Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 02, 2017 8:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Meg állva vele szemben elmosolyodom. Tetszik ahogyan ijedten néz rám és a bőröm épségét félti. Pedig teljesen biztos vagyok benne, ha tudná ki is vagyok, akkor biztosan szörnyet halna itt helyben a félelemtől. Nem csak egy sima démon vette üldözőbe, de még a sátán is maga az ördög is éppen rajta legelteti a szemeit.
- Be állni be tudnánk kedves kis csillagvirág. De azt hiszem, kényelmetlenül közel kellene hozzám állnod órákon át. Ráadásul teljesen ki lennénk téve a démon szeszélyének. Nem működne. – Mondom, és egy biztató mosolyt küldök feléje. – Ugyanis egy ilyen vonzó nőnek így neki simulni olyan hosszú időn át bizony túlontúl nagy kísértés lenne egy magam fajta férfinak. És persze tiszta önkínzás lenne. Ellenben egy szerencse csókot nagyon szívesen elfogadok az elkövetkezendő percekre. Szükségem lesz rá. – Teszem még hozzá mosolyogva és ha az ötletem tetszik neki gyengéden viszonozom a csókját. Ha viszont szó nélkül hagyja, akkor rögtön neki állok tovább keresni a konyhában. Eszembe jutott valami, amivel nem lenne túl gyanús a meg menekülésünk ebből a helyzetből. De ha meg kapom a csókot akkor is ez a következő lépésem. Valami olyasmit keresek amivel rajzolni lehet és nem folyik túlságosan szét. Ketchup mustár, filctoll, bármi jó lesz amivel fel vázolhatok egy démon csapdát valahova. Végül ki tudja mikor le járt szavatosságú ketchupos flakonokat találok amiket meg rázva reménykedek, hogy nem száradtak bele a flakonokba az évek alatt. Az ördög szerencséje pedig kitart. Gyorsan fel rajzolok vele egy mágikus kört a közepére egy csillagot a kör mentén pedig sietősen felírom a megfelelő rúnákat. Azt hiszem, készen vagyok. Így vissza fordulok a nő felé.
- Bármilyen ijesztő dolgot is fogsz látni ne gyere ki a kőrből amíg azt nem mondom lehet!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 25, 2017 10:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Nem kell félteni engem sem. Én sem vagyok vak, így igen én is végigmérem magamnak a fickót, bár engem az jobban izgat, hogy mégis ki lehet ő. Van egy fura érzésem vele kapcsolatban, de nem tudom miért. Nem rémlik nekem, hogy esetleg láttam volna már a környéken és úgy tűnik ő sem ismer fel engem, aminek mondjuk én nagyon is örülök.
A válaszától viszont ismét felemelkedik a pulzusom. Szerinte nem sikerült leráznunk azt a démont. Én nem látom sehol és nem is érzek semmit. Miért akarna ennyire minket? Annyi más ember van itt a környéken. Ennyire nem lehet elszánt. Bár igaz nem ismerem a démonokat. Nem tudom mi hajtja őket.
-Miből gondolod ezt?-Nézek rá ijedten, majd a fények játszadozni kezdenek. Reflexből kezdek el hátrálni miközben a helyiséget fürkészem, de semmi. Felé pillantok. Mintha ő valamit látna, vagy érezne. Aztán kézen ragad és tovább állunk. Nem ellenkezem. Nekem semmi ötletem nincs. Maximum annyi, hogy bújjunk el és maradjunk ott nagyon, nagyon sokáig. De talán neki van valami értelmesebb ötlete is, amivel tényleg megúszhatjuk ezt a helyzetet.
-Sót?-Lepődöm meg a dolgon. Nem nagyon értem miért is kell a só, de most nem kezdek el kérdezősködni, inkább én is elkezdem keresni, bár szerintem már semmit nem fogunk találni. Ki tudja milyen régóta porosodik itt ez a hely. Még csak az első szekrényt néztem át, mikor az idegen végül talál egy kis adag sót.
-Tényleg? Ezt nem is tudtam… De mi lesz veled?-Nézek rá ijedten. Oki engem megvéd, de ő? Nem szeretném, ha miattam esne baja. Igen nem ismerem, de mégis csak ő mentett meg engem. Nem hagyhatom, hogy baja essen.
-Nem tudunk ketten beállni a körbe?-Teszem fel a kérdést, bár mikor már kigondoltam tudtam, hogy ostobaság.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 21, 2017 5:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Bármennyire is jól esett a karjaimban tartani ezt a törékeny kis halandót sajnos tényleg le kell tennem őt a csinos kis virgácsaira. Ahogy a saját lábaira helyezem őt. Végig mérem, és meg kell állapítanom, hogy tényleg észvesztő a nő.
- Nem. – Válaszolok a legutóbbi kérdésére halkan suttogva. Majd a nyakam a pult felett nyújtóztatva ki lesek. Nem látok semmit, ami gyanús lenne. Az egész helyiségben félhomály és sötétség uralkodik talán akkor sem látnánk a sötét démont közeledni ha az orrunk előtt lenne. Mármint ha mind a ketten halandók lennénk. De szerencsére én nem vagyok az. Érzem a démon egyre közelebb jön felénk, de még mindig nincs velünk egy légtérben. Ha tippelnem kellene a bár feletti üzlet helyiségben van és éppen valami lejárat félét keres.
- Nagy bajban vagyunk… - Suttogom a nőnek. – Lehet csapdába rohantam veled. – Ahogy kimondom a szavaim érzem a levegő kezd meg telni a mágia statikusságával. Nem tudom ő érzi-e ezt, de a következő pillanatban a ki tudja mióta nem használt izzók elkezdenek pislákolni. Majd a következő pillanatban hallom, ahogy a lépcső le járat ajtaja becsapódik elzárva ezzel a menekülésünk útját. Érzem a démon még mindig a felső szinten van, de most, hogy csapdába ejtett minket ez nemsokára változni fog. A nő keze után nyúlok, és a kocsma hátsó része felé kezdem húzni.
- Talán van még remény. – Mondom neki, és a bár konyhájába lépve fel kattintom a villanykapcsolót. Hála istennek a sok éve nem használt neoncsövek szinte azonnal életre kelnek. Behúzom magam után a halandót és az ajtót be csukva el engedem a kezét.
- Sót! Keress sót! – Mondom neki, és elengedve a kezét roham szerűen elkezdem átkutatni a szekrényeket és a konyha pultot. Az egyik munka pult alatt találok is egy kisebb tasakot, de ez talán jó ha egy ember védelmére elég. Körbe nézek és alkalmas helyet keresek ahol biztonságba tudom a nőt helyezni. Végül kézen fogva a sarok felé vonom őt.
- A só meg tudja őt állítani. De ha öreg és nem túl hülye a démon ez kevés lesz ellene. – Mondom és a nőt a sarokba állítva elkezdek fel rajzolni köré a sóval egy védő kört. – Amíg a körön belül vagy addig nem bánthat!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 15, 2017 10:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Ebben a pillanatban mindenért igazat adnék Fayenek, ha ezzel megmenekülnék, megmenekülnénk a démon elől. Hallottam már történeteket arról, hogy a városban megszálltak egy-két embert, de valahogy sosem tudtam igazán elhinni, felfogni. Talán ez a büntetésem, azért mert nem vettem komolyabban a dolgot.
Én semmit sem hallok, de mégsem engedem el őt. Szíven bár talán kissé megnyugodott mégsem ver úgy, ahogyan azt kellene. Még félek kicsit, de bizakodó vagyok, aztán hirtelen ismét futásnak ered. Újra erősen kapaszkodom belé. Tekintetemmel keresem a fekete lényt, de nem találom.
Régóta itt élek, sokszor sétáltam már a gazdag negyedben, hogy felfedezzem, hisz időm volt rá bőven, de ezt a helyet mégsem ismerem. Még az ajtó sem rémlik nekem. Talán nem szántam rá elég figyelmet és elsiklottam mellette. Pedig milyen kincset rejtegetett.
A pult mögé érve arra számítok, hogy letesz engem, viszont ő még mindig a kezeiben tart. Látom rajta, hogy koncentrál, így nem zavarom meg őt. Én is fülelni kezdek, de a mi lélegzetvételünkön kívül semmi mást nem hallok.
-Nem én nem hallok semmit… De tudod ár letehetsz engem.-Mosolyodom el. Persze hálás vagyok neki azért, amiért segített, megmentett, de szerencsére van két jó lábam, amit szeretek is használni.
-Szerinted sikerült?-Talán talált magának egy másik testet, vagy legalább feladta a próbálkozást, hogy engem akarjon megszállni. Bár ki tudja. Egyik könyvben azt olvastam, hogy a ragadozó állatok is szeretnek játszani a zsákmányaikkal, mert akkor finomabb lesz a húsuk… Lehet, hogy most ő is játszadozik velünk?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 15, 2017 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Bajban vagyok. Persze nem a nyomomban lévő démon miatt. Sokkal inkább amiatt, hogy óvatosnak kell lennem, ha nem akarom magam le leplezni a halandó nő előtt. A választási lehetőségeimet mérlegelem mikor is meg állok az édes terhemmel a kezemben és körbe nézek. A démon már nincs közvetlen a nyomunkban, de én érzem a jelenlétét, hiszen a szerencsétlen még azt sem tudja, hogy valójában hozzám tartozik. Egy kézlegyintésemre meg hunyászkodna a hatalmam felfedése esetén. Sajnos a hatalmam jelen pillanatban nem lenne bölcs felfedni, ha továbbra is embernek akarom magam kiadni. Ha találgatnom kellene azt tervezi, hogy csapdába kerget minket a démon. Ezért ebben pillanatban pedig hajlamos is lennék egy kicsit a kezére játszani.  Vagyis pontosabban talán ő tudna az én kezemre játszani a tudtán kívül.
A város gazdag negyede ellenére ez a sikátor számtalan olyan helyet kínál ahol pokoli dolgok történhetnek. Milyen érdekes is. Majdnem olyan mint az úr eltűnése előtti világ. A házak bár az elitet a gazdagságot rejtik. Az apró sikátorok azonban a házak közt csak a nyomort kínálják
- Erre! – Mondom a nőnek és továbbra is a karomban hordozva az előzőleg kinézett elhagyatott hely felé futok. Az ajtót berúgva egy lefelé vezető lépcsőt pillantok meg én pedig egy pillanatnyi habozás nélkül levágtatok rajta. Egy öreg elhagyatott bárba vagy kocsmába jutok nem tudom melyik illik rá jobban. Mindent por és pókháló borít. Gyorsan a bárpult takarásába sietek a nővel, és lecsúszok guggoló pozícióba. Így tartom őt még a karjaimban egy pillanatra sem eresztve el.
- Psszt! – Suttogom neki és meg lapulva hallgatózni kezdek. Hallani nem hallok semmit azonban érzem a démon nincs olyan messze és még nem adta fel, hogy minket szálljon meg. Mindeközben pedig egyre jobban a tudatomba kúszik a nő finom illata és teste nőies puhasága.
- Hallasz valamit? – Suttogom közelről a fülébe

Sikátorok         - Page 5 280
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 14, 2017 10:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Ha megkérdeznék tőlem, hogy volt e már alkalmam találkozni démonnal, vagy csak angyallal (a kedves sógoromon kívül), akkor nem tudnám azt mondani, hogy nem, hisz lehet, hogy éppen az egyik kollégám is az, csak eltitkolja előlünk. Miért fednék fel magukat? Mondjuk engem kiakasztana, ha másnak kellene mutatnom magam, mint ami vagyok… Igaz sokszor meg is kell tennem a nővérem hírneve miatt. Játszani a jól nevelt, engedelmes kis hugicát… Ezt már akkor is utáltam, mikor még élt apa és Faye nagyon is jól tudja, mégis rám kényszeríti ezt a szerepet…
Ha tehetném néha nagyon is eldobnám a nevem, hogy csak egy napig élvezhessem a szabadságot. Én nem kértem ezt a „hírnevet”. Lázongok? Talán… nem tudom. Faye szerint igen, régebben megértet volna, de most mintha egyre csak távolabb kerülne tőlem. Emlékszem azokra az estékre, mikor együtt aludtunk és órákig csak beszélgettünk és nevettünk… Nah meg persze mikor állandóan Michaelről álmodozott. Néha az idegeimre tudott menni vele, de kicsit irigyeltem is őt.
Az egész utca csendes, ilyenkorra általában már hazaérnek az emberek. Valamiért nem igen szeretnek kint maradni az utcán esténkén. Pedig én azt élvezem a legjobban, mikor olyan nagy a nyugalom… Kivéve most… És ahogy mindig a kíváncsiságom most is győz. Egyszer ez fog engem a halálba kergetni…
Mikor meglátom a fekete „füstöt” azonnal tudom, hogy mivel van dolgom. Sokat olvastam, hallottam róla, de még sosem találkoztam… Azt hiszem.
Már éppen kezdem elképzelni azt, ahogy belém költözik ez a démon és örökre elfolytja azt, aki vagyok. Csak hamis utánzata lenne a valódi énemnek. Vajon Fayenek feltűnne a dolog? Feltűnne neki, hogy nem a húgával áll szemben?...
Hirtelen ragadnak el a földről erős kezek. Meglepetten pislogok a férfira, majd reflexből kapaszkodok meg benne. Futni kezd… Futni kezd a fekete „füst” elől, ami mint a halál úgy üldöz minket. Még sosem féltem ennyire, mint most. A szívem hevesen kalapál, csoda, hogy még a helyén marad. Nem figyelem az utat, csak a fekete démont…Majd hirtelen eltűnik a szemem elől és mi is megállunk. Arcomat a felsőjébe temetve várom, hogy mi történik most. Biztosnak élem azt, hogy nem ússzuk meg a dolgot, hogy ennyi volt…
//Zene//
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 14, 2017 8:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Nem Orleans az otthonom, de ott mostanában már nem találni embert. Vagyis pontosabban csak olyanokat, akik vagy a mieink, vagy egy démon már meg szállta őket. Szóval nem nincs ember a városban. Így elég élvezet és felszabadultság most igazi emberek között járni, akik még nincsenek igába hajtva. A démonok néha olyan merevek. Az emberekből pedig maguktól árad a lazaság.
Ez San Francisco így járom az utcáit. Nem hiszem, hogy az emberek nyugodtak lennének, ha tudnák én itt vagyok. De miért csak őket emelem ki? Senki nem lenne nyugodt a tudattól, hogy Lucifer a város utcáit rója. Se angyal, se démon, se bármilyen szörny.
Jelen pillanatban úgy szívom magamba a város atmoszféráját, mint a drogos az újfajta kábítószert. Az élet pezsgése, ami úgy hiányzik a pokolban. Nem mondom, hogy ott nincs pezsgés, de bárki egyetért, velem a sav fürdő nem ugyan azt jelenti. Sétám közben valami felkelti a figyelmem. Vagy pontosabban fogalmazva valaki. Egy ártatlannak látszó törékeny nő. Bizonytalan léptekkel indul meg a robogójától a sikátor irányába. Az egész lényéből sugárzik a kíváncsiság, ami izgalommal és félelemmel vegyül. Ez a nő olyan, mint egy mester mixer kezei közül kikerült tökéletes koktél. Nem tagadhatom az ördögi énem rögtön vágyni kezdett rá. A szépségére, és az angyalinak látszó ártatlanságára. Lassan észrevétlen sietek utána és szemtanúja leszek annak ami a sikátorban történik. Rögtön érdekes választás elé kerülök. Hagyjam ennek az alacsony szintű démonnak aki éppen csak ki tudott szökni a pokolból, hogy meg szállja a nőt vagy ne? Ha hagyom, akkor a kis halandó és a szépsége örök lesz és brómikor ki élhetem rajta a vágyaim. Ellenben ebben az esetben pont az veszne el belőle ami elsőre olyan vonzónak tűnt nekem benne. Akkor pedig semmi érdekes nem lenne benne. Előre lépek én is be a sikátor baljós félhomályába és mielőtt a nő bármit is tehetne a hóna alá nyúlok és felkapom a karjaimba mielőtt a démoni fekete felleg a hatalmába keríthetné.
- Kapaszkodj! – Súgom neki és futni kezdek a nővel. A démon pedig kitartóan követ minket miközben a sikátorokon át vágva egy elhagyatottnak tűnő helyiséget nézek ki célnak ahol talán el rejtőzhetünk a démon elől. Nem mintha nekem félni valóm lenne, de hadd higgye csak azt, hogy én is halandó vagyok.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 12, 2017 8:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Lucifer

A munka után most kivételesen először haza felé veszem az irányt. A kis bolhásért muszáj elugranom. Szeretném, ha összebarátkozna a többi kis védencemmel. Legalább szocializálódik kicsit. Az első találkozásuk igen viccesre sikeredett. Alig mert odamenni a macskákhoz, sőt egyenesen félt tőlük.
A vespám tárolójába elteszem táskámat, a sisakot fejemre nyomon, felülök rá és már el is indulok. Szerencsére most még kellemes is az idő. Nem esik, nem fúj a szél… Talán hamarosan az idő is melegebbre fordul. Mennyire szeretem, mikor a nappalok meghosszabbodnak. Akkor sokáig nézhetem a fal mögötti világot. Biztos vagyok benne, hogy egyszer kijutok majd, akárhogyan is, de sikerülni fog.
Hazafelé menet megpillantom a kedvenc boltomat. Bár igaz az árak igen borsósak, de néha napján benézek oda, hátha sikerült szerezniük valami újdonságot. Most sincs másképp. Leparkolok a robogómmal, majd már be is lépek a kis helyiségbe. Az eladók már ismernek engem, kedvesen köszönök is nekik. Kosaramat megpakolom pár finomsággal. Még Fayenek is vettem valamit. Emlékszem, hogy kiskoromban imádta ezt a cukrot. Biztosan örülni fog neki.
Mosolyogva tömöm a számba az egyik finomságot, miközben elpakolom a vásárolt cuccokat a táskám mellé. Már éppen ismét felvenném a sisakot, mikor egy fura zajra leszek figyelmes a közeli sikátorban. Összeráncolt homlokkal pillantok oda, majd el is indulok felé. Nah igen néha a kíváncsiság nagy úr tud lenni, még ha az ember esze azt is mondja, hogy ne.
Határozottan lépek be a sikátorba és nézek a mélyére. Csak kukákat látok. Talán csak egy macska volt, vagy valamit kidobtak az ablakon… Éppen fordulnék vissza a járművemhez mikor ismét csattan valami. Rögtön visszatekintek, de továbbra sem látok semmit.
-Hahó! Van ott valaki?-Hülye vagy Amy… Miért válaszolnának neked? Inkább fordulj meg és menj haza… De várj csak. Mi az ott? Mintha valami füst lenne… Vagy… A fenébe!
A szívem hevesen kezd el kalapálni, ahogy a fekete füst kiemelkedik a kukák közül. Azonnal hátrálni kezdek, de lábam nekiütközik valaminek, így szépen seggre is esek egy kisebb sikoly kíséretében.


//Öltözékem//
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 28, 2017 7:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


br>
Uriel & Lucifer


Ahogy végigsimítok a hátán, behunyom a szememet egy pillanatra és visszagondolok azokra az időkre, amikor még a Mennyben tengettem mindennapjaimat, és még nem tettem át a székhelyemet abba a tüzes katlanba, a Pokolba. Jobb a padlás, mint a pince szokták mondani. Bevallom, hogy hiányoznak azok az idők, mert akkor még nem volt gondom szinte semmire, maximum amiatt, hogy mikor és hogyan fogok kicseszni Mihállyal és, hogy hova bújjak el a haragja elől. Ezek a csínyek persze csak arra mentek, hogy felkeltsem az érdeklődését, hogy figyeljen rám és foglalkozzon velem. Mert nem mutattam ki, de amikor a szokásos jelzőkkel illetett amikor ideges volt, azok egy tőrt szúrtak a szívembe. Amikor hozzám vágta azt, hogy fattyú vagyok, azt, hogy egy elcseszett teremtény vagyok, mert gonoszsággal teremtettek. Nem akartam, hogy meglássa valaki azt, hogy ez nekem mennyire fáj, de ez a nőszemély akit most a karomban tartok észrevette, mert az egyik gyengébb pillanatomban, amikor megpróbáltam eltűnni mindenki elől, ő megtalált. Elmondhatta volna mindenkinek, szétkürtölhette volna, hogy gúnyoljanak, sőt ő is megtehette volna, de nem. Inkább megvigasztalt és mellettem állt. Pedig ennek fordítva kellett volna lennie, hiszen én vagyok a bátyja és ő pedig a húgom. Nekem kellett volna az ő érzéseire figyelni, és nem neki az enyéimre. Akkortól vált Uriellel a kapcsolatunk egyre szorosabbá, és kimerem azt jelenteni, hogy őt szerettem az összes testvérem közül a legjobban. Szívszorító látvány volt az, amikor láttam az arcát a letaszításomkor, és amikor zuhantam az új otthonom felé, éreztem messziről azt az keserű energiát, ami belőle jött ki. De meg kellett tennem, ez volt a kötelességem. Ördöggé kellett válnom, a Pokol Ura lettem és ledobta a régi nevemet. Samael helyett Lucifer. Már meg sem akarom hallani azt, ahogyan régen szólítottak, mert már nem az a személy vagyok, aki voltam. Más lettem, gonoszabb, halálosabb. Én vagyok a Sátán.  
- Miért? Be kell jelentenem azt, hogy meglátogatlak? Ejha, túl sok időt töltesz Mihállyal, paranoiássá fogsz te is válni a végén, mint ő. Csóválom emg a fejemet mosolyogva. Persze Uriel nem hülye, én sem bíznék saját magamban főleg ilyen háborús időkben.
- Mindig is ismertél. - Mosolygok rá. - Igen, van oka amiért felkerestelek. Meg akarlak hívni New Orleansba néhány napra, vagy egy hétvégére. Persze, a kis főnököd engedélyével, mert ahogy észreveszem az ő városában éldegélsz. Kuncogok egyet, majd lepillantok a kezére és az enyémre, majd a én is a szemébe nézek, és a szám egy mosolyra húzódik és közelebb hajolok hozzá, hogy egy puszit nyomjak az arcára.
- Még nem megyek, húgom. Nekem is hiányoztál, el sem tudom mondani mennyire.

Kedvesem fanolos  szemöldökemelgetés   §§ 426 §§
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 26, 2016 8:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Lucifer & Uriel
Testvérek, ha újra találkoznak...
Lucifer kezének érintése a hátamon, az illata az orromban és ahogy ölelem; minden mozdulat egy-egy nagyon régi, szinte már őskori emléket idéz fel a tudatomban, amik összefacsarják a szívemet, édesen keserű mivoltuk miatt. Gyönyörű időszak, amely mára már az idő homályába veszett, és nem tér vissza soha, mégis ugyanúgy emlékszem rájuk, mintha csak tegnap lett volna. S a legnagyobb gond az, hogy ugyanígy viszonyulok a drága testvéremhez is, mintha nem váltunk volna el már annyi évvel ezelőtt, mintha még mindig a Mennyben lennénk boldogan, s ő nem a Pokol ura lenne. A kezdeti bizonytalanság lassan alábbhagy bennem, és a gyanakvás is a minimálisra csökken - de nem én irányítom, öntudatlan az egész; Lucifer közelsége teszi mindezt. Nem zavartatom magamat. Mint egy kislány, bújok az ölelésébe, a háttérbe szorítom azt a tényt, hogy nem kéne így viselkednem, helyette pedig kiélvezek minden egyes pillanatot a rég múlt idők emlékében fürödve, egészen addig, amíg el nem hátrál tőlem kérdésemet hallva. Pár pillanatig csak csendesen nézek rá, hagyva, hogy egy enyhén feszült hangulatot árasztó csend telepedjen közénk, majd egy halk sóhajt hallatva rázok aprót a fejemen, s így válaszolok a feltett kérdésére. Kezeim mindeközben összefonódnak a mellkasom előtt, mintegy jelezve ezzel Lucifer felé is; nem tartok egy esetleges támadástól. Talán ostobaság ez a feltétlen bizalom a férfi felé, mégsem tudom ez ellen mit tenni. Mintha belém lenne kódolva a Lucifer - vagy ha úgy tetszik, Samael felé - irányuló határtalan bizalom.
- Nem látok benne gonoszságot, Lucifer. Ha normális testvéri kapcsolat lenne közöttünk, még meg sem kérdeztem volna, így viszont kíváncsi vagyok. Annyi év után feltűnsz itt, mindenféle előjel nélkül.... - elhallgatok. Szavaim egytől egyig igazak, mint általában; tényleg kíváncsi vagyok, miért jött. Félreértés ne essék, örülök annak, hogy itt van, de valamiért úgy érzem, hogy nem csupán csak azért jött, mert annyira hiányoztam neki és látni akart, még akkor sem, ha fordítva ez pontosan így is van. Az előttem álló férfi volt a kedvencem a testvéreim közül, és ez a mai napig sem változott, még a történtek ellenére sem. Persze ott van a többi testvérem, őket is ugyanúgy, ugyanannyira szeretem, mégis; a Luciferrel lévő kapcsolatomat mindig is másabbnak éreztem, mint a többiekkel valót. Néhány gondolatomnak egy pillanattal később hangot is adok. - Ne értsd félre, kérlek. Mindennél jobban örülök neki, viszont biztosan van valami oka, hogy találkozni szerettél volna velem. Vagy esetleg tévednék? - közelebb lépek hozzá, utolsó szavait hallva pedig elkapom az egyik kezét, ezzel jelezve, hogy maradjon. Emellett a tekintetét keresem, és örömmel veszem tudomásul, hogy már nem azokkal a rémisztő, vörös szemekkel tekint rám, hanem azokkal, amelyek oly' ismerősek számomra. Ennek hatására egy halvány mosoly kúszik arcomra, ahogy még pár pillanatig fenn tartom vele a szemkontaktust. - Ne menj! Szeretném, ha még maradnál, fivérem. Restellem bevallani, de túlságosan hiányoltalak az évek alatt ahhoz, hogy csak ilyen egyszerűen utadra engedjelek - kuncogom el a mondat végét.

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 06, 2016 9:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextUriel & Lucifer


Őszintén szólva nem gondoltam az elején, hogy Michael és Gabriel viaskodni fog. Láttam mindkettő szívében azt a csepp gonoszságot a Mennyben, de annyira apró volt, hogy nem szenteltem rá nagy figyelmet. Aztán teltek múltak az évek, Gabrielre bízta urunk Dávid sorsát, és így a bukás felé taszította. Embert ölt az akkor még vajszívű testvérünk. S onnan kezdett el lefelé csúszni a lejtőn. Akkortól tudtam azt, hogy ő még olyan tetteket fog véghez vinni, amire rajtam kívül senki sem fog számítani. Mihály? Hát ő pedig kiszámítható volt, hogy Apánk gyermekeit fogja védeni és melléjük fog állni, hogy védje őket. Mindig is ilyen bolond volt.
Egyelőre nem tervezek két frontos háborút, ahogyan megszavaztuk a démon tanáccsal, Gabriel ellen fogunk harcolni. Könnyen eltudnánk harcolni mindkettővel, hiszen megvannak a forrásaink hozzá és oly erős démonok vannak a soraimban, akikkel megnyerhetem a háborút. Aztán pedig bevetem a titkos fegyveremet. A Menny védői mind a lábam előtt fog vergődni és bocsánatért fog esedezni. Én pedig a Pokol és a Menny Ura leszek. De persze előtte a többi Arkot fogom eltakarítani az útból. Uriel és Sariel... ők lesznek azok, akikkel meg kellesz szenvednem. De Urielre lelkileg szeretnék hatni, mert őt nem lenne szívem bántani. Valamiféle lánc visszatartaná a kezem, és ennek nem örülök. Nem tudom mi ez az érzés, de idegesít. Sarielre meg ha szeretnék se tudnék lelkileg hatni, hiszen szilárdan áll az eszméi mellett. Őt csak harccal tudom kisemmizni. Nem ölném meg, csak elfognám és börtönbe vetném a háború végéig. Raguel és Ramiél pedig már könnyű préda. Főleg, hogy egyiket sem láttam már egy jó ideje és ahogy észrevettem nem is foglalkoznak ezzel a csetepatéval. Ami meglepő Raguel részéről, hiszen a bukásom után ha jók az információim megteremtették a béketeremtésre. Furcsa.
Most pedig itt állok Mihály területén egy sikátorban, egy raktárhelyiség tetején, hogy elkezdjem az Uriellel való tervemet. Próbálom kideríteni az érzéseit, azt hiszem örömmel fogad, de gyanakszik. Én pedig erre még egy lapáttal ráteszek, mert szinte minden lépésem gyanús és fenyegető. Amint megállok előtte hátravetem a köpenyem és, elmosolyodva ölelem magamhoz amikor a nyakamba borul. Végigsimítok a hátán és sóhajtok egyet, amit meghallom a kérdéseket.
- Nem látogathatom meg a hiányolt, szeretett húgomat? Már ebben is gonoszságot látsz, Uriel? Nézek rá látszólag fájdalmas arccal, majd hátrálok egy kicsit én is.
- Most jutott tudomásomra az, hogy itt tartózkodsz. El kellett jönnöm, hogy találkozzak veled. Vagy ennek te nem örülsz? Mert ha akarod el is mehetek. Mondom neki egy fanyarú mosollyal, majd a szememből eltűnik a vörösség és a régi megszokott szemekkel nézek rá.  

Kedvesem fanolos szemöldökemelgetés  §§ 420 §§
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 04, 2016 3:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Lucifer & Uriel
Testvérek, ha újra találkoznak...
Az utóbbi időben ez a csendes, homályba burkolózó sikátor lett a titkos kis menedékem. A hely, ahová ha elmentem, bízhattam benne, hogy csendben magam lehetek, s lenyugtathatom kacifántos gondolataimat. A gondolatokat, amelyek a nap minden egyes átkozott percében kizárólag csak a jól ismert személyek körül forogtak; Gabriel, Michael és nem utolsó sorban pedig a szeretett Apánk. A hosszú évek alatt a kétségbeesés - hogy vajon hol lehetett az oly' nagyon imádott Urunk -,  mellett meg kellett küzdenem a szétszakadás érzésével is. Gabriel és Michael, kedves fivéreim merőben más nézeteket vallottak; és habár nem szívleltem kifejezetten az embereket, a döntésem, melyet a kezdetek kezdetén hoztam, Michael testvérem mellé láncolt. Talán helyesen cselekedtem akkor, talán nem. Úgy vélem, ebben a helyzetben nem volt olyan döntés, amit mindenki helyesnek vélt volna. Mindenki a saját elképzeléseit és igazát követte, amit az a fejetlenség diktált, ami Apánk eltűnése után uralkodott el az egész világon. Isten nélkül szinte már olyanok voltunk, mint a pásztor nélkül maradt nyáj, ha mondhatom ezt; fejvesztettek és tanácstalanok, különböző csoportokba szerveződöttek, ami csak még jobban megkuszálta az amúgy is kényes helyzetet.

Megcsóválom a fejem - a borús gondolatok akaratlanul rohannak meg, s mivel küzdeni nehezen tudok csak ellenük, teljesen ellehetetlenítik azt, hogy kellemes magányban töltsek el pár nyugodt órát. Egyedül, üres fejjel. Talán kicsit önzően is, csupán csak magammal törődve. De az elképzelésem több dologban is hibádzik; nem csak az előbb említettekben, hanem abban is, hogy a jól ismert, ám de nagyon régen nem érzett illatra a testem megfeszül, mintha bármelyik pillanatban a másiknak akarna ugrani, és megtámadni, hiszen tudja, hogy veszélyforrás. Viszont sosem támadnám meg a testvéreimet. Gabrielt sem... S Lucifert sem. És ahogy az utóbb említett, szívemnek annyira kedves fivérem megjelenik előttem, szinte kínzóan lassan fedve fel előttem arcát, ezzel együtt pedig vörösen villanó szemeit, valamiért ellazulok. Mintha még mindig fent, a Mennyben volnánk, mind a ketten boldog arkangyalok, Apánk szolgálatában. Pedig ez nagyon nincs így, és mégis... Reflexeim azonban mint mindig, most is tökéletesek, és annak ellenére, hogy lassan felállok - legalább egy szintben legyek vele, még akkor is, ha Lucifer jóval fölém magasodik -, tekintetem bőszen figyel. Hiába a bizalom, amit az irányába érzek, egyelőre ez a hirtelen viszontlátás túl nagy falat nekem ahhoz, hogy ha akaratlanul is, de ne keressem a fenyegető mozdulatokat, dolgokat.

- Lucifer. Te... - kétségbeejtő, de nem tudom, mit kéne neki mondanom. Dacol bennem két érzés; boruljak a nyakába és örüljek, hogy annyi idő után ismét láthatom, vagy fegyverezzem le és küldjem vissza oda, ahonnan jött? Persze az utóbbinál tisztában voltam vele, hogy nem éppen védtelenül jött, és mivel nagyon is jól ismertem Lucifert, tudtam, hogy nem hagyná magát egykönnyen, még velem szemben sem. Viszont valami ismeretlen oknál fogva győz bennem az elsőre felötlött gondolat, és egy halvány, egyelőre még kissé - szinte már félő -, mosollyal lépek közelebb, hogy a nyakába borulhassak. Az illata megcsapja az orromat, belőlem pedig ennek hatására egy jóleső sóhaj szakad fel. Megcsapnak a régi emlékek, nagyon, nagyon régről... - Olyan jó látni téged, fivérem! De... - elhátrálok tőle és a szemeibe nézek, sebtében szemügyre véve arca minden egyes kis részletét. - Miért jöttél? Mit akarsz?
Nem vagyok ostoba. Lucifer nem bukkant volna fel itt, ha nem szeretne valamit elérni. Azonban egyelőre sejtésem sem volt, mire vágyik. Egyszerűen csak a város részévé válni, vagy jóval többre?

 
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2