Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Hellish Decisions •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Hellish Decisions VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 10, 2020 4:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


***
Lezárt játék
reveal your secrets

Lucifer


Hellish Decisions Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 10, 2020 4:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


I am the
Devil -  the BOSS - the MASTER
of the hell
My Name is Lucifer
──────────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────────
« [You must be registered and logged in to see this link.]  »
[You must be registered and logged in to see this image.]Gondolataimba merülve hallgatom végig Lovasom, teljes mértékig egyet értek minden egyes szavával, s ennek okaként többször is bólogatok.
-Üdítő élmény olyan démonnal beszélni, aki túl lát az elébe helyezett képen, s gondolkodásra használja a fejét.
Az bizonyos, hogy ez az összejövetel szükséges volt, hogy minden démon tisztában legyen azzal, hogy itt vagyok, jelen vagyok, s a célom az, hogy Amarát megállítsam, és a lények visszakerülhessenek oda, ahova tartoznak.
Sok minden történt az este folyamán, s lesz mit átgondolnom, hogy mi legyen a következő lépés.
- Érdekes feltevés, hogy Amara Istent keresi, nem kizárható. Ebben az esetben, ha ez a valóság, akkor jobban járunk, ha előbb találjuk meg mi őt, mint ő Atyámat. - Rendkívül frusztráló tud lenni, hogy szinte semmi emlékem nincs róla, és arról se, hogy miként lehetne tőrbe csalni.
Miért tette ezt apám? Tán csak Amarát akarta rejteni, hogy senki se találjon rá, vagy pont ez volt a célja, hogy egyszer kiengedi a szeretett kishúgát, s a világot a kezébe helyezi, nekünk meg ne legyen róla fogalmunk, hogy miként lehet megfékezni?
Ha ezt mind igaz, akkor azt hiszem jobban át kell gondolni, hogy Atyám a jó Isten, még sem olyan jó, s talán ő áll a dobogó tetején aljasság szempontjából.
Szívesen belenéznék Abaddon fejében, mit élhetett át akkor, milyenek a valós emlékei, akad köztük esetleg olyan, amiről azt hiszi, hogy nem olyan fontos, még is egy kulcs lehet?
Bele fogok nézni a fejébe... de nem most, mára elég a plusz információkból, had ülepedjen mindenkiben a mai este, had kapjon szárnyra a híre az angyalok között is, hogy a démonok tanácskoztak, had jusson el a hír a kémekhez, kik Amara szoknyáját markolásszák. Tudja meg bárki, s mindenki.
- Rendben Abaddon, távozz, de a jövőben számíts arra, hogy fel foglak keresni. - Mondatom végeztével távozásra intem, menjen csak nyugodtan, s ha távozott, még egy cigarettát elszívok, s jómagam is elindulok.

Köszönöm mindenkinek a részvételt. Twisted Evil
reveal your secrets

Abaddon


Hellish Decisions Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 09, 2020 9:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


See you in Hell
Lucifer & Abaddon
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Szószám; ide • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]- Leviathanok - mélázok el a nevükön. - Nos, azok közül csupán néhánnyhoz volt szerencsénk, akkor ott, San Franciscoban. Többről személy szerint a Leviathanokról nem tudok. De egy biztos, Ramiél, fivéred, nos Ő bizton állíthatom a szolgálatában áll. Ophilia után indult, gondolta majd belülről gyengíti a sötét szukát. Túl sok hír nem érkezett felőle azóta, így gondolom, hogy továbbra is a sötétség emészti az elméjét. - Osztom meg vele gondolataim, s minimális tudásom. Ez után már csak a kérdést várom, s meg is érkezik, bár nem egészen abban a formában amire gondolt volna az ember. jelen esetben a démon fia.
Egészen apró, inkább mondanám keserűnek, de a már jól megszokott szemtelen mosolykezdemény kanyarodik orcám szegletében. - Esély mindig van, de ettől függetlenül jó kérdés. Én nem látom értelmét időt pazarolni a kicsinyeskedőkre, kik nem látják mi zajlik épp, akik nem fogják fel, hogy a világ elpusztul s velük mi is és nem, egyáltalán nem a szokásos módon fog ez megtörténni, szenvedéssel, meg rombolással, ahogy mi magunk a Pusztítás démona és a Lovasok tették volna. Nem, egyáltalán nem. Egyszerűen egyik pillanatról a másikra fogunk megszűni létezni. Láttam, megmutatta mire készül az a szuka, mint mondottam. És nem, köszönöm nem kérek belőle. De gondolom ezzel Te magad is így vagy. - Állok meg egy rövid pillanatra mígy tekintetem az övébe fúrom, majd tovább folytatom. - Vannak kik hasonló elvekben gondolnak, akiket említettem, mind túl tudnak lépni az ősi, kicsinyes elveken. S továbbra is azt mondom, légiókkal és haderővel itt mit sem érünk. Ez nem hagyományos küzdelem. Itt erő feszül majd az erőnek. Ezért voltam oly bátor, hogy Ashtaroth erejét is magammal hozzam. Úgy gondolom itt most a nagyok ereje kell, Az arkoké, a magas rangúaké. Amara számára a csatamezőn felsorakozó milliónyi katona nem több mint elseperni való homok szemek. Erő kell, túl kell szárnyaljuk az ötév, amíg még nincs ereje teljében. S Bizonyos érdekel miért gondolom, hogy még nincs erejének teljében... Egyszerű, még itt vagyunk és beszélünk. Ha képes lenne már rég akkor régen kiírtott volna mindent. De vár. készül valamire. Fivérével, Istennel akar valamit. Ez pedig nekünk kapóra jön, amíg ő után kajtat addig van időnk összeszedni az erőket. - Állok meg ismét monológommal, megosztva vele gondolataim. - Nos, nekem ez a véleményem. Ennek függvényében cselekedtem eddig is, eztán is így teszek, ha csak nem parancsolsz másként. - Tekintek rá ismét a kijelentő mondat végén s várom, hiszen kérdésként is beillik, hogy ad e más irányú feladatot a számomra jelenleg. S Ha és amennyiben nem, úgy még hozzá teszem. - Amennyiben rám már nincs szükség, úgy távozom. Sok a dolog, az idő pedig kevés. - Azzal ha és amennyiben valóban mást nem akar, úgy távozóra fogom.

//Ha vége akkor részemről köszönöm a játékot! Mindenkinek, utólag is! Smile //
reveal your secrets

Lucifer


Hellish Decisions Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 01, 2020 4:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


I am the
Devil -  the BOSS - the MASTER
of the hell
My Name is Lucifer
──────────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────────
« [You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] »
[You must be registered and logged in to see this image.]Végig hallgatom Viszályom mondandóját, és megfontolom szavait, bizony van benne logika, s jó magam is úgy gondolom, hogy Amara nem csak tessék lássék módra viselkedik.
Bizonyára van egy sokkalta nagyobb terve, amit véghez szeretne vinni, és ha nem egységesítjük a csapatokat, esélyünk nem lesz arra, hogy akár egy egérfarknyi beleszólásunk legyen a történésekbe.
Bólintok Belial felé egyet, majd távozik a köreinkből. Lilith felé fordulok, nézése megmosolyogtat, ugyan Kedvesem, nap mint nap szembesülök ezzel a nézéssel, legyen az akár halandó, démon, vagy angyal tekintet.
- Kétlem, hogy Isten ilyen tettel állt volna elő végső elkeseredettségében. Inkább gondolnám azt, hogy valaki a bolondját járatta vele, vagy jobb dolga nem lévén, egy új világ tervezésébe kezdett, minek után ráébredhetett arra az öreg fejével, hogy a szél elfújta az összes reménységet arra, hogy a halandók olyanok lesznek, mint valójában szeretné. - Beszéd közben gesztikulálok kezeimmel, amolyan söprögető mozdulatokkal.
- Amara másként jutott ki, és azt kellene főként kideríteni, hogy kik vannak a szolgálatában, kit tarthat magához a legközelebb? Vajon egy vagy több leviatán, vagy esetleg más lény? - Elgondolkodóan nézek félre, olyan a tudatom, mikor ezeken mélázok, mintha most léptem volna ki a ködből, de a tisztán látás helyett, most egy más sűrűbb levegővel teli helyre érkeztem. Megannyi kérdés, s egy fikarcnyi válasz sincs a kezemben.
-Oszd meg velem a gondolataidat Abaddon, mennyi lehetőséget látsz arra, hogy a többi démon, vagy akár más lények, angyalok, halandók, felül emelkedjenek a kicsinyes sértődésen, s pökhendiségen, s végre össze fogjanak? - Miért őt kérdezem? Ki mást kérdezhetnék, ha nem a Háborút, a démont, ki erre teremtetett, aki a legmesterkéltebb módon űzi a háború cikornyás útjait, ugyan ki más tudná jobban, hogy mit hoz a távoli szél, ha nem maga a Háború démona. Kénytelen vagyok más szavait, gondolatait is kikérni... ebben a helyzetben, nem támaszkodhatok csak a saját érveimre... több szem, többet lát...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 21, 2020 8:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Carpe Noctem @
Szeme sarkából figyeli a távozókat s a mellé telepedő démont. Belial is elhagyja a termet. Annyi baj legyen, majd felkeresi később. Miután kényelmesen hátradőlt új helyén beszáll a társalgásba. Végre anélkül nyithatja ki a száját, hogy valaki hisztériázni kezdene. Lucifer válasza teljesen logikus, de fel kell hozni minden eshetőséget, hiszen egyenlőre a sötétben tapogatóznak mindnyájan.
- Igazad van. – eszébe jut valami hatalmas ostobaság, mégis teljesen megállná a helyét az találgatásban. Amarát egyedül egy nagy erő szabadíthatta ki, amelyre nem képes egyszerű démon.
- Mi van akkor, ha az Apád szabadította ránk a boszorkányt? – ejti ki gondolatait immár hangosan. Tekintetét egyenesen Luciferébe szúrja. Vagy van még oly erős ark, ki képes lenne Amarát kiszabadítani börtönéből?
- Elég reménytelennek tűnik a helyzet. – mi lenne ha nem próbálnák meg legyőzni? Megeshet, hogy Istent könnyebb lenne megtalálni és őt magát megkérni a feladatra.

reveal your secrets

Abaddon


Hellish Decisions Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 09, 2020 3:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


See you in Hell
Lucifer, Lilith, Belphegor, Belial, Mammon, Vlad, Seroth, Beleth & Abaddon
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Szószám; ide • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Van ki távozik s van ki marad még pár szóra. Némán figyelek s várom sorom miután feltett kérdésemre rövid választ is kapok. Nos, kíváncsian várom azt a bizonyos stratégiai megbeszélést.
Elhangzik hát hogy Ő maga sem emlékszik a múltra. Úgy tűnik valaki agyon el akarta tűntetni a Sötétség minden egyes emlékét az egész világról, ugyanúgy mint azoknak a bizonys Leviatánoknak. Érdekes. Amarat még meg értem, hogy miért, de a Leviatánok? Ötletem sincs miért volt oly fontos emlékeiket is törölni. Bár mindegy is, immáron tudjuk, hogy léteznek, akkor ott megmutatkoztak. Sok vizet nem zavarnak, legalább is egyelőre. Belial felvetésére röviden bólintok. - Igen, stratégia szempontból teljesen logikus lépés kiaktatni egyet azon lehetőségek közül mivel árthatunk neki. Ezért indultam a szőke angyal Ophilia után is. Ha az Ő tudása hozzá jut, nos, vélhetően több hasonló lépést is megtehett volna a Sötétség asszonya. De ez idő közben orvosolva lett immár. - Igen, visszahoztuk, nagy ára volt, kockáztatnom kellett, de hát anélkül nincs győzelem nemde? Ennyi még még hozzáfűzendő részemről, aztán már csupán a várakozás marad, hogy Lucifer bizalmába vonjon. Türelmesen várom hát, hogy belekezdhessünk.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 05, 2020 4:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


A Főnci színre lép
Lucifer, Abaddon, Lilith, Vlad x Belial
A gyűlés véget ér. A megjelenni méltóztató démonok többsége hazamegy. Mivel a Főnök feldobja a kérdés lehetőséget, jelzem felé, hogy én élnék vele. Belphegorom felé egy bólintással jelzem, kint találkozunk. Percekkel később alig páran maradunk, így amikor megkapom a szólás jogát, fel is teszem kérdéseimet. Természetesen témánál maradva Amara bezárásával kapcsolatban. Bár kérdéseim a Főnök felé intézem bízva benne, hogy választ kapok rájuk, mégis Lilith felől érkezik hamarabb egy gondolat. Figyelmemet egy pillanatra a démonhölgynek szentelem és eltűnődöm szavain.
-Ez elég valószínűtlen. Elég nagy balfék lenne - már bocs Főnök - ha egy ilyen erejű lény őrzését gyenge démonokra és nem a legjobbjaira, jobb és bal kezére bízná. Bár szerintem ehhez még ők is kevesek lennének. - fejtem ki véleményemet. Már ha csak elzárását nézzük, amihez eleve nyolc ark és a vén szakállas együttes ereje kellett, azt hiszem az őrzését sem vennék félvállról.
Kapok pár elismerő szót, majd Lucifer ráerősít arra, amit a szőke angyal is elmondott. Az viszont elég szomorú, hogy alig maradtak emlékei az előző akcióból. Talán az arkok emlékeit is az Öreg babrálta meg? Mert azt nem hiszem, hogy egy ilyen emlék, csak úgy magától kiessen. A Főnök nem szépíti a dolgokat, elég borús jövőképet fest elénk. És szavaival nem vitatkozhatok. Láttam milyen pusztítást okozott Amara vihara, pedig az csak előszele volt mindannak, ami ránk vár. A nagy bajok még mindig megvannak a főtollasok háza táján, mire halványan azért elmosolyodok, majd a Főncire emelem tekintetem.
-Nem szívesen példálózom a gaztetteimmel, de emlékezz csak vissza, többek között miért is raboltam el Raguelt. - kényes témát bolygatok szavaimmal, de nem feszélyez a téma, a büntetést már rég lerótta rajtam, ezek meg pusztán tények. Drága arkhúga volt az egyetlen talán, aki kibékítette volna a háborgó testvéreket, megvolt hozzá angyali képessége, de én megakadályoztam ebben.
-Talán Amara is ugyanezen okból végzett vele, hogy ne legyen újra egység az arkok között. - bocsátkozok feltételezésekbe, de úgy gondolom, nagyon nem tévedhetek. Logikus lépés lenne a Sötét Nagyasszony részéről.
-Harmónia képes lenne békét teremteni a viszálykodó fivéreid között, kár hogy halott és nincs helyette másik. - utalok rá, hogy talán ha lenne egy angyal, aki átvehetné a helyét, bevégezhetné azt a szerepet, amit Raguelnek kellett volna. És ez a probléma talán meg is lenne oldva. Persze tudom, az angyali hierarchia merevebb a démoninál, Ophilia ezt is elmondta. Nem terem csak úgy hirtelen egy másik tollashátú az arkcsapatba.
Tehát ha labdába akarunk rúgni, Istit elő kell keríteni, Ramielt elrángatni Amara szoknyája mellől és még egy Harmónia arkot is fel kéne hajtani valahonnan. Hát ez csodás. Magamban nyugtázva a hallottakat lassan felállok a helyemről.
-Részemről ennyi volt. Távozom is. További szép estét. - intek búcsút és elhagyva a termet, majd az épületet bizalmasommal együtt távozom.


zene: nincs || szószám: ??? ||
üzenet: karakter nem tudja hogy Ophilia az új Harmónia
(Köszönöm a játékot!) ||
reveal your secrets

Lucifer


Hellish Decisions Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 04, 2020 10:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]TO: [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]
Végig nézem, ahogy a díszes társaság, szépen lassan egymás után útjukra erednek. Amint elcsendesedik a terem és elhangzottak a kérdések, várok még pár pillanatot, hogy össze gyűjtsem a gondolataimat.
Abaddon felé fordulok, és röviden csak ennyit mondok. -Stratégiai megbeszélést.
Végig nézek a maradókon, öt fő a huszonpárból... nem is olyan rossz arány, az iménti viselkedésekből arra számítottam, hogy ennyi sem marad bent.
- Azonban előtte válaszolok a kérdésekre, és itt kiemelném, hogy nagyon jó a kérdésed Belial. - Elismerően bólintok felé, mert már valahogy díjaznom kell azt, ha valaki értelmes kérdésekkel tud előrukkolni egy ilyen végeláthatatlan balga gyülekezésen. - Mint azt említettem már korábban is, nem igazán vannak emlékeim... de azzal tisztában vagyok, hogy apám és a testvéreim összes erejére szükség volt ahhoz, hogy Amarát a pokolba zárassuk. - Jelentőségteljesen végig nézek mindenkin aki itt maradt. Muszáj jól végig gondolnom mindent, amit a számon kiejtek. A gyűlés során kialakult helyzetek, viselkedések, és mondatok után, teljes mértékig tisztában vagyok azzal, hogy hamarosan szembe kell néznem egy kisebb felkeléssel. Nem vetem a szemükre, próbálkozni lehet, bár az e fajta vészterhes időkben nem éppen füllik hozzá a fogam, hogy elvegyem egy-egy erős katonám életét. - Azt hiszem, hogy ezzel már elárultam azt, hogy nem megyünk semmire, ha a testvéreim a primitív vitáikat hajszolják. Valahogy muszáj őket meggyőzni arról, hogy végre normális viselkedést tanúsítsanak, de oly balgának tűnnek, mintha megzápult volna a tudatuk, ahogy a földre kerültek. - Ez szinte teljesen biztos, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy képtelen megérteni, hogy itt már nem a pokol és a menny rivalizálása a lényeg, vagy, hogy kinek a teremtése ment végbe elsőként. Ostoba vitákat szítanak nem képesek átlátni a kicsinyes viselkedésükön. - Attól tartok, hogy nem fogjuk tudni bezárni Amarát, ha nem fogunk össze, és ez sem segít rajta, amit a többiek az imént műveltek. Azt hiszik, hogy ez így marad, de először jönnek a viharok, később akár árvizek, kevesebb lesz a szárazföld, és egyre közelebb és közelebb szorulunk egymáshoz. - Szemeim révetegen néznek a semmibe, látom magam előtt a bekövetkezendő jövőt. - Mind meg fogunk halni, Amara most még csak játszik, de egy napon megunja az egérkéit, s megtisztítja a földet. - Mondhatják, hogy negatívan látom az egészet, de ők a bolondok, ha nem képesek meglátni azt, ami szépen lassan bekövetkezik, ha nem teszünk semmit.
Lilith szavai után felé fordulok. - Kedvesem, bár nem sok mindenre emlékszem, de szinte biztos vagyok benne, hogy azt az erőt, amit akkor kifejtettünk egy egyszerű démon nem képes megtörni... és ezt most ne vegyétek sértésnek, de ehhez kevesek vagytok. - Képtelenség lenne, hogy egy démon ügyeskedése vezessen ehhez a szinthez... úgy érzem, hogy valamelyik testvérem keze van a dologban, csak azt nem tudom, hogy melyik, és miként tette... ez az amit sürgősen ki kell deríteni.
- Van még valami?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 01, 2020 9:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lucifer and his demons

Beleth & Mindenki


Nem érzem túl hasznosnak ezt a gyűlést, bár lehet a nagyobb titkokba majd a háború lovasát avatja be Lucifer, tőlem aztán tegye, ha neki ő kell. Bár rengeteg kérdés megfogalmazódott bennem, nem leszek olyan szemtelen, hogy ezért maradjak, hogy feltegyem őket Lucifernek, már így is eléggé mérges ránk, nem szeretném még jobban kihúzni a gyufát, most, hogy lovas lettem. Egy fejbiccentéssel köszönök el tőle, hogy valami tiszteletet mutassak irányába és kint első dolgom rágyújtani egy cigarettára. Látom, hogy ikrem ott áll, felé sétálok.
- Nem akarom felkeresni az angyalt, mindent elmondtak róla, csak kis plusz infó kell, amivel Lucifer elé állhatunk. Beszélsz Mammonnal? Én máshonnan gyűjtök információt róla. - Utána összeülünk, átbeszéljük és megkapj a jelentést Lucifer, mert annyira ragaszkodik hozzá, hogy ugyanazt meghallgassa ismételten. Fogalmam sincs mi értelme van ennek az egészre, de kurvára unom és már most szarnék az egészre, de nem egyedül vagyok benne, így kénytelen leszek úgy ahogy, de elvégezni a feladatot. Adok rágyújtani valót búcsúzóul még testvéremnek és távozom is, megyek a dolgomra. Első dolgom levenni az öltönyt és helyette kényelmesebb gúnyát húzni, ami illik hozzám.


 

//Köszönöm a játékot!//
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 30, 2020 11:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


To: Lcifer, Belial, Mammon, Belphegor, Lilith, Mammon, Vlad, Beleth

Alku kötés egy félvérrel. Ez az, amire sosem vállalkoznék önként. Főleg nem egy olyannal, mint a herceg. Már előre látom, hogy nem fog sikerülni a vele való beszélgetésem és Lucifer ezt le is dolgoztatja rajtam. De legyen. Ha vége ennek az egésznek oda fogok állni Lucifer elé, hogy testemet szétvághassa és vérem kezéhez tapadjon. Egyre kell figyelnem. Hogy Ő ne ébredjen fel. Nyugodtan kell maradnom a fájdalom ellenére is.
Nincs több kérdésem Ő nagysága felé, szóval hátat fordítva neki kisétálok az épületből. Merre is keressem szerencsétlent, hogy az életéből elvegyek pár percet és büntetésemért mehessek. Meg kéne hívni Épo-t. Élvezettel nézné végig ahogy Lucifer kibelez. Sőt, könyörögne, hogy had csinálja ő. Legalább megnyugodna és békén hagyna. Szerencse, hogy a házasság köteléke csak a halálig tart. És ezt én léptem át először általa. 500 éve nem vagyunk kötelékben még is néha azt érzem, hogy nem változott semmi és még mindig valami összetart minket. De ez csak a harag és gyűlölet. Én nem kedvelem őt, mert gyermekem vére is az ő kezéhez apad. Ő nem kedvel engem sok mindenért. Tényleg szenvedni akar látni, vagy holtan is? Megnyugodna akkor is, ha más tenne el láb alól? Vagy sértve érezné magát, mert ő tart rám igényt? Ki tudja.

From: Seroth
reveal your secrets

Mammon


Hellish Decisions Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 5:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


- Es passiert auch mit den Besten(a legjobbakkal is előfordul). Ne ostorozd magad miatta. De be kell ismernem, bűnös vagyok. A saját dolgommal foglalkoztam, és figyelmetlen voltam. Tőrbecsalt az angyal, foglyul ejtett, miatta tépázta meg Amara vihara az öltözetem, szégyen a fejemre. De szerencsémre nem fogtak el végleg, nem élveztem az angyalok vendégszeretetét.- szörnyű lenne, ha valaki, ki a Pokolban leledzik, azt elfogják, és bezárják, körbe véve az angyalokkal, hallgatni a szentbeszédet és szenvedni. Hogy bírhatta ki ezt bárki is?- Igen, szerintem is a legbölcsebb az lesz, ha nem hárul rám semmilyen felelősség, nehogy kudarcot valljak. Csendesen meghúzom magamat, és el leszek foglalva a tökéletes büntetés kiötlésével, amivel új tanácsadómat lepem meg. S sose vetemednék arra a rémes gaztettre, hogy annak hívjalak.- enyhén meg is hajolt, hogy hitelt adjon a szavainak. Sose illetné királyát ilyen szavakkal, ennél sokkal kreatívabbnak gondolja magát. S külön hálás azért, mert plusz munkát se kapott, sőt, igazából szinte semmit se kell csinálnia. A továbbiakban foglalkozhat a saját dolgaival.
S mire végre lehet, úgy dönt, el is hagyja a helyszínt, hisz a jelek szerint, nem méltó se feladatra, hát akkor a többire se. Ajkán mosollyal sétált ki az utcára, de haladásában egy kisebb akadály zavarta meg. Belial társa, nője vagy felesége, ki tudja milye. Aki egy találkozót kért Mammontól, amire a démon igent mondott. Legalább megvan az esély arra, hogy valami hasznos is kisülhet a mai napból.
//Én is köszönöm a játékot  japerszeee //
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 9:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Carpe Noctem @
Az este folyamán ez Lucifer legjobb döntése. Elküldeni azokat, kik nincsenek hasznukra. Így a beszélgetés olyan mederben folyhat tovább, melyben eddig is kellett volna. Ahogy Lucifer és még az elején Lilith elképzelte. Remélhetőleg minden olyan démon magára veszi a távozás jogát, akinek kell. Lilith ajkait könnyed sóhaj hagyja el, amint feláll és közelebb ül testvéreihez s magához Luciferhez, aki leszállt végre trónjáról, hogy egyenrangú félként mutatkozzon. A színdarabnak vége, fontosabb dolgok kerülnek napirendre az ifjoncok sebeinek nyalogatásánál. A várva várt beszélgetésbe kívánja bevonni teremtményét, Vladot azzal a jelentőségteljes pillantással*, amellyel reá néz. Egyrészt azért teszi mindezt, mert a férfinek helye van közöttük a további tervek megvitatása során, másrészt így nem vesztheti szem elöl, s nem kell időt pazarolni arra, hogy újra felkutassa majd. Bár a kérdés nem neki szól maga is elgondolkodik ezen a dolgon s megosztja vélemény fivéreivel.
- Úgy sejtem azok vétettek bődületes hibát, kik őrzésére voltak odarendelve. Amarának könnyű dolga lehetett, ha olyan gyenge démonokra bízták kik behódolnak bárkinek ki hatalmat ígér nekik. – börtönbe zárás helyett meg kellett volna semmisíteni ezt a hatalmas erővel bíró entitást. Igazából az hibázott, aki volt oly naiv, hogy azt higgye ezzel meg van oldva ez az égető probléma. Ha Vlad már hozzájuk ért Lilith finoman megpaskolja a mellette álló üres széket. Végre olyan társaságban lehet, amely nem okoz kellemetlenséget. Ha tisztában lett volna ezzel a legelején bizonyosan csak most érkezett volna.

*Vlad megkért, hogy szóljak, kimarad egy körből személyes okok miatt, de játékban marad és csatlakozik Lilithez, odaül a többiekkel Luciferhez.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2