Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Whispering Oaks Carnival •
reveal your secrets

Lev Swain


Whispering Oaks Carnival - Page 4 44y3AQF
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
103
☩ Play by :
Anton Lisin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 8:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Deeper and deeper down the rabbit hole

Végig őt figyelem amíg válaszol, bár néha a tekintetem a kártyákra téved, de a mozdulat megtévesztő, bármerre nézek a betévedő alakot lesem. Honvágy. Sokan vágyakoznak el, ide vagy oda, azt hiszik, máshol jobb. Pedig ez az őrület mindenhol megtalálja őket, csak idő kérdése, a futás felesleges.
A kérdésére a válasz előbb csak egy szórakozott vállrántás. – Nekem ez a megszokott. Nem emlékszem másra. Ez a múltam, jelenem és jövőm. És nem mondhatom, hogy utálom.  – Hallottam történeteket az egész világvége helyzet előtti világról, jót és rosszat is… de értelmetlen olyan korokba vágyódni amik elérhetetlenek. Ráadásul a múltban a fajtám a mostaninál is ritkább volt. Szeretem a képességem. Az az apróság, hogy pokolra jutok érte… a jövő gondja, nem a jelené. Jelenleg még pokol sincs a régi értelemben, s ki tudja, hogy lesz-e még valaha.
Az újabb kérdését már széles vigyorral fogadom. – Nem a vér az, amitől félni kell. – Walter mellett volt szerencsém vért látni, nem is keveset. Mára tényleg egy jelentősebb adag kellene ahhoz, hogy bármiféle hatást kiváltson belőlem. És ha az érme másik oldalát nézzük, amire használni lehet a vért… az már egy bonyolultabb kérdés. De a hatalom mégis inkább a használó kezében van, önmagában a vér nem elég, alkalmazni kell azt. Egy eszköz, akárcsak egy íj, csak akkor veszélyes, ha használni is tudja az ember. Az efféle tudás pedig nem sokaknak adódott meg. A többség inkább a rúnák tanulmányozására használja az idejét, nem pedig az egyéb okkult tudások fejlesztésére. Pedig ha tudnák miről maradnak le...
Nem mulasztja el a figyelmem a sóvárgó hangszíne sem, a vörös folyadék említésére. Egyre érdekesebb. Vagy egyre őrültebb, netán veszélyesebb. De a három dolog egészen közel tud állni egymáshoz.
A válaszra várni kell, de nem sürgetem, csak némán figyelem, időm van, főleg a hozzá hasonlókra, akikben még van is valami érdekes; bár az még megfejtésre szorul, hogy mi is az. Csak ne okozzon csalódást. Az érdeklődésem csak fokozza amikor jobb rálátást kapok a tetoválásaira. A korábbi enyhe gyanú beigazolódott, a ruhái alól kikandikáló vonalak nem véletlenül voltak ismerősek. Rúnák. Idegenek és ismertek, vagy ismertek csak kicsit másként rajzolva. Rengeteg. A gondolat, hogy miképp szerezhetett ennyi változatot, nem rémít meg, sőt… Hiszen mitől félnék? Az én testem nem itt van. Fájdalmat érzek, de nem az én testem csonkul és sebződik. Ha elfajulna a helyzet, bármikor eltűnhetek. Az elfojtott izgalomtól feszült csendet ő töri meg előbb, én pedig nem tudom visszatartani a nevetésem. Mindent? – Szeretem a hozzád hasonlókat. – Értse ahogyan akarja. Lehet, hogy a vakmerőségéről beszélek, lehet az utalt kétségbeesés, vagy az, amire a testét fedő rúnák utalnak. Lehet vadász… lehet, hogy alkut kötött egy démonnal, lehet, hogy egy démon vagy esetleg angyal áll mellette… vagy ő maga egy közülük. De a rúnák mennyisége alapján… van, amelyik opció valószínűbb. A kísértés egyre erősebb, hogy meglessem mire vágyik a lelke, mit érez, mit árul el róla… vagy éppen mit nem. Mert ha csak tátongó ürességet érzek, vagy megszállottakra jellemző kétségbeesést vagy kettősséget… akkor biztosan nem egy ember ül előttem, de nem is nephilim vagy félvér. De visszafogom magam, elnyomom a lassan fojtogató kísértést, egyelőre még érlelem az érzést. Meg van a maga varázsa, ha nem tudom meg azonnal a választ. – Biztosan csak a múltad, jelened és jövőd miatt jöttél ide? – Az elszántsága kicsit másra utalt. Ennyire érdekelné, hogy mi fog történni vele? Vagy inkább… elő akar idézni egy eseményt? Valamit nagyon akar. Talán többet, mint homályos válaszokat a jövőjét illetően. Egy egyszerű jövendőmondásra szinte bárki képes, aki ismer akár egyet is az aprócska trükkök közül. Valahol talán reméltem, hogy ennél bonyolultabb dolgot kérne. De ha ennyivel is beéri… Ugyan. Mindenki többet akar ennél, nem? Lenni kell valami többnek. – Másban is segíthetek, többen, mint egyszerű jóslás. Csak kérned kell. – Az ajánlatot megtettem, a döntés az övé, bár nem biztos, hogy ilyen könnyen feladom. Nem akartam ilyen könnyen elengedni. Ahhoz túl… értékesnek tűnt, hogy ennyivel hagyjam kisétálni az ajtómon. Nem, ez egy kicsit hosszabb játszma lesz.

reveal your secrets

Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 03, 2020 1:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Lev & Athlan

"S ha élet ez álom: miért oly zsibbatag?
Kimerült, kifáradt, egykedvű, sivatag?"
A szavaira akaratlanul is elmosolyodom, bár nem konkrétan a tartalmuk miatt, hanem mert már az első percben kellemes csalódásban lesz részem. A suttogásokból már összpontosult bennem egy kép erről a jósról, s ebben a képben bizony ő egy mogorva, már-már kellemetlenül rejtélyes figura, aki túlságosan is komolyan veszi, amit csinál, ezzel próbálva leplezni a hamisságát. Ehelyett figyelem azt a különös mosolyt, melyet újra és újra felém villant, s hallgatom a halk nevetést, mely számomra őszintének tűnik. Nocsak, adnom kellene az első pillantás elvére?
- Ki tudja, mi kel ki az emberben, ha lenyeli... - utalok vissza a nem éppen friss ételre, s ezzel részemről le is zárom ezt a szakaszt. Az öreg minden bizonnyal kaphatja a kritikát, már ha megmerik neki mondani az emberek a magukét. A tekintete zordan villog, nem csodálkoznék, ha inkább elkerülné a nép. Közben szórakozottan figyelem a paklit, mely úgy gördül az ujjai alatt, mintha csak odateremtették volna.
- Nem mondanám, hogy aggaszt. Számomra inkább a tény kellemetlen, hogy az apokalipszis miatt nem juthatok haza. Egyelőre. A honvágy pedig nem a legszerencsésebb dolog manapság. - vonom meg a vállam beletörődve. - Ám kár is emiatt idegeskednem, hiszen attól nem lesz jobb. Minden úgy történik, ahogy annak történnie kell. - újabb bölcs szavak szöknek elő belőlem, viszont ahelyett, hogy folytatnám a mondandóm, váratlanul egy kérdés hagyja el ajkaim.
- És te hogy viseled? Változott egyáltalán valami számodra? - legyintek végig a helyen, utalva arra, hogy világvége így, vagy úgy, akkor is akadnak olyan szegletei a Földnek, ahol valójában meg sem lehetne érezni. Talán ez a különleges kis lak is pontosan ilyen.
- Mostanság túlságosan is játékos. Ez pedig nem tetszik. - morgom halkan, összébb húzott szemekkel. Érezhetően nem éppen felhőtlen minden nálam, de hát ezekben az időkben melyik halandónak van tökéletes élete? Hiszen épp azt játszom, egy teljesen átlagos halandót, akin felülkerekedett a kíváncsiság. A paklit közben egészen addig figyelem, míg le nem pihen az asztal szélén, ezután emelem a méregben ázott tekintetem újra a jósra.
- Te iszonyodsz a vértől? - csillannak fel a szemeim, ahogy enyhe sóvárgást ültetek a "vér" szócska mögé. Újabb kellemes csalódás. Elismerni a vöröslő nedű erejét egy olyan démon előtt, aki előszeretettel veti bele magát a vérmágia élvezettel teli világába, az jelenleg nagyon is imponáló, hiszen a halandók többsége borzalmasan unalmas. A saját árnyékától is megijed, hát még ettől a vörös, isteni anyagtól. Szomorú. Ám úgy tűnik, hogy a világ ezen szeglete bizony mentes az ostoba halandóktól.
A kérdésére nem válaszolok egyből. Leveszem a kabátom, a szék támlájára helyezem azt, így marad rajtam egy fekete rövid ujjú. Zöldellő íriszeim rátapadnak a pengére, s mikor amaz az asztalba fúródik, akkor lassan előretolom a kezem az asztalon. Ajkaim sejtelmes mosolyra húzódnak, mikor határozottan pillantok vissza az idegenre, aki talán... Nem is annyira idegen?
- Mindent. - válaszolok végül, s a tekintetem az övébe fúrom. Mindent feláldoznék, hiszen nem maradt már semmim az erőmön kívül. Nincs otthonom, nincs családom, nincs semmim. Csupán önmagam. Miért ne adhatnám hát oda neki?
reveal your secrets

Lev Swain


Whispering Oaks Carnival - Page 4 44y3AQF
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
103
☩ Play by :
Anton Lisin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 28, 2020 9:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Deeper and deeper down the rabbit hole

Észreveszem az apró biccentést, a ki nem mondott dicséret egy pillanatra büszkébbé teszi a mosolyom, de nemsokára nyoma sem marad. Gyakran mutatják a betévedők ámulat vagy csodálat jeleit, de minden alkalommal jó látni, hogy még mindig működik, még mindig ugyanolyan kiszámíthatóak tudnak lenni, bár a kihívás részből ez jelentősen elvesz. De van, amit nehéz megunni, például az emberek ostobaságát.
Nem ilyen választ vártam, de ezzel is beértem, rövid nevetéssel feleltem. – Nem mondhatom, hogy nem igaz… - Valamiért nem kedveltem az öreget, így eszembe sem jutott tagadni a híreket. – De legalább már nem mozog, amit el akar adni az embereknek étel gyanánt. – Megvonom a vállam, mintha semmiség lenne, ami talán részben igaz is. Vannak olyan emberek, akik nem igazán válogathatnak ilyesmikben, az öreg pedig olcsón adja, bármit is kínál. – Igaz, a frissesség részén javítana. – Próbálok nem újra felnevetni, helyette csak megrezdülnek az ajkaim, miközben szórakozottan pillantottam félre. Megjátszhatnám a komoly jóst, de valami azt súgta, hogy szórakoztatóbb lesz, ha kevésbé fogom vissza magam.
- Aggaszt az apokalipszis? – Elsőre nevetséges kérdésnek tűnhet, de az emberek véleménye változatos tud lenni. Vannak, akik erősen hiszik, hogy nincs mitől félniük, az istenük majd megvédi őket… mások már tudják, hogy kárhozatra születtek. Van, aki egyszerűen élvezi a káoszt, míg mások csak szenvednek benne.
A szavai vigyorrá szélesítik a mosolyomat. Mennyire drámai megfogalmazás, főleg egy olyan embertől, aki először jár hasonló helyen. A kártyapakli lapjai utoljára hullanak át a bal kezembe, nem folytatom tovább a trükkös keverést.  – A sors... néha játékos kedvében van. – Az asztal szélére helyezem a lapokat, anélkül, hogy arra pillantanék. Az arcvonásaim váratlanul komolyabbra váltottak a kérése hallatán. – Amit láttatni akar velünk, nem mindig pontos, és ritkán beszédes. Ha pontosabbat akarunk megtudni, többnyire nem elég csak rá hallgatni. – Nem hagytam túl mélyre telepedni a meghűlt hangulatot, a mosolyom pont olyan váratlanul tért vissza, mint ahogyan eltűnt. A vér említésre ismét megrezzent, de nem a zavartól, sőt, mintha izgatottabb lettem volna a testben. – A vér sokkal több erővel bír, mint amit a legtöbben gondolnak. De sokan iszonyodnak tőle… - A hangszíne alapján valószínűbbnek tartottam, hogy ő nem tartozik közéjük, a kijelentése annyira természetesnek hatott, mintha csak annyit mondott volna, hogy kék az ég. A véleménye talált a tetovált külsővel, de nem akartam csak ennyi alapján álláspontot foglalni. A bőrébe varrt minták egy részét mutatta csak, de így is könnyű volt elveszni a gazdag, gondosan meghúzott vonalak közt. Nem láttam sokat belőlük, de az az érzésem volt, hogy sokkal többet rejt magán, mint amit láttatni enged. Egy pár részletet figyelve olyan érzésem volt, mintha már ismerném, de mégis más volt. Szórakozottan döntöttem oldalra a fejem, a mozdulattal egy időben a jobb kezemben egy finom mintákkal díszített nyelű kés jelent meg, hasonlóan rejtélyes helyekről, mint a korábbi kártyapakli. Egy egyszerű mozdulattal az asztal jobb szélébe fúrom az éles hegyét, szinte erőfeszítés nélkül fúrt utat magának a faasztalban, bár sokat megélt darab volt, mégis, a mozdulat könnyedsége sejtette, hogy a penge igencsak éles… vagy egyszerűen egy jól begyakorolt mozdulat volt. – Mennyit lennél hajlandó áldozni a válaszokért? – Az egyik kedvenc részem, bár ő nem olyan alaknak tűnt, aki ennyitől pánikba esne. Nem, neked több fog kelleni, igaz? Reméltem, hogy eljátszadozhatok vele a fizetségért.
Részéről kezdhetjük… aranyom, ez már akkor elkezdődött, amikor olyan határozottan lenyomtad az ajtó kilincsét, beléptél, és azzal a lendülettel be is csuktad magad után, kizárva mindenki mást. Csak egyetlen pillanat töredékére álltál meg, amíg tudatosult benned, hogy észrevettelek.
Van valami különös benne... csak az a kérdés, hogy mi az?
reveal your secrets

Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 23, 2020 4:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Lev & Athlan

"S ha élet ez álom: miért oly zsibbatag?
Kimerült, kifáradt, egykedvű, sivatag?"
A hely misztikuma egészen magával ragadó, s egy elismerő biccentést meg is ejtek, mikor tekintetem körbefuttatom a homályos kis lakon. A tárgyak, a fények, az illatok... Remek összeállítás, s ha halandó lennék, szinte biztosan már ennyi elég lett volna ahhoz, hogy félredobjam a szkeptikus énem, s minden szavát elhiggyem ennek a különös idegennek, akiről csak most hallottam először azokban a bódék közti, halk suttogásokban. A kavargó kártyapaklit figyelve telepedek le a szemközti székre, innentől azonban a méregben ázott, zöld íriszek egy percre sem mozdulnak a kéklő szemekről.
- Még azt is suttogják, hogy a sarkon levő öreg árus romlott ételt kínál. - különös mosolyom szórakozottan villan meg a félhomályban, ahogy közelebb húzódok az asztalhoz. Nem hiszek az ilyesfajta "művészetben", bár ettől még nem zárom ki, hogy létezzen, csupán a tapasztalataim ezalatt a majdnem hétszáz év alatt sem értek el ilyen vizekre.
- Sosem jártam még jósnál, mikor kezdje el az ember, ha nem az apokalipszis idején? - vonom fel kíváncsian a szemöldököm. Ez a világ kezd egyre unalmasabb lenni, muszáj hát új kapukat nyitni, amik talán hozhatnak némi változást. Bár talán ostoba dolog tőlem, hogy holmi utcai jóstól remélek ilyesmit, de hát ki tudja?
- Nincs konkrét kérdésem igazából. Láss a jövőmbe, láss a múltamba, láss a jelenembe, s mondd azt, amit a sors megkövetel tőled. Se többet, se kevesebbet. - mondom nagy bölcsességgel annak ellenére is, hogy még mindig nem hiszek az egészben. Kíváncsian fürkészem közben az idegent, a tekintetét, a vonásait, a mimikáját, s próbálok rájönni, hol van az a bizonyos hiba. Valójában szívesen belemásznék a fejébe, s meglesném azt a sok mindent, ami ott lapulhat. Azt a sok hazug szót, a jól csavart szavakat, s a múltat, mely arra ösztönözte, hogy ezt művelje. Azonban megfogadtam, hogy ezen az éjjelen félrerakom a mágikus erőm, elhagyom a démoni énem, s megpróbálok elvegyülni a halandók között, ha már ide száműztek.
- Ismertem valakit, aki vérből olvasott. - jegyzem meg mellékesen. Magamat. Bár nem kifejezetten olvastam belőle, inkább sok minden elé helyeztem a vérmágiát, melyben óriási hatalom lapul. Egy csepp vér maga az egész világ, lenyomat, emlék, múlt és jövő, a minden és a semmi. Mára már majdnem minden varázslatomnak ez a vöröslő manna az alapja, persze, nem csupán ezeknek. Az élvezeti értéke is iszonyatosan magas, azt meg kell hagyni...
- Részemről kezdhetjük. - nem kérdezek a módszerről, nyitott vagyok igazából bármire. Ha előkapna egy kést és a véremet akarná, azt sem bánnám. Ha hosszasan akarná nézni a szemeim vagy épp a tenyerem, tegye csak. A kérdésekre is készségesen válaszolok, maximum a tényeket ferdítem el kissé, de ki tudja, lehet, még igazat is fogok beszélni. Démon vagyok, s így a határaim lényegében a végtelenségbe nyúlnak, a személyes terem pedig már rég elveszett valahol ott a Pokol mélyén. Otthon... Halk sóhaj hagyja el ajkaim a gondolatra, s ábrándosan biccentem a fejem oldalra. Egyszer talán újra megnyílnak a kapuk, de addig muszáj valahogy lefoglalnom magam, ha nem akarok összeaszva megdögleni újra és újra, amíg már tényleg nem marad belőlem semmi.
reveal your secrets

Lev Swain


Whispering Oaks Carnival - Page 4 44y3AQF
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
103
☩ Play by :
Anton Lisin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 22, 2020 3:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Deeper and deeper down the rabbit hole

A távoli munkák jövedelmezőek tudnak lenni, de sokszor igencsak kockázatosak. Mint például most. Nem szívesen mozdítottam ki a saját testem a többé-kevésbé biztonságos kis helyéről, ahol New Yorkban bújtatni szoktam amíg házon kívül vagyok… de szükségem van a bevételre, amit a karnevál hozhat. Viszont hülye lennék saját testben parádézni, ha másét is mutogathatom helyette. Csak remélni tudtam, hogy estére zavartalanul fekszik majd a karneváltól távol… de nem túl távol, hogy esélyem lehessen visszatérni, ha segítségre szorulna. Meghalni nem tudok egy ideje, de ez nem zárja ki, hogy csúnya dolgok történjenek a testemmel, főleg, ha ilyen védtelen állapotban van. Igyekszem az aggályaimat is letörölni a lassan teljesen száraz arcomról. Miért ilyen nehéz kihúznom azt a nyavalyás szemet? Miért is kell kihúzni? Ha arra figyelnek az emberek, az éjszakában talán fel sem tűnik nekik, hogy néha más ember néz vissza rájuk, eltereli a figyelmüket annyira, hogy ne a többi jellegzetességét vizsgálják a borotvált, eléggé csontos arcnak. A testjeim néha megijednek, és újat kell keresni helyettük. Rém kellemetlen, de az emberek olyan félénkek mostanság. Nem értem miért, ha nagyobb erők akarnák, pont olyan könnyen vége lenne mindennek, mint amilyen könnyen megteremtődött az a minden. Akkor meg minek túlaggódni?
A férfi barnás haja hosszabb, mint szeretném… de nem én választottam, a változtatással pedig már nem bajlódok. Szerencsére nem olyan hosszú, hogy be kelljen kötni. A kék szemekkel valóban csodát tesznek a sötét vonalak, elég lesz ahhoz, hogy a szempárt figyeljék, ne az egész arcot, így elégedetten veszem magamra a jós tipikus öltözetét, kissé lenge, sötét ruhadarabok, pár helyen egy-egy élénk résszel, amitől szinte nem e világinak hat az egész. Bújtam már ennél élénkebb színekbe is, nem azért, mert kedvelném, csupán a látszat miatt… de egy ilyen sötét és nyomorodott helyen nem akartam tündökölni. Akik ide érkeznek, nem a fény miatt jönnek, többnyire valami sötétebb vonzza őket. Még utoljára a tükör felé pillantva tesztelem a mimikáját, bemelegítem a finom arcizmokat, hogy azok majd engedelmesen játszanak az akaratom szerint, hiszen ez is fontos része tud lenni az illúziónak. Az apró részletek adják az egész valóságérzetét. Már idő előtt helyet foglalok az egyelőre még üres asztalkámnál. Kristálygömbre nem kell számítani, jobban szeretek a saját módszereimmel dolgozni. Azt maximum akkor veszem elő, ha a kedves vendég nagyon ragaszkodik, hogy egy üveggolyóból feleljek a kérdésére. Különben elégedetten dőltem hátra a székben, s lassan hintázva vártam az érkezőket, akik elmerészkedtek a karnevál ezen szegletéig. Igyekeztem gondoskodni az elszórt apró suttogásokról, ha máshogy nem ment, hát én magam bújtam egy-egy ember mellé, hogy terjedjen a hírem. Kell a reklám, mert a reklám fizetséget hoz, az pedig mindenféle földi jót hozhat. A pokol meg a mennyország lezáródásával pedig tulajdonképpen a földi jó az egyetlen jó, ami elérhető. A testem veszélybe sodrásán túl kedveltem az ilyen helyeket, mindenféle fura lénnyel össze lehet itt futni, még ha néha kevesebb is a fizetség, mint remélnéd… legalább jól szórakozom. A következő vendégem úgy talál, mint már páran előtte, elmerengve hintázgatva a székem hátsó lábain, amit még az érkezése után sem hagyok abba. A kis kuckóm első része világított, ellenben a hátsóbb sarok, amiben megbújtam, kellemes félhomályban mártózik. Szeretem megfigyelni a vendégeimet mielőtt leülnének velem szemben, az viszont, hogy engem alaposan lássanak, kevésbé fontos. A hozzáadott misztikum mellett praktikus is, ha időközben más emberként ülnék itt. Ki tudja melyik ruharéteg alól, de egy apró mozdulattal a kezembe csúszik egy kártyapakli, amit látványosan kevergetni kezdek, miközben a vendég feltételezhetően hozzám lép. De a tekintetem végig rajta, a széles mosoly mögött szinte pislogás nélkül lesem a tetovált férfit. – Csak ennyit suttognak? – A mosolyom szinte már kihívó, de igyekszem a kísértés ellenére is csak hívogatóvá szelídíteni azt. Mindig jó hallani, ahogyan a képességeimről áradoznak. Az emberek olyan aranyosan naivak tudnak lenni. Bár nem mindegy egyes szavam hazugság, s valóban vannak ismeretségeim a munkában, s még képességem is adódott hozzá… ez nem jelenti azt, hogy csak ennyit teszek. Néha jövedelmezőbb egyszerűen félrevezetni a hiszékeny lényeket akik betérnek hozzám. De ez az alak elsőre nem tűnt egy elveszett báránynak… talán a tetoválások teszik. De mit rejt a tinta mögött, mi az, amit ennyire takargat a szemek elől? Vagy talán pont ezért jött? Vagy csak szórakozni, mint sokan előtte. A lábammal egyszerűen kinnebb tolom a szemközti széket és biccentek, hogy foglaljon csak helyet. A képességem bevetését későbbre tartogattam, hiszen nincs szükség minden erre tévedő lelket letapogatni ahhoz, hogy tudjam mit éreznek. Van, amikor a klasszikus módszerek is megteszik.
reveal your secrets

Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 20, 2020 10:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Lev & Athlan

"S ha élet ez álom: miért oly zsibbatag?
Kimerült, kifáradt, egykedvű, sivatag?"
- A jegyet. - egy hatalmas kéz nyúl felém a félhomályból, mely még az én méreteimet is felülmúlja úgy, hogy a két métert verdesem alulról. A tenyér gazdája egy pillanatra kidugja különös arcát a bódé mögül, ki talán még egy fejjel is magasabb lehet nálam. Sötét, kackiás bajsza alatt komoran görbül a szája, s gyanakvóan kezd fürkészni engem, mikor a kezébe csúsztatom a széles, furcsa motívumokkal díszített jegyet, melyet egy alkuért cserébe szereztem. Igen, manapság kissé leadtam az igényeket, hiszen a tény, hogy a Pokol kapui zárva vannak, sok mindenen változtat. Ha olyan hangulatom van, éveket sem kérek a lélekért cserébe, jelenleg is csupán egy nehezen beszerezhető jegy volt a kérésem egy szerelmi bájitalért cserébe, melyet az én külön bejáratú boszorkányom készített. Ennyi, s nem több. A kíváncsiság és az unalom elegye hozott erre a távoli, magányos kis helyre, melyet most úgy néz ki, megtöltöttek élettel. Az emberek arcán mégsem az önfeledt szórakozás utáni vágyat látom, sokkal inkább a félelmet és az örökös gyötrelmet, mely fertőként véste magát az elméjükbe.
- Mehet. - rideg hangja hűvös szellőként száll felém, mire csak biccentek aprót, s átsétálok a kitárt kapun, mely egyből becsukódik utánam. Az engem körülvevő sötét aurát nem tudom megszüntetni, csupán külsőségekben tudok azért tenni, hogy ne tűnjek ki túlságosan. Persze, mi számíthat annak? A testem szinte minden szegletén fekete tetoválás pihen, mely rúnák tömkelegét foglalja magába, s ezeket ha akarnám se tudnám teljesen elrejteni. Viszont a mindig hordott hosszú köpenyem ott fekszik most a ládában, helyette pedig egy modernebb viseletet aggattam le egy ostoba halandóról. Egy fekete, szakadt farmer, betűrve egy bakancsba, és egy fekete rövid ujjú, mely felett egy lengébb bőrkabátot cibál a szél.
Hogy mi hozott ide? Magam sem tudom. Halovány megérzés, mely felütötte bennem a fejét, s mely már napok óta ott motoszkált bennem, mióta csak véletlenül meghallottam egy beszélgetésből ezt a titkos kis karnevált, melyről természetesen nem plakátoltak szét minden várost. Ez a megérzés pedig csak nem hagyott nyugodni, s van egy olyan jó tulajdonságom, hogy az ilyeneket nem hagyom elveszni elmém rejtekében, hanem igen is utána járok, mi az, mely idevezetett, elvégre semmi sincs ok nélkül, minden okkal történik ebben a világban.
Lépteim lassan haladnak előre a főutcaként funkcionáló földes úton, melynek két oldalán számtalan bódé várja a látogatókat. Ezek legtöbbje italt és ételt kínál, a maradéknál pedig próbára teheti a szerencséjét az ember némi pénzért cserébe. Akad azért tömeg rendesen, de most kivételesen semmi sem zavar. Egyelőre legalábbis. Nem akarok feltűnést kelteni, inkább próbálok úgy viselkedni, mint egy egyszerű, átlagos halandó, ezért hát megfogadtam, hogy ezen az estén mágiamentesen fogok létezni, s csak úszok az árral arra, amerre sodor.
A távolban kering egy rozoga óriáskerék, mellette két nagyobb sátor, s azokon túl is az állatok ketrece. A normálisoké, meg azoké, akikkel elbánt a természet... Egy kanyar után, a földes út végén pedig egy igazán különös hely hívja fel egyből a figyelmem, egyik szemöldököm hamar a magasba szökik. Megállok előtte, de nem hezitálok sokat. Miért ne? Sosem jósoltak még nekem, legalább derülök egy jót azon, hogy miféle hazug és kitalált jövőt és múltat kreálnak nekem. Bakancsom halkan kezd felfelé kopogni a lépcsőn, majd lenyomom a faajtó kilincsét, s betoppanok rajta. Egyből belököm magam mögött az ajtót, s tekintetemmel azt a híres és titokzatos jóst keresem, kinek rejtélyéről már hallottam egy-két beszélgetést a bódéknál. Ha a tekintetünk összefonódik, megindulok felé.
- Azt suttogják a népek, hogy belelátsz az ember fejébe... - húzom sejtelmes mosolyra ajkaim.
reveal your secrets

Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 9:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Whispering Oaks Carnival - Page 4 1a6b44e3a4fce9bc1ed3a010c13122b8
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2