Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• the breaking point, Mammon & Drake •
reveal your secrets

Hell or Heaven


the breaking point, Mammon & Drake VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:49 am
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 05, 2018 9:00 pm
Következő oldal


Mammon & Drake
Two sides of the same coin.
music • szószám: 346 • Credit:

A pohár hangos csörömpöléssel jelzi: a falig repült. A tekintetemet egy pontba fókuszáltam. A mozdulatnál nem figyeltem hova csapódik be a koszfészekben talált, egyedüli üvegdarab. Hidegen hagyott. Az egyetlen, ami napok, hetek, hónapok óta leköt az a démon féken tartása. A hányingert keltő hangjának ignorálása. A szavainak elengedése. Hosszasabb hanyagolás után elégtételt jelent a haragja vagy a rövid idő, amíg unalmában békén hagy… azok az órák. Ritka esetben napok, amik a vihar előtti csendet jelképezik. …mint most.
Cass alig két napja ment el. Az okát nem firtattam. Jobbnak ítéltem, ha egyikünk se tudja. Jobbnak, ha légből kapottan szívja a vérem. Könnyebben elviselhetőnek. Tovább bírhatónak. A szája rendre jár. Zsibbaszt. Fáraszt, hogy újra s újra megpróbáljon felém kerekedni. Vagy nem. Kiszámíthatatlan a kérdéskörben és pontosan ez vele a célja: ne tudjam eldönteni mikor játszik és fordul vérkomolyra a kedve. Az órák óta tartó suttogásától, kommentjeitől mostanra befeszültem. Kevés alvást tudhatok a hátam mögött. Kevés ezáltal a türelmem. Folyamatosan fogyatkozott a pohár elhajításának pillanatáig. Befeszített állkapoccsal fojtom vissza az indulatos ingert egy emelt hangszínű Fogd be. kinyögésére. Értelmetlen szavakba öntenem… a gondolataimon keresztül egyből eljut hozzá a lényeg. A szórakoztató lényeg, ami esővízként pereg le róla.
Előre görnyedek a széken. A térdeimre támaszkodva nyomorgatom végig a képem minden egyes pontját. A szemgödreimet különösen. A csevegő beszéd meglététől vagy hiányától függetlenül lehunyva tartom a szempáromat. Erősen koncentrálok rá az agyam módszeres kattogása alatt. A kezemet leengedem. Mindkettőt. Az ép jobbot. A vágásokban gazdag balt. Az asztalon lévő kés munkája rajta valamennyi. A figyelem elterelésem új eszközéé. Másként nem megy. Egy pont túl más nem hat és Cass nincs itt, hogy kiüssön. A rutin beleégett a zsigereimbe. Tudattalanul nyúlok a famarkolatért, a kézfejemmel letörlöm a homlokom gyöngyöző verejtéket, mielőtt elkezdeném a levegőbe dobálni a kiegyensúlyozott pengét. Egyikből át a másikba. Kényelmesen. Ráérősen. A türelmetlenség belülről feszít, de az idegeim a helyükön vannak. Egyelőre igen. Az üveget nem számítom elpattanási pontnak. Természetes gőzkieresztés. Ennyi és nem több. Haszna? Kevés. Visszagondolva… semmi. Pillanatnyi jó érzéssel sem töltött el. A benne lévő víz miatt sem baszdmegelek. Leszarom, mindegy mennyi elfogyasztható tartalékom van még.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 05, 2018 8:59 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2