Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Bálterem és földszint •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cole Andrews


Bálterem és földszint - Page 3 CfJmUUkBálterem és földszint - Page 3 TRjmahg
☩ Történetem :
☩ Reagok :
173
☩ Korom :
29
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 23, 2019 11:44 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi bál
Kaitlyn & Zagar & Alex & Freya
────────────── ──────────────
Hát persze, hogy elhoznám neki Drake jegyzettömbjét. Ingyen, csak az élményért és a történetért, amit a kaland végén feleleveníthetek, mint valami dicsőséges pillanatot. Nem lehetek azonban biztos benne, hogy a kérdésére őszinte választ vár-e, vagy éppen az első gyanús szóra vár, így ismét felveszem egy kicsit az üzletember szerepét.
– Ha a nagyobb jót szolgálom vele, miért ne? De természetesen ilyen esetben érdemes átgondolni, hogy én vagyok-e az, aki a szabályok ellen játszik, vagy az, akitől a megbízást kapom? – intek a cigarettával billegés és gondolkozás közben, aztán tovább szövögetem a saját válaszomat. – A vadászok oldalán állok, és így választanom kéne, kit tartok inkább annak… – Nem túl feltűnően pásztázom tovább a tömeget, és úgy érzem magam, mint aki megfejtett végre egyet az este ezerféle rejtvénye közül.
– Trükkös szituáció lenne, az biztos – húzódik végül halvány mosolyra a szám; valószínűleg Zagar számára is egyértelmű, hogy az általa elképzelt körülmények között esélye sem lenne a város vezetője ellen. Más kérdés, hogy valójában egyáltalán nem érdekel, kinek mire kellenek a rajtam keresztülmenő tárgyak és információk, a vadászok pedig még ennél is inkább hidegen hagynak – természetesen egyetlen egyet kivéve.
Kaitlyn közöttünk cikázó pillantása arra késztet, hogy lassan én is Alex irányába fordítsam a fejem. Nem teljesen józan nővére előbb-utóbb mondani fog valamit, mi pedig lebukunk. A kérdés az, hogy ő mit szólna egy váratlan megjegyzéshez, mikor körülötte ülnek azok az ismerősei, akiknek talán szándékosan nem tette még szóvá a kettőnk kapcsolatát. Egyre inkább úgy érzem, hogy külön kellett volna vonulnunk, mikor felajánlotta a lehetőséget; túl régóta ülünk egymás mellett anélkül, hogy akár egy ujjal is a másikhoz értünk volna, és lassan azon kapom magam, hogy jobban éhezem a bőre melegére, mint a tányéromon maradt falatokra vagy a lassan leégő cigarettára az ujjaim között.
Időközben meg is van az első kilépőnk: Zagar feláll az asztaltól és búcsúzkodni kezd. Elnyomom a csikket, mielőtt a tenyere felé nyújtanám a sajátomat.
– Szintén – válaszolom egy biccentés kíséretében, és egyelőre képtelen lennék eldönteni, hogy komolyan gondolom-e a saját szavaimat. Talán, ha rájönnék, mi zavar igazán… Valószínűleg semmi köze a jelenlétéhez és a körülöttem helyet foglaló vadászokhoz, hanem a saját érzékeléseim kergetnek lassan az őrületbe. Freya is kitölt magának egy pohárral, Alex előtt pedig egy ideje ott díszeleg már a sajátja, így valamivel kevésbé érzem feltűnőnek a kortyolgatást és utántöltést. Ha nem is feltétlen szeretném úgy végezni, mint Kait, erős reményeket fűzök ahhoz, hogy a bortól hamarosan kellemesen tompává válnak majd az engem zavaró tényezők.
Az asztal lapját bámulva megköszörülöm a torkomat.
– Asszem’ megkeresem a mosdót. – Hátra tolom a széket és felállok. Még nem döntöttem el, hogy melyik kijáraton keresztül hagyjam el az épületet, de mégis szükségem van egy kis levegőre. És talán még valamire. Felkapom a borospoharat is, és csak ezután lépek hátrébb.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 22, 2019 5:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi Bál
Alex & Zagar & Cole & Kaitlyn
──────────── ────────────
Őszintén szólva, összefolytak a pillanatok. Komolyan vettem az estét, mert úgy éreztem, tartoztam ennyivel most, hogy visszavettek, ám így, egy asztalnál ülve négyesben, előttem egy teli tányérral, eléggé elfogott az álmosság. Nevettem a gyógyító rúnás viccen, bár biztos lett volna az a szint, amikor már nem vicc, hanem komoly ajánlat kerül elém. Talán tényleg túlzásba viszem a szerepet.
Cole viselkedése sem kerülte el a figyelmemet, látszott rajta, hogy kényelmetlenül érzi magát, így jó párszor arra is gondoltam, hogy felállok, és elrángatom magammal Zagart is valamerre, hogy ne legyünk útban, ám erre végül nem került sor. Pár percig teljesen megfeledkezve a helyzetről csak némán ettem, mire feleszméltem, már Kaitlyn is előkerült, így elmosolyodva üdvözöltem.
Csak megcsóváltam a fejemet, mikor meghallottam a buli kifejezést a szájából, és még jobban érződött rajta a piaszag, mint korábban, amit magamban megmosolyodtam. Majd gondoltam egyet, és csak magam elé húztam a bort, kitöltve egy pohárral, már úgyis lement a legfontosabb rész, csak megengedhetem magamnak, nem?
Felemelve a poharamat néztem körbe, majd intettem egyet Zagarnak, aztán felsóhajtva dőltem hátra a széken, bele-belekortyolva a poharamba.
Ennyire ne ess már ki, Freya!, bosszankodok is magamban, majd igyekszem a körülöttem lévőkre koncentrálni.
- Az lehet, hogy nélküled nem megy, de neked sem kellünk mi a bulizáshoz - nevetem el magam a részeg lányra nézve.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 21, 2019 8:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi bál

Freya & Alex & Cole & Kaitlyn & Drake
A szék nyekergése kezd egy kicsit idegesíteni, de az még inkább hogy ez a gyógyegér mindjárt hátra huppan vele és kitöri a nyakát. Így aztán a válaszát hallva nem tudom hirtelen hova tenni.
- Gondolom akármit azért nem tudsz megtalálni. Mondjuk tegyük fel azt mondanám, hogy hozd el Drake jegyzettömbét, megfizetlek. Akkor felrúgnál érte minden szabályt?
Kis ideig csak pislogok rá elgondolkodva, a cigim pedig rohamosan fogy. Igazából kinézem belőle, pedig nem tűnik annyira tökös legénynek. De ha már itt él a városban, akkor csak nem harapna bele a kézbe, amely eteti. Jó, nem szó szerint, de Drake sokat tesz értünk, érte. Kíváncsi vagyok a válaszára. Kaitlyn érkezésére legalább abbahagyja az egyensúlyozást a székkel. Elnyomom a cigit a hamutartóba, közben egyszer körbetekintek. Kaitlyn részeg, de legalább Alex-nek van annyi esze, hogy nem kínálgatja már tovább piával. Bár ő meg nagy léptekkel dönti magába. A mellettem ülő meg már a megnyitó elején részeg volt, most pedig ismét dönti magába. Valami feszültség van kettejük között, ezt abból gondolom hogy Alex másfelé bámészkodik, ő meg körbe körbe, csak ne kelljen senkivel se a kontaktust felvennie. Hú, ez is baromira idegesítő. Oké, értem én hogy utálja a tömeget, mert én is, tudom milyen érzés, de megtalálja ma még önmagát, vagy holtrészegen fog valahol fetrengeni az este vége felé? Én is felfigyelek a mozgolódásokra, sokan felállnak táncolni. Közben megpróbálom kiszúrni Drake alakját, vajon merre van?
- Húzzatok bele a bulizásba, mert jelenleg csak három idült alkoholistát látok!
Felállok, bár nem a táncparkettre igyekeznék. A széken csak lökök egyet befelé, a tányért otthagytam úgy, ahogy van. Még szúrok nekik egy kis szurkát, hátha veszik a lapot. Aztán Cole felé nyújtom a kezem.
- Örültem a szerencsének!
A búcsúzkodásban rossz vagyok, meg amúgy is látni fogjuk egymást talán az este folyamán, úgyhogy a kézfogást követően én magukra hagyom őket. Megfordulok. Egy apró kacsintást elejtek Freya irányába, de vele meg még úgy is találkozom, nem csak itt.

Megindulok arra, amerre Drake-t látom, ahol jelenleg áll, aztán amikor odaérek, mellette megállok. Ha éppen beszélget, akkor nem szakítom félbe, megvárom, amíg szót kaphatok és csak akkor szólítom meg.
- Hogy állunk?
Ő jött be legutoljára, úgy sejtem alaposabban körbenézhetett. Amennyire ismerem, az őrségen is elgondolkodhatott, talán már sorra is vette Payne-ék hiányosságait.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Bálterem és földszint - Page 3 Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
Bálterem és földszint - Page 3 PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Bálterem és földszint - Page 3 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
110
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 20, 2019 7:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi bál
Cole & Zagar & Freya & Alex
────────────── ──────────────
« I'd rather not have seen and
I'll hide away for another day »
Visszatántorgásom sikeres volt. A szék háttámlájában találtam vigaszt, kapaszkodási pontot. Zagar ökölpacsival köszönt, ami mosolyogtat. Bár még soha nem beszélgettem vele, mindig érdekes embernek tartottam. Persze mindig láttam, hallottam róla, de rövid kis ideje tartózkodom én ebben a csapatban, és eddig csak Drake foglalkozott velem keményebben. Hiába nem úgy ahogyan szerettem volna. És #Sam? Hát valószínűsítem, hogy nem mondhatott rólam jókat, bár fogalmam sincs jóban vannak-e.
Alexre rá fintorodom, s sóhajtok egy gyorsat.
- Élek még.. asszem. - Majd mikor leverem magam a székre a víz od a nyújtását szinte egy sírással jutalmazom, mikor rá jövök ezt nagyon nem kellene. Talán még meg is fog jönni? Vagy már teljesen kezdek megörülni?
- Értem, szóval nélkülem nem buli a buli! Hát itt vagyok. - Mondom mosolygva, de inkább nevezném vicsornak, hiszen nem vagyok a helyzet magaslatán, csupán próbálnám magam jól érezni.
Várom, hogy újra betudjak csatlakozni a beszélgetésbe, és része lehessek annak. A fejemben Alex kijelentése zakatol, és ide oda ugrál a szemem közöttük. Istenem! Boldog vagyok, hogy boldog. De nagyon félek mi lesz. Még nem találkoztam olyannal, aki saját neméhez vonzódik, pedig van, hogy én is el el kapnék egy kis mókára lányokat. Olvasataimban a régi Egyiptomban ez nem volt kérdés, bár ott a saját tesójukkal házasodtak, de nem hasonlítható össze a kettő.
 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Bálterem és földszint - Page 3 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
341
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 19, 2019 11:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi bál
Cole & Zagar & Freya & Kaitlyn
────────────── ──────────────
« I'd rather not have seen and
I'll hide away for another day »
Cole egyértelműen adja a tudtomra, hogy nem kér a különvonulásból, és bár ott van a lehetősége annak, valóban az ingyen vacsora tapasztja székhez, egyáltalán nem hiszem, hogy ténylegesen ez lenne az indoka. Nagy valószínűséggel még csak nem is a tömeg miatt feszeng, vagyis kevés, amit tehetek azon felül, hogy nem nyaggatom és emlékeztetem félpercenként arra; igazából nem érzi jól magát itt, velünk.
- Nem tévedsz - felelem neki igyekezve semleges hangnemet megütni a gyanakvó és bizalmatlankodó helyett, miközben töltök magamnak a vörös italból. A maradásunk eldőlt, s mivel én is kezdem kényelmetlenül érezni magamat a bőrömben, másrészt Cole gondolatait is szeretném elterelni, hát felvetek egy teljesen légből kapott témát, ami végül pontosan annyi figyelmet kap, mint amennyit megérdemel.
Mint amennyit megérdemelsz.
Tulajdonképpen a cél kiteljesedik Zagar jóvoltából, így belenyugvó csendességgel kortyolgatom tovább a bort, aminek az ízére csupán azért nem fanyalgok és fintorgok, mert van bennem annyi jó érzés, hogy ne vágjam a képeket a családunk által rendezett bálon. Az olykor-olykor felém szálló füst már más kategória, az orromat maró utóérzetére néha kénytelen vagyok megráncolni a homlokomat, bár akkora hatással nincsen rám, hogy képes legyen felrázni a számomra megfagyott momentumból. Amiért hálás vagyok, mert igazából most jól esik a pihenés, a szinte gondolatok nélküli létezés, amihez többek között de legfőképpen Cole kellemes orgánuma ad aláfestést. Jó néhány pillanatig nem is foglalkozok mással, mint a hallgatózással és a bámészkodással.
Egész sokan végeztek már a vacsorájukkal, vélhetően azok, akik időben leültek és az evésnél sokkal jobban várták a táncot, ugyanis az asztalok körött felszabadult hellyel arányosan vált kevesebbé a táncparkett légtere. Egy önfeledten keringőző páron akad meg a pillantásom, noha a látványt egészen hamar kitakarja egy ingatagon felénk közelítő alak. Nem állíthatom, hogy hatalmas megkönnyebbülés ér Kaitlyn láttán, mert változatlanul rosszul fest, de legalább egyben van.
- Jó látni, hogy még életben vagy - jegyzem meg, mialatt leteszem az asztalra a poharamat, és kihúzom neki a mellettem megmaradt, üres széket, jelezvén; jobb, ha minél előbb leül. - Az égvilágon semmiről. Vagyis Zagar és Frey csatlakozott hozzánk - dünnyögöm egyszínű hangon, inkább koncentrálva a mozdulataimra, mint a „történések” tálalására. Elhúzok középről egy üres poharat, majd megtöltöm vízzel, hogy végül a nővérem elé pakolhassam az „idd meg, ha jót akarsz magadnak” kezdőcsomagot.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cole Andrews


Bálterem és földszint - Page 3 CfJmUUkBálterem és földszint - Page 3 TRjmahg
☩ Történetem :
☩ Reagok :
173
☩ Korom :
29
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 19, 2019 9:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi bál
Kaitlyn & Zagar & Alex & Freya
────────────── ──────────────
Nehéz figyelnem, mintha egy láthatatlan buborékba kerültem volna, aminek a falai áttörhetetlenül rugalmasan húzódnak körülöttem. Nem csak a gondolataimat tompítják, hanem az érzékeimet is, Alex hangja azonban mégis elér hozzám egy apró repedésen keresztül, mikor legközelebb megszólal.
– Azokon a nyugodtabb részeken nincs ingyen vacsora, ha nem tévedek – pillantok rá egy fokkal kevésbé feszélyezve, de ő éppen a borból tölt magának a hosszúkás pohárba. Talán már meg is bánta, amit nemrég Kaitlynnek mondott kettőnkről, és most is azért akar máshová menni, hogy később ne kelljen annyit magyarázkodnia miattam az asztalunk körül ülőknek. Lehet, hogy csak nekem kéne felállnom innen. Miért ültem le ide egyáltalán? – kérdezhetném magamtól, de a válasz túlságosan egyértelmű: érte húztam keresztbe a saját számításaimat. Alex társasága valamiért megért annyit, hogy most az összes tervemet szálanként kelljen újra kibogoznom.
Ő tovább beszélget, én pedig rágyújtok. Valami nem jó; nem szabadna így viselkednem, de sehogy sem tudok teljesen felülkerekedni az odabentről feltörő érzések és impulzusok tengerén, ezért hagyom, hogy még egy darabig magukkal ragadjanak. Amint eltűnik előlem a Zagartól kapott láng, ismét hátra dőlök, a térdemmel pedig szokás szerint kitámasztom az asztal szélét, és ráérős billegésbe kezdek. Már megint éles határvonal mentén táncolok, küzdök a gravitációval; ugye látod már, Alex, hogy néha a legváratlanabb helyzetekben felejtem el, hogyan kell egyensúlyozni?
– Ha dohány kell, akkor azzal – emelem el a számtól az égő csikket egy pillanatra, hogy megvizsgálhassam a levegőben. – Mondjuk úgy, hogy ha keresel valami konkrétat, én valószínűleg megtalálom – adok hirtelen bővebb leírást a munkakörömről; talán nem tűnik fel Zagarnak a szavaim mögött rejlő szabályszegés eshetősége.
A téma hamar elterelődik, mikor Kait is felbukkan az asztalnál – egy fokkal talán jobb állapotban, de az életem tenném rá, hogy nem sikerült teljesen kijózanodnia, bárhol is járt –, így egy kicsit szüneteltetem a billegést is. Nem ismerem sokkal hosszabb ideje, mint a többieket, mégis megnyugvással tölt el, amint a belépőjét követően elfoglalja az utolsó szabad székek egyikét.
– Mi a pálya? – szólalok meg halkan, ha másnak nem akad fontosabb felé intézendő kérdése, mert legalább addig sem akadhat össze a tekintetem a többiekével.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Bálterem és földszint - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
330
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 19, 2019 10:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi Bál
Mindenki - Ophilia • zene  • Credit:
Ezernyi csoda várja a kalandort a világ minden táján, ez pontosan így van, sosem tudhatod mi vár rád a következő sarkon túl. Számomra, eddigi létem meghatározó eseményei pedig a keleti világban történtek, tán ezért is vonzódom annyira hozzá. - Hinni? - Kérdezek vissza, s utána meginítom tekintetem körbe, lassan haladok miközben beszélek egy egy személyről. - Ez nem hit kérdése Ophilia. Ahogy most állunk, bármelyik pillanatban pusztulhatunk mind. A pincér ki éppen most segített takarítani, a ház asszonya ki konferált. Az Ördög, ki ott állt s cseveg éppen. A fiatal lány, ki élete estjét remélte itt. - Végül vissza fordulok felé. - Te magad, ki műalkotásokat jöttél nézni. S Én, kit beszélgetés közben a teljes étlappal megkínáltak. - Vigyorodom el a végére végignézni magamon s tán a jobb zsebemből még mindig kikandikál egy rákfarok melyet egy hanyag mozdulattal korrigálok is. - Szóval igen, jelenleg mind egyenlően kiszolgáltatottak vagyunk. - Emelem meg poharam és kortyolok belőle a mondókám végére, természetesen a pohár mögül a szemtelen magabiztosság most sem maradhat el. Még akkor sem mikor kérdése a haláltól való félelem felé irányul, melyre csupán parányi mosoly kúszik ajkamra míg a poharat megforgatva hagyom, hogy járjon egy rövid körtáncot a benne lévő ital. - Bolond ki azt mondja nem fél. Mindenki tart valamitől, nemde? - Fúrom az acéles kékeket a zöldesbarnákba egy hirtelen, röpke pillanatra, alatta ott húzódva a már jól ismert mosolyka, majd vissza a pohárban táncoló folyadékra. - A félelem íze adja meg igazán az érzést, hogy valóban élsz, hogy a világ valóságos és nem csupán cukormáz. A félelem megbéklyóz, gúsbaköt, leblokkol és cselekvőképtelenné tesz. Ezek közül pedig egyik sem éppen kedvező kondíció ha az ember cselekedni akar. - Magyarázom, majd folytatom ismét. - De hogy választ adjak a felvetésre. Nem, nem tartok a haláltól. Vélhetően még mikor ott állok a torkában is vigyorogni fogok. Amennyiben nem úgy lesz, és jelen lennél ennél a jeles eseménynél, kérlek emlékeztess majd erre! - Komolyodom el, tán csupán tettetett komolysággal. Mondókám végén hallgatom magyarázatát az Ördöggel kapcsolatban. Hmm, fut át fejemben, tehát elbeszélgettek. Ezt egyelőre csupán raktárba teszem elmémben, tovább nem firtatom. Szavait tovább követem, s újabb felvetésére velem kapcsolatban csupán bal vállam vonom fel enyém. - Bizonyára elvétettem. - Gondolok itt a másik elé lépésre, hogy egy penge engem érjen. Ismerős stílus lehet, első találkozásunkkor is hasonló mondattal válaszoltam köszönetére. Bár ott én hajítottam a pengét, és állítottam, hogy elvétettem. Némi humor egy kis fűszerrel. Egy újabb korty kúszik le torkomon, már csupán egy vékony kis réteg úszkál a pohárban, hamarost az aljára érek. - No, legalább valami megmaradt a szőke tincsek alatt. - Kacsintok rá, vigyorogva. - Az angyalpenge ránk is hasonló hatással van, a végünket okozza, csak úgy mint nektek. Élni, ming egyszer élünk. - Egészítem ki mondókám. Csak nem mindegy meddig, s miként. Jelenleg valóban az az igazság, hogy Amarának hála, a meddig bizony összeköt mindenkit, halandó, angyal, démon, vagy bármi egyéb, teljesen mindegy, együtt törölnek ki minket az univerzumból, mintha nem is lettünk volna, ezért vélem úgy, hogy bizony egyenlőek vagyunk, egy a sorsunk.
Emeletre invitálására tekintetemet felvezetem a lépcsők tetejének irányába. Majd jót mosolyogok miközben visszanézek rá. - Jó kifogás, ugye tudod, hogy ez inkább iskolai házibulikon szokás? A leány, vagy épp a fiú, felinvitálja a szülei éppen lakatlan hálójába a másikat... a többi pedig már történelem. - Nevetgélek rajta kicsit, majd elindulok. - Csak utánad. - Intek magam elé színpadiasan. - Remélem a szüleid nincsenek itthon. - Röhögcsélek tovább magamban mikozben felfelé haladunk. Közben azért körülnézek ha már erre járok, egy kósza pillantás a pokol urára, egy a vadászokra és egy a cimborámra kivel érkeztem. Ahogy látom elvan, feltalálja magát. Lássuk mi vár odafent, folyosók, s szobák, termek...


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 18, 2019 9:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi Bál
Athan, Seth, Ruben triónak  • Credit:

Csak állok, mint valami szerencsétlen egymagamban egy pohár gyümölcslével a kezemben, ami olyan vörös, hogy bor is lehetne. Egy kis jelenetek akad meg a közelemben a tekintetem, amikor is egy nő kiköpi a pezsgőt egyenesen a vele szemben álló komolynak tűnő férfira. Elég jól tűri a dolgot és nem is foglalkozik vele, ám a nő szalvétáért nyúl, én meg már látom, hogy ennek nem lesz jó vége. A férfi is felnevet, a nő meg neki is lát felszedegetni az ételt, ám a pincérek nem hagynak neki túl sok lehetőséget, nem csodálom, felállva még a végén az asztalt is felborítja. Magamban jót szórakozom, amikor meglátom Williamet és úgy érzem nem lehet gond, ha odamegyek én is ismerkedni. Két férfival van, akiket még nem láttam itt, érdekel, hogy csak most találkoztak vagy régebb óta ismeri-e őket. Persze a fejükbe is nézhetek, hogy megtudjam, de minek fárasszam magam ilyesmivel, amikor könnyen kideríthetem. Egyenesen odasétálok hozzájuk és kedves mosollyal az arcomon köszönök.
- Üdvözletem az Uraknak, Ruby vagyok, William egyik edzőtársa. Mutatkozom be miközben megállok vadásztársam mellett és persze nem vagyok rest kezet nyújtani a nevem mellé. Egész jóképűek ők is, bár lehet hozzám idősek lennének, szóval nem olyan szemmel mérem végig őket, ahogyan Willt szoktam, mikor nem figyel. Mközben bemutatkoznak az idegenek, a fejükbe pillantok, mit is gondolhatnak rólam most.

 
#kihívás1
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Bálterem és földszint - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
287
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 18, 2019 8:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


☽ Vadászavató Bál

K A J A, Seth, Ruben, tömeg
• szószám: 663 • Credit:

 
Nem tetszik neki a kialakult helyzet, túl súlyos és nehéz így tartani azt, ahogy most ő itt van és nem azért, mert fél, hanem mert inkább feszült és csak növekszik a szavakkal együtt. Persze, csak az ő szerencséje az, hogy amikor új arcokat kellene megismernie, megkapja a régieket, mosolyognia kell, mert akármi is hangzik el, még mindig emberek vannak körülöttük, akik akarva, akaratlanul hallanak dolgokat, vagy épp látnak. Tekintetével kutatja a tömeget, mintha némán keresne egy tekintetet, aki kimenti ebből és aki úgy van, hogy most pont rá vágyik, de még Zagar alakját is csak félig-meddig látta eddig, túl nagy a tömeg és kellemetlen, kényelmetlen. Nem lesz ez így jó, aprót szusszan csupán, az elhangzott dolgokra csak némán számol magában párat. Persze, hiszen megint a régi nóta, ő dönt, irányít, még mindig azt hiszi, erre szükség van, ez kell. Semmi sem változott, mióta bezárták őket és kijöttek, mindent ott folytat, ahol abbamaradt. Jellemző. Csak azt nem tudja talán, hogy már nem ő a legkönnyebben, legszebben hajladozó fűszál már a réten, amit ismert eddig, ahogy ismerte, talán a múlt és meglepné, vagyis ezzel már meglepte kicsit, de tartogat még. Arcára mosolyt varázsol, mintha csak valami kellemes emléket hozott volna fel.
- Fenyegess csak burkoltan, nyíltan, nem én leszek, aki miatt elő kell venned a feketét. Tudom mit teszek, mikor és hogy. Hiába tartotok számon a sor végén, nem kullogok örökösen ott – kellemetlen lenne a fenéket, már a ládában megtették volna egymással, csak végül mindenki a maga keservével volt elfoglalva. Most pedig mindenki a maga is újrarendezett életével, amennyire csak lehet. A többieket távolra tudja besorolni, másokat nem sodort erre szél, ők nem kívánnak ismét egy helyen lenni, elég volt abból a romos angol földön, ahol láthatóan egy dologban megegyeztek, mégis sziszegnek egymásra ismét. Nem baj, nem baj, tegyen így, nem áll az útjába, dolgaival nem. Tekintetét inkább Ruben felé szegezi, a szavai hallatán akár kínos tücsökciripelés is lehetne, de senki sem nevet.
- Talán már a nosztalgián kicsit sikerült túllépnünk. De nem nyilatkozhatok mindenki nevében – falatot tol a saját szájába és gépiesen rágni kezd, Seth beszél, majdnem kitör belőle a nevetés, végül viszont csak bólogat, hogy az öröm kölcsönös, azonban abban nem osztozik, hogy nem tudná most szívesebben lekötni magát inkább egy csapat emberrel. Bár, számítani... az inkább csak saját maga és akkor az a legbiztosabb. Lenyeli a falatot közben, hátradőlve pillant ismét Seth felé. Család. Milyen idilli.
- Azért nem kezdünk most ölelkezni, ugye? Tartanom kéne magam ahhoz, hogy én most itt ki vagyok – vázolja fel, hogy azért most vannak határok, már a család dolog is feszegető, nem akad azonban jobban fenn rajta, mint ahogy tudna. A színpadi jelenet eddig kötötte le, másoknak kellemetlenebb, őrajta szinte csak átsuhan és el is felejti. Kettőt pislog és mintha ott sem lett volna, vagy valami olyasmi. Mást úgy sem zavart, kavart fel, megrázza a fejét, mint aki épp csak kiakadna azon, hogy ilyen megtörténhet. Mindenhol megvan a falu bolondja, ezek szerint, neki pedig kellett a 15 másodperc dicsfény.
Nyugodtan. Nem olyan finom, mint a közös vacsoránk a múltban, de... - von vállat, hasonlóképp ő maga is falatozni kezd. Ó, most jön az izgalom? Seth desszertje valójában igaz, hiszen ellentmond Ruben dolgainak az, hogy megjelent, hogy ideül és még marad is, egyelőre. Kíváncsian pillant felé, nem is leplezi, hogy most csendben egyetértve akár ő maga is mondhatta volna ezeket a szavakat. Nem most volt, hogy közös útjuk után szinte menekültek, amerre láttak és egy időre mellőzték egymást. Bár nem vette a szívére, gondolom fivére sem.
- Biztos nem hiányoztunk – harap ismét, kényelmes tempóban kortyol párat. Kevésbé kitűnő, mint ezek ketten, pedig még ő sem töltött el olyan hosszú időt újra a vadászok között.  - A hangos kis embergyereked ugye nincs itt? Vagy elhoztad, hogy bemutasd neki is? - utal itt Seth-re, fogalma sincs, mennyire ismeri, hogy nem ő az egyetlen, aki másba öli az idejét, mint a család. Még mosolyog is a galád, hiszen ha nem tudja, most direkt odaterelte a szót.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 18, 2019 7:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi bál

Freya & Alex & Cole & Kaitlyn
Alex szavaiból és hanglejtéséből világossá válik hogy nincs olyan rúna. Bár viccnek szántam, de nem tudtam. Mármint hogy nincs olyan rúna. A jelenlegi társaságban én vagyok az egyetlen, a civilünkön kívül, aki nem ért ezekhez. Ha meg már a civilünknél tartunk, ez a Cole gyerek egyre csak zizeg itt mellettem. Horkanok egyet még Alex megjegyzésére, azután harapok egy következő falatot a húsból. Miközben azt rágom jóízűen, a szomszéd tovább vedel a borból és jóhogy rám nem kacsint. Nocsak, az üzletembernek nem fekszik a buli, pedig az ember azt hinné hogy az ilyenek mindenhol a kapcsolatépítést tartják szem előtt és azért van mindegyiknek olyan széles mű mosolya. Hát ő nem mosolyog. Talán azt akarja hogy igyak vele? Persze, az asztalnál is így kezdtük. Jó lenne, de ez most nem fog menni! A combom csupaszítom, úgyis tele a szám, inkább nem reagálok rá. Közben Alex is beszáll a vedelésbe, kezdek rájuk irigy lenni, egy kicsit. De igazából csak magamra mutogathatnék ez ügyben. Már a csontról szopogatom le a maradék kevés húst, amikor Alex félre akarja hívni a mellettem ülőt. Cole meg az asztalon kezd el keresni valamit és Freya felé nyújtogatja a nyakát. Így én is körbe tekintgetek az asztalon. Vajon mit keresünk? Aztán látom hogy a hamutartóért nyúl. Lerakom a kezemből a tányéromra a csontot, végig nyalom az ujjaimat és azután a kezeim bele is törlöm egy szalvétába. Hamar képbe kerül a címkézetlen doboz, és ahogy elnézem ő maga sodorta bele a spanglikat. A kérdésére egy fekete Zippo öngyújtó kerül elő a hátsó nadrágzsebemből.
- Kösz!
Még szép hogy élek a lehetőséggel, már napok óta úgy rágyújtanék. Bár nem gondoltam volna hogy megkínál vele. Szóval kiveszek magamnak egy szálat, és utána az öngyújtó fedelét felpöccintve igyekszem neki odatartani a tüzet, amit kért. Aztán ha már pöfékel, akkor én is beleszívok egy slukkot az enyémbe. Az öngyújtó vissza vándorol a helyére, én meg jólesően kifújom a füstöt. Mikor is bagóztam utoljára? Öt éve? Kb. Egy házban találtam egy ezer éves Marlboro-s dobozt, de két szál volt benne összesen.
- Dohánnyal üzletelsz?
Bököm ki a kérdést, amíg még ide figyel. Később Alex kérdése töri meg a békés pöfékelésünket, amire elhúzom a számat. Sosem agyaltam hasonlón sem, mert nem foglalkoztatnak a rúnák, se a pecsétek. Gondoljuk végig! Vagyis gondolnám, mert megérkezik Kaitlyn.
- Hy!
Köszöntöm, ha idejön akkor egy ökölpacsi kíséretében, ha nem, akkor csak aprót bólintva neki. A kérdésére nem én leszek, aki válaszol, úgyhogy addig letüdőzök még néhány slukkot, a hamutartóba pöcögtetem a lekonyult szivarvéget és csendben figyelek.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Bálterem és földszint - Page 3 Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
Bálterem és földszint - Page 3 PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Bálterem és földszint - Page 3 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
110
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 17, 2019 9:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi bál
Cole & Zagar & Freya & Alex
────────────── ──────────────
« I'd rather not have seen and
I'll hide away for another day »
Miután opera előadásnak hazsnáltam a wc csészét, próbálok nem elesve fel állni. LÁbaim remegnek, s a megcsapó kanális szaga ismét előkészteti, hogy kimondjam a nagy kígyó nevét. - Pipi..csaba. - Mondom, majd ismét próbára teszem testem. Sikerült, oké ezaz. Lassan, de biztosan haladok a mosdó irányába, ahol látom a sminkem lefolyt. Letörlöm, majd megmosom a szám, hirtelen egy nő kerül mellém, s megvető pillantással tekint rám. - Segíthetek kedves? - Kérdezem erőtlenül. Mire megrázza a fejét, s elhalad. Remélem a szét hányt wcbe! M

Miután emberi formát öltök kilépek az ismeretlenbe, s keresem meg ismét fívéremet. Valahol meg is pillantom, immáron ülve, s több emberrel. Lassan lépkedve, biztos ami biztos haladok az irányába.
- Elnézéseteket kérem. - Mondom megbánó hangon. Valóban döntöttem magamban a piát, de muszáj volt. Lelkileg nem bírom. Néznem kell az anyámat, valamint el is kell viselnem! Hiába szeretem komolyan, de néha .. fúúú. Tudom, hogy mindent megtett értünk, felnevelt s vigyázott ránk, talán máshogyan kéne hozzá állnom? Nem tudom.
- Mi történt, miről maradtam le? Amúgy hali! - Köszöntöm az újat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Bálterem és földszint - Page 3 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
341
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 17, 2019 8:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


Ünnepi bál
Cole & Zagar & Freya
────────────── ──────────────
« I'd rather not have seen and
I'll hide away for another day »
- Ha valaki feltalálja, haladéktalanul értesítsetek róla - jegyzem meg egy félmosollyal, már ami a bódító rúnát illeti, mert őszintén szólva nagyon sok kényelmetlenségtől és fáradalomtól meg tudna kímélni egy efféle minta a bőrömön. Erről persze legfeljebb Cole-nak lehet fogalma, az öregnek és Freynek könnyed viccként tálalom a tulajdonképpeni sóvárgást, amit pontosan addig fojtok el magamban, ameddig a partnerem hirtelenjében ki nem fordul önmagából.
A bál veszedelmesebb vendégeiről egyhamar tovaszöknek a gondolataim, és amíg bíztatóan a karján pihentetem a tenyeremet, azon tűnődök, hogy vajon eddig is ennyire feszélyezve érezhette magát, az én „vakságom” meg újabb szintet lépett, vagy most történt valami, ami momentumokon belül kirángatta a komfortzónájából, s látványos elterelő hadműveletekre kényszerítette? Azután kezdődött az egész, hogy kettőnkről beszélt, bár igazán nem szeretnék belemagyarázni semmit a kialakult szituációba. Biztosra csupán azzal mehetnék, ha rákérdeznék a problémára, de nem itt, mindenki füle hallatára, így hát végül óvatosan elhúzom tőle az ujjaimat, és nem noszogatom őt tovább. Hiába szeretnék vele most mindenáron beszélgetni, beérem a közel sem meggyőző válaszával és hagyom, hogy Berten feloldja a hangulatot a fanyar humorával.
Már akiét, belőlem meglehetősen nehezen távozik a tanácstalanság érzete, mialatt az arcomon semmitmondó arckifejezéssel méregetem kettejüket, olykor-olykor Freya felé is hagyva elrévedni a tekintetemet. Nem tudok rájönni, hogy én reagálom-e túl a helyzetet, vagy Zagar érzékenyebb rá és az elengedésével igyekszik tompítani rajta, egy dologban azonban biztos vagyok; ha hagyom tovább kattogni az agyamat, annak nem lesz jó vége. Így hát ekkor döntök úgy, hogy engedem leomlani magamban azt a harmatgyenge gátat, ami a józan ítélőképességemből táplálkozott eddig illetve a családunk hírnevének megóvása iránti kényszeremből, és én is túllépek a diszkrét pezsgőzésen.
- Ha gondolod, vannak nyugodtabb részei az épületnek - kínálom fel a lehetőséget mintegy „félvállról”, utolsó próbaként, miközben kiélezett gondossággal megszerzem magamnak a boros kancsót, és a kiürült pezsgőspoharamat színültig töltöm a mélyvörös itallal. Cole-al ellentétben nem húzom le rögtön, de a kortyok sűrűn követik egymást, mialatt megint csak őket figyelem. Amennyiben maradni kíván, nem fogok erőszakoskodni, anno a kabinban elég egyértelművé tette, hogy nem kér a nyaggatásból, dacára annak, mi van éppen az arcára gravírozva az aktuális lelki állapotáról, és ezt igyekszem tiszteletben tartani. Hanem megkímélem magunkat a további kínos percektől, és folytatom a társalgást.
- Visszatérve az előzőekre… - szólalok meg eltűnődött ábrázattal, követve a szemeimmel a kezeik mozgását. - Ha kitalálhatnátok egy rúnát, bármilyet, mi lenne az? - emelem fel végül rájuk a pillantásomat, remélve, a semleges téma a mellettem ficánkolót is kicsit leköti, megnyugtatja. Már ha maradunk.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/5
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5