Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Malum VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 19, 2018 9:51 pm
Következő oldal


Malum
Szabad
Rang • Bukott
Play by • Választható
Kora • 1000+
Karakter információ Az, hogy ott vagy, ahol vagy, az csak a végzet óriási félreértése. Te vagy az élő megtestesítője a rosszkor vagy, rossz helyen közhelynek. Egész életed így telt. Nem volt ez máshogy 1963. november 22-én sem. Nagy elánnal magyaráztál egy texasi könyvraktár tetején egy férfinak, hogy ne tegye meg. Ne húzza meg a ravaszt. Csakhogy nem pusztán te álltál ott mellette. Veled szemben egy démon volt. Lezser tartásban ült a tető szélén, kezét kecsesen hajtotta térdére, enyhén bedőlve duruzsolt az embered fülébe. Ideges lettél, nem is akármennyire…
Tudod, hogy mit jelent a neved?
Szerencsétlenség. Latinul. Isten adta ezt a nevet, ugyanis teremtésedkor… Lehet többet töltött az üstbe a szerencsétlenség elixírjéből. Lépteid nyomát ez kísérte, egészen eddig a napig. Itt minden megváltozott számodra.
Említettem már, hogy mennyire ideges voltál? Nem szabadott volna ilyet érezned, hiszen egy angyal vagy. Nem is akármilyen. Egy kerub. A Jóakaraté. Te csak jót akartál mindig is. Az már nem a te hibád, hogy nem jött soha össze. Ez csak a végzeted volt. Ideges voltál és forrófejű. Óvva intettek mindig a hirtelen cselekedetektől, de ebben a helyzetben képtelen voltál józanul gondolkozni. Tudtad, hogy semmit sem ér, csak le akartad lökni azt a fránya démont a tetőről. Ennyit akartál csak.
Rosszkor voltál, rossz helyen.
Megtudtad volna győzni, ha nem mozdulsz el, meggyőzöd. Fegyverét ugyanis már épp emelte volna el az ember, amikor megmozdultál. Meglökted a vállát, ujjai a ravaszon meghúzódtak.
Egyetlen egy lövés dörrent el. Éles női hang sikoltása kísérte ezt.
Egy ember meghalt…

Ekkor változott meg minden a számodra. Elbuktál. És innentől kezdve befejeződött számodra a rossz időszak. Nem voltál már szerencsétlen, lépteid nem követték szerencsétlenségek. Nem haltak meg ártatlanok, nem okoztál véletlenül katasztrófákat.
Megtört a szellemed. Az elméd.
Ezáltal te magad is.
Jóvá is akarod tenni, ami történt veled, de nem is. Minden annyira zavaros számodra. Michael oldalán akarsz állni, harcolni a jóért, de nem kérnek belőled. Magad keresed az utat, az embereknek segítesz. Feladtad magad a vadászoknak, csak azért, hogy nekik segíts. New Yorkban. Örök életed mellett egyelten egy erényt tudsz felmutatni, ami miatt most az első sorban lehetsz: tudsz harcolni. Nem csak démonok ellen, de angyalok ellen is. Még ha nem is akarsz, de tudod, hogy csakis így mentheted meg az embereket.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2