egészen addig nem is foglalkozom vele, míg Belial el nem káromkodja magát.
-Mi a...-bennem reked a szó is, pedig aztán ritkán szokott, az a valami amit távolabbról láttunk, most kiderül, hogy egy krokodil... Mit keres ez erre? Kedvesem mozdul és az egyik lapátért nyúl, hogy azzal kezdje el ütlegelni a hüllőt amint a csókat széléhez ér.
-A francba! Nehogy bele ess nekem!-szisszenek fel ahogy ismét kapaszkodnom kéne, két karommal derekára kulcsolom és jobb híján izmos hasába fúrom a fejemet, csupán remélni merem, hogy az a dög nem kap bele a lapátba és ránt minket magával a vízbe. Kitámasztok a lábammal mindenesetre és ha úgy esne, akkor minden erőmmel húznám vissza Kedvesemet, hogy ne végezze a folyóban azzal a döggel.
-Lehet jobban járnánk egy sétával inkább a folyó mentén...-dünnyögöm felsőjébe szavaimat amiket egy sikoly követ, mert a krokodil egy erősebb farok csapással lódítja meg járművünk oldalát amitől igen csak kilengünk ismét.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 04, 2020 9:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
"Belphegor, őszintén...az elmúlt hétezer év alatt hányszor láttál komolyan aggódni bármi miatt?" Látom csodálkozásra nyílt barna szemein, meglepem őt költőinek szánt kérdésemmel. Tudtomra hozza, értékelné, ha néha napján legalább miatta aggodalmaskodnék egy keveset.
-Többnyire velem vagy. Mellettem pedig biztonságban. Nem igazán látom okát, hogy nyugtalankodjak. - felelem. Tudja jól, hogy nem hagyom, hogy komoly baja essen, ha mellettem van. Mikor hétezer éve bizalmasomnak állt, ígéretet tettem neki és ahhoz tartom magam.
-De kapásból tudnék két alkalmat mondani, amikor nem voltam túl nyugodt miattad. - árulom el, mielőtt ténylegesen is azt gondolná, hogy sosem fordul elő miatta ért nyugtalan pillanat. Hétezer évből két alkalom, ebből is látszik nem aggódom túl magam.
A ladikos fürdőzést nem díjaznám, még elméletben sem, és akkor sem, ha bizalmasommal együtt szorulnánk az úszó jármű alá.
-Akkor inkább csónak nélkül fürödnék veled. - fűzöm hozza a gondolathoz. Figyelmem nem siklik el arca pirossága felett, egy halvány mosollyal észrevételezem azt.
Láthatóan idegesít a sok erdei dög, ami a partról mered ránk pislogás nélkül. Belphegor azt gondolja biztos ritka jelenség erre az ember, ezért ez a kitüntett figyelem, de én nem hiszem, hogy erről lenne szó. "Csak állatok, nem fognak nekünk rontani!" jegyzi meg kedvesem lábaimba kapaszkodva.
-Nem is feltételeztem effélét. Legtöbbje elég esetlen lenne itt a folyó közepén. - szemem sarkából a folyó szélét figyelem. Többsége szárazföldi jószág.
-Nem sok népi hiedelemre adok, hisz ismersz...de a tobzódó állatok nem biztatnak jó előjellel. - mondom ki végül talán az okot is, mi nyomaszt valójában. A gondolat végét viszont inkább magamban tartom, lehet mégsem lesz olyan sima utunk lefelé. Még percekkel ezután is, hogy egy hajózható szakaszra fordulunk, az előbbi jelenet jár a fejembe. De a nyomasztó gondolatok felett szépen lassan elsiklok. Esemény nélkül csordogálunk tovább, a víz csak visz minket előre. Néha meg-megmerítem a lapátot, hogy korrigáljam irányunkat. Aztán eszembe jut, ihatnánk néhány kortyot, így a táskámat előre véve kotrom ki a jóféle palackozott vöröset, amit a hegy tetején érintetlenül hagytunk. Belphegor kérdésére igenlően bólintok, így nem várat sokáig magára, hogy az üvegpoharak is előkerüljenek. Az ivóalkalmatosságok mellett a mályvacukros zacskó is előkerül. Azt az édes szájú mindenét! A két pohár gyorsan megtelik borral.
-Egészségedre. - finoman koccan össze az üveg oldala, majd nagyot kortyolok a vörös italból. "Szerinted mennyi idő, míg leérünk a partra?" érdeklődik kíváncsian pillantva felém.
-Ha egyenesen haladtunk volna tovább, talán egy másfél óra alatt...de így, fogalmam sincs merre visz a folyó és hány kanyar van előttünk. - vallom be töredelmesen. Lényegében vakon csónakozunk. Elhozhattam volna azt a térképet. Tűnődöm el a bódé oldalára kifüggesztett nagyobb papírlapra visszagondolva.
-De ha tippelnem kellene....egy másfél-két órát egész biztos elidőzünk így is. - teszem hozzá és boromból újabbat kortyolva nézem, ahogy Belphegor elkényelmesedik az ölembe és lehunyt szemmel élvezi a napsütést. Kedvesem úgy néz ki így is tökéletesen jól érzi magát, még az időt is megállítaná, hogy itt ragadjunk.
-Mármint itt a csónakban? - kérdezek vissza, amikor meglátok valamit feltűnni előttünk.
-Az meg mi? - hunyorítok a távolba, hogy kivegyem az alakját, de eléggé ellepi a víz, nem sok tűnik ki belőle. Elsőre egy úszó fatörzsnek gondolnám, de ahogy közeledünk úgy látszik inkább valami hüllőfélének, ami elég valószínűtlennek tűnik, hiszen azok a vízi dögök erre nem őshonosok. Akárhogy próbálom elhessegetni a gondolatot, hogy előttünk egy krokodil hesszel, annál valószínűbbnek tűnik mégis a dolog. Méterek választanak el minket tőle, itt már kétség sem férhet hozzá, hogy egy prédájára váró vízi ragadozóval van dolgunk.
-P*csába már! - mordulok fel, amikor nagy irammal megindul felénk. Megfogom az egyik elfekvőben lévő lapátot, kicsit arrébb helyezkedek és amikor a dög már a csónak szélénél jár, alaposan megcsapdosom vele.
-Kapaszkodj Belphegor! -  pillantok felé, mikor mozgásomtól kileng a csónak. Még az hiányzik, hogy a démonnő kizuhanjon itt a krokodilusos vízbe. Egyet látok, de akár több is lehet. Rohadt élet, ez hogy kerül egyáltalán ide?

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 3 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 04, 2020 3:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


D
émonom kérdésére hatalmas szemekkel felelek, ezt most valóban meginterjúvolta? Pont tőlem? Beszívom ajkaimat és homlokom közepére szaladnak szemöldökeim.
-Teljesen őszintén? Valóban díjaznám, ha legalább miattam aggódnál néha.-kötöm az orrára de hogy mondandóm élét elvessem, kedves mosolyra is futja tőlem a közlendőm végén. Mindig is érdekelt, hogy vajon akkor mi játszódott le benne, mikor Tunrida szedett vetett bandája elrabolt. Mert eljött értem, a karjaiban cipelt ki abból az átkozott pincéből, de sosem beszéltünk róla, hogy mit érzett, mikor megtudta a hírt, hogy út közben nyomom veszett. Vajon elmondaná nekem ha rákérdeznék? Jó lenne, de hát, démon és még pasiból is van... Egyértelmű, hogy jobb ha ki nem mondott kérdés marad bennem. Beesve a csónakba, szerintem mindketten ismét látjuk magunk előtt a múltbéli jelenetet, akkor is hasonló módon bénáztam, most pedig majdnem felborul a csónak is ahogy megérkezek. Kedvesem ügyes manőverezésének hála, hogy nem fordulunk kezdésnek a folyóba.
-Akkor képzeld el úgy, hogy ketten vagyunk a csónak alatt.-eresztek meg egy kedvesebb gondolatot miközben én el is képzelem a dolgot. Egyszerűen sok mindent ki lehetne hozni belőle, de szerintem ezt sejti Belial is, ha pedig nem, akkor elég csupán egy röpke pillantást vetnie pírba boruló pofimra. A csendes kis csónakázásunkat egy idő után a folyópartra telepedő állatok zavarják meg, amit Kedvesem valamiért egyáltalán nem vesz jó néven, bár nem értem a miértjét, így könnyedén érkezik a válaszom, hogy talán idefent nem jár olyan sűrűn ember.
-Mi az elméleted, ha már az enyém nem fekszik? Csak állatok, nem fognak nekünk rontani!-pillantok fel rá, valamiért nem nagyon értem ezt a frusztrációt a részéről. Végül egy nagyobb sziklát gyors manőverrel kerül ki a démon én pedig lábába kapaszkodva igyekszem megőrizni hidegvérem mielőtt felsikítanék a hirtelen irány váltásra. Mintha Kedvesem kissé el lenne varázsolva. Kérdése jól esik, de szerencsére combjai közt egész jó kis helyem van. Így bajom nem esett a hirtelen malőrt követően sem.
-Bízom benned! Nem a te hibád volt.-felelek ígéretére, majd figyelem ahogy eltorlaszolva áll előttünk a folyó, így a jobb oldalra kanyargó kis folyamra térünk át. Pár csendesebb perc után Belial leveszi hátáról a táskát, majd elém helyez és benne kezd el kutatni, hogy előhúzza a boros palackot.
-Kivegyem a poharakat?-ajánlom fel segítségemet s ha a válasz igen, úgy bele túrok a tatyóba és csak hamar előkerülnek a poharaink is. De nem csak azt húzom elő, hanem a zacskó mályvacukrot is. Elvigyorodva mutatom fel mindkét kezem, majd ölembe teszem a zacskót és a két poharat kezeimbe fogom egyesével, hogy Kedvesem megtölthesse őket a vörös nedűvel.
-Egészségünkre.-nyújtom felé az egyik poharat, ha elveszi, úgy sajátomat koccintásra billentem.
-Szerinted mennyi idő, míg leérünk a partra?-kérdezek rá csendesen miután belekortyolok az italba, fejemet a combjának döntöm és lehunyva szemeimet élvezem a napsütést.
-Állítsuk meg az időt és ragadjunk ebben a pillanatban!-sóhajtok fel miközben szemeim kinyílnak és ábrándozva pislogok Lordomra.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 03, 2020 8:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nők és a vészmadárkodás. Kedvesem túl sokat aggodalmaskodik, én pedig túl keveset. Lényegében....mondjuk ki, ez a drága nő helyettem is nyugtalankodik.
-Belphegor, őszintén...az elmúlt hétezer év alatt hányszor láttál komolyan aggódni bármi miatt? - teszem fel költőien a kérdést. Nyilvánvalóan elég kevésszer, talán az egyik keze is elég lehet, hogy összeszámolja az összes ilyen alkalmat. Ladikba szállása kétségtelenül rendhagyó, jót is nevetek rajta, ahogy szinte hajszál pontosan ugyanaz a jelenet játszódik le a szemeim előtt, mint harminc éve. Aztán egy apró megjegyzés érkezik bizalmasom felől, kuncogva adva hangot értetlenségének.
-Nincs bajom a tisztálkodással, de a felfrissülést nem egy méretes csónakkal a nyakamban képzelem. - mosolygom meg a gondolatot. Nem túl komfortos. A folyó partján váratlanul állatsereg gyűlik, hogy minket kísérjenek figyelemmel, ahogy a vízhozam elágazásához érünk. Még a hideg is átfut a hátamon, miattuk rossz érzés környékez. Belphegor szerint a frusztráló figyelem annak köszönhető, hogy ritkán láthatnak errefelé "embert". Talán igazat is adnék, ha nem egy halom erdei dög meresztené ránk a gülü szemeiket. Még ha csak néhány feje tekeredne erre, de egy állatkert les ránk a folyószélről.
-Értem én, de kissé abszurd, hogy az utolsó hangya is minket figyel. Nem hiszem, hogy ez normális... - pillantok vissza a parton sorakozó állattömegre. Mi a fene van ezekkel a dögökkel? Tűnődöm, mikor váratlan akadály gördül elénk. Reflexszerűen merítem a lapátot a hullámok közé és kormányzom arrébb hömpölygő kis csónakunkat. Belphegor a lábaim között ül, erősen lábszáramba kapaszkodik. Néhány izgalommal teli pillanat után újra biztonságos vizeken evezünk.
-Hát ez nem sokon múlt. - fújom ki a levegőt kissé megkönnyebbülve. Kedvesem keze finoman végigsimít az arcomon és közben biztosit, hogy nem esett baja. Mégis, hogy az életbe nem láttam ekkor sziklát? Nem térek napirendre a kérdés felett és még percekkel azután, hogy kikerültük a kitüremkedő szikladarabot rá-rápillantok a szemem sarkából. Hihetetlen.
-Jobban figyelek, ígérem. - hajtok még néhányat magunkon a lapáttal, miközben finoman a folyó jobb irányba folyó ágára sodródunk át. Nem tudom megmagyarázni, de a bámuló vadak gondolatától nehezen szabadulok, pedig letérve az oldalágra már nem látni őket. Fogalmam sincs, miért feszélyez a dolog. A rossz érzés lassan alább hagy, ahogy nyugodtan csordogálunk tovább és közben nem történik semmi. Se egy előbukkanó szikla, se egy gátat szabó fatörzs és állathangokat is csak a minket két oldalról közre fogó erdő mélyéről hallani, leginkább madáréneket. A táj egyre vadregényesebb, ennek is megvan a maga bája. Mivel ilyen nyugodt környezetbe értünk lekapom a táskát a hátamról, majd kedvesem elé helyezve azt, előhúzom belőle a másik boros palackot. Azt hiszem itt az idő egy kis frissítőhöz.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 3 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 03, 2020 4:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


H
itetlenül rázom a fejemet, ennyire nem veheti fél vállról a dolgokat. Ez egy rohadt folyó, ki tudja milyen lejtéssel, itt oké, hogy még szinte alig mozog a víz, de mi lesz akkor ha...
-Mármint azt akartad mondani, hogy te nem aggódsz. Az én repertoáromba ez már egészségesnek számít!-tárom szét karjaimat, jelezve, hogy nem igazán vagyunk egy véleményen. Nem is akaródzik beszállnom mellé, hiába tudom, hogy nem érne vész mellette, mégis kételyekkel tekintek a piros csónakra. Végül második kérlelésre mégis a csónakban landolok, lábam beakad a perembe és megismétlődik a Belphi-féle mozdulat sor, arccal előre zuhanok Belial mellkasának, a csónak vészes imbolygásán Kedvesem csillapít, így nem sokkal később már el is löki a ladikot a parttól.
-Az útra majd csak a leérkezésünk után merészeld azt mondani, hogy nem veszélyes!-emelem ujjam az orra elé vigyorogva. Nevetése jól esik sötét szívemnek.
-Egyedi és utánozhatatlan! Fogadok, nincs még egy ilyen két ballábas démon a régiódban.-csillogó szemekkel nézek rá, a kezdeti kis probléma ellenére is kellemesen csevegünk.
-Nem értelek, a reggeli mosakodás nem árt meg.-nevetek fel és óvatosan megfordulva lábai között, hogy lássam az utat, vállaimmal combjának dőlök. Kedvesem szavaira magam is felkapom a fejem és az állatokkal körülvett folyópart látványa tárul elém. Na fene!
-Szerintem nem sűrűn mászkál itt fent ember.-jegyzem meg csendesen ahogy azt számolom hány faj mereszti ránk a szemét. Választ ugyan már nem kapok, ám Viszály nagy hangjára az állatok szétrebbennek, én pedig jobb híján lába köré kulcsolom karjaimat. Apró manőver csupán, hogy kikerüljünk egy nagyobbacska sziklát. Össze fogjuk törni magunkat!
-Nincs semmi bajom, köszönöm.-pillantok fel rá amint felelek kérdésére, még egyik kezem arcához is érintem egy röpke pillanatra, ám amit arca tükröz, arra én is előre kapok a fejemet. Hatalmas akadály állja utunkat, így Kedvesem jobbra kormányozza a csónakot.
-Nincs kedvem a hajmeresztő manőverekhez!-húzom fel térdeimet és még jobban bevackolom magam Belial lábai közé.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 03, 2020 2:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Épp csak felvázolom a tervet, egy pillanattal később már a fabódé előtt állunk leendő járművünkkel szemezve. Míg kedvesem egy szál bagóval időzik, addig vízre teszem a ladikot, ellenőrzöm állapotát és stabilitását. Pár slukkal később, Belphegor bizonytalan léptekkel veszi az irányt a tópart felé. Már ott van a szám szélén a kérdés: Csak nem beijedtél? Mert határozottan azt a benyomást kelti, mint aki hezitál és mégis inkább valami másik, biztonságosabb utat választana. Végül nem mondom ki, amit gondolok és bizalmasom is ráveszi magát, hogy beüljön mellém.
-Tudom hát... - bólintok - ...elég nyugodtnak tűnik a folyó. Nem hiszem, hogy aggódnunk kéne. - figyelmem a hullámokra terelem. Határozottan nem tűnnek vészesnek és a terep lejtése is elfogadható. Legalábbis ezen a hosszanti szakasz könnyű és zavartalan utat ígér, aztán hogy a többi milyen lesz, nem látok a kanyaron túlra, az majd menet közben elválik.
-Na gyere, pattanj be és induljunk. - kérem újra, csatlakozzon hozzám és vágjunk bele. A démonnő emeli a lábát és a következő másodpercben óhatatlanul is szélesre nyúlik a vigyor a képemen, amikor kedvesem lába beakad a perembe és szabályosan bebukik a csónakba hasonló mozdulattal, mint annak idején Nahanton is tette. Úgy néz ki a történelem ismétli önmagát. A mellkasomon landol és a mutatványtól jobbra-balra imbolyog alattunk a ladik. Muszáj vagyok testsúlyommal egyensúlyozni, hogy ne forduljunk fejre.
-És még az utat találod veszélyesnek... - nevetem el magam én is, majd egy határozott mozdulattal adom meg a kezdő lökést, mire szépen lassan eltávolodunk a mólószéltől. Gond nélkül vágunk neki az útnak, a kis beszállási malőrt leszámítva, ami akár egy azonnali vízbe borulást is okozhatott volna.
-Igazán egyedire sikerült...- ismerem el csónakba lépési technikáját, miközben azt a vízgömböt figyelem, amit mágiájával emelt ki a vízből.
-Akkor lettem volna, ha hagyom hogy gyors fürdőt vegyünk a csónakkal együtt. - válaszolom pimaszul, majd feltűnik, hogy a part szélre gyűlnek az állatok.
-Hm...ez fura. - jegyzem meg tekintetemet rájuk szegezve. Madarak, erdei rágcsálók és emlősök, mintha mindannyian egyöntetűen bennünket figyelnének.
-...és kissé bizarr. - teszem hozzá, amikor néhány szarvas is kifigyel a bokrok közül. Fogalmam sincs mit bámulnak így. Aztán magunk elé pillantok és hirtelen merítem meg az evezőlapátot elrántva kicsit a járművünket, mikor észreveszek egy méretes sziklát előttünk.
-Kapaszkodj! - kiáltok fel és a hirtelen irányt váltok.
-Ne haragudj, nem figyeltem. Nem ütötted meg magad? - érdeklődöm újabbakat evezve, majd fura akadály tornyosul elénk.
-Mi a szar? - nézek magam elé értetlenül. A folyószakasz, amit a térképen kinéztem métereken át faágakkal és törmelékekkel teli. Még egy méretes fa is keresztbe fekszik a vízen előttünk. Talán egy vihar okozta, talán valami más, a lényeg, hogy arra nem mehetünk tovább, így kénytelenek vagyunk a jobbra kanyarodni, a folyó hajózható részén.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 3 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 02, 2020 7:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


F
őnököm ismét olyan tervvel áll elő, ami valahol egyáltalán nincs ínyemre de miatta simán bevállalok egy újabb csónakázást, feltéve, ha vigyáz rám -megint-! Főleg miután megtudom, a brilliáns ötlete egyáltalán nem vicc. Komolyan gondolja, hogy ismét egy ladikba szálljunk. Én pedig követem, bármi áron, maximum nem nézem az utat. Mire elérjük a kis faházat vagy mi a szöszt, addig elrágom az almámat is és ott már kicsit jobban érzem magam, hogy ettem valamit.
-Ne aggódjak? Ez olyan sokszor hallottam már tőled Belial.-nevetem el magam, mindketten tudjuk, hogy ha én egyszer elkezdem, akkor kiaggódom a jövő hetet is a naptárból. Én egy ilyen démon vagyok. Persze azzal is tisztában van Kedvesem, hogy a bizalmam felé töretlen, pusztán szeretek vészmadárkodni, de azt viszont profi módon űzöm. Csendesen figyelem ahogy Belial kirángatja a piros csónakot a tárolóból, mellé pedig három evezőt is leakaszt. Nem tudom, hogy nevessek-e vagy inkább sírjak, emlékszem Nahantra, mikor elkérte a lapátot tőlem és már csak azt hallottam, hogy Hopsz. Meg tudom, hogy merre is található a folyó amin lefelé kellene majd haladnunk, elpillantok a mutatott irányba és egy cigit kuncsorgok mielőtt újfent belevágunk vakon a dolgokba. Tenyerem közepén szokásunkhoz híven egy szál koporsószög díszeleg, ahogy annak lenni kell. Gyorsan rá is gyújtok, majd ahogy Viszály felkapja a csónakot és elindul az ösvényen, úgy lassú tempóban kezdem követni. Minél közelebb érünk a vízhez annál jobban elhagy a bátorságom. Fél szemmel figyelem ahogy Belial kipróbálja a járművünket, közben menekülőutat keresek, hátha van egy jobb, kevésbé veszélyes út.
-Ugye tudod, hogy ez nem egy könnyed séta lesz. A hegy tetején vagyunk!-jegyzem meg tétován mélyet szívva a cigiből. Sajnos hamarabb a végéhez érek, mint szeretném. Kelletlenül nyomom el a csikket és ahogy Kedvesem kéri közelebb merészkedek, nem fűlik a fogam ahhoz, hogy beszálljak ismét, tudom jól, hogy majdnem mi lett a vége a szánkózós hadműveletnek.
-Még mindig nem érzem tökéletesnek a tervet. Ki tudja milyen vadvízi túra lesz ebből...-motyogom ahogy összefonom karjaimat a mellkasom előtt. Végül mély levegőt véve lépek be a csónakba Belial mellé, csakhogy amint átemelem a másik lábam is a peremen, úgy akad be szandálom orra a fába és közel hasonló módon érkezem meg, mint a szigeten amikor szánkózni hívott Viszály. Mellkasának ütődve, orral előre sikerül a ladikba bukni és kis híja, hogy meg ne boruljon az egész csónak.
-Francba!-bukik ki belőlem vigyorogva.
-Elkezdjük összeszámolni, hányszor esek beléd?-pillantok fel rá, majd lassan eltolom magam tőle és felmérem a terepet. Ha ezt is túl éljük, minimum egy... Valamit ki fogok találni, hogy mivel jön nekem. Kedvesem ellöki a csónakot a mólótól, majd hagyja egészen középre siklani a csónakunkat. A táj békés, érintetlen idefent, elcsodálkozom azon, hogy mennyire megnyugtat. Lordom könnyedén veszi az akadályokat, így úgy tűnik nem kell félnem semmtől.
-Szóval nem tetszett a beszállásom akkor?-kérdezek rá kacagva, sunyin villan a szemem és már emelem is karomat, hogy mágiámmal kis vízgömböt húzzak ki a folyóból és Belial felé hajíthassam.
-Gonosz vagy!-vágok duzzogós pofit, bár sokáig nem tudom tartani a mimikát, egyébként sem haragszom rá, de jó kicsit szekálni.

Zene: Akarlak Téged
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 02, 2020 12:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Gyanakvóan nézz rám, mikor a csónakot említem, közben a piros gyümölcsöt rágcsálja, amint az említett fatákolmány felé tartunk. Valószínűleg előtte is felderengett az a nahanti emlék, mikor a hófedte hegyoldalon - hol a fagyott ösvényen, hol a ritkásabb ligetesen keresztül, buckákon át, szakadék felett suhantunk le az oromtól a hegylábig. Még most is látom magam előtt, ahogy rémült tekintettel kapaszkodik belém.
-Dehogynem. - igazolom őrült tervem valódiságát. Most nem viccelek. Reményeim szerint ezúttal nem lesz olyan rázós utunk, mint a szigeten, hiszen most a ladikot rendeltetésszerűen használnánk és egy közeli folyó vízén csorognánk le benne. Őt figyelve nehezen tudom eldönteni, hogy kedvére való-e a kaland, vagy ódzkodna tőle, mindenesetre bátran megyek bele egy ígéretbe: nem törjük nyakunk. Miért is törnénk? Nahanton sem volt gond, egy karcolás nélkül végigmentünk a rázós lejtőn.
-Ne aggódj, jó lesz. - nyugtatom, miközben már félig előbányáztam a járművet a fabódéból. Három evezőt emelek le mellé és a csónakbelsőbe teszem - tanulva a hegyen történtekből, nem árt ha van egy pótlapát is a közelben. A sufni oldalán felfedezek egy kopott térképet, ami egyértelműen a szigetet ábrázolja. Közelebb lévő jobban szemügyre veszem és memorizálom a víz útját, kanyarodásait jobb és balra, elágazásait.
-Persze, nagyjából öt perc séta lefelé, abba az irányba. - mutatok is a tőlünk balra lévő ösvény felé. Nem kerüli el a figyelmemet, hogy Belphegor újra bagókérően nyúl felém. Felsőm belső zsebébe nyúlok és előveszek a dobozból egy szálat, ami tenyere közepén landol. Míg rágyújt, addig felkapom a csónakot és elindulok a csapáson át a folyó széle felé, ahol vízre tehetem. Míg kedvesem füstölög, addig beszállok a csónakba és felmérem stabilitását a folyón is. Gyorsan megállapítom, nincs rajta sérülés, a víz nem folyik be és egész jól kiegyenlít, így aligha borulhatunk fel út közben. Egész jó esélyeink vannak egyben, szárazan leérni.
-Gyere, szállj be te is.  - intek bizalmasom felé. Ha elszívta a cigarettáját és csatlakozik hozzám, megvárom, hogy rendesen befészkelje magát, majd lapátot ragadva a kezembe eltolom magunkat a móló szélétől. Lassan sodródunk a vízfolyam közepére, ahol kicsit erősebbé válik az áramlás, így egy viszonylag jó tempóban vághatunk bele a csónakázásba. Hosszú percekig békésen haladunk, jobbára hagyom, hogy a hullámok maguktól lökjenek minket előre, csak néha-néha merítem meg a lapátot, korrigálva kicsit a menet irányt. Olykor néhány kisebb szikla tűnik ki előttünk, de könnyedén kerüljük ki őket. Közben még van időnk élvezni is a mesésnek mondható tájat.
-Barátságosabb indulás, mint Nahanton. - jegyzem meg egy sunyi vigyorral.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 3 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 01, 2020 5:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


K
edvesem szavai jól eső érzéssel töltenek el, nem is szekálom azzal, hogy nem mondott semmi mást hozzá, megelégszem ennyivel.
-Tudom, tudom. Csak... Tényleg jó itt!-motyogom csendesen és elvigyorodok ahogy közli, hogy nem bánja amiért elnyújtottuk a pihenőnket. Vacsora után összebújva Belialal hajtom álomra fejem a mellkasán és szinte azonnal elalszom. Arra ébredek, hogy lépteit hallom, kinyitva szemem köszönt és egy piros almát dob felém. Nem tetszésem jeléül apró hangocska szökik ki ajkaim közül, majd meghallom, hogy talált egy utat lefelé, bár szerinte nem fogom díjazni az ötletét. Még mielőtt bármit is mondanék karjaimmal nyújtózom felé, arra kérve, hogy lépjen végre hozzám. Kezeimet nyaka köré fűzöm ahogy elém guggol, elveszek egy röpke pillanatra a tekintetében mielőtt megcsókolna, na, így már kerek a reggel, kezdődhet a nap. Bele mosolyogok csókunkba ahogy viszonzom, majd közénk suttogott szavaira felkapom a fejem.
-Egy csónakot?!-gyanakodva tekintek rá és felvillan előttem egy régi kép, mintha már egyszer történt volna ilyesmi. Mélyet, beletörődőn sóhajtok fel ahogy lehunyom a szemem, valamiért ki sem kell mondania, már sejtem mire megy ki a játék. Hasonló hülyeséget fogunk csinálni, mint amit Nahanton hoztunk össze. Bár nem tudom, hogy a sziklákat mennyire bírná a ladik, így kissé hitetlenül emelem rá ismét pillantásomat.
-Ezt nem mondod komolyan, ugye?-a temérdek őrültsége közül, talán ezek a hirtelen kreált tervek a legbizarrabbak, s valahol a legkreatívabbak is. Sosem vallottam be neki, de a szánkózás a csónakkal -miután szerencsésen megérkeztünk a kolostorhoz-; a legszórakoztatóbb mulatság volt amit vele átéltem. Eltekintve attól, hogy az út egésze számomra annyiból állt, hogy Őt öleltem szorosan és mellkasába rejtettem az arcomat.
-Egy folyón?! Egy folyón akarsz lecsorogni a talált csónakkal...-nem tudom kellően leplezni, de felcsigáz az ötlete, valamiért úgy gondolom, kár lenne kihagyni, maximum ugyanúgy járunk, mint a szigeten. Valami csak kisül belőle. Kérésére kimászom a takaró alól és ruháim után nyúlok. Egész gyorsan magamra öltöm őket, Belial pedig elpakolja a motyót, vissza a táskába. Mire elkészülök addigra útra készen áll Ő is. A sziklák felé vesszük az irányt, nagyokat harapok a kapott almából és vidáman rágcsálom míg meg nem látjuk a a bódét amiben a piros színű csónak pihen. Még egy utolsó falat almát magamhoz veszek, hogy aztán a csutkát messzire hajítsam, Kedvesem kérdésére elvigyorodok.
-Megígéred, hogy nem törjük ki a nyakunkat? Vigyázz ránk, rendben?-hagyja el ajkamat pontosan ugyan az a két kérdés ami Nahant Islandon is, mikor előrukkolt a "csússzunk le a kolostorig" ötletével.
-Lehetőleg ne forduljunk a vízbe légyszíves!-adom tudtára, hogy benne vagyok a dologban, Vele nem érhet baj!
-Egyébként... azt is tudod, hogy hol van a folyó?-kérdezek rá miközben tenyerem lendül felé, remélve, hogy egy szál cigarettával megszán mielőtt ezt az újabb őrültséget megtesszük.

Zene: Akarlak Téged
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 30, 2020 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Válaszom három szóból áll, amit nyugodt szívvel vehet ígéretnek is és jegyezhet be Viszály fogadalmai közé. Ennek örömére kezdünk neki a tábortűz felett készült vacsoránknak. Már fekvéshez készülődünk, mikor kedvesem panaszosan megjegyzi, még nem akar hazamenni. Szerencse, hogy még nem is kell.
-Van még egy teljes napunk. Így is tovább maradtunk, mint eredetileg terveztük...- jegyzem meg mellékesen, miközben hanyatt fekszek a hálózsákon és magamra húzom a plédet. Az eredeti három napunk egy hétre tolódott.
-Bár egyáltalán nem bánom, hogy így alakult. - teszem hozzá, mielőtt még azt gondolná mégis. Belphegor közben szorosan átölel és hozzám bújva hamar álomba is szenderedik. Mire felébred már nem fekszem mellette. Akkora már túl vagyok egy kiadós sétán és egy alapos terepszemlén, kész tervekkel térek vissza hozzá. Hunyorogva néz fel rám, mikor meghallja közelgő lépteimet, majd hangot ad méltatlankodásának, mikor egy érett, piros almát hajítok felé. Azt hiszem másféle ébresztőre számított. Gyorsan megosztom vele, hogy találtam egy rövidebb utat lefelé, de előre bocsátom, nem biztos, hogy tetszeni fog neki az útvonal. Ha lehetne természetesen azon az ösvényen indulnánk vissza, amin felfelé jöttünk, de a leszakadt függőhídon már aligha kelhetünk át.
-Nos, szerintem annyira nem vészes...- guggolok ásítozó kedvesem elé és hagyom, hogy karjaival nyakamba csimpaszkodjon. Ha átfog karjaival, szájára hajolok egy reggeli csókért, majd halkan közénk suttogom őrült ötletemet, ha már kíváncsiságának jelét adva rákérdezett.
-Találtam fent egy fabódét. Benne egy csónakot. - halvány, sunyi mosoly jelenik meg szám sarkában és biztos vagyok benne, hogy már ennyiből is lesz sejtése, hogyan tervezem lejutásunk. Elég csak a csónakot említenem, hogy egy emlékezetes nahanti emlékkép ugorjon be neki. Nagyjából harminc éve, a tél beköszöntével az imp barlangjában talált ladikkal siklottunk le a hegyoldalon. Sohase felejtem el. Őrült egy vállalkozás volt, meghallhattunk volna vagy egy szakadékba zuhanva vagy felkenődve egy masszív fenyőtörzsre, mégis egyetlen komolyabb karcolás nélkül csúsztunk be átmeneti szálláshelyünk udvarába.  
-Most a folyón haladnánk végig. - folytatom, ami egy fokkal talán veszélytelenebbnek tűnhet a nahanti terephez képest.
-Gyere, öltözz fel. - vetek egy pillantást takaró alól elővillanó fedetlenségére. Minél gyorsabban elérjük a csónakházat, annál hamarabb térhetünk vissza a partra. Míg bizalmasom felruházkodik, addig összeszedem és a táskába gyömöszölöm a túrafelszerelést. Mihelyst Belphegor útra készen áll nekivágunk a szikláknak. Nagyjából negyed óra, húsz perc alatt az említett fatákolmányhoz érünk, már messziről látni a piros kis csónakot.
-Mit gondolsz? - kérdezem kedvesemet, megpaskolva a pirosra mázolt járművel. Már első látásra is ezerszer bizalomgerjesztőbbnek tűnik, mint az a régi, korhadásnak indult darab, amint az imp gyűjteményéből kölcsönöztünk.
-Vagy ez, vagy a fél napos séta. - bízom a démonnőre a választást. Nincs ellenemre a kerülő sem, de jóval kevesebb idő alatt elérnénk a hegy lábát, ha a vízi út mellett döntenénk.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 3 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 1:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


M
iután ismét egymáséi lettünk Belial vacsorát készít számunkra én pedig nem győzöm magamba inni a látványt. Ő is változik értem. Fogalmazódik meg bennem a gondolat. A mosolyom őszinte, lágy ahogy rá pillantok. Kedvesem hamar komplett vacsorát rittyent össze, bort tölt poharainkba, majd a nyársról lehalászva a szalonnát hagyjuk hűlni a kenyér szeleteken. Egy falatot kicsípve, játékosan szája elé tartom s amint a falat ajkai mögött eltűnik, úgy hajolok csókra szinte azonnal. Kedvesem az ölébe von s forró csókot váltunk, hosszasan, amit láthatóan egyikünk sem bán igazán. Sűrűn kapkodva a levegőt válunk el egymástól, hogy aztán forró ajkait nyakamon érezzem, élvezem kitüntetett figyelmét és arra kérem folytassa még egy kicsit legalább, kérésemnek eleget téve kényeztet még tovább, végül szembe fordulok vele és tenyereim közé fogom markáns arcát, hogy pár csendesebb pillanat múlva megszólalhassak. Csak egy apró ígéretre vágyom, hogy hallhassam a szájából, ám kedvesem szinte azonnal előrukkol azzal a mondandóval amire egyáltalán nem számítok, pont tőle.
-Ó! Hát, jól hiszed, bár ha emlékeim nem csalnak, az a mondat annak szólt, hogy akkor fogok valóban szót fogadni neked, ha...-akadok meg mondandómban mielőtt kiszaladna számon a házaság szó, épp elég ganyét kavartam már azzal is, hogy Cole-t megemlítettem Belialnak, meg a pazar ötletem, hogy költözzön hozzánk a fiú. Egy pillanat erejéig csüggedség csillan szemeimben, ám ahogy Kedvesem ismét megszólal el halovány mosoly ül ki pofimra. Nekem ennyi elég is. Kezdetnek. Bújok hozzá, hiszen a "Nem lesz vége..." felér egy ígérettel. Szorosan bújok hozzá, karjai közé simulok és élvezem ahogy bőrünk egymásnak feszül. Mélyen magamba szívom férfias illatát, majd újabb szavaira aprót bólintok, legyen így.
-Nem akarok még haza menni.-kerül elő ismét a téma, én olyan jól elvagyok itt, maradjunk itt! Mégis elhúzódom tőle és nekilátunk vacsoránknak. Miután végzünk vele, összepakolunk magunk után s míg Belial tesz a tűzre, addig én megigazítom a fekhelyünket, majd ahogy vízszintbe helyezkedünk szorosan bújok Viszályhoz, kis karommal ölelem magamhoz, fejem mellkasára fektetem és légzését hallgatva nyom el végül az álom, miközben tudom, hogy a Párom vigyázza nyugodt, pihenéssel töltött óráimat az éj leple alatt. Észre veszem, hogy Belial kimászik mellőlem a reggel közeledtével, de csak egy halk morgással veszem tudomásul a dolgot. Magam köré tekerem az általa melegített takaró részt is és kissé vissza szunnyadok. Ám ahogy meghallom ismét Kedvesem lépteit, hunyorogva nyitom ki szemeimet.
-Jó reggelt. Hé!-kapok az alma után és felszisszenek az ébresztőre. Arról nem volt szó, hogy rögtön reflexet nézünk. Arról volt szó, hogy a reggeli puszi jár. Duzzogva teszem magam mellé az almát miközben törökülésbe tornázom magam és hallgatom a démon szavait.
-Már megint milyen őrültséget találtál ki?-ingatom a fejem és durci közben is vigyorogni kezdek.
-Ahj, gyere már ide!-nyöszörgöm felé nyúlva mindkét karommal.
-Mennyire veszélyes amit találtál?-teszek fel egy újabb kérdést és ásítva nyújtózok egyet az ég felé.

Zene: Akarlak Téged
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 8:47 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nekilátunk a vacsorának, de néhány korty bornál tovább nem jutunk. Kedvesen játékosan szakít szalonna zsíros kenyeréből egy falatot és adja a számba, majd hosszan, forrón csókol. Elválik tőlem egy fél pillanat erejéig, hogy néhány szót suttogjon közénk, majd újból fölém hajol szenvedélyesen. Már-már rutinos mozdulattal nyúlok felé csókját viszonozva és vonom ölembe, hogy közelebb érezzem magamhoz. Puha ajkai után nyaka ívét csókolom végig, szaggatottan kapkod oxigén után és kérlel, ne hagyjam abba és még fejét is oldalra dönti, hogy jobban hozzáférhessek. Ismét apró csókokkal hintem be forró bőrét, miközben ő szembe fordul velem és apró kezei közé veszi arcomat, hogy mélyen szemeibe nézhessen. Mielőtt szóra nyitná száját már sejteni vélem szándékait. Mindig egy csendes, komolyabb pillanat előzi meg, mielőtt valamiféle ígéretet próbál kicsikarni belőlem. "Ígérd meg nekem Belial, hogy ennek sosem lesz vége... Hogy Mi mindig... Hogy most már örökké és visszavonhatatlanul a Tiéd vagyok!" hangzik mondandója és ezt hallva előérzetem nem csalt. Fogadalmat vár tőlem.
-Azt hittem egyetlen módja van, hogy teljesen az enyém legyél...- utalok korábbi szavaira, amikkel világossá tette számomra, milyen körülmények között beszélhetünk kizárólagos birtoklásról. Nem éppen démonokra jellemző lépés. És tulajdonképpen én sem vagyok egy kifejezett birtokló típus, bár tény, hogy Belphegor elég közel került hozzám ahhoz, hogy ne akarjam messzire ereszteni magamtól, vagy átengedni őt másnak.  
-Nem lesz vége... - mondok csak ennyit, amit vehet egyfajta ígéretnek is. Bizalmasom karomba bújik, meztelen teste az enyémnek feszül és vállamra hajtja a fejét. Hagyom, hogy néhány hosszabb percig ölelésemben pihenjen.
-Vacsorázzunk meg, utána térjünk aludni... - javaslom néhány perc csendet követően, bár mindketten tudjuk az alvás nálam leginkább fekvés nyitott szemmel, mint tényleges alfába zuhanás.
-Reggel visszatérünk a partra. Kihasználjuk az utolsó itt töltött napunkat...este pedig hazautazunk. - teszem hozzá javaslataimat. Ha kedvesem kibontakozik ölelésemből, úgy hamar nekifogunk enni. Evés után eltakarítjuk a maradékot, dobok még néhány vastagabb, szárazabb ágat a rakásra, így hajnalig életben marad a tűz, majd a hálózsákba és a plédbe burkolódzunk és pihenni térünk...
Az első sugarakkal mászok ki a démonnő mellől, óvatosan tolom el karját, amivel egész éjjel engem szorongatott. Ruháinkat egy kupacba dobáltuk le előző éjjel, így gyorsan megtalálok mindent és felöltözök. Belphegort még hagyom szunnyadni, addig körbejárom a környéket lehetséges útvonalat keresve lefelé, hiszen a híd, amin idefelé átkeltünk alkalmatlan a visszaútra. Talán egy óráig is elbolyongok a környéken, mire visszaérkezem alkalmi táborhelyünkre. Tanácsadóm épp ekkor ébredezik.
-Jó reggelt Belphegor. - köszöntöm és odadobok neki egy piros almát, amit visszafelé az egyik útba eső gyümölcsfáról szakítottam.
-Találtam egy lehetséges "ösvényt" a partra, viszonylag gyors és rövid....de azt hiszem, neked nem fog tetszeni. - vezetem fel a lehetőséget. A másik lehetőség, amivel mindketten tisztában vagyunk, hogy megkerüljük a sziklákat, de ez több mint a fél napunkat elvinné.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 32 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7