Szokásos év végi kínjaim rágnak, eddig sem voltam aktív, még szeretnék pár napot, hogy a bajaim lecsillapodjanak és a kígyó újra cseles legyen. Köszönöm a türelmet, utólag és előre is de most még nem érzem jól magam.
Csók és ölelés mindenfele. Ha valami kell, dobj PM - et, de. Sietek vissza!
Tisztelettel jelenteném, hogy Dec.27 - 2020.Január 3-ig Telelni megyek, és nem leszek gépközelbe. Természetesen telefon/Tablet nálam, amin fel fogok nézni.
Sziasztok! A kischates jelzésemnek azt hiszem már lejárt a szavatossága, úgyhogy sajna hivatalosan is ide kell biggyesztenem magam. Sok a munka, év végi hajrá, meg egyéb rl programok, ezért a szerepjátékot kénytelen vagyok egy kis időre a háttérbe szorítani, de nem feledkeztem meg senkiről.
A hetem kicsit megcsúsztam a héten, reagot nem fogok tudni már írni >< Elnézést mindenkitől és egy kis türelmet szeretnék kérni, amint tudok, jövőhéten írok mindenkinek, mindenhova
Sziasztok egy utólagos hiányzás jelentés következik, sajnos azt hittem, kicsit több időm lesz ezért nem szóltam előre de a munka beterített. Most már viszont biztos, hogy csak dec 9.én vagy 10.én térek vissza. Utólagos bocsánat a játékos társaimtól, és kis türelmet kérek még jövő hétig.
Sajnos egy elég komoly magánéletbéli probléma lépett fel nálam, ami miatt a héten nem ígérek nagy aktivitást. Kerekerdő népe ha türelemmel van, várjon meg, ha pedig úgy gondoljátok, hogy még le tudtok tolni pár kört nagy előrelépések nélkül, akkor nyugodtan írjatok Adminként azért igyekszem lenni, de ne egyetek meg minket a lassúságunk miatt >.>
mivel az egyetem mellé már az élet is összejött, azt hiszem, meghatározatlan időre megint takaréklángra teszem magam... bocsánat mindenkitől, akinek tartozok, lassan, de biztosan igyekszem majd pótolni mindent, addig is, ha kellenék, tudjátok, hol értek el
Mint észrevehettétek, hogy mostanában picit eltűntem, evégett is írok, hogy az egyetem maradék 3-4 hetében nem tudok mit garantálni. Azonban senkiről sem feledkeztem el, akinek tartozom, csak kis türelmet kérnék még Köszönöm szépen! Vissza fogok térni!
Hív a kötelesség és a lehetőségel hazája! A hétre, illetve a jövő hétre elutazom, munkaügyben, ezúttal nem nyaralni... Ebből fakadóan majd csak jövő hét végén leszek. Játékostársaimtól kis türelmet kérek még!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán! 2016.09.07-én nyitottunk, és azóta is sok újítással, fajokkal bővültünk. Oldalunk apokaliptikus világban játszódik 2021-ben. A jelenlegi állapotokat az oldal hirdetőfalán (Generalitiesben) találod. Leírásainkat adminjaink alkották, de alapul vettek pár ismert sorozatot is, mint pl: Supernatural. Mielőtt regisztrálsz, kérünk tekintsd meg a Kanon illetve a Keresettjeink listáját. Kettő admin van jelen az oldalon, de kérünk, hogy főfiókra írd a hozzánk intézett kérdéseid. PM linket megtalálod a Generalitiesben. Sok szeretettel várunk ebben az őrült világban!