Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Cities of sin •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 29, 2020 12:15 pm
Következő oldal


Higgadtsága olyan mérgezőn hat rám. Agyam teljesen belefullad a káoszba. Ordítani lenne kedvem, lehet, hogy neki ez tök természetes… de velem soha nem történt semmi természetfeletti. Csak öltem, ennyi. Ha ez egy büntetés akkor nagyon rossz vicc inkább. Lehet a purgatóriumban vagyunk?
- Honnan tudod mennyi időnk van? De mos komolyan lehet örökre itt ragadtunk! – acsarkodok tovább. Nem tudom mi lelet. Tudatalattim diktálja a tempót. Legszívesebben levágnám az angyalt mint egy szörnyet. Agyamba olyan gondolatok, szavak tömkelege áramlik, hogy majd szétrobban. Ezek nem a saját gondolataim. Az ősi nyelv is belibben agyamba mintha mindig is ott lett volna.
- Nagyon nem jó ez így! Szétszakad a fejem! – hangját távolinak hallom, mintha víz alatt beszélne. Előre hajolva térdemen támasztom meg magam. Bólintok. Legyen, bármit is tervez, hátha tényleg előbb szabadulunk ebből a pusztulatból. Majdnem elhányom magam de utolsó pillanatban értem meg szavait és óriási levegőt szívok magamba.
- Figyelj, bármi is történik ne engedd, hogy fegyver kerüljön e kezembe! – nyögöm erőtlenül. Valami borzalmas szándék remegve és szörcsögve diktálja a halált. Megőrültem! Ez az ő hibája! Gyilkológép leszek! Nem részletezem neki a bennem zajló háborút mert a végén még kivégez itt helyben. Erőt veszek magamon, kiegyenesedek és megpróbálok normálisan viselkedni.
- Sodoma? Mármint AZ a Sodoma? – egy pillanatra megfeledkezek a sutyorgó erőről és őszinte ámulattal bámulok be a nyüzsgő város kellős közepébe, amely elénk tárul a nyitott kapun át.
- Fantasztikus. – suttogom ámulva ezen az ősi nyelven. Csak egy másodperccel később nézek végig magamon. Korabeli öltözékemben meg sem lehet mondani, hogy nem idevalsói vagyok. Fasza! Tetszik ez a varázs bigyó!
- Menjünk! – karomat nyújtom neki hogy belekaroljak az ő karjába, mintha csak turisták lennénk ebben a bűnös és pusztulásre ítélt városban. Miért kerültünk pont ide? A hang a fejemben tovább dünnyög pszichotikus hangján. És én hirtelen eleresztem az angyalt és gondolkodás nélkül rohanni kezdek a legsűrűbb tömeg felé. Úgy rohanok mintha az életem múlna rajta. Itt ott emberekbe ütközök ahogy egyre sűrűbb lesz a tömeg körülöttem. De nem állok meg csak rohanok egy vadász, egy ragadozó gyorsaságával. A forró poros levegő égeti tüdőmet ahogy szaporán nyelem be. Ismeretlen cél felé vágtatok, de a hang a fejemben tudja merre kell mennem. Még az angyal sem állíthat meg!
reveal your secrets

Phanuel


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 4:31 pm
Következő oldal


- Hát hogyha egy részeg álom akkor marha hamar józanodj ki, mert semmi kedvem itt lenni! – csattanok fel. Atyám, miért kellett ezzel a zsibbasztó nővel ide küldened? Még a végén kiderül, hogy Gabrielnek van igaza… Na jó, mégse. Gabriel tévúton jár, de ez a nő érzem, hogy próbára fogja tenni a türelmemet.
- Igen, világszinten minden a legnagyobb rendben van, de lokálisan fogalmam sincs, azért kell bemennünk a városba, hogy tudjuk hol vagyunk elhelyezkedve az időben. Szóval ne ellenkezz, csak gyere. – parancsolok rá. Igaz, most az erőimmel arra venném rá, amire akarom, de nem alkalmazok rajta semmit. A szabad akaratot most még tiszteletben tartom azon a szinten.
A nyelvet pillanat alatt a fejébe ültetem, nem téma az ekkora „adatátvitel” számomra. Nem igazán hat meg, hogy először károg nekem, hogy ne pakoljak semmit az agyába, engem pont nem érdekel. Mire a mondatai végére érne a nő a nyelv már gyökeret vert a tudatában. Nincs abban a helyzetben, hogy nekem parancsoljon.
- Tudod, lehet van párezer évünk az apokalipszising, de nincs annyi felesleges időnk, hogy pazaroljuk. Ha a gyomrod tartalmának távozásától félsz, akkor azon segíthetek – mondom és pár szót suttogok énokiul. Ez az igézet megakadályozza, hogy hányjon. Nyugtatja a gyomrát.  – És a Mennybe most felmennem nem érdemes. Hisz nagy eséllyel van fent belőlem még egy. Nem szeretnék vele összetalálkozni mert még valami sötét anomáliának vélné, vagy vélném és végeznék magammal. És az szintén nem jó senkinek. Egyelőre tedd, amit mondok és végy egy hatalmas levegőt.
Parancsolom neki, és megragadom a karját. Egy pillanat alatt a város bejáratánál találjuk magunkat. Az igézetnek hála nem fog hányni, legrosszabb esetben ijedt lesz.
- Itt is volnánk, üdvözöllek Sodomában – eközben csak azt veszi észre, hogy korhű ruházatot varázsolok rá. Ami nem tényleges ruházat, csupán illúzió. Hogyha vége a számított hisztirohamnak akkor csak biccentek. és az általam fejébe varázsolt nyelven szólalok meg.
- Menjünk be a városba, gyerünk!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 22, 2020 6:10 pm
Következő oldal


- Tudod szerintem ez csak egy buta álom. Részegen fekszem valahol és azért haluzok be ilyeneket. – mekegem miután ő visszatér a földre és teljesen abszurd módon leengedi szárnyait mintha tökéletesen természetes lenne, hogy azok kilógnak a hátából. Indoka egyszerű, nyers… és tök jogos. Meg is fogadom és visszacsúsztatom helyükre a fegyvereket. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból tényleg bizalmat érzek, bár lehet ez csak az ő manipulációja. Sajnos nem értek annyira a hókuszpókhoz, hogy kivédjem az ilyen szemét mágiát.
- Te csak képzelet szüleménye vagy… nem létezik, hogy évezredek ugrottunk át! – olyan mintha vatta lenne a számban és a torkomban. Köhögnöm kéne, de csak csendben nyeldeklem a száraz semmit. Kivagyok bukva. Vadász vagyok a kurva életbe nem borulhatok ki!
- Várj! Az előbb tényleg azt mondtad Isten még a helyén van? Akkor ez azt jelenti minden a legnagyobb rendben van? – hördülök fel és óriási ötlet szökik a kusza gondolatok közé.
- Akkor menj szépen fel hozzá és mond meg neki hogy mekkora nagy szarban leszünk négyezer év múlva! Csak hogy fel tudjon rá készülni! – ennél abszurdabb már úgy sem lehet a dolog. Szépen felrepül, megmondja Istennek a frankót aztán megakadályozzuk az apokalipszist. Ha ez egy álom akkor ez pont így fog történni! Ha ez álom meg tudom változtatni! Legyen rózsaszín a szárnya! Könyörgöm! Basszus! A bizonyos város felé pillantok, inkább délibábnak tűnik, mint valódi városnak.
- Te tudod hol vagyunk. – szögezem le és nem kérdezem meg hanem elvárom, hogy válaszoljon a fel nem tett kérdésemre. Hol az Istenben vagyunk! Kicsúszna a számon hogy a palántákat ültesse inkább a földbe ne az én fejembe holmi évezredes nyelvet de mire kibökném hirtelen már a fejemben is van valami ami eddig rohadtul nem volt ott.
- Ah… most egy komplett nyelvet varázsoltál a fejembe egy csettintésnyi idő alatt? – na jó lehet bizarrabb! Ez lehetetlen.
- Inkább azt mond meg miért vagyunk itt és hogyan lehetséges ez? Én csak kisétáltam a kerítésen! Ha nem a te műved akkor kié? – kérdezem karommal hadonászva mint egy ideges olasz. Ha ideges vagyok vagy fel vagyok pörögve mindig széles mozdulatokkal gesztikulálok és ebből külső szemlélő csak a hanyag kalimpálást látja. Amúgy. Ha nem lenne angal egészen jóképű lenne a pasi… aki egyből az új nyelven szól hozzám. És ami a legdurvább én válaszolni tudok neki… paraaaaaaaa.
- Igen a nyelvet tudom de nézz már rám. – végig mutatok bőrszerkómon és csótánytaposómon. Aligha tudok ebben a göncben elvegyülni. Újra a délibáb felé pillantok. Majd a férfira és ismét a városra.
- Engem nem varázsolsz vagy repítesz tíz másodperc alatt sehova – mert tuti kihánynám a belemet – inkább gyalogolok három órát! De te menj csak majd ott talizunk! – biztos hogy nem fogom rábízni magam hiába bizsereg fel újra bennem a bizalom. Nem én nem bízok senkiben főleg olyanban nem akinek tollas a háta!
reveal your secrets

Phanuel


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 04, 2020 8:30 pm
Következő oldal


Nehéz helyzet. Igazán nehéz és kellemetlen az, amivel itt szembekerültünk. Még hosszú életem során egyszer sem kerültem ehhez hasonlóba. hogy valaki időt és teret ugorjon… példátlan mostanáig. Ráadásul ezt pont egy eléggé agresszív nő társaságában kellett megtennem, de szerencsére jobban meg van rémülve, mint én. Bizony, számára ez nagyobb meglepetés, hiszen én itt is elvagyok de ő nem. Amikor leszállok a földre a felderítésről folytatja az ijedt és egyben agresszív viselkedésformát. Nem mondom, hogy nem idegesítő, de próbálok végtelen türelmet mutatni felé. Igaz ez a legnehezebb az emberek kezelésében. Amíg tart a kirohanása én csupán lazán engedem el a szárnyaimat a hátam mögött. Nem rejtegetem őket itt a pusztában.
- Igen, amint az látszik, angyal vagyok. Tedd el a fegyvereidet, senkinek se jó, ha egymásnak esünk főleg neked nem, mert erőm teljében vagyok ezen pillanatban. Isten még jelen van és a Mennyek országa is nyitva van. Ilyen erős angyallal még nem találkoztál. Tehát az én testemet nem lyuggatod ki oly’ könnyen.
Miközben figyelmeztetem azon agyalok, hogy hogyan lehetséges ez. Talán Atyánk tette? Tanítani akar valamit? De hát miért mutatna nekem ilyet? Látomásnak biztos nem az, ténylegesen visszaküldött. Csak abban reménykedhetek, hogy nem abban a végzetes időpontban kerültünk ide.
-  Figyelj, van arra egy város. Mivel elég régen vagyunk, és itt aligha beszélik a te modern nyelved, talán jobb, ha hagyod, hogy átadjam neked az itteni nyelvet. Természetes lesz számodra ennek az ismerete, beleültetem a tudatodba. Ez szükséges az elvegyüléshez.
És ahogy rápillantok az íriszeim olyannak tűnnek mintha kéken felvillannának, és a nő tapasztalhatja is, hogy tudja a nyelvet. Ott van a fejében minden szó, minden grammatikai tudás, anyanyelvi szinten tudja. Ezek után én is csak ezen az ősi sémi nyelven beszélek hozzá.
- Arra van egy város. Oda elmegyünk, ha gondolod gyalogolhatunk is nagyjából egy három órányi sétára van, de akár tíz másodperc alatt is odaérhetünk. Persze ha erős a gyomrod, akkor ajánlom ezt a módot. De mielőtt elindulunk, arra kérlek, hogy bízz bennem. Az emberekkel vagyok és ha bántani szeretnélek már cafatokra téptelek volna.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 29, 2019 8:28 pm
Következő oldal


A távolt fürkészem oldalamon az idegen pasival. Az ő arcán is láttam valamit átsuhanni az előbb. Ezekszerint nem csak én bogarasodtam meg a melegben. Talán nem hallucinálok, nem kaptam napszúrást.
- Azt a krva! – szisszenek fel és hőkölök hátra egyszerre. Szárnyak jelennek meg a fószer hátából varázsütésre. Szó szerint seggre ülök ijedtemben. A porba huppanok és csak hápogva pislogok miközben ő magyaráz aztán felszáll mint egy madár és eltűnik az égen. Ez egy látomás…biztosan elestem és bevertem a fejem…lehetetlen, hogy egy angyallal hozott össze ez a szemétláda sors. Ó csak meg ne tudja milyen előszeretettel vágtam el angyaltorkot nem is olyan régen… remélem nem valamelyik barátját sikerült felkoncolnom… Lever a víz másodpercek alatt. Csak ne gyere vissza… remélem el is tűnt örökre… De nincs akkora mákom, hogy a tollas barbár ne találjon esetleg visszajönni. Kisvártatva árnyéka baljósan vetül a száraz földre. A rohadt életbe! Felpattanok de egy kicsit szédelgősre sikeredik a dolog.
- Te…angyal vagy… - bukik ki belőlem a döbbenettől kicsit sem nőies kijelentés. Kidülledt szemekkel bámulom a hátából kilógó óriási szárnyakat. Kicsit védtelennek érzem e percben magamat. Ujjaim fegyverem markolatára csúsznak. Nem mintha ez megvédene ettől a madárembertől.
- Igen és ho… - mintha leforráztak volna. Szám is elnyílik egy picit és olyan fejet vághatok, mint az a híres borjú, amelyik az újkapura bámul.
- Te most szórakozol velem?! - horkanok fel és a semmibe bámulok újra. Tagadom de mélyen legbelül sajnos el kell ismernem talán neki van igaza. Lezsibbadok. Ujjaim elvesztik a hideg markolat érzetét maguk alol. A lábaim is hirtelen stabilitást vesztenek. Forróság önt el belül és szívem agyamban kezd el lüktetni. Az lehetetlen…nem…ez csak egy rossz álom. Nem velem történik, én az ágyamban fekszem… és az igazak álmát alszom…nem nem valóság!
- Azt…azt mondod időt ugrottunk? De az lehetetlen! – sziszegem még mindig szaporán lélegezve.
- Ne merj tréfálni velem mert kilyuggatom a tested angyal! – förmedek rá ködös aggyal.
reveal your secrets

Phanuel


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 19, 2019 4:19 pm
Következő oldal


A változás észlelésétől rossz előérzetem is lett. Itt valami történt, ami nem megmagyarázható. Illetve egy másik változást is észrevettem. Talán több lett az erőm? Ugyan olyan hatalmasnak éreztem magam, mint egykoron, mikor Atyánk trónját őrző szeráf voltam.
Gondoltam ellenőrzöm és ki is bontottam szárnyaim. Semmi változást nem láttam. Ugyan olyan feketék maradtak.
- Nem csináltál semmit. Valami más történt, de remélem nincs igazam. Phanuel vagyok, nem az ellenséged. Most pláne nem vagyok az. Egy pillanat jövök... -mondtam és azzal fel is reppentem. Egyetlen szárnycsapással eltűntem a felhők mögött... valóban erősebb vagyok. Ahogy lenéztem a magasból láttam mi történt és elborzasztott. Pár ezer évvel visszakerültünk az időben. Sodoma városának képe rajzolódott ki szemeim előtt. Az ókori bűnös város képe örökké az agyamba égett. Ezer közül is megismerném. Kb 5 mérföldre van tőlünk, oda kell mennünk megbizonyosodni arról, hol is tartunk időben.
Mikor visszaszállok a földre a nő mellé csak felmordulok.
- Van egy jó és egy rossz hírem... a jó az, hogy tudom hol vagyunk. A rossz, hogy legalább négyezer évvel a születésed előtt.
Idegesen vakarom meg a fejem, remélve, hogy nem akar nekem ugrani, mert tudja, hogy angyal vagyok. – Hogy hívnak gyermekem? – kérdezem meg a lányt, mielőtt vázolom neki a tervet, hogy el fogunk nézni Sodoma irányába, igaz a közelben van Gomora is, de Sodoma az érdekesebb. Ugyanis itt van az egyetlen kevésbé bűnös ember. Itt nem emésztette el az elméjét minden embernek a démoni befolyás.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 20, 2019 1:49 pm
Következő oldal


A szikrázó nap kipirítja arcomat. Összefont karomra teszem állam úgy nézek fel még egyszer az égre, aztán az előttem elterülő hatalmas semmit kezdem vizsgálni. Olyan nagy semmi, hogy ennél nagyobb már nem is lehetne. Valahogy nem így képzeltem el ezt a helyet. Azt hittem van itt valami, autóroncsok, csontvázak… bármi. De itt csak a nagy semmi van. A guberáló csapatok a nagyobb köveket is elhordták így olyan ez a nagy nyílt terep, mintha nem is a Földön lennék. Lágy fuvallat simogatja végig kipirult forró arcomat. Egy árny jelenik meg a szemem sarkában. Leheletnyit mozdítom csak felé fejemet közben ujjaim lecsúsznak a késre, amit cipőmben hordok. Ujjaim a markolatra fonódnak, de nem kapom elő, semmi hirtelenség. Lágy férfihangon szólal meg az árny, ami ebből az új nézetből valóban kezdett férfi alakot ölteni. Felállok, két kezemmel leporolom a nadrágomat. Még mindig nem fordulok a pasi felé. Beállok mellé és azt teszem, amit eddig. Bámulom az előttünk elterülő nagy semmit. Elgondolkozom kicsit a válaszon. Mi történt? Ki ez? És mit akar? Megvonom a vállam.
- Hm… Nem én voltam. De mit is csi…- csináltam?! Akarnám kérdezni de torkomon akad a szó. Várjunk csak! Valami furcsán akad meg a szemem. Egyik szemöldököm felszalad. Szemeimet összeszűkítve bámulom még fejemet is kicsit oldalra biccentem. Ez lehetetlen, biztos csak nem látszott mert úgy sütött a nap. Visszahuppanok a földre onnan is megnézem…nem…innen is látszik. Valami nem stimmel. Újra felállok. Az a kő az előbb nem volt ott! Várjunk csak! Jobban megnézve a semmi… megváltozott. A nap melege forróbban pirítja arcomat, az árnyékok kicsit megnyúltak. Mi a franc? Az új kőről lassan fordítom el tekintetemet a mellettem ácsorgó férfira.
- Mi folyik itt? – kérdő tekintettel fürkészem a jóképű idegen szőrős arcát. Életemben nem láttam. Mit akarhat?
reveal your secrets

Phanuel


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 20, 2019 10:37 am
Következő oldal


Lelki szemeimmel kutattam testvéreim után. Az asztráltestem messze járt és felmérte a lehetséges szövetségesek. Mind rémült legalább egy kicsit. Amara visszatérte, a Pokol és Menny bezárása… Mind rendkívüli esemény, amire nem is gondoltunk egy fél évszázada. Gyorsan változnak az idők, nemde? Miután megvigasztaltam egyik elveszett fivéremet visszatértem a testembe, ami New Yorkban tartózkodott. A múltkori kis bakim miatt muszáj volt átkutatnom a területet Pestis után. Nem tudni hol jár és min töri a fejét. Hiába, az apokalipszis tombol a világban, még ha egy pillanatig csend is van, a sötétség vad oroszlánként jár a Földön keresve, hogy kit nyeljen el.
A testembe szállva elhagyom a várost. Nem tudom merre megyek, csak ösztönszerűen rakom egymás után a lábaim. Végül már a város messze a hátam mögött található. Egy leányt látok a porban ülni, egyedül, mint akit elhagytak, kitaszítottak a társadalomból. Fájt ránéznem, mert én is éreztem már így, miután az osztagom megölték. Nem tartoztam már sehova, nem volt menedékem. Szörnyű ez a fajta kitaszítopttság, és én nem hagyhatom őt egyedül. Isten se hagyott volna senkit pár éve, szóval én se fogom. Emlékszem, hogy oly’ sokszor fordította oda arcát a magányos, reményvesztett halandókhoz és sosem hagyta őket magukra. Aki menthető volt azt megmentette, aki nem az meg elveszett. Ebből állt az Úr az idők kezdete óta. Kiűzte Ádámot és Évát, de a gyarapodás áldása maradt őrajtuk, majd lettek hatmilliárdan, aztán itt hagyta őket. Ezt nem értem, hiszen segítette a fajt, hogy ennyien legyenek, aztán hagyta, hogy mi természetfeletti lények pusztítsuk őket. Azonban sokan nem pusztítani, hanem védelmezni jöttünk, az Atya feladatát tovább hordozva. Mikor azonban a porban kuporgó lány mellé lépek olyan, mintha teleportáltunk volna. Vagyis én éreztem valamit, ő nem biztos, hogy észlelte.
A levegő tisztább lett, a nap melegebb, a szél élénkebb és egy pusztaságban voltunk. A lányra pillantok, és egyből megkérdezem őt:
- Ezt te csináltad? És ha igen, akkor mit csináltál?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 12, 2019 8:51 pm
Következő oldal


Csak állsz a nyitott ablak előtt a reggeli csípős levegő birizgálja a bőröd. Összébb húzod magadon a kopott köntöst, ami nem is a tiéd. Fázósan fonod össze magad előtt a karod jó szorosan, hogy a hideg minél nehezebben férkőzzön közéjük. A város gőzölgő testét figyeled. Számolgatod a sebeket, amiket az égi háború ejtett rajta. Szegény város, talán most azt hiszi életben marad. Hősként ünneplik majd amiért túlélte a mennyei csapást és ha végre bezárul újra Menny és Pokol kapuja visszatér minden a régi kerékvágásba. Boldogan nyalogatja majd hegesedő sebeit. De te tudod, hogy ez nem így lesz. Nem fog diadalmenet indulni dicshimnuszt zengve a háború végének örvendve. De nem akarod elszomorítani a város ezért nem állsz ki és üvöltöd szerteszéjjel az igazságot. A két kapu ha be is zárul semmi sem lesz már a régi, mert az özönvíz elmos majd mindent, hogy ne legyen egy élő sem a Föld kerekén aki emlékszik erre a csapásra. Nem tudod te sem miért félted ennyire a várost. Talán nem akarod sírni látni? Saját sebeidre gondolsz, hegesedőkre és frissen vérzőkre. Hány vadász ülhet most óvó kezek gondos munkája alatt. Neked persze ez sosem járt. A némber soha nem pazarol időt arra, hogy ellássa a sebeid. Ahogy a város sebei is nyitva tátonganak. Aztán bevillan egy kép. Eszedbe jut amit éjjel álmodtál. Nyugtalan vergődés közben rémálmok gyötörtek, amikre jobb nem emlékezni. De erre emlékszel. Hátat fordítasz a haldokló városnak. Csendben öltözöl át a félhomályban. Még mindenki alszik. Harcban elkopott cipőd nyögve csúszik fel lábadra. Fegyverektől nehéz kabátod rád nehezedik aztán óvatosan kilépsz az ajtón és már sietsz is lefelé a végtelen lépcsőházban. Végig siklassz az utcákon, mint egy árnyék. Átmászol a huligánok által ütött lyukon. Gyors léptekkel vágsz át az élet-halál zónán. Reménykedsz, hogy nem esz meg semmi miközben álomképeket üldözöl. Túléled. És ott állsz a semmi közepén, hátad mögött a haldokló óriással. Ott állsz és hirtelen rájössz ugyan ezt tetted álmodban.
Leülök a földre, a porba. Felhúzott térdeimet egyik kezemmel átkarolom, másikkal eltakarom a felkelő nap vakító fényét és felbámulok a szürke égre.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 12, 2019 8:53 am
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2