Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Sophie otthona •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 12:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Belphie&Sophie
„Dwell into the Darkness”

Ez a nőszemély okozott meglepetéseket. Kiderült, hogy igen jól ismerik egymást a démonnal, amelyik volt oly szíves engem lecsapolni és átverni. Azt gondoltam, még behajtom a férfiállaton, a tartozását, de khm, végül kisült, hogy találtam jobb szórakozást is Sunyi gyötrésén. El e tudja képzelni, mennyivel jobb ez a szórakozás.
Bár igaz, ez még halálosabb is, de mentségemre szóljon, nem tudtam először, hogy angyallal volt dolgom. Én egy John nevű férfival ittam az elején, aztán… reggelre már egy Michaellel találtam szemben magam, az ő lakásán. No comment.
- Legalább megtudtam, milyen viszonyban vagy vele. Nyugi, magammal vizem ezt a sírba, ha te is az én titkomat – kacsintottam. – Engem ugyanis megölnének itt, ha kiderülne, mi vagyok. Köszi, Nagyapa…
Na, igen, mg Isten hívására jöttem ide, az üzenetet átadtam, de a várost csak engedéllyel lehet elhagyni, és itt ragadtam. Semleges területen jobban szeretek lakni, ezért döntöttem ezen ház mellett, jó lesz itt lakni. A szárnyam el fogom rejteni, és minden gondom megoldódik. De meg is szabadulhatok tőle, annál több esélyem lesz elvegyülni.
- Ez érdekelne. Szerinted van rá valami módszer? – Ha elfejtenék érezni, ha kikapcsolnék, könnyebben meg tudnám magam védeni, nem lenne mihez úgy ragaszkodnom, amivel zsarolni lehet, vagy ilyesmi.
- Ezek a vackok csak gyengévé tesznek. Nem is értem, mit lát bennük Isten olyan jónak, ha aztán másik pillanatban meg tiltja – Belphegor mellett tudtam, hogy nem csinálna hisztit abból, hogy megkérdőjelezni mertem nagyapám némely döntését, amit nem értettem. Mire jó, hogy érezzek, ha nincs belőle jó?
- Nem teszteljük le? – vetettem fel az ötletet, miközben feltettem a hangulatzenénket. A Hurricane tökéletes lesz.
- Nektek talán alap, de én mg most kezdem a pályafutást. Néha aranyom az egyszerű dolgokban is meg kell tudni látni az örömet, nem kell mindig magasztoskodni ebben se – az apró bosszantások is lehetnek jó bulik. – Tartom magam, meg fogom lopni a Főncit.
Részletek. Oké, Belpeghor, most fogsz hátast dobni ezektől.
- Hát, csak… az őreimmel mentem el bulizni egyet. Megünnepeltük a sikeres feladat-végrehajtást, és kicsit túl jól sikerült az éjszaka. Egy John néven bemutatkozó férfire emlékszem, a bárban leült mellém. Elkezdtünk beszélgetni, szó szót követett, és… bejött, nem kicsit. Leginkább a stílusa az, ami magával ragadott, de külsőre se utolsó. Sokra utána nem emlékszem már, hogy hogy kötöttem ki nála. De arra igen, hogy jó volt az éjszaka. Izmos, nem is kicsit. A válla széles, és olyan… olyan pocsék volt reggel józanul látni, hogy egy angyal… és nem is akármilyen – elcsuklott a hangom. – Bassza meg, a nagybátyámnál voltam!
Na, erre varrjál gombot, barátném! Tuti ki fog röhögni, de ott egye meg a fene. – Hát ilyen esti mesét nem hiszem, hogy hallott még az életében se.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 4 GadHg7Q
Sophie otthona - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
801
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 11:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextSophia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

B
osszant, hogy ilyen kis akaratos a lány, kihúzza belőlem legféltettebb titkomat. Szívesen hagynám itt a bús fenébe ezek után, de mégis, tudni akarom miért kellett kimondanom ezt neki? Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt csinálta velem. Én nem ezért akartam ide költözni! Követelem a választ és mikor kibuggyan a lányból szemöldököm a magasba ugrik. Ezt nem hiszem el, miért én voltam erre a tökéletes alany? Hát mit vétettem én a világnak, hogy ezt érdemlem? Az asztalhoz lépek és újra töltök a poharamba, nagyon nagyon nagyon türtőztetnem kell magam, hogy ne kapjam le a tíz körméről a kis fruskát. Felhajtom poharam tartalmát és úgy nézek csak Sophie-ra. Mély levegőt veszek, majd ahogy kifújom megfogalmazódik bennem kevésbé véres válaszom.
-Ezt feltehetted volna úgy, hogy nem személyeskedünk. Szóval most meg kell kérjelek arra, hogy elfelejted amit mondtam, illetve, ha bárkinek egy szót is szólsz erről akkor tekintsd magad elásva.-most egy apró mosoly sincs arcomon, ami elvenné mondatom súlyát. Igen is érezze a Nefi hogy ez olyan titok volt aminek sosem kellett volna napvilágot látnia.
-Nos, ha el akarod nyomni az érzéseket, az könnyebb, mint kimutatni, legalábbis nekünk tuti. Hogy veled mi a helyzet az már egy másik kérdés ugyebár.-motyogom csendesen, remélve, hogy ez miatt tette fel következő kérdését. De ha nem ez miatt kérdezte, akkor meg kell hogy magyarázza. Végül visszatérek a kevésbé fos témára.
-Tudod bogaram meglopni Lucót... Hát, hogy is mondjam neked? Nem buli, alap dolog. Szóval tedd magasabbra a mércét, mert így semmi nem lesz belőled. Meg ezzel keresztbe sem teszel neki, rengeteg piája van.-közlöm a lánnyal nemes egyszerűséggel, majd megvonom a vállam. Ez inkább gyerekes, semmint bosszantó. Ki kell kupálni ezt a nőt.
-Oké, te jössz! Minden részletet el kell mondanod. Én kiöntöttem kicsi szívem, tudsz mindent. Hallgatlak.-tenyerelek az asztal lapjára és onnan fixírozom főbérlőmet. Közben megkaparintom Adolfot is és elvigyorodom.
-Figyelj csak, esti mese fog következni. Ezt szoktad szeretni.-kopogtatok körmeimmel a csonton és várakozón tekintek Sophie-ra, elkezdi még ma, vagy itt jár le a bérleti szerződése amíg kitalálja mondandóját.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 12:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Bephie&Sophie

"Dwell into the Darkness"


- Semmi gond, néha én is nehezen igazodom ki a családfámon, hogy most akkor ki hol merre – legyintettem, kezemben a pohár. Úgy a negyediknél én már le is állok, biztos, ami biztos alapon.
- Miért? A Pokol Nagyurát meglopni jó buli lenne – merengtem ábrándos tekintettel. Értékeljük, kérem az apró dolgokat is, nem kell mindig nagy ürügy arra, hogy a nephilim jól érezze magát.
Többet tudtam meg, mint akartam. Hoppá, mik ki nem derülnek itt, kérem. Megvan a varázsa annak, hogy naivnak tartanak és védtelennek, úgy gondolják, hogy nekem bármit el lehet mondani. Nem mindenki dől be ennek ugyan, de azért általában működni szokott az addig nyúzom a szavakat, ameddig meg nem szerzem a kellő mennyiségű információt. Hé, eddig még nem nagyon mondott csődöt a módszerem a túlélésre. A naiv, ártatlan nőknek az esetek többségében mindenki segíteni akar.
Démonoknál már nehezebb ezt bevetni, mert azért nem hülyék, és ők többnyire maguknak se nagyon hisznek, nemhogy másnak, pláne egy fél-angyalnak.
- Ó! – vigyorodtam el, felfelé mutatott hüvelykujjammal jelezve a véleményemet az egészről. Nem vettem magamra túlzottan a kiborulását, és azt is kinyögte végre, hogy mit talál rajta vonzónak.
- Cserébe én is elmondhatok részleteket – ajánlottam fel, hogy ha már ő kimondta, akkor én se maradjak adósa az információkkal.
- Mondom, kíváncsi voltam, hogy vajon mennyiben különböztök ezen a téren az angyaloktól. Alapból belétek van ez programozva, vagy ti is úgy tanuljátok-e el tőlünk? – fejtegettem a gondolataimat. Tényleg érdekelt, hogy mennyire természetes ez nekik. Nekem az emberi felem miatt adott, hogy érzek, és néha megvolt ennek a maga átka. Gyengének és védtelennek tartottam magam ettől.
- Gondolom, ha megtanulni kimutatni őket vagy csak leutánozni lehet, akkor a fordítottja is lehetséges, ugye? – vajon rájön, mire akartam kilyukadni? Vajon én képes lennék rá, hogy teljesen kifordulva magamból érzelemmentes legyek?
Meg tudnám tanulni? Végtére az ember is néha megjátssza magát a máik előtt, de teljesen elnyomni nem hinném, hogy tudná ezt. Kísérletképpen mindenképp megérné a kockázat, hogy megpróbáljam.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 4 GadHg7Q
Sophie otthona - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
801
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 6:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextSophia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

S
ophi kikészít. Esküszöm ez a csaj komolyan nem tudta élvezni az életet... Na majd most teszek róla! Mély levegőt veszek, elraktározom a kérdésemre a választ, de még mindig nem hiszem el, hogy ennyire nem volt ideje, úgy kb semmire. Na mindegy, ugrunk tovább, hallgatok a nénikéjéről, amúgy népes egy család az angyalok faja, nem csoda, hogy nem igazán jegyzem meg, hogy ki kinek a fia borja. Na mindegy.
-Így már vágom. Oké, sajnos nem mindenkit jegyzek ám meg. De nézd el nekem kérlek.-gyorsan át akarom ugrani a kényes témát, de közben jócskán fogy az italunk is. Ma tuti bemákolok... Ezt így nem lehet kibírni. Hiába mondom el amit akarok, ő még többet kérdez. Fejjel a falnak. Hatos kód megadva mára. Jajj Sophie, nem lesz ez így jó. Ki is esik egy pillanatra, hogy a naaagy Lucifertől akar piát csórni... Elhúzom a számat.
-Jobb életcélod nincsen te nő?-korholom azonnal. Hozok én neki ütősebb piát, mint a Lucóé. Ezen ne múljon a boldogsága. Megrázom a fejem, nem fogom én ezt bírni. Még mindig pattog a Belial témán. Most mit kezdjek vele? Miért nem elégszik meg azzal amit mondtam? Idegességemben tördelni kezdem az ujjaimat, most mégis miért kell ezt feszegetni? Mit akar ezzel elérni? Kezdek dühös lenni, további kérdések hagyják el a Nefi száját én pedig nem bírom türtőztetni magam. Egyszerűen túl nagy a nyomás....
-A büd*s p!cs@ba Sophia! Igen, sajnos tudjuk milyen érezni, de nem nagyon mutogatjuk. Ez olyan mint az emberek között a férfiak magatartása... Az van beléjük dekódolva, hogy ne mutassák ki ha fáj, nem sírhatnak... Na mi is ez alapján működünk. Csak mi a lágyabb érzelmeket nyomjuk el. Bele zúgtam Belialba, nem tudom már mióta, ez van! Szállj végre le rólam!-kiabálni kezdek a lánnyal, holott szegényem semmi rosszat nem tett, de utálom mikor vásárra viszok a bőrömet. Ismét tele töltöm a poharam, már nem játszom a cukorral, egy az egyben borítom le a torkomon a maró alkoholt.
-A szeme tetszik amúgy. És a markáns arca.-bököm ki végül alig hallhatóan. A vallatás után pedig leveszem a pólóm és egy masina után kezdek kutatni. Sophie meg is találja, így elkezdünk zenét hallgatni. Felkapom az asztalról Adolfot és körbe forgok vele a konyhában. Aztán megállok a lány előtt.
-Miért kellett kihúznod belőlem? Miért jobb most így?-tekintetem sértettségről árulkodik, szívesen elvonulnék duzzogni, de nem teszem. Koponyámat a kezeim közt tartva állok Sophie előtt és követelem a választ. Miért csinálta ezt velem? Kell még pia....
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 3:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Belphie&Sophie

Jót derültem azon, ahogy vonogatta a szemöldökét. Jó, egy démont ez az információ nyilván sokkolhat, de most komolyan, hol volt én nekem harminc év alatt ilyesmi élvezetekre időm, amikor örültem neki minden áldott nap, hogy még élek?
New Yorkban szabályszerűen irtották a természetfelettieket, az én fajtám különös megvetésnek örvend mindenhol. Ki fanyalodna egy féltollasra?
- Harminc leszek. De ez nem azon múlik. Szerinted melyik épeszű lénynek támadna gusztusa egy magamfajta korcsra? – emeltem égnek tekintetem. Édes Nagyapám, segíts meg! Nem vagyok annyira naiv, mint amennyire egyébként úgy általában, hisz a biológiai funkcióját ismertem a szexnek, tanultam róla, nem a semmiért ültem én az iskolapadban, lélekben is jelen voltam az órákon, khm.
De! És itt jön egy hatalmas de! Nem mertem gyakorlatban is kipróbálni eddig, mert attól rettegtem, hogy kitudódik a fajom vagy egy még nálamnál is korcsabb valami lesz az eredménye. Nem akartam, hogy egy utódomnak is azt az életet kelljen leélnie, amit nekem kellett. Az állandó félelem és menekülés nem nevezhető életnek, csak bolyongtam a vakvilágban, próbáltam keresni a helyem, ami úgy tűnik, nem fog sikerülni. Mert nem tartozom sehová.
Azzal áltattam magam, hogy ha jó éltetet élek, akkor lesz valami esélyem, hogy ez változzon, de a felismerés, mint villám, sújtott le rám: lehetetlen. Bármit tegyek, ugyanolyan kitaszított leszek, mert én magam bűn vagyok.
Ezen nincs mit dolgozni tovább.
- Ne mondd, hogy még Sarielről az angyalok hóhérjáról nem hallottál? – a hüledezés sora most rajtam volt.  Pedig elég híres egy figura, én még nem találkoztam vele, de… jó lenne, bármennyire is tudom, hogy abból én jól nem fogok kijönni.
Miért? Mert ő az, aki a bűnösöket elrendezi. És meg kell győznöm, hogy ne akarjon kopasztott kakast gyártani Mike-ból egy véletlen baleset miatt, ami nem is szándékosan történt. Szerintem már ő is hetvenszer megbánta azt a jókora adag vodkát. Már fogalmam sincs, mennyit ittunk, úgy az ötödik-hatodik kör A-betű után elvesztettem a fonalat.
- Hé, csak gondoltam, szólok, nehogy bajod essen. Máskülönben hogy fogod meghódítani a főnököd? – vigyorodtam el. Nem árt, ha felhívom erre a figyelmét, hogy itt nem ajánlatos felfedni a valódi kilétünket. Nem hinném én se, hogy ezúttal apám neve megint kimentene a csávából, ha kiderülne a létezésem, nekem az halál lenne.
- Szeretnék, de hajléktalan kóborlélek se akarok még lenni, jó? Azzal a költözéssel várjuk meg, amíg Amara vissza nem kerül a „csinos” börtönébe. Ha nem tudnám főncidnek köszönhetően, hogy milyen gyatra harcos vagyok, beszállnék én is a buliba, nekem is érdekem, hogy a nagyságos asszony nyugton maradjon a hátsóján. Különben hogy nyúlom le Luc bácsi legjobb piáját? -  Igen, még mindig nem tettem le a célomról. Kérem szépen, mindenkinek kell valami hobbi, én erre akartam rágyúrni. Amúgy is kíváncsi voltam, erre Belphegor mennyire fog kiakadni. Húz dollárba, hogy vagy szétröhögi a belét is vagy sikítva itt hagy a fenébe… Még jó, hogy magammal fogadok gondolatban.
- De most komolyan. Te ennyitől elmenekülsz? Pedig érdekelne, a démonok milyen szinten képesek megtanulni az emberi érzésekhez hasonlót produkálni, vagy legalábbis megjátszani. Nem zavaró egy idő után? – faggattam. Ezt bezony nem ússza meg.
- Én a külsejére gondoltam… mi jön be inkább rajta? – Na nem, nem ugrunk ilyen könnyen, aranyom. Ha már előhoztad, nem szabadulsz, fejtsed csak ki, gondoltam magamban, gonosz vigyorral arcomon. Kezdett a pia zsibbasztani, ez erősebb. Ebből még két kör és lehet belőlem vörösboros nefipörköltet gyártani. Vagyis, abszintosat.
- Van lemezjátszóm, olyan régimódi. Még az előző lakó hagyta itt, azt mondta, neki nem kell. Mit szólsz ehhez? – pattantam is kié lassított felvételben, szerintem jobb, ha itt én leállok.
Benyomtam ezt a zenét, jó kis Scorpions-szám, a lemezek között találtam.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 4 GadHg7Q
Sophie otthona - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
801
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 6:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextSophia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

A
dolf segíts! Hát megőrjít ez a nő. Mikor közli, hogy neki a szárnyas az egyetlen felvonom a szemöldököm. Na ne már....
-Hány éves is vagy?-kérdezek rá tűnődve, mert hát na, nem hiszem el hogy eddig ez lett volna az első ilyen eset. Meg hát naaa. Végül csak csak megy a téma, kerülnek elő dolgok, ám valamiért nem akaródzok én erről józanul beszélni. Így én már a harmadik pohárnál tartok mire bele kezdek abba ami Sophie-t érdekli. De megakaszt egy apró mondata. Kikerekednek a szemeim.
-Hóhér nénike? Ez most valami vicc? Amúgy meg nem fogom kikiabálni hogy mik vagyunk, ne problémázz. Ha meg mégis, az miért is izgatna? Azt hittem Luciferhez szeretnél tartozni.-fogok bele újfent hosszabb mondandóva, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy nekem akár bajom eshetne. Ugyan kérlek, nem játsszunk ilyet. A megsérülés másodlagos, majd regenerálódom. Mindegy, legyintek egyet és elveszem a Nefi üres poharát.
-Inkább igyál, addig sem beszélsz sületlenségeket!-töltök ismét, pedig az elsőtől még eléggé prüszkölt a kicsike. Nem baj, megszokja, kicsire nem adunk, nem városi libák vagyunk... Vodka... Pfej! Szóval kitöltöm az absinthe-ot és a sajátomat lehúzva kezdek bele kérdése megválaszolásába. Igaz nyögve nyelősen sikerül és nem is mondok ki mindent, na meg a pirulás és a többiek... Rosszul vagyok magamtól, hánynom kell. Mennyi fars érzés... Nem is tudtam, hogy mi tudunk ilyet. Jó a kárörvendés az gyakori jelenség volt nálam, de ez a többi... Rendesen elpuhultam vagy mi f@szom...
-Hát hogy mit ennék szívesen azt ne tárgyaljuk ki Sophie. Hogy mit kóstoltam már az egy másik kérdés, de azt már elmondtam az elején, szóval... Velem normális, attól hogy néha megszivat, hogy három évre magamra hagyott... Valahol... Szükségem van rá. Mintha kiegészítene, van amiben nem vagyok jó, mellette abban is jobb leszek. És kezdek nagyon nyálas lenni, szóval ugorjunk!-válaszolok ismét és Adolfot letéve leveszem a felsőmet. Kezdek kimelegedni az alkoholtól.
-Van magnód, vagy valami? Hallgassunk zenét!-javaslom és körbe kémlelek, hátha a konyhában van valami masina. Elveszem a kis üveget az asztalról és körbe járom a lakást hangcsináló eszközt keresve, remélve hogy a lány is beszáll a buliba.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 8:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Belphie&SophieTudtam én, hogy nem akarja tudni, de hát rákérdezett, és innét nem volt már kibúvó. Minden? Hol mondtam én, hogy volt-e több is? És akkor még én vagyok az őrült. – Hát jelen esetben ő a minden és az összes, akár elhiszed, akár nem.
Na, jó, most már kíváncsi vagyok, erre milyen fejet fog vágni. Elképzeltem, ahogy lefagy az agya és hátast dob tőle. Közben az absynthe szétmarta a torkomat érzetem szerint. Még kicsit prüszköltem, köhécseltem is tőle. – Szerintem nekem többet ma már nem szabad inni.
Legalábbis nem ilyen erős, ütős piát. – Te, ez cukorral tényleg király.
Hm, eztán is Belphie-t kérem meg, hogy töltse fel a piakészletet itthon. Tudja ez a nő, mi a jó. Velem ellentétben.
- Most mi bajod van? – khm. – Félvér vagyok, és érzéseim vannak ebből kifolyólag. És rém idegesítőek. Az, hogy terelt, csak felkeltette a kíváncsiságom, úgyhogy úgy döntöttem, nem engedem én el ezt a kérdést, vallani fog, mert úgy akarom.
- Na, nem! Mesélj róla! Milyen? Hogy néz ki? – nyüstölöm, csak azért is alapon. Ebből nem engedek.
A sátános teátrális játékán már nevettem ismét. – Miért lennék? Tudtommal semmi bajom.
Nem igen volt alkalmam betegeskedni. Ha egy betegség vagy halál kopogtatna nálam, közölném vele, hogy tépjen sorszámot, túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy én ilyesmikre ráérjek.
- A kínos témákra – emeltem meg én is a poharamat. – Jut eszembe. Remélem én is, hogy elfelejted, amit mondtam, mert khm, nem tudom, a hóhér nénémről hallottál-e valameeelyest?
Jó lenne, ha nem dobná fel másnapra a pacskert a lakótáram.
- Csak óvatosan adj ki itt magunkról bármit is. Ha kiderülne a fajom az nekem is halált jelent meg neked is. – szóval eléggé pengeélen táncoltunk. Nem egy életbiztosítás itt élni, de a veszéllyel kéz a kézben jártunk születésem óta. Azt nem tudom eldönteni, melyikünk vonzódik jobban a másikhoz, talán a mérleg egy kicsit a veszély oldalára billen. Az unalom lassan kezd ismeretlen fogalommá válni nálam.
- Szeretném megkérdezni... mi a bánatot eszel te úgy rajta?! És még te fakadtál ki Michael nevén. - az állam koppanását valahol a néhai Kína tájékán véltem hallani...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 4 GadHg7Q
Sophie otthona - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
801
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 30, 2020 9:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextSophia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

G
ondoltam... Valahogy tudtam, ha csajokkal van a démon előbb utóbb ott bömbi lesz... Pedig még bele se nyaltunk a pohárba. Csak megrázom a fejem. A Belialos sztorit szó nélkül hagyom, igen ez magára a Káoszra vall, de hát most mit csináljak vele? Nem lehetek folyton a seggében, hogy megfogadatlan tanácsokkal bombázzam ugyebár. Kellene valamit csinálnom Sophie-val, de egyszerűen passzolom a kérdést... Félvér... Emberi érzések... A hideg is kiráz egy pillanatra. Tekintetem Adolfot keresi és igyekszem valami okosat szólni, de valahogy cserben hagy a szó készségem. Bele szeretett? Na ne röhögtess már...
-Luciferre mondom te egy őrült vagy! Minden kannal így viselkedsz ha egyszer az ágyába mászol és megmászod az Everest-et?-csattanok fel végül, rájövök, nem pátyolgatás kell ennek a lánynak, csak túl kell lendíteni ezen az egészen. Pont ezért készítem el végül az italokat és tolom elé a sajátját. De talán még ki sem üríti a poharát töltöm újra.
-Nagyon galamb lelkű vagy, ebből ki kell törnöd, mert semmi jó nem sül ki belőle majd.-vázolom teátrálisan miközben gyújtom a cukrokat ismét. Szó szót követ, szívesen befogadom, de azért neki is tenni kell, ám jelen állás szerint még nincs azon a szinten. Ezt nagyon gyorsan ki kell küszöbölni. Lucó előtt bemutatkozni? Na az lesz majd még kihívás.... Ciccegni kezdek és feltartom az ujjam.
-Lucót hagyd, arra még nem állsz készen. Bár... Áh, nem, sokat akar a szarka....-újból elé tolom a poharat, ez egy olyan téma, amit alapjaiban kell megépíteni, ha nincs alap dől a vár. Uhh Sophie veled lesz dolgom, az a kis idő amit itt töltök majd egy légtérben a kis Nefivel, édes kevés. Végül kapok egy olyan kérdést, hogy egyből felkapom a csontimat az asztalról és mögé bújok.
-Távozz tőlem Sátán és tűnj a büdös francba!-kiáltok fel kacagva, majd kikandikálok Adolf buksija fölött.
-Ne haragudj aranyom, de nem vagy te lázas véletlenül?-nyúlok a homloka felé, majd inkább az italomhoz fordulok, ehhez az egy feles még kevés volt. Meg valójában nem tudom mit feleljek neki. Vagyis tudom, de nem akarom kimondani, ha kimondom igaz, ha nem beszélek róla letagadhatom. Valójában... Mivel hivatalosan is mondhatjuk hogy antiszoc vagyok és szeretem ha jóóó távol vannak tőlem a humanoid létformák, meg úgy mindenki más, főleg a pasik... Sok tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. Megemelem a poharam és köhintek egyek.
-A kínos témákra.-húzom el a számat, megrázom a fejem és miután az alkohol megint helyet foglal a gyomromban Adolfot az ölembe száműzöm, de ujjaim szórtakozottan rajzolgatnak a csonton.
-Csak azért mondom el, mert lányok vagyunk és csak ketten vagyunk, na meg bízom benne ha eleget iszol el is fogod felejteni.-nézek rá jelentősség teljesen, hogy ez olyan téma, ha kitudódik akkor tudni fogom hogy Sophie Júdás húga! Hiszen eddig senkinek nem mondtam el, még Euphrosyne sem tudja, max sejtheti!
-Életem nagy részét, jelentősen nagy részét Beliallal töltöttem. Nincs sok tapasztalatom ezzel kapcsolatban, hiszen nem sűrűn élek az emberi ilyenfajta élvezetkkel. Nekem van a munka, a szórakozás, a munka na meg Belial... Szerelem... Ez olyan fogalom amit nem lehet igazán behatárolni Sophie. Most mondhatnám, hogy ismerem az érzést, hogy van bennem valami ami ki akar pukkanni... De... Nos, utálom ha úgy történnek dolgok hogy nincsen pontosan megtervezve. Nincs rá egy terv.-szünet, nem bírom még szavakba sem tudom önteni igazán amit akarok. Eddig kb elmondtam hogyan készül a töltött paprika, de nem tudjuk milyen íze lesz. Újra töltök magamnak, majd a lányra nézek hogy ő kér-e még? Ha igen akkor neki is megcsinálom, de beszélni újra csak az ital után fogok. Szóval miután lemarattam a torkom ismét a szárnyasra pillantok.
-Mondhatnám, hogy érzek valamit Belial iránt, de nem merném azt állítani hogy ez lenne a szerelem. Nem ismerem magát az érzést, de tudom hogy létezik. Szeretem amikor mellettem van, csipkelődünk, szívjuk egymás vérét és talán még egymásnak is keresztbe teszünk. Én felfogom munkahelyi ártalomnak. Vagy egy kis mókának a kemény meló mellett. Tetszik és kedvelem, ezt biztosan ki tudom jelenteni neked, de a kérdésedet nem tudom úgy megválaszolni ahogy szeretnéd. Sajnálom.-pfúúúh túlestem ezen is, ámbár nem tudom mennyire lesz lenyűgözve a kislány. Valójában még mindig nem tudjuk hogy ízes-e az a paprika, vagy sem.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 10:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Falling into the Darkness
Belphie&&Sophie zene  • Credit:
Elég jól elvoltunk a démon csajszival, egyszerűen remek szórakoztató társaság. Elképzeltem, hogy milyen lehet egy jó démonbuli a Pokolban, é valahogy mindig ott kötöttek ki a gondolataim, hogy biztos neki kéne szerveznie, ő lenne a hangulatfelelős. Amolyan partiarcnak tűnik, kellemes csalódás.
- Khm, egy balek. Engem fogott el egy áruló angyal helyett, aztán meg a véremet vette, és azt a nekem ígért tollast az orrom előtt kettészelte és elégette. Holott az üzlet az üzlet, arról volt szó, hogy megtarthatom – húztam el a számat. – Bocsáss meg, de ez kiiicsikét kiakasztott. És tetejébe főzni se tud. Szenes kacsa menüvel fogadott. De aláírom, külsőre nem rossz.
Na, Belial… kíváncsi vagyok, vajon mit művelhet távollétünkben a pokolfajzat? Biztos káoszt kelt. Legutóbb eléggé élvezte a tolltépős bulit, kizárt, hogy ne törné most is valamin a fejét. – Remélem, a liter whiskysüvegben tárolt véremet azért becsben tartja.
- Öhm, valamit azt hiszem, tudok erről az érzésről, de nem vagyok benne biztos – pirultam úgy rendesen a fülemig. Csoda lesz, ha ennyi vértől a fejemben nem kapok helyben többfrontos agyvérzést.
Megáll az ész. Egyik nagybátyámat szólja le a másik után… na igen. – Ehhem. Nagyon is jó, khm, parti.
Azt a mosolyt észrevettem, de nem tettem szóvá. Az én jókedvem viszont kissé alábbhagyott, ahogy az arca bevillant elmém egy eldugott szegletében.
- Nem is gondolnád, mennyire – több infót. Oké, te akartad, lakótársam. – Hát, nem tudom, hogy ezt akarod-e tudni. De… tulajdonképpen. Basszus. Miért bőgök erre még mindig?
Ne már. Olyan jó volt eddig a hangulat.
Miért? Mi a bajom ezzel az egésszel. – Ugye… ugye én nem szerettem bele?
Bukott ki belőlem a kérdés.
Végig ezen pörgött az agyam, és csak akkor eszméltem fel, amikor véletlenül sót meg borsot adtam a kért cukor helyett. Khm, csoda ez Michael után?
- Ó, ne haragudj! – máris a másikat, az egymagában ácsingózó cukortartót löktem közelebb hozzá. Csak le ne csússzon az asztalról!
- Nézd el, nem vagyok nagy konyhaangyal. Zach sose engedte, hogy főzzek, még New Yorkban majdnem felgyújtottam a konyháját – pedig eskü nem akartam.
Bár lehet, a Sunyis akció után ezt senki e hinné el rólam többet.
- A lakótársságra! Üdv itthon – vigyorodtam el újra.
- Kösz. Naná! Hát hogy mutatkoznék be a kegyetlenebbik nagybátyámnak, ha ennyire angyali lennék? – Aztán megint bevillant a fejemben egy arc.
Tűnj már el! És kuss, lelkiismeret.
- Te figyelj, zúgtál már bele valakibe, akibe nem kellett volna? – faggattam. – Vagy egyáltalán ismerős neked ez az érzés?reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 4 GadHg7Q
Sophie otthona - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
801
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextSophia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

G
yorsan követi egymást a sok téma, kellemesen csalódok a kislányban, milyen jó szó kincse van. Természetesen szó esik arról, hogy hát én nem eszem egészségtelen kaját, olykor szoktam de most nem is kívánom, így bukik ki belőlem egy apró mondat, amit mondjuk így csajok közt nem para kikotyogni, de az illetékessel ugyan nem közölnék egy betűt sem. Még csak az kellene nekem. De Sophie kiakadásán elszörnyedek. Meg is vakarom a buksim és mélyet sóhajtok. Megrázom a fejem majd a lányka szemeibe nézek és egy pillanatig fogva tartom őket.
-Nos... Nem tudom mennyit tudsz Belial-ról Sophie, de igen, ő az én főnököm én vagyok a tanácsadója. Ugyan szépen summáztad a legrosszabb valóját, de nem értem mit vársz egy démontól? Viszont... Már jó ideje ismerem és én már más arcait is véltem felfedezni. És... Hogy is mondjam...-tűnödök el egy pillanatra, miközben magam elé képzelem démonom arcát, még talán halovány pír is megjelenik pofimon.
-Nyilván ezek csak külsőségek most, de b@ssza meg ott van a szeren. A múltkor pedig konkrétan nyelvpingpongoztunk és na... nem bántam meg hogy megtettem. Határozottan be tudnám őt vállalni nem csak munkakörben.-waó, megint átmentem picsába... Ezt de nagyon utálom. Megszerzem Adolfomat az asztalról és az ölembe veszem. Játékosan körözgetni kezdek a koponya csonton, közben egy ábrándozós sóhaj szakad fel belőlem. De utálom ezt... Végül nem kívánok többet erről beszélni, azért azt még megemlíteném Sophie-nak, hogy nem igazán kellene előttem saraznia a férfit, de most ezért nem fogok vele összeugrani, had legyen meg a saját véleménye. Inkább meghallgatom azt a buja estét amit a Nefi élt meg ittasan. A név hallatán kikerekednek szemeim.
-Ezt nem mondod komolyan. Jobb parti nem volt?-pont az a szárnyas? Blöa, nem nevetem ki, pedig hirtelen felindulásból egy félmosolyt eleresztettem, aztán közelebb hajolok hozzá.
-Bővebb infót anyukám, itt ilyen esetben nem elég a név... Csajok vagyunk!-vigyorgok rá és még kacsintok is, majd a piás üveget kezdem felbontani és kérek egy kis cukrot, meg kanalat is. A fűszertartó elém kerül. Só bors... Sophie szórakozol velem?
-CU-KOR!-szótagolom, mint a szefósoknak szokás hogy mindent megértsenek, majd inkább felállok Adolffal együtt és elindulok felfedező útra.
-Látod látod Adolf... Azt hiszem itt is ki kell bérelnünk a konyhát.-gügyögöm, miközben sorra kinyitom a szekrényeket megint, végül az utolsó előttiben meg is lelem a cukrot. Megrázom a dobozt és vissza ülök az asztalhoz.
-Na figyelj kisanyám.-vigyorgok és töltök mindkét pohárba a löttyből, a két kanálra cukrot veszek és egy-egy csepp absinthe kerül a cukorra. Felfektetem a poharak peremére, majd előhalászom az öngyújtóm és meggyújtom a kanálon púposodó cukrokat. Hagyom őket karamelizálódni, majd finoman a poharakba csúsztatom, úgy hogy a pia teteje még égjen kicsit. Az enyémet elkezdem kevergetni, de másik kezemmel Sophie elé tolom az övét.
-A lakótársságra.-emelem a poharam majd elfújom a lángokat és ha koccintottunk az ital a torkom mélyén tűnik el. Eztán viszont előveszem a következő kényes témát, mert hát na, érdekel, hogy mi lesz ezzel a lánnyal, így tehát ildomos megtudakolni hogy számíthatok-e rá?!
-Én befogadlak azon ne múljon! De csak akkor ha benne vagy minden buliba.-a minden alatt pedig mindent értek. Kínzások, fejlevágások... Bármi amit kitalálunk. Érdeklődve nézem a lányt és próbálom kitalálni, hogy vajon hányadál áll magával kapcsolatban?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 6:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Falling into the Darknes
név&&név zene  • Credit:
Hát ez csúcs. Komolyan, jobb lakótársat keresve se találhattam volna, az unalom, mint olyan, egy csapásra megszűnt létezni. Ha Belphegor nem is, én azért nekiálltam a chipsmajszolásnak. Na, igen, meg kell tanulnom főzni sürgősen, ha életben akarom tartani magam. Nem lenne abban semmi buli, ha nagy önállóságomban feldobnám a pacskert.
- Ó. Na, majd figyelek erre is – kész ez a nő.
- Hogy miiiiii?!!!!! – majdnem félrenyeltem annak hallatán, hogy a legkevésbé sem érdekli a nagybátyám. – Az a…. az a gyökér, az a… barom, az a szemét arrogáns állat?
Az emlékek a név hallatán csak úgy bekúsztak alattomosan az agyamba, és nem hagytak nyugtot. Tényleg jó, hogy Belphegor hozott valami erőset. – Ha megtalálom, olyat kap, hogy még az ősei is megérzik – fintorogtam. – Átvert az átkozottja. De honnan ismered?
Jó, ez nyilvánvaló, a pokolból, én leginkább arra voltam kíváncsi, hogyhogy ő a főnöke. – Hogyhogy ő a főnököd? Ne már! Tuti találtál volna jobbat is nála.
Aztán rákérdezett ARRA.
- Oké, de ha kiröhögsz, nem mesélek többet. Michael. Igen, AZ a Michael – A chipses tálat letéve a konyhaasztalra dőltem. Ez gigakínos. – Nagyon gáz?
Pláne, hogy a nagybátyám. De ami még kínosabbá teszi az egészet, hogy még azt se mondhatom, hogy nem élveztem.
Előpakolta az italokat. Alaposan megszemléltem az üveget, és ami rá van írva. – Abszint? Megőrültél? Ha én ebből két stampónál többet iszok, nem kelek fel, nemhogy másnál kössek ki!
No comment. Ezzel óvatosan kell bánni, életélvezet ide, vagy oda.
- Hát… nem tudom. Nem igen fogadott el egyik oldal se – nem, még attól sem leszek elfogadva, hogy khm, kicsit körbenéztek a virágos kertemben. – Nem tartozom igazán sehova. Miért kérded? Lenne ötleted, hol fogadnának el?
A fűszertartót – só, bors, rögtön elé toltam. – Parancsolj. De minek az a piáláshoz?
Van valami tuti receptje, amit épp megosztana velem? Ó, ez jónak hangzik.
- Szívem szerint Lucifer mellé állnék. Ha már úgyis Pokolra kerülök, mert annak születtem, aminek. Milyen amúgy? Még sose találkoztam vele.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 4 GadHg7Q
Sophie otthona - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
801
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 4:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextSophia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

S
ophie elég jól viseli, hogy csak úgy megölelgetem. Ugyan távol áll tőlem az efféle viselkedés, de az emberek között egy-két dolog rá ragad a démon lányára is. Mindegy is, lényeg a lényeg, ide értem és már nem leszek egyedül. Természetesen jó szomszédi viszony alapozásaként pár üveg alkohol is lapul a táskámban, melyeket hamarabb előkerítek, míg kimondod fapapucs!
-Nem, nem Sophia! Adolfnak ez a legjobb megjelenése. Ha profilból nézed rájöhetsz.-kuncogok sejtelmesen, most még a poént is veszem. A chipses kérdést elvetem, de a lány kérdése a fellegek közé löki formás szemöldökeim.
-Ezt ugye nem kérdezted komolyan? Ó Soph, én Belialra asszociáltam, Lucót tojom le nagy ívben.-kacsintok pimasz módon majd már a poharak felkutatásával foglalatoskodom. A kis Nefi bele megy, de ami hallok utána... Kígyó szerű mosoly húzódik végig bájos pofimon miközben a lányra nézek.
-Ez érdekesen hangzik. Mesélj kicsit róla. Kihez dörzsölted oda hab tested?-veszek ki két feles poharat a szekrényből és leteszem őket az asztalra. Itt ma házavató lesz, és ha alkalmasnak találom a sztorit még lehet meginvitálok embereket. Élvezzük már az életet. Csendesen hallgatom a lány szavait és nem bírom abba hagyni a vigyorgást.
-Akkor ideje hogy megismerkedj az italok koronázatlan királyával.-lengetem meg az absinthe-os üveget, majd kérdő tekintettel nézek főbérlőmre.
-Van itthon cukor? És szükségem lenne még két kanálra is, tudod ilyen kávés kanál.-mutogatom a méreteket és nagyon bízom benne, hogy kapok amit kértem. Aztán míg józanok vagyunk felteszek egy igazán kényes témát, mert hát ez engem érdekel.
-Nyugi, itt nem eszik meg senki senkit. De mondd csak, te most tulajdonképpen melyik oldalt képviseled?-pillantok rá amíg kinyitom az üveget. Szinte azonnal megcsap a jellegzetes illat. Elismerően hümmögök, majd Sophie orra alá dugom a piás üveget.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5