Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Hathor VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1021
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 3:01 pm
Következő oldal


Ez a leírás pusztán egy iránymutatás, megtűzdelve a játék történetében és az oldalon felhasználható ötletekkel a játéktéri célok és kapcsolatok kialakításához, azonban el lehet térni tőle! Ahogyan a PB-től, egyéb részlettől is!


Hathor
elvitt
Rang • Második leviatán
Play by • Anya Chalotra? Változtatható
Kor • 4-5000 év (+láda)
Karakter információTestvéreid zöme Egyiptomban kezdte a pályafutását hozzád hasonlóan, azonban egyikük sem vitte olyan sokra az ottani kultúrában, mint te. Mindannyian veleszületett hatalomvágyat birtokoltok, de míg a többiek az anyátok kívánalma szerint egyengették a világot, te gyakran tértél le az általa meghatározott útról a saját szájad íze szerint. Spirituális vezetőknek kellett volna lennetek, a háttérből kellett volna befolyásolnotok a történelem alakulását, ám te uralkodóvá nőtted ki magadat, s végül az egyik leghíresebb Istennővé lettél Egyiptomban. Hathor, a szerelem, a szépség, a termékenység istennője. Kiapadhatatlan mágiádat egy cseppet sem féltél latba vetni, ha kétségbeesett asszonyok imádták nevedet. Megannyi terméketlen nőnek adtál esélyt az utódlásra, talán, mert te magad - testvéreiddel karöltve - sohasem rendelkezhettek gyermekkel.

Az ókori Egyiptom alkonyán végül neked sem volt maradásod, anyátok felfalása egyébként is érdekesebb elfoglaltságnak bizonyult, elvégre a hatalmatokat gyarapította. Ezt követően te is kivetted részedet a boszorkányok teremtéséből, és csakúgy, mint a többiek, végül te is Ménész ládájában végezted, hogy hosszú, hosszú pihenőre legyél kárhoztatva.

Ha valakit megviselt a szabadulásotokkal járó gyengeség, az határozottan te vagy. Képtelen vagy elviselni, hogy az egykori dicsőségetek már csupán a múlt, és azt sem, hogy a kiszabadítótok, Amara uralkodni próbál felettetek. Mikor hajtottál te fejet bárkinek...?
Belátod, nagy erővel bír Isten testvére, de egy percig sem leplezed az iránta érzett gyűlöletedet. És bár magadnak való vagy, próbálod szítani testvéreidet az istenség ellen, hogy mint az anyátok erejét, úgy az övét is megkaparinthassátok. Addig is? Igyekszel megélni ebben a furcsa világban, és frusztrációdat mindenféle aljasságokkal levezetni - már amennyire jelenlegi erőtökből telik.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/4
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
7
Nephilim
6