Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 11, 2016 11:41 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán


Cass *--*
Először is imádom az arcod, úristen tényleg. A kedvenc sorozatomból az egyik kedvenc karakterem, szóval ez nálam már egy óriási plusz pont. Másodszor pedig nem tudom, hogy miért léptél le olyan hamar chatről, de csak beszélgetni akartam, hogy ne unatkozz Sad . Na mindegy. Térjünk is át a lapodra.
Nagyon jól bánsz a szavakkal, a mondataidat csak úgy ittam és hipp-hopp a végére értem, mert annyira érdekesen írtad le a történetedet. Csak azt bántam, hogy vége lett, szívesen olvastam volna még tovább. De ezért el is fogadlak gyorsan, hogy a játéktéren is eltudj kápráztatni minket. Szóval futás foglalózni és játszani *.*


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 11, 2016 1:04 pm
Következő oldal


You don't have to be ruled by  f a t e.  You can choose  f r e e d o m.


Cassael
Karakter információ
Család - Az Úr az én atyám, angyalai a testvéreim. Legalábbis így hittem egykoron.

Mi a beosztásod - Kicsivel több, mint két évtizede a Föld megfigyeléséért feleltem, manapság nem rendelkezem effélével.

Melyik oldalon állsz? -Semleges vagyok. Úgy hiszem, se Gabriel, se Mihály nem szolgálja Isten akaratát.

Városod - Hol itt, hol amott, amerre a kötelességem éppen visz.

Vélemény az emberekről - Sem az emberek, sem az angyalok oldalát nem pártolom feltétel nélkül, igyekszem a helyes úton járni, amely meglepő módon - s gyakorta - mégis a halandók mellé állít.

A természetfelettiről - Ezen fogalom pusztán az emberek számára mérvadó. Azonban, ha az ő felfogásuk szerinti, természettől eltérő lényeket tekintjük, úgy a félvéreket megvetem, és a démonokkal sem szimpatizálok különösképpen.
Misha Collins
Saját
Szerafim
Harcos angyal
Cassie
25

Karakter képességeinek leírása
Birtoklok minden angyali képességet, tudást - legalábbis elméletben. Gyakorlatilag a Földön eltöltött évtizedeknek hála folyamatosan megkoptak régi emlékeim, az ősi ismeret szelektálódott, mintha Atyánk távolléte s a Mennyek bezárulta a tudatunk nagyságát is csorbította volna. Ettől független jó ismerője vagyok a pecséteknek, éppúgy a rúnáknak, révén, ezekre harc során is szükségem lehet.

Egyébiránt az utóbbi években a halandók megértését célzó képességeimet igyekszem kifejleszteni magamban, több-kevesebb sikerrel.


Minden történet rejthet titkokat
Az angyalt leírni egy halandónak nem kihívás a megfelelő ismeretek birtokában. Céltudatunkat, megingathatatlan hűségünket, s Atyánk parancsainak feltétlen teljesítését ők a lelketlen robotjaikhoz tudják kellőképpen hasonlítani, azonban egy angyalnak megmagyarázni a szabadságot? Mintha verset próbálnánk elemezni egy aranyhalnak; egy kopoltyúsnak éreztem magamat én is, mikor huszonöt évvel ezelőtt az Úr egy áldott szó nélkül hagyott minket magunkra. Sokunkat viszont nem a váratlan tétlenség megoldása hajtott, hanem a lelket bomlasztó bosszú az emberiséggel szemben, kiknek legnagyobb bűne mindig is az volt az angyalok szemében, hogy Isten által megszülettek, és őszinte szeretetre leltek az Ő karjai között.
Fivéreim s nővéreim egy része a halandók ellen, míg mások értük szálltak harcba, elfeledve, kinek is tartozunk mi igazán hűséggel, én pedig hosszú évekig csupán ácsorogtam őszinte értetlenséggel az ábrázatomon. Képtelenségnek tűnt ezt a káoszt megfejteni, hát ők már nem is emlékeznek a teremtés csodáira?

Az én elmémben még mindig élénk táncot jár ennek az aprólékos, csodálatos világnak a születése. Még jól emlékszem, ahogyan ott sétáltam a tenger szomszédságában, s amiként egyszeriben észrevettem egy partra vetődött kisebb, szürkés színezetű halat. Akkor egy idősebb testvér emígy szólott: El ne taposd azt a halat, Cassael! Nagy dolgokra hivatott…
S én tiszteletben tartottam, mind így tettünk, hát miért éppen most ítéljük pusztulásra?

Igazi, mélységes káoszt hoztunk Atyánk legkedveltebb világára, s én sokáig röstelltem angyalnak lenni. Az Úr katonája vagyok, hát mit szólna, ha fivéreimet vagy szeretett lényeit öldökölném halomra? Ez így egyáltalán nem helyes, viszont pártatlannak maradni éppoly lehetetlenség, mint Isten nyomára lelni.
Az angyalok ritkán értenek a „nem”-ből, fekete és fehér között sem látnak szürkét, két választás adatott hát; fejet hajtok Gábriel előtt, vagy Mihály csatlósának kikiáltván halálra ítéltetek. Egyik sem tűnt kedvező ajánlatnak, és ezen a ponton tettem meg akaratomon kívül az első lépést az emberek oldala felé, hiszen ők tudják, mi az a szürke, s  nem vetnek a Pokol perzselő tüzére, amennyiben nem szállsz harcba az érdekükben. A földi létet választottam, s eltökéltem, hogy megismerem az Úr szeretett világát.

Amennyire semlegesnek lehet lenni ebben a parányi univerzum-foszlányban, én azzá váltam, elhatározván, hogy a helyes utat fogom követni; a jó szándék színtiszta kristállyal szegélyezett ösvényét, amelyen képtelenségnek tűnik megbotlani. S míg hol az angyalokat, hol az embereket segítem, soha nem tévesztem szem elől legfőbb célomat, avagy meglelni Atyánkat, hátha végre megelégeli a szörnyűséget, amit e világra eresztett, s újfent egyensúlyt teremt gyermekei között.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2