Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Seroth ismert otthona •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Seroth ismert otthona VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 06, 2020 12:04 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 7:21 pm
Következő oldal


To: Éponine

Megannyi év után még mindig ugyan azt akarja. Egyszer már megkapta nem volt elég. Bár tény, ha nem lett volna Belial később váltam volna démonná, ha az elmondásaiból indulunk ki. Én nem akartam ezt. Főbűn sem akartam lenni. De, hát úgy jött, hogy drága Kapzsi barátunkat eltettem láb alól 200 évvel a démonná válásom után. Én nem akartam rangot, sőt nekem megfelelt ami volt, de vérbe áztatott kezem elég volt mindenkinek, hogy feltegyenek ide. Mily ironikus. Senki sem tudja, mire vagyok képes teljes erőmből, Beli is csak sejtheti. De csak azért, mert engedtem neki, hogy lássa. Az a kis démon nem jelentett túl sokat. Még is halála elegendő volt, hogy dühömet fokozzam és többet akarjak.
Már maga eléggé frusztráló, hogy ő itt van. Pedig szívesen töltöttem volna egyedül az estémet azok után, hogy beszéltem a félvér herceggel. Majd jelentem kell Lucifer-nek is. Ha tudná, mit sejtek első sorba venne jegyet csak azért, hogy láthassa ahogy Lucifer elpicsáz, mert nem teljesítettem a feladatomat, úgy ahogy ő akarta. Bár kicsit izgat, hogy ő miért nem jelent meg a megbeszélésen. Pedig, ha tudná mit kaptam akkor keresztbe tudna tenni. De ez az ő dolga.
- A jó modorom feléd meghalt a gyermekemmel együtt. - közlöm vele mereven. Talán ezek azok a pillanatok, mikor örülök, hogy már nem vagyunk házasok. Mondhatni ő adta be a válási kérelmet.
- Szolgáld ki magad. - fordulok vissza a házba és Mózes felé veszem az irányt. Nem fogom körbe vezetni, miért tenném. Felőlem azt csinál, amit akar. A dolgozó szobám le van védve rúnákkal és mindennel az se lehet tudni, hogy ott van. Ha még is megsejti, hogy ott van és egyértelműen beakar menni akkor megállítom. De addig leülök a fotelba és whisky-t bontva elitalozgatok. Midnight a fotel melletti kis asztalon terpeszkedik. Gyilkos az a macska. Elég bolond ahhoz, hogy engem megtámadjon, szóval kinézem belőle, hogy Épo-t is a karmai közé venné, ha felkelt volna. Kis lusta dög.

From: Seroth
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 6:58 pm
Következő oldal


Lie to me honey
Seroth&&Éponine zene  • Credit:
Tudtam mit akarok, amikor ide jöttem. Akkor is tudtam mit kell tennem, amikor átkísértem a másvilágra. Azt akartam, hogy a pokolban kínok között szenvedjen, de valamilyen okból kifolyólag inkább démonná vált, ez megváltást jelentett számára, ahogy nekem is. Mégsem tudom elfelejteni a tekintetét, ahogy rám nézett kínzás közben, azok az üres szemek úgy meredtek rám, mintha semmit se jelentettem volna neki, soha azelőtt. Talán így is volt és én is csak egy eszköz voltam számára pont mint a szolgái. Mikor használhatatlanná váltam eldobott magától, hogy magához vegyen egy újat, egy jobbat. Gyűlöltem azért a másikat, hiába vetette meg őt, ez nem mentette fel a tette alól. Irigy voltam rá, amiért mindent megkaphat, amiért sikerült neki mindaz, ami engem illetett. Megtettem azt, amit meg kellett tennem, ahogy most is azt fogom tenni. Az ajtót könnyedén vágtam ki a helyéről, már ha egyáltalán tartotta bármi. A pokolkutya jelenlétét eddig is éreztem, de nem sok jelentőséget tulajdonítottam neki. Az a dög nem fog megállítani, bár a gazdája nem is akarja igazán, hogy nekem rontson, ahogy észre veszem. Újra szemtől szembe kerültünk, előttem áll teljes életnagyságában és az iránta érzett gyűlöletem még erősebbé válik, míg titkon egy másik régen eltemetett érzés is növekedni kezdett. Kérdése hallatán csak elnevetem magam.
- Ugyan már Seroth, nem is örülsz nekem? - anélkül, hogy beljebb invitálna elindulok felé félelem nélkül - Így kell üdvözölni egy régi ismerőst? Mi lett a jó modoroddal? - ingatom meg a fejem, majd mélyen szemeibe nézek, hátha most kitudok belőlük olvasni valamit. Egy apró sóhajt követően megrázom a fejem.
- Túlságosan sok mindent akarok és jelen pillanatban nincs kedvem elárulni. Körbe vezetnél végre? - kissé magasabbra vált a hangom, éppen úgy mint régen mikor megróttam valamiért. Felelevenedik előttem a kép, amint együtt lovagoltunk a réten nevetések közepette, mikor figyelmetlenségében leesett a lováról. Szemeim rá villannak, miközben inkább magamra vagyok mérges, amiért elém úszott ez az ősrégi megfakult emlékkép.
- Nem fogom még egyszer szépen kérni - teszem hozzá, ha nem akar a segítségemre lenni, akkor nélküle indulok el felfedezni a ház zugait.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 11, 2020 8:44 pm
Következő oldal


To: Éponine

Vizesen ülök dolgozó szobámban. A festmény be nem fejezett vásznát fürkészem, amit tán eltakar a paplan, ahogy a kész részeket is még is fejemben ott van a kép súgva ragadjam meg az ecsetet és fejezzem be. De képtelen vagyok rá. A düh és a gyűlölet nem hagyja, hogy arcát befejezzem és kész legyen a kép. D nem csak az övét. Annak a drága asszonynak az arcára sem emlékszem már, ki közelebb állt hozzám, mint az egész világ. Egyedül a mosolya, a szelíd, kedves mosolya maradt meg.
Nem öltöztem fel. Csak egy nadrág van rajtam semmi több. Túl hevült testem nem bírná most a ruha anyagát és csak rontana hangulatomon. Egy jég hideg whisky-t iszogatva bámulok magam elé. Végül tekintetem asztalom fiókjánál áll meg és kinyitom. Fényképek apró festmények tárulnak elém. De én csak egy valamit akarok. A kis tasakot ki emelem a fából, benne a fehér porral. Sosem nyúltam még ehhez rég óta hánykolódik a fiók mélyén. Nem is értem most már miért kellett ez nekem. Vissza is dobom a helyére és egy nagy sóhajjal dőlök hátra. Ekkor hallom meg a csengőt és Mózes morgását. Felállok és az ajtó felé lépkedek. Dolgozó szobám ajtaját biztosítottam. Nem szeretem, ha ott mászkálnak.
Már csak pár lépésnyire voltam az ajtótól, mikor az kirándult és a csavarok megadták magukat. Nem reagáltam nagyon semmit. Tudhattam volna, hogy ő az. Elvégre előbb, vagy utóbb úgy is eljut ide. Pedig még csak nem is titkos ez a hely a démonoknál mindenki tudja hol lakom.
Mózes a helyéről felállva vicsorog és morog a nőre. Csak egy pillantásom kell neki, hogy abba hagyja és leüljön. Nem fekszik vissza, addig nem amíg Ő itt van.
- Mit akarsz, Éponine? - költői kérdés pontosan tudom, miért jött ide. Karba tett kézzel nézek rá. Ha azt hiszi elkezdek vele jó pofizni rosszul hitte. Elvégre egyetlen egyszer sem emeltem rá kezet, emeltem fel a hangom. Sosem voltam mérges. A kínzása alatt is üres volt a tekintetem. Semmi érzelem se semmi. 500 év eltelt és a Pokol még egyszer sem halott dühösnek. Bár tény nem volt rá okom. Nem tudott még semmi sem kihozni úgy a sodromból, hogy dühből öljek. Az elődömet is csupán a személyes problémánk miatt öltem meg. Másképp még mindig rangtalan lennék. Engem nem vonz a rang.

From: Seroth
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 11, 2020 8:08 pm
Következő oldal


Lie to me honey
Seroth&&Éponine zene  • Credit:
Az a nap örökre az elmémbe égett, sebeit örök életemre magammal fogom hordozni. A lelkem már rég korom fekete, mégis azt a pillanatot olyan emberi szemmel dolgoztam fel, amit egyetlen évszázad se tud kitörölni, s már nem is akarom. Éreznem kell a felé tanúsított gyűlöletet, hogy maradjon valami, ami csak is az enyém, amit senki se vehet el tőlem. Előbb elvette a rangot, ami egyedül engem illetett, majd megfosztott a szeretetétől, végül teljesen magamra hagyott a nyomorommal és a korcs testemmel, mely képtelen volt normálisan működni. Persze megkapta a maga jussát érte, de neki ez sem volt elég. Újra ellenem fordult és megfosztott a szemem világától, aminek köszönhetően új testet kellett keresnem. A mostanit talán 5 éve használom, nem érdekelt a lány neve, a teste viszont annál inkább. Ő alkatra, nagyjából magasságra és arcra is hasonlított arra, aki egykor voltam. Ha lennének leszármazottaim azt mondanám ő egy közülük, de tény, hogy nem rendelkezem ilyesmikkel, így ez is csak egy szerencsés véletlen. Démonná válásom óta erre az alkalomra vártam, ami lassan beteljesedni látszik. Erősebbé akartam válni nála, talán az irigység vezérelt vagy csak szimplán a bosszú. Már nem tudnám megmondani melyik érzés vezetett idáig, nem is számít. Egyszer csak ott volt és már nem lehetett vissza fordítani, egy fekete folt, ami beitta magát a bőröm alá, hogy aztán rá döbbentsen mindig is bennem volt ez a valami. Ez az apró kis gondolatfoszlány, mely láthatatlanul nőtt fokozatosan, hogy elérve a csúcsot rabigába hajtson és teljesen virágba boruljon. Így született meg a vágy és vele együtt az elgondolás, hogy többre vagyok hivatott annál mintsem holmi rangnélüli démonka legyek. Én magam voltam az irigység, már azelőtt, hogy birtokba vettem volna ezt a pozíciót. Ehhez hasonló gondolatok keringnek elmémben miközben határozott léptekkel haladok a célom felé. Végre sikerült megtudnom hol lakik és nem vagyok rest beköszönni hozzá, ahogy azt régi ismerősöknek szokás. Apró mosoly játszik a szám szélén. Ismerősök. Valami jóval többek voltunk ennél. Kettőt koppantok az ajtón, majd a csengőre nyomom a tenyerem, amint meghallom a lépteit könnyed mozdulattal vágom ki az ajtót, mintha egyetlen zár se tartaná.
- Nem kell fáradnod a beengedéssel, megoldom magam is - legyintek, miközben beljebb lépkedek a pazar kis házban. Mindig jó érzéke volt a legdrágább holmikhoz, most sincs másképp, persze mit is vár egy démon a kapzsiságtól.
- Régen találkoztunk, Seroth - állok meg nem messze tőle, hogy kellő képen végig mérhessem. Az évek alatt nem sokat változott, még most is van benne valami megfoghatatlanul vonzó, főleg így félig vizesen. Élvezettel fogom apró darabokra szedni a testét, s végig nézem, amint a víz keverik a töménytelen mennyiségű vérrel.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 11, 2020 11:34 am
Következő oldal


***


Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7