Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 20, 2018 11:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A fájdalom múlandó. Leragadni ilyen kicsinyes és halandó dolgoknál, mint a haláluk közbeni fájdalom… nevetséges. Tudom, hogyan gondolkodnak, ám megérteni sosem fogom. Minket nem ilyennek teremtett az Úr. De attól függetlenül, hogy a nő szavait láthatóan ostobának gondolom, sosem volt célom fájdalmat okozni - legalábbis a legtöbbüknek - amikor annyi évvel ezelőtt elkezdődtek a pusztítások. Az én kezem által minden halandó a leggyorsabb halált kapta és az arra érdemesek a mennybe menetelt. Ó, micsoda idők voltak. Az a sok lélek, ahogy felragyogott tőlük a Mennyország. Most meg nézz ránk.
Három négy méternél közelebb nem megyek. Harcos angyal vagyok, nem valami féleszű, frissen teremtett kerub. A golyó ismét lepattan, én pedig elkapom a sebesen felém közeledő nő csuklóját és tekerek rajta, hogy térdre rogyjon. Vagy ott marad, vagy darabokra töröm a kéztőcsontjait. Akkor majd papolhat a fájdalomról.
- Maradj. - Sziszegem felé vészjóslóan, mégsem tükröződik az, hogy bántani akarnám. Hisz nem akarom. Illetve… kettőnk értelmezése arról, hogy bántás, valószínűleg ég és föld. Hisz Számomra az sem lenne „bántás” ha eltörném a nyakát, mert visszatér az életbe. Számára az is „bántás” lenne, ha a hátába hajtogatnám a térdét. Mondjuk úgy, hogy nem őt tekintem ellenségnek és ha hajlandó lenne lenyugodni, akkor magam is elengedném és visszalépnék. Ha mégis megpróbál felállni, azonnal roppantom a kezét. Arra természetesen továbbra is figyelek, hogy ha lenne teszem azt a combjára erősítve egy penge, vagy újabb pisztoly a derekánál, ne tudja használni. Azt feltételezhetem, hogy nincs nála angyalra valóban veszélyes fegyver, mert már használta volna. Rosszkor, rossz helyen, mi? Becsülöm a bátorságát, de ha ez az ostoba tudná, hogy milyen tapasztalt harcossal áll szemben, egy-egy ellen, talán nem ugrálna így.
- Ha kérdezel, talán válaszolok. - És ezt nem a kimondott kérdésére értem, hanem átfogóan mindarra, ami manapság a világban zajlik. - De ahhoz előbb egy nyelvet kellene beszélnünk. Itt most nem én vagyok az ellenség. - Hangom higgadt, amitől valószínűleg csak még tenyérbe mászóbb és irritálóbb lehet. A vadásznő mögé tekintek, egy kicsivel túl az átmenetileg halott társán. Két pokolkutya vár arra, hogy feléledjen. Hogy szél támadjon és szabad prédává váljon ez a bizonyos Mort. A nő közelébe valószínűleg azért nem jönnek, mert túl közel vagyok én is.
Persze ha egy démon parancsba adná a támadást, akkor örömmel próbálnának széttépni minket is. Egyet már megöltünk, elegáns csapatmunka volt. Jöjjenek csak. Amíg középszerűek, nincs gond...
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Stamford - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 19, 2018 9:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


You're an angel, you're my enemy
Rassilon & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; your turn• Szószám; 354• Zene; Famous last words»
If you know the enemy and know
yourself you need not fear the
results of a hundred battles
Fejemet félrehajtva húzom fel a szemöldökömet, amolyan, próbálj ki. Naná, hogy megtenném. Ha csak annyi időt nyernék vele, amíg angyalpengét repíthetnék szívébe, bőven elég lenne. A rohadt életbe, hogy nem kérvényeztem az angyalpengéből készült golyókból.
Oh, minek az, úgysem futunk össze angyallal, jelezné a pecsét, ha az szállt volna alá a városba.
Na persze. Jelezte volna.
Mégsem a városban vagyok. Így hát csak nagy levegőt véve, merészen és ridegen tekintek a férfi szemei közé.
Mily szerencse, hogy előbb a démont akarom megölni. A lövés ha nem is öli meg lelassítja az angyal pedig elindul felém. A kutyák a sarokba vicsorogva térnek magukhoz. Egyik kezét kinyújvta rántja magához a démont és végez vele nemes egyszerűséggel. Szemem pillája megrebben, kezem mégsem remeg meg. Sőt mi több, kissé összeszűkítem szememet, ahogy nem áll meg, hanem folytatja tovább útját felém.
Mily pökhendi, meg sem hatotta, hogy a démont megöli. Miért is hatotta volna. Érzéketlen, lelketlen köcsögök. Khm, akarom mondani semmirevalók.
- Ha feleannyi fájdalmat éreznétek, mint mi, akkor még így sem kívánnád senki halálát - de miért is sziszegek én egy átkozott angyalhoz?
Megvárom, amíg közel sétál hozzám, túl közel. Ekkor húzom meg a ravaszt, másik kezemmel orrba verem, már ha tudom. És ha van rá lehetőségem. A mozdulatot mindenféleképpen elkezdem.
Ekkor megfordulva még két golyót adok le a kutyákra, kik különös módon nem murderoltak meg a démon halálával. Különös és szokatlan. Nem szabadna ennek történnie.
Azonban így védtelen vagyok - én legalább is - a mocskos angyallal szembe. Amíg Mortot védem, addig ez nem zavar, addig tudok ellene harcolni. Vagyis szeretném hinni, hogy fogok tudni. Próbálok gyorsan visszafordulni felé, ha esetleg támadna, megpróbálnám kivédeni.
- Pökhendi mitugrász - ennyit jegyzek csak meg újra. Lenyugtatom magam és elmémet. Nyelvem gyorsan és pimaszul tud járni. Ezt kell kihasználnom - már ha ez is ér ellene valamit. Az előbbi megleptéssel talán, de csak talán, sikerült annyi időt nyernem, amíg újra támadó állást vehetek fel ellene.
- Mit keresel New Yokrba? - vonom össze szememet. Mert itt van. A város környékén. S innen én nem engedhetem tovább semmilyen áron sem. Most én vagyok előnybe velük szemben. Én nem tudok meghalni, de ők igen. Engem legfeljebb ideig-óráig tud eltenni láb alól.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 19, 2018 1:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Orrom alatt megmosolygom a nő ténykedését. A kis zacskónyi sóval, amit maguk köré szór. Ezt szerettem mindig az emberekben. Sokukban olyan szenvedély volt az élet iránt. Annyira tudtak küzdeni. Noha… egyrészt sokra nem mentek vele. Másrészt meg, ha tudták volna mi ellen küzdenek. A halál után az öröklét és a Mennyország várta őket. -- Már akit. -- Ez a küzdelem, élni akarás az, amit mi angyalok sosem fogunk megérteni. Teljesen máshogy szemléljük a világot. Hamar el is engedem a futó gondolatot és kivárom, mi sül ki a vadász ténykedéséből.
Ritkán cselekszem impulzívan, ez most az volt. Talán mégsem kellett volna ezekhez az idiótákhoz leszállnom. De ha már itt vagyok, igazán kibírok még néhány percet. A vadásznő felénk emeli a fegyverét, én pedig készenlétben tartom az érzékeim, hogy ha engem venne célba, telekinézissel eltéríthessem a golyót. Eltérítsem? Ugyan. Egyenesen visszaküldeném a szeme közé és csak az utolsó milliméteren állítanám meg.
- Komolyan? - Kérdezek vissza hűvös meglepődésemben. Apró fejrázás után elindulok feléjük. Vészjóslóan emelem mellmagasságba az egyik kezem. Két lépés között pedig ökölbe szorítom. A pillanatban, ahogy ez megtörténik a démon másodperc töredéke alatt emelkedik el a földtől és repül felém, mintha egy kötél lenne a derekára kötve és azt rántottam volna meg. Nem teszek más, pusztán megemelem a másik kezemben tartott angyalpengét és hagyom, hogy felnyársalódjon. Sisteregve, izzó szemekkel múlik el a léte. Csak erre az egy lépésre állok meg, mielőtt ugyanilyen kimért tempóban folytatnám az utam, amíg egészen közel nem érek a vadászokhoz. Vagy ahhoz, ami maradt belőlük. Ha a nő eközben lövéseket adott le rám, a telekinézist pajzsként használva megállítottam a golyókat a levegőben. Fogalma sem lehet, hogy kivel áll szemben.
- A társad nem halott. Ki hitte volna, hogy ti, new york-iak ennyire tájékozatlanok vagytok? - Mert hogy a dühét elnézve, nem igazán tudhatja, melyik bolygón van.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Stamford - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 15, 2018 9:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


You're an angel, you're my enemy
Rassilon & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; your turn• Szószám; 427• Zene; Famous last words»
If you know the enemy and know
yourself you need not fear the
results of a hundred battles
A kutyák, ha csak egy pillanatra is láthatóvá válnak, ahogy egy láthatatlan erő taszítja el őket Mort közeléből. A démon megáll, nem is mozdul, egy pontot fókuszál, én viszont nem nézek most arra. Lendületem nem megakasztva szinte becsúszok Mort mellé. Zsebembe nyúlva egy fehér port tartalmazó zacskót húzok elő. Olyan gyorsan szórom szét egy pördülettel magunk körül szét, mintha egy tornádó csinálná. Lényegtelen, milyen ocsmányul néz ki, a funkciója a lényeg.
Megtépázott társamra tekintek, látom a tekintetében, hogy az életével küzd. Kezét megfogva, szorít rajtam. Mondana valamit, de már képtelen. Könnybelábadt szemmel figyelem, miként múlik ki az élet a szemében.
Dühösen tekintek a hang irányába, mely a gyerek nevét ejti ki. Gyűlöletről árulkodik minden pillantásom, mikor meglátom fekete szárnyait.
- Rohadék - ejtek ki csak ennyit. Az övembe tűzött fegyveremhez kapok újra. Zsebemből egyszerűnek tűnő töltényeket húzok elő.
Egyszerűek, mint az egyszeregy. Annyi különbséggel, hogy szenteltvízzel vannak mártva. Hogy miként nem ázott el és miként nem teszi tönkre a golyókat? Ez egyszerű, sima ecsettel kenünk rá, csak annyit, hogy ártalmatlanítani tudjunk egy rakás démont. Mint például ezt is itt.
Az angyalfattya engem vizslat, én pedig őt. A gyűlölet, mely az elmúlt évtizedek alatt bennem szunnyadó hirtelen ül ki arcomra. Nem, nem ő az első angyal, kit látok. Városunk védelmének érdekébe többel is összefutottunk már. A démonokat sem kedvelem, de ezeket az álszent tollasokat egyszerűen rühellem.
Képtelen vagyok elviselni őket. Miattuk történt minden, az ő “szentnek” vélt küldetésük miatt. Na azt, már nem!
Fegyverem könnyedén emelem fel, már nem aggódom a rohadék kutyák miatt, sem a démon miatt. A só megvéd minket. Megvéd engem és az élettelen testet mellettem. A düh új szintekre emelkedik bennem, melyet igyekszek magamba zárni. Kevés sikerrel.
Megremegő kezekkel, gúnyos mosolyt villantok a férfira.
- Mily előzékeny vagy. Mindjárt meghajlok kedvességed előtt. Oh, várj! Nem! - kapom szabad kezemet a szám elő, és ezzel egy időben durran el a fegyver is a kezembe.
Látom, ahogy a démon összerándul, hanyatt zuhany. Bal lapockája fölé kapta a golyót, nem messze szívétől állhatott meg. Égetheti a belsőjét, a szenteltvíz és a vas marhatja.
A fegyvert ezután egyenesen az angyalra irányítom. Persze nem hat rá, de ez nem zavartat abban, hogy a tár maradékát belé ne eresszem.
- Egy okot mondj, hogy miért ne öljelek meg - haldoklik a démon, nem végleges lövést kapott, egyszerűen csak mozgásképtelenné tettem. Vele majd később foglalkozom. Az angyalfattya jobban izgat jelenleg.
Tiszteletben tartom, hogy elvonta a démon figyelmét és ezzel segíteni tudtam társamon, még ha túl későn is. De megakadályozhattam, hogy megszállja a testét. Ezért nem lőttem még le. Valahol, mélyen legbelül még én is hálás tudok lenni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 12, 2018 1:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Persze, hogy nem volt zökkenőmentes elhagyni New Yorkot. Nem is vártam. Tudtam, hogy mit kockáztatok azzal, hogy Gabrielt megkerülve felkeresem a démont, akivel - ki tudja miféle - egyezséget kötött, így felkészültem a legtöbb eshetőségre. Nem ma jöttem le a falvédőről, hogy egyedül az Úr távollétében egyre csak fakuló angyali erőmre támaszkodjak. A tervezett útvonalam helyett Északnak fordultam. Muszáj volt elérnem egy biztos távolságot, hogy megpihenhessek. Nem volt szükségem túl sokra, hogy visszatöltődjek, de az Azura elleni trükköm sokat felemésztett. Egy intenzív lökéshullámmal taszítottam el magamtól a démont, de a pecsét nem csak ennyiből állt. Ezzel párhuzamosan az ő varázslatát is megtörte, ami engem tartott gúzsba kötve. Ez a része merített ki inkább. Manapság nem túl kiegyenlítettek az erőviszonyok angyal és démon között. Persze, az átlag démont még így is könnyűszerrel összemorzsolom. De Lord… hát az már más téma.
A kalandos délelőttöm és a kényszerpihenő után tehát Las Vegas felé vettem volna az irányt. Ám képtelen voltam nem észrevenni az alattam zajló eseményeket, amikor a New York vonzáskörében lévő néhai városka felett suhantam át.
Többnyire nem ártom magam más dolgába. Különösen akkor, ha nincs stratégiai értéke. De ez… jónak tűnik. Eresszük csak ki azt a gőzt. Irányt váltok és meredek siklásba kezdek a talaj felé. Hamarosan pedig hangos robajjal érkezem a talajra. Fekete szárnyaim fenségesen kitárva, kezemben fegyverrel. Ez az, amit New Yorkban nem tehettem meg, de most jól esik. A kis műsor persze csak arra megy ki, hogy magamra tereljem a démon figyelmét.
A pokoli lény könnyűszerrel taszítja el magától mindkét halandót - akik közül az egyik nincs túl jó állapotban… - és felém fordul. Középszerűnek tűnik, talán nem kell megizzasztanom magam. Majd elválik, ahol egy ilyen van, ott több is. A kutyákról nem is beszélve.
- Mort, Mort. - Kedvtelenül ismétlem az embernő szavait, ahogy feléjük sétálok. Tudom jól, hogy vadász. Messziről bűzlik a fajtája. A démonra rá sem nézek, a kutyáit pedig egy nem túl erős angyali trükkel tartom átmenetileg egyhelyben. Nem lehet eldönteni, hogy akkor most kivel és ki ellen vagyok. A megoldás persze egyszerű. A Menny kapui mindannyiunk számára bezárultak, ami önmagában is hajmeresztő. De magával vonja azt a kellemetlen mellékhatást is, hogy a Földön elhullott emberek lelkei úgy pattannak vissza a testbe, mint egy bumeráng. A lélek pedig elég erős ahhoz, hogy ha egy gazdatestbe kényszerítik, akkor gyógyulásnak indítsa azt. Ez leegyszerűsítve annyit jelent, hogy a halandók… a legkevésbé sem halandók. Nem tudnak meghalni. Az én problémám sosem volt személyes az emberekkel. A múltban lezajlott népírtásnak mi csak az eszközei voltunk. Így bevallhatom, hogy az a része nem különösebben zavar, hogy nem kell azonnal lesújtanom minden emberfiára, akit az utamba sodor a szél. Hisz ahogy mondtam, sosem volt személyes, csak szükséges. Ok és ész nélkül nem ölök.
A démon értetlenül figyel, próbálja felmérni a helyzetet. Talán az emberek is így teszik. Mindenki feszülten a másikra vár, hogy ki támad előbb. De a vadásznő legalább időt kap, hogy ellenőrizze a társát. Lekicsinylően figyelem őket. Erre szólt az utánzás is. Most miért aggódja túl? Meghal, feltámad, aztán valószínűleg megint meghal, de részletkérdés.
- Ne zavartassátok magatok. Folytassátok csak. - Emelem magam elé kezeim, egy halvány, de annál tenyérbe mászóbb mosollyal, minden jelenlévőnek címezve a szavakat. Ettől függetlenül természetesen azért vagyok itt, hogy a démon hamuvá legyen.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Stamford - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 09, 2018 6:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


You're an angel, you're my enemy
Rassilon & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; your turn• Szószám; 640• Zene; Famous last words»
If you know the enemy and know
yourself you need not fear the
results of a hundred battles
- Biztos vagy ebbe, Nat? - tekint rám kérdőn társam, nem túl fiatal, de annyira igen, hogy egy ismeretlen helyen kellően be legyen szarva. Szemöldököm felvonva tekintek előbb rá, majd a kezembe tartott tárgyra. Olyan mint egy iránytű, melyet kissé megbuheráltam az évek során. A mágneses részhez egy rúnát véstem fel, mely nem épp észak felé mutat, hanem egy démon jelenlétét jelöli. Az utóbbi időben egyre többször kaptunk jelentés, hogy a környéken démonok aktivitását látták. Noha nem kellene a városból kimozdulnom - minden pillanat, amikor nem vagyok ott Drake hatalmát kockáztatom. Az a Payne kurva. Legszívesebben lefejezném, de ezt nyilván nem tehetem meg. Szóval mi marad nekem? Egyszerű.
Kiküldenek ide, egy újonccal megnézni, hogy mi van kint.
Stamford is elesett, mint a legtöbb város. Törmelékek között behajtva az utca közepén hagytuk a platós autót. Mi pedig bakancsunk védelmébe indultunk útnak, amerre az iránytű mutat. Minél közelebb vagyunk annál jobban beremeg a mutatója. S most olyan mintha egy vihar a fűzfát tépdesné.
- Itt kell lennie nem messze. Ne aggódj, egykor telerajzoltuk a várost démoncsapdákkal - kacsintok könnyedén a fiúra, miközben belépek az előttem tornyosuló romos épületbe. Ahogy várni lehetett a nap alig tör magának utat a kitört ablakok helyén. Por lengi körbe a teret. Törmelékek tömkelege csikordulnak meg talpunk alatt. Kezem akaratlanul is az övembe akasztott fegyveremre simul. Nem sokat segít - angyalok ellen szinte egyáltalán. A démonokat képes megállítani. Ha megszállt, akkor az emberi porhüvelyt képes, ha pedig saját testes? Abba is képes vagyok kárt tenni, nem aggódok miatta. Képes vagyok lelassítani, amíg a bakancsom szárába tűzött angyalpengét elő nem kapom. Na azzal már tudok harcolni egy démon ellen is. Nem beszélve a tömérdek pecsétről és rúnákról, mely a tudásomat képzik.
- Mit kerestetek itt? - kérdezi fojtott hangon a fiú. Kíváncsi ez jó. Azt jelenti, hogy érdekli a vadász lét és képes fejlődni majd a későbbiekbe.
- Egy nagyobb banda beette magát ide hat évvel ezelőtti ütközet után. Nem hagyhattunk egy túlélőt sem - mosolygok rá vállam fölött. Figyelmem aztán újra a kezembe tartott iránytűre összpontosul. Balra fordulok az épületbe, majd jobbra, majd újra csak jobbra, amíg egy hatalmas árkádba nem érkezem meg. A természet az elmúlt évtizedekbe visszakövetelte azt, ami az övé. A falak mentén futna fel a növények, fák burjánzanak, a nap tompán világítja meg a teret, majd…
Éles sikoly.
Mort lehanyatlik mellettem, nadrágját tépi valami, de nincs ott semmi. Aztán hirtelen marad abba az egész.
- Mi a… - lehajolok a fiú mellé, hogy felsegítsem, de akkor egy láthatatlan erő taszít meg oldalról, a falhoz csapva, mintha egy állat jött volna nekem. Látom, ahogy Mortot valami a lábánál fogva kezdi el húzni az árkád közepe felé. - kutyák… - mégpedig a pokolból. A fegyvert gyorsan kapom a kezembe és lövök arra, amerre gondolom a lényeg. Mort jobb lába felé… A fiú hirtelen áll meg, én pedig feltápászkodva rohanok oda hozzá, magam körül felverve a port.
Letérdelve mellé látom, hogy lábát szétmarcangolták. Bokor levele zörren meg mellettem. Fegyverem arra emelem, de nem látom őket. Mi nem láthatjuk őket.
- A picsába - tekintek hol jobbra, hol balra, próbálva valami jellel behatárolni őket. Aztán a padlót nézem. Elég poros, elég törmelékes. Látnom kellene, ha rálépnek, de…
Mintha tappancsok taszítanák meg a hátamat, lök előre valamire. Megfordulva lövök a semmire, fogalmam sincs, hogy mit keressek, vagy…
- Mort! - kiáltok a fiú felé. Ezek a lények nem lehetnek itt egyedül. Kell itt lennie egy démonnak! S ekkor látom meg a árkád másik végébe. Gondolkodás nélkül lövök felé, ám az a bitang egy kapunk keresztül tűnik el… s tűnik fel mögöttem. Annyi időm van reagálni, hogy könyököm nyomjam arcába. Ő könnyedén hárítja, engem a falhoz csap. Komótos léptekkel halad Mort felé. Nyöszörögve támaszkodok fel. A levegő beszorult tüdőmbe, csontjaim sajognak. Halántékomról vékony csíkba folyik a vér végig arcomon.
Esetlenül futok feléjük, megakadályozva, hogy egy tőr szúrja keresztül társam szívét…
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Stamford - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 09, 2018 5:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2