Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Tükörszilánk - Druids •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 16, 2020 8:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Tükörszilánkok
Álmomból dörgés ébreszt. Szinte kiugrok az ágyból a fülsüketítő robajtól Mi a szar? Kimászok az ágyból, lábujjhegyen osonok az ablakhoz nehogy felébresszem a boszorkát ki úgy alszik az ágyban, mintha nem épp most dörrent volna ágyú a füle mellett. Hihetetlen komolyan! Az ablakon kinézve a szokásos látvány tárul elém, semmi szokatlan de még viharfelhők sem gyülekeznek felettünk. Mi adhatta akkor ki ezt a dörrenést? Valóban ágyú lenne? NA mindegy, amíg nem a szobába csapódik engem nem érdekel, inkább alszom. Azonban mikor visszafordulok a szoba felé, az egyik sarokban különös fénygömb lebeg. Akkor ez csak egy álom lehet. Megdörzsölöm a szememet, hátha csak az este elfogyasztott drog maradék hatása játszik velem. A furcsa mocorgó, háborgó izé még mindig ott van. Közelebb lépek hozzá. Hangtalan, de úgy gomolyog mintha vihar dúlna benne. Francba már! Ujjaim szinte akaratlanul nyúlnak felé és, amint hozzáérnek olyan érzésem támad, mint mikor az ember zuhan pedig nem moccanok.
Hason fekve ébredek. Pontosabban nyitom ki szememet a pislogásból, amibe még a szobában állva kezdtem. Most határozottan nem a szobában vagyok. Tenyerem koszos padlót simítja. Mikor végre kitisztul látásom körbenézek már amennyire tudok így hason. Egy szobában lehetek, egy nagyon nagyon lepukkadt szobában. Hogy a fenébe kerültem ide? Ez egy álom lehet! Miután megérintettem azt az izét biztosan elájultam, vagy már az a fényes bigyusz is álom lehetett. Remélem. Fejemet a másik irányba fordítom bal kezem ujjai szalmaszálakat markolásznak, mellettem pedig két másik alak is ébredezni kezd. Na jó ez így már nem is olyan vicces. Feltolom magam négykézlábra mielőtt, kicsit szédülök. Sikoltozás, ordibálás és tűzropogás szűrődik be kintről. Fülem zúgása enyhül így már tisztán hallom a hangzavart. Ez nem jelent jót. Épp a két másik alakhoz fordulnék mikor az ajtón beront egy fura külsejű pasi. Halálravált arca vértől és koromtól maszatos. Hangja a rémülettől eszelősen cseng. Figyelmeztet minket, menekülni kell. Jójó... de hol a francba vagyunk? Várjunk csak. Sarkamra ülve nézek végig magamon. Ezek nem az én ruháim mik ezek a göncök rajtam?! Ó egy kard! Miközben a kard kihúzásával babrálok a férfi megszólal. Hangja ismerősen cseng.
- Mammon? – nyögöm hitetlenkedve. Rajta is fura szerkó van, bár stílusához tökéletesen megfelel. Bólintok Mammon és a nő szavaira, úgy nekem sincs kedvem körülnézni ha nem tudom mi a frász van!
- Jó, menjünk… tudja valaki, amúgy, hogy hol a francban vagyunk? - a másik nőt még sosem láttam.
- Agnes. – válaszolom gyorsan és követem őt az ajtóhoz, majd ki az utcára. Mindenki fejvesztve rohangál, szekereket tolnak és bőgő asszonyok húzzák maguk után szintén bőgő gyerekeiket. Mintha egy filmbe csöppentünk volna.

Outfit l © l Music

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 8:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Tükörszilánkok


S
ötét van, a teraszon szívom az utolsó cigarettám, mikor hangos dörrenésre ugrok össze, kapom is pillantásom az ég felé, de ott sem felhő sem semmi... Megrázom a fejem, talán hallucináltam? Lehetetlen. Szemem a környéket pásztázza, hátha látok valamit. Az udvar közepén fedezem fel, egy kis derengés, mely olyan hatást kelt, mint a háborgó égbolt. Elnyomom a csikket és elindulok felé, kezem már nyújtom is és mielőtt szólhatnék Belialnak már húz is a sötétség. Mikor kinyitom a szemem a félhomály ellenére is hamar rájövök nem otthon vagyok. Felülök és körbe pillantok egy lepukkant romos házban vagyok, de nem egyedül, Mammont látom magához térni, és talán olyan értetlenül áll a szituáció előtt mint én, de velünk van még valaki. Egy másik nő. A felfedezés közben már fülem is szokja a hangokat, vagyis tudok a külső zajokra koncentrálni. Emberek sikítanak, gyors léptek zaja vegyül a tűz ismerős ropogásával. Aztán a következő pillanatban ránk nyitják az ajtót is és a férfi gyors pörgős mondatait felénk hintve távozik ahogy jött. Egyik kérdőjel a másik után, mind szépen sorakoznak a buksim felett láthatatlanul. Aztán végre magamra pillantok. A ruha hasonló ahhoz amit talán már egyszer viseltem valamikor... Az a középkorban volt! Hogy a fenébe kerültem én ide megint? Ujjaimat végig simítom a ruha anyagán, talán ismerős érzés kerít hatalmába egy percre. Egy tőr is be van bújtatva az övembe, de ahogy rápillantok... Hát ez sem az enyém. Kézbe veszem és megpörgetem párszor. Szokni kell. Mammon szavaira kapom fel a fejem és szinte nyomban fel is állok.
-Részemről indulhatunk.-felelem és indulok az ajtó felé. Ha már kiértünk a házból, majd ráérek bemutatkozni csapatunk harmadik tagjának is. Csupán egy pillanatra állok meg hogy körbenézzek, mindenfelé emberek rohannak, ki erre, ki pedig arra.
-Javaslom az erdő felé induljunk.-pillantok társaimra, majd külön a nőre, emelem jobbom felé, nem árt ha tudja hogyan szólítson.
-Belphegor!-mutatkozom be a mozdulatot követően.
reveal your secrets

Mammon


Tükörszilánk - Druids - Page 10 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 6:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Háta mögött, bal csuklójára fogott rá jobbjának ujjaival, elgondolkozva nézett ki az ablakon, pokolkutyáiból pedig néhány a szoba faborítású padlóján feküdt. Mammon pedig továbbra is mozdulatlanul nézett át az üvegen. Gondolataiból egy robaj rántotta ki, felhők nélküli égzengés, mintha dörögne az ég, de nyoma sincs esőnek, viharnak. Talán Amara egy újabb csapása lenne, vagy talán valami más? Nem tudja, de tudni akarja, hogy mi ez, honnan származik? S talán már látja is, sőt, biztos benne, hogy azt látja, mert eddig nem volt semmilyen lebegő anomália a kertjében. Megfordul majd határozott léptekkel indult el, hogy közelebbről megvizsgálja azt. Olyan volt, mintha egy bogár lenne, akit vonz a fény. Látni akarta, érinteni.
Hirtelen pattantak fel a szemei, és abban biztos volt, hogy nem ott volt, ahol néhány másodperccel ezelőtt állt. Emlékszik, hogy megérintette a jelenséget, és a következő, amit észlelt, hogy itt volt. Homályban, mit még szoknia kell a szemeinek, a zajt a fülének, a semmivel se összetéveszthetetlen sikolyokat, és a tűz ropogása, már-már olyan, mintha a Pokolban lenne. Ám ezt az ábrándot hamar elsöpri az ajtón beviharzó alak. S elnézve a ruháit, nem sok jót ígér a helyzet. Mert vagy egy vár játékokba csöppentek, amiben erősen kételkedik, vagy az időben utaztak vissza pár száz évet, egyenes a középkorba. Ahol oly termékenyek voltak a démonok, és a legnagyobb sikereket érték el.
Elnézve a férfi idegállapotát, és halva a szavait, arra a következtetésre jut, hogy a hely, ahol voltak, támadás alatt állt. Bár a tűz ilyen szintű ropogása is eléggé árulkodó volt.
- Veszedelem?- hiába kérdezett, az alak már tovább is állt. Mammon pedig felállt az ágyról, és az első, amin megakadt a tekintete, hogy kikkel is volt itt. Belphegor is meglepte, de a vadásznő még inkább. S a ruha is, amit mindhárman viseltek.
- Legalább vagyonos.- emelgette az oldalán lévő erszényt, majd kihúzta az tokjából a tört, hogy megvizsgálja. Dekoratív darab volt, reméli, hogy ha arra kerülne a sor, akkor használni is lehet, nem csak egy papírnehezék lesz.- Hölgyeim, mielőtt nekiállnánk az ilyenkor szokásos kérdések feltételének, javaslom, hogy hallgassunk az úriemberre, ki néhány másodperce viharzott ki, utána remélhetőleg lesz időnk társalogni. Mehetünk? Legalábbis az épületet hagyjuk el.- s bár nyugodt volt a hangja, kissé aggasztotta a helyzet, amibe kerültek, a körülmények, és az, ami ideküldte hármukat. S ha megegyeznek, hát akkor Mammomon nem fog múlni, hogy elhagyják a szobát, és ha messze nem is jutnak, egy biztonságosabb helyet találnak, vagy valakit, akitől felvilágosítást is kaphatnak arról, hogy jelenleg mi is folyik itt.
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids - Page 10 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 6:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
A három kalandort, Mammont, Belphegort és Agnest ugyanaz vonzza magához a való világ csöppet sem szürke hétköznapjaiban. Éjjeli égzengés, vagy inkább robaj, afféle hanghatás, melyet egy a kelleténél nagyobb, a föld légkörén túl későn szétpukkanó meteorit gerjesztene normál esetben. Hogy épp mit csinálnak, csupán maguk tudhatják, ám kétségtelenül felkelti a figyelmüket a különös lárma, s amennyiben utánanéznének a hang forrásának? Szobájukban vagy épp odakint, de a látóterükbe keveredik egy különös derengés a levegőben, mely a talaj felett lebeg úgy egy méterrel. Zavaros a felszíne, gomolyog, háborog, mégis csalogat, ráadásul olyan erővel, hogy egyikük sem tud neki ellenállni. Megközelítik, óhatatlanul hozzáérnek, és hopp!

Érzékeiket vadul rohamozza meg egy ismeretlen világ borzasztó zaja. Derengő homály fogadja látásukat, a hallásukat emberek üvöltözése és sikolyai, a tűz összetéveszthetetlen ropogása és lovak patáinak ütemes dobogása, míg szaglásukat ez utóbbiak lepényeinek fertelmes bűze. Fekszenek, ez nem kérdés, méghozzá egy lepukkant, koszos és mocskos ház egyetlen szobájában. Hihetnék, hogy mindösszesen egy másik emberi városba keveredtek, ám ezt az ábrándjukat hamar keresztülhúzza az ajtón betoppanó alak. Ruhája különös, Mammon és Belphegor saját tapasztalataik alapján emlékezhetnek rá a középkorból, míg Agnes talán a könyvekből. Régebben földművelőknek vagy parasztoknak nevezték az ennyire szegény viselettel bírókat, de ki tudja, ez a zilált külsejű és rettegő arcú pára ki és miféle.
- Iparkodjanak nyomban, ki kell üríteni a falut! Itt van a veszedelem! Fussanak, ha kedves maguknak az élet! - kiabálja nekik, és azzal a mozdulattal rohan is kifelé. A hármas nem csoda, ha furcsállóan mered egymásra, s nem pusztán azért, mert ők maguk is különös holmikban díszelegnek. Mammon egy kereskedő, finom selyemmel szőtt, noha fullasztó öltözékében, övén egy díszes tőrrel s egy érmékkel jól megrakott szütyővel. Belphegor sem marad el mögötte az eleganciában, karcsú alakját mélykék ruha öleli körbe, övén finoman megmunkált, ezüst övvel s nyakában hozzáillő medállal. Tőr nála is akad, női kézbe való. Agnes az egyedüli, aki némiképp kilóg a sorból, hiszen az ő öltözéke inkább a harchoz idomul. Olcsó lenvászon ing, bőrcsizma és vászonnadrág takarja, ám az ő oldalán egy csinos, egykezes kard pihen a tokjában cserébe.
Amennyiben kilépnek a házból vagy csak kinéznek, egy egyszerű falvacskát pillanthatnak meg, honnét hanyatt-homlok menekülnek a visítozó emberek. Kisebb hányaduk a város felé, mely nincs éppen a közelben, a többségük viszont a környező erdőkben próbál menedéket lelni. De hogy mi elől? Egyelőre nem tudnák megfejteni.
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids - Page 10 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 6:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
10 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2