Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Bad day •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Bad day VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 04, 2019 3:42 pm
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 20, 2018 4:14 pm
Következő oldal


Bad day
Rassilon & Gabriel
--- • szószám: ----• Credit:

'Áh pont, amikor már majdnem úgy éreztem, hogy el tudnék aludni! Csodás. Foglalj helyet, maradj állva, lényegtelen, gyors leszek és nagyon rövid.' - csapom össze a két kezem és dőlök hátra kopott bőrrel bevont székemben, kifejezéstelen arccal fürkészem az előttem álló angyalt, miközben ölembe ejtett két kezemet összekulcsolva kezdek hüvelykujjaimmal malmozni.
'Ki vagy rúgva, vagy hogyan mondják ezt. Ez lett volna a gyors része, mert így is elég kínos, hogy nem ildomos csak úgy egy papírcetlit a másik kezébe adni szó nélkül és le van tudva a dolog. A rövid része pedig nyilván a magyarázat lesz, ebbe sem mennék bele túlságosan, mert a te szádból még a kérdőmondatot is nehezen veszi már be a gyomrom. Innen is meg onnan is elég sűrűn hallom mostanában vissza, hogy nem az a megbízható személy vagy, aki voltál, arról nem beszélve, hogy különféle kis ügyleteket folytatsz a hátam mögött nem kisebb személlyel, mint magával Amarával. Panaszokat hallok vissza, folyosói sugdolózásokat, de akadtak néhányan, akik szemtől szembe jelezték a veled kapcsolatos problémákat, ami nem csak az itt élőket érinti, hanem engem is és némi utánajárás után ezek be is igazolódtak. Magyarázatot köszönöm szépen nem kérek, megkímélném ettől mind a kettőnket. Megfosztalak hírszerzői posztodról minden formában, valamint többé nem igénylem a segítségedet semmilyen formában, bal kezemként betöltött napjaid most értek véget. Az angyalaim tőled parancsot csak és kizárólag Bartholomew jóváhagyásával fogadhatnak el, te pedig mától neki felelsz minden egyes megmozdulásért, már amennyiben úgy döntesz, hogy közöttünk maradsz a csapatoddal együtt. Felkínálom a lehetőséget, hogyha úgy látod jónak, akkor fogd meg magatokat és távozzatok, amerre szeretnétek, szegődjetek annak a soraiba, akit a legjobbnak ítéltek, vagy maradhattok is, nem bánom, a város peremterületének bármely részén.' - egyenesedek ki végül és könyökölök vissza az asztalra, résnyire szűkült tekintettel nézek rá és figyelem minden mozdulatát, hogy árulásáért még mivel fizethetne meg, de itt nem hinném, hogy szükség lenne több idő elpocsékolására, mint amennyit eddig is fölöslegesen elhasználtunk.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 13, 2018 12:04 pm
Következő oldal


Valami nem stimmel. Túl nagy a csend a folyosón, ahogy Gabriel irodája felé haladok. Akkortájt szokott ez az állapot fennállni, amikor nincs túl jó kedve. Persze csak tippelhetek, kiismerhetetlen az arkangyalunk. Saccolgatásokba meg általában nem bocsátkozom. Az ajtajához érek, belépek, hamarosan kiderül mit óhajt. Telepátiával szoktam neki jelenteni ha szükséges, de van mit bepótolnunk, rég beszéltünk. Az utóbbi idők eseményei igen intenzívek voltak. Lényegében vérfürdőből megbeszélésekbe estem keltem, mintha mindent én csinálnék. A helyiségbe belépve az arkangyal szemeibe nézek, ahogy közelebb sétálok hozzá, tisztelettudó távolságra megállok és kihúzom magam. Nem mintha sok húzni valóm lenne az egyébként is alapjáraton magasra szegett testtartásomon. Hívatott, jöttem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 25, 2018 6:47 pm
Következő oldal


Bad day
Rassilon & Gabriel
--- • szószám: ----• Credit:

Patt, patt, pattog a labda, döndülve csapódik neki a padlónak, majd a falnak és végül ugrik vissza a kezembe, ahogy életunt arccal követem a kis zöld golyóbis útját oda és vissza, miközben az asztalon könyökölve, államat a tenyerembe támasztva várom Rassilont, hogy méltóztasson hozzám befáradni. Kellett volna valamit papírt írnom, úgy lenne hivatalos? Van erre nekünk egyáltalán valamink, vagy csak megmondjuk, hogy távozás után azért csukd be még magad mögött az ajtót? Áh, fölösleges a papírmunka, olyan hamar terjednek itt a dolgok, mint a futótűz, sőt még annál is gyorsabban, nincs szükség semmi formaságra. Patt, patt, pattog a labda továbbra is, mígnem egy rossz dobás miatt rossz helyre pattan vissza, bele egyenesen a sarokban érthetetlen módon ott álldogáló fémvödörbe, amibe hatalmas csörömpölés kíséretében találja meg a helyét, gurul még párszor körbe, hogy utána megállapodjon és megpihenjen. Észre sem vettem egészen mostanáig, hogy ott áll a vödör egy szál magában, magányosan, egyedül. Vajon mire használhatták? Esővizet fogtak fel benne, vagy versenyt rendeztek, hogy ki tud a lehető legtávolabbról beleköpni, mint a vadnyugaton? Bagót is rágtak hozzá és erős tájszólással beszéltek? Úgy kezdődött vagy végződött minden mondatuk, hogy he? Nem lepne meg. Egész arcom fintorba torzul, tükrözi a gondolataimban megtelepedett undort, hogy a kedves kis labdám egy köpővödörben landolt. Tik - tak, tik - tak, tik - tak, egyszrr csak ideér.
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 25, 2018 6:20 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2