Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 14, 2018 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Fejem enyhén oldalra billen, miközben hallgatom az alapos leírást. A névre nincs szükségem, már a második jellemzőnél rájövök, hogy pontosan arról a személyről van szó, akire én gondoltam. Kedvenc felettesemre, valamint az egyetlenre, akire talán még hallgatok is. Azért vagyok itt most is. Ja, nem! Ez ezúttal a saját döntésem volt. Részben. A düh, ami lassan növekedni kezdett bennem korábbi gondolataimnak hála, szertefoszlik, mire elhangzik Rassilon neve. Helyét önfeledt jókedv veszi át, amit egy nevetéssel is jelzek társaságom felé.
- Igen, leesett, hogy róla van szó. Meglehetősen pontos a jellemzés. Gondolom néhányszor az idegeidre ment – jegyzem meg mosolyogva.
Az az alak már csak ilyen. Engem rendszeresen idegesít, néha még akkor is, amikor távol van. Rá kell jönnöm, hogy főleg akkor. Ennek bizonyára a sokévnyi különlét az oka. Azt viszont még nem tudom eldönteni, hogy a démon valóban ki nem állhatja őt, vagy kezdi megkedvelni. A jellemzés lehet kétértelmű, a valóság, vagy egyfajta tagadás. Démonoknál sose tudni, de reményeim szerint ennek a találkozónak a végére tisztázódik bennem kettejük helyzete.
- Jelenleg nem akar tőled semmit, ahogy különösebben én sem – közlöm egyszerűen a tényeket.
Legalábbis semmi olyat, amit parancsnak kellene vennie, hacsak nem sörivásról és pizza evésről van szó. A pad megpaskolását látva könnyedén lehuppanok a démon mellé. Ha rám akarna támadni, azzal majd akkor foglalkozom, egyelőre inkább a poggyászomon a sor, avagy az ételen és italon. Telekinetikus képességemmel elé emelem a nyitott pizzás dobozt és egy sört a hatból.
- Egészségedre! – vigyorgom, mialatt kinyitok magamnak egyet a sárgás löttyökből.
Lábam keresztbe rakva rá dőlök térdemre, megtámaszkodva rajta szabad alkarommal. Egyelőre, amíg ki nem szolgálja magát a kajával. Utána már ez a kezem is le lesz foglalva, ugyanakkor a vendégé az elsőbbség.
- Mielőtt bármit mondanék, a nevem Jaesa. Röviden… Én vagyok az új kapcsolattartód. Hosszabban… Azért vagyok itt, mert gondoltam nem árt bemutatkozni, mielőtt beállítanék valamilyen feladattal – vonom meg a vállam.
Az első lépés ezzel le is tudva. Nem sürgetek semmit, hagyok neki időt, hogy megeméssze a dolgokat. Újfent saját magamból kiindulva, nekem szükségem lenne rá. Először is azért, hogy elfogadjam az elém tárt tényeket, utána pedig azért, hogy összeszedhessem azokat a kérdéseket, amivel áldozatomat szándékomban állna megsorozni. Az sem árt, ha a kérdések sorrendje rendben van és nem győzök kiütéssel már az első löketnél.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 14, 2018 9:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment;luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
Hallom, ahogy a szárnyaival csapkodva érkezik, bár az energiája jóval előtte elárulta. Érzem, ahogy engem kémlel, így hát nem vagyok rest viszonozni a szemlélődést. A szőkeség olyan mint minden más angyal, tipikus attributumokkal rendelkezik mint pl. a szőke haj, világos szemek és persze a szárnyak. Már csak egy hárfa hiáynzik a kezébe és teljes lenne a kép. Undorító látványt nyújt az egész lénye, mint minden tollasnak. Elszent vagyok? Minden bizonnyal, hiszen Lucifer engem is az ő képükre formált, szőke már-már fehér hajkoronával áldott meg, hozzá csillogó kék szemekkel és angyali pofival. Így hát nem véletlen, hogy nálam jobban talán senki sem gyűlöli jobban a tollasokat, hiszen mindig hozzájuk hasonlítgattak a pokolbéli társaim. A rohadt férgek! Olyan szívesen kivágtam volna mindegyiknek a nyelvét vagy csak megégettem volna őket, szimplán szeretetből. Akkor még nem tehettem meg, de most! Bármikor! Igaz csak finoman és óvatosan. Lucifernek talán, mondom talán! Feltűnne, ha a fél pokol démonlakosságát kiírtanám kicsinyes bosszúból. Meg amúgy is ennél sokkal többre vagyok képes. Kissé elkalandoztam, de szerencsére a földre érkező tollpihe visszaránt a jelenbe. Vajo mit akarhat tőlem? Kérdésemre kérdéssel válaszol, mire egy fintorba rándulnak az arcizmaim, végül felemelem a tekintetem, mintha Istenhez foházkodnék. Meg a francokat! Annyira még nem vesztettem el az ép elmémet és soha nem is fogom!
-Tudod 1,83 magas, kiszúrni való kék kiskutya szemekkel és fekete tollakkal rendelkezik, irritálóan jóképű, kiváló taktika, idegesítő parancsolgató stílusa van tudod olyan, akit minden pillanatban apró darabokra szednél, Gabriel pincsije - darálom gyorsan egy szusszra a lánynak a tömör véleményemet a kontaktomról, majd egy levegővételt követően hozzá teszem - Ja és Rassilonnak hívják. Dereng valami? - húzom fel a szemöldökömet. Közben az is felkelti a figyelmemet, hogy az angyalból kezdődő düh áramlik kifelé, ami tökéletes táptalaja az energiáimnak. Gyerünk kicsikém, légy minél mérgesebb, nekem annál jobb. Apró mosolyra húzódnak ajkaim, majd kissé oldalra döntöm a fejemet.
- Már megint mit akar tőlem az a féleszű és miért nem ő jött?  - kérdezem kissé türelmetlenül és sértetten. A hirtelen érzelmi váltás nem az előttem állónak szólt, amire hamar rádöbbenek magam is. Csitítva az indulataimon, a jobb benyomás kedvéért megpaskolom magam mellett a padot, hogy nyugodtan csüccsenjen le. Nem fogok rá támadni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 8:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Néhány napja annak, hogy megkaptam Rassilon újabb parancsát, nagy bejelentése előtt, mely szerint a Sötétséghez indul udvarolni. A tény, hogy engem hátra hagyott a nagy feladat idejére, még mindig bosszant, ám ezúttal legalább volt annyi esze, hogy tájékoztasson. Valószínűleg nem tette volna, ha másik feladatát, avagy a kapcsolattartást a démonnal, nem kellett volna átadnia valakinek erre az időre.
Az, hogy egészen Európáig kell elmennem azért, hogy találkozzam legújabb kapcsolatommal, meglehetősen kellemetlen. Szó se róla, biztosan felkereshetném őt erőm segítségével, hogy ne kelljen messzire mennem, de értesüléseim szerint, nem díjazná túlzottan, ha szerény személyem helyett egy kivetüléssel lenne kénytelen szóba állni. Már ha megtenné egyáltalán, márpedig van rá esély, hogy kedvenc főnököm húzása után első dolga lenne ellenőrizni. Én is így tennék, sőt, első dolgom lenne megkeresni és behúzni az illetőnek, hogy megtudja, milyen életnagyságban az öklöm. Dühösebb hangulatomban a lándzsám egyik vége. Mindemellett szerettem volna szemtől szemben találkozni vele. Az első benyomás mindennél fontosabb, ezt alaposan megtanultam. Sokszor itt dől el minden, főleg a továbbiakra vonatkozó hajlandóság.
Egyelőre nincs semmi különösebb feladatom Azura számára. Egyetlen dolgom, hogy bemutatkozzam neki, amit jobb most megejteni, mint akkor, amikor már ténylegesen lesz valami dolga. Utálnám, ha valaki azonnal követelésekkel érkezne hozzám, ráadásul ajándék nélkül. Jelen esetben is van nálam egy-két dolog, amiket utam során szerzek be, Párizsba érkezésem után. Az emberek szeretnek leülni egy sör mellett beszélgetni, talán neki sem lesz ellenére. Szereztem egy pizzát is, biztos, ami biztos, bár a hőfokát majd vissza kell állítanom. Tudom, hogy nem illik túlzottan a város, vagy az ország egykori vonásaihoz, de erre futotta. A szándék a lényeg és még mindig megdobálhatunk vele valakit, ha nem tetszik.
Könnyed szárnycsapásokkal érkezem meg a démonnő elé. Landolásomig kíváncsian szemlélem a padon henyélő alakot, elmémbe vésve vonásait, hogy később ismerős legyen. Sokakkal ellentétben, nincs különösebb bajom a démonokkal. Nekik is megvan a maguk szerepe, mint ahogy nekünk is. Atyánk nem viccből hagyta őket létezni mindeddig, szükségesek az egyensúlyhoz. Persze vannak dolgok, amikre nem vetemednék velük, de néhányra angyallal sem.
- A fiúmat?
Szemöldököm egész magasra szökik a kérdés hallatán. Alighanem Rassilonról beszél, csakhogy meglehetősen félre érthette a kapcsolatunkat, ha azt hiszi, hogy ő a… Hagyjuk! Már annak a ténye, hogy a szó hallatán ő jutott először eszembe, zavarba ejtő. Fogalmam sincs miért, de így van. Akaratlan felsejlik előttem legutóbbi, szokatlan ábrázata. A kételyek, amiket éreztem belőle és szavai, melyek akár végső búcsúnak is tekinthetők, felkészülve a legrosszabbra. Mintha újra égetni kezdene a düh.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 7:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment;luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
A kinevezésem óta nagyon sok minden történt, pedig alig telt el pár hónap. Az életem fenekestül felfordult, a mesterem halott, Lucifer a legnagyobb ellenségem, akit elakarok tüntetni az útból. Hogy azt már ne is emlísem, hogy az angyalokhoz, méghozzá a Gabriel félékhez csatlakoztam teljesen titokban. Túlságosan sok minden történt velem, éppen ebből kifolyólag egy kis vakációra volt szükségem. New York-i lakásomat ott hagyva felkerekedtem, hogy körbe utazzam a régi világ nagyvárosait. Úgy hallottam fénykorukban gyönyörűek voltak, több mende-mondát hallottam az alkukötő démonoktól, akik néha beugrottak egy-egy rúnáért. Most láttam tökéletesnek az időt arra, hogy megnézzem őket, ha porig rombolta őket az idő, akkor sem érdekel. A lényegen egyáltalán nem változtat. Végre látni akarom a világot, egészen eddig csak a labornak éltem és Agramon parancsait követtem, de ő halott. Nem tölthetem az örökéletemet azzal, hogy őt gyászoljam és a négy fal között éljek. Változtatnom kell ezen is. New York-ból egy kisebb teleportálással jutottam ki, még egyszer utoljára ellenőriztem, hogy keresett-e az összeköttetőm. Szerencsére az angyalról régóta nem hallottam. Talán feldobta a pacskert? Remélem, hogy nem előzött meg senki! Én akarom apránként megkínozni és a földdel egyenlővé tenni, kitörölni a létezésének csíráját is a világunkból. Még mindig nagyon imádom Rassilont, bár néha megrendül a felé tanusított mérhetetlen utálatom és átvált valami másba, amit képtelen vagyok megmagyarázni. De most nem gondolkodhatok ilyeneken. Szabadságon vagyok.
Irány a világ! Az első állomásaim között szerepeltek Európa nagyvárosai, azon belül is a híresebbek; Róma, Athén, Helsinki és Párizs. Az utóbbiról azt mondták a szerelmesek városa. Ahogy a város központjában sétálgattam a romok között megéreztem egy különleges hangulatot, ami semmihez sem fogható. Egy katedrális kupolája beomlott, egy még nagyobb épület - talán az Eiffel torony lehetett régen - darabokban állt. Az épületek közé behatolt a természet, mindent felemésztett maga körül. Az időjárás kedvezett a sétának, hiszen a bimbódzó virágok apránként kinyíltak, hogy teljes pompájukban viríthassanak. Egy régi kertben találtam egy indákkal benőtt padot, egyetlen mozdulattal leégettem a zavaró növényeket, majd helyet foglaltam rajta. Szerencsére kőből készült az ülőalkalmatosság, így egyáltalán nem ártott neki a kis pörkölésem. A napozásomat egy idegen energia szakította félbe, ami ismerősnek tűnt valahonnan távolról. Talán egy angyal lenne? Igen, valószínű egy gabrielista tollas. De hol van Rassilon? Neki kellett volna jönnie, ha a főnöke akar valamit tőlem.
- Hol hagytad a fiúdat? - teszem fel a kérdést az előttem lévő lánynak. Nincs kedvem köszönésekre pazarolni az időmet, a tollas haverom amúgy sem bírja a formaságokat.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 5:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Párizs - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcS-0pGjsr5I1shOAmJvJ5FKMeXbj5j6inyqnxmkQu_3g9sKN6eg

Párizs - Page 3 20---paris-gardens---paristep
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5