Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• The Plaza •
reveal your secrets

Online
Hell or Heaven


The Plaza VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 6:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 07, 2020 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  NextTo: LokiNem tudom miért említette meg, hogy arkangyalokkal már találkozott, hiába látom rajta az álszerénységet, engem nem fog átverni vele, de egyelőre nem is fontos a dolog. Nyilván másnak is feltűnt, hogy okos és hasznos kis bábu a sakktáblán, akire jobb odafigyelni.
- Hűha, milyen romantikus.
Kétlem, hogy rajtam segítene az ilyesmi, nem is tudom, hogy van-e családja, ha meg van, akkor van-e értelme őket emlegetni, felejtős a sztori innentől.
- Nem sajnáltátok a szavakat.
Én mindig is utáltam írni, sokkal jobb, ha észben tartok mindent és így más nem szerezhet róla tudomást. Felállok és odasétálok Lokihoz, hogy mellette foglaljak helyet. Belenézek és elolvasom a címet is, ahol lesz a találka.
- Honnan jött rá, hogy hol vagy?
Kérdezem szúrós tekintettel, mert nem kellett volna rájönnie, szinte lehetetlen ilyen gyorsan bárkit is lenyomozni, ha meg van nála valami, ami lekövethető, akkor az kell nekem is, van pár személy, akiket megfigyelnék vagy figyeltetnék.
A válasz után beszélhetünk a vadászomról, vagyis hogy milyenek az emberek. Csak hümmögök egyet kelletlenül a hallottakra, hogy nem feltétlen azzal segítek, ha segítek, néha elég csak a társaság is, meg hogy vezetem a kijelölt úton. Meg kell próbálnom úgy bánni vele, mint másokkal és vagy kedvelni fog vagy nem. Furcsa dolgok ezek.
- Az sem számít, hogy nem bántom, pedig esélyem megvan rá bármikor? Na mindegy, nem fogom erőltetni, ha nem hát nem, de más miatt is kerestelek, ami fontosabb és jó lenne ha köztünk maradna, mivel fontos dolog és te alkalmas vagy hozzá.
Leteszem a poharat az asztalra és megvárom, hogy mondjon valamit. A démonok nem szavahihető népség, de azzal tisztában lehet, hogy ha átver vagy olyat tesz, ami nem tetszik, akkor az első, akit elpusztítok nem ő lesz, én a hosszú és kegyetlen kínzásokban hiszek, szóval nem lenne kellemes, amit kapna ő meg a kis démon barátnője is.
- Szóval, hallottál már a Ménész ládájáról?
Érdeklődöm és minden kis rezzenést tanulmányozok, nekem nem hazudhat senki, főleg nem ilyesmiben. Remélem tud róla valamit, ha nem, hát majd felkeltem az érdeklődését az biztos.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 12:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Igent biccentek, és a mosolyomba be erőltetek minden álszerénységet, amennyit csak tudok. De még mennyire, hogy találkoztam velük. Sokkal is. És rendhagyó módon túl is éltem a dolgot. Az azért már nem semmi.
-Nyilván. - Értek egyet, és bólintok megint, a kézfogás dolgon pedig halkan nevetek én is. - A történethez még hozzátartozik, hogy segítettem neki megtalálni az apja gyilkosát is, de ezzel persze megvártuk a harmadik randit.
Ó igen, a régi szép idők. Nosztalgiázásom azonban nem tart sokáig. Valamiért elképzelem, ahogy a démonlord elkezd társasjátékozni egy vadásszal, vagy megnéznek közösen egy filmet egy esős vasárnap délután. Érdekes gondolat. Aztán persze, már húzom is elő a kis fekete naplót, és ki is nyitom a közepén.
-Nem ugyanaz a napló, az első egy hónap alatt betelt.
Az utolsó bekezdés írásképe kissé túl nőies ahhoz, hogy az én kezem munkája legyen. Finom vonalvezetés, gyöngy betűk, és írásjelként emotikonok bevetése, leginkább a kettőspont+zárójel kombó. A rövidke üzenetben csak egy New York-i cím szerepel, és egy késő esti időpont, ahol vár, ha Mazikeen elengedett.
-Már rájött. - Beszéd közben gyorsan odafirkantom, hogy "rendben, ott találkozunk, addig ne ölesd meg magad", meg még valamit, amibe kicsit bele is pirulok, aztán mint a villám összecsukom a naplót. - Khmm....trükkös egy nőszemély. De visszatérve a vadászodhoz...elég nehéz kérdés.
Elrakom a naplót, és hátradőlök a fotelban, majd újra körbenézek. Tényleg nagyon hiányolom a kódexeket. Szinte már szédülök nélkülük. Vagy lehet ez csak a hatalmas démonok természetes hatása?
-Az emberek....furcsák. Tudom, mert valaha én is az voltam. Ha segítünk nekik, az sem feltétlen pozitív. Faye például szerintem pont azért kedvelte annyira a társaságom, mert én nem politikusként bántam vele...mellettem el tudta engedni magát, és így cserébe ő sem démonként kezelt...idővel.
Megvakargatom a fejem. Vajon, volt e bármi használható tanács abban, amit most összehordtam? Remélem. De azért még hozzáteszem:
-Mellesleg, az emberek eléggé szűk látókörűek. Hajlamosak tényleg csak a démont látni bennünk, és van egy millió prekoncepciójuk, és nagyítóval keresnek rajtunk mindent, ami igazolja ezeket. Rólad például feltehetően azt gondolják, egy könyörtelen, és rendkívül veszélyes szörnyeteg vagy...és bármennyire is veszik hasznod az ellenségeik ellen, sajnos ha ilyen módon segítesz neki, azzal nem cáfolsz rá ezekre.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 30, 2020 7:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To Loki
- Ark angyallal tán igen? Pillantok kíváncsian felé, mert Luciferen kívül elég nehéz bármelyikkel is összehozni találkozót, de nem is lehetetlen. Most azonban többet nem is kérdeznék erről, a későbbiekben és hasznos lehet, ha van ilyen ismeretsége.
Bár ezt csak egy ideiglenes szoba, de szexhintától kezdve mindenféle ostorig, mindenféle szexuális eszköz fellelhető itt is, ám nem ezen a részen, ahol Lokit fogadtam, el tudom én választani a mókázást a terveim szövögetéséhez szükséges kis beszélgetésektől. Könyvtárat, hát azt biztos itt nem fog találni.
- Nyilván, mihez is kezdenék egy sima emberrel? Teszem fel a költői kérdést, nem volt nehéz kitalálni, főleg egy ilyen kis lángelmének, de legalább tudom, hogy tényleg nem hamisak a pletykák róla. A kis lustaság, de az esze vág legalább.
- Ez nem túl jó hír számomra... Elhúzom a számat, hülyeségnek tartom ezt az első perctől vonzódtam hozzá, mintha az elég lenne. Lefeküdtem az istenverte vadásszal és még egy csepp érzelmet sem láttam rajta, még azt sem, hogy azon kívül vonzódna egy kicsit.
- Hűha, egy kézfogással megvetted a csajt? Így még hülyébben hangozhat, de én, aki nem tudja megélni ezt az érzelmet és elképzelés sincs nagyon, nem tudok kedvesebben fogalmazni, amúgy sincs kedvem jó pofát vágni mindenhez, elvégre abból kijutott bőven már mindenfelé.
- Szóval keressek közös érdeklődési pontokat és keressem fel ennek kapcsán, hogy több időt töltsön velem? A rúnás napló nem hangzik túl jól, mert amit én oda leírnék, hát az nem vadászbarát lenne, meg valahogy túlzásnak is érzem.
- Most is itt a naplód? Meg tudod neki írni, hogy kivel vagy és hogy még maradnod kell pár napot? Mivel már a nő is a démonok faját erősíti, így nem érzem, hogy belekössek a dologba, legyenek csak boldogak.
- Na és szerinted hogy járjak egy vadász kedvében? Érdeklődöm és megiszom a poharam tartalmát, majd előre hajolok, hogy kitöltsek egy újabb adagot.
- Most szövetkeztünk velük és már segítettem az egyiknek megtisztítani egy szektort, igaz kicsit lesérült közben, de ez nem az én hibám. Rengeteg kóbor démoni teremtmény halt ott meg, azt hittem ez elég, de mégsem. Kicsit csücsörítek és elfintorodom, mert igazából ezt megtehettem volna már régen is, mert nincs szükség a gyengékre, akik úgy sem sorakoznának fel Lucifer oldalán.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 30, 2020 9:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


-Igyekszem úrnőm, bár bevallom, kicsit izgatott vagyok. Személyesen sosem beszéltem még Ark-al. Vagy legalábbis, Ark démonnal.
Aztán csak mosolygok rá, ahogy elfogadja az ajándékom. Magam sem ajánlanám, hogy itt fogyassza el, de nem fogom elkövetni azt a hibát, hogy megmondjam egy hatalmasságnak, mit csináljon.
Próbálok lopva körbenézni a szobában. Mindig is lenyűgözött az árnyvilág, és annak rejtélyei, még halandó koromban is, itt pedig tuti találnék kedvemre való játékszert, ha hagynák. Tényleg borzasztó kíváncsi lennék a könyvtárára.
-Ó...értem. ÉS talán az sem lenne elhamarkodott feltételezés a részemről, hogy ez az illető egy vadász? Minden esetre...
Sóhajtok egyet, és próbálom összeszedni a gondolataim. Nem szeretem ezt a kérdést. Hogyan csábítottam el...így olyan mesterkélten hat. Igaz, ő legalább nem kérdezett rá, leitattam-e, vagy használtam e rajta szerelmi bájitalt. Furcsa, hogy pont a pokol koronájának egyik ékköve nem feltételez ilyesmit...bár lehet csak körmönfontabb annál, hogy ilyesmit feltételezzen.
-Az első pillanattól kezdve vonzódtunk egymáshoz, úgy azért könnyebb. Viszont, azt hiszem, ha ki kell emelni egyetlen pillanatot, akkor azt mondom, amikor először megpecsételtük az alkut, amikor a segítségem kérte.
Felidézem a pillanatot, ahogy belépett hozzám az ördögcsapdába, és várakozón nézett fel rám, mint aki épp egy fogorvosi vizsgálatra készül, és csak túl akar esni rajta.
-Olvasta, hogy az alkut csókkal pecsételik. Én pedig azt mondtam neki, nem igaz, és megelégedtem egy kézfogással. Így kimondva elég olcsó trükknek hangzik de...működött.
A következő kérdésére viszont már felnevetek. Annyira furcsa így beszélgetni erről, mintha nem is tudom, egy stratégiai tanácskozáson lennénk valami csata előtt.
-Nos...a jelek mindig borzasztó egyértelműek. Legalapvetőbben azt hiszem, úgy tudnám mondani, hogy ha valaki szerelmes, annak a másikban minden borzasztóan érdekes lesz, bármit is csinál. Gondolom, mert így szeretné elérni, hogy minél többet legyen a közelében. Én például ragaszkodtam a személyes találkozókhoz gyakran akkor is, amikor semmi sem indokolta ezt, illetve...adtam neki egy iker rúnás naplót, és gyakorlatilag állandóan írtunk benne egymásnak.
Ártatlanul megvonom a vállaim.
-Kívülről nézve mindig egyértelmű...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 28, 2020 12:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To Loki
- Tetszik, hogy ennyire tiszteled a rangosabbakat. Közelebb is lépek hozzá, ha már ennyire udvarias és még ajándékot is hozott, amit ostoba lennék visszautasítani. Átveszem és el is sétálok vele egy szekrényhez, amit biztonsági kóddal nyitok ki. Persze csak körültekintően, mert nem szeretném megosztani senkivel a titkos számsorom.
- Köszönöm, nem is tudod mennyire örülök ennek, tényleg szívesen megkóstolnám, de nem most. Az üveg eltéve és helyet foglalok vele szemben, ha nem iszik, hát nem iszik, én öntök magamnak és bele is kortyolok, már kiszáradt a torkom, olyan rég ittam.
- Szeretek meglepetést okozni. Válaszolok a szemöldököm emelgetve. Vajon mennyire lehet erős a kötődésük. Nem szívesen tesztelném le, de igazából nincsenek érzésem, így nem is bánnám meg a dolgot, ha rákényszeríteném magam őrá, elvégre megvan hozzá az erőm. Csak az szól ellene, hogy szükségem van rá, mert okosabb, mint én és jobb a kutatómunkában is.
- Szóval megmaradtak az érzések... Nem lep meg a dolog, ezek a lélekkel rendelkező démonok ilyenek. Néha jó, mert könnyű az érzéseik miatt hatni rájuk, néha meg irigylésre méltóak, mert képesek megbízni egymásban.
- Azért érdekel, mert el kell nyernem egy ember bizalmát és kevés fogalmam van, hogyan tegyem, nem szívleli a démonokat. Te hogyan csábítottad el az embernőt? Nem hagyom annyiban a témát, jobban körül kell járni még ezt, aztán majd ha azt érzem, hogy eleget tudok, akkor átléphetünk a következő témára.
- Aki szerelmes, az milyen jeleket küld a másik félnek? Kicsit kínzom még ilyen kérdésekkel, de ha hiteles akarok lenni, akkor muszáj.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 26, 2020 11:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Nagyon rég nem idéztem már meg, talán meg is van egy éve. Kicsit sem hiányzott az a furcsa, bizarr érzés, ahogy valami vonz maga felé, mintha a gravitáció mellett lenne még valami, ami húzza, ha nem is a testem, hanem...bármit is,a mi a lélek helyett van.
-Mazikeen! Ha egy hozzád hasonló hatalmasság szólít, minden más tud várni.
Enyhén fejet hajtok előtte, és csak aztán nézek körbe, milyen az a "szerény" hajlék. Meglepetést nem okoz egyenlőre az biztos, de ha én lennék a totemoszlop tetején, magam sem érném be kevesebbel azt hiszem. Mielőtt azonban helyet foglalnék, ahogy kéri, átnyújtom neki az üveget, amit magammal hoztam, benne az átlátszó, a fényben enyhén aranyszínű folyadékkal.
-Köszönöm úrnőm, de nem vagyok szomjas. Viszont, úgy hallottam szívesen megkóstolná a találmányom. Bátorkodtam hozni belőle egy üveggel.
Aztán leülök a kanapéra, és örömmel tölt el, hogy nem kell sokáig várnom, amíg kiderül, hogy miről van szó. Általában jól tudom titkolni az érzelmeimet, és képes vagyok úgy viselkedni, ahogy egy komoly tárgyaláson illik, most azonban láthatja a döbbenetet az arcomon.
-Khmmm...Bevallom, nem számítottam erre a kérdésre. Faye...nos, már az előtt is egy párt alkottunk, hogy eladta volna a lelkét. Hogy ki csábított el kit, az őszintén szólva jó kérdés, de csak megtörtént és azt hiszem kiegyeztünk a döntetlenben azóta. Még csak alig több mint 3 éve ismerem, ami az én életemhez képest egy szemvillanás, de mégis, benne egyedül feltétel nélkül megbízom.
Kicsit el is mosolyodom a végére, de csak kicsit. Nem fogom elkövetni azt a hibát, hogy nem beszélek őszintén ezzel a nővel, de azért továbbra is aggaszt picit, hova vezethet ez.
-Ha szabad kérdeznem, miért érdekel ez téged?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 26, 2020 9:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To Loki
Elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy amúgy miért teremtettek minket ilyen megbízhatatlannak, állandóan fúrjuk a másikat és nem tudunk hosszabb távon elköteleződni. Szívás ez a démon lét, főleg mert sok időt töltök Lucifer mellett és most, hogy nélküle kell intézkednem már sokadjára, valahogy bánt az egyedüllét. Fogalmam sincs, hogy férkőzzek bárki közelébe is, nem tudom, hogy állok a vadászkámmal az első eltöltött éjszaka után, meg a szektorpucolás után. Ha ő el tud fogadni engem nagyjából, akkor talán egy démon mellett sem lesz nehéz dolgom. Kisebb utánajárás után találtam egy démont, aki egy másikkal szerelmi viszonyt folytat és felkeltette az érdeklődésem. Most, hogy van egy kis időm magamra talán nem olyan nagy bűn, ha segítségül hívom és persze hasznát is akarom venni a lustaság démonának okos kis fejének. Muszáj másféle ügyeket is intéznem és nem bízhatok meg egy emberben sem, hogy majd ő utánanéz dolgoknak, egy kis lángelmét én is ráállíthatok erre.
A New York városában a Plázában szerencsére van külön kis lakosztályom, amit szabadon használhatok. A kandallóban égő tűzre nézve merengek, majd rajzolni kezdek előtte a padlóra és olyat teszek, amit nem szokásom. Ide idézem Lokit, hogy elbeszélgethessek vele. Erre nyilván nem mindenki képes, de én igen, ez jobban megy, mint a kisebb piti dolgok, arra megvannak a kis gyalogok úgyis. Amint megérkezik a kis főbűnök egyik démonja elmosolyodom és vele szemben állva széttárom a karom.
- Üdvözöllek Loki szerény hajlékomban! Szükségem van rád, remélem semmi fontosat nem zavartam meg, ami nem ér rá később. Nyilván nem, mert mi lenne fontosabb, minthogy Lucifer jobbjának a segítségére legyen nemde?
- Foglalj helyet és szolgáld ki magad nyugodtan. Mutatok a kanapéra, egymással szemben kettő van elhelyezve és közte egy asztal, amin kivételesen bor található. Én is leülök vele szembe.
- Szóval kettő dolog miatt hívtalak ide, az első az, hogy mesélj kérlek a kapcsolatodról a démon nőddel. Nagyon ritka az ilyesmi és érdekelne, hogy csavart az ujjai köré avagy fordítva. Láthatja, hogy tényleg érdekel a dolog, de hogy miért és ki miatt érdekel, azt már nehezebb kitalálni, hiszen én annyi, de annyi mindenkivel találkozom.  
reveal your secrets

Online
Hell or Heaven


The Plaza VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 8:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


The Plaza 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 2:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 492 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Démonokban nem lehet megbízni, az évek ezt igazolják, ahogy ebben a nőben sem. Nem akartam többet, sem kevesebbet, mint ami eredetileg is volt. Kihozhattam volna ezt jól, ha hagyják nekem, ha nem szólnak bele… Komolyan, néha megkérdezném, hogy csak dísznek vagyok? Vagy boxzsáknak? Levegőnek beszélek olykor, ennyire nem számít semmi, amit kérek, amit tanácsolok, vagy amit mondok?
Ennyire semmibe vagyok nézve?
A cérna valahol itt és aközött szakad el nálam, ahogy Gabrielt emelgeti. Nem kellett volna elmondanom, vagyis hát… Csak Lucifernek kellett volna tudnia. Nem neki, nem Mazikeennek, nem is Drakenek, csak Lucifernek. Ez egy olyan dolog, amiről senki sem tudhat. Tartottam magam, oh, de még mennyire. Milyen erősnek képzeltem magam, hiszen Alexért bármit megtennék, még ezt is, hogy hazudjak a barátaimnak a társaimnak, de nem érdekelt, a lelkiismeretfurdalás szikrája sem jelent meg bennem.
Hogy aztán az egész átváltozzon valami egészen mássá.
- Oh persze, mert annyira a homlokára van írva! És ha nem tűnt fel? De ha fel is, ez szerinted mentség? - kérdezek vissza, kezeimet csípőmre teszem. Ez a legidiótább kifogás, amit valaha hallottam. Na, nem mintha az enyém jobb lett volna, de mérgesen az ember nem igazán tud reálisan gondolkodni, nem igaz?
Jobb kezem a homlokomra simítom, ekként tekintek le a plafon irányába. Nem így akartam befejezni a ma délutánt, rohadtul nem.
- Az istenit Zagar! - csattanok fel, s csapok combjaimra. Szívem szerint vergődnék is hozzá, ám tudom, hogy azzal sem érném el a célom, de most annyira érzem a csontjaimba. - Nem erről van szó, hogy nem fedeznél! Fogd már fel! Itt fenyegettél meg egy démont, aki Luciferrel jött! Van bármi elképzelésed, hogy ez miként végződhetett volna? Ha az ark nem megy el? Mennyire keresztbe tehettél is volna az egésznek? Miért nem tudsz, csak egyszer, egyszer ebben a rohadt kibaszott életben normálisan viselkedni? Miért nem tudsz egyszer megálljt parancsolni magadnak, ennyire kurva nehéz lenne? - igen, elszakadt a cérna.
Az elmúlt hetekben mást sem csináltam, csak megerőltettem magam, csak próbáltam rendesen viselkedni, mindenki kedvére tenni, ellentmondani önmagamnak is. Legszívesebben fogtam volna magam, elbújtam volna Abigail padlásán, magamra zárom az ajtót és mindenki hagyjon a fenébe, mégsem tettem. Fogalmuk sincs, hogy mennyire megerőltetem magam, de ezek még ennyit sem tudnak megtenni.
Komolyan kezd nagyon elegem lenni ebből az egészből.
- Szerintem is, és húzd vissza a retkes segged a szobába és takarítsd fel a mocskot, amit csináltál - kiáltok még utána, de magam is kiviharzok a szobából, egyenesen a bejárat irányába. A kabátommal nem is törődök, majd valahogy hazajutok. Vélhetőleg az idegtől meg sem fogom érezni a hideget, vagy ha igen, gyorsan kijózanít.
Közel van Abigail étterme.
Kurvára Drake dolga lenne, de ő is hol van? Mit csinál? És a tanács? Semmit. Elegem van abból, hogy mások bábjai vagyunk, hogy mi kockáztatjuk az életünket, de ők döntenek felüle.
Ebben a pillanatban pedig az sem érdekel, ha elmond Drakenek mindent. Mégis mit tud csinálni? Persze köszönömöt nem várok, az túl nagy luxus lenne bárkinél ebben a városba, hogy megtegye.

//Még egyszer köszönöm a játékot nektek!  s4h4h //
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 7:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Mazikeen
Elhúzom a számat a kérdésére, de felé fordulok közben. Akármit is csinált, most már ő is inkább öltözködik. Világos hogy nem érte aggódok, ha már egyszer megegyeztünk, nehéz lenne megmagyarázni az eltűnését. Szerintem ő is veszi a lapot, mert hamar felhagy a reggeli ötletével és inkább a kabátjáért indul. Így én is felhúzom a nadrágomat, a késeim, aztán sorra a többi ruhadarabot. Az este megmarad egy régi szép emléknek, mert rendes, aranyos démonként viselkedett, nem tekerte ki a nyakam, én sem lövöldöztem rá, mint egy őrült, az este alatt fergetegesen jól éreztük magunkat és ma reggel még előzékenyen a segítségemre lett volna, ha hagyom. De az kellene még csak!
- Küldj egy üzenetet a bázisra.
Dörmögöm még neki eme fontos információt, bár lehet felesleges közlemény volt. Mindegy. Hátha nem én nyerem meg őt, hanem Natalie. Ha nem lenne démon...de sajnos az! Begombolom az ingem, felhúzom a fegyvertáskát, fölé a mellényem, aztán végül a nyílpuskát csapom a hátamra. Intek neki egy PáPát, mert ő most távozik, és miután kimegy, én leülök a székre. Már csak a zokni és a bakancs maradt. Fáj a fejem, és kerülget a hányinger. A szédülés legalább abbamaradt, így öt perc üldögélés után felállok és én is kimegyek innen. A katasztrófa sújtotta terület elhagyva, nem irigylem azt, aki ma itt takarítani fog. A palack vizet magammal hoztam, az azért segít, de a folyosón már teljesen biztos vagyok benne, hogy a reakcióidőm nem a legjobb. Egy percig tartott mire rájöttem, hogy rossz irányba indultam. Úgyhogy a furgonnal is jobb, ha csak hússzal megyek. Viszont hiába dől a piaszag a számból, az olaj finom illata sokkal jobban körülleng. Meghúzom magam, nem ugrabugrálok és túlélem az eligazítást. Utána meg úgy is szabadabban vagyunk.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 11:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To - Zagar
Úgy nézegeti a felszerelését, mintha bárki hozzájuk is nyúlt volna, de valahogy egyikünket sem érdekelte az este semmi, csak a szék legfeljebb. Én nem nézegettem a dobozt és mivel sose voltam beteg és nem is leszek, így általában nem érdekel, hogy valami lejárt-e már. A piák mondjuk csak megérnek, de nem lesz semmi bajuk, ezért is olyan jók. Nekem nem sok őrizgetett régi italom van, ellenben Lucifernél akadnak elég drága és értékes üvegek. 
A gyógyszerhez hozzá sem nyúl, nem szólok érte, mert hát nekem aztán mindegy. Nem válaszolok semmit a válaszára, mert a jelek szerint meglesz, hiába próbálok meg aggódni érte. Mondjuk elég jól jár-kel már a szobában a ruháit felkutatva, engem annyira nem zavar és az sem érdekel, hogy belenéz-e a tükrömben, meg ha igen, akkor látja-e benne Lucifert vagy Mammont, talán ha megkérdezi mit csinálok, még azt is elmondom neki, mert nem olyan hű de nagy titok.
- Aggódsz értem? Fordulok felé nézve kicsit visszafojtott gúnyos mosollyal, mert hát persze meg tudom magam védeni, de az a sok átkozott csapda, amiket ők állítanak, nos igen, azokba nem szívesen sétálnék bele. Fontos nekik a segítségem és még meg is köszöni, hogy elvittem volna. Kicsit reménykedtem, hogy talán tényleg egy icipicit több volt ez, mint egy egyezség, ezért odasétálok és megkérdezem, hogy kér-e reggelit, mert elmehetnénk akár. A válasza viszont elutasító és hát ez már a sokadik, szóval felállok és ott hagyom, öltözzön és menjen csak, nem fogom felhúzni magam ezen, még csak az kéne.
- Jó, akkor én megyek is a dolgomra. Odasétálok a székhez, hogy felvegyem a kabátomat, majd a fegyvereim is a helyükre teszem és felkapom a táskámat is a szék alól, ami már jóval nagyobb, mint amivel tegnap beállítottam hozzá a szobába. Én nem ellenőrzöm át, mert kétlem, hogy bármit is elcsent volna tőlem, ha meg mégis, tudom kinél keressem.
- Pár nap múlva keresni foglak, hogy felmérjük a szektorokat. A vállamra kapom a táskát és ha nincs semmi, akkor távozom is, nem húzom az időt, mert őt várják a vadászai, engem meg a pestis lovasa, hogy megegyezzek vele. Nem lesz könnyű, de legalább nem vagyok feszült és az erőm is teljében van hozzá, hogy meg tudjam magam védeni, ha úgy alakul. Sose lehet tudni ebben a mai világban, hogy mikor-ki-miért szegül ellen Lucifernek, nagyon remélem, hogy ő nem fog.
- Pás. Intek a kezemmel és ott sem vagyok, irány a motorom, bukósisak fel és már roboghatok is tova New York városából.


//Köszönöm a játékot bbb //
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2