Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Szalon •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Szalon - Page 3 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1080
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 09, 2018 10:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Szalon - Page 3 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 08, 2018 9:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextBárányoK & Ashtaroth
❝ ...Ingens telum necessitas... ❞
A kérdésemre Abaddonnal kapcsolatban nem kapok választ, ami egy erős fekete pont. Ha tudnák, amit én tudok, közlékenyebbek lennének, de ezk olyan információk, amiket nem feltétlen osztanék meg az ellenfeleimmel, akik ellenségként tekintenek rám. Ramiél szavaira értetlen arckifejezés terül el a fejemen.
- Lucifer az egyetlen arkangyal, aki képes a puszta levegőből életet teremteni. Fénye máig bevilágítja a Pokol legmélyebb bugyrait, és habár már nem csövel oda fent, ugyan úgy az egyik legerősebb arkangyalok egyike. Mit gondolsz, tud segíteni? - teszem fel kissé gúnyos hangnemben a kérdést. Hogy mennyit, arról fogalmam sincs, azonban még mindig ő a szürke zóna, amire szükségünk van. Mit nem látnak ezen? Ha ennek az egésznek vége, tegyük fel, és Amarat sikerül félre tenni az útból, de a tárgy megmarad, és tegyük fel, némi hatalom is marad benne, akkor az könnyen konfliktus forrás lehet... Ami nem zavarna, ha az emberek között szítana bajokat, de a világ rendje megint megfog borulni, ha csak úgy egymásnak esünk ilyen tárgyak miatt rinyálva. A szavaimat amúgy Ophilia sipítozása követ, amelyre összehúzom a szemöldökömet. Ebbe meg mi a fene ütött..? Szinte pánikrohamot kap attól a gondolattól, hogy az a dolog nála legyen.
- Az előbb igen könnyen mutattál még nekem is élethű illúziókat. Nem lesz gond, el fogod tudni rejteni magadat. - nem értem, hirtelen mire fel ez a pánik. Ramiélben nem igazán bízom, tekintve, hogy az első perctől kezdve ellenszenves. Az ark végül indulásra ösztönöz minket, aminek nem vagyok ellene. Egyszer már magam is megpróbáltam elindulni. Ramiél félre áll az útból, s habár Ophilia tudja, merre kell mennünk, én akkor is elmegyek a fegyveremért. Megvárni kénytelenek, szóval teljesen nyugodtan lépek előre, megyek a folyosón végig, a nagy előtérbe, ahol kilépve a kapun oda sétálok hátasomhoz, és a nyeregtáska oldalára rögzített fegyverért nyúlok. Bízom abban, hogy Ramiél fedez a kis képességeivel, de ha nem, akkor is megoldom. Ezután lépek csak vissza hozzájuk, és nézek Ophiliara.
- Indulhatunk.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 05, 2018 11:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
Megértem a Háború kétkedését, hihetetlen hogy pont mi tudunk erről, míg ő nem. Pech! Ophilia beszél helyettem is, úgyhogy csendben figyelek, a magyarázatára megvonom a vállam, de igazából annyira érdekel ez az egész rész, mint egy vakot a néma film. Nekünk sürgősen el kellene mennünk a tárgyért, bár ahogy elnézem kellemesebb itt cseverészni. Mi több, feltételt szab nekünk.
- Hol van most Lucifer? És tud bármit is kezdeni az ereklyével, vagy csak el akarod neki vinni mutatóba?
Ennyi a kérdésem. Tőlem húzhatjuk az időt, csak akkor annak legyen haszna is, mert a hatalmi játékuknak nem most van itt az ideje. Egykedvűségemből aztán Ophilia ráz fel, aki hevesen tiltakozni kezd az ötlet ellenében. Egyenlőre nem értem az okát, de tekintve hogy még a fejemben is ezt skandálja, kezdem komolyan venni. Először csak magam elé hápogok, mert mondanék neki néhány dolgot erre, de láthatóan felizgatta a dolog, közben meg Ashtaroth is beszél. ~Miért nem?~ Ophilia nem harcos angyal, de nem látom akadályát ennek, hiszen ha bajba kerül, még én is ki tudom segíteni. Akkor miért érzi úgy hogy nála nincs biztonságban az ereklye? Éppen annyira fordulok, hogy a drága angyal is képben legyen, aztán Ophiliáról Ashtaroth-ra kúszik a tekintetem, majd vice versa legalább ötször, persze lassabb kivitelezésben és közben azon gondolkodom, hogy meddig fogjuk még itt húzni az időt. Valahol sértő hogy Ashtaroth azt hiszi hátba szúrnám, elvégre ő a pokol szolgája, nem én. Ó, nem! Nekem erre nincs szükségem!
- Én amondó vagyok hogy menjünk! Ha muszáj, akkor elviszem én a bátyámnak az ereklyét, de csak akkor, ha ezzel valóban elősegíti az ügyünket. Mert ha nem, úgy Ophilia is fel tudja használni Amarah ellen!
Jelentem ki és elindulok az ajtóhoz, megfogom a kilincset, közben ráhangolódok a képességemre, mely az ajtónál található emberek érzékeit hivatott megtéveszteni, így azt hiszik, nem történik semmi és simán kimehetünk innen. Persze nem én megyek előre, amint kinyílt az ajtó előre engedem a két társam, bár azt hiszem Ophiliának kellene elől menni, javarészt ő tudja merre haladjunk.
- Mindent a szemnek, semmit a kéznek!
Ezt Ashtaroth-nak mondom, mielőtt eszébe jutna levágni a botor halandókat, hiszen semmi szükség erre. Azt sem fogják érzékelni, amikor elhaladunk mellettük. De ha még is érzékelnének valami csoda folytán, könnyűszerrel ártalmatlaníthatjuk őket vérengzés nélkül.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Szalon - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
782
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 02, 2018 8:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
The Silence of the Lambs


Enyhe szórakozással ér fel, hogy a két nagy személyiség miként acsarkodnak egymáson. Jó, csak az egyik fejezi ki valódi érzéseit, a másik olyan mint egy sziklafal. Arcán semmilyen mimika nem látszódik. Még akkor sem, amikor én veszem át a szót. Nem tekint rám, de nem is zavar. Meglehet, hogy nagyobb veszélyt érez Ramiél felől, mint felőlem. S talán ebben van némi ráció, mit se mondjak.
Nekem legfeljebb csak annyi bajom lehet vele, hogy lovas. S ha eggyel már találkozol, hajlamos vagy azt hinni, hogy a többi is ilyen. Ezért is tartom meg tőle a tisztes távolságot, mégis ajkam szegletében ott vibrál a jókedv mosolya.
Szélesre pedig akkor húzom őket, amikor közös ismerősünk nevét ejtem ki. Vannak dolgok, melyekre ő sem számított, melyekről még neki sincs tudomása, s ez nem véletlen.
Valahogy mindig jól esik, amikor tapasztalhatom azon reakciókat, amikor oly dolgokat ejtek ki ajkamon, melyekről tudomásuk sem volt.
Mégis a győzködés könnyű volt. De ami utána jön? A jókedv szikrája csillan meg szemembe, fejem lehajtva kuncogok újra csak. Régen volt már, hogy ilyen jól éreztem volna magamat.
- Mint már említettem a Menny irattárosa vagyok. Atyánk oly képességgel áldott meg, melyek keveseknek adatott meg. Az emberek teremtése óta minden, mi a Földön történt én láttam és hallottam. Feladatom az emberiség valódi történetének lejegyzetelése. Soha, semmi nem kerülte el a figyelmem, mi a felszínen zajlott - ebből talán levonja ama következtetést, hogy a pokolra figyelmem nem fókuszálhatott. - Okkal nem tudtál róla - jegyzem meg tömören, több információt mégsem adnék ki. Habár nem sikerült találkoznom a démonnal, élénken él emlékezetemben az alig párezer éve történt események.
- Ez részemről egyértelmű és tiszteletben is tartom - bólintok rá. Egymás hátát védenünk kell, még ha egy démonról is van szó. Nincs okom keresztbe tenni neki, amikor ő segít nekünk. S nem hinném, hogy Ramiél is máshogy érezne.
Megkönnyebbült sóhajt hallatok a végére. Ramiélnek igaza van. Nekünk van csak esélyünk elhozni és…
Miiiiiih?
- Hogy? - kapom a lovasra ijedt tekintetem, majd az Arkra. Igaz a férfi háttal áll nekem, nem láthatja mily kétségbeesett lettem eme röpke… kitételt hallva. - Ez a lehető legrosszabb ötlet - rázom meg a fejemet tiltakozás gyanánt. - Nálam van a lehető legnagyobb veszélyben az ereklye. Gyenge vagyok, még önmagamat sem tudom megvédeni, nemhogy ezt! - hallatok egy kis nyűszítést is. Kezem akaratlanul is mellkasomra vándorol. Szívem nem dobog, nem érzek a helyén semmit. A Sötétség elvette ezt, így… Nem, nem lehet nálam az egyetlen dolog, mely meggyengítheti.
- Ne, ne, ne, ne… - tiltakozok továbbra is. - Ramiél könnyedén félreteszi az ellenszenvét, hiszen ő is tudja, hogy a világ egyensúlyának fenntartásához szükség van rátok is, ahogy ránk is - próbálok mindent bevetni, hogy ne rám háruljon a feladat. ~Nálam nincs biztonságban, én nem tudok rá vigyázni, Ramiél~ győzködöm az arkot is, kettőnk között.  

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Szalon - Page 3 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 01, 2018 8:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextBárányoK & Ashtaroth
❝ ...Ingens telum necessitas... ❞
Szinte már szánalmasnak hatott, hogy az ark nem tudott egy épkézláb mondatot kinyögni a száján. Démon vagyok, ő meg angyal. És akkor? Egy ilyen magas rangban lévő hogy nem tudja az egyértelműt? Hogy mi azért állunk ellentételes oldalakon, mert Apucikája úgy akarta, hogy mi legyünk azok, akik szelektálnak. Nem azért, mert gyűlöljük egymást. Nekem legalább is nincs okom gyűlölni őt. Nem tett ellenem semmit. Tudtommal én sem tettem még keresztbe sehogy a két angyalnak. Még is úgy csinálnak, mintha egy szemétdombról összekapart, szarházi rangtalan kis senki lennék. Na ők tényleg fűbe fába belekötnek, és annyi kárt tesznek, amennyit nem szégyellnek. Ők néha ránk is károsak.
Nem szakítom meg a szemezést, noha az én rezignált arckifejezésem egy pillanatra sem változik, még akkor sem, amikor Ophilia beszélni kezd. Figyelek rá, még ha nem is nézek oda, egészen addig, amíg ki nem mondd egy nevet. Amint kimondja, hogy Abaddon, azonnal rá kapom a pillantásom, szinte meg is villan. És ezután kiejti a száján, hogy isteni tárgy... Mintha légvédelmi sziréna szólalna meg a fejemben... azok után, amennyi furcsa, kétes dolgot megtudtam és tapasztaltam Abaddontól.... még is hogy a francba került hozzá egy ilyen tárgy? Miért nem szólt róla? Miért helyezte itt el? Mi kapcsolta össze őt az emberekkel? Ezek ketten honnan tudnak erről? A komor arckifejezés egyszerre változik vészjóslóan sötétté.
- Tisztáznunk kell pár dolgot, mielőtt elindulunk. - mert igen, az kétségtelen hogy elindulunk. Megyek velük, ez már el van döntve. Azonban jobb most helyre tenni pár dolgot, mint vészhelyzetben marakodni.
- Először is, honnan tudtok az ereklyéről? És semmi szarozás. Tudnom kell, hogy ti ketten honnan tudtok meg ilyen dolgokat, ha én magam sem tudtam róla. Másodszor, fegyverszünet van. Bárhova megyünk, magunkra leszünk utalva. Én megvédelek titeket, ahogy tőlem telik, de ennek fordítottját is elvárom. Nincs hátba szúrás, csapdába lökés. - két fontos dolog, de egyáltalán nem a legfontosabbak. A legfontosabb még csak most jön...
- És végül a legfontosabb dolog: akkor vagyok hajlandó segíteni, ha ezután Ophilia - emelem ki a nő nevét, és nyomatékosítva ezt rá nézek.
- elviszi az ereklyét Luciferhez. - úgy érzem, ezzel a kitétellel lesznek gondok, mert sokan úgy néznek a Sátánra, mint magára a gonoszra. Azonban tapasztalva az évek alatt a személyiségét, szolgálva őt, látva miket csinál és miként csinál, csak egy alázatos, megfelelési kényszeres, bár vívódó gyereket látok benne.
- Lucifer az egyetlen szürke zóna angyalok és démonok között. Az arkokhoz tartozik, így jól ismeritek, de mindeközben a mi teremtőnk. Egyszerre jár mindkét oldalon. De mivel Ramiél láthatóan képtelen félretenni ellenszenvét velünk kapcsolatban, ezért a tárgy elvitelét csak is Ophiliára bíznám. - nem, fel sem ötlik bennem a gondolat, hogy én vigyem el a tárgyat. Ennek több oka is van, ha rákérdeznek, úgy is kifejtem. Egyelőre azonban csak lerakom a poharat és elindulok kifelé. Ha csapdák, akkor lehetnek ott akár démoni vadak is. Ahhoz pedig kellhet a kardom.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 28, 2018 6:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
Ashtaroth segítsége nem bizalom kérdése, jól tudom. Szükség állapot van. Még is nehezemre esik kimondani, nem is megy, helyette utasítgatom, bár úgy tűnik ez is célt ért, mert a Háború, bár komoran tekint vissza rám, nem veszi zokon, sőt, meglepett csillogást vélek észrevenni a szúrós szemeiben. Én is komoran bámulok rá, még gondolkodom, de az is lehet lefagytam. Már szólásra nyitom a számat, amikor Ophilia megszólal, szóval ezzel is hamar felhagyok. Nos, nagyjából elmondja neki az ereklyét, a hivatott végzetét, meg hogy itt van a házban. Én közben bőszen bólogatok rá, én is ezt akartam mondani.
- Függetlenül attól, mire jutnak az emberek a tárgyalóban, nekünk kell megszereznünk ezt az ereklyét. Muszáj. Ophilia szerint Abaddon is ellátta csapdákkal a helyet, és úgy hiszem te jobban ismered nálunk, ahogy a démoni csapdákat is csak te tudod aktiválni. Úgyhogy menjünk...így hárman!
Még mindig ott állok Ashtaroth-al szemben, várok a válaszára, vagy akármijére. Nincs szükség további érvekre, ajánlatokra, a Sötétség ellenében ez lehet az egyetlen fegyverünk és ha ezt belátja, akkor jönni fog. Itt most nem bizalomról, hűségről meg egyéb magasztos ideákról van szó, csupán arról, hogy elmegyünk és az életünket is kockára téve megszerezzük.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Szalon - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
782
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 27, 2018 8:48 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
The Silence of the Lambs


Vidám mosoly vibrál ajkaim szegletébe, látva Ramiélt. Nem tehetek róla a férfi közelébe mindig jó kedvem támad. Belső haragom, viharom megnyugszik. Meglehet, hogy arki valója váltja ki belőlem eme érzést. Azonban más arknál ezt nem éreztem.
Fejemet enyhén félrehajtva tartva hallgatom szavait. Szelíd mosolyom nem tűnik el arcomról, optimizmusom úgy érzem, hogy a fellegekben jár.
- Ha már nem acsarkodnak az is sikernek számít - arról nem is beszélve, hogyha ebből valamiféle szövetség alakulna ki közöttük. Nehéz a new yorki emberek fejével beszélni. Csökönyösek, de ez teljesen érthető. Gondoljunk csak bele az ő helyzetükbe. Azokkal kellene szövetségre lépni, kikkel az elmúlt negyed évszázadban harcban álltak? Gyarló az emberi nép, kevesen képesek oly bölcs döntésekre, hogy átlépjen sérelmeiken. Ezért sem lehet őket hibáztatni. Eme tökéletlenségük miatt a legtökéletesebbek Atyánk szemébe.
- Ezzel tisztában vagyok. Viszont az ifjú fiatalember nem tudja még mily veszélyt is jelent ránk nézve a Sötétség. Jobban aggódik amiatt, hogyha ennek vége szakad, akkor Gabriel újra az emberek vérére fog szomjazni - s lássuk be, erre több esély is van. - Nem beszélve a démoni fenyegetettségtől. Számukra ez a legfontosabb. Emberek, nem értem őket, és mégis meg kell értenem döntésük okát - fejtem ki. Amarát nem fogja kiszűrni, ezzel tisztában vagyok. Számukra nem is arra van szükség, hogy őt behatárolják. Nem látják a fától az erdőt, s nehéz őket meggyőzni bármiről is.
Ez nem is áll szándékomban jelenleg.
Ramiél hangjára enyhén összerázom magamat, a kezembe tartott arany szerkezetet szorítva tekintek rá. ~Nem is tudom… Azért…~ kétségeim vannak a nő személyét illetően. A legutóbbi lovassal való találkozásom, hogy is mondjam… Nem sikerült épp fényesen.
Ha csak feleannyira oly álnok ez a nő, mint ő, és feleannyira oly kegyetlen és képmutató, akkor okom van arra, hogy ne bízzak benne. S ne osszam meg vele titkunkat. Mégis csak egy… démon. Még ha Ramiél azt is hiszi, hogy bízok mindegyikbe, csak azért mert egybe képes voltam, akkor téved.
Viszont ama tény nem elhanyagolható, hogy ismerheti az előttünk álló csapdák néhány részét.
Visszatartanám, tiltakoznék, hogy ne tegye, de addigra már a lovas előtt áll. Arca enyhe fintorba fordul, én pedig képtelen vagyok megállni.
Fejem lehajtva halkan kuncogom el magamat. Továbbra is mulatságos, hogy miként képes egy démon egyszerű léte ily undort kiváltani egy egyébként jóval magasabb életformából. Szórakozásomnak azonban nincs vége, hiszen ez a kijelentés…
Halk nevetésszerű nyöszörgés tör fel belőlem, ajkaimat harapdálva nyelem el kitörni készülő nevetésemet.
Lám, emberiség. Itt van az a történelmi pillanat, ahol egy ark és egy lovas szövetséget köt egymással. Nem egy asztal két végében, tárgyalások ezreinek végkimenetelként, hanem, csak így. Összezárva, italukat szorongatva, egymással szemezve. Egyik arcán undorral a másikén végtelen komorsággal.
- Mennyire ismered Abaddon agyafúrt csapdáit? - kezdek bele a magyarázkodásba, hiszen úgy tűnik, Ramiélnek szüksége van erre. Szemmel láthatóan nem a tárgyalások mestere, én pedig számosat végigkövettem a mennyből. Lássuk mennyire tudom őket alkalmazni. - Van egy fegyver, egy isteni tárgy, melyek az emberek birtokolnak. Pontosabban itt a ház alatt húzódó katakombarendszerben. Erről ők mit sem tudnak, viszont vélhetőleg nem csak az emberek rejtett csapdáitól kell tartanunk, hanem a Pusztításétól is - bővebben egyelőre nem fejteném ki, hogy mi köze van ehhez az említett démonunknak. Elégedjen meg ennyivel, majd ha valamire kíváncsi megkérdezi. - Ez a tárgy segíthet, hogy legyőzzük a Sötétséget - teszem még hozzá, hátha ezzel belátásra téríthető a nő is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Szalon - Page 3 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 17, 2018 1:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextBárányoK & Ashtaroth
❝ ...Ingens telum necessitas... ❞
Valami történt, amit nem éreztem magamhoz közel. De angyalinak sem. Valahogy más volt, mint mi, és zavart. Nem gondoltam volna, hogy egy felsőbb hatalom próbál jelezni nekem valamit, de lehet, hogy még is? És ha igen, akkor csak én láttam? Rá kérdeztem Ophiliánál, de a legbugyutább választ kaptam, amire egyáltalán nem számítottam az ő szájából. Arcom nem sokban változott a szokásos komorságtól, de tekintetem azt sugározta: "Most komolyan...?" Nyilván felismertem az ő hatalmát. De lehet, hogy ő ezek szerint semmit sem látott, mert arra asszociált volna. Csak halkan sóhajtok és a képeken merengve iszom az italomba, amikor Ramiél betér. Figyelem, ahogy ő is italért nyúl, Ophiliához intéz pár szót. Ám amikor elém lép és láthatóan bele kezdene valamibe, abba hagyom a támaszkodást és kihúzom a hátamat. Nőhöz képest magas vagyok, a kétszázat azért nem verem, de így nem nehéz tartani vele a szemkontaktust. Látom az undort az arcán, azt, hogy elbizonytalanodik. Az én arcom kifejezéstelen marad. Láthatóan engem baromira nem zavar egyik angyal jelenléte sem. Miért is zavarna? Ha Háború van, akkor az ő kezük is benne van. A gépezet részei, akár csak én, vagy az emberek, démonok. Számomra ők eszközök is, és ellenfelek. Ezt fontos kiemelnem: ellenfelek. Nem ellenségek. Ez a mostani helyzetben látszódik meg a legjobban. Ki nem állhatom azokat a buta, ostoba férgeket, legyen az démon, vagy angyal, akik azt hiszik, azért élünk, mert a másikat kell ölnünk. A világ legnagyobb hülyesége. Fogaskerekek vagyunk egy szelektáló gépezetben. Az emberek életében. Azért jöttem létre, hogy háborúkat szítsak az emberek között. Hogy kiderüljön, ki alkalmas a Mennybe jutásra. Erre törekednek az angyalok is. Ez egy sakkjátszma, nem pedig háború. Sajnos. Pedig én élvezném a legjobban, ha háború lenne.
A férfi szavaira kissé ráncolni kezdem a homlokomat.
- Bővebben? Még is hova mennék veletek? - kérdezem szokásos komor hangomon. Nem szeretem, ha csak úgy ugráltatnak, azt nem sokat tehetik meg velem. Most azonban eltekintek a sértéstől, hogy szinte rám parancsol. Sokkal jobban érdekel, hogy mit akarnak tőlem.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 17, 2018 11:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
Gondterhelten ráncolom a homlokom Ophilia azon kijelentésére hogy nem avatta be a lovasunkat. Pedig kellene, a történtek és az elhangzottak fényében. Bár most úgy vagyok, igyunk egyet, látva Ashtaroth poharát, én is bátran meghúzom a rumos üveget.
- A siker pusztán megítélés kérdése.
Szerintem az már siker hogy bejutottunk a városba, szegény Amber próbálja jobb belátásra téríteni ezeket a vadászokat, de számomra a kimenetele a tárgyalásnak két esélyes. Gyorsan válaszolom neki ezt, miután lenyeltem a rumot, húzok még egyet az üvegből, majd az ismét az asztalon végzi az az üveg. Már megint a pecséteknél kötünk ki.
- Szóval te említetted meg Payne-nek. Őszintén? Azok a pecsétek sok mindent megállíthatnak, de Őt nem. Könnyedén kijátssza, amíg mi azzal szórakozunk hogy leellenőrizzük a rajta áthaladó angyalokat, vagy démonokat. Úgy gondolom csak az időnket pazarolnánk rá.
Gondolja csak végig. Néhány menekült angyal, vagy démon még is meggondolja magát és áthalad rajta, a zűrzavar pedig még inkább előny lenne Amarah-nak. Annyira nem tartom hasznosnak azokat a pecséteket. Meg van az előnyük, nem vitatom, de nagyobb a hátrányuk ha taktikai elgondolással közelítjük meg a dolgokat. Egyszer Ashtaroth-ra kúszik a tekintetem, majd vissza Ophiliára. ~Be kell avatnunk! Szükségünk van rá!~ Miután kiderült, hogy itt van a házban a mag, és többféle csapda veheti körbe, a Háború jelenléte már szükséglet, nem pusztán szövetség. Csak ő tudja aktiválni a démoni csapdákat, a módszert meg kieszeljük együtt, közösen. Én az angyaliakat, ő a démoniakat, Ophilia meg kitalálja miként jutunk be a ládához. ~Ha te nem, akkor én!~ Harsan fel ismét a hangom a drága angyal fejében, aztán egyet gondolva Háború elé lépek, már beszédre nyitva a számat, magam elé emelve a jobb kezem mutató ujját, felfelé. Aztán rám fagy a dolog, mert most realizálódik hogy egy pokolbéli szörnyeteggel akarok beszélni. Ó, Atyám, hová süllyedtem! Az egészből kifelé annyi látszik hogy az ujjam először lefelé halad, már már magam mellé eresztve a kezem, apró, torz fintorral konstatálva a dolgot, aztán erőt véve magamon, megint felfelé szökik.
- Te velünk jössz!
Kezdem, és reménykedek hogy Ophilia besegít.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Szalon - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
782
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 14, 2018 2:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
The Silence of the Lambs


- Oh - csúszik ki az apró meglepettség az ajkaimon. Hol voltam az elmúlt napokban, hogy efelett a tény felett elsiklottam? Bárhogy is figyelem a nőt, korán sem tűnik olyannyira ördöginek, mint idősebbik testvére, inkább… A testtartása… De ez lehetséges lenne? Megtört lenne? Vagy ez mind  az álca része? Csak megjátszaná magát, mint Belial? - Lassan több lovast sikerül akaratlanul is megismernem, mint arkangyalt - jegyzem meg újra a fal felé fordulva.
A polcokat vizslatva figyelem, hogy mily könyveket gyűjtött össze egykoron a család. Csupa klasszikus. Viszont érdekes elrendezési sorrendben. Szemeimet összeszűkítve olvasom a korszaktól, de még csak stílustól függetlenül összeválogatott bőrkötéses példányokat. Hogy mi ezen a fura? Egy magára valamit is adó család, erre az apróságra odafigyel.
- Oh, sajnálom - fordulok szelíd mosollyal a nő felé. Igaz arcomon egyelőre az sem látszódik, hogy sajnálnám. - Az én voltam. Gondoltam a fiú gyorsabban megérti, hogy mi történik a világgal, ha bemutatom számára, hogy mivel is állunk szembe. Sajnos a Föld egyetlen pontja sincs biztonságba a Sötétségtől - hajtom le a fejemet.
Mi a fejembe lejátszódott… Arra nem kívánok gondolni. Az elmém az utóbbi időben egyre többször játszik velem. Sokszor nem tudom, hogy mi a valós és mi nem az. Kérdését mégis úgy fogom fel, hogy az Alexander fiúnak tett bemutatóra gondol.
- Ramiel! - lelkesülök fel, ahogy meglátom az ajtón belépő arkot. S ezzel egy időben jövök rá, hogy mit is felejtettem el. Válaszolni neki. ~Neki semmit sem mondtam, senki sem tud semmit~ mosolygok rá, figyelve, hogy miként lépdel az italos pulthoz. Fejem enyhén félrehajtom.
- Remélem, hogy sikerrel járnak - bizakodom a két halandóban. Talán nem csökönyösek és belátják, hogy az együttműködés a legcélravezetőbb módszer. - Apropó te még emlékszel a városokat védő pecsétekre? - húzom be enyhén nyakamat… Ha már ilyet ígértem, érdemes lenne előbányászni elmém rejtekéből ezeket. De bízom abban, hogy az ark emlékszik rá. Így talán könnyebb lenne. - Szükség van a város védelmére, s beleegyezett, hogyha tudják, hogy mikor lépi át a határukat természetfeletti lény, könnyebben tudnának harcolni ellenük. No meg, talán a Sötétség jelenlétére és könnyebben fény derülhetne - magyarázom, hogy én mit is ajánlottam az embereknek segítségükért cserébe. Nem hinném, hogy ez túl nagy ár lenne érte. ~Itt van a házban. Vagyis jobban mondva a ház alatt. Egy katakombarendszer. Csapdákkal teli, szóval nem veszélytelen, ha jól rémlik számos angyal- és démonvédő rúnával látták el. De ha lenne időm, át tudnám gondolni, hogy miként is tudunk bejutni a famagot tartalmazó ládához. Az biztos, hogy a pusztítás jelenlétére számítanunk kell majd.~ ha egyszer már ő az őrzője nem igaz? Biztos vagyok benne, hogy néhány plusz csapdával ellátta a helyet.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Szalon - Page 3 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 13, 2018 8:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextBárányoK & Ashtaroth
❝ ...Ingens telum necessitas... ❞
Furcsa és sötét vízió takarja el előlem a világot. Nem olyan, mint az angyalé. Nem olyan, mint a démonoké. Ez teljesen más. Homlokomat ráncolva figyelem a jelenést, bár sokat nem értek belőle. Egy másik katasztrófa előjelei? Aztán ahogy megjelent, úgy el is tűnik, de engem jobban zavar ez a dolog, semmint egyszerűen túl lépjek rajta. Gondolataimban újra meg újra lejátszom, egészen addig, míg az angyal ki nem zökkent kérdésével.
- A második lovas vagyok. - felelem egyszerűen, egyszeri alkalommal töltött poharamba pillantva. Büszkének kéne lennem a rangomra, de mostanában inkább csak átokként hordom magamon.
- Te láttál bármi furcsát az előbb...? - kérdezem rá pillantva. Épp ekkor tér be a terembe az ark. Gyorsan összefoglalja a számomra hasztalan információkat, miközben közelebb lép és válogat magának az italokból. S lám, a kísértés, a falánkság...
Mivel kérdésével inkább Ophilia felé fordul, én inkább csendben maradok, ahogy eddig is. A lány úgy is izgatottnak tűnik, a környezetből ítélve is, meg arcát látva is. Úgy se állna be a szája, szóval legalább lesz oka használni.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 09, 2018 5:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
Egy ideig eltart, amíg átkísérnek a szalonba, hűvös nyugalommal követem az előttem haladó vadászt, magamban jót mulatva rajta. Ha akárcsak én, vagy a lovas odabent rendetlenkedni óhajtana, felrúgva a szabályaikat, nem hiszem hogy bármit is képesek lennének ez ellen tenni. Még is arra pazarolják az időt, hogy ilyen apróságokkal foglalkozzanak, mint hogy engem átkísérjenek és az előttem haladó muksó nagyon komolyan veszi a feladatát fiatal kora ellenére. Mindenesetre megköszönöm neki a fáradozását mikor megállunk, majd látva a mosolyát, úgy gondolom ennyiben kimerült az utálkozás, szóval csendben benyitok és belépkedek, magam után zárva az ajtót. Megállok ott, körbetekintek a helyiségben, meglátom a lovasunkat egy szekrénynél, magában iszogat, Ophilia meg tőle kicsit távolabb. Ezek szerint nem történt semmi, Ophilia jól van, a lovasunk is, nem mintha ez engem érdekelne, de valamiért rajta akad meg a tekintetem, mert jól esne nekem is egy ital. Ami a teremben történt, arra már inni kellene valami erőset. Nah jó, szedjük össze magunkat. Megindulok én is a szekrény felé.
- Amber Cartelle a tárgyalóban maradt Payne-vel, megpróbálnak dűlőre jutni. Mondtam neki ha bajba kerül, akkor idézzen meg, de az is meglehet hogy erre nem fog sor kerülni. Úgyhogy most van időnk. Mire jutottatok?
Mind a kettőjükhöz beszélek, közben elhaladok Ophilia mellett és én is valahol a szekrény környékénél kötök ki, szemügyre véve az ital felhozatalt. Egyesével emelgetem az üveget, szórakozottan tekintve hol Ashtaroth-ra, hol az üvegekre. Szerintem ő már elég jól haladt az italozással, ez is egy eredmény. Azt hiszem Ophilia lesz az, aki megint válaszolni fog, úgyhogy percnyi késéssel megfordulok felé, kezemben egy üveg rummal. Kíváncsi vagyok mire jutott, tekintve hogy a hangja szinte már sikított a fejemben, mikor az üzenetét küldte. Érdeklődve tekintek rá.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7