Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. •
reveal your secrets

Mammon


I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 10:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Sejtette, hogy valami hasonló reakciót fog kiváltani a járműje, akkor is ezt váltaná ki, ha nem ilyen állapotban lenne a bolygó, régi darab volt és rendben volt tartva, az emberek valamiért szerették a régiségeket, bár ez nem csak rájuk igaz, a jelenlegi személyiségével Mammon is hasonlóan vélekedett. Ha valami régi és jó állapotban van, akkor van értelme a csodálásának.
- Szerencsére nem minden veszett oda, amikor megnyíltak a Pokol és a Menny kapui, sőt, ellenkezőleg, sok minden épségben maradt. Már csak abból az egyszerű dolog miatt, hogy senki nem látta a hasznukat és így az elpusztításukban se.- hisz mi haszna lehet annak, ha egy járművet elpusztítanak? Semmi. S ennek a felfogásnak köszönheti Mammon is, hogy ez a gépkocsi a bírtokában van és még mindig működőképes.
- Hogy?- kérdően nézett rá a vadászra. De hamar felfogta, hogy mire fel is a meglepődés.- Nem, nincs semmi humor a szavaim mögött, ténylegesen egy pokolkutya van a hátsóülésen.- nem igazán érti az okot arra, hogy így viselkedjen és meglepődésre se. A démonok és a pokolkutyáknál gyakori a párban járás. De ha egytől ennyire kiakad, talán majd csak akkor említi meg a maradékot, amikor már megérkeztek.
- Ez egy tévedés, a pokolkutyák nem táplálkoznak. Nincs szükségük élelemre, ahogy a démonoknak se. Mi is csupán az íze miatt eszünk, pontosabban azok, akik találnak egy megfelelő ízt. De megnyugtatom, jólnevelt a kutyám és nem fog kegyednek ártani. Azért hoztam magammal, mert valakinek felügyelni kellett az automobilomra. Elnézve kegyed reakcióját, mások is hasonlóan jártak volna el és megpróbálták volna elkötni. Ezt akadályozta volna meg a kutya.- biztosítás, riasztó, ahogy tetszik, de szerencse, hogy itt volt, megtörténhetett volna, hogy mire kijönnek a kocsmából, valaki már darabokra is szedte volna a járművet és eladta volna egy üveg alkoholért.
- Nos…- mielőtt válaszolt volna hátranézett, majd vissza a nőre.- Ez nem fog gondot jelenteni, ugyanis éppen alszik.- legalább ez nem fog gondot jelenteni, egy darabig nyugta lesz a nőnek a kutyától.
- Rendben van, majd szóljon, hogy mikor.- úgy fest, hogy nem akar rágyújtani, semmi baj, megteszi Mammon, egy letekert ablak mellett természetesen.
- Ez annyira meglepő?- kérdezte kissé csevegő hangnemben.- Az emberek is tartanak vagy tartottak állatokat, mint házikedvenc. Miért ne tarthatnának a démonok is? Kevés élet van a Pokolban, egyike ezen létformáknak a pokolkutya, természetes, hogy néhányunk házasítás mellett döntött. Nem csak arra jók, hogy lelkeket szállítsanak a Pokolba. Értelmesek, mint egy földi kutya.- emlegetve a földi kutyákat, vajon ők látják a pokolkutyákat? Vagy hogy reagálnak rájuk? Érdekes, ki kell próbálnia.
- Nem igazán szükséges a keresése, tudom, hogy merre találhatjuk. Egy bárban lesz majd. Oh és jut eszembe, hazudtam egy apróságban, a nevemet illetően, nem Agrael, hanem Mammon.- mondta miközben kihamuzott az ablakon.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 8:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
To Mammon
Követem a furcsa külsejű Agraelt. Rengetegen bámulják meg vonulását az utcán. Ruházata és a belőle áradó sötét energiák szinte mindenki megállásra késztetnek. Megbámulják, ráncolják kicsit a homlokukat és azon gondolkoznak mi olyan zavaró a pasiban. Némán sétálok kissé mögötte, hátamra vetett táskámmal és félig zsebrevágott kézzel. Mikor az autóhoz érünk megtorpanok egy pillanatra. Leesik az állam. Nem hagyhatom ki, körbejárom a járgányt minden apró kis részét megvizsgálom csorgó nyállal. Leesik az állam. Tetszik a stílusa az ürgének. Ha a ruházkodás nem is az erőssége, mert úgy néz ki mint egy nagy madár… ebben megvan a jó ízlése.
- Nem semmi verda! – csillogó szemekkel simítom végig az autót miközben a csomagtartóhoz sétálok és a táskámat az övé mellé teszem. Majd az anyósülésen foglalok helyet. Meseszép ez az autó! Hátra dőlök a kényelmes ülésben. Felőlem akárhova mehetünk ha ezzel a kicsikével megyünk! Agrael azonban hamar csótányként tapossa el lelkesedésemet. Mi a picsa? Pokolkutya?
- Most szórakozik velem!? – túl késő kiugrani az autóból már a gázra is lépett ez az aljas démon. Libabőrös leszek már csak a tudattól is, hogy van valami mögöttem, amit nem látok, főleg, hogy ez egy kicseszett dög! Szívem kalapálni kezd. Hátranézek az ülésre.
- Remélem nem éhes! Mondjuk ezt közölhette volna, hogy egy…kutya is lesz! – kevés dologtól félek. A pokolkutya a lista élén van. Aljas büdös dögök!
- Lehetne hogy ne jöjjön a közelembe, csak nyugodtan feküdjön hátul? – nem szívesen érezném, ahogy a fülemet szaglássza. Máris nem annyira komfortos a szuper autó. Könnyedén átjutunk az ellenőrzésen. A kutya sem kérdi mit akarunk. Megállíthattak volna, akkor ki tudtam volna ugrani a kocsiból és itt hagyni ezt az őrültet a kutyájával.
Kedvemet nem javítja mikor közli mennyit kell a két szörnyeteggel összezárva tölteni. 19 óra az nagyon sok. Rengeteg. 19 óra egy démonnal és a pokolkutyával egy autóban. Ráadásul beültem egy démon autójába. Ki tudja hova visz? Nem garantált, hogy valóban New Orleansba tervezete a kirándulást? Arról nem is beszélve, hogy majd a buli végén hazafurikáz? Ennyire nem lehetettem meggondolatlan. Idióta vagyok!
- Nem, csak egyszer álljunk meg. Az elég lesz. – úgy terveztem szunyókálhatnék is egy keveset útközben, de a hátsó ülésen minden bizonnyal a száját nyalogató vérebre gondolva nem is annyira jó ötlet az alvás.
- Maga tényleg pokolkutyát tart házikedvencként? – mennyire elvetemült már.
- Éééés hol kezdjük a férfi keresését a városban? – saját gondolataimat is terelni szándékozom azzal, hogy a haditerven agyalok. Bár per pillanat úgy érzem sose érünk New Orleansba.

Outfit l © l Music

reveal your secrets

Mammon


I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 1:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Pontosan, hisz hová is fajulna a világ, ha mindenki a saját élvezetét helyezné az előtérbe és keverné a munkával? Oda lenne a profizmus és a várható haszon. Ezt még az én fajtámnak se kellene megengednie, de sajnálatosan néhányunk hajlamos előtérbe helyezni saját magát, és a pillanatnyi örömet figyelembe véve elfelejtkezik a hosszútávú haszonról.- sajnálatosan a démonokra ez jellemző, legalábbis az alacsonyabb rangúakra, a kis mitugrászokra, akik éppen csak elhagyták a Poklot, és tombolni kezdtek, válogatás nélkül romboltak, mert ezt diktálta a kedvük. Szégyen, hogy ilyenek is tagjai voltak a démonok fajának.
- Akkor útra fel.- maguk mögött hagyták a kocsmát, és egyenesen Mammon járműjéhez sétáltak, és úgy fest, hogy senki se akarta ellopni, talán Ed morgása megtette a hatását, vagy csak nem vették észre valamiért, lényegtelen, megvolt és kész.
- A csomagtartóba beteheti a holmiját.- felnyitotta az említett dolgot és berakta a saját táskáját, ha pedig a hölgy is így tett, lecsukta, majd kinyitotta az anyósülés ajtaját, ahogy azt egy úridémonnak meg kell tennie, sőt, ha beült az utasa, akkor még be is csukja, majd Mammon elfoglalja a vezetői ülést és gázt ad.
- Jut eszembe, ne érje váratlanul, ha szuszogást fog hallani hátulról, vagy érezni a tarkóján, csak a pokolkutyám lesz az.- egyenest a kapu felé hajtott, és reméli nem tartoztatják fel, és vonják kérdőre, hogy mit keres egy másik utas is a járműben, nincs kedve most hozzá, de legyen akárhogyan is, amint átjutottak a kapun, megnyomta a gázt, hosszú lesz még az út.

Az úton:

- Nagyjából tízenkilenc óra lesz az út, ha az I-59 n és az I-81 N haladunk, és nem találkozunk fosztogatókkal. Remélem nem ivott túl sok mindent, nem szívesen állnék meg minden huszadik percben.- mondta nyugodt hangon majd kinyitotta a kesztyűtartót, amiben egy doboz cigeretta volt és egy gyújtó.- Ha gondolja nyugodtan rágyújthat, csak tekerje le az ablakot.- nem szívesen ülne végig füstben, átvenné a ruhája az szagát, és dobhatná ki a kukába.
reveal your secrets

Mammon


I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 1:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***

I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. - Page 2 Loop-road
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2