Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Leonard Fox


Nephilim falu - Page 2 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 3:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Amit találsz...
nem mindig az amit keresel

Ez az egész helyzet nagyon abszurd, és egyben kicsit normális is. Tekintettel kell lenni, hogy az életem sosem volt egyszerű és unalmas, egyszóval nyugis, inkább ez a normális, hogy amikor eljövök a világ faszára, akkor is összefutok valakivel aki az életemet akarja. Miért is lenne másként, hiszen nem elég nagy átok az, hogy az ember fia nephilim és így is úgy is a pokolra van ítélve teljesen mindegy, hogy mit tesz vagy nem tesz, arról nem is beszélve, hogy sehol nem lehet a fajtám biztonságba és erre nagyon jó példa ez a falu is.
Az első válasza egy kicsit megingatja bennem azt, hogy engem akart levadászni, de aztán csak bólogat, mintha kötelező lenne. Mi a fene, döntsük már el, most igen vagy nem. Vagy nagyon béna kém, vagy pedig nem az, mert hát, melyik kém mondja el a kiszemeltjének, hogy ő utána kajtat? Hacsak nem ez valami olyan újabb technika amit még sosem hallottam és akár be is válhat neki, mivel már is a közelemben van. Szemöldökráncolva nézek rá, értetlenségemet is kimutatva. Lehet, hogy egy kicsit üldözési mániám van, és még sem engem akart megtámadni, hanem van olyan nagy véletlen, hogy egy ilyen kihalt helyen pont ott legyen ő is, ahol én vagyok? Azért ez még is csak gyanus egy icuri-picurit. Hmm.. vegyünk egy kis üldözési mániát adjunk hozzá egy kis plusz összeesküvési tervre való hajlamot, és voilá kész is Leonard Fox.
- Tehát a nagybátyád mi? - Még egy hitetlen haha is elhagyja a számat. - És még is ki a te nagybátyád, és mit akar tőlem? - Nem mondom el neki, hogy egy szavát sem hiszem, inkább csak amolyan átlátszó kétkedéssel szegezem neki a kérdéseket. - Miért akarná, hogy közétek álljak, és még is mit takar a "közénk"?
Nyakán a pengét még most is ott tartom, de talán egy leheletnyivel kevésbé nyomom hozzá a bőréhez, hiszen nem vagyok én szörnyeteg, ha még is van olyan véletlen amit már az előbb felvázoltam, akkor semmi kedvem megsérteni egy szerencsétlent.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 10:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Living Sin

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=7GLkb-6TULk • Komment: 3  • szószám: 317
──────────── ────────────
Csend. Elnéptelenedett környék. A régi nephilim falu lakosait teljesen kiirthatták. Jó. Nincs társaság, és kellően elmerülhetek az önsajnálatomban, amiért elkövettem, amit. És a legrosszabb az, hogy nem is tagadhatom, hogy élveztem. Én azt hittem, egy John nevű emberrel töltök el egy kellemes éjszakát, erre mire ébredtem? Kit találtam az ágyban? A saját nagybátyámat. Fúj. Kimondottan fúj.
Hogy… hogy lehetek ilyen undorító egy némber? Ezek után hogy nézhetnék még tükörbe? Bűnbe vittem egy angyalt. Vagy ő tette volna velem? Kizárt. Nem tudom. Nem emlékeztem minden részletre, a vodkaadag, amit magamba vedeltem, kiütötte az agyam úgy rendesen. Nem ihatok többet, angyalközelben pláne nem. Azért menekültem ide, hogy itt egyedül, tisztább fejjel tudjak már gondolkodni, amíg nincs a közelemben, el tudom dönteni, hogyan tovább.
Annyira szégyelltem magam. Ég a pofám, hogy mit tettem.
Hiába csicseregtek a fákon a madarak, merthogy erdő vette körül ezt a helyet, hiába zöldelltek a fák, én nem tudtam örülni most.
Gondolataimból egy hirtelen rántásérzet zökkentett ki, egy idegen férfi cibált be az egyik üres házba, majd a falhoz préselt. Aucs, a fejem. Nem vagyok még elég zakkant?
- He? Ki a bánat vagy és miket zagyválsz itt össze? – préseltem ki magamból, hogy lehetőleg a penge azért ne szabadítson meg a testemtől. Nem akartam én még annyira meghalni. Bólintottam. Pedig nem is igaz, de legalább megtudhatom, hogy miért gondolja, hogy bárki is utána szaglászik.
Hülye ötlet, de talán beválik és ki tudom provokálni, hogy le akarja vágni a szárnyaimat. Nem érzem méltónak magam rájuk.
Nem vagyok démon, nephilim vagyok, de ezt neki nem kell tudnia, igaz?
- A… a bácsikám küldött. Azt… azt szeretné tudni, hogy nem akarsz-e közénk állni – eh. Gyenge blöff, de sebaj. Majd eljátszom, hogy Luc bácsi követe vagyok. Csak ne legyen belőle nagy balhé, mert aztán kapni fogok akkor a fejemre apámtól. Ennyit az ígéretről, hogy vigyázok magamra.
Ünnepélyesen esküszöm, hogy többet nem ígérek meg semmit.
Vajon ez meddig fogja tartani magát?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Leonard Fox


Nephilim falu - Page 2 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 9:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Amit találsz...
nem mindig az amit keresel

Kíváncsi voltam, milyen hely is ez... múlthónapban hallottam róla az egyik este, hogy létezett egykor a nephilim falu, ahol olyanok voltak mint én, csak azzal a különbséggel, hogy ők tudták, hogy mik is valójában, és ők egyfajta családban éltek itt segítették egymást. Kifaggattam a részegest, hogy merre találom ezt a helyet, térképet rajzoltattam vele. A megszállottjává váltam ennek a helynek, fel sem merült bennem, hogy nem létezik.
Nem volt egyszerű megtalálni ezt a helyet, a magasból nem is látszódott.
A falut csak akkor lehet észre venni, ha valaki a saját lábán próbálja megközelíteni, mivel a sűrű erdő mélyén van.
A falu már csak árnyéka önmagának, már nem lakik itt senki, csak üres falak, rendezetlen kert részek, széthordott bútorok, betört ablakok, ajtók. Ahogy a házak között mászkálok, olyan hatást kelt ez a hely, mintha most dobták volna le ide az égből. Látszik rajta, hogy nem sokáig töltötte be a funkcióját. A 91-es őrületből menekültek ide a nephilim gyermekek szülei, biztos ide is elért a káosz pár éven belül, senkinek nem volt szerencséje.
Be nézegetek egy-egy házba, hogy lássam, mi lett volna ha én is ide kerülök az anyámmal. A gyerek szobákban élénk színűek a falak, és még most is ott hevernek a játékok, ahol hagyták őket. Szerencsére nincs sehol egy tetem sem, a hosszú évek és a természet biztos tette a dolgát, vagy remélhetőleg volt idejük elmenekülni. Az egyik ilyen házból lépek ki, amikor meglátom Őt. Nem tudom eldönteni, hogy ő is csak nézelődni jött, vagy nem. Bár túl nagy véletlen lenne, igen, erre túl kicsi az esély, hogy ő is pont most kapjon kedvet ahhoz, hogy megnézze ezt a falut, főleg, hogy tudtommal nem sokan tudnak róla.
A nő megfordul, és pont ahhoz a házhoz jön, aminek a falai nekem adnak rejteket.
Kiveszem az angyalpengét a csizmám szárából, úgy állok a bejárat mellet, hogy ne lásson meg engem. Kivárom, amíg beteszi a lábát, és amikor belép, elkapom a vállánál fogva, berántom a házba. A meglepetés és a lendület erejével neki nyomom a falnak. A torkához szegezem a pengét.
- Miért vagy itt? Rám küldtek? Kém vagy? - Fürkészem a tekintetét, de szinte egy percet sem hagyok neki, hogy válaszolhasson. - Milyen lény vagy? Ember? Félvér? Nem, biztos, hogy nem vagy az, minek jönnének ilyen messzire. Démon vagy... igaz? Válaszolj de rögtön! - Neki szegezem a kérdést, a pengét megmozgatom a torkán, hogy nyomatékosítsam benne, hogy ki is irányít.


Így képzeltem el, nagyjából --> A FALU <--
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Nephilim falu - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1058
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 28, 2018 5:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 28, 2018 11:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Volgan X Leilani
Rég jártam már San Franciscoban. Jegyzem meg magamnak mikor a közelébe érek. A helyi őröket kihallgatva megtudtam, hogy nem is olyan nagyon messze van egy alakulóban lévő falucska, ahol nephilimek tanyáznak. Tovább hallgatózva megtudtam azt is, hogy ezt a tábort egy bizonyos Leilani vezeti. Az egyiküket félrecsalva sajátos módszerekkel megtudtam kicsivel több információt erről a helyről. Először kezdte a nem tudok semmit kifejezéssel ám a penge a mellkasba elég jó ütőkártyának bizonyult vele szemben. Azura mindig is akart egy szárnyas fattyával szórakozni. Ezért eldöntöttem elkapom a vezérüket, és elviszem neki. Az út körül-belül két napi járóföld volt. Szerencsére az idő kegyes volt hozzám, és másfél nap alatt megjártam. A falu tényleg elég kezdetleges volt. Alig pár tollas jelölt lehetett jelen. Közelebb férkőztem, és vártam. Az őr azt mondta nekem, hogy a vezérük egy hosszú szőke hajú lány, és ő az egyetlen aki tud repülni. Hmm egészen ügyes lehet ha Nephilimként megtanult effélét. A távolból figyeltem amint a kezdő pihéseket tanítgatja repülni, és a szárnyukat párna helyett másra is használni. Elég könnyű célpontnak tűnt. Viszont nem becsülhetem alá. Ezt már megtanultam az évek során. Kivártam az éjjelt. Természetesen ő a legjobb állapotú viskóban pihengetett. Csak egy kisebb fegyvert hoztam magammal, úgy voltam vele, hogy elég lesz. Pillanatok töredékén belül bent voltam a házban, és ő ott állt velem szemben, úgy nézett ki mint aki harcra kész, ám én nem láttam mást mint egy ijedt kislányt, aki próbál ebben a világban valaki lenni.
-Megleptél. - közöltem vele apró hümmögés után, majd az egyik kezemet készenlétbe helyeztem, ha esetleg harcra kerülne a sor.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 28, 2018 11:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


**
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6