Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! •
reveal your secrets

Phanuel


Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 25, 2019 9:30 pm
Következő oldal


☽ Adj, király, katonát!

Michael & Phanuel
[You must be registered and logged in to see this link.] • szószám: -• Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]

 
[You must be registered and logged in to see this image.]

Fájdalommal a szememben pillantok Mihályra. Egy roncs már, kevés maradt az egykori arkangyalból, akire felnéztünk. Az akkori értékrendek eltörlődtek, ez a mi „özönvizünk”. Az angyalok, akik voltunk kihaltak, és ami maradt az már egy egészen más létforma. Persze ez a változás lehet még kevésbé rossz is, valami nagyobb, hatalmasabb alakulhat ki belőlünk, látom a fényt az alagút végén. kell, hogy legyen remény.  Halkan hallgatom fivérem kesergését, és a gúnyos nevetését is eltűröm. Csupán szánom őt, túl sok minden szakadt a nyakába, amit talán ki se bír, ezért kell mihamarabb békét teremteni, amihez talán a Mennyben találom meg az utat. Oda akar engem Isten küldeni, elvégre odaadta a kulcsot. Úgy érzem az a feladatom, hogy valahogy békét teremtsek mielőtt az ilyen testvéreim, mint Mihály teljesen összeomlanának.
Ilyenkor mindig megkérdezem Atyánkat, hogy miért kell nekünk ezt átélnünk, miért bűnhődünk, de nem válaszol. Csak reménykedek, hogy tanít minket és nem büntet minket és az embereket. Amara tombolása azonban talán rá is veszéllyel lehet. Amennyit eddig a hatalmas lényről hallottam, nem túl sok, de szinte biztosan tudom, hogy Istennel megegyező hatalma lehet. Valóban ő a fő gond, őt is le kell gyűrni, miután bejutottunk a Mennybe. Hiába, úgy érzem a békéhez vezető út nem lesz túl békés. Mikor végez, és közli, hogy átadja a neveket hálásan biccentek és utána lépek, legszívesebben a vállára tenném a kezem, vagy legalább megölelném, de inkább el is vetem ezt a szándékom. Pedig talán jó érzés lenne neki egy ölelés. Hiszen az emberekre bizonyítottan jó hatással van, és angyalokon is előfordulhat hasonló hatás, de egy alkoholista, idegileg és érzelmileg labilis arkangyalról van szó. Nem biztos, hogy jó ötlet vele szemben. Végül csak megszólalok.
- Köszönöm bátyám! Csak hogy tudd, én melletted állok, támogatlak, de a háborúban részt venni nem kívántam. De most az adósod vagyok és ha valaha tudok neked segíteni valamiben, meg fogom tenni. Illetve nem hagyunk el titeket. Ígérem, hogyha az emberi faj fennmaradása majd jobban veszélybe kerül én nem fogok hezitálni, de addig a magunk útját kell majd járnunk. A listát át fogom venni.
Szomorú számomra, hogy okolja Atyánkat, haragszik rá. Persze én is haragudnék, csalódott is vagyok kicsit, de emellett hiszek benne. Elhiszem, hogy ennek az egésznek van célja és így könnyebb. Sokszor összetörtem én is. A csapatom, Raguel… mindannyiuk elvesztése elvett belőlem egy darabot, de tudom, hogy erősebb lettem. A megtörtekért fogok harcolni.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 21, 2019 5:58 pm
Következő oldal
Phanuel & Michael
"Adj, király, katonát!"


Hogy őszinte legyek most ölni tudtam volna egy üveg jó minőségű whiskyért. A józanság, az emlékek és most ez az egész.. sok nekem. Nem bírok ennyi ingert elviselni egyszerre. Faye elvesztése leredukálta a tűrőképességem szinte nullára az idegrendszerem pedig olyan labilis, hogy ha a szél nem úgy fúj éppen ahogyan én akarom olyan leszek mint egy robbanni készülő bomba.
- Voltam és ezen van a hangsúly. Mindent elvesztettem amim volt. - tárom szét a karjaim miközben hallgatom tovább a néhol provokáló válaszát. - Hova lett a hitem? -kacagok fel gúnyosan.
- Hova lett Atyánk amiért Gabriel belekezdett ebbe a soha véget nem érő mészárlásba? Hol volt Atyánk akkor amikor Amara visszatért? Hol volt Atyánk akkor amikor Faye meghalt és démonná lett? - kérdezek vissza kicsit ingerülten. Ezek felidézése méginkább leterhelte az amúgyis labilis idegrendszerem és közel álltam ahhoz, hogy őrjöngésbe kezdjek a semmiért igazából.
- Még jó, hogy nem harcolnak értem. Én az emberekért harcoltam nem magamért. Azokért a teremtményekért akiket Atyánk szintúgy hátrahagyott mint minket. Most pedig a semmiből suttog terveket mások fülébe. De ám legyen. Ha ennyire biztos vagy a tervben és magadban megadom azt amit kérsz. Egy lista az általam ismert semlegesekről. - vonom meg a vállaimat miközben hátat fordítok neki. Állkapocs izmaim megfeszülnek, ordítani lett volna kedvem, hogy ily kiszolgáltatottá váltam és már csak egy névsor elkéréséhez vagyok jó.
- Ha akkor és ott nem állok fegyverrel a kezemben. Akkor ma már nem lenne kiért kűzdeni. Lehet megöltem számos fivéremet. De mind Atyánk teremtményeit gyilkolták és minket is persze hiszen megpróbáltuk védeni az embert. Ez egy olyan háború amit én sem akartam, de valamit valamiért. Tudod. A jó lelkekért akarod a semlegesek kezébe adni a Mennyeket. De azokért a jó lelkekért nem kevesen mocskolták be a kezüket, hogy oda kerülhessenek. - fordulok vissza felé miután már a megjegyzései után egyáltalán nem tudtam uralkodni arcizmaimon és mimikámon.
- A listát az irodámban átveheted majd valamelyik angyaltól ha én nem leszek éppen ott. Ezen felül szükséged lenne még valamire? - kérdezek rá még mielőtt a dührohamnak köszönhetően faképnélhagynám.
- Az én feladatom az, hogy az életem árán is védjem az embert. Nem kell ezt túlgondolni. Elég vér tapad már a kezemhez ahhoz, hogy folytathassam. De azért amikor nem az ember hanem maga a létezés és az univerzum kerül veszélybe a Független Mennyek hadbaállnak majd nem pedig kizárnak mindent és mindenkit. - szúrok oda modortalanul, kifejezéstelenné vált arccal.


NOTES: nem a legjobb írásom, de igyekeztem.  Fél

❈ NuNu ❈

reveal your secrets

Phanuel


Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 21, 2019 3:38 pm
Következő oldal


☽ Adj, király, katonát!

Michael & Phanuel
[You must be registered and logged in to see this link.] • szószám: -• Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]

 
[You must be registered and logged in to see this image.]

A kétkedés megérthető Michael szemszögéből nézve. Belegondolok, hogy mennyire abszurd lehet a helyzet számára. Még nekem is az volt, mikor megtudtam, hogy a Mindenható engem fog ezzel megbízni, de az ő tervei tökéletesek. Mindig azok és vezetnek valahova, ami aztán már rajtunk múlik, vagyis úgy hiszem. Ő ad nekünk egy feladatot, de hogy hogyan oldjuk meg az a mi dolgunk, s ez által vagyunk megítélve. Ezt akkor kezdtem megfogalmazni magamban, amikor az emberek között éltem. Egyszerűen az tűnik evidensnek, hogy a küldetéseinknek az a jelentősége, hogy minket formáljon. Emiatt maradtam csendben, mikor a cél elérésének bizonyítását kérte tőlem. Én csak néztem rá és agyaltam, mi a helyes válasz. Az, hogy én, vagy az, hogy Atyánk? Esetleg mindketten? Hiszen a feladat be fog teljesedni vagy így, vagy úgy, ez bizonyos.
- Igen Mihály, jól mondod, te voltál a Mennyek nagy Hadvezére, az Angyalok fejedelme, és ki tudja milyen nevekkel illettek még az emberek, és a tetteid hatalmasak, tiszteletre méltóak. Te vagy bátyám, kire a legjobban felnéztem, de ne vedd tiszteletlenségnek: Hányszor volt ésszerűtlen egy-egy utasítás? Hányszor tűnt valami jelentéktelennek és lett belőle valami nagyobb, összetettebb dolog? Most rajtam keresztül dolgozik Atyánk, és te megerősítést kérsz, biztosítékot. Hova lett a hited? Nem a te katonáid kellenek első sorban, hanem csak a semleges angyalok. Ők úgyse harcolnak se érted, se Gabrielért. A pártatlan angyalok gyengék, védtelenek, ezért össze kell őket fogni és hazavinni. Első sorban ők kellenek nekem. – Magyarázom lassan végül a tervem, és próbálom megfogalmazni. Mi is végül a tervem? Teljes tervet nem fogalmaztam meg.
- Szóval, a cél az lenne, hogy a Mennyek országa a semlegesek kezébe kerüljön, elvégre neked is be kell látnod, hogy ez a háború, ami kirobbant nem Isten akaratából van. Ezt ti reagáltátok le így, lehetett volna másként is. Arra lettünk teremtve, hogy őrizzük őket. Közösen, egymás közti szeretetben őt dicsőítve, az ő társaságának lettünk teremtve. Amint ő eltűnt egyik részünk elkezdte irtani azt, akit őriznünk kéne, másik harmad, a te frakciód - bármennyire is jó és hősies cél – nem Isten akaratát szolgálta, ti meg a testvéreiteket kezdtétek el halomra gyilkolni. Ez se éppen az elvárható viselkedés. De nem bíráskodom, az nem az én feladatom és tényleg nem akarlak sértegetni, semmi sem áll tőlem távolabb. Egy semleges Mennyország a cél, az összes semlegest visszavinni oda, és a kezünkben tartani a helyet. Úgy, hogy nálunk van a kulcs könnyű, mert magunkra tudnánk zárni, és azt engedni be, akit akarunk. Persze ez is gonosz megoldás, hiszen kisajátítjuk az otthonunkat, de legalább sok minden működne. A jó lelkek békére lelhetnének, nektek is nagyobb hatalmatok lenne, ami megcsappant, amikor bezárt az ég. Ráadásul mi semlegesek csak egy dologgal foglalkoznánk: Amara legyőzésében és a ti kibékítésetekben. Gabrielt leállítani az emberek vadászatáról. És tudod, azt adom neked, hogy közületek beléphetnek a Mennybe, de nem örökre és nem akárhányan, így a dezertálás elkerülhető lenne. Persze csak amíg nincs béke közöttünk.
Mikor már hosszasan magyarázok, csak nagyot sóhajtok, ahogy közbe-közbe kérdez.
- Túl sokat aggódsz, ahelyett, hogy újra megtanulnál benne hinni.  Most valamiért engem választott végrehajtójának és nem téged. Neked lehet, hogy más feladatod van, csak nem látod tisztán. Lehet az a feladatod, hogy segíts. Ötletem sincs, hogy mi a te feladatod pontosan. Kissé elcsépelt, de az ő útjai kifürkészhetetlenek. És tudom, hogy nem épkézláb a terv, de amíg nem tudom, hogy mennyire számíthatok a tulajdon fivéreim segítségére, addig nem tudok tervezni.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 15, 2019 8:10 pm
Következő oldal
Phanuel & Michael
"Adj, király, katonát!"


Mellkasom előtt fonom össze karjaimat miközben figyelem az angyalt. A józanság egyre inkább kezdte átvenni a testem felett a hatalmat így mindenképp önmagam kezdtem lenni. Egyik részem érdeklődve hallgatta végig a kis mesét és magyarázatot míg a másik felháborodva őrjöngött lelkem mélyén.
- S mi a biztosíték, hogy ez így is fog történni? - kérdezek vissza hirtelen miközben arról beszélt, hogy otthonunk visszaszerzése a cél. Pontosabban fogalmazva hajdani otthonunk hiszen már a Föld ad otthont nekünk az emberek mellett.
- Tehát ha jól értem. - ráncolom össze homlokom. - Arra kérsz, hogy bár Amara a veszély én adjam át az elérhető összes angyalt akit Te fel tudsz használni arra, hogy visszaszerezd múltbeli otthonunk. Ugye tudod, hogy én voltam a Mennyek nagy Hadvezére? - kérdezek vissza komor arccal, kíváncsian várom miként próbálja jó tervvé kovácsolni az egészet.
- Azt akarod mondani, hogy Én voltam az Ő végrehajtója, a nagy hadvezére és Téged szólított meg s próbál rávenni erre a tervre? - újabb kérdés hagyja el ajkaim, de arcom átvált a komorból meglepődöttre. Hiszen Atyánk egy apró szikrát, egy ici-pici jelet sem adott magáról felém majd felbukkan Phanuel és azzal rukkol elő, hogy Atyánk feladatot adott neki aminek köszönhetően megszerezte a Mennyek kapuját nyitó kulcsot…
- S mi a biztosíték.. Mit adsz cserébe a nevekért és információkért? Mivel védjem azokat akik még számítanak ránk? Mert ha elviszed a lényeges részét a hadseregnek, hogy egy már lepusztult otthont ismét élettel tölts meg közel sem hiszem azt, hogy azok visszatérnének és harcolnának. Hiszen mindnyájunk újra haza akar térni, de nem hagyhatjuk cserben az embereket se. - tárom szét magam előtt a karjaim.
- Ha az angyalok egy része eltűnik az fel fog mindenkinek tűnni. S mire visszatérnétek már ha visszatértek persze addigra Amara és követői réges rég eltöröltek minket. Ne felejtsd el, hogy kicsoda valójában Amara. - fejezem be a mondandómat majd az égre pillantok. Én is hazamennék. De nem hagyhatjuk, hogy több embert megöljenek jelenleg felesleges álmok kergetéséért.

NOTES: nem a leghosszabb és legjobb írásom, de igyekeztem.  Fél

❈ NuNu ❈

reveal your secrets

Phanuel


Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 04, 2019 1:30 pm
Következő oldal


☽ Adj, király, katonát!

Michael & Phanuel
[You must be registered and logged in to see this link.] • szószám: -• Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]

 
[You must be registered and logged in to see this image.]

A fejemet rázom látva, hogy testvérem hova süllyedt. szánom és kissé undorodok tőle. Emlékszem, amikor még a kezdő éveimben csak néha láthattam az arkangyalokat alázattal voltam feléjük. Bármit megtettem volna egy fél szavukra is, de ma. Nem tudom, hogyki utasíthatna engem. Uriel az, akit társamnak ismerek el, de őt is, mindannyiukat hibáztatom, hogy nem állították le Gabriel őrjöngését. Ha az nem történik meg, nem így állna a szénánk. Igen, emiatt talán kissé undorodok mindegyikőjüktől.
A hűvös válaszra inkább nem is reagálok. Dehogynem, fontos, azonban erről majd csak a későbbiekben tudunk tárgyalni. Most egyáltalán nem pszichologust akarok játszani, eleve szülészorvosnak álltam be amikor beépültem New Yorkba, nem éppen összetört arkangyalok istápolása lett a szakterületem.
 - Az otthonunk visszavétele a cél, ahhoz kell katona ,hogy meg is tudjuk tartani, hogyha már bejutottunk. Meg kell erőszíteni ott magunkat. - mondom el röviden, de a következő szavai hamar adnak irányt hogyan magyarázzam el, és hogy szükséges elmesélnem mindent.
- Testvér, Amara a veszély, de a Mennyek visszavételével nagy erő kerülhet a kezünkbe, és könnyebb lenne úgy küzdeni ellene. Várj Michael elmesélek mindent. - Nagyot sóhajtok, majd erőt veszek magamon. A nagy részét el kell neki mesélnem.
- A közelmúltban Atyánk megszólított engem és egy feladatot bízott rám. Végrehajtva azt megtaláltam a Kulcsot, aminek köszönhetően bármikor visszasurranhatunk a Mennybe, majd magunkra is zárhatjuk a kapukat belülről. De attól kellenének katonák és minden semleges angyal neve, akit csak ismersz. Hadsereget kell gyűjtenem, hogy berendezkedhessünk odafenn. Terveim szerint csak pár katonád kéne, illetve rengeteg információ tőled. Csak hozzád tudok fordulni, csak benned bízok, és nézd el nekem, hogyha tiszteletlen voltam veled. Csupán aggódom érted Michael és hiszem, hogy maga Atyánk se örvend, ahogy ezt látja.


reveal your secrets

Inferno


Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! Tumblr_pib7wuJOgS1wcpipoo2_250
☩ Reagok :
19
☩ Play by :
arctalan
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 30, 2019 2:09 pm
Következő oldal


Adj  Katonákat!
Phanuel && Michael[You must be registered and logged in to see this link.]  • Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]
─────────────[You must be registered and logged in to see this link.] ──────────────
[You must be registered and logged in to see this image.]*Mesélés Michael szemszögéből*Érzem haragját minden lélegzetvételén, minden mozduló ráncán. Mérges, megértem. Én is undorodom magamtól, de nincs senki ki kizökkentene engem ebből az állapotból, ezt neki is mg kell értenie. Soha sem voltam ilyen, sose engedtem magamnak. Sose érintettem nőt, és éreztem milyen az, mikor egyé válik a testünk. Ajkaim is először csak Fayet érintették.
Raden mindig mesélte milyen az, amikor egyé válik két test, de soha sem érdekelt. Engem csak az érdekelt, hogy az emberek
jól legyenek.

- Nem fontos. - Válaszolok ridegül erre a kérdésre, amig próbálok figyelni rá. Megrázom a fejem.
- Mire kellene, miről beszélsz? - Kérdezem, mert nem fejtette ki csak itt utasítgat engem, egy arkot, hogy adjak katonákat neki, mikor Amara hatalmas veszéllyel fenyegeti a városokat, s a mennyek nem számítanak főleg, hogy belépni se tudunk. Józanság kezd eluralkodni rajtam hála a hatalmas angyali géneknek. Nem engedik, hogy ezt a mámorító érzést megtartsam.
- Amara nagyobb veszélyt jelent, illetve a mennyek zárva vannak, ahogyan a pokol is. - Mondom ki végül, amire gondolok.
- Vigyázz szavaidra fivérem. - Utasítom rendre.
reveal your secrets

Phanuel


Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 16, 2019 1:56 pm
Következő oldal


☽ Adj, király, katonát!

Michael & Phanuel
[You must be registered and logged in to see this link.] • szószám: -• Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]

 
[You must be registered and logged in to see this image.]

Az alkohol bűzét érzem Mihály minden szavánál. Tudom, hogy már tetemes mennyiséget bevitt a szervezetébe. Kissé komoran kezdek a mondandómban. Érezheti a hangom minden rezdülésében, hogy haragszom rá és megvetem azt, ahogy jelenleg éli az életét.
- Mi lett veled, Mihály? -Szimatolok látványosan. De csak legyintek. - Igen, haza. A Mennybe. Kellene pár embered, hogy majd katonailag megerősíthessük a bejáratot, illetve a kapukat figyelni kell. De mindenképpen kellenek az embereid közül a parancsnokságom alá. Plusz engedélyt kérek egy Semleges angyaltalálkozóra a városod mellett.
Direkt nem válaszolok neki a kérdésre, melyben Atyánk iránt érdeklődött. Nem fogok neki minden elmondani főleg úgy, hogy részeg.
- Illetve Mihály... Szedd össze magad, szükségünk lesz rád, de ilyen állapotban nem. Ha van kérdésed felteheted.
Tisztában vagyok vele, hogy kicsit fölényes vagyok, ellenben ha Mihálynak van egy kis esze akkor tudja, hogy mennyire lealacsonyodott. Nem arkhoz méltóan viselkedik.


reveal your secrets

Inferno


Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! Tumblr_pib7wuJOgS1wcpipoo2_250
☩ Reagok :
19
☩ Play by :
arctalan
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 14, 2019 7:59 pm
Következő oldal


Adj  Katonákat!
Phanuel && Michael[You must be registered and logged in to see this link.]  • Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]
─────────────[You must be registered and logged in to see this link.] ──────────────
[You must be registered and logged in to see this image.]*Mesélés Michael szemszögéből*Mélyen a szemébe nézek, s kicsit min ha kettő lenne a jóképű angyalból. Elmosolyodom.
- Legyen. - Mondom, mikor megtaláltam végre azt a pontot, amitúl nem fogom magam össze hányni. Egy angyalnak sokat kell innia ehez az állapothoz, amit én megtettem.
megragadja a karom, s már is helyszínt váltunk.

*Helyszín: Hóreb hegy*

Felkavarodik a gyomrom, kissé megtorpanok. "Tudom, hogy juthatunk haza" hangzik el a mondat, amibe beleborzong az egész testem. Arcom megfagy, s igyekszem figyelni a többi szóra. - Atyánk? Haza? - Kérdezem hirtelen, hiszen ezek a szavak fogtak meg. Kommunikált vele atyánk? És ha igen miért vele? Hogyan? És miért nem tér inkább haza? Valamint már azt se tudom, hogy hol az otthon. 28 éve elvesztettem mindenem, s mikor újra visszakaptam azt volna, démon lett az én mindenem.
- Hallgatlak. - Válaszolok azért feltevésére.
reveal your secrets

Phanuel


Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 30, 2019 6:51 am
Következő oldal


☽ Adj, király, katonát!

Michael & Phanuel
[You must be registered and logged in to see this link.] • szószám: -• Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]

 
[You must be registered and logged in to see this image.]

Mélyen szimatolok a levegőbe, mely bűzölögve tölti ki az iroda belső terét. Alkohol bűze, a kissé szúrós, torkot kaparó illat enged következtetni pár dologra. Az első, hogy nincs minden rendben, a második, hogy ez a hely vagy egy szeszfőzde, vagy Mihály fogyasztja gyakran az emberi készítményt. Az utóbbit el se tudom képzelni. Az én bátyám, Mihály, aki a mennyek seregeinek tekintélyes hadvezére inna… Milyen borzalmas lenne, ha ő válna az alkohol rabjává. A kinézetének kissé rendezetlenségét megmagyarázná. Már nem ugyan az az angyal, aki a Mennyekben akkora tekintélynek örvendett.
- Jobban érezném magam, ha távoznánk innen… - Mondom neki, ahogy az iroda biztonságát bizonygatja, de szerencsére jön is velem. Nem tart merénylettől, nyilván bízik bennem vagy magában, hogy le tud győzni akárhány harcost. Bár Gabriel is ilyen lenne, pillanatok alatt megölhetnénk vagy bukottá tehetnénk.
Amint az ark feláll, megragadom a karját és elteleportálom egy helyre, a Hóreb hegyére, hol Isten megjelent Mózesnek. Biztonságos, elvégre a mágikus erőpont, mely azon a helyen van lehetetlenné teszi, hogy meghalljanak minket. Azt nem lehet megtörni úgy, mint egy rúnát.
- Szóval Mihály, nem tervezek köntörfalazni… Tudom hogyan juthatunk haza, és úgy gondoltam szólhatok feléd Uriel és Atyánk nevében. Azonban a tervünk megvalósításához kelleni fog a segítséged.  


reveal your secrets

Inferno


Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! Tumblr_pib7wuJOgS1wcpipoo2_250
☩ Reagok :
19
☩ Play by :
arctalan
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 24, 2019 9:25 pm
Következő oldal


Adj Katonákat!
Phanuel && Michael[You must be registered and logged in to see this link.]  • Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]*Mesélés Michael szemszögéből*
Mióta Faye Visszatért jó formán csak iszom. Többször láttam az üveg alját, mint emberek, vagy társaim arcát. De ma nem gy volt. Ma uralkodtam új ösztöneimen.  Irodámban vagyok, nem figyelve semmire és senkire. Nekem az évek olyan gyorsan telnek, de most minden hónap, vagy akár perc egy kín.  Fivérem lép be az ajtón, ki angyali nyelven köszönt. Elmosolyodom egy pillanatra. Jó végre mást is hallani.  Biccentek. Elfoglalt? Hát, ma még nem ittam meg az adagom az tény.
- Kérlek. - Mutatok helyet neki, várom üljön le, de egyenlőre nem teszi.
S várom a fejleményeket előre hajolva a széken.
- Ne aggódj. Elhelyeztem pár rúnát már itt. - Mosolygok ismét biztatóan.
- De ha kedved van máshoz szívesen követlek.-állok fel.
reveal your secrets

Phanuel


Michael & Phanuel- Adj, király, katonát! Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 16, 2019 11:59 pm
Következő oldal


☽ Adj, király, katonát!

Michael & Phanuel
[You must be registered and logged in to see this link.] • szószám: -• Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]

 
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ez a második nap azután, hogy Cassaelt kiszabadítottuk a ládából. Az erőm teljesen visszatért tizenkét óra alvás után, még soha nem aludtam ennyit.
A regenerálódás után neki is látok a következő lépésnek. Elrepülök San Franciscoba, ahol a szükséges önazonosítás után tartózkodhatok csak. Biztos léptekkel haladok Michael szállása felé, ahol elérem, hogy beengedjenek hozzá az őrei. Az irodájába lépek immár a páncélom és fegyvereim nélkül. Csak a vasalatlan ing, egy farmernadrág és a bakancsom marad rajtam.
- Fivérem - szólalok meg a mennyei nyelven. Nincs bajom az emberi nyelvekkel, de erre jobban rááll az ajkam, nincs az a kellemetlen hangzása, mint az angolnak is. Kár, hogy elhagyták azt a nyelvet, amin az Édenben beszéltek. Úgy hallottam idősebb testvérektől, hogy az volt a sajátunkhoz legközelebbi nyelv. - Beszélnem kell veled. Tudom, hogy elfoglalt vagy, de biztosíthatlak jelenleg ez az egyik legfontosabb téma.
A szemeibe nézek, láthatja, hogy komolyan beszélek. Az elmémbe nem tud tekinteni, elvégre nem engedtem be. Túl sok olyan van benne, ami jobb, ha ott is marad. - Éppen ezért örülnék, ha nem itt folytatnánk, ahol illetéktelen fülek is hallhatják.
Egyből a célra térek, nem tervezek neki hazudni.
Amennyiben beleegyezik, hogy ne itt beszéljünk, akkor biccentek és halkan megkérem, hogy kövessen, s közösen elrepülünk a Hóreb hegyére. A mágikus képességeinknek köszönhetően pillanatok alatt oda is teremhetünk.Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2