Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Tükörszilánk - Mages •
reveal your secrets

Nieven


Tükörszilánk - Mages - Page 9 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 02, 2020 1:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

Zene: Wonderland • szószám: 400
@Belial, @Natalie Rossmyra, @CherryPie & @Nieven
───────────── ────────────
Hálásan súgok egy halk köszönetet Belinek a segítségért. Igyekszem azért én is valamennyi támaszt nyújtani a testének, de szerintem kellően szarul festünk ígyis. Natalie bele is megy a fiúcska ajánlatába. -Ez érdekes… -pillantok rá a szavait hallgatva. Játszanom kell a ruha által rám osztott szerepet, a többiek megvédenek, én meg vidáman társaloghatok a sráccal. A hangomat nem emelem fel, de azért nem is suttogok. A hallgatózás egyébként sem az én asztalom. Sosem volt rá szükségem, hogy kihegyezettek legyenek az érzékeim mindenre. Igazi fenyegetést eddig csak mágiával rendelkező egyének jelentettek, mások inkább élből alábecsültek, s így volt időm visszaszerezni a kezdeményezést. -Ezekszerint eme település földműveléssel foglalkozik inkább? -jó lenne végre megtudni valami kicsit többet erről a világról, ez a fiúcska pedig nem látszik túlzottan butának. Lovagok. Szóval akkor csak középkor féle lesz ez. -Nincs közünk a sárkányhoz -itt rálesek, hogy ismeri ezt a szót -de kíváncsiak vagyunk, felénk nem élnek ily’ hatalmas, s pusztító lények -már hogy a viharba ne lennénk kíváncsiak erre a gyönyörűségre! -Megjövendölték? Ki? S hogyan szól az a jövendölés? -zúdítom rá a kérdéseimet. Az ilyenekbe általába vagy a legyőzési módot, vagy a “mit akar a lény” részt be szokták iktatni, jó lenne hát tudni, mit is találtak ki rá. A fiú helyismeretében valóban nem kell csalatkoznunk. Eddig rendben van, de a neheze ígyis hátra...
-Miből gondoltátok, hogy az erdő biztos hely? -legalábbis a szavaiból az derül ki, hogy legalább valamennyire annak tekintik. Ha választ kapok az összes kérdésemre, akkor egy kicsit hanyagalom a fiút, s Belihez fordulok, lógok neki egy válasszal. -Nem tudom, talán az a köd, ami elnyelt minket, vagy a világ maga nem hagyja… esetleg itt máshogy működik a mágia -a sárkány után azt is el tudom képzelni, hogy egyszerűen nem vagyunk kompatibilisek, egyszóval itt nincsenek sem démonok, sem angyalok, sem leviatánok. De lehet, hogy csak Amara, vagy Isten csettintett egyet. Ki tudja?
-Nem tűröm ezt a beszédet! Udvarias köszöntéssel kezd paraszt, ha egy nemes áll előtted! -kapok észbe, hogy én most egy úriasszony vagyok. Beli sokkal kedvesebben reagál, ami nem is baj, legalább nyilvánvaló, hogy nemesi vér csörgedezik az ereimben, meg minden ilyesmi, ők meg “egy szinten” vannak ezekkel. Mondjuk majdnem elröhögöm magam “Kakutyretegére”, ennyi erővel Kredencrejtekből is érkezhettünk volna. Arra, hogy valaki már megint férjhez akar valaki adni, legszívesebben megforgatnám a szemeimet, de a sztorinkhoz jó. -A mi hazánkban az éhínség a mostani legnagyobb vész -ingatom a fejem, még mielőtt esetleg váltságdíjon gondolkodnának.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 01, 2020 3:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok
Natalie, Nieven, CherryPie
Vérző sebemet pislákoló mágiámmal elállítom ugyan, de a megszokott gyógyulás valamiért elmarad. Bosszankodom emiatt magamban, de gondolataimat mégis inkább gyors távozásunk lehetőségei felé terelem. Az a büdös dög bármikor visszatérhet, ezért jobban járunk, ha nem maradunk szem előtt. Legalábbis míg sérüléseink be nem gyógyulnak, ajánlott meghúzni magunkat. Épp indulóra fognánk, mikor egy fiatal kölyök szólít meg minket segítséget ajánlva. Egy menedék orvosi ellátással. Hát ember, pont erre van szükségünk. Nem tagadom szavai zene füleimnek....egy pillanatig, de a következőben gyanakodni kezdek és csapdát sejtek mögötte. Társaimra pillantok rájuk hárítva a döntést. Végül Natalie mondja ki, hogy vele tartunk. Nievent felsegítem és támogatom az úton, míg Natalie fedez bennünket. A kölyök magához veszi a kotlóst, hiszen túlélőt nem hagyunk hátra, majd mind követjük őt. Kicsit lemaradva tőle, de azért nyomában haladunk. Nievenre pillantok.
-Szerinted mi lehet a gond? - kérdezem suttogva tőle. Kérdésem a vadászlánynak súgott mondatára utal. Azt hittem, csak én érzem a zavart, de ezek szerint ő is. Soha nem tapasztaltam ilyesmi, ezért ötletem sincs, mi fogná le képességeimet. Natalie hirtelen mellém lép és halkan óvatosságra int, miközben lelkes idegenvezetőnket figyeli szeme sarkából.
-Akkor nem csak nekem gyanús. - felelem halkan és egy bólintással jelzem, résen leszek. Lehet, hogy "félelmünk" alaptalan, de mint ahogy a halandók is szokták mondani, jobb félni..
A fiú közben valami jövendölésről hablatyol, de jobban leköt a környezet, mint mondandója. A fák között járunk, egyre mélyebben az erdőben. Árkon, bokron át közelítjük meg a táborhelyet. Kezdek kételkedni, hogy valóban létezik e a menedék, mikor az egyik susnás mögött feltűnik szemünk előtt az említett búvóhely. Egy megtermett fazon állja hirtelen utunkat, kezében egy vasvillát szorongat. Előbb a gyereket oltja le, majd gorombán nekünk szegezi a kérdést. Kik vagyunk? Veszek egy mély levegőt és magamhoz ragadva a szólás jogát, választ is adok.
-Üdvözlet. Utazók vagyunk. Egy távoli királyságból jövünk, Kakucsretyegéből.  - kezdek bele, ha megkérdezné merre van, a távoli északi földekre lőném be a helyet.
-A myladyt, Donatella úrnőt kísérjük eljegyzésére. - nézek a finom öltözéket viselő Nievenre. Ránézve bárki azt gondolná megjelenését látva, hogy úrinő, nemesi vér csordogál ereiben.
-A társam, Piroska. - pillantok hátra Natalie-ra. - Jómagam pedig Farkas vagyok. - mutatom be magamat is, más egyebet nem fűzök kilétünkhöz, csak ha konkrét kérdést kapok. Láthatja rajtunk a behemót, hogy megsérültünk és szerintem van sejtése, hogyan kaphattuk sebeinket.
-Nem gondoltuk, hogy ilyen veszedelmeket rejt ez a vidék. - utalok a környéken garázdálkodó sárkányra, meg ha esetleg keveselné a nemes hölgyet kísérő harcosok számát.

zene: nincs || üzenet: 399 szó ||
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Mages - Page 9 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 6:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
A fiúcska csendben, megszeppent ábrázattal figyeli a cseppet sem hétköznapi társaságot. S mégsem tűnik úgy, mintha rettegné őket, de talán csak jobban reszket a falujukra vetemedő sárkány végett. A csirke ott kapirgál a lába mellett, néha-néha idegesen körbeforgatja a fejét, aztán a stressz levezetéseként felcsipeget pár kukacot a felbolygatott földből.
- Megértem a bizalmatlanságukat… Nekünk van menedékünk, gyógyítónk, de nincsenek harcosaink – motyogja aggódóan, félve, nehogy felkorbácsolja a felnőttek érzelmeit a közbeszólásával, következetlennek tűnő érvelésével. - Kendtek is a szárnyas gyík miatt jött, ugye? Megjövendölték, hogy a környéken fog lecsapni, a nagy lovagok meg a várost őrzik – csapongónak hathat a beszéde, ám egy ilyen élmény után nem meglepő a szedett-vedett viselkedése. - Hadd segítsünk – teszi hozzá, és csakúgy, mint a kotlós, ő is olykor oldalra kapja a fejét egy-egy gyanúsabb zaj hallatán. Rá mondanák, hogy még az árnyékától is megijed, így hát nem meglepő, hogy a kalandorok beleegyezését követően szinte hallani lehet a szívéről legördülő hatalmas kő zaját.
Különösebben nem lesz sem mosolygós, sem lelkes, hiszen változatlanul veszélyben az életük, mindenesetre egy bólintással és a csirkét a karjába felkapva előre indul, mihelyst sikerült Nievent a többieknek lábra állítaniuk.
Az út csendben telik, s noha a falu a törmelékek, romba dőlt házak miatt még átláthatatlanabbnak tűnik, mint előtte, a kölyök egyértelműen jól ismeri a legrövidebb utakat, fordulókat és csapásokat. Nem is telik sok időbe, hogy kijussanak a faluból, a sárkány tombolásának hangjai pedig egyre tompulnak a távolodásukkal. Amennyiben visszanéznek, láthatják, hogy a település városra néző oldalát sújtja épp a kíméletlen csapásaival. Vélhetően jobban rühelli azt a részt, mert kitartóan köröz felette.
- Sokan nem hittek a jövendölésnek, de mi igen. Előre tábort vertünk az erdőben, hogy legyen hol átvészelni a bajt – szólal meg hirtelen a fiúcska, átbújva két termetesre nőtt bokor között, mely átjáróként szolgál a fák közé.
Csend honol a máskor az állatok neszezésétől hangos erdőben, de ahogy haladnak beljebb, néhány halk, elfojtott beszédhang már megütheti a fülüket, és amennyiben nem állítják vagy akasztják meg a gyereket, úgy nemsokára megérkeznek a szegényes táborba. Pár szakadt sátor áll a lombosok alatt, körülöttük pedig legfeljebb húsz ember járkál vagy ücsörög rémülten, várva a vész elmúlását. Egy termetesebb alak lép elébbük, kezében vasvillával. Fenyegetően méregeti a számára idegeneket.
- Te ostoba kölyök, menj a nagyapádhoz, kotródj! Kiket hoztál te ide? He? Kik vagytok tik? - förmed a számára idegen hármasra. A siheder kicsit odébb húzódik, ám nem tágít. Mintha csak arra várna, hogy felszólalhasson az ismeretlenek védelmében.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Tükörszilánk - Mages - Page 9 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 4:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Am I in the past? Panic!
Belial, Nieven & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; • Szószám; 377 • Zene; Exhumed»
«As you were I was.
As I am, you will be.
Most, hogy megbeszéltünk mindent, indulhatnánk is. Épp totálisan egy másik irányba mennék, mint ahonnan újabb látogatónk érkezik. Fiatal, jóval fiatalabb, mint én, mondhatnám rá is, hogy gyerek, mégsem úgy öltözködik. Mintha felnőtt lenne és mégsem az, valahol a kettő közötti korszakában lehet.
Halkan hümmentek szavaira, s mögé tekintek el, már ha épp látom onnan az erdőt. Óvatlan mozdulatot nem teszek, nem nézek vissza abba az irányba, ahova én mennék.
- Mh… - tekintek újra Nievenre, s a lábára. Keserűen húzom el ajkaimat. Megszólalására mindkét szemöldököm felvonom, amolyan, ez bármelyik korra igaz lehet címmel.
- Ti nem tudtok így harcolni, kövessük – sóhajtom el magam, miután rám testálták a választást. Ha ép lenne mindannyiunk, nem gondolkoznék ezen, így viszont? Nem fűlik nekem sem hozzá fogam. Egyszerre bizalmatlan a kölyök, de mindent megtesz, annak érdekébe, hogy megbízzuk benne. Megérzéseim még zavarosak vele kapcsolatban. Jobb választásunk mégsincs.
- Belial tudnál segíteni Nievennek? Én fedezlek titeket hátulról… Előlről. Mindenhonnan – sóhajtom el magam újra, ahogy rájövök, más választásunk nincs. – Csak gyorsan, ki tudja, hogy mikor tér vissza. Nem kerülnék újra okádása közelébe – igazából tettre kész vagyok és jelen pillanatban úgy érzem hogy összeszedett.
Az egyetlen problémám, hogy nem látom át a helyzetet. Nem tudom, hogy hol vagyunk, hogy mit keresünk itt és mi célunk van itt. S emiatt sem tudok teljesen bízni… semmiben sem.
- Megköszönnénk az útmutatást és egy gyógyítónak is örülnénk – mosolygok kedvesen a fiúra, kezemmel pedig mégis magam elé mutatok, jelezve a fiatal számára, hogy követjük. S magam elé engedem a két természetfelettit. Nieven megáll mellettem, szavaira szemöldököm ráncolom.
- Nagyszerű – rázom meg enyhén a fejem, egy mély levegő kíséretében. Nos hát… Nincs más megoldásuk, mint emberként harcolni, mint nekünk. Csak hogy a fenébe győzzünk le egy sárkányt mágia nélkül?
Két lépéssel átkerülök Belial oldalára és csak nagyon halkan jegyzem meg neki a következőt.
- Légy résen. Ne bízzunk meg senkibe – szemem sarkából tekintek csak a gyerekre. Lehet, hogy paranoia az egész, nem több és tényleg csak segíteni akar. De semmiben sem lehetünk biztosak.
S ha a gyerek és a két sérült elindult, úgy követem őket én is. Az íjat szorítom, s a tegezből egy vesszőt veszek ki. Finoman illesztem a húrra, s igyekszem mindenre odafigyelni. Apró neszek, zajok, megkülönböztetni az állatok lépteit az emberekétől, vagy egy nagyobb testű állatétól.
reveal your secrets

Nieven


Tükörszilánk - Mages - Page 9 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 4:52 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

Zene: Coat of arms • szószám: 384
@Belial, @Natalie Rossmyra, @CherryPie & @Nieven
───────────── ────────────
Keserves nyögés tör ki az ajkaim közül, ahogy ülő helyzetbe tornázom magam. Hát igen, a törött bordák nem viccesek. Mondjuk Belial se járt nálam jobban, ráadásul neki még engem is ki kellett ásnia a romok alól. Megkapom Natalietől a botokat, jár érte a hálás biccentés, majd némi sziszegés után rögzítem is őket. - Az jó lenne - értem ezt mindkét kijelentésre. A nőnek ember lévén biztos nagyobb gyakorlata van a sérülések szakszerű ellátásában, s Belial segítségéért szintén hálás lennék.
Társaságomat sem újabban sárga szemeim, sem a számból kilógó, hegyes szemfogaim nem lepik meg, pedig majdnem úgy nézek ki, mint egy vámpír. Nagyon majdnem. Nem szívbajosak, na! Bár lehet, hogy csak túlbecsülöm az érdekességemet. Ehhez mérten pedig az én kíváncsiságom is túl nagy lehet, hiszen rögtön rávetődtem volna a témára. Persze a sárkány után… igazából érthető, hogy semmin sincsenek meglepődve.
Már éppen felkészülnék a felállásra, amikor egy siheder bukkan fel. Hálás sóhajjal maradok hát a hátsómon, onnan hallgatom a szavait. Lassan vissza kellene állnia a buksimnak az ószóhasználatra, de egyenlőre semmi, és azt kell mondjam, igencsak belejöttem már a szlengbe. Az ajánlat érdekes, meg minden, ám… nem szeretem egyébként se túlzottan az embereket, a középkoriakat meg főleg nem. - Ez nem feltétlen jó ötlet - sóhajtok egyet. Nekünk nincs valami sok bevethető mágiánk Belivel, és nem hiszem, hogy ilyen állapotban a kardjának komoly hasznát venné. - Nem kedvelem eme kor embereit. Túlzottan hímsoviniszták - toldom meg némi magyarázattal Natalie felé, hogy ne az emberiség ellen kollektív nem tetszésnek vegye. Őt nagyon is kedvelem, amíg a mi oldalunkon áll. Ez eddigi tapasztalataim alapján az emberek csak akkor barátságosak, ha kell nekik valami. Belial is gyanakvással él, s tőlünk vár tanácsot.
- No Natalie, döntsd el, hogy kövessük-e! - hagyom végül az elhatározás jogát csapatunk legkompetensebb tagjára. Szerintem elég csak az én és Beli törött bordáira nézni, hogy miért tőle várom a döntést. Meghát… mégiscsak ő az ember, hátha feltűnik neki, ha egy fajtársa át akarja verni.
Belial segítségével talpra állok, mert mostmár, vagy így, vagy úgy, valamerre mindenképpen el kell indulnunk. Ha van lehetőségem, Natalie mellé keveredem és a fülébe súgom: - Gáz van a mágiánkkal. Valami nagy mértékben blokkolja - a szavakat úgy intézem, hogy a suhanc biztosan ne hallja, de Beli előtt nem titkosak. Ez újabb érv a további, hármasban való kalandozásra, ráadásul mostmár biztosan sejti is, hogy mi nem igazán szorulunk emberi ellátásra.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 5:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok
Natalie, Nieven, CherryPie
Nagy árat fizetünk a bámészkodásért, mert a sárkány jön, szájat tát és "köp" egy nagyot mellénk, leheletének szele, pedig azonnal elsodor. Akár egy szélvihar, úgy kap fel minket, én pedig olyan szerencsétlenül érek földet, hogy pár bordám azonnal összetöröm, emellett még egy vasrúd is átszalad a testemen. Nagy küzdelmek árán vakarom ki magam a gerendák alól. A fenébe ezt jól beszívtuk. A törmelékek közül kimászva azért azonnal feltűnik valami és a felismerés rohadtul nem tesz boldoggá. Valami gond van velem...az erőmmel. Valamiért nem úgy működik, ahogy kéne. Hogy mi lehet az oka, azt nem most kezdem el fejtegetni. Teszek egy kísérletet magamon, vérző sebem tűzmágiával sikerül elállítanom, de ettől egyáltalán nem érzem jobban magam. Nem csak én jártam meg, de Nieven is. Erős fájdalmakkal küszködve kaparom ki a nőt a tetőszerkezet alól, majd odavonszolom magunkat a vadászlányhoz. Körbenézek, de mást nemigen látok a környéken. Az eszméletlen lány lassan magához tér és miután felfedezi sérüléseit, igyekszik magát mozdítható állapotba hozni. Natalie közben kimondja, amit mindhárman gondolunk, lépnünk kell innen.
-Kellene egy biztos menedék. - nézek közben körbe és magam is észrevételezem, hogy a legszerencsésebb és lényegében egyetlen szóba jöhető útirány, amit Nieven javasolt, ha a ligetes felé megyünk. Aztán váratlan szerencse ér bennünket. Már épp indulásra mozdulnék, amikor ...előbb a kotlóst látom meg. Kissé csapzott állapotban ugyan, de túlélte a repülést. Majd tekintetem a mellette álldogáló férfira emelem, aki megszólít minket és a segítségét ajánlja fel. Szinte kapóra jön. Egy gyorsan erdei útról és egy közeli menedékről beszél, ahol ellátást kaphatunk. Milyen jól is hangzik...talán túl jól is.
-Micsoda véletlen. - jegyzem meg halkan nem kevés gyanakvással. A lányokra pillantok figyelve mit reagálnak a hirtelen jött invitálásra. Tiszta sor, hogy a nyílt terepen nem maradhatunk, innen távoznunk kell méghozzá minél hamarabb. Egy második ilyen akciót már kérdéses, túlélnénk-e, ha a sárkánypajtás úgy döntene visszafordulna még egy leheletre. Ha Nieven és Natalie kapnának a kéretlen segítségen, úgy felegyenesedem és felsegítve a Nievent indulnék meg az idegen felé. Egy próbát végül is megér, ha túl gyanússá válna, vagy bármi olyan jelet fedeznék fel, ami azt sejtetné, hogy csapdába csal minket, itt a kardom oldalamon, legfeljebb levágom a fejét. Ha viszont nem kérnének a segítségből, úgy ülve maradok.

zene: nincs || üzenet: 362 szó ||
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Mages - Page 9 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 9:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
A démon és a leviatán slamasztikába kerülnek, ám az egyetlen szerencséjük, hogy a falvacska házai nem a masszív voltukról híresek, révén, az egyszerű közrendűeknek nem telik többre, mint a természet adta lehetőségek felhasználására az otthonaik, egyéb középületeik kialakításához. Azonban a sérüléseik mértékét ez nem befolyásolja, csupán azt, hogy Belial keserves küzdelmek árán képes magát kiásni a romhalmaz alól a tétlen fetrengés helyett, dacára az oldalába fúródott vasnak. Csodával határos módon Nievent is kihúzza, de az állapotuk ettől sokban nem javul. Mindkettejük észreveheti, hogy a gyógyulásuk, az siralmas ütemben halad, alig gyorsabban, mintha egyszerű halandóak volnának. Talán a közeli párának van ehhez köze, vagy a világ maga gyengíti őket? Nem tudhatják. A démonnak mindenesetre van elég ereje ahhoz, hogy az elementáris mágiát segítségül hívva ellássa magát, sikerrel.
Közben Natalie is megjelenik, aki több szempontot is a megfelelő szögből vizsgál; egyrészt, menekülniük kell, hiába tart jelenleg a sárkány a város irányába, másrészt puszta fegyverekkel holmi kevés, amit tehetnek egy efféle bestia ellen. Kérdés pusztán, megéri-e felvenniük a döggel a harcot, vagy inkább futnak, ameddig – s amennyire a sérültek állapotát tekintve – megtehetik? Egyáltalán, bevallja-e a vadásznőnek a másik kettő, hogy éppen holmi kevés a mágiájuk? Idővel persze feltűnhet majd neki a gyógyulásuk meglassulása.
Nos, bármiképp is döntsenek, a korábban a levegőben röppenő kotlós társaságában egy, a külsejében megegyezően zilált siheder bukkan fel az egyik épen maradt ház takarásából.
- Jó harcosok… s nemes asszonyom – egészíti ki halk köszöntését a barna fürtös, szakadt ruhájú fiú, habár az utóbbi szóválasztékát hallva többször meggondolja, valóban nemessel áll-e szemben. - Jöjjenek, szaporán, mutathatok egy gyorsabb utat az erdőhöz – suttogja, akárha attól félne, a sárkány bármelyik pillanatban meghallhatja őt. - Van egy menedék, ott segítenek a sérülteken is – győzködi őket tovább, ki tudja, mi végett. Ha tippelniük kellene, túl sok harcos nem gyarapítja a táborukat, akik legalább fals hittel, biztonság érzettel látnák el a rémületükben reszketőket. Meglehet, az alig tizenhat éves kölyök is efféle reményeiben áldozza a meneküléssel eltölthető, értékes perceit. A lábánál a tollait borzoló csirke egyetértő kotkodácsolással szól a témához.
Vajon megbíznak a fiúban, és beleártják magukat az itt élő emberek dolgába, vagy inkább a maguk feje után mennének?
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Tükörszilánk - Mages - Page 9 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 4:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Am I in the past? Panic!
Belial, Nieven & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; • Szószám; 337 • Zene; Exhumed»
«As you were I was.
As I am, you will be.
Ők állnak hozzá a legközelebb. Tekintetem hirtelen kapom az alacsonyabb termetű, vékonya nőre. Más kérdezném, hogy ezt mégis miként képzeli, de az óriási fenevad, mely oly nemes kecsességgel szeli át ezt a parányi távolságot. Én pedig kétségbeesetten keresek menedéket.
El is indulnék, futva, ám a második lépésnél szánt végig mellettünk a sárkány lehelete. Az örvénylő szél lökéshulláma letaszít a lábamról. Átfordít egy kapudeszkán, végigszántja a karomat az érdes, durva fa. Hallom a hangom, ahogy fájdalmasan felkiáltok, s fordulok még párat a lendülettől, mielőtt hátra érkezhetnék meg. A fájdalom a karomba hasít, pár mély lélegzetvétellel mégis felülkerekedek rajta. A nem fájó karom irányából fordulok meg, emelkedek féltérdre, s figyelem, a…
A démon és a nő egy épület alá szorultak.
- Nagyszerű – köpöm a szavakat, miközben felemelkedem, s tekintetem le sem veszem a hatalmas sárkányról. Követem, vajon visszafordul? Ha igen, akkor további menedéket kell keresnem, ám ha nem, akkor is meg kellene néznem, hogy mi folyik itt.
Sárkányok. Hol az édes retkes életbe kerültem?
Egy pillanat erejéig elkap a pánik, hogy egyedül maradtam, amikor – már ha valóban megtörténik – a véres, sebes, kissé megtépázott démon kászálódik elő.
- El kell innen húznunk. Ahogy nézem, ez nem éppen szeretné, ha megbabusgatnák – bökök fejemmel a lény felé, ha még látható. De lépteim csak akkor válik sürgetővé, ha visszafelé fordulna. Nieven szavaira csak bólintok és a két fadarabot, s feltűnik, hogy mit szeretne abból csinálni.
- Jó ötlet, menjünk az erdőbe, ott el tudom látni a sebed, jobban – a saját íjamba kapaszkodom meg, mintha az életem múlna rajta. – Tudsz segíteni neki, Belial? – ejtem ki könnyedén nevet, mely jobban a számra áll, mint a másik, amit hazudott.
S ha mindannyian készen állunk, akkor elindulhatunk az erdő irányába. A magam részéről minden apró neszre, zajra odafigyelek. Minden recsegésre, minden suhogásra. Ha kell az íjat is felhúzom, bár nem hinném, hogy jó ötlet lenne lelőni ezt a fenevadat. – Mágikus erő nélkül esélye sincs egy nyílnak – jegyzem meg magamnak, s miközben haladunk fejem jobbra-balra forgatom, tényleg igyekszem mindent időben meglátni, meghallani, hogy tudjak a többieknek hamarabb szólni.
reveal your secrets

Nieven


Tükörszilánk - Mages - Page 9 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 12:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

Zene: Coat of arms • szószám: 397
@Belial, @Natalie Rossmyra, @CherryPie & @Nieven
───────────── ────────────
A felvett íjat Natalienak nyújtom és egy vidám biccentéssel nyugtázom a köszönetet.
- Mert ő a nagybátyám, vagy az unokatesóm - felelem teljes meggyőződéssel Natalienak. Bár elnézve házsártos természetét, lehet pont ez a baja, hogy hímnek nézik, amikor nőstény. Mondjuk eképpen meg tudom érteni, hogy ekkora pusztításba kezdett, én is fel lennék háborodva.
- Nem voltak sárkányok. De mi állunk hozzájuk a legközelebb - világosítom fel a nőt. Igazából nem véletlenül vagyok várakozó állásponton, a nyílt utcáról a legkönnyebb elugrani jobbra, vagy balra, és itt nem omlik ránk semmi, ha mellettünk csapódna be a sárkány fekete lehellete. Ahogy azonban látom, hogy jön, vetődnék én, levegőt sűrítve magam alá ugranék, ahogy szoktam, de szinte semmi, alig emelkedem. Engem mindig a saját mágiám szopat a legjobban!
Azt hiszem Belit nem értesítettem időben, hogy balszerencse az emberek által használt vezetéknevem. Ő is felém vetődik, így mindkettőnket maga alá temet az épület. Ugyan lenne bennem annyi, hogy telekinézissel eltérítsem a köveket, de az erőm megint nem úgy működik ahogy kellene neki, ráadásul egy pottyanó kődarab homlokon is csókol, mire megszűnik a tiltakozásom. Csukódó pillákkal ránt magával a gravitáció, s utolsó másodperceimet is fölöslegesen töltöm - bosszankodással a kialakult helyzet miatt, pedig sokkal jobb dolgok is járhatnának a fejemben, de a kék szempár ezúttal messze kerül.
Egy jó 5 perc múlva undorító fájdalomra ébredek. Nem hiányzott ez az érzés annyi szent, nem hiába kerülöm a sérüléseket. A mellkasomon végig pillantva arra jutok, hogy a ruhának annyi, immár három színben is pompázik. Két lila, na meg vérem feketéje. A lábammal se oké valami. Ha eddig nem foszlott szét teljesen külsőm illúziója, most végérvényesen búcsút intek neki.
- Na, összedőlő ház vs Nieven 1:0, most Beleth tuti kiröhögne - tekintetem Belialra téved. - Meg ahogy a látom téged is - húzom erőtlen mosolyra a számat. - Köszi, hogy kiástatok - biccentenék is, de az háton fekve nehezen kivitelezhető. Ez egy hálás kígyó. Törött, lassan gyógyuló bordákkal mondjuk nem csoda. - Natalie, odaadnád azt a két darab fát? - kérdezem tőle a nem sokkal messzebb lévő kettétört darabra mutatok. Valaha nyél lehetett, de a kavarodásban ő is elhagyta a fejét. Ha megteszi, úgy végre megszabadulok a ruhám aljától - fel is vágom kétoldalt az anyagot a jobb mozgásért -, majd sínt eszkabálok a fákból, meg az anyagból. Nem is vagyok annyira nagyon gyász embernek, csak egy kicsit.
- Na, célozzuk meg az erdőt, szerintem lesz kövi kör is! Nincs errefelé egy tó? Meg kéne nekünk egy alvás. - bökök magamra és Belialra.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 10:15 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok
Natalie, Nieven, CherryPie
Hosszan, kicsit talán elmerengve nézem, ahogy a gyíktestű szárnyas hüllő alakja úszik a levegőben és a puszta leheletével elpusztítja a faluhatárt. A különös lény iránt nem egyedüli az érdeklődésem. Míg én csak egy könnyed utat tennék a szárnyas pikkelyesen, addig Nieven megsimogatná és talán haza is vinné magával. A szörnyeteg éles kanyarral veszi felénk az irányt, mégsem moccanok egy lépést sem. Natalie szavait hallva egyet kell értenem, tuti nem barátkozni jön, mégis szeretném közelebbről megnézni, hiszen soha nem láttam még ilyen lényt, legalábbis levegőben nem.
-Háát... - már éppen szóra nyitnám a számat és fordulnék a vadászlány felé, hogy válaszoljak kérdésére, mikor a sárkány hirtelen felettünk terem és hatalmasra tátja a pofáját. Még éppen látom a fekete örvényt, ami kitörni készül belőle, a következő pillanatban már csak azt érzem, hogy sodródom a szélben. Mellettem süvít el a kotlós is értetlen fejet vágva. A lökéshullám szó szerint mindent magával ragad. Lendületemben egy ház oldala fog meg, durván csapódom bele, mire éles fájdalom árad szét a testemben, tisztán hallom csontjaim reccsenését. A rohadt élet, tuti eltört pár bordám. Ez a gondolat kísér, miközben a földre kerülök és nyakamba borul a viskó. Hát ez kicsit kellemetlenül ért - be kell, hogy valljam. Egy percig csak fekszem a hűvös talajon és próbálok magamra találni. Végül nehézkesen lököm le magamról a kődarabokat és kászálódom ki a romok közül. El is fáradok közben. Köhintek párat a törmelékek beszívott porától, majd felfedezem az oldalamból kiálló fémdarabot is. Aztap*csa! Nem sokat gondolkodok neki, veszek egy rohadt mély levegőt, talán még a fogam is összeszorítom közben és egyetlen határozott mozdulattal rántom ki magamból a vasat. Szokatlan mód erőtlennek érzem magam, mégis ha van annyi mágia bennem, hogy fel tudjam izzítani kezem, akkor megteszem és tenyeremet az oldalamon tátongó mély sebre nyomom, hogy bőrömet égetve állítsam el a vérzést. Akár sikerül, akár nem tekintetem a gerenda alá szorult Nievenre terelődik. Eszméletlenül fekszik és fejéből sötét vér szivárog. Nagy nehezen karjánál fogva kihúzom alóla, amennyire erőmtől kitelik hónom alá csapom és elvonszolom magunkat méterekkel odébb. Észrevételezem a sárkánylehelet okozta károkat, nem is pusztítást okozott a pikkelyes. Pillantásom közben a vadászlányt keresi, és hamar kiszúrom őt is, látszólag egész kevés sérüléssel megúszta a történteket. Mellé telepedünk.
-Hát ez durva volt. - ülök le a fűbe és nevetem el magam. Basszus, én még mindig felülnék a hátára.

zene: nincs || üzenet: 381 szó ||
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Mages - Page 9 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 12:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Natalie már nem kap választ a kérdésére, a paraszt elszelel. A perceken belül lejátszódó jelenet kapcsán pedig úgy fest, nem hiába voltak az aggodalmai, az éjfekete sárkány kíméletlenül csap le a falura. A szájából előtörő, fekete örvénylés felforgat, szétszaggat, darabjaira marcangol mindent, ami az útjába kerül, s aki szerencsétlenül a közelébe keveredne? A felszálló és szétterjedő, feketéllő párát belélegezve az emberek elfúló sikollyal kapnak a torkaikhoz, majd néhány másodpercet felölelő agóniát követően holtan esnek össze, akárha kiszipolyozták volna belőlük az életet. Az állatok valamiképpen megússzák, habár láthatóan megkergülnek, s a többségük éppen emiatt veszik oda; tűzbe, kiálló vasakba, egyéb csapdákba rohannak fejvesztve.
A hármastól mindezen látvány távol van még ahhoz, hogy igazán szembesülhessenek vele, pusztán a hangok alapján tájékozódhatnak a pusztítás mértékéről. Legalábbis, amíg a sárkány irányt váltva feléjük nem lódul. Igazán nem telik bele sok szárnycsapásba és fáradságba neki átszelni azt a fél kilométert, ami elválasztja a falu központjától. Hosszan nyúló, tüskékben végződő farka kecsesen siklik utána, kétségtelenül lenyűgöző a látványa főleg annak, aki még sosem hallott az adott példányról vagy látott életében sárkányt – s a hármasból ezt egyikük sem mondhatja el magáról –, ezért érthető, hogy Nieven és Belial szinte a földbe cövekelve méregeti a magasztos lényt. Az egyetlen, kit inkább az életösztön hajt, az Natalie, és a különböző álláspontoknak meg is lesz a foganatja, amikor a veszedelmes dög ismét lecsap.
Száját szélesre nyitva újfent elereszti a bendőjében felgyülemlő erejét. A sötét örvénylés ugyan tőlük pár méterrel arrébb teljesedik ki, de ez nem jelent egyikük számára sem biztonságot. A vadásznőt leveti a lábáról a lökéshullám, karját végighorzsolja egy alá szoruló kapudeszkán, és biztosan néhány zúzódás is keletkezik mindemellett a végtagjain az esésnek köszönhetően. A démon és a leviatán sem tud megállni, csakugyan elesnek, ám révén, ők közelebb voltak a csapás gócpontjához, sokkal rosszabbul járnak. Történetesen egy ház omlik rájuk, habár a fekete kipállástól éppen ez védi meg őket. A törmelékek ennek dacára nem kímélik őket, gerendák komoly súlya alá szorulnak. Nieven beüti a fejét, pillanatokon belül el is ájul az arcába csordogáló, fekete vér látványával. A bordái több helyen eltörtek, valószínűleg az egyik lábában is repedt a csont. Belial bordái sem úszták meg kevesebbel, és esküdni merne, hogy az oldalán átfúródott valami hegyes fa vagy fémdarab. Egyiküknek sem jelentene komolyabb kihívást a gyógyulás, ha a világukban lennének, ám itt? Most szembesülhetnek vele igazán, hogy jócskán el van nyomva a mágiájuk.

*Nieven ájulása kb 5 percig tart
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Tükörszilánk - Mages - Page 9 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 9:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Am I in the past? Panic!
Belial, Nieven & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; • Szószám; 398 • Zene; Exhumed»
«As you were I was.
As I am, you will be.
Egyelőre nem törődöm az öltözékemmel, egyelőre azt próbálom kideríteni, hogy hol vagyok. Így ha Nieven esetleg felvenné az íjat és felém nyújtaná, akkor hálás mosollyal az ajkamon – mert igen, ilyenre is képes vagyok – köszönném meg kedvességét. Mert igen, erre is képes vagyok. De ami a legjobban izgat.
Belső combom éktelenül viszket a kölcsön nadrágomtól, mely olyan, mintha múlni nem akarna. Na jó, elmúlik. Amikor meghallom a démon nevetését, majd hangot is ad annak. Ajkaim nyitnám szólásra, háborodásra, azonban sok minden nem jön át belőle. Leginkább semmi, csak egy mélyről jövő, lemondó sóhaj.
Újra nyitom ajkaim, de újra csak mély sóhaj bukik ki belőlem.
- Örülök a találkozásnak, Belial – mosolygok rá végül, fáradtan. Az egész egyezség egy vicc, most már kezdem belátni. Ezzel mégsincs időm foglalkozni, hiszen a parasztot próbálom megállítani, hogy legalább mondja már meg, hogy mi történik.
- Öhm… - költői kérdésére fejem hajtom jobb vállam irányába, elgondolkodva meredek rá. Hát… Ha így kérdezi. – Tudja, hogy milyen évet írunk!? – kiáltok még utána, ha esetleg el kívánt volna már menni. Nyakam nyújtom utána, hátha, még meghall, ha válaszol rá, de ha nem sem gond. Úgyis mindjárt megtudjuk, hogy mi is történik itt…
Amikor is egy üvöltés késztet arra, hogy fejem a nyakamba húzzam és a hang irányába fordítsam.
- Azta…. – mondom szinte egyszerre a démonférfival, ám a végét én már nem mondom neki. Elkerekedő szemekkel figyelem a lényt, érzem, hogy szívem a torkomba dobog. Szárnyait hatalmasra tárja, fesztávolsága… istenem ez több méter hosszú is. Tíz, akár húsz is. De gyönyörű. Ám idekeveredett társaimmal még ha egyet is értenék, azért a túlélési ösztön egy kicsit felülkerekedik rajtam.
- Öhm, egy technikai kérdés – mert látom, hogy nem is igazán akarnak ellene harcolni, annál inkább magunkhoz édesgetni és ez a rusnyaság, ez a gyönyörű rusnyaság jön is felénk. – Miként kívánjátok megszelídíteni? Nem kívánok vészmadár lenni, de szerintem ebédnek néz minket – ábrándítok ki mindenkit, magamat is, hiszen egy mélyről jövő, ábrándos sóhaj újra elhagyja az ajkaimat. Az íj körül jobban szorul kezem és a lehetséges irányokat mérem fel. Keresek bármit. Egy utcát, egy rejteket, egy maszívabb házat akár, átmenetileg, ahova elmehetnénk. Egy nagyobb placcot, ahonnan jobban ráláthatnánk, hogy mit csinál, anélkül, hogy észre vesz minket. S ha látnék is valamit…
- Kérdés, régen is léteztek sárkányok vagy nem? Utóbbi esetében meg kellene figyelni… - vetem fel és elindulok azon fel helyé – már ha van – ahol talán nem eszik meg két másodperc alatt.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2